Maailman nopeimmalla miehellä kovat poltteet päästä pelaamaan Valioliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Maailman nopein mies Usain Bolt on kertonut useaan otteeseen viime vuosien aikana olevansa suuri jalkapallofani. Erityisesti miehen sydäntä lähellä on Valioliiga-seura Manchester United.

Usain Bolt on myös ilmaissut janoavansa pääsyä pelaamaan Red Devils paidassa. ManU:n omalla videokanavalla MUTV:llä haastateltavana käynyt Bolt on itse varma omista futaajan kyvyistään. Jamaikalainen yleisurheilutähti ei haaveile sen enempää eikä vähempää, kuin try-outista seuraan ja sen lopputuloksena viiden vuoden sopimuksesta Unitediin!

Näin mies jutteli haastattelussa: ”Omasta mielestäni minä ansaitsisin saada koeajan Unitediin, koska haluaisi tietää heidän mielipiteensä. Voi olla että vakuutan heidät ja he toivottavat minut tervetulleeksi seuraan, tai sitten he sanovat ”ei, et ole tarpeeksi hyvä.”. Itse uskon olevani melko hyvä jalkapalloilija, olen hyvässä kunnossa, olen nopea, osaan kontrolloida palloa ja ymmärrän peliä. Itse uskon, että mahdollisen koeajan lopuksi seurajohto tulisi luokseni ja sanoisi: ”Tiedätkö Usain mitä, tässä on sinulle viiden vuoden sopimus! Olet nyt kolmekymmentä, tässä viiden vuoden soppari urasi loppuun. Tehdään tämä!”.

Vakavasti ottaen näyttää hyvin epätodennäköiseltä, että Boltia nähtäisiin koskaan Louis Van Gaalin luotsaamassa miehistössä. Piikkareiden vaihto nappulakenkiin ei ole niin yksinkertainen juttu, kuin Bolt ajattelee. Miehen itsevarmuutta ei voi kuitenkaan muuta kuin ihailla!

Tässä vielä näyte pitkänhuiskean jamaikalaisen pallottelutaidoista muutaman vuoden takaa:

Tämä viikonloppu on jalkapallon superviikonloppu. Valioliigassa Manchester United matkustaa Watfordin vieraaksi ja Espanjan La Ligassa pelataan huippumielenkiintoinen El Clásico, jossa yhteen iskevät Real Madrid ja Barcelona. Peliyhtiö Unibet tarjoaa El Clasicoon riskittömän vedon sekä ilmaisen live-streamin!

Lue myös:

VIDEO: Nähdäänkö Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo vastakkain El Clasicossa?

VIDEO: Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja leikkauspöydälle