las vegas nhl

Tuore NHL-laajennusjoukkue Vegas Golden Knights ensimmäistä kertaa kotonaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 10/10/2017
Jaa tämä...

Kaikkien kauhistukseksi viime viikolla uutisoitiin 58 kuolonuhria vaatineesta ampumavälikohtauksesta maailman tunnetuimmassa kasinokaupungissa Las Vegasissa. Viikkoa myöhemmin kaupungin tuore ylpeys Vegas Golden Knights pelaa ensimmäisen kotiottelunsa luvaten piristää kaupunkia edes ottelun ajan.

Joukkue siis pelaa historian ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikko aamuna kello 5.00 suomen aikaa. Ottelussa on kuitenkin paljon isompi merkitys ja symboli kaupungille kuin pelkkä historian teko. Hallin ulkoseinään on kiinnitetty iso teksti ”When things get dark, Las Vegas shines” – kun asiat ovat pimeitä – Las Vegas loistaa. Tämä tuo kaupunkiin voimaa sekä uskoa tulevaan. Seura on myös tehnyt hienon päätöksen, että ensimmäisessä ottelussa ei ole yhtään mainosta kaukalon laidoilla. Laidoilla on mainosten sijaan isot tekstit joissa lukee isolla #Vegasstrong eli Vegas vahva.

– Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus ja vastuu antaa 17 tuhannelle ihmiselle ryhmähali ja juhlistaa kaikkea voimaa ja hyvyyttä, jota täällä myös on, Golden Knightsin kotiotteluiden ohjelmasta vastaava Jonny Greco kertoo NHL.comille.

GM George McPhee kommentoi, että monet pelaajat ovat kokeneet saman, kuin normaalit kansalaiset. Todella raskaan hetken elämässään jota ei haluaisi kenellekään tapahtuvan.

Vegasin kausi alkoi kahdella vierasottelulla, joista molemmista he hieman yllättäen ottivat voitot. Ensimmäinen Dallas Starsia vastaan maalein 1-2 sekä jatkoaikavoitto ensinyönä Vegasiin tulevalta Arizona Coyotesilta. 

-Emme voi muuttaa mennyttä, mutta toivottavasti pelitavallamme pystymme saamaan Vegasilaiset ihmiset ylpeiksi, sekä saamaan heidän ajatukset muualle edes ottelun ajaksi – Joukkueen huippumaalivahti Marc-Andre Fleury kommentoi.

Jos uskot Vegas Golden Knightsin olevan vahva tulevana yönä niin lyövetoa Unibetin sivulla!