Veikkausliiga loppusuoralla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2012
Jaa tämä...

Tänä vuonna Veikkausliiga on ollut todella tasainen!

Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona maajoukkuetauolta. Kärjessä jatkaa vakuuttavasti FC Inter, joka pystyi pitämään kärkipaikan jopa ilman Mika Ojalaa. Ojala on pelannut nyt kaksi ottelua loukkaantumisen jälkeen eikä pelituntuma ole kadonnut minnekkään. Inter pystyy nipistämään pisteitä hyvällä tahdilla heikommilta joukkueilta, mutta vielä on pitkä matka mestaruuteen! Mestaruus saattaa ”ratketa” 23.9 sunnuntaina kun pelataan kärkikamppailu Helsingissä HJK – Inter!

 

Pronssista taistelee vielä puolet Veikkausliigan joukkueista. Piste-ero kolmannen ja yhdeksännen välillä on vain 8 pistettä! Tällä hetkellä kolmatta sijaa pitää TPS, tasapisteissä IFK Mariehamnin kanssa. TPS lähtee hienoisena ennakkosuosikkina pronssitaisteluun.

Roope Riski, Dickson Agyeman sekä Matej Hradecky liittyivät Turun Palloseuran vahvuuteen, joten rinki sen kuin kasvaa! Korvaajat hankittiin sen jälkeen kun TPS menetti heidän tärkeimmän pelaajansa Toni Kolehmaisen kun hän siirtyi Norjaan Hönefoss BK:n riveihin. Maajoukkuetauko tuli TPS:n kannalta erinomaiseen kohtaan.

 

Putoamistaistelu kahden kauppaa

Putoamista vastaan taistelevat viime aikoina kunnolla turpiin saanut Haka sekä FF Jaro. Piste-ero joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä Hakan hyväksi, mutta heillä on ottelu enemmän pelattuna. Myös alkukaudesta rämpinyt KuPS on Hakasta vain kolmen pisteen erossa, mutta KuPS on alkanut löytämään hyvää pelivirettä syksyä kohti. Haka on päästänyt Veikkausliigassa eniten maaleja ja Jaro tehnyt vähiten.

Sarjataulukko:

veikkaus-liiga-sarjataulukko