Unibet Action Betting – salamavedonlyöntiä parhaimmillaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Live-vedonlyönti on pitkään ollut yksi vedonlyönnin ykkösjuttuja. Ottelun aikana lyötävät vedot vaihtuvilla kertoimilla ovat tuoneet ehkä muuten tylsään otteluun lisää jännitystä vedonlyönnin kautta ja tapahtumarikkaaseen matsiin sen yhden lisävaihteen vielä lisää.

Unibet on tuonut nyt markkinoille Action Betting –palvelun, jota se itse mainostaa dynaamisena tapana betsata Live-kertoimissa. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että lyödään live-vetoa nopeista kohteista, esimerkiksi koripallossa seuraavasta pisteestä ja tarkemmin sanottuna sen tekotavasta.

Unibetillä on muutenkin todella laaja live-vetovalikoima ja nyt Action Betting tuo paljon lisää kohteita. Salamavedonlyönnissä on tarjolla yksi kohde kahdessatoista eri lajissa:

Jalkapallossa lyödään vetoa seuraavasta heitosta, Tenniksessä seuraavasta pisteestä, Kriketissä seuraavalla lyönnillä tehtyjen juoksujen määrä, Dartsissa ensimmäinen tikka joka osuu tripla-20 lokeroon. Rugbyssä seuraava erikoistilanne, Koripallossa seuraavan pisteen tekotapa, Sulkapallossa ja Pöytätenniksessä seuraavan pisteen voittaja, Baseballissa seuraava lyöjä joka pääsee ykköspesälle, Jääkiekossa aloitus / aloitus kahden minuutin sisään, Lentopallossa ja Squashissa seuraavan pinnan voittaja. Sanallisesti selitettynä melkoinen sekamelska, mutta kokeile peliä niin kaikki selviää sinulle pelin mukaan, salamana.

Action Betting mestaruuskisat

Action Betting soveltuu erinomaisesti tennikseen ja tietenkin myös ATP-turnaukseen. Käynnissä ovat ATP-finaalit ja jokaisella on nyt mahdollisuus lunastaa historian ensimmäinen Action Betting –mestaruus ja oma osuus yhteensä 1000 euron ilmaisbonuspotista ja 50 euron riskittömästä vedosta.

Pelaajan tulee ensin rekisteröityä skabaan Unibetin sivuilla, sen jälkeen tehdä vähintään yksi 5 euron veto Tenniksen Action Betting kohteesta 15.-23.11. välisenä aikana. Perinteisessä live-vedonlyönnissä mukana olevat kohteet eivät siis ole mukana.

Kilpaillaan parhaasta Action Betting –voittoputkesta, eli mitä useamman kerran voitat peräkkäin, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa. Paras putki palkitaan 500 euron ilmaisbonuksella ja 50 euron riskittömällä vedolla. Myös yhdeksän seuraavaa palkitaan vähintään 50 euron riskittömällä vedolla.

Käy kokeilemassa ja totea Action Bettingin mukaansatempaavuus ja intensiivisyys. Pieni varoitus lienee paikallaan, voi aiheuttaa positiivista peliriippuvuutta.

Mene suoraan UNIBET ACTION BETTING -MESTARUUSKISAT-sivulle tästä!