Valioliigajätit haalimassa kovia vahvistuksia! | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigajoukkueet Liverpool, Manchester United ja Chelsea ovat pistämässä rahaa palamaan.

Brittilehti Daily Mirror kertoo, että Valioliigajätit Liverpool, Manchester United ja Chelsea olisivat vahvistamassa rivejään toden teolla tammikuun aikana.

Sarjaa paraikaa johtava Liverpool on kalastelemassa Egyptin maajoukkuepelaaja Mohamed Salahia Sveitsin pääsarjasta. FC Baselia edustavan Salahin hintalappu on noin kymmenen miljoonaa euroa. Myös Chelsea on kiinnostunut egyptiläispelurin hankkimisesta, mutta Liverpool on ilmeisesti voittamassa tarjouskilpailua.

Toinen Liverpoolin hankintalistalla oleva pelaaja on Olympiakos-hyökkääjä Kostas Mitroglou. Tarjouskilpailu Arsenalin kanssa on nostanut Mitrogloun hintalapun jo 30 miljoonaan euroon.

Lehden mukaan Manchester United olisi ostamassa loistavasti Athletico Madridissa esiintynyttä Kokea. 21-vuotiaan keskikenttäpelurin hintalappu on peräti 35 miljoonaa euroa, ja ManU-manageri David Moyes on käynyt Madridissa jo hieromassa kauppoja.

Myöskään Chelsea ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen. Daily Mirror kertoo, että Chelsea olisi hankkimassa Benficasta kaksi serbipelaajaa – keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin ja laitahyökkääjä Lazar Markovicin. Rahavaikeuksien kanssa painiva Benfica pyytää Maticista noin 20 miljoonaa ja Markovicista 12 miljoonaa euroa.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut