Suosituimmat urheilulajit ja -sarjat

Tervetuloa! Tältä sivulta löydät esittelyt suomalaisten rakastamista lajeista. Ykkösenä on luonnollisesti jääkiekko, josta liigoja ja lajeja riittää kauden aikana seurattavaksi. Perässä kirivät vahvaa nostetta elävät koripallo, kuningas jalkapallo ja autourheilun kuningaslaji Formula 1.

 

Monille meistä lähimpänä sydäntä on jääkiekon kotimainen Liiga. NHL ja KHL ovat myös huippusuosittuja vahvan suominäkyvyyden ansiosta.  Kovimmat jääkiekkoliigat näkyvät isosti myös vedonlyöntisivustojen listoilla ja näistä liigoista voit myös lukea meidän veikkausvinkki-osiostamme otteluennakoiden avulla. Tietenkin valpas uutisosastomme seuraa silmä ja näppäimistö kovana näiden lätkäliigojen tapahtumia.

Susijengin ja Lauri Markkasen vahvat kansainväliset näytöt ovat tehneet koripalloa tutuksi joka lukaalissa ja torpassa. Lähteeköhän NBA:n suosio vielä suurempaan nousuun jos, tai pitäisikö sanoa kun Markkanen tekee ensi kaudella Chicagossa läpimurron? Jo nyt voi sanoa että vedonlyöntifirmat tulevat keskittymään entistä enemmän NBA-liigaan ja Chicago Bulls -joukkueeseen, sen verran ison hypen Lauri Markkanen on saanut aikaiseksi NBA-draftissa ja otteistaan Susijengissä.

Entäpä milloinka nähdään taas kaksi suomalaista jälleen Formula 1 -palkintokorokkeella? Edellisästä kerrasta onkin jo aikaa. No formuloissa meidät onkin opetettu liian hyvälle kun kaksi suomalaista neljän parhaan joukossa on kohtuullinen suoritus. Katsokaapa vaikka naapureitamme Ruotsia ja Venäjää. Onhan siellä kuskit mutta… Tarjoamme tietenkin myös vinkit formuloihin ja niiden osakilpailuihin, onhan meillä Mercedeksen Valtteri Bottas ja Ferrarin Kimi Räikkönen taistelemassa maailmanmestaruuspisteistä ja osakilpailuvoitoista.

Kotimaassa suosituimpien lajien lisäksi katamme myös Suomessa vähemmän mediahuomioita saavia lajeja, jotka ovat maailman mittakaavassa suosittuja. Näitä ovat esimerkiksi MLB-baseball, pyöräily, golf, yleisurheilu, tennis ja NFL.