VIDEO: Uudessa änärissä voit juhlia kuten Selänne

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Electronics Art eli EA ja tarkemmin sanottuna EA Sport on julkaisemassa jälleen tänä syksynä uuden osan NHL-pelisarjaan. NHL 17 pelin julkaisupäiväksi on tänä vuonna määritelty 13. päivä syyskuuta. Ja kuten jokainen edellinenkin vuosi, niin peli sisältää taas jotain uuttaa ihmeteltävää.

Yksi asia mihin pelissä on tänä vuonna panostettu ovat pelaajien tuuletukset. Konsolia käyttävän pelaajan on nyt mahdollista tehdä entistä monipuolisempia ja näyttävämpiä tuuletuksia erilaisin näppäinkomennoin.

Yksi tulevan pelin siisteimmistä tuuletuksista tulee olemaan tribuutti Teemu Selänteelle.  Selänteen uran eräs ikonisimmista hetkistä on eittämättä se, kun mies rikkoi tulokaskaudellaan tulokkaiden maaliennätyksen ja juhli sitä heittämällä hanskan ilman jonka jälkeen hän ”ampui” sen konekiväärimailallaan alas. Ja nyt vuonna 2016 tätä tuuletusta pääsevät tekemään pelaajat, jotka eivät olleet edes syntyneet, kun ensimmäinen NHL-peli julkaistiin 1990 – luvun alussa Segalle.

Muita uusia hauskoja tuuletuksia pelissä ovat muun muassa Jaromir Jagrin tavaramerkiksi noussut käsi lippaan tuuletus, Alexander Ovechkin stick-on-fire, mailalla soutaminen pitkin jään pintaa ahterilla liukuen ja ehkä jalkapallopiireistä paremmin tunnettu ”the dab”.

Ohessa video jossa koko uusi tuuletus kavalkadi. Mitä sinä tulet jatkossa suosimaan kun nöyryytät kaveriasi änärissä?

Lue myös:

VIDEO: FC BARCELONALLA VÄHÄN ERILAISET TREENIT – PELAAJAT HUULI PYÖREÄNÄ

VIDEO: SUOMALAINEN NHL-KONKARI TÄNÄÄN 39 – VUOTTA

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa