Valencia - Sevilla 22.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Sevilla haastaa Valencian Espanjan liigan kärkikamppailussa.

Valencia – Sevilla, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,95 | 3,40 | 3,90 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, kierroksen mielenkiintoisin ottelu käydään ehdottomasti Valencian sekä Sevillan kohdatessa toisensa. Molempien joukkueiden alkukausi on tähän mennessä ollut täysi vitsi. Valencia on sarjataulukossa juuri putoamisviivan yläpuolella, Sevillahan ei ole voittanut vielä otteluakaan. Niin Valencialla kuin Sevillallakin on ollut valtavia ongelmia puolustuksessa. Valencia hävisi ensin vieraissa Espanjan liigassa 3-0 maalein Real Betistä jälkeen ja sen jälkeen viikolla Valencia nolasi itsensä häviämällä kotonaan 0-3 lukemin Swanseaa vastaan. Eurooppa liigasta Valencian olisi saatava menestystä jo taloudenkin takia, mutta urakka alkoi ainakin surkeasti.

Sevilla oli viimeksi noin viikko sitten Barcelonan vieraana kiinni pitkään pisteessä, mutta hävisi 3-2 maalein. Sevillan alkukauden otteluohjelma ei ole ollut missään tapauksessa helppo, mutta sitä ei voida pitää millään tapaa syynä – nolla voittoa on Sevillan tasoiselle joukkueelle surkea suoritus. Sevilla sentään torstaina voitti Eurooppa liigassa portugalilaisisännän 1-2 maalein. Nyt on mielenkiintoista nähdä, että kumpi on pystynyt paremmin palautumaan tähän otteluun.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden niin epätasaisesti, että todennäköisesti tänään nähdään maaleja molemmissa päissä. Materiaaliltaan Valencia sekä Sevilla ovat ehdottomasti ylempää keskikastia, mutta nimet selässä eivät merkkaa mitään – puolustus on tultava kuntoon. Kahden laadukkaan joukkueen kohtaamisessa maaleitta tuskin vältytään. Yli 2,5 maalia on hyvä valinta.

Veikkaussivut | Tuomas