Urheilulähetyksiä laidasta laitaan

Laajamittainen urheilun seuraaminen on tänä päivänä kanavasurffausta parhaimmillaan. Kaiken kattavaa urheilutarjontaa ei ole ja laajasti urheilua seuraavan tulee hankkia monta erilaista palvelua. Vedonlyöjille tämä aiheuttaa myös harmaita hiuksia, mutta viime vuosien satsaukset vedonlyöntifirmojen omiin stream-palveluihin ovat tuoneet varteenotettavan vaihtoehdon eri lajien seuraamiseen. Ja vieläpä mainion sellaisen. Nettipalvelujen striimit ovat lisänneet hurjasti suosiotaan ja ”televisiota” katsotaan nykyään yhä useammin mobiililaitteella. Tsekataan mitä kaikkea on tarjolla. Eräs mainio sivusto tulevien otteluiden televisiointiaikatauluihin on ottelu.fi/ joka onkin jokaisen penkkiurheilijan linkkilistalla.

Urheilun nettistreamit joita voit katsoa ilmaiseksi

Vedonlyöntiyhtiöiden mainio tarjonta Unibet tarjoaa todella laajamittaisen, oman Unibet TV –stream-palvelun. Jos nettiyhteys ja pelitili Unibetin kanssa on kunnossa, täältä voi seurata todella montaa eri lajia todella hyvällä kuvanlaadulla. Unibet TV lupaa jopa 30 000 urheilulähetystä vuosittain ja tässä on todella mahtava mahdollisuus pysyä huippu-urheilun kanssa kärryillä. Parhaimmillaan ilmainen ja samalla voi laittaa live-vetoja vetämään. Parhaassa tapauksessa voittaja olet sinä… Kattavaa livestream lähetystä tarjoaa muutama muukin vedonlyöntiyhtiö ja näistä on hyväksi havaittu mm. Bet365 –vedonlyöntisivuston livestreamit ja NordicBetin uustittu Stream-palvelu. Kannattaa tutustua myös näiden toimijoiden tarjontaan. Urheilustream ja vedonlyöntipalvelu yhdessä ei voi olla huono vaihtoehto. Ja usein nämä toimivat erittäin hyvin ja kuvan laatu on useimmiten huiman hyvä

Unibetin Stream-palveluun tästä >>

Ilmaiset TV-palvelut

Pikkuhiljaa kaikki urheilu on siirtymässä maksukanaville. Vain tärkeimmät ja suurimmat tapahtumat kuten olympialaiset ja jalkapallon MM-kisat taitavat enää olla tapahtumia jotka näytetään suurelle yleisölle maksuttomien kanavien kautta. Lätkän MM-kisoista on viime vuosina näytetty MTV3 kanavalla Suomen ottelut ja ratkaisupelit, muut pelit ovat näytetty ”sen paremman selostajan” äänellä varustettuna saman kanavaryppään maksukanavalla. YLE-veron ansiosta suomalaisille urheilujännäreille on myös tarjolla urheilulähetyksiä YLE:llä isoimmista urheilutapahtumista ja jalkapallon Mestarien liigasta, samoin Veikkauksen oma Veikkaus TV näyttää päivittäin useampia urheilutapahtumia omassa palvelussaan.

MTV Sport – isot lajit karkaavat?

MTV3:n maksukanavilla on mm. jääkiekon MM-kisat, Champions Hockey League ja Englannin Valioliiga. Tämän lisäksi kanavilta löytyy maksumuurin takaa Formula 1, GP2 ja GP3 sekä MM-Motocross. Hiihtolajeista kanavilla on mäkihypyn, maastohiihdon, yhdistetyn ja alppihiihdon lähetykset. Yleisurheilun Timanttiliiga on myös kanavan ohjelmistossa, samoin Tenniksen isoimmat turnaukset kuuluvat kanavapaketin lajeihin. Viime aikoina MTV on satsannut myös rajusti raveihin ja kamppailu- ja voimailulajeihin. MTV:n kanavat voi saada antennin, kaapelin tai satelliitin kautta eri hinnoilla, suosittu on myös netin kautta tilattava Katsomo-palvelu josta voi ostaa MTV Total Sport –paketin. Vuorokaudessa palvelu maksaa 9,95e, kuukaudessa 34,95e ja kestotilauksena 24,95. Isona miinuksena on se, että lähetyksiä voi katsoa ainoastaan Suomessa ja se että kanava menettää Valioliigan oikeudet Viasatille kauden 2015 – 2016 jälkeen ja Formula 1 –oikeudet ovat myös katkolla kuluvan kauden jälkeen.

NELONEN – nouseva nettipalvelu

Nelonen –kanava on myös isosti mukana suomalaisessa ja ulkomaalaisessa urheilussa ja sen tarjonnassa suomalaisille. Nelonen Pro –kanavat televisiossa ja Ruutu+ palvelu netissä tarjoavat laajan skaalan eri urheilulajeja ja lähetyksiä. Ykköstuote on Liigakiekko, mutta samalla rahalla katsoja voi nauttia jalkapallon UEFA Europa Leaguesta, NBA:sta, NFL:stä, F1-veneistä, jalkapallon Englannin Championshipistä, MotoGP:Stä, NASCAReista, Rallicrossista, Rallin MM-sarjasta, Vaahteraliigasta ja Superpesiksestä… Nelosen pakettia on saatavilla myös kaapeliin, antenniin, satelliittiin ja nettiin Ruutu+ tuotteena. Määräaikainen tilaus, jolla saa siis kaikki em. lajit ruutuun maksaa 19,95e kuukaudessa 12kk:n määräaikaisena tilauksena ja 29,95e toistaiseksi voimassa olevana tilauksena. Vuorokausihinta on 19,95e. Nelosen Ruutu on kärsinyt koko ajan tekniikkaongelmista ja tyly tuomio kentältä on se että useammat piraattivirityksetkin toimivat luotettavammin kuin Ruutu. Jos ottelusta jää puolet katsomatta, ei siinä kolmen päivän hyvitykset auta.

VIASAT – isojen lajien koti

Viasat tarjoaa palvelujaan myös kaikilla tunnetuilla vastaanottometodeilla eli antennissa, kaapelissa ja satelliitissa. Viasat on viime aikoina panostanut rajusti urheilutarjontaansa ja tämän kauden alussa se nappasi jalkapallon Mestarien Liigan lähetysoikeudet MTV:ltä. Ensi kauden alussa Viasat on se kanava joka näyttää Suomessa Englannin Valioliigaa ja jo tällä kaudella se näyttää FA Cupia ja Englannin Liigacupia sumuisilta saarilta. Näiden lisäksi NFL:stä on luvassa 4-6 ottelua, huippuluokan golfia, nyrkkeilyä, koripallon Euroliigaa, NASCARia ja Speedwayta. Eikä suinkaan tule unohtaa Viasatin jääkiekkotarjontaa, joka on varsin timanttinen. Sillä on esitysoikeudet KHL– ja NHL –otteluihin, joten huippulätkän kaveri on tässä tapauksessa Viasat. Viaplay Urheilun saa käyttöön 24,95 eurolla ja se sisältää Viaplay-palvelun. Viaplayn palvelu toimii erittäin hyvin.

Muitakin vaihtoehtoja on

Monen TV-pakettiin kuuluu myös Eurosportin kanavat, jotka näyttävät urheilua todella monipuolisesti Saksan fudisliigasta pyöräilyyn ja tennikseen. Iltasanomien ISTV on myös viime aikoina näyttänyt paljon eri urheilutapahtumia Veikkausliigasta ja Salibandyliigasta. ISTV näyttää myös mm. nyrkkeilyä ja Robert Heleniuksen ja Erkan Teperin ottelu 19.12. on jo näytettävien otteluiden listalla. Palvelu maksaa 9,95 kuukaudessa. ISTV on usein tiltissä liian monen tilaajan ollessa samaan aikaan katsomassa ottelua. Huimaa salaattia on siis tarjolla kaikille urheilun ystäville. Maksullisten ja maksuttomien palveluiden rinnalle on noussut myös hurja määrä erilaisia muita streameja ja iptv-palveluita, joten jos vedonlyöjä tai penkkiurheilija haluaa jonkun tietyn ottelun tai tapahtuman nähdä, onnistuu se tavalla tai toisella, rahalla tai ilman.