Valencia - St.Gallen 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Lepakkolauma isännöi sveitsiläisvieraita Eurooppa liigan kamppailussa.

Valencia – St.Gallen, merkki 1, kerroin 
Valencia – St.Gallen (+1), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,44 | 4,53 | 6,74 

 

 

Torstai -ilta tarkoittaa tässä vaiheessa vuoden aikaa sitä, että on jälleen aika keskittyä jalkapallon Eurooppa liigan mielenkiintoisiin otteluihin. Espanjan illassa yhteen iskevät Valencia sekä vieraaksi saapuva sveitsiläinen St.Gallen. Kyseessä on kolmas ottelukierros. Valencia sekä St.Gallen ovat siinä mielessä samassa tilanteessa, sillä molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran sekä hävinneet kerran. Valencian kannalta oli tietenkin arvostakasta se, että viimeksi Lepakot voittivat helposti Kubanin Venäjän vierailulla 0-2 maalein. Valencia on mahdollisesti hieman tippunut Espanjan parhaimpien seurojen kärjestä, sillä Valencialla on ollut valtavia ongelmia talouden kanssa. Lepakkolauma on silti edelleen yhdessä Sevillan kanssa Barcelonan sekä Real Madridin ykköshaastajat.

Valencialla on valtavasti potentiaalia kokoonpanossaan, vaikka kotijoukkue on joutunut edellisten kesien aikana menettämään parhaimpia pelaajiaan. Valencia on tottunut menestymään Espanjan liigassa niin, että sijoitukset ovat normaalisti olleet heti kärjen takana. Valencian materiaali ei missään tapauksessa ole Barcelonan tai Real Madridin tasoa, mutta Eurooppa liiga onkin sen takia Valencialle erittäin hyvä mahdollisuus menestyä. Rahasummat eivät ole Eurooppa liigassa lainkaan samat kuin Mestarien liigassa, mutta Valenciankin kannalta kaikki raha mikä on tulossa on ehdottomasti plussaa.

St.Gallenin pelaajien yksilötaito ei yksinkertaisesti ole lainkaan sitä luokkaa, että realistisesti vierasjoukkue taistelisi tänään voitosta. St.Gallen hävisi muutenkin viikonloppuna Sveitsin liigan ottelussa FC Baselia vastaan peräti 3-0 maalein. St.Gallen vahvisti hyökkäyspäätä täksi kaudeksi Guinean maajoukkuehyökkääjällä, mutta valitettavasti vierasjoukkueen tehot ovat olleet täysin kadoksissa. Maalinteko on ollut St.Gallenille erittäin hankalaa. Ehdottomasti Valencian on tänään voitto pystyttävä nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas