Uuden Valioliigakauden otteluohjelma julkaistu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: LIIGA

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 18.6.2015

Englannin Valioliigakausi 2014-2015 päättyi juuri hetki sitten Chelsean voittoon, mutta nyt jo alkaa keskittyminen seuraavaan liigakauteen. Uusi kausi saadaan käyntiin käyntiin 8. elokuuta.

Valioliiga käyntiin huippukamppailulla

Ensimmäistä todellista huippuottelua ei tarvitse uuden kauden alussa odotella, sillä jo ensimmäisellä kierroksella nähdään Manchester Unitedin ja Tottenhamin välinen hyvin mielenkiintoinen kohtaaminen.

Hallitseva mestari Chelsea aloittaa kautensa puolestaan kohtaamalla Swansean Stamford Bridgellä.

Liverpoolilla tiukka alkuohjelma

Liverpool pelaa harjoituskauden viimeisen ystävyysottelunsa HJK:ta vastaan Olympiastadionilla ensimmäinen elokuuta. Tasan viikkoa myöhemmin punaiset kohtaavat Valioliigan avauksessa Stoken vieraissa.

Yksi mielenkiintoisimmista ohjelmista alkukauden osalta onkin juuri Liverpoolilla, sillä ryhmän seitsemään ensimmäiseen otteluun mahtuvat kohtaamiset Manchester Cityä, Chelseaa, Arsenalia kuin myös Manchester Unitedia vastaan.

Kärkijoukkueiden lisäksi Liverpool joutuu heti ensimmäisinä viikkoina pelaamaan muun muuassa Evertonia ja Tottenhamia vastaan.

Liigan viimeinen kierros pelataan 15. toukokuuta.

Avauskierros 8. elokuuta

AFC Bournemouth v Aston Villa
Arsenal v West Ham United
Chelsea v Swansea City
Everton v Watford
Leicester City v Sunderland
Manchester United v Tottenham Hotspur
Newcastle United v Southampton
Norwich City v Crystal Palace
Stoke City v Liverpool
West Bromwich Albion v Manchester City

Tutustu myös Veikkaussivujen Copa America -osioon. Vuoden kuumin jalkapalloturnaus on saatu käyntiin ja tapahtumia niin kentällä kuin kentän ulkopuolella on riittänyt. Suomen aikaa viime yönä pelatusta huippuottelusta Brasilia-Kolumbia näet raportin tästä.

Lisäksi jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-turnaus on pyörähtänyt käyntiin. Tällä hetkellä Unibetillä todennäköisimpänä mestareina pidetään Saksaa kertoimella 3,25 ja Englantia kertoimella 5,00.

Lue myös:
VIDEO: Argentiina voittoon hallitsevaa mestaria vastaan!
Skandaali Chilen joukkueessa – kuinka käy mestaruushaaveille?