Vedonlyönti

Tervetuloa vedonlyönnin tunteita kuohuttavaan maailmaan. Veikkaussivujen kautta saat urheilusta entistäkin adrenaliinipitoisemman kokemuksen. Tutustu sivustomme sisältöön, jonka avulla saat varmasti myös rahallista hyötyä veikkaamiseen. Vedonlyönti on taitopeli. Mottomme on, että veikkaamalla saat tunnetta peliin!

 

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Nordicbet - Suomalaisten Suosikki 

Nordicbet on noussut suomalaisten suosioon viimeisen viiden aikana rajusti! Nordicbetin sivut ovat erittäin yksinkertaiset ja löydät haluamasi kohteet helposti hakukentän avulla. Palautusprosentti on samaa luokkaa kuin muilla yhtiöillä, mutta Nordicbet tarjoaa jatkuvasti hyviä bonuksia eri sarjoihin! Nämä bonukset ovat tarkoitettu niin uusille kuin vanhoille asiakkaille. Nordicbetin bonukset ovat vedonlyöntiyhtiöiden parhaasta päästä. Vedonlyönti Nordicbetillä on todella helppoa!

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

Betsson - Yksi maailman isoimmista peliyhtiöistä 

Betsson on asiakaspalvelun edelläkävijä. Nordicbet antaa paljon bonuksia vedonlyöntiin, kun Betsson taas on panostanut kasinobonuksiin. Lähes joka viikonloppu Betsson tarjoaa pelaajilleen muun muassa ilmaispelejä slotteihin. Lisäksi jos ongelmia ilmenee, on Betsson erittäin ymmärtäväinen niiden suhteen. Pokeri mahdollisuudet ovat Betssonilla yhdet parhaimmista. Myös pokeriin on tarjolla todella hyviä bonuksia.

Unibet - Pelaajilta, Pelaajille 

Unibet on panostanut selkeästi livevetoihin. Jos tykkäät veikata otteluita livenä, kannattaa tehdä ehdottomasti tunnukset Unibetille. Unibetillä pystyt veikkaamaan todella montaa ottelua livenä ja näet lähes jokaisen La Liga ottelun suorana Unibetin sivuilta eikä Stream maksa mitään! Unibetilla kertoimet ovat paremmat kuin Betssonilla ja palautusprosentti on suunnilleen sama kuin Nordicbetillä (riippuen sarjasta).

 

Vedonlyönti ja korttipelit sekä kaksi ässää

VEDONLYÖNNISSÄ VAIN KERTOIMET RATKAISEVAT

Voittava vedonlyöjä ei koskaan pelaa joukkueiden, vaan kertoimien puolesta. Lempi- ja inhokkijoukkueet kannattaa pitää poissa mielestä vetoja tehtäessä. Voittava vedonlyönti on kiinni ainostaan siitä, saatko lyötyä vetoa todennäköisyyksien puolesta.

Peliyhtiöt tarjoavat kertoimia lähtökohtaisesti niin, että he saavat pienen katteen tarjoamastaan kertoimetsta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kohteen todennäköisyys on 50%, ei yhtiö tarjoa kerrointa 2.00, vaan esim. 1,90. Kertoimiin tulee kuitenkin usein virheitä, jolloin veikkaajilla on mahdollisuus päihittää peliyhtiö.

Todennäköisyyksiä analysoitaessa kertoimet kannattaa asettaa prosentuaaliseen muotoon esim. 45 - 30 - 25. Jos arvioit kotijoukkueella olevan 45% mahdollisuus voittaa ottelu, voit laskea millä kertoimella ottelua kannattaa pelata, jotta jäisit pitkässä juoksussa voitolle. Kerroin lasketaan 1 / 0,45 = 2,22.  Jos esimerkiksi NordicBetin tarjoamista kertoimista löytyisi kotijoukkueelle kerroin 2,25, kannattaisi kohdetta pelata.

Vedonlyönnissä laskutaidosta on apua

 

VARIANSSI ON VEDONLYÖJÄN PARAS YSTÄVÄ JA PAHIN VIHOLLINEN

Varianssi on iso osa vedonlyöntiä ja se pitää kestää. Hyviä ja huonoja sekä myös käsittämättömiä ja karseita päiviä tulee. Varianssi kuvaa sitä, kuinka paljon pelikassasi vaihtelee vetojen mennessä oikein tai väärin. Mitä suurempia kertoimia pelaat, sitä suurempi on varianssi - ja päinvastoin. Jos et kestä pitkiä tappioputkia, kannattaa pitäytyä pienemmissä kertoimissa esim. väliltä 1,30 - 2,50.

 

LIVE-VEDONLYÖNTI TARJOAA LISÄJÄNNITYSTÄ

Nykyään live-vedonlyönti on todella suosittua ja peliyhtiöt tarjoavat hyviä kertoimia live-vetona. Pystyt kesken ottelun "seiftaamaan" vetojasi, jotka ovat menossa oikein. Tarkoittaa sitä, että pelaat oikein menossa olevaa kohdetta vastaan, jotta pääset halutessasi vähintään omillesi tai jonkin verran voitolle joka tapauksessa.

Esim. Olet veikannut ennen ottelua 100 €:lla kertoimella 2,25. Mikäli veikkaamasi joukkue menee ottelussa johtoon, laskee sen voittokerroin ja taas tasapelin ja vierasjoukkueen kerroin nousee. Tässä vaiheessa pystyt tekemään uudet johtopäätökset pelistä. Pystyt halutessasi pelaamaan tasapelin tai vierasjoukkueen puolesta, jos se on mielestäsi järkevää.


-