Valladolid - Celta Vigo 16.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Celta Vigo hienoa pelivirettään Valladolidin kustannuksella?

Valladolid – Celta Vigo, merkki 2, kerroin 3,10 Sportingbet
Valladolid – Celta Vigo (+1), merkki 2, kerroin 1,58 Betsson

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,35 | 3,30 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa yhteenotossa Celta Vigo matkustaa testaamaan Valladolidin päivän vireen. Sarjataulukossa Valladolid on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Celta Vigo löytyy sijalta viisitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolme pistettä Celta Vigon eduksi. Valladolidin kaudesta on tulossa pelkkä vitsi, sillä kotijoukkue on tähän mennessä saalistanut huimat kaksi voittoa. Valladolid ei ole saanut toistaiseksi mitään aikaan ja tätä menoa kotijoukkue tuleekin joutumaan pitkäksi aikaa keskelle pahinta putoamistaistelua. Valladolidin suurin ongelma on löytynyt hyökkäyksestä, sillä kuusitoista tehtyä maalia viiteentoista otteluun on yksinkertaisesti liian vähän.

Celta Vigolla menee tällä hetkellä enemmän kuin mainiosti, sillä vierasjoukkueella on alla voitot Almeriasta sekä Athletic Bilbaosta. Viisi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Celta Vigolle tuottaneet kolme voittoa ja sitä voidaankin pitää Celta Vigon tasoiselle joukkueelle erinomaisena suorituksena. Kahteen edelliseen otteluun Celta Vigo on viimeistellyt neljä maalia ja omissa verkot ovat heiluneet vain yhden kerran. Voidaan sanoa siispä, että Celta Vigo on matkalla oikeaan suuntaan. Mielenkiintoista on kaiken kaikkiaan myös se, että kolme edellistä vierasottelua ovat Celta Vigolle tuottaneet kaksi voittoa. Ja jotta lisätään soppaan vielä lisää mausteita – kolmeen edelliseen vierasotteluun Celta Vigo on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia. Viimeksi Celta Vigo viimeisteli vieraissa kolme maalia Real Sociedadia vastaan häviten kamppailun 4-3 numeroin.

Valladolidin materiaali on tietenkin Espanjan liigan surkeimpia, mutta tilannetta ei auta lainkaan se, että kahteen edelliseen kotiotteluun Valladolid ei ole tehnyt maaliakaan. Valladolidilla on tällä hetkellä suuri apina harteillaan sen suhteen, kun maaleja ei tunnu syntyvän vahingossakaan. Valladolidin kohdalla sairaslista on myös tuomassa otteluun oman mausteensa. Sivussa Valladolidin vahvuudesta ovat todennäköisesti Lluis Sastre, Valdet Rama sekä Oscar. Varsinkin kahden ensimmäisen pelaajan merkitys Valladolidin kokoonpanossa on merkittävä. Celta Vigo pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kaiken kaikkiaan Celta Vigolle tarjotut kertoimet on syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas