Video: Urheilumaailman kymmenen nolointa sukellusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/01/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 1.6.2015

Urheilijan maailma on rankka ja raadollinen, jossa vain harvat ja valitut selviävät. Miljoonat ihmiset haaveilevat vuosittain pääsystä huippu-urheilijan asemaan ja maailmanhuipulle. Kuitenkin vain pieni prosentti saavuttaa unelmansa. Matkalla kohti huippua osa urheilijoista turvautuu välillä urheilussa kiellettyihin keinoihin ja aineisiin.  Osa jää kiinni, ja ura saattaa loppua siihen. Osa selviää kuin koira veräjästä, ja ovat askeleen lähempänä unelmaansa.

Vielä urheilun kirkkaimpiin valoihin, kuten NHL, NBA, NFL tai Mestarien liiga-kentillekin päästyään urheilijat hakevat toisinaan epämääräisin keinoin menestystä itselleen ja joukkueelleen. Ja ymmärtäähän sen, kun paineet ovat kovat, niin sanonta kaikki keinot ovat sallittuja alkaa kuulostamaan houkuttelevalta.

Joukkueurheilussa yleisin tapa, miten voi huijaamalla vahingoittaa vastustajajoukkuetta on ”sukeltaminen”. Käytännössä urheilija laittaa kaikki näyttelijän lahjansa peliin ”kaatuessaan” tai ”loukkaantuessaan” suurelkeisesti. Aina välillä sukeltaminen tuottaa haluttuja tuloksia, jolloin oma joukkue saa vapaapotkun, vapaaheiton tai vastustaja jäähyn. Välillä käy myös niin, että sukeltaja tekee itsestään täysin naurunalaisen pellen. Nämä Pelle Hermannit päätyvät myös usein lehtien lööppeihin naurettavaksi, ja mikä parasta he päätyvät myös Youtubeen. Youtubessa näitä uskomattomia suorituksia voikin sitten toistaa niin kauan, kunnes vatsalihaksia särkee nauramisesta…

Alla video, jossa on listattu urheilumaailman TOP 10 sukeltamiset. Tämä on sporttihuumoria parhaimmillaan!