VIDEO: Onko Domenico Berardi uusi Liverpool-tähti?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 10/10/2015
Jaa tämä...

Lähes kaksi kautta jatkunut kujanjuoksu Valioliigaseura Liverpoolin managerin Brendan Rodgersin ympärillä päättyi muutamia päiviä sitten. Liverpool päätti lopettaa työsuhteensan Rodgersin kanssa seuran huonon menestyksen vuoksi. Pian irtisanomisen jälkeen Pool palkkasi Rodgersin seuraajaksi kovaa jälkeä Saksan Bundesliigassa ja Borussia Dortmundin peräsimessä tehneen Jürgen Kloppin.

Klopp ei ole todellakaan jäänyt uudessa pestissään tuleen makaamaan, vaan on nyt jo tekemässä uutta hankintaa hyökkäysosastolleen. Italialainen uutislehti Calciomercato nimittäin kertoo Kloppin haluavan ensimmäisenä hankintana joukkueeseensa Italian Serie A:n Sassuolon Domenico Berardin. Huippulupaava 21 – vuotias italialainen osui viime kaudella Seria A:ssa maalitolppien väliin 15 kertaa pelaamassaan 32 ottelussa. Yhteensä Berardi, yksi italialaisen jalkapalloilun suurin toivo, on tehnyt vuonna 2012 alkaneella ammattilaisurallaan Serie B:ssä ja A:ssa 58 maalia.

Klopp näkee nuoressa miehessä potentiaalia pärjätä Valioliigassa, ja saksalainen uskookin Berardissa olevan vastaus joukkueen maalinteko-ongelmiin. Liverpool on onnistunut tekemään tällä kaudella kahdeksassa ottelussa vain kahdeksan maalia, joten joukkue todella tarvitsee uutta ruutia hyökkäykseensä, erityisesti kun Aston Villasta Liverpoolin siirtynyt Christian Benteke ei ole pystynyt täyttämään Raheem Sterlingin tyhjäksi jättämiä saappaita.

Mutta kuten aina jalkapallon siirtomarkkinoilla, niin matkassa on pari muuttujaa. Berardin siirron esteeksi Liverpoolin saattaa nimittäin muodostuu se että Berardi on Juventuksen omistama pelaaja. Temperamenttinen hyökkääjä on tällä hetkellä vain lainalla Vanhalta Rouvalta Sassuolossa. Juventuksella on myös oikeus ostaa nuorukainen takaisin riveihinsä tämän kauden loppuun mennessä.

Tässä vielä Kloppin havitteleman Berardin parhaita paloja:

Muistathan että peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös: 

VIDEO: NBA-tähti yllätti pienet faninsa!

VIDEO: Ronda Rouseyn ja Holly Holmin pysäyttävä promovideo!

nhl-pro-nordicbet