Real Valladolid - Sevilla 20.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Real Valladolid isännöi Espanjassa Sevillaa.

Real Valladolid – Sevilla, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,75 | 3,27 | 2,50

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät Real Valladolid sekä vastaan asettuva Sevilla. Real Valladolid nousi viime kauden päätteeksi takaisin Espanjan korkeimmalle sarjatasolle. Real Valladolidin kausi on tähän mennessä sujunut hyvin vaikeasti, mutta sitä ei voida yllätyksenä pitää. Real Valladolid on tarkemmin sanottuna sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä. Jotain kotijoukkueen tilanteesta kertoo se, että voittoja on tähän mennessä tullut tasan yksi kappale! Maalinteko on ollut kotijoukkueelle äärimmäisen hankalaa, sillä vastustajan maalivahti on onnistuttu ohittamaan ainoastaan seitsemän kertaa.

Vieraaksi saapuva Sevilla on muuttunut jonkin verran viime kaudesta, mutta tällä kaudella edelleen Sevilla lukeutuu materiaaliltaan Barcelonan sekä Real Madridin suurimpiin haastajiin. Sevillan ongelma aikaisemmilla kausilla on ollut se, että Sevilla on menettänyt pisteitä aivan liikaa selkeästi heikompia joukkueita vastaan. Sevilla menetti viime kauden päätteeksi hyökkäyspäästä tärkeitä avainpelaajia, mutta silti Sevillan on pystyttävä tämän hetkistä sijoitusta parempaan. Sevilla on tällä hetkellä vasta sijalla kaksitoista ja se on aivan liian heikko suoritus. Maajoukkuetauko onkin Sevillalle tehnyt varmasti hyvää, sillä Sevillan on ehdottomasti palattava sarjataulukossa takaisin viiden joukkoon.

Joukkueiden välinen tasoero on merkittävä Sevillan eduksi, mutta Real Valladolidin kotietu tekee lähtökohdat tasaisiksi. Aikaisemmilla kausilla Sevilla on menettänyt juuri tälläisistä otteluista aivan liikaa pisteitä. Sevilla on kuitenkin viimeistellyt huomattavasti enemmän maaleja kuin Real Valladolid, joten siinä mielessä Sevillan tilanne ei ole niin huolestuttava kuin kotijoukkueella. Lähtökohtaisesti Sevillan on voitettava tälläiset ottelut, jos vierasjoukkue haluaa nousta takaisin viiden joukkoon. Napataan Sevilla vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas