NHL:n pelaajamarkkinat lämpenevät - Tähtiveskari Canucksin kiikarissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Vancouver Canucks hakee maalivahtiosastolleen todellista vahvistusta.

NHL-seurat saavat tarjota sopimuksia vapaille pelaajille 1. heinäkuuta lähtien. Sopimusneuvottelut voidaan kuitenkin aloittaa jo aiemmin, tarkalleen ottaen 25. kesäkuuta. Tässä vaiheessa saammekin nähdä, mitkä NHL-seurat ovat todellisuudessa kiinnostuneita vapaina olevista pelaajista.

Ensimmäisiä yllätyksellisiä uutisia tarjoili Vancouver Canucks, jonka kerrotaan soitelleen tähtivahti Ryan Millerin perään. Asiasta kertoi Vancouverilainen radiokanava News1130 Sports.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

33-vuotias Miller aloitti kautensa Buffalo Sabresissa, mutta siirtyi kesken sesongin St. Louis Bluesiin. Tähtivahdin sopimus päättyi menneeseen kauteen ja nyt mies hakeekin pitkää diiliä vapailta markkinoilta.

Canucks tarvitseekin vahvistusta maalivahtiosastolleen, sillä joukkueen nykyisellä veskarikaksikolla Eddie LäckJacob Markström ei pahemmin NHL-kokemusta ole. Läckillä on NHL-matseja vyöllä 41, ja Markströmillä puolestaan 47 kappaletta.

Miller pelasi viime kaudella 59 ottelua ja voitti niistä 25. Jenkkivahdin torjuntaprosentti oli hienosti 91,80. Mies oli mukana myös Yhdysvaltain olympiajoukkueessa, mutta jäi kakkosvahdin rooliin Jonathan Quickin taakse.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut