Video: Tällaisia maaleja tehtiin Valioliigakaudella 2014/2015!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/03/2015
Jaa tämä...

Maailman yhden suosituimman jalkapallosarjan Barclays Premier Leaguen eli Englannin Valioliigan alkuun on aikaa enää vaivaiset 5 päivää. Valioliiganmestaruus ratkeaa tänä vuonna viimeistään kauden päätöskierroksella Vapun jälkeen 15. päivä toukokuuta, vaikka mestari todennäköisesti on selvillä jo muutama kierros aikaisemmin. Valioliigakausi 2015 – 2016 on järjestyksessä 23. kausi mikä pelataan kyseisen nimen alla.

Hallitsevana mestari tulevaan kauteen lähtee Jose ”The Special One” Mourinhon luotsaama Chelsea. Kovimmat haastajat Chelsea saa tällä kaudella todennäköisesti paikallisvastustajastaan Arsenalista sekä Manchesterin joukkueista Unitedista ja Citystä. Uusina joukkueina Valioliigassa ovat tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta The Championshipistä täksi kaudeksi Valioliigaan nousseet Bournemouth, Watford, ja Norwich City.

[interaction id=”55c0536ea52231f607883b73″]

Mustat hevoset

Ensi kauden mahdollinen musta hevonen ja erityistarkkailua vaativa joukkue on Liverpool. Tuleva kausi on seuralle ensimmäinen vuosikausiin ilman joukkueen ikonia ja pitkäaikaista kapteenia Steven Gerrardia. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä kannattiko Liverpoolin luopua Raheem Sterlingistä ja tuoda nuorukaisen tilalle isolla rahalla monien seurojen kiikarissa ollut Christian Benteke. Yksi vedonlyöntisivujen näkemysten mukaan keskikastiin ensi kaudella sijoittava joukkue on Stoke City FC. Joukkueen pelin kehittymistä kannattaa seurata kauden mittaan. Stoke-manageri Mark Hughes värväsi joukkueeseen nimittäin tänä kesänä paljon uutta verta. Uusien hankintojen myötä Stokessa on tällä hetkellä muun muassa jo neljä entistä La Liga-seura Barcelonan pelaajaa. Ex-Barca pelureilla virtaa suonissaan voittamisen kulttuuri, mutta saavatko he tuotua sen Stoke Cityyn? Siihen kysymykseen saadaan vastaus 38 ottelua käsittävän sarjan aikana.

Mutta kuten luvattua, niin vielä ennen tulevan kauden alkua on hyvä muistella ja katsoa viime kauden parhaat Valioliigamaalit tunnelman nostattamiseksi! Alla oiva kattaus upeita maaleja urheilukanava Fox Sportin tarjoaman videon muodossa:

Vedonlyöntisivu Unibet on jälleen vahvasti mukana Valioliigan menossa ensi kaudella. Peliyhtiö tarjoaakin nyt 3.8 – 8.8 erilaisia erikoistarjouksia koskien Valioliiga vedonlyöntiä. Lisäksi peliyhtiö tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden mestaria!

Lue myös:

Arsenalille Community Shieldin mestaruus!
ManU-käskijältä lähtölupa supertähdelle!