Vaasan Sportille tärkeä jatkosopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Vaasalaisseura sai kiinnitettyä seuraan tärkeän palasen.

Vaasan Sport ja yhdysvaltalaispuolustaja Jake Newton ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Se sisältää myös option kaudesta 2017-18.

– Jake on tuonut joukkueeseen juuri sen mitä haettiin ja tiedettiin saavamme. Odotukset hänen suhteen ovat korkealla, hän pystyy olemaan vielä parempi tulevaisuudessa ja on tärkeä osa ensi kauden joukkuetta, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä totesi tiedotteessa.

Newtonin ura SM-liigassa on lähtenyt hyvään vauhtiin, ja mies onkin kertonut viihtyvänsä Vaasassa.

– Vaasa on hyvä paikka kehittyä uralla. Aion tehdä kaikkeni jotta joukkue voittaa pelejä, sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, Newton jutteli.

Newton vaasalaisjoukkueen peliaikakuningas

Newton on ottanut paikkansa Sport-puolustuksen yhtenä avainpuolustajana, sillä 32 ottelussa tehot 4+9=13 iskenyt puolustaja on koko vaasalaisjoukkueen yksi eniten peliaikaa saavista pelaajista. Tarkemmin sanottuna yhdysvaltalainen pelaa keskimäärin 20.44 minuuttia ottelua kohden.

– Monipuolisena pelaajana Jake on hyvän puolustuspelaamisen lisäksi taitava kiekollinen pelaaja ja pidetty pelaaja joukkueessa, päävalmentaja Tomek Valtonen kuvaili.

SM-liigassa pelataan tänään vielä kaksi ottelua ennen pientä joulutaukoa. Illan kenties mielenkiintoisin kamppailu käydään Tampereella, jossa yhteen iskevät Ilves ja HIFK.

Peliyhtiö Bet365 tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Sport tiedote

Lue myös:

VIDEO: Jokereille kanadalaisvahvistus
Video: Leksa ja JJ kiskaisivat upeat maalit

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa