Vaasaan ja Lahteen vahvistukset - Sportiin jenkkihyökkääjä, Pelicansiin tsekkipakki

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Mielenkiintoisia hankintoja Liigaan

Liigasta on kantautunut jälleen siirtouutisia. Vaasan Sport tiedotti hankkineensa jenkkihyökkääjä Sam Povoroznioukin riveihinsä. 22-vuotias pelaaja nähdään Vaasassa 1+1-vuotisella sopimuslapulla. Kyseessä on erittäin potentiaalinen maalitykki, sillä Povorozniouk on muun muassa iskenyt yhdellä juniorikaudella 53 maalia 85 ottelussa.

– Povorozniouk on taitava pelaaja, joka on hyvä luistelemaan. Uskomme, että hän pystyy tekemään tulosta Liigassa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi joukkueen nettisivuilla.

Sport ei ollut ainoa joukkue, joka tiedotti uudesta hankinnasta, sillä myös Pelicans julkisti uuden pelaajasopimuksen. Lahtelaiset hankkivat puolustuspäähänsä tsekkipakki Libor Sulakin. 23-vuotias puolustaja kiekkoilee Lahdessa seuraavat kaksi vuotta. Viime kaudella Sulak pelasi Itävallan pääsarjaa ja iski puolustajan tontilta tehot 10+18. 189-senttinen ja 89-kiloinen Sulak tuo kokoa lahtelaisten takalinjoille.

– Sulak tukee erinomaisesti hyökkäyksiä ja tuo meille lisää kiekollista taitoa. Hän on urallaan hyvässä kehitysvaiheessa ja hänellä on kova halu tulla entistä paremmaksi pelaajaksi, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi uutta hankintaa.

Lue myös:

JARKKO IMMONEN PALAA LIIGAAN

LEIJONILLA TÄLLÄ HETKELLÄ KOLME NHL-VAHVISTUSTA MM-KISOIHIN

Parhaat talletusbonukset