Valioliigaseurat dominoivat pelipaita myyntiä! - Messi kuitenkin sijalla 1.

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kitbag, yksi internetin suurimmista jalkapallovaruste – ja fanituotekaupoista on paljastanut tämän hetken myydyimmät pelipaidat kuningaslajin parista. Ykkös – ja kakkossijan hallitsijat eivät yllätä varmasti ketään…

Kuten kaikki varmasti osaavat arvata niin listan kaksi kärkisijaa menee La Liga-tähdille Barcelonan Lionel Messille ja Real Madridin Cristiano Ronaldolle. Tällä hetkellä edellä mainittu on listan ykkönen. Tämän ehkä planeetan parhaan kaksikon takana sijoilla 3 – 4 myyntitilastossa on kuitenkin hieman yllättävämpiä nimiä.

Listan kolmonen, ja samalla Valioliigan eniten myydyin pelipaita kuuluu nimitäin Manchester Unitedin kesähankinnalle Memphis Depaylle. Paitamyynnin taustalla saattaa olla se, että useat ManU-fanit ovat Robin Van Persien lähdön jälkeen joutuneet hankkimaan uuden pelipaidan jolloin on päädytty RVP:n maamieheen Depayhin. Sijalta neljä löytyy niin ikään viime kesänä ManU:n Bundesliigasta ja Bayern Munchenistä siirtynyt  Bastian Schweinsteiger. Saksalaisen periksi antamattomuus kentällä ja palava himo jalkapalloa kohtaan saavat monet ihmiset ihailemaan häntä. Ja jos jotain urheilijaa ihaillaan, niin sitä myös tunnustetaan!

Silmiin pistävää TOP 10 listalla on myös se että Messin ja Ronaldon lisäksi sijalta seitsemän löytyvä Neymar on ainoa listan Valioliigan ulkopuolinen pelaaja. Olisi kuitenkin voinut kuvitella että listalle olisi mahtanut esimerkiksi huikean alkukauden pelannut Bayern Munchenin Robert Lewandowski tai joku Borussia Dortmund pelaajista, koska heillä on tunnetusti todella fanaattisia faneja. Myyntilasto osoittaa kuitenkin sen, että Valioliiga on kansainvälisesti suosituin ja tunnetuin jalkapallosarja. Sen seurat tunnetaan ja niitä fanitetaan kautta maailman.

Tässä vielä TOP 10 lista myydyimmistä pelipaidoista kokonaisuudessaan:

Lionel Messi (Barcelona)

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Memphis Depay (Manchester United)

Bastian Schweinsteiger (Manchester United)

Eden Hazard (Chelsea)

Wayne Rooney (Manchester United)

Neymar (Barcelona)

Sergio Aguero (Manchester City)

Alexis Sanchez (Arsenal)

Philippe Coutinho (Liverpool)

Muistathan että kansalliset jalkapallosarjat jatkuvat jälleen loppuviikosta maajoukkue tauon jälkeen. Peliyhtiö Betsson kaikkiin otteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella!

Lue myös:

VIDEO: AS Roma maalivahdin villi tanssi Puolan voitettua Irlannin!

VIDEO: PSG-tähdelle kultalevy!

nhl-pro-nordicbet