VIDEO: Jenkkilehti nosti Sebastian Ahon NHL-tulokkaiden kärkeen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/06/2016
Jaa tämä...

Hurrikaanien suomalaishyökkääjään löytyy luottoa.

Yhdysvaltalainen USA Today on listannut NHL-kauden 15 potentiaalisinta tulokaspelaajaa. Lista on suomalaisten näkökulmasta varsin komeaa katsottavaa, sillä piikkipaikalle lehti nosti Sebastian Ahon, joka valmistautuu ensimmäiseen NHL-kauteen.

USA Todayn arviossa korostettiin, kuinka tyynesti Aho otti vastaan nuorten maailmanmestaruuden viime talvena.

– Kaikki muut olivat innoissaan. Hän sanoi vain, että meidän pitikin voittaa tämä turnaus, Carolina Hurricanesin GM Ron Francis kertoi.

– Hän on melko vakava kaveri eikä pidä itsestään meteliä. Hän tekee sen, mitä pitääkin, Francis jatkoi.

Aho ohitti USA Todayn listalla muut tulokkaat, joita ovat esimerkiksi Auston Matthews ja Patrik Laine. Ensimmäiseksi mainittu kaveri oli edellisen varaustilaisuuden ykkösnimi, ja hän on ollut runsaasti otsikoissa.

– Kun ottaa huomioon Ahon pelikäsityksen ja laukauksen, hän voi taistella Vuoden tulokkaan palkinnosta, USA Today kirjoitti.

Yhdysvaltalaislehden lisäksi myös esimerkiksi TSN on tehnyt oman listauksen NHL:n tulokkaista. Sivusto huomioi Ahon, Laineen ja Jesse Puljujärven lisäksi Coloradon Mikko Rantasen.

NHL-kausi polkaistaan käyntiin ensi viikolla. Ahon Carolina kohtaa avauspelissä Laineen Winnipegin perjantaiaamuna Suomen aikaa.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Justin Hodgman palaa Pelicansiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa