Valencia - Almeria 30.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Valencia kotonaan takaisin voittojen pariin?

Valencia – Almeria, merkki 1, kerroin 
Valencia – Almeria (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,42 | 4,50 | 7,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Illan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Valencia sekä vieraaksi saapuva Almeria. Valencia on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Almeria löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta. Almeria ei ole voittanut vielä otteluakaan, joten Almeria on kovaa vauhtia sarjaporrasta alemmaksi. Almeria pelaa materiaaliltaan väärässä liigassa ja nyt on se tullut selväksi myös otteluiden perusteella. Kymmenen ottelua eivät ole tuottaneet voittoakaan ja itseasiassahan Almeria on kokenut jo peräti seitsemän kertaa tappion. Viime kierroksella Real Sociedad murskasi Almerian 3-0 maalein.

Valencia oli viimeksi viikonloppuna erittäin huono ottelussa Villarrealia vastaan, sillä Villarreal murskasi Valencian peräti 4-1 numeroin. Valencia haluaa varmasti palata heti takaisin voittojen pariin. Eurooppa liigassahan Valencia voitti vajaa viikko sitten nimenomaan kotonaan sveitsiläisen St.Gallenin peräti 5-1 lukemin. Valencia on mahdollisesti Espanjassa tippunut hieman huippujoukkueiden kyydistä, sillä Valencia on joutunut myymään avainpelaajiaan pois. Valencialla on ollut erittäin merkittäviä ongelmia talouden kanssa, mutta joka tapauksessahan Valencialla on edelleen erittäin laadukkaita yksilöitä eikä samaa voida sanoa Almerian tilanteesta.

Lähtökohtaisesti joukkueiden välinen tasoero on valtava Valencian eduksi ja muu tulos kuin Valencian voitto olisi ehdottomasti selkeä yllätys. Valencia on ollut erittäin epätasainen, mutta tässä ottelussa Valencian tulee voitto pystyä nappaamaan. Almeria on etenkin vieraissa pelannut siihen tahtiin, että harva tulee uskomaan Almerian tänään vierasvoiton nappaavan. Valencia on kotonaan selkeä suosikki. Maalin tasoituksellakin kohde pitäisi päättyä onnellisesti Valencian voittojuhliin.

Veikkaussivut | Tuomas