Valencia - Osasuna 1.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Lepakkolauma iskee Mestalla surkean vierailijan kimppuun.

Valencia – Osasuna, merkki 1, kerroin
Valencia – Osasuna (+1), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,10 | 7,25

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa Valencia saa vieraakseen Osasunan. Valencia pelasi edellisen ottelunsa torstaina, kun Lepakkolauma matkusti Swansean vieraaksi Eurooppa liigan otteluun. Valencia nappasi täydet pisteet Swansealta 0-1 maalein, mutta nyt Lepakkolauman on saatava myös tulosta aikaan Espanjan liigassa. Sarjataulukossa Valencia on tällä hetkellä vasta sijalla kymmenen. Viisi voittoa on surkea suoritus, sillä Valencialla on alla peräti seitsemän tappiota. Se on yksinkertaisesti liikaa. Tänään Osasunan on ehdottomasti kaaduttava, sillä kotiedun lisäksi Valencialla on selkeä materiaalietu puolellaan. Osasuna normaalisti tunnetaan myös surkeana vierasjoukkueena. Osasuna on seitsemästä vierasottelustaan saalistanut vain kuusi pistettä.

Valencia on täysin käsittämättömästi menettänyt pisteitä surkeita joukkueita vastaan, sillä edellinen kotiottelu päättyi 2-2 maalein tasapeliin Valladolidia vastaan ja puolestaan vieraissa viimeksi Elche voitti Valencian 2-1 numeroin. Valencian on pystyttävä karsimaan turhat pistemenetykset välittömästi pois tai kaudesta on tulossa Valencian osalta täysi vitsi. Materiaaliltaan Valencia on kuitenkin edelleen Espanjan liigan kärjen takana Barcelonan, Atletico Madridin sekä Real Madridin jälkeen, mutta nyt myös tuloksia on tultava aikaan. Valencia on kolmeen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt mukavat kahdeksan maalia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Elcheä sekä Valladolidia vastaan ei voi menettää ainuttakaan ylimääräistä pistettä.

Osasunan puolustus on vieraissa tottunut ajoittain repeilemään erittäin pahastikin ja tosissaan muutenkin Osasunan suurin pistesaalis tulee koostumaan kotiotteluiden osalta. Osasuna tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. Osasuna tosin matkustaa tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä vain Sisi puuttuu vierasjoukkueen vahvuudesta. Myös Valencia lähtee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, jos ja kun Vicente Guaita on parantunut täyteen pelikuntoon. Lähtökohtaisesti Valencia on hallinnut viime vuosina täydellisesti joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia ja myös tänään on syytä olettaa näin tapahtuvan. Jos Valencia jatkaa näin, kotijoukkueen kaudesta on tulossa surkea. Nyt on Valencian aika napata pisteet huomattavasti heikompaa joukkuetta vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas