Ranskan avoimet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ranskan avoimissa kaksi selkeää ennakkosuosikkia.

Ranskan avoimet järjestetään tänä vuonna jo 44. kerran. Miesten puolelta on nostettavissa kaksi pelaajaa, jotka ovat selkeästi muiden pelaajien yläpuolella tällä hetkellä. Massakenttien kuningas Nadal saa puolustaa tiukasti titteliään Serbian Novak Djokovicia vastaan.

Nadal on voittanut Ranskan avoimet viisi kertaa ja lähtee hakemaan kuudetta mestaruuttaan, johon on pystynyt vain Björn Borg. Nadal on maailmanlistalla sijalla numero yksi, mutta loukkaantumiset ovat haitanneet häntä parina viime vuonna. Nadal on parhaimillaan juuri massakentällä. Hänen fysiikkansa sekä lyöntivarmuus on ylitse muiden. Nadal ei ole kuitenkaan voittamaton ja sen hänellä on näyttänyt tämän vuoden menestynein pelaaja, Novak Djokovic.

Djokovic on ollut varsinainen peikko Nadalille tänä vuonna. He ovat kohdanneet neljä kertaa ja Djokovic voittanut jokaisen ottelun. Kaksi näistä otteluista pelattiin massalla, jossa Nadal on ollut aiemmin lähes voittamaton. Djokovicin huippuvireestä kertoo myös se, että hän on pelannut tänä vuonna 37 ottelua ja voittanut nämä kaikki! Näyttääkin siltä, että ainoastaan loukkaantuminen voisi viedä Djokovicin finaalipaikan, niin vakuuttava hän on ollut.

Jarkko Niemisellä kävi erittäin huono arpaonni. Hän kohtasi seitsemänneksi sijoitetun Espanjan David Ferrerin ja hävisi suoraan kolmessa erässä 6-3, 6-3, 6-1. Jarkko kohtasi Ferrerin myös Australiassa ensimäisellä kierroksella ja hävisi ottelun neljässä erässä. Ferrer on massakenttäspesialisti ja jatkoon pääsy on erittäin epätodennäköistä.

Vedonlyöjälle Ranskan avoimet tarjoaa monia mahdollisuuksia. Alle on listattu vedonlyöntiyhtiö kertoimia mestaruudelle.

Pelaa:

Nadal         2,04
Djokovic     3,10
Federer     18,50
Murray       20,00
Ferrer        46,00
Del Potro   50,00
Verdasco   330,00

Veikkaussivut | Neukka