Unibet TV – urheilufanin täydellinen suoratoistopalvelu

Urheilufanien ja vedonlyöjien ei ole enää vähään aikaan tarvinnut turvautua pelkkään televisiotarjontaan kun etsinnässä ovat suosikkilajien kuten jalkapallon ja jääkiekon ottelulähetykset. Näppärimmät ovat jo vuosien ajan löytäneet internetin ihmeellisestä maailmasta toinen toistaan suttuisempia suoratoistolinkkejä, joista on nyt ainakin nähnyt ottelun tapahtumat jotenkuten ja ehkä muutaman minuutin viiveellä.

 

Urheilun nettistreamit joita voit katsoa ilmaiseksi

Mistä löydän Unibetin live-stream lähetykset?

Pääset Unibetin Live kalenteriin tästä linkistä.
Unibetin live-TV palvelun käyttöönotto ei ole mitään rakettitiedettä. Pelitilin avaaminen Unibetin vedonlyöntipalveluun on tietenkin pakollista, mutta sehän on vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun samalla ensitalletusbonus voi olla jopa satoja euroja. Edellytyksenä liveTV:n katsomiseen on kuitenkin se, että katsoja on tehnyt talletuksen pelitilille (5 euron minimi)  ja lyönyt myös vetoa.

live-kalenteri

Lajivalikoima ja tarjonta on mahtavaa

 Vuositasolla Unibet striimaa yli 10,000 urheilutapahtumaa. Niitä voi seurata mobillilaitteella yhtä hyvin kun  omalla läppärillä.   Live-striimauksista suosituimpia ovat (Italian  ja Espanjan pääsarjat, Serie a ja LaLiga. Voit tietyst seurata NHL:n pelejä  (myös koosteita), Koripalloa (NBA) sekö  tennistä . Unibet-tv  tarjoaa yksinoikeudella lähetykset mm. UFC – kamppailuihin.  Samoin palvelusta voi seurata vaikkapa Novad Djokovicin otteita turnauksessa josta ainakaan Suomen ilmaiskanavilla ei lähetystä ole

Lajivalikoima ei suinkaan rajoitu ylläoleviin vaan mukana on mm. , pöytätennistä, snookeria, rantalentopalloa, ja oikeastaan ihan mitä vaan. Unibetin sivuilta löytyvän Live-kalenterin listalla on yli 20 lajia joista voi olla livelähetystä, joten tarjontaa riittää. Urheilufanin kannattaa ehdottomasti katsastaa Unibet TV:n tarjonta, sillä tämähän on kuin tusinan verran Eurosport-kanavia yhdessä paikassa.

Unibet TV on kieltämättä tämän hetken paras minkään vedonlyöntiyhtiön tarjoama televisiointipalvelu. Ja oikeastaan kun palvelua verrataan moneen muuhun pelkästään urheilulähetyksiä streemaavaan palveluun, ajaa Unibet monipuolisuudellaan monen ohi. On totta että Unibet ei voi näyttää esimerkiksi Suomessa Liigan pelejä televisiointioikeuksien takia, mutta esimerkiksi jalkapallofanille Unibetin televisiointipalvelu on silkaa kultaa ja hunajaa.

Ilmaista urheilua hyvällä laadulla

Parhaimmillaan katsominen on siis aivan ilmaista ja kun tähän vielä lyödään kylkeen Unibet TV:n perimmäinen tarkoitus eli livevedonlyönnin mahdollisuus, niin helposti voi käydä niin, että oletkin ottelun jälkeen kymppiä tai kahta rikkaampi, riippuen millä panoksilla olet lyönyt vetoa ottelun mielenkiintoisista tapahtumista. Unibet TV:n streamien laatu on hyvää tai erittäin hyvää, joten enää ei kannata kaivella niitä mainosten täyttämiä ja myöhässä olevia lähetyksiä netin syövereistä.

Jos et jostain syystä ole vielä Unibet TV:n mainiota palvelua koittanut niin nyt on ehdottomasti sen aika. Unibet TV kuuluu oleellisesti vedonlyöjän ja urheiluseuraajan perusvälineisiin jos aiot pysyä ajan tasalla eri tapahtumista.
Unibet tarjoaa vedonlyönnin lisäksi laajan pelitarjonnan myös perinteisten nettipelien puolella, joista pääalueina pokeri ja casino.

Vaatimukset

Väh. Pentium IV (500 Mhz) Mac G4 (IE ja Firefox) 128 MB RAM. Viimeisimmät selainversiot ja niiden liäksi JAVA ja
Flash Player asennettuina
Streemaus PC tai iOS pöytäk0neisiin.selaimen avulla

Lue myös:

Livevedot | Urheilulähetykset Suomessa Urheilusarjat   | Live stream lähetykset | Veikkaus Vedonlyöntibonukset | Unibet TV

Näin tehdään rahaa live-vedonlyönnillä  | Näin tienaat pitkävedolla 80 € varmasti