Vancouver Canuks - Pittsburgh Penguins 8.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Juhliiko itäisen konferenssin kärkijoukkue Vancouverin vieraana?

Vancouver Canuks – Pittsburgh Penguins, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,20 PAF

PAFin kertoimet otteluun 2,70 | 3,80 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Vancouver Canuks sekä vieraaksi saapuva Pittsburgh Penguins. Tiedossa on kaiken kaikkiaan suurella todennäköisyydellä runsasmaalinen kohtaaminen. Vancouver Canuks löytyy tällä hetkellä läntisestä konferenssista seitsemänneltä sijalta, kun taas Pittsburgh Penguinsin nimi komeilee itäisen konferenssin kärkipaikalla. Vancouver Canuksin sekä Pittsburgh Penguinsin lähtökohdat tähän otteluun ovat täysin erilaiset, sillä viisi edellistä ottelua ovat Vancouver Canuksille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, kun taas Pittsburgh Penguinsilla vastaava saldo näyttää neljää voittoa. Vancouver Canuks sekä Pittsburgh Penguins lukeutuvat erittäin runsasmaalisiin joukkueisiin, joten maaleja on tiedossa varmasti myös tänään. Pittsburgh Penguinsin viidestä edellisestä ottelusta peräti neljässä ollaan pelattu yli vaaditun maalimäärän, vaikka vierasjoukkueella on ollut hyökkäyksen kanssa suuria loukkaantumisongelmia.

Vancouver Canuks tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, sillä viidestä edellisestä kotiottelustaan Vancouver Canuks on jäänyt ainoastaan yhdessä kokonaan pisteittä! Toisaalta itseasiassa se tapahtui juuri edellisessä kotiottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Tuo ottelu päättyi 2-4 maalein Tampa Bay Lightningin voittoon. Tänään Vancouver Canuksin vahva kotivire tulee joutumaan hurjalle koetukselle, sillä Pittsburgh Penguins on vieraissakin viimeistellyt keskimäärin kovaa tahtia ottelua kohden kolmea tai neljää maalia. Edellisessä vierasottelussaan Pittsburgh Penguins kylläkin hävisi New Jersey Devilsille 2-1 lukemin, mutta viisi edellistä vierasottelua ovat Pingviineille siitä huolimatta tuottaneet kolme voittoa. Pittsburgh Penguinsin kannalta tosissaan erittäin ikävä asia on se, että vierasjoukkueella on paljon loukkaantuneita pelaajia. Edelleen Pittsburgh Penguinsin vahvuudesta sivussa ovat esimerkiksi Chris Conner, Pascal Dupuis, Jayson Megna, Andrew Ebbett, Paul Martin, Beau Bennett sekä Tomas Vokoun.

Vancouver Canuks sekä Pittsburgh Penguins ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet erittäin tapahtumarikkaita kamppailuita, joten nyt myös tänään on syytä odotella vauhdikasta kohtaamista kahden hienon seuran välillä! Vancouver Canuksin kotietu tekee lähtökohdat täysin ympäripyöreiksi. Pittsburgh Penguins ei ole ollut vieraissa niin vakuuttava kuin kotonaan, mutta toisaalta myös Vancouver Canuksilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa. Vancouver Canuksin loukkaantumislistalta löytyvät esimerkiksi Andrew Alberts, Ryan Stanton, Alexander Edler sekä Alex Burrows. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Pittsburgh Penguins nappasi voiton seitsemän maalin kamppailussa. Yli 5,5 maalia on myös tällä kerralla lähellä toteutua. Kaiken kaikkiaan tätä ottelua on täysin ansaitusti varmasti pidetty tulevan yön yhtenä mielenkiintoisimmista kamppailuista.

Veikkaussivut | Tuomas