Vaasan Sport pestasi kokeneen tshekkihyökkääjän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Vaasan Sport vahvisti hyökkäysosastoaan.

Vaasan Sport tiedotti torstaina solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen Ivan Rachunekin kanssa. 33-vuotiaan tshekkihyökkääjän sopimuksesta löytyy kuitenkin aluksi kuuden ottelun mittainen koejakso.

– Rachunekin sopimuksella haemme kokemusta ja ratkaisuvoimaa joukkueeseemme sekä hyökkäykseemme. Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä nimenomaan näissä asioissa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

[ Veikkaussivuilta löydät kaikkien peliyhtiöiden parhaat tarjoukset Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Konkarihyökkääjä viihtyy sekä keskus- että laitahyökkääjänä, mutta Sportissa miehelle on lienee luvassa sentterin rooli.

Rachunek on kiekkoillut alkukauden Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Red Icen väreissä. Kuusi ottelua ovat tuoneet konkarin pistetilille lukemat 3+3=6.

Urallaan Rachunek on pelannut Tshekin pääsarjassa huimat 632 runkosarjaottelua tehoin 131+164=295. Miehen vyöltä löytyy myös 47 ottelua Tshekin maajoukkueesta.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut