Valencia - Atletico Madrid 7.1.2014 | Copa del Rey

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Syökö hurjavireinen Atletico Madrid Lepakkolauman elävältä?

Valencia – Atletico Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,93 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 3,55 | 3,31 | 2,08 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan Copa del Reyn ottelussa Atletico Madrid matkustaa Mestalle Valencian vieraaksi. Tämä ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen. Atletico Madrid tulee myöhemmässä vaiheessa isännöimään otteluparin toista kohtaamista. Lähtökohtaisesti Atletico Madrid on erittäin tiukan paikan edessä, sillä vain muutaman päivän kuluuttua vierasjoukkue tulee pelamaan kauden yhden tärkeimmistä otteluista Barcelonaa vastaan. Atletico Madridin keskittyminen ei missään tapauksessa ole tässä ottelussa, mutta toisaalta siitä huolimatta vierasjoukkue on kaiken kaikkiaan napannut voittoja kovalla prosentilla. Perustasoltaan Valencia ei ole Atletico Madridin tasoinen joukkue, mutta Valencia on nolannut toistaiseksi itsensä sen verran pahasti, että tänään kentällä tullaan näkemään näyttöhaluinen Lepakkolauma. Valencia voittikin edellisessä Espanjan liigan ottelussaan Levanten suhteellisen vaivattomasti 2-0 numeroin.

Atletico Madridille ei tällä hetkellä löydy pysäyttäjää, sillä vierasjoukkueen voittoputki sen kuin vain paisuu ja paisuu entisestään! Kymmenen edellistä ottelua kaikki kilpailut mukaanlukien ovat Atletico Madridille tuottaneet vaatimattomasti kahdeksan voittoa. Viisi edellistä ottelua ovat Atletico Madridille tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Espanjan liigassa Atletico Madrid voitti Malagan 0-1 numeroin. Atletico Madrid on Malagaa vastaan käytyä kamppailua lukuunottamatta käytännössä ottelussa kuin ottelussa viimeistellyt kahta, kolmea tai neljää maalia kamppailua kohden, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen hyökkäysarsenaalista. Atletico Madrid tulee tässä ottelussa antamaan luonnollisesti peliaikaa vähemmän sitä saaneille, mutta vierasjoukkueen kannalta erinomainen asia on se, että Gabi sekä Raul Garcia ovat erittäin lähellä pelikuntoa. Kyseisen kaksikon lisäksi vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole.

Valencia on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt neljä maalia, vaikka otteluohjelma ei ole ollut helpoimmasta päästä. Ennen Levantea vastaan käytyä ottelua Valencia pelasi erittäin tapahtumarikkaan kohtaamisen Real Madridia vastaan häviten kyseisen taiston 2-3 lukemin. Valencia lähtee myös tähän otteluun altavastaajana, mutta perustasoltaan edelleen Lepakkolauma on kärjen suurimpia haastajia. Valencialle tämä ottelu on muutenkin suuri mittari, sillä Valencian olisi ehdottomasti saatava tällä kaudella edes jostain kilpailusta menestymistä aikaan. Espanjan liigassa menestymistä ei ole Valencialle tiedossa, joten tämä kilpailu on Lepakkolaumalle tärkeässä roolissa. Valencian kannalta erinomainen juttu on se, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. Valencia pääsee siispä tähän otteluun ilman minkäänlaisia sairasteluja. Todennäköisesti tiedossa on kaiken kaikkiaan vauhdikas kohtaaminen. Yli 2,5 maalia napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas