Utah Jazz - Golden State Warriors 19.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Utah sekä Golden State toisen päivän sisään uudelleen vastakkain.

Utah Jazz – Golden State Warriors, merkki 1, kerroin
Utah Jazz (+8 pistettä) – Golden State Warriors, merkki 1, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 4,50 | 1,22

 

 

Läntisen konferenssin viimeisenä oleva Utah Jazz saa uuden mahdollisuuden Golden State Warriorsin kaatamiseen, sillä joukkueet kohtaavat heti peräkkäisenä kierroksena toistamsieen. Koripallon NBA tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaa tulevana yönä useita varsin jännittäviä kamppailuita. Golden State Warriors voitti Utah Jazzin viime kierroksella 120-88 numeroin, mutta ilman ensimmäistä neljännestä Utah Jazz olisi ollut pelissä loppuun asti hyvin mukana. Utah Jazz pystyi hyvin pysymään Golden State Warriorsin kyydissä, mutta ensimmäinen neljännes sujui Utah Jazzilta heikosti. K.Thompson heitti jälleen 25 pistettä ja johdatti näin ollen Golden State Warriorsin kotivoittoon, mutta missään tapauksessa Utah Jazzin yli ei vieraissakaan niin vain kävelty.

Golden State Warriors tunnetaan äärimmäisen vahvava kotijoukkueena eikä Utah Jazz tulisikaan tämän ottelun voitosta taistelemaan, jos ottelu pelattaisiin Golden State Warriorsin kotiparketilla. Tilanne on nyt kuitenkin täysin toinen, kun ottelun isäntänä on Utah Jazz. On varmasti jokaiselle selvää, että Utah Jazz tulee kotonaan keräämään ne voitot, jotka kotijoukkue tällä kaudella saa. Ei kotijoukkue tule vieraissa saamaan aikaan yhtään mitään. Materiaaliltaan Utah Jazz on heikko eikä missään tapauksessa Golden State Warriorsin tasoinen, mutta Golden State Warriors on erittäin kotiriippuvainen joukkue. Edellisestä kahdesta vierasottelusta Golden State Warriorsilla on alla vain tappioita.

Utah Jazz on tämän kauden ainoan voittonsa napannut juuri kotonaan New Orleans Pelicansin kustannuksella 111-105 numeroin ja muutenkin Utah Jazzilla heittovoimaa löytyy siihen tahtiin, että sadan pisteen rikkominen tässäkin ottelussa on enemmän kuin realistista. Utah Jazz on kotonaan päässyt tällä kaudella keskimäärin noin 90 pisteen korville, joten voittaminen sillä tavalla on jopa täysin mahdollista. Viimeksi Utah Jazz sai kotonaan erinomainen aloituksen San Antonio Spursia vastaan eikä taas Golden State Warriors ole San Antonio Spursin tasoinen joukkue. Kahta peliä ei keskenään voi tietenkään lähteä vertaamaan, mutta kotonaan Utah Jazz on huomattavasti yllätysvalmiimpi kuin vieraissa.

Veikkaussivut | Tuomas