VIDEO: Manchester Citylle karmaisevia uutisia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 10/10/2015
Jaa tämä...

Tällä viikolla on ollut jalkapallokentillä jälleen käynnissä maaottelutauko. Euroopassa on pelattu EURO 2016 karsintaotteluja ja Etelä-Amerikassa MM 2018 karsintapelejä. Maaottelut ovat aina kunnia asia pelaajia, mutta seurajoukkueiden valmentajille ne tuottavat pahoja unia ja närästystä mahdollisten loukkaantumisten vuoksi. Eilen pelatussa MM-karsintaottelussa Argentiina vs Ecuador yksi tällainen pahin painajainen kävi toteen.

Ottelua Argentiinan ja Ecuadorin välillä oli pelattu 22. minuuttia kun se tapahtui. Valioliigaseura Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Aguero loukkaantui. Argentiinan jalkapalloliiton AFA:n ottelun jälkeen antaman tiedotteen mukaan kyseessä on astetta vakavampi takareisivamma. Toipumisaika on tämän hetken tietojen mukaan jopa kahdeksan viikkoa. Tämä on kova takaisku sekä Argentiinan maajoukkueelle että Manchester Citylle.

Sergio Aguero on ollut jälleen tällä kaudella Manuel Pellegrinin luotsaaman City miehistön paras syömähammas. Valioliigan piikkipaikalla 18 pisteellä tällä hetkellä porskuttava City on voittanut kuusi ottelua pelaamastaan kahdeksasta, ja on tehnyt näissä otteluissa 19 maalia. Aguero on Valioliiganmaalipörssin toisena kuudella täysosumalla, joten mies on vastannut n. joka kolmannesta Cityn tekemästä maalista. Joten voi vain kuvitella miten Pellegrinillä menee aamumurot väärän kurkkuun aamun urheilu-uutisia lukiessaan.

Katso video harmittoman näköisestä tilanteesta tästä:

Itse Argentiinan ja Ecuadorin välillä käyty ottelu päättyi Ecuadorin 0 – 2 voittoon, vieraiden viimeistellä kaksi voiton tuonutta osumaa minuutin sisään n. kymmenen minuuttia ennen loppua. Seuraavaksi Argentiina kohtaa tiistaina Paraguayn, joka voitti ensimmäinen oman karsintaottelunsa. Argentiinan valmennusjohdolla onkin nyt kova työ pähkäillä miten täyttää kentällä sekä Agueron että Lionel Messin jättämät aukot.

Muistathan että peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös: 

VIDEO: NBA-tähti yllätti pienet faninsa!

VIDEO: Ronda Rouseyn ja Holly Holmin pysäyttävä promovideo!