VIDEO: Upeimmat harrastesarjoissa tehdyt maalit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 31.5.2015

Vaikka Suomi on jääkiekkohullu kansa, niin joka kesä sadat ellei tuhannet oman elämänsä Messit ja Ronaldot suuntaavat ulos jalkapallokengät urheilukasseissaan. Nämä urheat miehet ja naiset suuntaavat yhdessä tuumiin höntsäilemään lähipuistoihin ja perunapelloille joita kutsutaan myös jalkapallokentiksi.

Välillä höntsypeleissä tulee onnistumisia jotka ruokkivat kilpailuviettiä, ja antavat osalle pelureista kipinän osallistua puulaakiliigoihin, ja joskus jopa ala-divareihin. Tänä Sunnuntai-aamupäivänä sivustomme kunnioittaakin näitä suomen suven jalkapallotähtiä. Haluamme esitellä teille videon jossa on nähtävillä huikeimpia jalkapallon harrastesarjoissa tehtyjä maaleja.

Nämä ”Sunday League” maalit vetävät vertoja kenen tahansa monimultimiljöönääri pelaajan suorituksille. Suoritusten joukossa on muun muassa häikäisevä saksipotkumaali jota itse Zlatan Ibrahimovic ihailisi salaa. Lisäksi videolla on muutamakin kaukolaukaus, jolle brassilegenda Roberto Carloskin antaisi hyväksyntänsä.

Toivomme videon innoittavan katselijoita itse kokeilemaan samanlaisia suorituksia omissa otteluissaan, olivat ne sitten minkä tahansa tason pelejä. Kuka ties, sinä olet joskus Youtubessa videolla jossa esitellään uskomattomia harrastajien tehtailemia maaleja? Tai sitten teet itsestäsi täysin naurun alaisen, kun yrität saksipotkua ja murrat solisluusi. Ja kaikki tämä tietenkin päätyy videolle ja nettiin ja… No kyllä te tiedätte!  Ohessa luvattu video, olkaa hyvä ja nautiskelkaa.