Kuka pysäyttää Manchester Unitedin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Sir Alex Ferguson on saanut Unitedin liekkeihin.

Manchester United jyräsi eilen Schalken ja ainoastaan Manuel Neuer piti lukemat siedettävissä lukemissa. Vedonlyöntiyhtiöt arvioivat edelleen Barcelonan olevan ennakkosuosikki voittamaan Mestarien liigan, vaikka Manchester on käytännössä varmistanut finaalipaikan. Unitedin kerroin  mestaruuteen on  jota kannattaa pelata.

Miksi United on ennakkosuosikki mestariksi? Heillä on todella laaja rinki ja se näkyy näissä loppukauden peleissä. Lisäksi Wayne Rooney on pelannut aikaisempina kausina ihan hyviä otteluita, mutta tämän kauden jälkeen hän tulee olemaan yksi maailman parhaimpia futaajia. Hän ei ole varsinainen kärki ja sen on myös Ferguson huomannut. Eilen Martti Kuusela ihmetteli miksi kukaan ei pidä Rooneya kurissa. Miten pidät Rooneyn kiinni kun hän on kaikkialla ja jaksaa juosta yhdessä ottelussa 12 km? Et mitenkään.

Miksi Rooney ei ole aikaisemmin näyttänyt niin hyvältä? Koska Meksikon ihme Javier ”pikkuherne” Hernandez tekee Rooney:sta loistavan. Hän tekee kovasti töitä kentällä ja hänellä on erittäin hyvä pelisilmä. Hän tekee aukkoja vastustajan puolustukseen, joka auttaa myös muita Unitedin pelaajia. Aivan loistava hankinta Fergusonilta TAAS.

United on todella lähellä mestaruutta Valioliigassa, joten he voivat lepuuttaa pelajiaan aivan vapaasti. Penkiltä löytyvät hyvät korvaajat kuten Scholes, Andersson, Owen, Smalling sekä monta muuta potentialiista ehdokasta.

Tässä hyvä esimerkki mitä tekee Hernandez. Hän imee itseensä Ivanovicin hyvällä pienellä juoksulla ja Park jää vapaaksi ja pistää pallon varmasti pussiin.

Veikkaussivut | Neukka