Utah Jazz - Oklahoma City Thunder 10.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2013
Jaa tämä...

Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Utah saa vieraita Oklahomasta.

Utah Jazz – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,30 | 1,67 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Utah Jazzin isännöidessä vieraaksi saapuvaa Oklahoma City Thunderia. Pisteet olisivat ilman muuta molemmille erittäin tervetulleita, mutta vaaka kallistuu kuitenkin Oklahoman City Thunderin suuntaan. Läntisessä konferensissa Utah on tällä hetkellä kahdeksantena, Oklahoma on puolestaan toisena. Oklahoma on liigan suurimpia mestarisuosikeita ja varmasti Oklahoma haluaa palata takaisin voittojen pariin. Viimeksihän Oklahoma hävisi kotonaan 120-125 numeroin New York Knicksia vastaan. Tulos oli ehdottomasti suuri yllätys, joten nyt Oklahoma varmasti haluaa päästä tuon asian korjaamaan.

Utah Jazz kykenee kotonaan voittamaan keskikastin joukkueita, mutta huippujoukkueita vastaan Utahilla on suuria ongelmia! Esimerkiksi edellisessä laadukkaan joukkueen kohtaamisessa Utah hävisi 96-113 Denver Nuggetsia vastaan. Ja kuitenkin lisäksi on syytä muistaa, että vastustajan taso ei tule siitä ottelusta nyt ainakaan helpottumaan.

Oklahoma voi vielä hyvin voittaa koko läntisen konferenssin, joten suuret panokset löytyvät runkosarjan osalta vierailijoilta loppukautta ajatellen! Vaikka myös Utahilla panoksia ilman muuta riittää pudotuspelipaikan suhteen, kahdeksan joukkuettahan läntisestä konferenssista pudotuspeleihin pääsee, siltikin Oklahoma on selkeä suosikki vieraissakin. Oklahoma on ilman muuta erittäin hyvä valinta tähän otteluun. Vierasvoittoa kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas