Unibet yksinoikeudella: Lokomotiv-RoPS

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Rovaniemen Palloseuralla on mainio tilaisuus tehdä lappilaista jalkapallohistoriaa. Sillä on hyvä yllätysmahdollisuus pääsä jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa kroatialaista Lokomotiv Zagrebia vastaan. Unibet on paikalla yksinoikeudella jakamassa ottelun kaikkien suomalaisten fanien kanssa.

RoPS pelasi kotikentällään ensimmäisen osaottelun Lokomotivia vastaan tasan 1-1. Tulos tarkoitta sitä, että rovaniemeläisille on kaikki mahdollista, jos joukkue pystyy maalintekoon. RoPS:n kärkimies Aleksandr Kokko luottaa joukkueeseen.

”Omana aikanani RoPS on pelannut kotona kolme europeliä ja on ollut niissä kaikissa voittamaton. Mutta olemme olleet myös jokaisessa vieraspelissä tehokkaita maalinteossa”, Kokko sanoo rops.fi -sivuilla.

Ottelu alkaa torstaina 21.7. klo 19.00. Unibetin asiakkaat voivat yksinoikeudella seurata ottelua Unibetin verkkosivuilla. Samalla Unibet tarjoaa pelistä useita maukkaita live-veto -kohteita. Unibet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen 100 euroon saakka, sekä vielä ensimmäinen 10 euron mobiiliveto on riskitön.