Valencia - Swansea 19.9.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Swansea turhan reissun Mestalle?

Valencia – Swansea, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,77 | 3,45 | 4,45 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, illan ensimmäisessä tv-ottelussa yhteen iskevät espanjalainen Valencia sekä englantilainen Swansea. Tässä lohkossahan muut joukkueet ovat St.Gallen sekä Kuban. Tässä lohkossa Valencia on ehdottomasti suurin voittajasuosikki. Materiaaliltaan Valencia on tälläkin kaudella Espanjan liigan ylempää keskikastia, kun taas Swansea on valitettavasti yleensä hyvinkin kotiriippuvainen joukkue. Valencia on itseasiassa Eurooppa liigan suurimpia voittajasuosikeita, kun taas Swanseaa ei sellaisena voida pitää millään tavalla. 

Valencia on onnistunut nappaamaan yllättävän heikosti voittoja alkukaudella, mutta toisaalta vastustajien taso Valencialla on ollut huippuluokkaa. Valenciahan on ehtinyt pelaamaan jo esimerkiksi Malagaa sekä jopa Barcelonaa vastaan. Barcelonan kanssahan Valencia kävi juuri Mestalla erittäin tasaisen kohtaamisen. Barcelona voitti kyseisen ottelun 2-3 maalein. Valencia osoitti jo silloin, että vaikka taloushuolet painavat ja avainpelaajia on myyty, Valencia on siltikin mukana taistelussa erinomaisista sijoituksista niin Eurooppa liigassa kuin Espanjan liigassakin.

Swansean puolustus oli niin epävarma maanantaina Liverpoolia vastaan, että lähtökohtaisesti Swansea on vieraissa selkeä altavastaaja. Mielenkiintoinen pointti on myös se, että Valencialle tämä turnaus on samalla erittäin tärkeä ihan jo tulevaisuudenkin kannalta. Valencialla taloustilanne tosissaan ei ole lainkaan hyvässä kunnossa, joten jo senkin takia nyt on tärkeää saada hyvä aloitus urakalle.

Veikkaussivut | Tuomas