Valioliigassa lähes täysi kierros

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2013
Jaa tämä...

Tänään pelataan Valioliigassa kahdeksan ottelun kierros.

Päivän ensimmäisessä Valioliiga ottelussa kohtaavat QPR sekä Norwich. Molemmat joukkueet taistelevat putoamista vastaan. Tällä hetkellä QPR on sarjataulukossa viimeisenä 16 pisteellä kun Norwich on saalistanut pisteitä jo 27 ja on sijalla 14. QPR:n vireystila on kuitenkin huomattavasti Norwichia parempi, joten he lähtevät ennakkosuosikkina kotiotteluun. Molemmilla joukkueilla on ollut suuria ongelmia maalinteossa.

 

15 € ILMAISTA PELIRAHAA!

Leijonakasino tarjoaa kaikille uusille kävijöille 15 € ILMAISTA PELIRAHAA! Osallistut samalla Jääkiekon MM-lippujen arvontaan.

SAAT 15 € ILMAISEKSI TÄSTÄ >>

 

Keskikastin joukkueet vastakkain

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on Newcastlen sekä Chelsean kohtaaminen. Newcastlen kausi on tähän mennessä ollut umpisurkea ja joukkue on sarjataulukossa vasta sijalla 15. Chelsean kausi Valioliigassa lähtenyt aika odotetusti. Ero Manchester Unitediin on kasvanut jo 13 pisteeseen, mutta City on vain kuuden pisteen päässä. Chelsean sijoitus sarjataulukossa on 3.

Päivän muut kamppailut ovat:

Arsenal – Stoke, Everton – Aston Villa, Reading – Sunderland, West Ham – Swansea, Wigan – Southampton sekä iltaottelussa Fulham – Manchester United.