Video: Vain Brasiliassa, Slip-N-Slide jalkapalloa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kuten kaikki tiedämme, Etelä-Amerikan suurin valtio Brasilia on yksi maailma hulluimmista jalkapallokansoista. Brasilialaiset miehet ja naiset elävät, ja tuntevat jalkapallon kosketuksen päivittäin kodeissa ja kaduilla. Jalkapallo tarjoaa myös monille faveloissa eli slummeissa asuville tien tähteyteen ja salamavaloihin.

Tiedämme myös Brasilialaisten arvostavan naiskauneutta ja ylläpitävän niin sanottua bikinikulttuuria. Erään dokumentin mukaan, jopa 80 % brasilialaisista naisista tekee kaikkensa näyttääkseen mahdollisimmin hyvältä. Eikä ole sattumaa, että juuri käynnissä olevan Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen Copa American katsomoissa on kuvattu paljon latinokaunottaria hurraamassa maidensa puolesta.

Jalkapallo + bikinikaunottaret = ?

Mutta oletteko koskaan miettineet mitä tapahtuu jos yhdistää sekä jalkapallon että bikinikaunottaret? Entä jos edellä mainittuun yhdistelmään lisätään vielä pomppulinna, vettä, liukastetta ja kaksi maalia? Hyvät naiset ja herrat, saammeko esitellä yhden maailman urheiluhistorian villeimmistä keksinnöistä: Slip-N-Slide Soccer! Tässä lajissa 5 vs. 5 brasilialaiskaunotarta ottaa naisesta mittaa nimensä mukaisesti liukkaalla muovisella pelialustalla Brasilian auringon alla. Tarjoammekin teille maistiaisia tästä ”urheilulajista” alla olevan kahden videon muodossa:

Mikäli ihan oikea jalkapallo kiinnostaa enemmän kuin Slip-N-Slide, niin jalkapallojännitystä parhaimmillaan on nyt tarjolla sekä Copa Americassa että naisten jalkapallon MM-kisoissa. Kumpikin turnaus on nyt semifinaalivaiheessa, ja mestarit ratkeavat viikonloppuna. Muun muassa vedonlyöntisivu NordicBet tarjoaa mukavan mahdollisuuden veikata naisten maailmanmestaria. Unibet ja Bet365 taasen tarjoavat ilmaisen katseluoikeuden Copa American ratkaisupeleihin. Monilla vedonlyöntisivuilla on tapana tarjota myös kieliposkessa keksittyjä hupikohteita. Slip-N-Slide futikselle sellaista ei valitettavasti ole vielä saatu. Live-veto voisi kuitenkin olla suosittu kohde tämän lajin kohdalla?

Katso myös video jossa Hulk täräyttää pallon maalivahteineen verkon läpi, ja lue mihin Barcelona meinaa tuhlata 90 miljoonaa!