Pelasiko Manchester City itsensä ulos mestaruustaistelusta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Viikkokierros saattoi olla Valioliigassa jopa ratkaiseva mestaruuden kannalta.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelattiin tiistaina sekä eilen viikkokierros ja suurimpana asiana voidaan mainita Manchester Cityn jääminen maalittomaan tasapeliin QPR:n vieraana. Tiistaina pelattu ottelu tarkoitti sitä, että Manchester Unitedilla oli mahdollisuus omassa ottelussaan seuraavana päivänä nousta jopa seitsemän pisteen karkumatkalle Manchester Cityyn verrattuna ja senhän Manchester United myös tekikin. Manchester United oli liikaa Southamptonille ja loppunumerot 2-1 tarkoittavatkin sitä, että onko Unitedille enään pysäyttäjää?

Kun nyt 24 kierrosta Valioliigaa on takana, piste-eroa on seitsemän pistettä Manchester Unitedin eduksi. Se on selvää, että kukaan muu ei pysty enään mestaruudesta taistelemaan, sillä kolmantena oleva Chelsea on kolmetoista pistettä Manchester Unitedia perässä ja neljäntenä oleva Tottenham on useamman pisteen Chelseankin perässä.

Keskiviikon muissa Valioliigan otteluissa Arsenal sekä Liverpool pelasivat 2-2 maalein tasapelin, puolestaan Reading järjesti kotonaan jättiyllätyksen pelaamalla 2-2 numeroin tasapelin Chelseaa vastaan. Lisäksi muissa otteluissa Norwich sekä Tottenham pelasivat 1-1 numeroin tasapelin, Fulham voitti selkeästi 3-1 maalein West Hamin ja Everton nappasi voiton West Bromwichia vastaan 2-1 numeroin.

Valioliiga jatkuu jälleen viikonloppuna ja tiedossa on useita hienoja otteluita. Lauantaina pelataan esimerkiksi Newcastlen sekä Chelsean välinen kohtaaminen. Myös Manchester Unitedin vierailua Fulhamin kotiareenalle on syytä seurata. Puolestaan sunnuntaina tiedossa on Manchester Cityn sekä Liverpoolin välinen kohtaaminen. Jos Manchester City haluaa vielä edes haaveilla mestaruudesta, on voittoja alettava tulemaan hurjaa tahtia!

Veikkaussivut | Tuomas