Valencia - Barcelona 1.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/01/2013
Jaa tämä...

Valencia haastaa Espanjan liigan kärkiottelussa Barcelonan.

Valencia – Barcelona, merkki 1, kerroin 
Valencia (+1) – Barcelona, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 6,20 | 4,40 | 1,48 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan huippuottelussa Barcelona matkustaa testaamaan Valencian päivän vireen. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen odotetuin kohtaaminen. Valencia on tähän mennessä aloittanut kautensa voitolla sekä tappiolla. Ensimmäisessä ottelussaan Valencia voitti kotonaan Malagan 1-0 maalein, mutta Espanyol ei antanut itseään viimeksi yllättää 3-1 numeroin voittamalla Lepakot. Barcelonalla on tähän mennessä alla Levantea vastaan voitto peräti 7-0 maalein sekä hieman hankalampi kohtaaminen Malagaa vastaan, sieltä irtosi lopulta 0-1 numeroin voitto. Materiaaliltaan Barcelona on Valenciaa laadukkaampi joukkue, mutta Valencia on kaudesta toiseen Espanjan liigan ylempää keskikastia. Valencia jos joku on juuri niitä joukkueita, jotka voivat etenkin kotonaan horjuttaa jompaa kumpaa Espanjan jättiläistä, Real Madridia tai Barcelonaa.

Valencia menetti kesän aikana monta merkittävää pelaajaa. Esimerkiksi Roberto Soldado olisi halunnut palkankorotusta, ei sitä saanut ja lähti lopulta Tottenhamiin. Valenciassa asiaa tuskin ollaan jääty murehtimaan, sillä Valencialla on kasassa kaikesta huolimatta laadukas pelaajisto. Etenkin Javi Fuegon hankkiminen Rayo Vallecanosta oli Valencialle erinomainen hankinta. Javi Fuego on äärimmäisen fiksu pelaaja sekä samalla loistava pelinrakentaja.

Valencian valmennus huolehtii siitä, että tässäkään huippuottelussa Valencia ei lähde peruuttelemaan yhtään kohti omaa maalia. Valencia tulee tällä kaudella pelaamaan agressiivistä peliä ja onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka se tulee tosissaan toimimaan Barcelonaa vastaan vieläpä Valencian kotiareenalla. Kyllä tässä uskaltaa Valenciaa lähteä kokeilemaan etenkin maalin tasoituksella. 

Veikkaussivut | Tuomas