Vatanen urakoi hirvittävät minuutit - pisteputki jatkuu! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Sami Vatanen saa jatkuvasti lisävastuuta Anaheim Ducksin takalinjoilta.

Anaheim Ducks nosti Sami Vatasen AHL:sta Florida Panthersia vastaan pelattuun otteluun 23. marraskuuta. AHL:n ja NHL:n välillä riepoteltu suomalaispakki oli näemmä kyllästynyt edestakaiseen loikkimiseen ja päätti naulata itsensä visusti suuremmille taalajäille.

Vatasen nykyinen keikka NHL-kentillä on nyt kestänyt kolme ottelua. Kaksi ensimmäistä sujuivat vielä alle 20 minuutin peliajoilla, mutta perjantain kiekkokierroksella napsahti ja oikein kunnolla.

Vatanen kellotti peliaikaa lähes 27 minuuttia ollen joukkueensa eniten pelannut puolustaja. Samalla tehopakki merkkasi tililleen yhden syöttöpisteen, joten nuorukaisen pisteputki venyi nyt kolmen ottelun mittaiseksi.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä vastustajana toiminut Edmonton Oilers nappasi ottelusta voiton jatkoajalla maalein 4-3. Matsin muista suomalaisista myös Teemu Selänne pääsi tehopisteille, sillä hän oli mukana alustamassa Ducksin 3-3-tasoitusosumaa.

Vatanen on ollut muutenkin iskussa NHL-kentillä, sillä viimeiseen yhdeksään otteluun suomalaispuolustaja on iskenyt tehot 2+6=8. Tehotilasto näyttää samalta ajalta lukemaa +5.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut