VIDEO: Usain Bolt näkee Real Madrid -tähdessä kehitettävää

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Real Madridin portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo on ollut jo usean vuoden ajan yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista, joka on käyttänyt häikäilemättömästi hyväkseen maagista juoksuvoimaansa vastustajien puolustajia nöyryyttäessään. Pelipäällä olleessaan Ronaldo on monien asiantuntijoiden ja tavallisten pulliaistenkin mielestä lähes täydellisyyttä hipova jalkapalloilija. Maailman nopein mies Usain Bolt löysi kuitenkin miehestä vielä yhden kehityskohteen.

Jamaikalainen, ties moninko kertainen olympiavoittaja, Usain Bolt on pyöritellyt kotistudiossaan Cristiano Ronaldon tähdittämiä futisvideoita. Suureksi jalkapallofaniksi itsekin tunnustautunut Bolt on keskittänyt katseensa Ronaldossa erityisesti miehen juoksutyyliin. Brittilehti Daily Mirrorin toimittajan James Whalingin mukaan Bolt on kertonut jo vuonna 2009, näkemyksensä siitä miten Ronaldo voisi kehittää juoksutyyliään. Boltin mielestä Ronaldo painopiste menee maksimivauhdissa liian eteen, ja mies ajautuu pieneen kumaraan. ”Jos hän toisi jalkansa painopisteen keskelle tai jopa hieman eteen, hän voisi jousta vieläkin kovempaa ja pidemmän aikaa.” Bolt kertoi.

Vaikka voitontahtoinen ja kunnianhimoinen Ronaldo on jo nyt yksi pelin nopeimmista, häntä varmasti kiinnostaisi kehittyä edelleen paremmaksi. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että mies lähtisi enään 30-vuotiaana opettelemaan uudelleen, miten juostaan, kun nykyiselläkin tyylillä on syntynyt tulosta ja maaliverkko heilunut.

Ohessa vielä video jossa näyte Ronaldon nopeudesta. Löydätkö sinä korjattavaa miehen juoksutyylistä?

Niin CR7 kuin Leo Messikin ovat seuraavan kerran tulessa La Ligassa 30.12. Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana kaikissa La Liga – otteluisisa.

Lue myös:

U20 MM-kisat: Kanada – Tanska 28.12.2015 klo 20.00

KUVA: Jalkapallotähti nähty Ruotsin erämaassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa