Nordicbetillä riskitön veto EM-karsintapeleihin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/11/2011
Jaa tämä...

Ensimmäinen NordicBetin mobiilisovelluksen kautta jättämäsi veto on riskitön.

Viimeinen EURO 2012 -karsintakierros on käsillä. Sinun tehtäväsi on pelata NordicBet Mobilen kautta valitsemasi veto 7-11 lokakuuta. Jos et voita, palautamme panoksesi 20 euroon saakka! 
Paljon kysymyksiä on ilmassa ennen huippuotteluiden alkamista. Pystyykö Tanska nousemaan lohkonsa ykköseksi? Entä pystyykö Ranska pitämään ykkössijansa?

Suomen osalta edessä on Unkari-ottelu. Viimeksi otimme lukua Helsingissä 2-1, joten olisi makealle revanssille tilaus. Nyt tarvitaan tukea kannatusjoukkoihin. Jos et muuta keksi, pelaa Suomen puolesta ja ota tuplailo voitosta. Jos häviät, rahat eivät kuitenkaan menneet mihinkään!
Siirry älypuhelimellasi sivullemme ja lataa NordicBet Mobile ( mobile.nordicbet.com ) ohjeiden mukaisesti. Tulet huomaamaan, että se on paljon muutakin kuin ilmainen 20 euron veto.

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!