Urheilusarjat - SM-liiga, Valioliiga, Mestarien liiga ja La Liga

Veikkaussivut panostaa vihjeissä liigoihin, joita suomalaiset seuraavat. Meiltä saat parhaimmat vihjeet peleihin, parhaimmat bonukset vedonlyöntisivuille ja näet mistä saat parhaimmat kertoimet kohteeseen. 

Katso myös meidän uusi Sotshin Talviolympialaiset -osiomme.

 

Valioliiga 2013 - 2014

Valioliiga on tänä vuonna entistäkin tasokkaampi. City, ManU sekä Chelsea ovat ennakkosuosikit ennen kautta. Tottenham on tämän vuoden "musta hevonen", joka voi yllättää kaikki! Tälle kaudelle eniten hankintoja on tehnyt Chelsea! He ovat ostaneet täksi kaudeksi kalliita pelaajia, mutta riittääkö se mestaruuteen? Viime vuonna City oli lähes samassa tilanteessa ja vei mestaruuden. Suomalaisia Valioliigassa ovat Jussi Jääskäläinen sekä Carl Jenkinson. Katso live stream lähetykset täältä.

 

SM-Liiga 2013 - 2014

SM-Liiga muuttui mielenkiintoiseksi kun NHL alkaa tänä vuonna myöhässä! Kuinka monta pelajaa siirtyy SM-liigaan tänä vuonna? Kärpät aloitti ensimmäisenä NHL-vahvistukset kun Jussi Jokinen sekä Jason Demers liittyi Kärppävahvuuteen. Tämän kauden ennakkosuosikit ovat Jokerit, Kärpät sekä jokerikorttina Blues.

 

La Liga 2013 - 2014

La Ligaa ollaan pelattu vasta vasta muutama kuukausi ja Barcelona johtaa Real Madridia jo tuntuvasti. Tänä vuonna ei hirveästi tullut pelaajasiirtoja, mutta päävalmentajat vaihtuivat Barceloonalla sekä Valencialla! Unibet näyttää kaikki La Ligan ottelut ilmaiseksi!

 

Mestarien liiga 2013 - 2014

Mestarien liigassa lohkot ovat arvottu. D-lohkosta tuli äärimmäisen mielenkiintoinen, Real Madrid, Manchester City, Dortmund sekä Ajax "joutuivat" samaan lohkoon. Kaikki joukkueet pelaavat lohkossaan kaksinkertaisen sarjan ja lohkon kaksi parasta pääsee jatkoon. Lohkon kolmoset jatkavat pelejään Eurooppa liigassa. Käy katsomassa lohkot painamalla linkkiä.

 

Jalkapallon EM-kisat 2012

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 8.6 ja päättyy 1.7. Tänä vuonna kisat ovat jaettu kahden maan kesken, kisaisännät ovat Ukraina sekä Puola! Eniten mielenkiintoa EM-kisoissa herättää lohko-B, joka on tänä vuonna kuoleman lohko. Saksa, Hollanti, Portugali sekä Tanska kaikki kuuluvat FIFA-rankingissa top-10 joukkueisiin. Lohkoja on neljä kappaletta ja jokaisessa lohkossa on neljä maata. Lohkon kaksi parasta jatkaa puolivälieriin ja kahdeksalta maalta loppuvat pelit alkulohkon jälkeen.

 

Jääkiekon MM-kisat 2012

Jääkiekon MM-kisat 2012 alkuun ei ole enää pitkä aika! MM-turnaus pelataan 4.5 - 20.5. Suomi on ehdottomasti mitallisuosikkeja, mutta pystyykö Suomi uusimaan viime vuotisen kultamitallin? Mielenkiintoista nähdä myös ketä pelaajia Suomi saa kotikisoihin rapakon takaa. Selänne olisi kiva nähdä viimeistä kertaa MM-jäillä.