Valladolid - Malaga 27.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Vahvassa viressä oleva Malaga matkustaa Valladolidin vieraaksi.

Valladolid – Malaga, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,60 | 3,20 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa yhteen iskevät Valladolid sekä Malaga. Tämä ottelu aloittaa samalla seitsemännen ottelukierroksen Espanjan korkeimmalla sarjatasolla. Valladolid on kuuteen ensimmäiseen otteluun saalistanut yhden voiton, kaksi tasapeliä sekä kolme tappiota. Maalinteko on ollut toistaiseksi Valladolidille lähes mahdoton käsite, sillä kotijoukkue on onnistunut saamaan pallon vastustajan maalivahdin selän taakse vasta neljä kertaa! Nyt vieraaksi saapuva Malaga on erinomaisessa pelivireessä, sillä Malaga on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan maalierolla 7-0 ja toisekseen kolmeen edelliseen otteluun Malagalle ei olla tehty maaliakaan.

Malagan alkukauden otteluohjelma on ollut uskomattoman vaikea, sillä tähän mennessä Malaga on joutunut kohtaamaan Sevillan, Barcelonan sekä Valencian. Joka tapauksessa Barcelonaa vastaan Malaga pelasi erittäin pirteästi ja toisekseen Sevillankin vieraana Malaga onnistui nappaamaan tasapelin. Edellinen vierasottelu päättyi erittäin laadukasta joukkuetta, Real Sociedia vastaan maalittomaan tasapeliin. Malagan puolustus on siispä toiminut mahtavasti ottaen huomioon sen, että minkä tasoisia vastustajia on ollut heti kauden alussa vastassa.

Valladolid on ehdottomasti materiaaliltaan Espanjan liigan heikoimpia, kun taas Malaga on helppo nostaa keskikastin paremmalle puolelle. Malaga on joutunut myymään joitain avainpelaajia toisiin seuroihin, mutta alkukausi on osoittanut se, että rahavaikeuksista huolimatta vierasjoukkue on erittäin iskukykyinen tälläkin kaudella. Valladolin suuret maalinteko-ongelmat todennäköisesti johtavat myös tänään siihen, että kotijoukkueen pistetili ei tule lihoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas