Unkari - Andorra 15.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Unkarin on tehtävä Andorraa vastaan se mikä tehtävissä on.

Unkari – Andorra (+3), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,02 | 17,00 | 51,00 

 

 

Jalkapallon MM-karsinnat pelataan tänään päätökseensä, lohko D:n ottelussa Unkari isännöi vieraaksi saapuvaa Andorraa. Tämän lohkon tilanne on vähintäänkin jännittävä ennen viimeistä kierrosta. Hollanti tulee voittamaan lohkon täysin ylivoimaisesti, mutta kilpailu kakkospaikasta käy erittäin kuumana. Turkki on tällä hetkellä lohkossa toisena, mutta kolmantena oleva Romania on Turkin kanssa samoissa pisteissä. Ja kaupan päälle Unkarikin omaa edelleen mahdollisuudet lohkon kakkospaikkaan. Turkin sekä Romanian tulee kompuroida tänään huolella, jotta Unkari voisi vielä nousta lohkossa toiseksi, mutta mahdollista se on. Unkari tulee voittamaan tänään Andorran murskalukemin, sillä Andorra on yhdeksään otteluun hävinnyt yhdeksän kertaa 0-28 maalierolla. Ei siitä sen enempää.

Unkari on tehnyt tässä lohkossa toiseksi eniten maaleja heti Hollannin jälkeen, joten hyökkäysvoimaa Unkarilla kyllä riittää! Unkarin puolustus on ollut syystä tai toisesta karsintojen aikana hyvinkin epävarma, mutta toisaalta sillä ei ole tässä ottelussa minkäänlaista merkitystä. Andorralla ei riitä millään tavalla potentiaali Unkarin haastamiseen edes kotonaan – vieraissa vielä olemattomammalla tavalla. Andorra hävisi perjantaina kotonaan Romaniaa vastaan 0-4 maalein eikä tosissaan Andorra ole tehnyt vielä maaliakaan.

Unkarin tehtävä on vain toivoa, että Turkki sekä Romania konttaisivat illalla omissa otteluissaan. Unkari voi vain voittaa oman ottelunsa mahdollisimman suurinumeroisesti ja toivoa parasta itsensä kannalta. Andorra on sinänsä sopiva vastustaja Unkarille, sillä varmuudella Unkari tulee laittamaan kaikki tänään peliin. Unkari ratkaisee tämän ottelun ensimmäisen puolen tunnin aikana. Andorra ei tule pysymään missään tapauksessa Unkarin kyydissä kauaa.

Veikkaussivut | Tuomas