Valioliigajengi potki valmentajan pihalle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Saarivaltakunnasta kuuluu maanantaina kenties odotettukin uutinen kun Sunderlandin valmentaja, Gus Poyet on vapautettu tehtävistään. Poyet ehti luotsata Sunderlandia n. 1,5 vuoden ajan ja ensimmäisellä kaudella valmentaja pelastikin Sunderlandin putoamiselta.

Viimeinen niitti potkuille taisi olla viikonlopun 0-4 tappio kotikentällä yhtä päävastustajaa, Aston Villaa vastaan. Kausi ei ole muutenkaan mennyt mitenkään ”putkeen” kun voittoja on 29 ottelussa kertynyt ainoastaan neljä kappaletta.

Vielä Sunderlandille ei ole myöhäistä pelastautua putoamiselta, sillä joukkue on pisteen putoamisviivan yläpuolella. Burnley, Queens Park Rangers ja Leicester ovat tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella. Kautta on kuitenkin jäljellä yhdeksän ottelua, joten jos jotain oli tehtävä, se oli tehtävä nyt.

Sunderlandin loppuohjelma ei lupaa sarjapaikkaa, mutta jos peliesitykset paranevat, voidaan Sunderland nähdä ensi kaudellakin Valioliigassa.

21.3.                   West Ham – Sunderland

5.4.                     Sunderland – Newcastle

11.4.                   Sunderland – Crystal Palace

18.4.                   Arsenal – Sunderland

25.4.                   Stoke – Sunderland

2.5.                      Sunderland – Southampton

9.5.                      Everton – Sunderland

16.5.                   Sunderland – Leicester

24.5.                   Chelsea – Sunderland

Vedonlyönti uudesta managerista on jo alkanut ja isoimpana suosikkina on Dick Advocaat on Bet365 listoilla ykkössuosikki. Sam Allardyce on hyvänä kakkosena, Michael Laudrup kolmosena.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

bet365-100-banner