Vakio

Miksi vakio?

kuva-F1-autosta-radalla

Haluatko suuria voittoja veikkaamalla useamman ottelun lopputulosta? Vakiossa veikataan usean ottelun lopputulosta varsinaisella peliajalla 1X2-muodossa. Vakioveikkaus on periaatteessa usean kohteen pitkäveto, jossa voi voittaa vaikka kaikki pelit eivät osuisikaan oikein. Usein suuria voittoja saa kuitenkin vain, mikäli kaikki vedot osuvat oikein. Tähän täytynee myös lisätä se, että jos suuria voittoja haluaa, niin sen lisäksi että kohteet osuvat oikein, on myös osattava “haistella” mahdolliset yllätykset.

 

UNIBET ON VAKION YKKÖNEN

PELAA NYT

Valioliigavakio on suosituin

Veikkauksen vakioriveistä perinteisin ja suosituin on Englannin Valioliigan 13 kohteen vakio, joka pelataan perinteisesti lauantaina. Myös sunnuntaina pelataan 12 kohteen vakio, joka sisältää Euroopan jalkapallokohteita. Jos Mestarien liigan otteluita sattuu olemaan, löytyy UCL-otteluille oma 12:n kohteen vakio kuten Eurooppa liigallekin. Nykyään Veikkauksella on kuitenkin jalkapallon lisäksi muitakin vakioita viikossa. Jääkiekkokaudella jo tutuksi tullut kiekkovakio, joka sisältää yleisimmin kotimaisen kiekkokaukaloiden otteluita (SM-liiga & Mestis). Myös formuloiden ystäville formulavakio, jossa veikataan kuskien välistä paremmuutta sunnuntain osa-kilpailussa.

Voittoluokkien suuruus riippuu siitä, kuinka paljon oikeaa riviä on pelattu. Mitä vaikeampi rivi, sitä suuremmat voitot. Veikkauksen 13 kohteen vakiossa yleensä voittaa, jos oikein on sattunut osumaan 10-13 kohdetta. Jos kyseessä on kuitenkin ollut helpompi rivi lopputulosten valossa, niin välttämättä edes 10 oikein ei tuo voittoa.

 

Vakioveikkaus – Kuinka pelata?

Vakioveikkausta voit pelata edellämainituilla Unibetilla ja/tai Veikkauksella. Näissä rivihinta
vaihtelee Unibetilla 0,10:n ja 0,25:n euron välillä. Veikkauksella puolestaan rivihinta on 0,25-0,50vakioveikkaus kuponki unibetin sivuilta euroa. Vakiossa voit pelata joko yksittäisiä rivejä tai järjestelmiä. Järjestelmissä pystyt laittamaan
kohteeseen haluamasi määrän merkkejä esim. X2 tai jopa “tukkoon” koko kohteen (1X2). Merkkien määrät kerrotaan keskenään, joka kerrotaan sitten rivihinnalla ja tästä määräytyy lopullinen kupongin hinta.

Toinen vaihtoehto on tehdä oma “vakiorivi” valitsemalla useita pitkävetokohteita samaan lappuun ja tekemällä niistä järjestelmän. Etuna tässä on se, että voit veikata juuri niitä otteluita, joista tiedät eniten. Voiton tässä tapauksessa tosin tuo vain se, että kaikki kohteet menevät oikein. Voiton tiedät myös ennalta sillä kertoimen näet rivin ollessa valmis ja panoksesta riippuu mahdollinen voitto.

 

 

 

 

 

 

Parhaat peliyhtiöt suomalaisille

Vinkki!

Älä tee kuponkeja, joissa on vain todennäköisimmät otteluiden lopputulokset. Esimerkiksi 13 kohteen vakiossa hyvin, hyvin harvoin ottelut päättyvät ainoastaan suosikkien voittoon. Kannattaa myös tarkistella kohteiden pelijakaumaa, jotka näkee niin Unibetilla kuin Veikkauksellakin. Tämä tarkoittanee siis sitä, että näet kuinka paljon mitäkin merkkiä on pelattu prosenttien valossa. Tätä kautta löytyy loistavia ohipeli-idoita. Parhaaseen tulokseen pääsee hakemalla yllätyksiä riviin.

Jotkut viisaat ihmiset ovat lyöneet vetoa maailmanlopun tulemisesta. Ainoa ongelma tässä vedossa on se, että jos maailmanloppu tulee, niin kukaan ei ole maksamassa heidän voittojaan.

Lue myös nämä:

Pitkäveto
Tulosveto
Moniveto
Keno
Lotto

100 € + 10 € RISKITÖN VETO