Valtteri Filppula - Näkymätön sankari!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/09/2015
Jaa tämä...


KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 9.6.2015

Mihin unohtui Valtteri Filppula?

NHL:n Stanley Cupin loppuotteluista uutisoidaan kiivaaseen tahtiin eri medioissa pitkin maailmaa. Myös Veikkaussivut.com:n toimitus on kirjoittanut aiheesta päivittäin. Suurimman huomion uutisoinnista on saanut Chicagon hyökkääjä Teuvo Teräväinen. Lisäksi Kimmo Timosen penkillä istuminen muistetaan mainita lähes joka kerta otteluista uutisoidessa. Mutta lähes kaikki tuntuvat unohtaneen kahden voiton päässä Stanley Cup sormuksesta olevan Valtteri Filppulan. 

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Filppula on tunnollinen kahteen suuntaan arvokasta työtä tekevä keskushyökkääjä. Hän saa työllään muut näyttämään hyvältä, sen sijaan että hän loistaisi itse. Ehkä juuri tästä syystä Filppula ei ole saanut finaalikevään aikana niin paljon palstatilaa kuin muut pelaajat. Filppula on myös pelannut finaalisarjan aikana keskimääräisesti toiseksi eniten koko Tampa Bay Lightning hyökkäyskalustosta. Monet toivoivat saavansa nähdä Filppulan Jääkiekon MM-kisat pelipaita päällä, mutta toisin kävi.

Tällä hetkellä Filppulan tärkein tehtävä finaaleissa on taistella Chicagon suurimpia tähtiä kuten Jonathan Toewsia vastaan, ja saattaa hänet pimentoon. Mies onkin onnistunut tehtävässä kiitettävästi yhdessä ketjukavereidensa Alex Killornin ja Steven Stamkosin kanssa. Laiturit ovatkin kiitelleet Filppulaa siitä, että mies tekee hyvä työtä puolustussuuntaan ottamalla vastuuta ja jakelee siinä sivussa hyviä syöttöjä ketjukavereilleen. Killorn on kiitellyt Filppulan olevan myös hyvä veteraanipelaaja joka ei välitä missä ketjussa mies pelaa.

Aliarvostettu, mutta ei pitkään…

Valtteri Filppulan hyviä otteita tullaan tarvitsemaan jatkossakin, mikäli Tampa Bay mielii voittaa Stanley Cupin, ja jättää Chicagon nuolemaan näppejään. Chicagon pukukopissa tiedetään tasan tarkkaan, että kuinka suuri merkitys Filppulalla on Salamapaidoille. Toivottavasti suomalainen mediakin muistaisi nostaa Filppulan ansaitsemaansa arvoon viimeistään siinä tilanteessa, jos Stanley Cup pokaali tulee suomeen 31- vuotiaan miehen harteilla.

Veikkaussivut.com:n omassa kyselyssä kysyttiin finaalipelien alla että ”kumpi näyttää kyntensä finaaleissa: Teräväinen vai Filppula?”. 21 % vastaajista vastasi, että molemmat ja vain 15 % vastasi Filppula. Teräväinen on totta vieköön näyttänyt kyntensä, mutta loppujen lopuksi Filppula on ollut vähintään yhtä tärkeä, ellei jopa tärkeämpi pelaaja omalle joukkueelleen kuin Teräväinen. Unibet muuten tarjoaa Filppulan maalista kerrointa 5.75.

Lue myös:

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90