Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet


betway-50

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

Oakland Athletics – Los Angeles Angels 1.9.2015 klo 05.05 | MLB

Vihje: Oakland, kerroin 1.96 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Vierasjoukkue Los Angeles Angels on viime viikkoina ollut koko MLB-liigan surkein joukkue. Viimeisen viiden ja puolen viikon ajalta Angelsilla on MLB:n kehnoin voittosuhde 11-25. Heinäkuun 22. päivä Angels oli American Leaguen läntisen divisioonan kärkijoukkue. Se oli juuri voittanut seitsemännen ottelun putkeen, kunnes kaikki alkoi mennä pieleen. Tällä hetkellä Angels on divisioonassaan kolmantena seitsemän voittoa johtavaa Houston Astrosia perässä. Tällä hetkellä Angelsin voittosuhde on 65-65.

Joukkueen aloittava pitcher ottelussa on Hector Santiago, ja hänen pelituntumansa on pudonnut samaa latua joukkueen alamäen kanssa. 18:sta ensimmäisessä ottelussaan Santiago keräsi voittosuhteen 7-4, ja ERA oli loistava 2-30. Santiago oli alkukaudella niin hyvä, että tuli valituksi ensimmäistä kertaa urallaan All Star -otteluun. Viimeisissä seitsemässä ottelussaan Santiago on sitten hävinnyt neljästi eikä voittoja ole yhtään, ERA on kehno 5.70. Kahdessa viimeisessä ottelussaan Santiago ei ole pysynyt kentällä viidettä vuoroparia pitempään.

Ottelu on vetomarkkinoilla hienoisesti Angelsille kallellaan vaikka, joukkue onkin ollut todella heikko. Kotijoukkue Oakland saa Betssonilta kertoimen 1.96, ja sen voi laittaa peleihin. Kyllä kotijengi voittaa alamaissa olevan parempansa useammin kuin 52 kertaa sadasta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Toronto Blue Jays – Cleveland Indians 1.9.2015 klo 02.07 | MLB

Vihje: alle 8 juoksua, kerroin 1.85 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Cleveland Indiansin aloittava pitcher ottelussa Toronto Blue Jaysia vastaan on Danny Salazar. Salazarin tilasto tältä kaudelta on 11 voittoa, seitsemän tappiota ja mainio ERA 3.30. Hän joutui jättämään edellisen pelivuoronsa väliin sairastumisen johdosta, mutta sitä ennen Salazar oli pelannut mainiosti. Viimeisistä kahdeksasta ottelustaan Salazar on pelannut seitsemän todella hyvin.

Kotijoukkueen aloittaja on ässä David Price, jonka lukemat ovat 11-4 ja 2.41. Muutama päivä sitten Price pelasi Texas Rangersia vastaan, ja siinä pelissä hän antoi Rangersille yhden juoksun viidellä lyönnillä kuuden vuoroparin aikana. Samalla Price poltti kahdeksan lyöjää. Price on ollut loistava kotikentällä tällä kaudella. Siirryttyään Torontoon hänen lukemansa Rogers Centrellä ovat 4-2 ja 2.88.

Toronto on kovassa kunnossa, edellisessä sarjassaan se voitti Detroitin kolmesti kotikentällään. Edwin Encarnacion on ollut erityisen kova mailan varressa. Hänellä on menossa uran paras osumaputki, Encarnacion on osunut 25:ssä ottelussa peräkkäin. Kahdeksassa viimeisessä hän on lyönyt vähintäään yhden juoksun.

Vastakkain on kaksi todella hyvää pitcheriä, joten totals-raja kahdeksan tuntuu hieman korkealta. Salazar on sen verran kovassa kunnossa, että Toronton kovat sisäpelaajat eivät takuulla juhli kuten heikkoa Detroitin pitcher-osastoa vastaan. Betssonin alle 8 -kerroin 1.85 riittää peleihin. Tasan kahdeksalla rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Los Angeles Dodgers – Chicago Cubs 31.8.2015 klo 03.08 | MLB

Vihje: Cubs, kerroin 1.78 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chicago Cubsin aloittava pitcher Dodgersia vastaan on Jake Arrieta. Arrieta on ehkä koko MLB -liigan kuumin pitcher juuri nyt. Hän on voittanut kaikki viisi otteluaan elokuussa ja ERA on käsittämättömän kova 0.54. Viimeisissä kahdessa ottelusa hän on pelannut 12 vuoroparia antamatta yhtään juoksua. Kaiken kaikkiaan Arrietan ERA on kolmanneksi paras koko MLB:ssä. Tiistaina hän pelasi San Franciscoa vastaan, ja Cubs voitti 8-5. Arrieta pelasi kuusi vuoroparia ja antoi vastustajalle neljä osumaa sekä poltti lyöjän kahdeksan kertaa. Arrietan kova putki on kestänyt sen verran kauan, että kyse ei ole ollenkaan mistään helposti päättyvästä tuurijaksosta. Arrieta on ehdottoman kova luu.

Los Angeles Dodgersin aloittaja on Alex Wood. Woodilla on viime aikoina ollut ongelmia saada syöttö pysymään ruudussa. Hän on nyt neljässä perättäisessä ottelussa antanut vapaataipaleen kolmelle lyöjälle. Viimeisissä kahdeksassa ottelussaan hän on antanut 4.07 vapaataivalta per yhdeksän vuoroparia.

Kotona Dodger Stadiumilla Wood on ollut tällä kaudella kuitenkin melko hyvä. Hän on aloittanut kotiottelun kaksi kertaa ja voittanut molemmat. Kaiken kaikkiaan vaihtopelaajana mukaantulemiset mukaan lukien Woodin ERA on Dodger Stadiumilla 1.96.

Dodgers ja Cubs ovat melko tasavahvoja joukkeita. Dodgersin voittosuhde on 72-56 ja Cubsin 73-55. Cubsin pitcher on sen verran kovempi, että se on suosikki. Betsson anta Cubsin voitosta kertoimen 1.78, ja siihen voi pikku panoksen laittaa. Arrieta on huimasti parempi kuin kotijoukkueen Wood.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Sheffield – JYP 30.8.2015 klo 19.00

Vihje: Alle 6 maalia, kerroin 1.82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

JYP pelaa illalla mielenkiintoisen CHL-kamppailun, kun se kohtaa vieraskentällä Sheffield Steelersin. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Jyväskylässä, jolloin kotijoukkue nappasi 3-0-rutiinivoiton.

JYPin kerroin on painettu perustellusti varsin alas, joten se ei riitä edes pienellä tasoituksella alkuunkaan peleihin. Paras veto löytyykin maalimääristä. JYP haluaa ottaa tänään voiton ja siihen riittää varmasti 3-4 osumaa. Ensimmäisessä matsissa tehtiin ainoastaan 3 maalia, joten Unibetin tarjoama 1.82-kerroin alle 6 maalille napataan ehdottomasti mukaan lapulle. Tasan 6 maalia palauttaa luonnollisesti panoksen takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Veikkaussivut | Antti

betsson

Nick Kyrgios – Andy Murray 1.9.2015 klo – | US Open

Vihje: Andy Murray -2,5 erää 1,75 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Nick Kyrgios on ollut vasta lyhyen aikaa ATP-kiertueella, mutta siitä huolimatta hän on noussut tennismaailman yhdeksi suurimmaksi puheenaiheeksi. Kyrgios teki itsestään pellen Montrealissa Stanislas Wawrinkaa vastaan.

Viime aikoina Kyrgios on ollut ulkona. Neljännellä kierroksella Wimbledonissa hän hävisi pisteitä tahallaan Richard Gasquetia vastaan. Seuraavaksi hän pelasi räikeästi alle oman tasonsa Davis Cupissa. Montrealissa kaatui Fernando Verdasco ja Stanislas Wawrinka, mutta sveitsiläinen antoi luovutusvoiton. Kolmannella kierroksella australialainen lahjoitti ratkaisuhetkillä syöttöjään John Isnerille. Seuraavalla viikolla Cincinnatissa Kyrgios pelasi surkeasti Gasquetia vastaan.

Andy Murrayn kohdalla voidaan palata ajassa taaksepäin. Skotlantilainen oli massakaudella todella hyvä. Murray taisteli pääsystä Ranskan avointen loppuotteluun ja Wimbledonissakin skotlantilainen nähtiin semifinaalissa.

Murrayn valmistautuminen US Openiin alkoi haparoiden, sillä hän hävisi Washingtonissa jo ensimmäisessä ottelussaan Teimuraz Gabashviliä vastaan. Washingtonin pettymyksen jälkeen Murray oli kuitenkin Montrealissa äärimmäisen vahva vieden mestaruuden huikeassa loppuottelussa Novak Djokovicia vastaan. Myös seuraavalla viikolla hänet nähtiin Cincinnatissa semifinaalivaiheessa.

Kyrgiosin letkeä pelaaminen sisältää aseita, joilla voidaan aidosti haastaa TOP-10 tason vastustajia. Onhan australialainen tosiaan voittanutkin muutaman hieman suuremman supertähden. Kuitenkin hänen puolustuspelaamisensa on vielä hyvin puutteellista. Murray on itseasiassa hyvinkin selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

betsson

Jo-Wilfried Tsonga – Jarkko Nieminen 31.8.2015 klo 19.30 | US Open

Vihje: Jarkko Nieminen +2,5 erää 2,33 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jo-Wilfried Tsonga ei ole vakuuttanut US Openin alla. Montrealissa hän pääsi puolivälieriin, mutta muuten menestyminen oli vaatimatonta.

Tsonga pelasi US Openin alla hieman yllättäen Winston-Salemissa. Winston-Salem on ATP-turnaus siinä missä mikä tahansa muukin turnaus, ja se lukeutuu US Open-sarjaan. On kuitenkin sanottava, että huippupelaajat eivät pelaa yleensä edellisellä viikolla Grand Slam-turnauksen alla.

Jarkko Nieminen hävisi Wimbledonissa toisella kierroksella Novak Djokovicia vastaan. Vaikka tappio tulikin jo toisella kierroksella, suomalaisen tekemisessä oli paljon hyviä asioita. Etenkin ensimmäisellä kierroksella napattu voitto Lleyton Hewittistä oli mieletön taisteluvoitto.

Tsonga lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Nyt kuitenkin Niemisen mahdollisuudet ovat täysin erilaiset verrattuna siihen, jos avauskierroksella vastassa olisi heti joku lähes mahdoton voitettava. Kahta otteluahan ei voida sinällään verrata, mutta Winston-Salemissa Tsonga hävisi Steve Johnsonille, joka olisi Niemiselle täysin voitettavissa. 

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

betsson

Swansea – Manchester United  30.8.2015 klo 18.00

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 2.12 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Swansea kohtaa kotonaan Manchester Unitedin. Kumpikaan joukkueista ei ole vielä hävinnyt, Swansealla on kaksi tasapeliä ja voitto, ManU:lla taas kaksi voittoa ja tasapeli. Kotijoukkue Swansean paras tulos on avauskierroksen vierastasapeli 2-2 Chelsean kentällä. United paras tulos lienee 1-0 -voitto avausottelussa omalla kentällä Tottenhamia vastaan.

Swanseasta on viime kausina kehittynyt mainio Valioliigan keskitasoa parempi ryhmä. Se ei ole kenellekään helppo vastus, manageri Garry Monk on tehnyt hyvää työtä pikkuseuran resursseilla. Swansea tulee kauden aikana nappaamaan ne voitot joita se tarvitseekin, ja se tulee olemaan hankala vastus kärkipään joukkueille.

Manchester United pelasi viikolla Mestareiden liigan karsinnoissa belgialaista Club Bruggea vastaan. Ottelu oli ManU:lle erinomaisen tärkeä, joten manageri Louis van Gaal laittoi kentälle vahvan ryhmän. Tämä saattaa painaa Swansea -ottelussa. Unitedin Wayne Rooney teki Belgiassa hattutempun, joten hän on heti kauden alusta kovassa iskussa. Vaihtopenkiltä peliin tullut Ander Herrera teki Unitedin neljännen maalin. Herreran on viime aikoina ollut hankala saada peliaikaa van Gaalin ryhmässä.

Kummallakin joukkueella on tulikuuma hyökkäyspää, ja joukkueet ovat tulossa otteluun hyökkäysvoittoisesti. Pakkohan se on laittaa peleihin yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.12.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Tottenham – Everton  29.8.2015 klo 19.30 | Valioliiga

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Sekä Tottenhamin että Evertonin kaudenaloitukset eivät ole sujuneet aivan odotetulla tavalla. Kotijoukkue Tottenham ei ole vielä voittanut yhtään ottelua. Avausviikonloppuna se hävisi Manchester Unitedin Old Traffordilla 0-1, ja tämän jälkeen seurasivat tasurit Stokea ja Leicesteria vastaan. Spursin viime kauden komeetta, kärkimies Harry Kanella on selvästi menossa ”krapulakausi”. Kane ei ole tehnyt vielä maalia, eikä muutenkaan ole ollut hyvä.

Everton on aloittanut hieman paremmin, saldona on tasapeli Watfordia vastaan, voitto Southamptonista ja tappio Manchester Citylle. Kumpikin joukkue on ollut tekemisissä pitkänlaisten pelaajasiirtoneuvottelujen kanssa ja sekin on varmaan haitannut keskittymistä itse pääasiaan eli peliin.

Tottenhamin manageri Pochettino on ilmoittanut laittavansa kentälle hyökkäävän kokoonpanon. Spursilla on miehistössä Lyonista hankittu kärkimies N’Jiea, joten hän päässee kentälle ja ehkä ottaa hieman maalintekopaineita pois Kanelta. Spursin keskikentältä puuttuvat Townsend ja Eriksen.

Everton pelasi muutama päivä sitten Liiga-cupin ottelun Barnsleyta vastaan, jonka se voitti jatkoajan jälkeen 5-3. Tämä takuulla painaa jaloissa, kentällä oli paljon avainpelaajia, kuten Lukaku, Jagielka ja Naismith. Keskikentän Mirallas on jälleen pelikunnossa, mutta Evertonilla on silti jo huolestuttavan pitkä lista poissaoloja. Loukkaantuneita ovat muun muassa puolustuksen Hibbert, Baines ja Galloway sekä keskikentän Pienaar ja Gibson.

Spursin leiristä lupaillaan hyökkäävää avauskokoonpanoa. Uskotaan siihen ja laitetaan kupongille yli 2.5 maalia Bet365:n kertoimella 1.90.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Liverpool – West Ham   29.8.2015 klo 17.00

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.18 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

West Ham aloitti sarjakauden mainiosti voittamalla Arsenalin vieraissa 2-0, mutta tämän jälkeen onkin sitten mennyt pieleen. Ensin se hävisi kotoaan Leicesterille 1-2 ja sitten perään Bournemouthille omalla kotikentällään 3-4. Avausottelu oli jonkinmoinen ensimmäisen kierrokse vahinko Arsenalilta, eikä sitä tulosta voi oikein nostaa kuvaamaan West Hamin tasoa. Kahdessa viimeisessä ottelussa Hammers on päästänyt kuusi maalia, ja tämä saa varmaan joukkueen uuden managerin, entisen huipputopparin Slaven Bilicin itkun partaalle. Varsinkin viime viikonloppuna West Hamin puolustus oli sarjanousija Bournemouthin kanssa aivan hätää kärsimässä. Koko Hammersin peräpää epäonnistui surkeasti, mutta varsinkin Aaron Cresswell, joka viime kaudella oli todella hyvä, on ollut epävarma.

Liverpool on suursuosikki voittajaksi, Unibetkin antaa sille voittokertoimen 1.36. Se on liian vähän peleihin, mutta hankala on lyödä vetoa alavireisen West Hamin puolestakaan. Paras veto on Unibetin totals-kerroin 2.18 että maaleja tulee alle 2.5. Liverpool on pelannut todella vähämaalisesti, ja jatketaan sillä linjalla kunnes Pool näyttää että kärkipään peli on natsannut.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

SC Bern – HIFK 28.8.2015 klo 18.30

Vihje: HIFK 2,20 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

SC Bern ja HIFK kohtaavat jääkiekon CHL:n ottelussa. Lohkon kärkipaikkaa pitää helsinkiläisseura, vaikka ryhmällä on alla vasta yksi ottelu. Sveitsiläisryhmä löytyy lohkon viimeiseltä sijalta kahden tappion myötä. Ensimmäisessä ottelussaan SC Bern hävisi HIFK:lle ja viimeksi Linköpingille. Ruotsalaisseura ei ole tänään pelivuorossa lainkaan.

SC Bern on menettänyt paljon tärkeitä pelaajia viime kaudesta. Esimerkiksi Byron Ritchie, Bud Holloway, Ryan Gardner, Philippe Furrer ja Marc-Andre Gragnani ovat siirtyneet muihin maisemiin. HIFK:sta viime kauden päätteeksi lähtivät esimerkiksi Nikolai Goldobin, Matti Kuparinen ja Toni Söderholm, mutta vierasjoukkue on saanut pidettyä kiinni kaikista tärkeimmistä avainpelaajistaan. HIFK on saanut puolustukseen laadukkaita vahvistuksia Joonas Järvisen ja Tommi Taimin johdolla.

HIFK matkustaa SC Bernin vieraaksi pelivireltään vahvasta tilanteesta. Juuri ennen CHL:n käynnistymistä punaiset voittivat useita harjoituskamppailuita putkeen. Kaikki kilpailut mukaanlukien kuuteen edelliseen otteluun helsinkiläisille onkin viimeistelty vain kerran kaksi maalia tai enemmän. HIFK:n päävalmentaja Antti Törmäselle kohtaaminen on poikkeuksellisen tärkeä, sillä hän valmensi vielä hetki sitten sveitsiläisseuraa. HIFK on joukkueista paljon valmiimpi tällä hetkellä.

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

chl ilmaisveto

Wolfsburg – Schalke  28.8.2015 klo 21.30

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2.075 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Bundesliigan kakkossuosikki, Bayern Munchenin ykköshaastaja Wolfsburg kohtaa kotonaan Schalken. Schalkekin on kauden alla arvioitu liigan kärkipäähän. Viime kaudella Wolfsburg oli selvästi Schalkea parempi, joukkueilla oli piste-eroa 21 pistettä Wolfsburgin hyväksi.

Bundesliigaa on pelattu kaksi kierrosta, ja joukkueiden tilastot ovat lähes identiteettiset. Kummallakin on avauskierrokselta voitto ja toisesta ottelusta 1-1 -tasapeli. Vierailija Schalke on ehkäpä ollut hivenen Wolfsburgia vakuuttavampi, se voitti avauksessa Werder Bremenin vieraissa komeasti 3-0, kun Wolfsburg voitti avauskierroksella kotonaan Eintracht Franfurtin niukasti 2-1. Wolfsburg oli pulassa toisella kierroksella vieraissa Kölniä vastaan. Se sai tasoittavan maalin aikalailla ottelun lopussa, kun vaihtomies Nicklas Bendtner tasoitti. Wolfsburgin maalivahti Koen Casteels pelasi hienosti ja oikeastaan piste oli hänen ansiostaan.

Peliin saa parhaan vedon totals-luvuista. Schalken on oltava aktiivinen, pelkkä pakittaminen ei joukkueelta onnistu. Bet365 antaa kertoimen 2.075 sille, että pelissä tulee yli kolme maalia. Siihen oi pienen panoksen laittaa, tasan kolmella maalilla sen sitten saa takaisin, ja neljällä saa mukavan voiton

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

chl ilmaisveto

Kärpät – Krefeld 27.8.2015 klo 18.30 | CHL

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,55 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jääkiekon CHL jatkuu Suomen mestarin Oulun Kärppien kohdatessa saksalaisen Krefeldin. Lohkon kolmantena joukkueena toimii Vienna, joka ei pelaa tänään. Kärpät on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan antamatta vastustajilleen maaliakaan. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Krefeld maalein 0-2 ja viimeksi Vienna samoin numeroin.

Viime kausi päättyi Krefeldin osalta tappioon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kuitenkin Krefeld oli viime kaudella Saksan liigassa runsasmaalinen joukkue. 52 runkosarjan otteluun vierasjoukkue pelasi 36 kamppailua, jossa pelattiin yli vaaditun maalimäärän.

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli etenkin viime ottelun jälkeen iloinen oululaisjoukkueen sitoutumisen suhteen. Samalla kotijoukkueen valmistautuminen meni Marjamäen mukaan erittäin hyvin. Materiaaliltaan Kärpät on luonnollisesti selkeästi Krefeldiä laadukkaampi, mutta hallitsevan Suomen mestarin kertoimet on vedetty hyvin alas. Saksalaisten alakerta joutuu tänään hurjaan myllyyn.

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

chl ilmaisveto

Lukko – Fribourg 27.8.2015 klo 18.30 | CHL

Vihje: Fribourg 5,20 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jääkiekon CHL:ssä sveitsiläinen Fribourg matkustaa Raumalle testaamaan Lukon päivän pelivireen. Sinikeltaiset ovat ehtineet pelaamaan jo kaksi ottelua, kun taas sveitsiläisille Rauman vierailu tarkoittaa CHL:ssä toista ottelua. Lukko aloitti urakkansa voitolla varsinaisen peliajan jälkeen Fribourgista maalein 3-4. Jälkimmäisessä kamppailussa tuli tappio Luleålle samoin lukemin. Jälleen voittoa haettiin varsinaisenkin peliajan jälkeen. Fribourgin ainoa ottelu oli juuri kotikamppailu Lukkoa vastaan.

Lukko on kokenut jo ennen SM-liigakauden alkua ikäviä loukkaantumisia. Eetu Koski on sivussa tositoimista lähtökohtaisesti aina marraskuuhun asti. Hän loukkaantui Luleåta vastaan. Samassa ottelussa kaukalon jättäneen Olavi Vauhkosen ja sunnuntain Sport-ottelussa loukanneen Miko Malkamäen tilannetta seurataan päivittäin. Tähän otteluun Lukko saa Eetu Karvisen ja Riku Pitkäsen avukseen Keupa HT:sta.

Lukon kaksi ensimmäistä CHL-ottelua ovat olleet hyvin runsasmaalisia. Koska Fribourg on pelannut paljon vähemmän harjoitusotteluita verrattuna Lukkoon, vierasjoukkueen pelivirettä on voinut määrittää lähinnä CHL-otteluiden perusteella. Kerroinasettelussa kotijoukkueesta on tehty näkemyksemme mukaan liian suuri ennakkosuosikki. Fribourgin yllätysmahdollisuuksia on aliarvioitu.

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

chl ilmaisveto

Tappara – Djurgården 27.8.2015 klo 18.30 | CHL

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,65 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jääkiekon CHL jatkuu suomalaisittain mielenkiintoisella Tapparan ja ruotsalaisen Djurgårdenin välisellä kohtaamisella. Joukkueet pelaavat vastakkain nyt jo toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla tamperelaiset nappasivat komean vierasvoiton maalein 2-4. Kyseisen taiston jälkeen Tappara ehti voittamaan CHL:ssä Zugin vaatimattomasti lukemin 0-7 ja harjoitusottelussa Sportin numeroin 3-2.

Djurgården oli Tapparaa vastaan liikkenteessä ensimmäisessä kohtaamisessa ilman kirkkainta tähteään Patrick Thoresenia. Hän lienee torstaina kaukalossa. Ruotsalaisten toinen avainhyökkääjä Marcus Sörensen onnistui Tapparaa vastaan maalinteossa, samoin Alexander Fällström. Tapparaa vastaan pelatun ottelun jälkeen ruotsalaiset eivät ole pelanneet tällä välin otteluakaan.

Ruotsissa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin paljon jäähyjä. Samalla nähtiin Markus Kankaanperän ja Mikael Ahlénin välinen nyrkkitappelu. Maaliodotusarvoltaan tiedossa ei pitäisi olla vähämaalista kamppailua. Tappara on viimeistellyt kahteen CHL:n otteluun peräti 11 maalia. Nyt tamperelaisseura pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä.

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

chl ilmaisveto

Midtjylland – Southampton 27.8.2015 klo 21.45 | Eurooppa-liiga

Vihje: Midtjylland +0, kerroin 2.35 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Valioliiga-joukkue Southampton on Eurooppa-liigassa vaikeuksissa tanskalaisen Midtjyllandin kanssa. Ensimmäinen osaottelu Southamptonissa päättyi 1-1. Midtjyllandin johtomaalin teki Suomen maajoukkueen Sparv.

Sotonin alkukausi on muutenkin ollut hankala, kolmessa Valioliiga-ottelussa se on pelannut kaksi tasan ja voittanut yhden. Se on nyt kahtena kesänä peräkkäin menettänyt nipun avainpelaajiaan, ehkä nyt se jo alkaa näkyä pelikentällä.

Edellisessä liigaottelussaan Watfordia vastaan Southampton piti nollan, mutta maalinteko on ongelma. Sotonin manageri Koeman tehnee tähän otteluun muutoksia kärkipäähän, Tadic ja Rodriguez varmaankin tulevat aloituskokoonpanoon. Koeman saattaa myös tuoda kokemusta kentälle ja ottaa avaukseen keskikentälläe Davisin nuoren Romeun tilalle. Sotonin peräpäässä on hankalia loukkantumisongelmia. Loistava ykkösvahti Forster on sivussa, samoin poissa ovat puolustuksen Bertrand, Gardos sekä keskikentän Clasie ja Ramirez.

Midtjylland on pelannut Tanskan liigaa nyt kuusi ottelua, ja se johtaa koko sarjaa. Joukkue ei ole vielä hävinnyt, saldo on 4-2-0. Sen puolustus on ollut loistava, maalisuhde on 8-2. Midtjylland lähtee otteluun varmasti samalla kokoonpanolla kuin viikko sitten. Paine on vierailijalla, joiden on tehtävä ainakin yksi maali. Midtjylland saattaa hyvinkin keskittyä puolustukseen ja odottaa Sotonin virheitä, niitä varmasti tulee.

Southampton on ottelussa selvä suosikki, vaikka sen alkukausi onkin ollut tuskaa. Midtjyllandin voitosta saa esimerkiksi Unibetilta kertoimen 3.30 ja Sotonin voitosta vain 2.15. Midtjylland +0 saa mainion kertoimen 2.35, sille voi laittaa panokset. Tasurilla rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

unibet

Bayer Leverkusen – Lazio  26.8.2015 klo 21.45

Vihje: Bayer Leverkusen jatkoon, kerroin 2.25 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Lazio voitti Bayer Leverkusenin Mestareiden liigan karsintakierroksella kotonaan 1-0, ja nyt roomalaisilla on hyvät asemat mennä jatkoon. Putoaa joukkueista kumpi tahansa, niin se on seuralle suuri pettymys, melkeinpä pieni katastrofi. Ensimmäisessä osaottelussa Leverkusen oli hyvin mukana, mutta toisen jakson loppupuolella Lazion Keita teki voittomaalin. Lazio on nyt suosikki menemään jatkoon, vierasmaalin puuttuminen on Leverkusenille hankala paikka. Bet365 antaa Lazion jatkopaikasta kertoimen 1.61, Leverkusenin jatkamisesta saa 2.25.

Leverkusen on aloittanut kauden Lazio -tappiota lukuunottamatta melko mukavasti. Se voitti Bundesliigan avauksessa kotonaan Hoffenheimin 2-1 ja toisella liigakierroksella vieraissa Hannoverin 1-0. Leverkusen ei ole vielä kohdannut Saksan suurjoukkueita, joten Lazio oli sille tämän kauden kovin vastus. Lazion Serie A -avaus oli viime viikonloppuna voitollinen. Se voitti kotonaan Bolognan 2-1.

Leverkusen on parempi joukkue kuin Lazio, ja lienee paremmassa kunnossa näin kauden alussa Rooman tappiopelistä huolimatta. Lazion ongelmat loukkaantuneiden kanssa vielä painavat vaakaa saksalaisten puolelle. Kerroin 2.25 siitä, että Leverkusen menee lopulta jatkoon on hyvä veto. Tälle voi arvioida todennäköisyydeksi enemmän kuin 45 prosenttia.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

chl ilmaisveto

Jokerit – Severstal 25.8.2015 klo 18.30 | KHL

Vihje: Alle 5,5 maalia 1,60 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jokerit lähtee pelaamaan Venäjälle nyt toista kautta. Viime kauteen verrattuna lähtökohta on se, että Jokerit on nyt koko seurana tottunut olosuhteisiin ja muihin erilaisiin asioihin verrattuna SM-liigakaukaloihin, mutta toisaalta viime kauden tehokkain kolmikko on sivussa. Löytyykö uusia vastuunkantajia Linus Omarkin, Steve Mosesin ja Petrk Koukalin tilalle?

Puolustusosasto on kestänyt Jokereilla kesän hyvin. Helsinkiläisseura sai hankittua Philipp Larsenin. Häneltä odotetaan suurta vastuunkantoa. Ville Lajunen ja Daine Todd tuovat lisää tehoja. Toisena tulokkaana Jesper Jespen tuo helsinkiläisten alakertaan enemmän puolustussuuntaan pelaavaa syvyttä. Atte Ohtamaa tuo yhdessä Ossi Väänäsen ja Topi Jaakolan kanssa syvyyttä alakertaan.

Severstal on vahvistunut etenkin puolustuspään osalta. Ondrej Nemecin peliesityksiä seurataan suurella mielenkiinnolla. Tshekkiläinen saapui Severstaliin TsSKA Moskovasta. Toinen merkittävä vahvistus alakertaan on Miroslav Blatak. Hän on KHL-mestari kaudelta 2010-2011. Mattias Karlsson lukeutuu myös uusiin puolustuspään hankintoihin.

Viime kaudella keskinäiset kamppailut olivat äärimmäisen tasaisia vääntöjä. Lähtökohtaisesti suurin kysymys on se, että kuinka Jokerit pystyy korvaamaan viime kauden päätteeksi lähteneitä hyökkäyspään tähtiä Steve Mosesin johdolla? Viime kaudella Jokerit ei ollut runsasmaalinen joukkue. Etukäteen ajateltuna runsasmaalista ottelua ei todennäköisesti ole nytkään tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

chl ilmaisveto

New York Yankees – Houston Astros 26.8.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: Yankees, kerroin 2.07 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Houstonin pitcher Dallas Keuchel on yksi MLB-kauden parhaita pitchereitä. Hän on ollut erinomainen koti-otteluissa, mutta vieraissa on ollut hankalampaa. Keuchelilla on tältä kaudelta 14 voittoa ja kuusi tappiota, ERA on 2.37. Kotikentällä Houstonissa Keuchel on aloittanut 14 ottelua, joista hän on voittanut 11 eikä tappioita ole yhtäkään. ERA kotikentällä on loistava 1.35. Keskiviikkona Keuchel pelasi kotikentällä Tampa Bayta vastaan, jolloin hän antoi seitsemässä vuoroparissa kaksi juoksua.

Vieraskentillä Keuchelilla on kolme voittoa ja kuusi tappiota, ERA on 3.65. Yhteensä Keuchel on pelannut vieraissa 11 ottelua. Viime kierroksilla Keuchelin vieraspelit ovat olleet erinomaisen kehnoja. Hän on hävinnyt vieraissa kuusi viimeisistä seitsemästä. Kolme viimeistä ovat olleet tappioita ja näissä ERA on kehno 4.64.

Koko urallaan Keuchel on kohdannut Yankeesin kaksi kertaa. Kesäkuun lopulla kotikentällä hän päihitti Yankeesit 4-0, kaiken kaikkiaan tuossa ottelussa Keuchel antoi kuusi osumaa. Viime kauden elokuussa Keuchel antoi kolme juoksua kahdeksassa vuoroparissa, kun Yankees voitti Astrosin New Yorkissa 3-0.

Houston on jumissa, sisäpeli ei suju ja pitcher-ässä Keuchel on vieraissa takussa, silti Houstonista on tehty suosikki otteluun. Ehkä vetomarkkina ei ollenkaan luota Yankeesin pitcheriin Ivan Novaan, jonka lukemat tältä kaudelta ovat 5-5 ja 3.72. Kyllä kotijoukkueen kuitenkin pitäisi olla suosikki, Betsson antaa Yankeesin voitosta kertoimen 2.07 ja kyllä yli 2.05:n Yankees -kertoimet voi rastittaa kupo

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Malmö – Celtic  25.8.2015 klo 21.45

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.10 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Ruotsalaiset osaavat jalkapallon. Malmö on lähellä päästä jälleen mukaan Mestareiden liigan lohkovaiheeseen. Sen ottelupari on viimeiselle karsintakierroksella skotlantilainen Glasgow Celtic, ja ensimmäinen osaottelu päättyi Skotlannissa 3-2 kotijoukkueelle. Ottelu meni niinkuin me Suomessa kuvittelemme ruotsalaisten otteluiden sujuvan. Joukkue oli jo aikalailla sillassa, mutta sieltä se kuitenkin onnistui nousemaan hyvään tulokseen. Malmön kärkimies Berget teki kaventavan maalin kun yliaikaa oli pelattu jo viisi minuuttia. Kymmenen minuutin pelin jälkeen Celtic johti jo 2-0, joten ruotsalaiset onnistuivat pitämään pään kylmänä ja pelin kasassa, vaikka kaikki menikin aluksi pieleen.

Malmö tarvitsee kotiottelustaan voiton, mutta melko tavalliset lukemat kuten 1-0 ja 2-1 riittävät. Joukkueen valmentaja Hareide on ennen ottelua todennut, että joukkueen ei pidä laskeskella maalieroja, vaan vain antaa kaikkensa ja hoitaa voitto kotiin kotiyleisön edessä. Edellisellä karsintakierroksella Malmö voitti kotonaan Itävallan Salzburgin 3-0, kun se vieraissa oli hävinnyt 0-2.

Vetomarkkina on saanut ottelusta aikalailla tasaisen, esimerkiksi Bet365 antaa Malmön kotivoitosta kertoimen 2.60 ja Celticin vierasvoitosta 2.75. Otteluun odotetaan maaleja, Bet365 antaa alle 2.5 maalia -tulokselle kertoimen 2.10. Tähän voisi laittaa lantin, Celtic on laadukkaampi joukkue ja se saattaa hyvin onnistua pitämään ottelun tempon hallussaan ja maalit vähissä.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

chl ilmaisveto

Arsenal – Liverpool   24.8.2015 klo 22.00

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2.40 Guts

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ » 

Arsenalin ja Liverpoolin koitoksessa kentällä on valtaisa määrä hyökkäyspään lahjakkuutta. Tulossa saattaa olla viihdyttävä ottelu. Kummallakin joukkueella on taitavia kärkimiehiä sekä erinomaisia hyökkääviä keskikenttäpelaajia.

Arsenal on ottelussa selvä suosikki, kotikentällään se on ollut hyvä. Kauden avaus West Hamia vastaan omalla Emirates -stadionilla oli Gunnersille kuitenkin katastrofi, vieraat veivaät pisteet 0-2. Toisella liigakierroksella Arsenal otti voiton 2-1 Crystal Palacen kentällä. Kauden alla Arsenalia nostettiin mukaan mestaruustaistoon. Sen miehistö on pitkästä aikaa lähes kokonaan pelikuntoinen, ja vielä kesällä hankittu maalivahti Petr Cech sai Arsene Wengerin ryhmän näyttämään jo mestaruuden tasoiselta joukkueelta. Cech epäonnistui West Ham -ottelussa, mutta kyllä hän tulee olemaan Arsenalille mainio, tasainen maalivahti.

Arsenalin voittokertoimet ottelussa ovat alle 1.80:n, ja Liverpoolin voitosta saisi noin viiden kertoimia. Poolin voittokerroin on kyllä hieman liikaa, vaikka Arsenalin onkin kova kotonaan. Paras veto löytyy kuitenkin siitä, että ottelussa tehdään maaleja. Kumpikin puolustus tapaa tehdä virheitä silloin tällöin, ja kumpikin hyökkäys on täynnä loistavia pelaajia. Guts antaa kertoimen 2.40 sille, että maaleja tulee enemmän kuin kolme, ja jos tulee tasan kolme niin rahat annetaan takaisin.

 

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

HJK – HIFK   24.8.2015 klo 18.30

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2.65 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK on takuulla todella kova joukkue loppukauden Veikkausliigassa. Nyt kun sen Euroopan kenttien ottelut ovat käytännössä jo ohitse, joukkue pystyy keskittymään täysillä vain ja ainoastaan Veikkausliigan voittamiseen. Liigamestaruudella on suuri merkitys Klubille, Suomestä pääsee Mestareiden liigan karsintoihin vain mestari.

HJK:n asennoitumisesta Veikkausliigaan kertoo paljon se, että se hankki riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen, vaikka jäljellä on enää vain liigan voittaminen. Uusi tulokas on nigerialainen laitapuolustaja Taye Taiwo, joka vielä muutama vuosi sitten pelasi Marseillessa ja AC Milanissa. Ei Suomessa useinkaan ole liigakentillä tämän tason pelaajia. Taiwon on vasenjalkainen, ja pelaa vasemmalla, hänenlaisensa pelaaja on ollut HJK:lla hakusessa jo pitempään.

Taiwon hankkiminen tulee joukkueen terveystilanteen kannalta hyvään saumaan, sillä HJK:n joukkue alkaa olla kovin ohkainen. Euro-ottelut ovat verottaneet pelaajia. Helsingin Sanomissa julkaistiin muutama päivä sitten Ari Virtasen kolumni, jossa todettiin, että HJK:ssa pelaajahuolto on kehnossa tilassa, sen verran usein Klubin pelaajia on tällä kaudella ollut sivussa lihasvammojen vuoksi. Taiwo on pelikuntoinen ja -kelpoinen HIFK-ottelussa.

HJK on luonnollisesti ottelussa suosikki, mutta kyllä sen voittokertoimissa näkyy hieman epävarmuutta. Kauden alla tässä ottelussa Klubin kerroin olisi ollut paljon pienempi kuin nyt tarjottu noin 1.65 -suuruinen kerroin. Ottelusta on varmasti tulossa aikamoinen vääntö, maaliodotusarvo on alhainen. Unibet antaa kertoimen 2.65 sille, että maaleja tulee alle kaksi. Tähän on hyvä laittaa pieni panos, tasan kahdella saa rahat takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Crystal Palace – Aston Villa   22.8.2015 klo 17.00

Vihje: Aston Villa +0.5, kerroin 2.02 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Aston Villalle arvioitiin hankalaa Valioliiga-kautta. Tuomiopäivän pasuunat soittivat joukkueelle jo varmaa putoamista sarjaporrasta alemmaksi. Viime kausi oli Villalle hankala, ja pitkään näytti siltä, että se putoaisi jo viime keväänä. Uusi manageri Tim Sherwood sai kuitenkin lopulta hilattua joukkueen kuiville, mutta nyt se vielä menetti kesällä kaksi avainpelaajaansa Fabian Delphin ja Christian Benteken.

Tällä kaudella Villa on pelannut paremmin kuin odotettiin. Liiga-avauksessaan se voitti Bournemouthin vieraissa 1-0 ja toisessa ottelussaan se hävisi kotikentällään Manchester Unitedille niukasti 0-1. Unitedia vastaan Villa olisi hyvinkin saanut pisteitä, jos se olisi ollut terävämpi maalin edessä. Bournemouthia vastaan se teki mitä täytyi, roikkui hyvin mukana ja teki voittomaalin. Villan ryhmällä näyttää kahden ottelun perusteella olevan hyvä työmoraali.

Crystal Palace on ottelussa selvä suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sille voittokertoimen 1.82. Kauden alla Palace nostettiin arvioissa korkealle, aivan Valioliigan top 6 -joukkueiden kantaan. Vedon voi lyödä Villan puolesta, hyvä veto on esimerkiksi Unibetin Aston Villa +0.5 kertoimella 2.02. Vetoa ei lyödä Palacea vastaan, vaan paremminkin Aston Villan lupaavan näköisen alun puolesta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Formula 1 – Belgian GP  23.8.2015 klo 15.00

Vihje: Bottas top 3, kerroin 5.00 Betsson

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Formulasirkus palaa radalla lähes kuukauden tauon jälkeen Belgian Spassa. Tilanne on tuttu, Mercedeksen kuskit Lewis Hamilton ja Nico Rosberg johtavat kuljettajien pistetilastoa, Ferrarin Sebastian Vettel hiipii kannoilla. Suomalaisista Williamsin Valtteri Bottas on pisteen Ferrarin Kimi Räikköstä edellä.

Edellinen kisa Unkarissa oli jälleen epätavallinen, Hungaroringillä ajetaan usein normista poikkevia kilpailuja. MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton epäonnistui kisassa surkeasti.

”Se oli yksi kehnoimmista kisoista koko urallani. Sattui vain huono päivä toimistolla”, Hamilton sanoi kisan jälkeen.

Unkarin kisassa Hamiltonilta meni pieleen melkein kaikki, lähtö oli hidas, törmäys Daniel Ricciardon kanssa, varinkkopysähdys uuden etusiiven asentamiseksi ja siihen vielä päälle varikkorangaistus. Toinen Mersu-kuski Nico Rosberg oli ehkäpä vielä kehnompi. Hän ei oikein missään vaiheessa saanut autoaan pelaamaan kisaviikonpäivän kuumuudessa ja lopulta hänen sijansa oli kahdeksas, kaksi pykälää Hamiltonia perässä. Unkarin kisan voitti Vettel, ja yllättäen palkintopallille nousi kaksi Red Bullia, Daniil Kvyat oli kakkonen ja Ricciardo kolmas.

Valtteri Bottas oli Kanadan GP-kisassa palkintopallilla, ja meinasi uusia tempun Silverstonessa. Unkarin kisa meni Bottakselta kehnosti, mutta Span pitäisi olla hänen autolleen sopiva rata. Viime kaudella Bottas oli Spassa kolmas ja tälläkin kertaa hänen palkintopallisijoituksestaan saa hyvän kertoimen, Betsson antaa Bottaksen top 3 -sijasta markkinoiden parhaimman kertoimen 6.00.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Miami Marlins – Philadelphia Phillies  21.8.2015 klo 02.10

Vihje: yli 7.5 juoksua, kerroin 1.83 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

MLB-liigan Philadelphia Phillies on jo jonkin aikaa pelannut täysin tulevaisuudelle. Philliesin voittosuhde on tällä hetkellä umpisurkea 47-73. Tällä kaudella sillä ei ole enää mitään panosta, joten kentällä on ollut paljon nuoria lupauksia. Veteraaneja on kaupattu muualle. Viimeisin lähtijä on kuusinkertainen All Star -kävijä, kakkospesän Chase Utley. Utley on pelannut koko tähän astisen uransa vuodesta 2003 lähtien Philliesissä, nyt hänet kaupattiin Los Angeles Dodgersiin muutamasta tulevaisuuden lupauksesta. Utleyn kauppa herätti joukkueen ainakin hetkellisesti. Heti kaupan jälkeen Phillies katkaisi neljän ottelun tappioputken voittamalla Toronto Blue Jaysin 7-4.

Utleyn lisäksi Philadelphia on kaupannut jo takavuosien avainpelaajat Cole Hamelsin ja Jonathan Papelbonin. Pakkohan Philliesin on ollut jotain tehdä, sillä menossa on jo kolmas pettymysten kausi. Vuonna 2008 Philadeplhia voitti koko MLB:n mestaruuden, tuosta joukkueesta Philliesissä pelaavat enää Ryan Howard ja Carlos Ruiz.

Kotijoukkue Marlins on paremmassa iskussa. Vetomarkkina on tehnyt siitä selvän suosikin, Unibet antaa sille voittokertoimen 1.68. Paras veto otteluun on yli 7.5 juoksua Unibetin kertoimella 1.83. Kotijoukkue on kuuma mailan varressa, ja kummankin joukkueen pitcher on heikonlainen. Kyllä ottelussa tehdään vähintään kahdeksan juoksua lähes kuusi kertaa kymmenestä.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Krasnodar – HJK  20.8.2015 klo 20.00

Vihje: maali 75.59 jälkeen, kerroin 1.83 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK:n tilanne ennen Eurooppa-liigan karsintaottelua venäläistä Krasnodaria vastaan näyttää hankalalta. Loukkaantumiset ja muut ongelmat ovat syöneet kokoonpanon kovin ohkaiseksi. Klubi jätti kokonaan matkalta kotiin kovan nelikon Mac Kandji, Demba Savage, Sebastian Sorsa sekä Veli Lampi. Kandjilla on nivusvamma, Savagella reisivamma, Lammella vaivaa polvi ja Sorsalla takareisi. Vielä lisäksi Valtteri Morenin korvaajaksi hankittu Juhani Ojala on ilman UEFA:n pelilupaa, eikä sen järjestäminen välttämättä onnistu ennen ottelua.

HJK:n edellinen ottelu oli Suomen cupin peli Maarianhaminassa paikallista IFK:ta vastaan, ja tämän HJK hävisi tylysti 1-5. Tuohon otteluun ei kannata juurikaan tuijottaa, Suomen cup ei tällä hetkellä ole HJK:lle ollenkaan tärkeä turnaus. Krasnodar -ottelu oli varmasti jo viime viikonloppuna se tärkein peli, ja vielä Veikkausliigassakin HJK on tiukoilla.

Krasnodar on ottelussa valtaisan suuri suosikki, vetomarkkina ei anna HJK:lle mahdollisuuksia. Bet365:n kerroin Krasnodarin kotivoitolle on vain 1.18, HJK:n yllätyksestä saa kertoimen 15.00. Kyllähän HJK on niin rampa, että vaikea nähdä kuinka se jaksaisi puolustaa 90 minuuttia ilman takaiskuja. Jatkuva puolustaminen väsyttää ja väsyneenä tulee virheitä. Bet365 antaa kertoimen 1.83 sille, että ottelussa tulee maali pelikellon ajan 75.59 jälkeen. Tälle voi pienen lantin laittaa. Krasnodar varmasti haluaa tehdä maaleja ja ratkaista otteluparin jo ensimmäisessä pelissä.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

chl ilmaisveto

Los Angeles Angels – Chicago White Sox 20.8.2015 klo 05.05 | MLB

Vihje: yli 7.5 juoksua, kerroin 2.02 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chicago White Soxin aloittaja Los Angeles Angelsia vastaan on Jeff Samardzija, ja Angelsin aloittaja on Jered Weaver. Muutama kausi sitten kumpikin heistä oli MLB-liigan ehdotonta aatelia. Nykyään he molemmat ovat vain varjo siitä mitä olivat ennen. Tässä ottelussa tullaan tekemään juoksuja.

Jeff Samardzijalla on tältä kaudelta kahdeksan voittoa ja kahdeksan tappiota, ERA on 4.78. Viime perjantaina Samardzija pelasi jälleen kehnosti. Cubsia vastaan hän antoi hieman yli kuudessa vuoroparissa kuusi juoksua yhdeksällä osumalla. Samardzija on nyt antanut 26 juoksua viimeisissä hieman yli 23 vuoroparissa. Vieraskentillä hän on ollut vielä erityisen huono, Samardzijan vieras-ERA on surkea 5.28.

Kotijoukkueen Jered Weaver ei juurikaan ole parempi. Perjantaina Weaver otti viidennen perättäisen tappionsa, nyt Royalsia vastaan hän antoi kolme juoksua yli kuudessa vuoroparissa. Koko kaudelta hänellä on neljä voittoa ja yhdeksän tappiota, ERA on 4.60. Nyt meneillään olevan tappioputken aikana Weaverin ERA on ollut 5.59.

Kumpikin aloittavista pitchereistä on ollut koko kauden heikko, ja vielä viime aikoina erityisen kehno. Vaikka toinen onnistuisikin, niin silti kehnompi antaa juoksuja vastustajalleen. Ottelun totals-raja on alhaalla, tässä taitaa olla mukana pitchereiden vanhaa mainetta aimo annos. Betssonin kerroin 2.02 on todella hyvä sille, että tulee yli 7.5 juoksua.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

UFC Fight Night 24.8.2015 klo 01.00

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä taas häkki tärisee kun on UFC Fight Nightin aika. Vedonlyöjät ja lajin fanit hierovat jälleen käsiään yhteen, onhan tarjolla tusinan verran mainiota kamppailu-urheilua suoraan vapaaottelun huipulta.

Kanukki ”The Disciple” vastaan brassi ”Massaranduba”. Kertoimien mukaan Laprisen heiniä, toki Trinaldo voi yltää iloiseen yllätykseen. Kerroin brassivoitosta on ainakin kohdillaan, sillä Unibet tarjoaa kertoimeksi 3.50.

Kanadalainen Sam ”Hands of Stone” Stout saa vastaansa Frankie Perezin. Tiukka kamppailu, jonka ennakkosuosikki on kuitenkin niukasti Perez. Unibet antaa Perezin voitosta kertoimen 1.67.

Pääotteluna ranking #5 vastaan #7. Max ”Blessed” Holloway vastaan Charles ”Do Bronx” Oliveira. Hollowayn iskutahti per minuutti on melkein tuplat Oliveiran määriin ja tämän perusteella ranking viitonen olisi ottelun suosikki. Tätä mieltä ovat myös vedonlyöntitoimistot. Unibetin kertoimet otteluun: 1.40 – 2.80.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

Valencia – AS Monaco  19.8.2015 klo 21.45

Vihje: Monaco +0.5, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Mestareiden liigan viimeisen karsintakierroksen toisellekin päivälle on osunut todella kovatasoinen ottelupari, kun Valencia kohtaa AS Monacon. Kummallakin joukkueella on rutkasti kokemusta Mestareiden liigasta. Viime kaudella Monaco oli neljännesfinaaleissa saakka. Kummallekin joukkueelle putoaminen olisi jonkinlainen katastrofi, joten valmistautuminen on takuulla suunnattu tähän ottelupariin.

Kotijoukkue Valencia ei ole vielä pelannut yhtään virallista ottelua, Espanjan liiga alkaa vasta tulevana viikonloppuna. Harjoitusotteluissa Valencia on ollut kesällä kehno. Viimeiset kaksi se hävisi, elokuun alussa Valencia hävisi Kölnin kentällä 2-3 ja siitä vajaa viikko myöhemmin AS Roma voitti sen Valenciassa 1-3. Valencia on keskittynyt harjoittelemaan nyt reilut puolitoista viikkoa, mutta tuskin se heti on saanut peliään uomiin.

Vetomarkkina on tehnyt Valenciasta selvän suosikin. Kotikentän vuoksi toki pitääkin olla, mutta nyt sen voittokerroin on kyllä hienoinen alikerroin. Esimerkiksi Unibet antaa Valencian voitosta kertoimen 1.80. Vedot on syytä laittaa yleistä linjaa vastaan. Monaco on valmiimpi kauteen, ja on viime aikoina vielä pelannut paremmin kuin Valencia. Hyvä veto on Monaco +0.5 Unibetin kertoimella 2.00.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

KuPS – MIFK  19.8.2015 klo 18.30

Vihje: KuPS, kerroin 1.81 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Maarianhaminan IFK myllytti viime lauantaina Suomen cupissa HJK:ta kotikentällä peräti 5-1. Se ottelu oli harva poikkeus MIFK:n peleissä, joukkue on tällä kaudella pelannut kovin vähämaalisia otteluita. Veikkausliigassa MIFK pelasi heinäkuun puolessa välissä kotonaan Jaron kanssa 4-3, mutta muuten juhannuksesta lähtien sen peleissä on tehny enintään kaksi maalia. Vieraskentillä Maarianhamina on ollut todella vaisu. Viimeisistä kahdeksasta vierasottelusta se on voittanut vain yhden, tappioita on kaksi ja tasureita pitkä lista, yhteensä viisi.

MIFK:n vierasotteluiden saldosta on helppo nähdä kuin joukkue vieraissa lähtee pelaamaan. Maarianhamina puolustaa vieraskentillä tarkasti, eikä maaleja tule paljoa kumpaankaan päähän. KuPS pelaa kotonaan usein oikeinkin hyvin. Se on voittanut kaksi viimeistä ottelua selvästi, HIFK kaatui 2-0 ja kärkipään joukkue RoPS 3-0. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, kummallakin kerralla pelattiin Maarianhaminassa. Toukokuussa peli päättyi 1-1, ja kesäkuun puolivälissä kuopiolaiset voittivat 3-2. KuPS:kin pelasi viikonloppuna Suomen cupin ottelun, Turussa Inter pudotti sen jatkosta rangaistuspotkukisassa.

Vetomarkkina pitää ottelua yllättävän tasaväkisenä, markkinan mukaan MIFK olisi paljon parempi joukkue. Jos syy tähän on viime viikonlopun HJK-peli, niin arvio on kyllä pielessä. Ei yhden ottelun perusteella voi tuollaisia johtopäätöksiä tehdä. Paras veto ottelun löytyy kyllä kotijoukkuetta pelaamalla, vetokupongille voi laittaa KuPS +0 Unibetin kertoimella 1.81

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Lazio – Bayer Leverkusen 18.8.2015 klo 21.45

Vihje: Lazio +0, kerroin 2.025 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Illan kovin ottelu Mestareiden liigan karsinnoissa pelataan Roomassa, jossa Lazio kohtaa Bayern Leverkusenin. Karsinta-arpa oli kova, toinen perinteinen menestyseura jää ulos Mestareiden liigan lohkovaiheesta. Leverkusen on pelannut tällä kaudella jo kaksi virallista ottelua. Bundesliigan avauksessa se voitti kotonaan Hoffenheimin 2-1 ja Saksan cupissa se päihitti pikkuisen Lotten vieraissa 0-3.

Lazio on pelannut yhden virallisen ottelun kesätauon jälkeen. Se kohtasi Juventuksen Italian Supercupissa ja hävisi 0-2. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Mestareiden liigassa vuonna 1999, ja silloin pelattiin kahdesti tasan 1-1.

Vetomarkkina on tehnyt Leverkusenista suosikin, vaikka pelataan Roomassa. Esimerkiksi Bet365 antaa Leverkusenin voitosta kertoimen 2.62 ja Lazion voitosta kertoimen 2.90. Tämä ei ole aivan kohdallaan, Lazio ei ole niin paljon Leverkusenia heikompi. Vetokupongille kannattaa laittaa Lazio +0 Bet365:n kertoimella 2.00. Tasurilla panos palautetaan.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Los Angeles Angels – Chicago White Sox 19.8.2015 klo 05.05 | MLB

Vihje: yli 7.5 juoksua, kerroin 1.89 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Kotijoukkue Los Angeles Angels on pelannut selvästi paremman kauden kuin vierailija Chicago White Sox. Angelsilla on voittosuhde 61-57 ja White Soxilla 55-61. Chicagolaisten aloittava pitcher tässä ottelussa on John Danks, jolla on tältä kaudelta kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota, ERA on heikko 4.58. Viime keskiviikkona Danks pelasi Angelsia vastaan melko hyvin. Hän antoi vain yhden juoksun viidellä osumalla yli seitsemässä vuoroparissa. Danks on ollut tällä kaudella todella epätasainen. Ehkä vierasotteluiden kehnous on ollut ainoa tekijä, johon Danksissa voi luottaa. Hän on tällä kaudella pelannut vieraissa voittosuhteella 2-6 ja ERA on todella huono 6.09.

Kotijoukkueen aloittaja on Garett Richards. Hänellä on 11 voittoa ja yhdeksän tappiota, ERA on 3.35. Hänen edellinen ottelunsa oli torstaina Kansas Cityä vastaan. Tuossa pelissä Richards antoi kolme juoksua kahdeksalla osumalla kuudessa vuoroparissa. Richards on ollut kovin keskinkertainen, viidessä viime ottelussaan hän on antanut ainakin kolme juoksua, ja tämä nosti hänen ERA:nsa kolmella kymmenyksellä ylöspäin.

Vaikea uskoa, että kumpikaan tämän ottelun aloittavista pitchereistä pelaisi kovinkaan hyvin, tai pysyisi kentällä montaakaan vuoroparia. Betsson antaa kertoimen 1.89 sille, että ottelussa tulee yli 7.5 juoksua. Nyt on kyllä totals-raja liian matalalla, siihen voi iskeä.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Manchester United – Club Brugge 18.8.2015 klo 21.45

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.15 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Manchester United karsii pääsystä Mestareiden liigaan belgialaista Club Bruggea vastaan. Ensimmäinen osaottelu pelataan Manchesterin Old Traffordilla. Vetomarkkinoilla ottelupari on selvä homma, Manchester Unitedin jatkoonpääsystä esimerkiksi Bet365 antaa kertoimen 1.083. Ensimmäisen osan voitosta ManU saa Bet365:llä kertoimen 1.30. Historia ei ole Bruggen puolella, se on pelannut 11 virallista ottelua Englannissa, mutta vielä se ei ole voittanut, tasapelejäkin on vain kaksi. Kaudella 1994-1995 Club Brugge voitti UEFA:n cupvoittajien cupissa Chelsean omalla kotikentällään 1-0, mutta sen jälkeen se on hävinnyt kuusi kertaa peräkkäin eurooppalaista joukkuetta vastaan.

Club Bruggen etu ottelussa saattaisi olla se, että se on pelannut tällä kaudella jo seitsemän virallista ottelua, kun ManU:lla on takanaan vasta kaksi Valioliiga-peliä. Brugge saattaisi olla hieman valmiimpi tässä vaiheessa kauden alkua. ManU:n kumpikin ottelun on Valioliigassa päättynyt 1-0, voitot ovat olleet tervetulleita, mutta peli ei ole vielä uomissaan. Joukkue on uusiutunut jonkin verran kesän aikana, eivätkä uudet pelaajat vielä ole löytäneet virettä.

Vetomarkkina odottaa ottelussa maaleja, mutta ei tätä kyllä mikään tue. United ei ole vielä saanut hyökkäystä kulkemaan, ja toisaalta se takuulla haluaa pitää Bruggen nollilla. Bet365 antaa 2.15 sille, että pelissä tulee alle 2.5 maalia. Sen voi laittaa pienellä panoksella.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

HIFK – RoPS 17.8.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: RoPS +0, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Veikkausliiga-kauden komeetta Rovaniemen Palloseura matkaa Helsinkiin pelaamaan IFK:ta vastaan. HIFK:n voi myös sanoa olevan yksi kauden yllättäjistä. Hyvin pienillä resursseilla pelaava HIFK on mukavasti sarjan keskivaiheen paikkeilla, putoamisraja on viiden pisteen päässä. Kumpikin joukkueista on viime kierroksilla ollut alamaissa. RoPS katkaisi edellisessä ottelussa kotikentällä SJK:ta vastaan neljän ottelun voitottoman putken. HIFK on viimeisistä kuudesta ottelusta voittanut vain Jaron vieraissa.

HIFK ja RoPS ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti Veikkausliigassa. Rovaniemellä huhtikuussa kotijoukkue voitti 2-0. Kesäkuussa Sonera Stadionilla pelattiin 1-1.

RoPS:n Aleksandr Kokko on Veikkausliigan maalipörssin ykkönen 12 maalillaan. Kokko palaa HIFK -ottelussa kentälle kärsittyään pelikieltonsa. RoPS:n kapteeni Antti Kokkonen sekä puolustuksen Faith Obilor ovat vuorostaan sivussa pelikieltojen vuoksi.

HIFK:lla on pahemmat ongelmat poissaolojen kanssa. Loukkaantuneina ovat ainakin puolustuksen Jani Bäckman, keskikentän Ville Taulo sekä kärkimies Tuomas Mustonen. Laitapakki Nnaemeka Anyamele on pelikiellossa. Maalivahti Mika Johanssonin ja puolustaja Otto-Pekka Jurvaisen pelikunto ratkeaa aivan ottelun alla.

HIFK:n ja RoPS:n edellinen ottelu Helsingissä oli intensiivinen, tiukka koitos. Vetomarkkina on saanut kotijoukkueen hienoiseksi suosikiksi, esimerkiksi Unibet antaa HIFK:n voitosta kertoimen 2.50. RoPS ei saa vedonlyöjiltä arvostusta, vaikka se onkin sarjan kärkipäässä. Hyvä veto otteluun on RoPS +0 Unibetin kertoimella 2.00. HIFK:lla on pahemmat ongelmat poissaolojen kanssa, ja kyllä RoPS muutenkin on astetta parempi ryhmä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

unibet

Liverpool – Bournemouth 17.8.2015 klo 22.00

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2.28 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Liverpool – Bournemouth -ottelusta saattaa tulla hyvin viihdyttävä jalkapallopeli, sillä vierailija, sarjanousija Bournemouth, ei peruuttele, vaan hyökkää pelkäämättä. Viime kauden Championshipissä Bournemouth menestyi hyökkäävällä jalkapallolla, ja se on vakuuttanut jatkavansa samaa tälläkin kaudella. Liverpool on kesällä vahvistanut kärkipäätään huomattavasti, ja kotikentällään varsinkin se tulee hyökkäämään ja pitämään palloa.

Avauskierroksella kummankin joukkueen otteluissa tehtiin vain yksi maali. Liverpool voitti Stoken vieraissa Philippe Coutinhon hienolla maalilla. Bournemouth hävisi kotonaan Aston Villalle vaihtomies Rudy Gesteden päämaalilla. Viime kaudella sarjaporrasta alempana Bournemouth teki vieraissa enemmän maaleja kuin kotikentällä, joten sekin kertonee siitä, että joukkue ei vieraissa turhaan varmistele.

Bournemouthille voisi olla tuhoisaakin yrittää lähteä Anfieldille bussi maalin eteen -taktiikalla. Joukkueen täytyy aktiivisesti hakea maalipaikkoja, ja sen kärkimiesten nopeus kyllä riittää saamaan jotain aikaiseksi.

Liverpool on kotikentällään luonnollisesti suursuosikki sarjanousijaa vastaan. Poolin voittokerroin on järjestään alle 1.50. Uskotaan siihen, että Bournemouth ei pakita liikoja, ja laitetaan lantit maalirikkaan ottelun puolesta. Unibet antaa kertoimen 2.28 sille, että pelissä tulee yli kolme maalia. Tähän panokset, tasan kolmella maalilla sijoituksen saa sitten takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 16.8.2015 klo 16.30 | Bundesliiga

Vihje: Frankfurt +1.5, kerroin 1.74 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Viime kauden Bundesliigan kakkonen ja tämän kauden Bayern Munchenin ykköshaastaja Wolfsburg aloittaa kautensa kotiottelulla Eintracht Frankfurtia vastaan. Wolfsburg ja Frankfurt ovat täysin kahden eri tason joukkueita. Viime kauden liigassa Wolfsburg sai 26 pistettä enemmän kuin Frankfurt. Wolfsburg aloitti kauden hienosti, kun se voitti Saksan Super Cupissa Bayern Munchenin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Wolfsburgin keskikentän avainpelaaja, belgialainen de Bruyne on ollut siirtohuhujen kohteena koko kesän, mutta edelleen hän pelaa Wolfsburgin paidassa. Joukkueen kärki on hyvässä kunnossa, Dost on ykköskärki, mutta vaihdosta tuleva Bendtner on myös hyvässä iskussa. Bendtner teki maalin Bayernia vastaan aivan ottelun loppuhetkillä. Joukkueen maalivahti Benaglio ei ilmeisesti vielä ole pelikuntoinen, ja samaten saattaa keskikentän brassi Luiz Gustavo olla sivussa. Wolfsburgin puolustuksessa saattaa olla pientä epävarmuutta poissaolojen vuoksi. Valmentaja Hecking laittaa kuitenkin heikkoa vastustajaa vastaan varmasti hyökkäävän ryhmän kentälle.

Eintracht Frankfurtilla on uusi ykkösmaalivahti, Lindner on korvannut viime kauden veskarin Trappin, mutta muuten puolustus on entisensä. Viime kaudella Eintracht päästi paljon maaleja, mutta myös teki niitä itse. Joukkueen uusi kärkimies Castaignos tuli Twentestä ja häneltä odotetaan paljon, koska viime kauden paras maalintekijä Meier on loukkaantuneena sivussa. Leverkusenista tullut keskikentän Reinartz on myös tärkeä uusi pelaaja.

Wolfsburg on luonnollisesti suursuosikki, sen voittokertoimet ovat 1.45 -luokkaa. Unibet antaa kertoimen 1.74 tulokselle Eintracht +1.5, sille voi laittaa pienen panoksen. Wolfsburg ei välttämättä tällä kaudella pysty viime kauden kaltaiseen menestykseen. Viime kausi oli sille kyllä täysosuma, joukkue pelasi Bundesliigassa kykyjensä ylärajoilla.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

unibet

Lahti – VPS 16.8.2015 klo 18.30

Vihje: VPS +0.5, kerroin 2.16 Veikkaushuone

VEIKKAUSHUONE SIVUILLE TÄSTÄ » 

Veikkausliigan keskikastin Lahti kohtaa kotonaan sarjajumbon Vaasan Palloseuran. Vaasalaisten paikka sarjan hännillä on kova yllätys, sen pitäisi olla kyllä selvästi parempi ryhmä kuin pikkuiset Ilves, HIFK ja KTP. Viime kierroksilla vaasalaiset ovat hieman parantaneet, VPS on nyt pelannut neljä viimeistä ottelua ilman tappiota. Tasuteita näissä neljässä viimeisessä on kolme, voittopeli oli kotona Maarianhaminaa vastaan. Vaasa aloitti kauden todella surkeasti, mutta voinee veikata sen nousevan loppukauden aikana pois jumbopaikalta. VPS on paperilla melko kova ryhmä, Juho Mäkelä, Henri Sillanpää ja Ville Koskimaa ovat kokeneita Veikkausliiga-pelureita. Nuoret Eero Tamminen ja Pyry Soiri ovat pikku hiljaa nousemassa esille, samaten Loorents Hertsi on kova pelimies.

Vetokupongille kannattaa pelata VPS +0.5 Veikkaushuoneen kertoimella 2.16. Lahti on hyvässä vireessa, mutta samaan suuntaan on menossa Vaasakin. Maaliodotusarvo on sen verran matalalla, että tasapelin todennäköisyys noussee hieman. Kyllä VPS voittaa tai pelaa tasan ainakin 48 kertaa sadasta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Manchester City – Chelsea 16.8.2015 klo 18.00

Vihje: tasapeli, kerroin 1.97 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Heti Valioliigan toiselle kierrokselle sattui todellinen kärkiottelu, kun viime kauden mestari Chelsea matkaa viime kauden kakkosen Manchester Cityn vieraaksi. City voitti avausviikonloppuna West Bromwichin komeasti 3-0. Chelsea taas kompuroi kotonaan 2-2 -tasapelin Swanseaa vastaan. Suurimmat otsikot keräsi – ja kerää edelleen, asia on vieläkin otsikoissa – sai Chelsean manageri Jose Mourinho. Mourinho sai jonkinlaisen raivokohtauksen Chelsean lääkärille Eva Carneirolle, kun tämä ottelun lopussa ryntäsi kentälle hoitamaan maassa makaavaa Eden Hazardia. Mourinhon mielestä Carneiro ei ymmärtänyt peliä ja kutsui tätä kentän laidalla huoranpenikaksi, portugaliksi filho da puta. Ottelun jälkeen Mourinho hyllytti Carneiron tehtävistään. Carneiro teki vain työtään, ja luonnollisesti Englannin lehdistö on repinyt tästä otsikoita kohta jo viikon.

Manchester City on ottelussa suosikki, Unibet antaa sen voitosta kertoimen 2.11. Kertoimet ovat aikalailla kohdallaan, City on kotonaan ja ilmeisesti hieman valmiimpi ryhmä. Se, että Chelsea on hieman sekaisin, ja vielä ilman ykkösvahtiaan, nostaa maalidotusarvoa. Jos Chelsea olisi täydessä iskussa, se hallitsisi peliä puolustuksellaan, mutta nyt se ei siihen pysty. Kupongille voi laittaa yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 1.97, kyllä tämä osuu ainakin 53 kertaa sadasta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Crystal Palace – Arsenal 16.8.2015 klo 15.30 | Valioliiga

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2.35 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Arsenal aloitti Valioliiga-kautensa häviämällä kotonaan West Hamille. Se ei pelannut avauksessa kehnosti, mutta pallo ei ollenkaan pomppinut Tykkimiehille, ja sitten vielä maalivahti Petr Cechillä oli huono päivä. Crystal Palace taas voitti komeasti vieraissa Norwichin 3-1. Ennen kautta Arsenal arvioitiin pitkästä aikaa todella haastamaan mestaruudesta aivan loppuun saakka. Crystal Palacekin on arvioitu korkealle sarjataulukossa, se saattaa hyvin olla lopulta olla aivan top kuuden perässä. Palacen manageri Alan Pardew on kasannut nopean ja taitavan joukkueen. Se tulee varmasti prässäämään Arsenalia rohkeasti eikä vetäydy puoulustuskuoreen. Pardewilla on ilmeisesti myös ollut jonkinlainen pitkä ja kiihkeä kilpailusuhde Arsenalin managerin Arsene Wengerin kanssa.

Viime viikonloppuna Arsenalin suurin ongelma maalivahdin erehdysten lisäksi oli se, että Alexis Sanchez ja Jack Wilshere olivat kentän laidalla. Sanchez tuli peliin toisella jaksolla, ja aivan varmasti hän on nyt kentällä alusta saakka. Arsenalin kärki Olivier Giroud hyötyy siitä, että Sanchez on mukana. Hän tulee saamaan paljon enemmän paikkoja maalintekoetäisyydeltä.

Vetomarkkina pitää Arsenalin selvänä suosikkina, esimerkiksi Unibet antaa sille voittokertoimen 1.70. Tämä on aikalailla kohdallaan, Arsenal on edelleen todella kova ryhmä.

Paras veto otteluun on se, että maaleja tulee. Palace ei kotonaan peruuttele, ja Arsenal on varmasti todella taitava. Kumpikin taitaa olla vielä kykenevä tekemään lipsahduksia puolustuspäässä, joten eiköhän tässä pelissä verkot soi. Unibetilla yli kolme maalia saa kertoimen 2.35, sille rahat.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

unibet

Texas Rangers – Tampa Bay Rays 16.8.2015 klo 03.05 | MLB

Vihje: alle 8 juoksua, kerroin 2.00 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Texas ja Tampa Bay ovat hyvin tasaväkiset joukkueet MLB-liigassa. Kotijoukkue Texasin voittosuhde on 57-57, ja vierailija Tampa Baylla voittosuhde on 58-57. Tampa Bay Raysin aloittava pitcher ottelussa on ässä Chris Archer, jolla on tilastoissa kymmenen voittoa ja kahdeksan tappiota, ERA on mainio 2.62. Sunnuntaina Archer pelasi Metsiä vastaan kuusi vuoroparia, joissa hän antoi kolme juoksua neljällä osumalla, samalla Archer poltti kymmenen lyöjää. Viimeisissä kahdeksassa aloittamassaan ottelussa Archer on pelannut vähintään kuusi vuoroparia, ja kolmessa viime ottelussa hän on polttanut jokaisessa kaksinumeroisen määrän lyöjiä. Vieraskentillä Archer on ollut erityisen hyvä, koko vuodelta vierassaldo on 7-2, 2.30 ERA.

Kotijoukkueen aloittava pitcher on Colby Lewis, jolla on 12 voittoa ja viisi tappiota, ERA on 4.61. Viimeksi pelatessaan Marinersia vastaan Lewis oli mainio, hän pelasi koko ottelun, antoi kolme juoksua viidellä osumalla, vapaataipaleita hän antoi vain yhden ja poltti kuusi lyöjää. Kuudessa viime ottelussaan Lewis on pelannut viidesti todella hyvin, joten hän on kovassa kunnossa.

Vierasjoukkueella on erinomainen pitcher ja kotijoukkueen vastaava on loistavassa kunnossa, joten otteluun on pakko laittaa vedoksi alle kahdeksan juoksua Betssonin kertoimella 2.00. Tasan kahdeksalla saa lantit takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Watford – West Bromwich 15.8.2015 klo 17.00

Vihje: WBA +0, kerroin 2.375 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

West Bromwich hävisi tylysti Valioliigan avausottelunsa kotikentällä Manchester Cityä vastaan 0-3. Ennen ottelua WBA:n uusi kärkipari, viime kauden tähti Saido Berahino sekä Liverpoolista hankittu Rickie Lambert tuntui hyvältä yhdistelmältä. City-ottelussa WBA:n taktiikka ei kuitenkaan toiminut ollenkaan. Joukkueen manageri Tony Pulis tunnusti välittömästi ottelun jälkeen, että taktiikka oli väärä. Kun Berahino ja Lambert olivat yhtä aikaa kentällä niin keskikenttä jäi kovin vajavaiseksi, ja City hallitsi tätä selvästi. Pulis on mainio manageri, hän takuulla osaa muuttaa taktiikkaa, jos se ei toimi. Tässä ottelussa Watfordia vastaan joukkue tulee varmasti kentälle paremmalla pelisysteemillä. Watford -ottelu on vielä West Bromwichille vieraspeli, ja vieraissa Pulisin systeeminä on ollut tiukka puolustus.

Vetomarkkina pitää sarjanousija Watfordia suosikkina, esimerkiksi Bet365 antaa sen voitosta kertoimen 2.25. West Bromwich lienee kuitenkin luokkaa parempi joukkue, sille voi laittaa pientä peliä. WBA takuulla parantaa viime viikonlopusta. Hyvä veto on WBA +0 Bet365:n kertoimella 2.375. Tasurilla rahat saa takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Werder Bremen – Schalke 15.8.2015 klo 16.30 | Bundesliiga

Vihje: Bremen, kerroin 3.15 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Werder Bremen ja Schalke olivat viime kaudella pettymyksiä Bundesliigassa. Werder Bremenin tavoite oli päästä täksi kaudeksi ainakin Eurooppa-liigaan, mutta se jäi vasta kymmenenneksi. Schalke taas pääsi Eurooppa-liigaan, mutta sekin oli kova pettymys kun joukkueen tavoite oli Mestareiden liigassa. Schalken sijoitus viime kauden Bundesliigassa oli kuudes.

Viime kauden liigassa Schalke keräsi viisi pistettä enemmän kuin Bremen, ja se vielä hankki kesällä Bremenin parhaan hyökkääjän di Santon, joten Schalke näyttää kovemmalta joukkueelta. Viime kaudella Schalke voitti Bremenissä 3-0, itseasiassa Bremen ei ole voittanut Schalkea kotonaan sitten vuoden 2008.

Bremenin joukkue on uudistunut paljon viime kaudesta. Di Santon lisäksi joukkueesta lähtivät topparit Prodl ja Caldirol sekä kärki Selke, ja vielä nippu hieman tuntemattomampia pelaajia vaihtoi maisemaa. Werder Bremenin kärjessä pelaa kaksi uutta pelaaja, Ujah, joka tuli Kölnistä sekä Johannsson, joka tuli Alkmaarista. Bremenin vasen puolustaja S.Garcia on loukkaantuneena, hänen tilallaan pelannee toinen samanniminen, eli Grasshopperista tullut nuori U. Garcia.

Schalken tähtikärki Huntelaar saa nyt rinnalleen toisen kovan hyökkääjän, ja kaksikko Huntelaar – di Santo saattaa olla todella kova pari Bundesliigassa. Schalke ilmeisesti pelaa tällä kaudella neljällä puolustajalla, kun viime vuonna se usein pelasi kolmen alakerralla. Schalken tärkeistä pelaajista Howedes ja Uchida ovat sivussa, joten uusi tulokas Caicara päässee heti aloitukseen oikealle laidalle.

Schalke on ottelussa suosikki. Vaikka se on vierasjoukkue, esimerkiksi Unibet antaa Schalkelle voittokertoimen 2.25. Tämä kyllä tekee kotijoukkueen pelattavaksi, Bremen ei ole niin paljon vastustajaa huonompi, että sen pitäisi olla kotonaan selvä altavastaaja. Laitetaan kupongille Werder Bremen Unibetin kertoimella 3.15, kyllä tämä osuu lähes joka kolmannella kerralla.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

unibet

Houston Astros – Detroit Tigers 15.8.2015 klo 03.10 | MLB

Vihje: Detroit, kerroin 2.80 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Houstonilla ja Detroitilla on tulessa voittavat pitcherit. Detroit Tigersin Alfredo Simonilla on voittosuhde 10-6 ja kotijoukkue Houston Astrosin Dallas Keuchelilla 13-6. Detroit on lipsahtanut pakkasen puolelle, sillä on nyt 55 voittoa ja 59 tappiota. Tämä on huima pettymys, Tigers on viime vuosina ollut vakiosuosikki koko liigan parhaimmaksi. Houston Astros taas oli muutaman vuoden liigan kehnoin joukkue, mutta nyt sillä on komea voittosuhde 62-53. Houston johtaa American Leaguen länsilohkoa ennen kovaa Los Angeles Angelsia.

Detroitin pitcherillä Simonilla on kehno ERA 4.74, vaikka voittosuhde onkin komeasti plussalla. Häntä haittaa otteussa nivusvamma, joka pilasi Simonin kaksi edellistä ottelua. Hän antoi kymmenen juoksua hieman yli 12 vuoroparissa Baltimorea ja Bostonia vastaan. Yhdeksässä viimeisessä ottelussa Simonin ERA on surkea 8.29, mutta hän ei kyllä varmasti ole näin kehno pitcher. Simon voitti Astrosin toukokuussa, jolloin hän antoi vain kaksi juoksua seitsemässä vuoroparissa.

Houstonin Keuchel on yksi MLB -kauden kovimpia pitchereitä, hänen ERA:nsa on vain 2.40. Hänestä tuli seurahistorian ensimmäinen pitcher, joka on voittanut kymmenen kotiottelua kaudessa. Keuchel oli ensimmäinen koko MLB:ssä, joka teki tämän tempun sitten vuoden 2011.

Keuchel on nyt pelannut 12 kertaa kotikentällään. Hänen koti-ERA:nsa on koko liigan toiseksi paras, parempi on saman joukkueen Scott Kazmir. Keuchel ja Kazmir ovat koko liigan ainoat vähintään kuusi kotiottelua pelannutta pitcheriä, jotka eivät ole vielä antaneet vastustajalle kotikentällä kunnaria – kova saavutus tämäkin.

Kaikkihan ottelussa viittaa kotivoittoon, ja tämän on toki huomannut vetomarkkinakin. Astrosin voittokertoimet ovat alle 1.50, ja tämä on baseballissa aivan liian vähän. Detroit on ollut valtaisa alisuorittaja, kertoimet eivät vastaan joukkueiden potentiaalia. Laitetaan pieni peli vierasjoukkue Tigersille, Detroitin kerroin 2.80 on varmasti ylikerroin.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Tottenham – Stoke 15.8.2015 klo 17.00

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.925 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tottenham ja Stoke aloittivat Valioliiga-kautensa 0-1 -tappioilla. Tottenham pelasi hyvin Manchester Unitedin Old Traffordilla häviöstä huolimatta. Stoke hävisi kotonaan Liverpoolille. Poolin Philippe Coutinho laukoi ottelun voittomaalin komeasti aivan pelin lopussa. Coutinhon hieno laukaus olikin sitten tuon ottelun ehkä ainoa laatusuoritus. Stoken avausottelu kertonee sen, kuinka joukkue manageri Mark Hughesin johdolla tulee pelaamaan tämän kauden. Stoke on varmasti hankala voitettava, mutta sen katsomoissa ei juurikaan hienouksia nähdä. Joukkue on kesällä hankkinut kyllä kaksikin laatupelaajaa joukkueenseen, joten saa nähdä kuinka he sopivat Hughesin joukkueen systeemiin. Uudet nimet ovat Marco van Ginkel sekä Xherdan Shakiri. Shakiri oli sivussa ensimmäisen ottelun, mutta nyt hänkin on pelikunnossa ja saattaa tulla suoraan avaukseen White Hart Lanelle.

Kauden alla harjoitusotteluissa Stoke oli kehno. Ennen Liverpool-ottelua sillä oli kolmen tappion putki, vaikka vastukset eivät olleet kaikki häävejä. Treenikentällä Stoke hävisi Kölnille, Brentfordille ja Portolle.

Tottenham on luonnollisesti suosikki kotikentällään, vetomarkkina arvioi sen voittomahdollisuudeksi noin 55 prosenttia. Esimerkiksi Bet365 antaa Spursin voitosta kertoimen 1.80. Kertoimet lienevät aikalailla kohdillaan. Tottenham on selvästi liigan top 6 -joukkueita ja Stoke kuuluu sitten tukevasti keskikastiin. Paras veto otteluun löytyy totalseista, ottelussa tuskin tehdään paljon maaleja. Harry Kane on yksinäinen Tottenhamin kärjessä ja Stoke tappelee hurjasti puolustuspäässä. Bet365 antaa kertoimen 1.925 sille, että ottelussa tulee alle 2,5 maalia. Sille voi lantin laittaa.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Bayern Munchen – HSV 14.8.2015 klo 21.30

Vihje: alle 3.5 maalia, kerroin 1.85 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Hamburger Sport Verein. Bayern voitti viime kaudella jälleen Bundesliigan ylivoimaisesti, ja se on selvä suosikki tänäkin kautena. Viime kaudella se oli lopulta kymmenen pistettä kakkoseksi tullutta Wolfsburgia parempi. Bayern varmisti liigamestaruuden jo hyvissä ajoissa, ja loppukaudelle sille tuli muutama motivaatiopuutteen vuoksi muutama huonompi ottelu.

HSV:n viime kausi meni tiukoilla. Se jäi sarjassa kolmanneksi viimeiseksi ja se tarkoitti karsintaottelua Karlsruheria vastaan. HSV säilytti Bundesliiga-paikkansa hyvin täpärästi, ratkaisu tuli vasta vierasottelun jatkoajalla. Hampurissa joukkueet olivat pelanneet 1-1, ja samoissa lukemissa päättyi 90 minuuttinen Karlsruherin kentällä. HSV teki johtomaalin jatkoajan puolessa välissä, Karlsruher sai vielä aivan pelin lopussa rankkarin, mutta se tuhrattiin.

Ottelun kulku lienee aivan selvä. Bayern pitää palloa ja yrittää löytää oviaukkoa bussista, jonka HSV parkkeeraa maalinsa eteen. Kertoimet ovat aikalailla yksiselitteisiä ottelusa, esimerkiksi Unibet antaa Bayernin voitosta vain 1.10. Ottelussa odotetaan paljon maaleja, Unibetin listalla alle 3.5 maalia saa kertoimen 1.85. Sille voi laittaa pikku panoksen, ei Bayern aina piekse vastustajiaan jättilukemin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Aston Villa – Manchester United 14.8.2015 klo 21.45

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 3.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Aston Villa saa omalle Villa Parkille vastaansa Manchester Unitedin. Kumpikin joukkue aloitti Valioliiga-kauden 1-0 -voitolla. Villa päihitti vieraissa sarjanousija Bournemouthin ja United voitti kotonaan Tottenhamin.

Aton Villa oli Bournemouthia vastaan lähes jyrän alla. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue loi useita paikkoja Villan maalille, mutta ei onnistunut pistämään palloa verkkoon. Toisella jaksolla Villa vaihtoi kentälle uuden hyökkääjänsä Rudy Gesteden, ja hänen onnistui tehdä ottelun voittomaali.

Villan puolustus vaikutti avauksessa todella heikolta, viime kaudelta se on menettänyt Ron Vlaarin ja se taitaa näkyä. Aston Villan peräpää on varmasti kovilla Unitedin kovan keskikentän ja jälleen kärkeen nostetun Wayne Rooneyn kanssa. Villa on tilastojen valossa Rooneylle hyvä vastus, kaikista Valioliigan joukkueista hän on tehnyt eniten maaleja juuri Aston Villaa vastaan.

Kummallakin joukkueella on selviä ongelmia puolustuksessa, ja jos Villan pahimmat maalinteko-ongelmat olisivat ohitse, niin ottelussa varmaan tehdään paljon maaleja. Bet365 antaa kertoimen 3.00 sille, että pelissä tulee yli kolme maalia. Laitetaan siihen panostusta, tasan kolmella maalilla sijoituksen saa takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Cleveland Indians – New York Yankees 14.8.2015 klo 02.10

Vihje: Cleveland, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

New York Yankeesin sisäpeli on menettänyt teränsä viime aikoina. Joukkue on viimeisissä viidessä ottelussa osunut alle 15 prosentin tarkkuudella, ja samalla se on tehnyt vain kuusi juoksua. Samalla Yankees on pudonnut sarjataulukossa American Leaguen itälohkossa kakkoseksi. Heinäkuun lopussa Yankeesillä oli vielä seitsemän voittoa enemmän kuin Toronto Blue Jaysillä, mutta nyt Toronto on voittanut kymmenen putkeen ja Yankees on sitä kaksi voittoa perässä. Viikonloppuna Toronto ja New York pelaavat keskenään ottelusarjan, mutta nyt Yankeesin pitäisi ensin välttää Clevelandin ”sweep” eli tappiolla Cleveland vie kaikki ottelusarjan kolme peliä.

Yankeesin supertähdet ovat olleet todella vaisuja mailan varressa. Alex Rodriguez on osunut vain kaksi kertaa 21 lyöntivuorolla, Mark Teixeira on osunut kolme kertaa yhtä monella yrityksellä. Brett Gardner on osunut kolmesti 17 vuorolla, ja Brian McCannin kunnari keskiviikon ottelussa oli hänen ainoa osumansa 18 lyöntovuorolla. Jacoby Ellsbury joutui kokonaan vaihtopenkille, koska hän ei ole osunut kertaakaan 19 lyöntivuorolla, ja viimeisillä 32 vuorollakin hän on osunut vain kahdesti.

Vetomarkkina pitää peliä tasaisena. Kumpikin joukkue saa esimerkiksi Betssonilta voittokertoimen 1.92. Indians on kotijoukkue ja paremmassa kunnossa, joten hankala olisi pelata Yankeesin puolesta. Bet365 antaa kotijoukkueelle kertoimen 2.00, siihen on hytvä käydä kiinni.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

HJK – Lahti 12.8.2015 klo 18.30

Vihje: Lahti +0.5, kerroin 2.28 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK pelaa ensimmäisen ottelun traumaattisen Astana-tappion jälkeen. Joukkueella on takuulla vaikeuksia keskittyä peliin, joten vierasjoukkue Lahdella saattaisi olla sauma yllätykseen. Klubin valmentaja Mika Lehkosuo vakuuttaa seuran verkkosivuilla, että joukkue on valmis otteluun.

-Meidän keskittymisen on oltava alusta asti 100% tähän otteluun. Astana-ottelu on pyyhitty sopivasti pois aktiivimuistista ja kaikki fokus on seuraavassa ottelussamme. Lahden pelaamiseen ollaan tutustuttu videoklippien avulla ja tähän otteluun on valmistauduttu kuten kaikkiin muihinkin, hän kertoo.

HJK:lla on ottelussa hieman myös kokoonpano-ongelmia. Kärkimiehen paikka on auki, sillä epäonnistunut, kallis hankinta Mike Havenaar on jo jatkanut matkaa Hollannin pääsarjaan. Hiljattain joukkueeseen hankittu viime kauden tähtihyökkääjä Mac Kandji loukkaantui harjoituksissa eikä pääse nyt kentälle. Lisäksi sivussa ovat ainakin Demba Savage sekä pitkäaikaisloukkaantunut Nikolai Alho. Puolustuksen Veli Lampi on myös sairastuvalla. Pitkäaikaisen luottotopparin Valtteri Morenin siirtyminen Belgiaan varmaan myös tuntuu joukkueessa.

HJK ei ole aivan järkyttävä suosikki ottelussa, esimerkiksi Unibet antaa Klubin voitosta kertoimen 1.60. Silti kerroin on liian vähän peleihin, veto täytyy laittaa Lahdelle tasoituksen kanssa. Hyvä veto otteluun on Lahti +0.5 kertoimella 2.28. Lahti pelaa tasoonsa nähden paremmin tällä hetkellä kuin Klubi, joukkue on terveempi ja takuulla paremmin keskittynyt tähän otteluun.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

betsson

Barcelona – Sevilla 11.8.2015 klo 21.45

Vihje: tasapeli, kerroin 5.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Kauden alussa perinteisesti kohtaavat UEFA:n Mestareiden liigan ja Eurooppa-liigan voittajajoukkkueet. Tällä kertaa ottelusta tuli espanjalaisten kohtaaminen, viime kauden lopuksi Barcelona voitti Mestareiden liigan ja Sevilla Eurooppa-liigan. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti Espanjan liigassa. Barcelona voitti kotonaan 5-1 ja Sevillassa pelattiin tasan 2-2. Viimeisen kerran Sevilla on voittanut Barcan vuonna 2010, tämän jälkeen on vielä pelattu 11 kertaa ilman sevillalaisten voittoa. Tässä ottelussa kummallakaan ei ole kotikenttäetua, ottelu pelataan Georgian Tbilisissä.

Barcelonalla on FIFA:n langettama pelaajasiirtokielto, jonka seura sai siitä, että se oli tehnyt pelaajasopimuksia alaikäisten ulkolaisten pelaajien kanssa. Siirtokielto koskee kahta siirtoikkunaa, Barcelonaa saa viimeistellä uudet pelaajasopimukset tammikuussa 2016, ja peluuttaa pelaajia tämän jälkeen. Silti joukkue hankki kesällä laitapakki Aleix Vidalin Sevillasta ja keskikentän Arda Turanin Atletico Madridista. Kumpikin pelaaja ilmeisesti sitten vain harjoittelee puoli vuotta, ja istuskelee otteluissa katsomon puolella.

Barcelona on sen verran suosittu joukkue, että sen kerroin ottelussa on todella pieni. Esimerkiksi Bet365 antaa Barcan suorasta voitosta vain kertoimen 1.33. Tämä on kyllä aivan liian vähän, kauden alla on paljon kysymysmerkkejä kummassakin joukkueessa. Eikä 1.33 ole oikeastaan pelattava missään olosuhteissa, Sevilla ei missään nimessä ole niin huono. Tasapelistä saa hienon kertoimen 5.50, ja sitä on syytä kokeilla pienellä. Kyllä tämä kaudenaluspeli päättyy 90 minuutin jälkeen tasan ainakin kerran viidestä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Kansas City Royals – Detroit Tigers 11.8.2015 klo 03.10 | MLB

Vihje: Royals -1.5, kerroin 2.13 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Kansas City Royals voitti kotonaan viikonloppuna kaikki kolme otteluaan Chicago White Soxia vastaan. Nyt sillä on vastassa heikkoa jaksoa pelaava Detroit Tigers. Kansas Cityn aloittava pitcher on hiljattain Cincinnati Redsistä joukkueeseen tullut Johnny Cueto. Cueton tilastot ovat tältä kaudelta seitsemän voittoa, seitsemän tappiota ja loistava ERA 2.69.

Tämä ottelu on Cuetolle kotidebyytti. Kaksi kertaa hän on pelannut Royalsin paidassa vierasottelun ja molemmat Kansas City hävisi. Cueto pelasi melko hyvin näissä otteluissa, mutta Royals ei itse saanut tehtyä juoksuja. Detroitin aloittava pitcher on rookie Matt Boyd, joka sai ensimmäisen MLB-voittonsa viime viikolla. Tuolloin vastassa oli myös Royals ja Cueto. Kahdessa aikaisemmassa ottelussaan Boyd sai pahasti kyytiä Torontolta, hieman yli kuudessa vuoroparissa hän antoi 11 juoksua 15 osumalla. Pitcher-etu ottelussa on selvästi Kansas Cityllä.

Kansas City on koko American Leaguen paras kotijoukkue, sen kotisaldo on 37-18. Royals osuu kotonaan hyvällä osumaprosentilla 27.8, tämä on koko liigan kolmanneksi paras osumatarkkuus.

Detroit on kieltämättä kova sisäpelijoukkue, mutta Cueto on usein saanut heistä selkävoiton. Esimerkiksi JD ja Victor Martinez ovat koko uransa aikana osuneet yhteensä vain kerran 16 lyöntivuorosta Cuetoa vastaa.

Kerroin Royalsin kotivoitolle on surkean pieni, esimerkiksi Betsson antaa tälle vain 1.48. Tasoituksella otteluun saa kuitenkin hieman lisää kiinnostavuutta. Royals -1.5 juoksua on Betssonilla kertoimella 2.13, ja tehdään siitä maanantaiyön vetopeli.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

West Bromwich – Manchester City 10.8.2015 klo 22.00

Vihje: WBA +1, kerroin 1.75 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Kun Tony Pulis tuli West Bromwichin manageriksi vuodenvaihteessa, niin WBA pelasi heti hienon putken, joss se hävisi vain yhden kerran 11 ottelussa. Samalla joukkue nousi kuiville sarjataulukon häntäpäästä. Maalis-huhtikuussa West Bromwich pelasi hieman kehnommin, mutta loppukausi meni taas hienosti. Huhtikuun lopusta toukokuulle WBA pelasi tasan Liverpoolin kanssa ja voitti Manchester Unitedin sekä Chelsean. Pulis on selvästi kova manageri, hänen aikaisemmat pestinsä Crystal Palacessa ja Stokessa todistavat tämän. Pulis osaa saada joukkueensa tekemään kovasti työtä ja pelaamaan tiukkaa puolustusta.

West Bromwich hankki kesällä ryhmäänsä puolustuksen James Chesterin, laituri James McCleanin sekä kärkeen Liverpoolissa epäonnistuneen kauden pelanneen Rickie Lambertin. Lambert tullee avaukseen Saido Berahinon vierelle, ja tämä on oikeastaan aika kova kärkipari. Berahino ja Lambert täydentävät toisiaan hienosti.

City on ottelussa selvä suosikki. Vieraskentälläkin sen kertoimet ovat alle 1.70 -luokkaa. Tämä on kyllä aivan liian vähän Tony Puliksen kotijoukkuetta vastaan, varsinkin jos Aguero on sivussa, niin Cityllä on selvä alikerroin. Pelit täytyy rakentaa kotijoukkueen kautta. WBA +1 saa Bet365:ltä kertoimen 1.75. Sen voi laittaa kupongille, Cityn maalin voitolla rahat saa takaisin. Myös Bet365:n kerroin 2.30 tulokselle WBA +0.5 on aivan pelikelpoinen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Arizona Diamondbacks – Cincinnati Reds 9.8.2015 klo 23.10 | MLB

Vihje: Reds, kerroin 2.28 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Cincinnati Reds kauppasi kaksi kovaa pitcheriä muualle. Johnny Cueto lähti Kansas Cityyn ja Mike Leake San Franciscoon. Syy kauppoihin lienee se, että Cincinnatilla ei ole enää mitään asiaa pudotuspeleihin, Reds on pelannut surkean kauden. Cincinnatin ykköspitcher on nyt sitten yllättäen nuori Anthony Desclafani. Desclafani on pelannut hyvän kauden, joten ei hänen asemansa mikään katastrofi Redsille ole, nuoreen ässään voi kyllä luottaa. Desclafanin ERA on 3.71, hän on polttanut 95 lyöjää 126 vuoroparissa. Viime aikoina Desclafani on pelannut vielä erinomaisen hyvin. Kolmessa viime aloituksessaan hän on voittanut kaksi eikä tappioita ole yhtään, ERA:kin on mainio 2.25. 20 viime vuoroparissaan hän on polttanut 17 lyöjää.

Desclafanin kolme viimeistä ottelua ovat vielä olleet kovia vastuksia vastaan. St Louis Cardinalsin hän on kohdannut kahdesti, ja Cardinals on liigan kovin joukkue. Kolmas ottelu oli Rockiesia vastaan Coloradossa, ja se on aina paha paikka pitchereille. Desclafani ei ole koskan kohdannut Arizonaa, mutta hän on pelannut paljon paremmin vieraskentillä kuin kotona. Cincinnatissa Desclafani on aloittanut kymmenen ottelua, voittosuhde on 3-5, ERA 5.40. Vieraissa hän on aloittanut 11 kertaa, voittosuhde on 4-2 ja ERA 2.41. Cincy on aina pärjännyt hyvin Arizonassa, ehkä lämmin keli sopii pohjoisen pojille. Reds on voittanut viidesti seitsemästä viimeisestä ottelusta Diamondbacksin kentällä.

Tämä alustus yrittä vakuuttaa vedonlyöjää laittamaan muutaman lantin Redsille, Betssonin kerroin on mainio 2.28.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Stoke – Liverpool 9.8.2015 klo 18.00

Vihje: tasapeli, kerroin 3.45 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Viime kaudella Liverpool kohtasi Stoken vieraissa toukokuun lopussa. Tuloksena oli 6-1 -murskavoitto kotijoukkueelle, ja samalla Liverpoolin rimpuilu sai lopullisen niitin. Liverpool oli koko kauden pelannut muutamaa välähdystä lukuunottamatta alle tasonsa, edelliskauden mestaruustaisto oli muisto vain. Toukokuinen Liverpool oli jättämässä jäähyväisi seuraikoni Steven Gerrardille ja samalla pinnan alla kupli tietoisuus siitä, että nuori supertähti Raheem Sterling halusi muualle. Muutama viikko sitten Sterlingin siirto Manchester Cityyn sai sinettinsä.

Liverpool lähtee uuteen kauteen puhtaalta pöydältä, viime kauden ristiriidat ja ongelmat ovat takana. Joukkue on vahvistunut, ja jos jokunenkin uusi hankinta onnistuu, niin Poolilla voi olla tulossa hyvä kausi. Viime kauden suurin ongelma oli se, että edelliskauden loistava Luis Suarez oli siirtynyt Barcelonaan ja Danny Sturridge vietti enemmän aikaa sairastuvalla kuin kentällä.

Liverpool on suosikki ottelussa, se tuppaa jatkuvasti olemaan vetomarkkinoilla hieman yliarvostettu. Vaikka Pool onkin parempi joukkue kuin Stoke, ja sijoittunee sarjataulukossa kuudne joukkoon, niin ei sen kuuluisi Stoken kotikentällä olevan niin suuri suosikki, että kertoimet painetaan alle 2.40:n tason. Nyt esimerkiksi Unibet antaa Poolin voitosta vain 2.23. Liverpool on kuitenkin sen verran uudistunut, että vaikea laskea sen voitolle yli 43 prosentin todennäköisyyttä. Pelikupongille voisi pienellä kokeilla tasapeliä Unibetin kertoimella 3.45. Kyllä tälle voi arvioida noin 30 prosentin todennäköisyyden.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Arsenal – West Ham 9.8.2015 klo 15.30

Vihje: Arsenal -1.5, kerroin 1.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Arsenal aloitti kauden voittamalla Chelsean Community Shield -ottelussa Wembleyllä. Voitto oli samalla ensimmäinen kerta kun Arsenalin manageri Arsene Wenger voitti Chelsean mangerin Jose Mourinhon – ehkä tällä kaudella Arsenal pystyy muutenkin kaatamaan voittamattomina pidettyjä esteitä?

Pohjois-Lontoon Tykkimiehet ovat pikku hiljaa nousseet useammankin asiantuntijan arvioissa lähelle liigan kärkeä. Maalivahti Petr Cechin hankinta Chelseasta oli loistava kaappaus manageri Wengeriltä, tsekkivahti oli hyvä kulmakivi Arsenalin puolustukseen. Siirtoikkuna on auki kuun loppuun, ja vielä on ollut huhuja, että Arsenal ostaisi jättisummalla Karim Benzeman Real Madridista. Joka tapauksessa, nyt kun joukkue on lähes kokonaan terve, niin Arsenal on todella kovatasoinen joukkue, ja varmasti kaikki osalliset, niin pelaajat, valmennus kuin kannattajatkin ovat motivoituneita menestymään. Viime kaudella ajoittain yli puolet Arsenalin avauksesta oli sairastuvan puolella, joten se, että kun nyt toipilaina ovat keskikentän Wilshere ja Rosicky sekä kärkimies Welbeck, tuntuu helpotukselta. Lisäksi kakkosmaalivahti Ospina sekä tärkeä hyökkävämpi keskikenttämies Alexis Sanchez saivat Copa American jälkeen hieman pitempään kesälomaa, eikä Sanchez vielä ole mukana.

Arsenalilla on loistava historia West Hamia vastaan. Se on nyt voittanut kaikki kilpailut mukaan lukien kymmenen kertaa putkeen. Viimeksi lokakuussa 2009 joukkueet pelasivat tasan West Hamin Upton Parkilla. Kupongille kannattaa laittaa Arsenal -1.5 Unibetin kertoimella 1.80. Kaikki putket katkeavat joskus, mutta nyt kyllä mikään ei puolla sitä, että West Ham pelaisi hyvän ottelun.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Everton – Watford 8.8.2015 klo 17.00

Vihje: Watford +0.5 , kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Onko Everton tällä kaudella parempi joukkue kuin se kehno ryhmä, joka kompasteli viime kaudella Valioliigan sijalle 11? Ja kuinka hyvä on Championshipistä noussut Watford manageri Quique Sanchez Floresin johdolla? Menee muutama kierros ennen kuin kysymyksiin aletaan saada vastauksia, mutta sen verran paljon kummankin joukkueen kohdalla on kysymysmerkkejä, että ottelussa saattaisi olla tulossa perinteinen avauskierroksen yllätys. Evertonin voittokerroin on noin 1.80 ja Watfordin kerroin lähempänä viittä, kotijoukkueen kerroin on aivan liian pieni.

Evertonin ryhmästä suuri osa alkaa olla uransa ehtoopuolella. Phil Jagielka, Leon Osman, Tim Howard ja Gareth Barry ovat jo selvästi veteraanipelaajia. Evertonin maalitekovastuuta on sälytetty paljon Romelu Lukakun harteille, ja viime kaudella hän oli kovin keskinkertainen.

Watfordin leirissä on tapahtunut paljon viime kauden jälkeen. Joukkue onnistui pitämään viime kauden parhaan maalintekijänsä Troy Deeneyn joukkueessa. Kesällä Watford hankki pitkän listan uusia nimiä, tulijoita ovat muun muassa Romasta tullut Jose Holebas, Werder Bremenistä tullut Sebastian Prodl, Napolista tullut Miguel Britos sekä vanhat tutut Valon Behrami ja Etienne Capoue.

Ottelussa on sen verran kysymysmerkkejä, että peli täytyy laittaa Watfordille. Unibet antaa kertoimen 2.08 tulokselle Watford +0.5, siitä kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

Chelsea – Swansea 8.8.2015 klo 19.30

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.98 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Valioliigan mestarin Chelsean avausvastustaja Swansea ei ole ollenkaan kehno joukkue. Viime kaudella se sijoittui lopulta kahdeksanneksi. Swansea menetti viime talvena parhaan maalintekijänsä Wilfried Bonyn Manchester Citylle, mutta silti manageri Garry Monk onnistui pitämään joukkueen hyvässä iskussa. Täksi kaudeksi Swansea hankki portugalilaisen kärkimiehen Ederin ja kokeneen ghanalaisen laiturin Andre Ayewin, joten joukkue ei ole ainakaan viime kautista huonompi. Swansean kapteeni Ashley Williams jatkaa joukkueessa, vaikka jatkuvasti suuremmat seurat ovat hänen perässään. Kaudenalusrankkauksissa Swansea sijoitetaan tukevasti kymmenen sakkiin.

Viime kaudella Chelsea pieksi Swansean kahdesti tosi pahasti. Syyskuussa Chelsean kotikentällä Stamford Bridgellä ottelu päättyi 4-2. Tammikuussa Swansean kentällä loppulukemat olivat peräti 0-5 lontoolaisille. Chelsealla on 12 ottelun tappioton putki kotikentällä pelatuissa liigan avausotteluissa. Jose Mourinhon valmennuksessa Chelsea on todella vakuuttava kotijoukkue, ja hankala nähdä kuinka se olisi tälläkään kaudella muuta kuin rautaisen vahva kotikentällään.

Chelsea on suuri suosikki ottelussa, Unibet antaa sille vain 1.38 -voittokertoimen. Tälle ei voi lantteja lyödä, Swansealle voi tasoituksin vetoja rakentaa, jos vierasjoukkue tuntuu hyvältä idealta. Paras veto otteluun on kuitenkin vähämaalisuudessa. Alle 2,5 maalia saa Unibetilta kertoimen hyvän kertoimen 1.98, sen voi laittaa kupongille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Lukko – Ässät 7.8.2015 klo 10.15 | Pitsiturnaus

Vihje: Lukko, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Kiekkokausi polkaistaan jälleen käyntiin Raumalla perinteisellä Pitsiturnauksella. Turnauksessa nähdään tänä vuonna Lukon lisäksi, HIFK, Pelicans, Sport, TPS ja Ässät.

Lukko avaa turnauksen heti aamulla mielenkiintoisella ottelulla Ässiä vastaan. Raumalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina eikä syyttä.

Turnauksen isäntäjoukkue saa jo jalkeille varsin hyvän kokoonpanon, joka haluaa antaa parastaan kotiyleisön edessä. Kolme peräkkäistä Pitsiturnauksen voittoa kertoo siitä, että Lukko lähtee pelaamaan tosissaan.

Ennen Liigan alkua voidaan todeta, että raumalaisilla on jo muutenkin lähtökohtaisesti parempi nippu kuin Ässillä. Kun tähän lisätään vielä porilaisten loukkaantumishuolet, niin on varsin perusteltua lähteä hakemaan kohteessa Lukon voittoa. Lisäksi Ässien Aleksi Saarela ja Juho Lammikko ovat nuorten maajoukkueen mukana.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

Astra Giurgiu – West Ham  6.8.2015 klo 21.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: West Ham +0, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

West Ham ja romanialainen Astra Giurgiu pelasivat viime viikolla Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen osan Lontoossa yllättäen tasan 2-2. Hammers johti toisen jakson alussa jo 2-0, mutta sitten puolustuksen James Collins sai toisen varoituksen, ajettiin kentältä ja kotijoukkueen peli levisi. Astran tasoitus oli West Hamin Ogbonnan oma maali.

Astra lähtee kotiotteluun varmasti hyvin puolustavalla taktiikalla. Kaksi tehtyä maalia vieraissa tarkoittaa sitä, että West Hamin on käytännössä voitettava ottelu mennnäkseen jatkoon. Valioliigan avaus on vain parin päivän päässä, joten Hammersin keskittyminenkin saattaa tässä ottelussa olla vähän heikompaa.

Romanian liiga on alkanut jo heinäkuussa, ja Astra on pelannut siten jo neljä liigapeliä. Sen saldo ei ole häävi, vain 1-2-1, mutta ainakaan sillä ei enää ole alkukankeutta. Astra on lähes täydessä kunnossa, ainoastaan kärkimies Alibec on sivussa.

West Hamilla on täksi kaudeksi uusi manageri. Sam Allardyce vaihtui kesällä kroaatti Slaven Biliciin. Managerivaihdos saattaa näkyä ongelmina alkukaudesta, Bilicin systeemin sisäänajo kestänee hetken. Kärkimies Sakho oli pelikiellossa ensimmäisessä osaottelussa, mutta nyt hän saa pelata. Bilic valinnee Sakhon kärkeen Valencian ja Carrollin sijasta. Puolustuksen Jenkinson ja Reid ovat tervehtyneet, mutta O’Brien, Tomkins ja Collins ovat sivussa.

Astra on kotijoukkueena suosikki, sen voittokerroin on esimerkiksi Bet365:llä 2.37. Pientä peliä voisi laittaa West Hamin puolesta. Se on kuitenkin joukkueista parempi. Astra ei ole tällä kaudella edellistä Hammers -ottelua lukuunottamatta esittänyt ihmeitä. Kupongille voi laittaa West Ham +0 Bet365:n kertoimella 2.05, tasapelillä panokset palautetaan.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Manchester United – Tottenham 8.8.2015 klo 14.45

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 1.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Manchester Unitedilla on jälleen tällä kaudella todellinen mahdollisuus Valioliigan mestaruuteen. Joukkue pelaa toista kautta hollantilaisen Louis van Gaalin manageroimana, eikä enää tule samanlaista alkukauden katastrofia kuin viime vuonna. Van Gaalin systeemi on pelaajille jo sen verran tuttu, että pelisuoritus on viime kautta tasaisempi.

ManU vielä vahvisti joukkuettaan kesällä. Poislähtijöiden joukossa on Robin van Persie, mutta hänen uransa taitaa olla laskusuunnassa. Toinen kärkimies, Radamel Falcao, siirtyi lainalle vuorostaan Chelseaan. Lisäksi Angel di Maria siirtyi hiljattain PSG:en. Myös Nani ja Tom Cleverley ovat muualla. Tulijoiden nimilista on sen verran parempi, että ManU:n kesäkaupat menevät plussalle. Hollantilainen, PSV:stä tullut Memphis Depay varmaankin korvaa di Marian jättämän aukon. Keskikentälle United sai vielä Bayern Munchenin seuraikonin Bastian Schweinsteigerin, joka kunnossa pysyessään on loistava vahvistus joukkueelle. Lisäksi Southamptonista tullut Morgan Schneiderlin saattaa olla hyvä lisä joukkueeseen. Robin van Persien tai Falcaon korvaajaksi ei suoranaisesti hankittu kärkimiestä, mutta esimerkiksi Depay oli viime kaudella Hollannin liigan paras maalintekijä, joten kyllä Unitedista löytyy tarpeeksi maalintekijöitä.

Unitedilla on lisäksi liuta nuoria pelaajia, jotka pikku hiljaa saattavat nousta liigan eliittiin. Daley Blind, Marcos Rojo, Adnan Januzaj, Phil Jones ja Ander Herrera saattavat pikku hiljaa olla mestarijoukkueen avainpelaajia.

United on hyvin selvä suosikki ottelussa. Sen voittokerroin Unibetilla on vain 1.61, tämä on aivan liian vähän peleihin. Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.80, ja sille voi pienen panoksen laittaa. Varsinkin Spursin peräpää on sen verran uusi, että avauskierroksilla saattaa olla ongelmia. Toisaalta Tottenhamin hyökkäyspää on se verran hyvä, että kyllä he Old Traffordillakin voivta tehdä maalin tai kaksi.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Astana – HJK 5.8.2015 klo 17.00

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 1.92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK koki pahan takaiskun vain muutama päivä ennen erittäin tärkeää Mestareiden liigan karsintaottelua kazakstanilaista Astanaa vastaan. Laituri Demba Savage loukkasi takareitensä harjoituksissa eikä pysty pelaamaan. Savage on Atom Tanakan kanssa ehkäpä joukkueen hyökkäyspään tärkein pelaaja. Ensimmäisessä osaottelussa Helsingissa Savage oli kotijoukkueen vaarallisin pelaaja.

Ottelu on kummallekin hyvin tärkeä. Jatkoonpääsevä joukkue pelaa seuraavassa otteluparissa pääsystä Mestareiden liigan lohkovaiheeseen. Tämän seuraavan otteluparin häviäjäkin pääsee mukaan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Hyökkäyspää on HJK:lle tässä ottelussa tärkeä. Klubi tarvitsisi maalin. Ensimmäinen osaottelu Helsingissä jäi maalittomaksi, tasapeli ja vierasmaali veisi HJK:n jatkoon. Viime viikolla kummallakin joukkueella oli maalipaikkoja, mutta kotijoukkue HJK oli hieman hallitsevampi. Vierailija Astana haki maalia oikeastaan vain vastahyökkäyksistä.

Vetomarkkina pitää Astanaa selvänä suosikkina, esimerkiksi Unibet antaa sen voitosta kertoimen 1.60. Ottelusta odotetaan vähämaalista, Unibetin kerroin alle 2.5 maalia -tulokselle on vain 1.50. Alhaisista kertoimista huolimatta vähämaalisuuteen kannattaa sijoittaa. Kumpikin joukkue varoo päästämästä maalia, eikä kumpikaan ole erityisen kovan tekemään maaleja kansainvälisissä otteluissa. Unibetin kerroin alle kaksi maalia -tulokselle on 1.92 ja se kelpaa kupongille. Tasan kahdella maalilla panoksen saa takaisin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Toronto Blue Jays – Minnesota Twins 5.8.2015 klo 02.07 | MLB

Vihje: Toronto -1.5, kerroin 2,06 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Toronto Blue Jays teki joukon kovia pelaajahankintoja aivan siirtoikkunan sulkeutumisen alla. Blue Jays alkaa olla kova tekijä American Leaguen puolella, kun joukkue hankki muutenkin kovaan ryhmäänsä vielä Troy Tulowitzkin, Ben Reveren ja David Pricen. Eilen Blue Jays ja Minnesota Twins pelasivat ottelusarjansa ensimmäisen osan. Toronto oli huikean selvä suosikki ottelussa. Ilmeisesti koko vedonlyöntikansa oli sijoittanut Torontoon. Blue Jays hoiti pelin odotetusti 5-1.

Minnesotan aloittava pitcher ottelussa on ex-Yankee Phil Hughes. Hughes oli kuuluisa Yankees -urallaan siitä, että tuona aikana hän antoi koko MLB-liigan eniten kunnareita vastustajille, ja aika moni noista kunnareista tuli samassa divisioonassa pelaavalle Torontolle.

Tämän iltainen ottelu on Hughesin ensimmäinen Torontoa vastaan tällä kaudella. Koko urallaan hän on pelannut surkeasti Toronton Rogers Centerillä, voittoja on yksi ja tappioita kolme, ERA on kehno 5.90. Hughesin edellinen ottelu oli Seattle Marinersia vastaan. Twins voitti ottelun vaikka Hughes pelasikin kehnosti, hän antoi viisi juoksua kymmenellä osumalla, kunnareitakin tuli kaksi, vaikka Hughes ei ollut kentällä kuin viitisen vuoroparia. Toronto on ollut paha paikka Minnesotalle viime aikoina. Twins on hävinnyt kahdeksan kertaa kymmenestä viime pelistä Blue Jaysin kentällä.

Toronton aloittaja on Marco Estrada, joka on pelannut hyvin kotikentällä. Estradalla on tällä kaudella kahdeksan voittoa ja kuusi tappiota, ERA on 3.53. Hänen edellinen ottelunsa oli Kansas City Royalsia vastaan, jolloin hän antoi kaksi juoksua kolmella osumalla lähes kuudessa vuoroparissa. Estradan kahdeksan viimeistä kotiottelua ovat menneet hyvin, voittoja on neljä, tappioita kaksi ja ERA hieno 3.17. Toronton Josh Donaldson on ollut kuuma sisäpelissä. Hän johtaa American Leagueta 77 lyödyllä juoksulla, eilen Twinsiä vastaan tuli kaksi.

Toronto oli eilen huima suosikki, ja kyllä asetelma on aikalailla samanlainen. Tänään Blue Jaysista saa hieman parempia kertoimia, ja jatketaan kovan kotijoukkueen pelaamista. Kupongille sopii laittaa Toronto -1.5 Unibetin kertoimella 2.06.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Valioliigan kausivedot 8.8.2015 | Valioliiga

Vihje: Paras “Big Six” -joukkueiden jälkeen Newcastle, kerroin 23.00 Bet365

Vihje: Sarjataulukko tasoituksilla Newcastle +38, kerroin 16.00 Bet365

Vihje: Sarjataulukko tasoituksilla Arsenal +6, kerroin 16.00 Bet365

Vihje: Sarjaykkönen jouluna Arsenal, kerroin 5.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Valioliigan kaudelle 2015 – 2016 on jälleen tarjolla valtava määrä erilaisia kausivetoja. Bet365:n tarjonnasta voi nostaa pelattaviksi useampiakin kohteita, joihin kärsivällisen vedonlyöjän kannattaa panostaa, jos vaan jaksaa odottaa toukokuulle saakka ennen kuin voitot tipahtavat pelitilille.

Bet365:n Winner without the Big Six -kategoriassa lyödään vetoa joukkueesta, joka sijoittuu parhaiten ilman kuutta suurseuraa – Chelseaa, Arsenalia, Manchester Cityä, Manchester Unitedia, Liverpoolia ja Tottenhamia. Southampton on listan kärjessä kertoimella 3.00. Tämä on liian vähän, vedot laitetaan Sotonia vastaan. Southampton oli viime kauden sarjassa seitsemäs neljä pistettä Swansean edellä. Sotonin menestys oli yllätys, joukkue oli menettänyt liudan edelliskauden avainpelaajia. Uusi manageri Ronald Koeman sai kuitenkin joukkueen pelaamaan kykyjensä äärirajoilla. Varsinkin sen puolustus oli erinomainen, ainoastaan Chelsea päästi Valioliigassa vähemmän maaleja kuin Southampton.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Colorado Rockies – Seattle Mariners 4.8.2015 klo 03.40

Vihje: alle 9.5 juoksua, kerroin 1.88 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Seattle Marinersin aloittaja on yksi liigan kovimmista pitchereistä, Felix Hernandez. Hernandezin edellinen ottelu oli häneltä harvinaisen huono. Keskiviikkona Seattle hävisi kotoaan Arizonalle 2-8 ja Hernandez antoi hieman alle seitsemässä vuoroparissa seitsemän juoksua ja 12 osumaa vastustajalle. Ennen Arizona -ottelua Hernandezin ERA oli hieno 2.69, ja tuon ottelun jälkeen lukema on edelleenkin hyvä 3.02. Kaudelta Hernandezilla on 12 voittoa ja kuusi tappiota. Kuusinkertainen All Star -pelaaja Hernandez tuli Arizona -otteluun hienon putken jälkeen. Viidessä edellisessä ottelussa hänen ERA:nsa oli vain 1.09, 33 vuoroparin aikana hän poltti vastustajan 32 kertaa ja antoi vain neljä vapaataipaletta.

”Hernandez ei kontrolloinut, komento oli pois päältä. Hänen pelinsä oli melko hyvää, mutta hän ei ollut tilanteen päällä. Liian moni syöttö meni aivan keskelle syöttöaluetta”, Seattlen manageri Lloyd McClendon sanoi sanoi Hernandezin ottelusta.

Colorado on sen verran huono, että Mariners on selvä suosikki vieraissakin. Seattlen voittokerroin esimerkiksi Unibetilla on 1.60. Totals-raja on noussut korkeaksi, se on 9.5. Laitetaan kupongille alle tämän Unibetin kertoimella 1.88. Hernandez pitänee Rockiesin kurissa, eikä Seattlekaan varsinaisesti ole kova sisäjoukkue. Veto osuu ainakin 55 kertaa sadasta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

SJK – Inter Turku 2.8.2015 klo 15.00

Vihje: alle 2,5 maalia, kerroin 1.80 Veikkaushuone

VEIKKAUSHUONE SIVUILLE TÄSTÄ »

Turun Inter kohtaa Seinäjoella SJK:n. Kotijoukkue SJK on sarjakolmonen, sillä on 34 pistettä. Inter on viitosena 29 pisteellä. SJK jäi viime kierroksella Tampereella Ilvestä vastaan maalittomaan tasapeliin. Sitä ennen se oli ottanut kaksi voittoa kotikentällään HIFK:ta ja KTP:ta vastaan. Inter on viimeksi voittanut kesäkuun lopulta. Se hävisi viimeksi kotonaan Lahdella 0-2, sitä ennen se pelasi kolmesti tasan.

SJK ei ole koskaan voittanut Interiä Veikkausliigassa. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat huhtikuussa Turussa, ottelu päättyi 1-1. Philip Njoku teki Interin johtomaalin, mutta SJK:m kärki Bahrudin Atajic tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen. Turkulaisten pelityyli on hankala pala seinäjokisille.

SJK on ottelussa selvä suosikki. Vetomarkkina pitää Interiä alkukauden joukkueena, joka on menossa alaspäin. Ja näinhän se onkin. SJK:n voittokerroin on 1.70-tasolla, ja se on liian vähän peleihin. Veikkaushuone antaa kertoimen 1.80 sille, että ottelussa tehdään alle 2.5 maalia. Siitä voi ottaa vedon kupongille. Inter on viimeisessä kuudessa vierasottelussa tehnyt vain kaksi maalia.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

KuPS – RoPS 2.8.2015 klo 18.30

Vihje: KuPS, kerroin 2.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Rovaniemen Palloseura on Veikkausliigan selvästi kovin yllättäjä. Se ei ole hävinnyt ottelua sitten toukokuun lopun, jolloin MIFK voitti Maarianhaminassa 1-0. Hienon tappiottoman putkensa aikana RoPS on noussut Veikkausliigan kakkoseksi. Sillä on kaksi pistettä vähemmän kuin HJK:lla, mutta yksi ottelu vähemmän pelattuna. RoPS on varmasti ylisuorittanut, joukkueessa ei kyllä mikään antanut odottaa tämänlaista menestystä.

KuPS on sarjataulukon puolivälin paikkeilla, pisteitä sillä on 17 vähemmän kuin rovaniemeläisillä. KuPS:n edellinen voitto on juhannuksen ajoilta, jolloin se voitti kotonaan Lahden 1-0. Sekä RoPS että KuPS pelasivat edellisen ottelunsa tasan 1-1. Kuopio peli oli kotikentällä Inter Turkua vastaan, ja RoPS:n tasuri tuli kotona Maarianhaminaa vastaan.

Rovaniemellä pelaa yksi kauden komeetoista. Joukkueen kärkimies Aleksandr Kokko johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 12 maalilla. KuPS ja RoPS ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Toukokuisen Veikkausliiga-ottelun Rovaniemellä voitti kotijoukkue 1-0.

Vetomarkkina pitää RoPS vieraissa KuPS:ia vastaan suosikkina, mutta kyllä ottelun pitäisi olla aikalailla tasan. Kuopiolaiset saavat voitosta Unibetilta kertoimen 2.80 ja sen voi laittaa kupongille. Kauden alussa kuopiolaiset olisivat varmasti olleet tässä pelissä suosikkina. Rovaniemi onnistui viime ottelussa MIFK:iä vastaan säilyttämään tappiottoman putken, mutta tiukille se meni. Käyrä saattaa olla jo alaspäin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Mestarien liiga-kierros 29.7.2015 | Mestarien liiga

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK – FC Astana – Merkki X, kerroin 3.10 Nordicbet

Tekonurmikenttien taitajat HJK ja FC Astana iskevät yhteen Sonera Stadiumilla. HJK ei ole hävinnyt kuluvalla kaudella vielä ainuttakaan ottelua kotipyhätössään, ja se lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella. Vahvaa nousua tekevä kazakstanilainen Astana on materiaaliltaan helsinkiläisiä edellä, mutta Soneran kotitaika on ollut murtumaton tällä kaudella. Ennakoimme avausotteluun tasapelitulosta.

Salzburg – Malmö FF – Merkki 1, kerroin 1.47 Nordicbet

Ruotsalaisjoukkue Malmö lähtee itävaltalaista Salzburgia vastaan altavastaajana. Malmö kaatoi Salzburgin viime vuonna Mestarien liigan play-off vaiheessa, mikä takasi ruotsalaisille paikan himoittuun Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Salzburg tavoittelee tällä kaudella tosissaan paikkaa Mestarien liigaan, ja kesällä vahvistunut itävaltalaisjoukkue ottanee avausottelusta kotivoiton.

Rapid Wien – Ajax – Merkki 2, kerroin 3,25 Nordicbet

Perinteikäs eurojoukkue Ajax lähtee hakemaan avausosasta hyvää tulosta itävaltalaisen Rapid Wienin vieraana. Ajax on ollut jo vuosien ajan tuttu näky Mestarien liigan lohkovaiheessa, kun taas Rapidia lohkopaikat ovat viime vuosina kiertäneet. Hollantilaisjoukkue Ajax on tässä otteluparissa selkeä ennakkosuosikki, ja uskomme materiaalieron näkyvän jo avausosassa. Pelivalintamme on vierasvoitto.

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

HJK – Astana 29.7.2015 klo 19.00 | Mestarien liiga

Vihje: HJK jatkoon, kerroin 2.25 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK selvitti upeasti tiensä Mestarien liigan kolmannelle karsintakierrokselle, jossa vastaan asettuu kazakstanilainen Astana. Otteluparissa on isot panokset, sillä voittaja etenee Mestarien liigan playoff-kierrokselle ja pääsee vähintään Eurooppa liigan lohkovaiheeseen. Helsinkiläisjoukkue on kuitenkin ison haasteen edessä, sillä suomalaisille tuntematon Astana on vahvassa iskussa ja se onkin otteluparissa ennakkosuosikki.

Astana joutuu tulemaan avausottelussa toimeen ilman tärkeää keskikenttäpelaajaa Roger Cañasasta, joka kärsii pelikiellosta. Joukkueen ykkösmaalivahti Nenad Erić on puolestaan kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta hän on tänään kuitenkin todennäköisesti vierailijoiden kokoonpanossa. Veskarin pelikunto on silti lievä arvoitus ennen otteluparin avausottelua.

Astana on otteluparin ennakkosuosikki, sillä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sen jatkoon menosta vain vähän päälle 1.60-kerrointa. Nordicbet antaa 2.25-kertoimen sille, että HJK etenee parista jatkoon.

Lähtökohtaisesti HJK:lla on kaikki mahdollisuudet taistella jatkopaikasta, joten kerroinasettelun takia pelaan itse helsinkiläisiä jatkoon.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Videoton – BATE 28.7.2015 | Mestarien liiga

Vihje: BATE +0, kerroin 1.79 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Unkarissa pelataan tänään mielenkiintoinen Mestarien liigan karsintaottelu, kun kotijoukkue Videoton iskee yhteen valkovenäläisen BATE Borisovin kanssa. BATE on otteluparissa ennakkosuosikki, mutta illan ottelun kertoimet ovat varsin tasaiset Videotonin kotiedun takia.

Videoton raivasi tiensä jatkoon walesilaisen The New Saintsin kustannuksella, mutta nyt vastus kovenee huomattavasti. Unkarilaisilla on paljon mietittävää, sillä joukkue on aloittanut kotimaan liigansa surkeasti. Kahdesta ottelusta on saldona kaksi tappiota, eikä joukkue ole onnistunut vielä maalinteossa.

BATE:lla kulkee kovaa Valko-Venäjän liigassa, sillä seura porskuttaa vakuuttavasti sarjan keulilla. Joukkue on pelannut kotimaansa liigassa jo 14 ottelua ilman tappiota. Näistä peleistä BATE on poistunut 12 kertaa voittajana.

Mielestäni BATE:n kuuluisi olla ottelussa selvempi ennakkosuosikki. Kertoimet houkuttelevat pelaamaan kohdetta BATE +0, jossa tasapeli palauttaa panoksen. On vaikea uskoa Videotonin kotivoittoon.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Jamaika – Meksiko 27.7.2015 klo 02.30

Vihje: Jamaika mestariksi, kerroin 3.20 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjois- ja Väli-Amerikan mestaruusturnauksen CONCACAF Gold Cupin loppuottelussa pelaavat Meksiko ja Jamaika. Meksikon finaalipaikka oli odotettu, mutta se, että Jamaika pudotti isäntämaan ja ennakkosuosikin USA:n oli todellinen yllätys. Meksiko on selvä suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sen mestaruudesta kertoimen 1.34. Edellisen kerran Jamaika ja Meksiko pelasivat vastakkain kaksi vuotta sitten MM-karsinnoissa. Tuolloin ottelu Meksikossa päättyi maalittomana ja Jamaikassa vierailija Meksiko voitti 1-0.

Suurten turnausten loppuottelut eivät koskaan ole niin yksipuolisen selviä kuin vetomarkkina nyt antaa ymmärtää. Jamaika pelasi hienosti USA:ta vastaan ja kyllä tuon ottelun perusteella sen pitäisi saada enemmän arvostusta. USA kyllä myllytti, piti palloa ja laukoi maalia kohti kymmenen kertaa, mutta Jamaika puolusti hyvin ja teki maalit omista paikoistaan ensimmäisellä puoliajalla. Neljännesfinaaleissa Jamaika voitti Haitin 1-0. Alkulohkossa Jamaika kasasi seitsemän pistettä ja voitti lohkonsa, jossa oli mukana myös viime kesän MM-kisojen komeetta Costa Rica.

Jamaikalla on nyt maajoukkueensa historian ensimmäinen finaalipaikka. Joukkue on vielä hyvässä kunnossa, vain toppari Taylor on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Unibet antaa Jamaikan Reggae Boyzin mestaruudesta kertoimen 3.20, ja kyllä sitä on pienellä kokeiltava.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-hjk-liverpool shortcode=”unibet-hjk-liverpool”]

Unkarin GP 26.7.2015 | Formula 1

Vihje: Verstappen top 6, kerroin 5.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula ykkösten Unkarin osakilpailusta uhkaa tulla jälleen tylsänpuoleinen ajo. Unkarin rata on tunnettu siitä, että siellä on melko mahdoton ohittaa, ja toisaalta aika-ajo ei tarjonnut järin suuria yllätyksiä. Kisan voitosta tuskin tulee suurta taistoa. Mercedeksen kaksikko Lewis Hamilton ja Nico Rosberg nappasivat aika-ajossa kaksi ensimmäistä paikkaa, Hamilton oli oikeastaan ylivoimainen. Seuraavilla riveillä on taas tuttuja autoja, Ferrarin Sebastian Vettel on kolmosruudussa. Red Bullin Daniel Ricciardo on nelosessa. Kolmannessa rivissä on suomalaismiehitys, tällä kertaa Ferrarin Kimi Räikkönen päihitti Williamsin Valtteri Bottaksen.

Daniel Ricciardon hyvä ajo oli joidenkin asiantuntijoiden ennakoima. Viime vuonna Ricciardo voitti tämän osakilpailun, ja jos nyt vedonlyöjät osasivat laittaa lantteja Ricciardon menestykselle ennen aika-ajoja, niin hyvältä näyttää.

Formulat ovat nyt hieman sekavassa tilassa, sillä ei ole kulunut viikkoakaan Jules Bianchin kuolemasta. Useat kuskit olivat kunnioittamassa vainajaa hautajaisissa, ja tämä varmasti painaa mieltä. Ja kun samalla kesätauko on tuloillaan, niin keksittymisessä saattaa olla ongelmia. Seuraava osakilpailu ajetaan Belgian Spassa vasta elokuun puolen välin jälkeen.

Hyvä aika-ajo on laskenut Ricciardon top 6 -kertoimet alle 1.30:n, eikä niitä enää voi pelata. Hyvä yllätys voisi olla Toro Rosson Max Verstappenin ajo kuuden sakkiin. Verstappen lähtee kisaan ruudusta yhdeksän. Hän ei ole menestynyt häävisti, mutta Malesian seitsemäs sija ja Itävallan kahdeksas sija hieman kertovat potentiaalista. Toro Rosson kuskit Verstappen ja Saintz ovat joutuneet keskeyttämään jo yhteensä kahdeksan kertaa, joten auto ei ole kovin luotettava. Toro Rosso on kuitenkin harjoituksissa läpi kauden näyttänyt nopeutta, joten sitä voisi kokeilla yllätysvetona. Verstappenin top 6 -sija antaa Bet365:llä kertoimen 5.00.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-hjk-liverpool shortcode=”unibet-hjk-liverpool”]

Jarkko Nieminen – Tristan Lamasine 25.7.2015 klo 14.00 | Aamulehti Open

Vihje: Jarkko Nieminen -1,5 erää 1,44 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jarkko Niemiselle torstai oli pitkä päivä, sillä maskulainen joutui pelaamaan saman päivän aikana myös puolivälieränsä Jürgen Zoppia vastaan. Hän oli päätöserän tiebreakia häviöllä minibreikillä, mutta vei hetkeä myöhemmin neljä seuraavaa pistettä.

Nieminen oli erittäin lähellä voittaa erän Novak Djokovicia vastaan, kun pelaajat kohtasivat Ranskan Avoimissa. Itseasiassa ensimmäisen kierroksen vastustajista maskulainen oli lähimpänä erävoittoa.

Sana ammattilainen kuvaa Niemisen tilannetta erinomaisesti. Suomalainen ei lähtenyt esimerkiksi otteluun Pavlovia vastaan pelaten väärällä asenteella luullen, että kamppailuhan voitetaan joka tapauksessa, vaan Nieminen kertoi ottelun päätteeksi, että joka ottelun voittamiseen saa tehdä töitä. Jo siksi Nieminen onkin poikkeuksellinen urheilija.

Nieminen ja Lamassine eivät ole aikaisemmin kohdanneet. Jo sen takia semifinaalivastus on huomattavasti tuntemattomampi kuin Zopp. Nieminen joutui eilen illalla rajuun testiin, mutta selvitti sen. Se oli tärkeää niin hänen itsensä, fanien kuin myös turnausjärjestäjien kannalta. Lauantai pitäisi olla päivä, jolloin vettä ei pitäisi sataa. Sateen jälkeen kentät olivat raskaat ja hitaat. Nyt peliolosuhteet pitäisivät olla hieman toiset. Perusesityksellä Niemisellä ei pitäisi olla hätää.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

HJK – KTP 25.7.2015 klo 16.00

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK on tiukassa paikassa. Sillä on menossa todellinen härkäviikko, tärkeitä pelejä on huima määrä lyhyessä ajassa. Klubi selvitti ensimmäisen haasteensa hienosti. Latvialainen Ventspils kaatui Mestareiden liigan karsinnoissa, ja HJK jatkaa karsintojen kolmannelle kierrokselle. Karsinnat jatkuvat jo ensi viikolla, jolloin HJK kohtaa kazakstanilaisen Astanan keskiviikkona kotikentällään. Mestareiden liiga ja euroturnaukset ovat HJK:lle erittäin tärkeitä. Samalla pitäisi kuitenkin keskittyä myös Veikkausliigaan. Jos sattuisi käymään niin hassusti, että HJK epäonnistuisi kotimaan liigassa, niin saattaisi jäädä ensi kaudella Mestareiden liigan karsinnat väliin. Tämä olisi myös aikamoinen katastrofi joukkueelle, joka resurssien puolesta on aivan omassa sarjassaan Suomessa.

HJK on ollut heikossa kunnossa viime aikoina Veikkausliigassa. Joukkueen kohdalla puhuttiin jo minikatastrofista, mutta Ventspils-voitot vaiensivat nämä kritiikit. Tosiasia kuitenkin on, että HJK ei ole voittanut Veikkausliiga-ottelua sitten juhannuksen. Kesäkuun 22. päivä HJK kaatoi kotonaan Jaron 4-0. Tämän jälkeen se on napannut Veikkausliigassa kaksi tasuria ja hävinnyt kahdesti. Kehnot ottelut ovat saaneet aikaan sen, että HJK ei oikeastaan enää johda liigaa. Se on kyllä sarjataulukon kärjessä, mutta samalla pistemäärällä ja yhden ottelun enemmän pelanneena kuin RoPS. SJK:kin on iskuetäisyydellä.

Paras veto löytyy kuitenkin totals-puolelta. KTP on heikko tekemään maaleja, varsinkin vieraissa se on osunut harvoin. Kokoonpanon kierrättäminen ja se, että KTP takuulla tulee otteluun parkkeeraamalla ”bussin” maalinsa eteen saanee aikaan se, että ei HJK:kaan pääse maali-iloitteluun. Unibet antaa kertoimen 1.95 sille, että ottelussa tulee alle 2.5 maalia, siitä veto kupongille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Seattle Mariners – Toronto Blue Jays 25.7.2015 klo 05.10

Vihje: yli 6.5 juoksua, kerroin 1.71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Toronto Blus Jaysin ja Seattle Marinersin ottelu on kovan hyökkäyksen ja erinomaisen pitcherin kohtaaminen. Blue Jaysin sisäpeli on jo neljän vuoden ajan ollut koko MLB-liigan paras, se on tehnyt eniten juoksuja. Seattle Mariners on sille kova testi, sillä sen aloittaja pitcher Felix Hernandez on yksi lajin parhaista.

Toronto tarvitsee voittoja, se on kolmen voiton päässä pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä American Leaguen toisessa wild card -paikassa on kiinni Minnesota Brewers. Toronto ajaa lujaa takaa, se on nyt voittanut kolme viimeisistä neljästä. Torstaina Toronto voitti Oaklandissa 5-2. Russell Martin on ollut kovassa kunnossa Blue Jaysin sisäpelissä. Hän on osunut seitsemän kertaa viimeisissä 11 lyöntivuorossa.

Felix Hernandez on voittanut tällä kaudella 11 ottelua ja hävinnyt viisi, hänen ERA:nsa on 2.77. Hernandez pelasi toukokuun lopulla Torontoa vastaan. Tuolloin hän pelasi loistavasti, Blue Jays sai häneltä vain yhden juoksun seitsemäsä vuoroparissa, ja Hernandez poltti kahdeksan lyöjää.

Seattle on muuten ollut tällä kaudella kehno, eikä se yllä mitenkään ehdi pudotuspeleihin. Marinersin voittosuhde on 44-52. Viimeksi se pelasi neljän ottelun sarjan Detroit Lionsia vastaan, ja voitot menivät tasan. Mariners on kyllä alisuorittanut, ehkä loppukausi on parempi.

Ottelun totals-raja on 6.5 juoksua, ja vaikka Hernandez on loistava, niin kyllä ottelussa mennään yli rajan noin kuusi kertaa kymmenestä. Kupongille siis yli 6.5 juoksua Unibetin kertoimella 1.71.

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

NY Mets – LA Dodgers 25.7.2015 klo 02.10

Vihje: Mets, kerroin 1.94 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Vierailija LA Dodgersin aloittava pitcher NY Metsiä vastaan on Ian Thomas, joka pelaa loistavan Zack Greinken tilalla. Ottelu on Thomasin ensimmäinen tällä kaudella, ja kaiken kaikkiaan vasta kolmas aloitus Dodgersin joukkueessa. Thomas on pelannut nyt vaihtosyöttäjänä tällä kaudella viisi vuoroparia, joissa vastustajat ovat osuneet viisi kertaa ja tehneet neljä juoksua. Thomas on antanut vapaataipaleita kolme. ERA hänellä on seitsemässä ottelussaan kaiken kaikkiaan 5.23. Thomas ei ole kummoinen pelaaja, alunperin tässä ottelussa piti siis olla Greinke, joten pitcher-osastolla Dodgersilla on aikamoinen pudotus.

Dodgers on National Leaguen länsilohkon ykkönen, mutta menestys on tullut kotikentällä. Vieraissa Dodgers on ollut kovin keskinkertainen, itse asiassa sen vierasotteluiden voittosuhde 22-25 on yksi MLB:n heikoimpia.

NY Mets taas on mainio kotijoukkue, sen voittosuhde omalla Citi Fieldillä on 32-15. Metsin aloittaja ottelussa on Jonathon Niese, joka oli loistava edellisessä ottelussaan St Louis Cardinalsia vastaan. Tuossa ottelussa Niese pelasi lähes kahdeksan vuoroparia eikä hän antanut Cardinalsille juoksuakaan. Koko urallaan Niese on ollut hankala pala Dodgersille, hän on tarjonnut palloa Dodgers-pelaajalle 117 kertaa, ja näissä lyöjä on osunut vain hieman yli 20 prosentin tarkkuudella.

Jostain syystä vetomarkkina saa Dodgersin suosikiksi. Metsillä on huimasti parempi voittosuhde kotona kuin Dodgersilla vieraissa, ja kotijoukkueella on pelissä parempi pitcher. Kupongille täytyy kyllä laittaa Mets Unibetin kertoimella 1.94.

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Jarkko Nieminen – Jürgen Zopp 24.7.2015 klo 17.00 | Aamulehti Open

Vihje: Jarkko Nieminen -1,5 erää 1,66 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jarkko Nieminen täytti eilen 34 vuotta. Sää ei tehnyt suomalaisen eilisestä päivästä kaikista mahtavinta, sillä Nieminen kamppailun pelaamisesta ei tullut mitään. Lopulta ainoa vaihtoehto oli se, että Niemisen ja Anton Pavlovin ottelu pelattiin tänään aamulla. Niemisen ei tarvinnut esittää kentällä mitään merkittävää, sillä hänen virolaisvastustajansa oli vielä aivan liian kesy Challenger-turnaukseen.

Jürgen Zoppille pelaaminen massalla ei ole missään tapauksessa etu verrattuna Niemiseen. Virolainen pitää enemmän pelaamisesta hieman erityyppisillä alustoilla. Zopphan on erittäin kovalyöntinen pelaaja, jonka valmistautuminen Tampereen turnaukseen meni kuitenkin aivan penkin alle. Virolainen hävisi kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa Challenger-turnauksissa jo ensimmäisillä kierroksilla.

Nieminen ja Zopp pelasivat vastakkain viime vuoden Helsingin IPP Openissa. Tuolloin virolainen venyi voittoon. Niemisellehän turnaus Tampereella on viimeinen kerta, kun hänet nähdään pelaamassa Suomessa. Näin ollen niin fanien, kisajärjestäjien kuin muidenkin näkökulmasta eteneminen päätyyn saakka pitäisi olla ainoa mahdollisuus. Nieminen pelatessaan Ranskan Avoimissa oli erittäin lähellä viedä erän Novak Djokovicilta, joka on kuitenkin ATP-kiertueen suurin hallitsija. Nieminen on selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

UFC Fight Night 26.7.2015 | UFC

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

UFC eli Ultimate Fight Night näyttää viikonloppuna taas parhaita puoliaan kun UFC Fight Night otellaan Chicagossa. Myöhään lauantai-iltana ja sunnuntaiyönä Suomen aikaa oteltavat UFC-taistot on noteerattu hyvin myös vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja kahdentoista ottelun voittajasta tulee varmasti tiukkoja vääntöjä.

Pääottelussa nähdään TJ DillashawRenan Barão. Tässä voittajasuosikkina on Dillashaw, mutta kertoimien mukaan Barãon voittokaan ei ole mahdottomuus. 1.45 – 2.75 NordicBetillä ja 1.44 – 2.65 ovat harvinaisen yksimielisiä, mutta tästä ottelusta voi lyödä vetoa useammalla eri tavalla.

Muista että kaikista näistä otteluista on tarjolla livevedonlyöntiä, joten jos väijyt matseja muutenkin niin pistä livevetoja myös kehiin jännityksen lisäämiseksi. Lisää UFC mannaa on tarjolla jo elokuun 1. päivä jolloin tarjolla on UFC 190.

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Jarkko Nieminen – Anton Pavlov 23.7.2015 klo 16.00 | Aamulehti Open

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

Jarkko Niemiselle tarjotaan Tampereen turnauksen mestaruutta, sillä pahimpana haastajana pidettiin Jürgen Melzeriä, joka pelasi tiistaina karmean ottelun. Nieminenhän olisi voittanut jo vuosi sitten saman turnauksen, mutta David Goffin oli päättänyt tulla Tampereelle vieden koko kilpailun.

Nieminen on saanut levätä pahimman matkarasituksen yli ja terveenä ollessaan hänen tekemisensä varma perusta ja erinomainen liikkuminen eivät pitäisi joutua etenkään tässä vaiheessa turnausta aitoon testiin. Niemisen yksi vahvuushan on syvyyspelaaminen. Suomalaisen ei tarvitse olla samalla tavalla superagressiivinen kuten tai esimerkiksi Novak Djokovicia vastaan. Nieminen ja Djokovichan kohtasivat myös Ranskan avoimissa, jolloin suomalainen oli erittäin lähellä voittaa serbialaiselta yhden erän.

Anton Pavlov on vuonna 1995 syntynyt Virosta kotoisin oleva tennispelaaja. Pavlov on vasenkätinen pelaaja, mutta alustahan ei ole virolaisen kannalta hyvä, sillä hän pitää enemmän kovista kentistä. Kaksinpelissä virolainen on tällä hetkellä sijalla 1378.

Pavlov pelasi ensimmäisellä kierroksella Ristomatti Lannea vastaan. Ottelu kertoi paljon virolaisesta. Hänelle tarjoilemalla tarjottiin voittoa suoraan kahdessa erässä, mutta se ei millään maistunut. Toisessa erässä hän pääsi esimerkiksi syöttämään tiebreakissa voittamisesta, mutta lopulta Lanne venyi kuin venyikin toisen erän voittoon. Kolmannessakin erässä Pavlov oli etenkin alussa suurissa ongelmissa, mutta nousi lopulta syötönmurron takaa tasoihin ja lopulta ohitse.

Tampereelle on luvattu sadetta. Aikataulut voivat viivästyä. Niemiselle se ei ole ongelma. Pavlovin kohdalla tilanne voi olla toinen. ITF-kilpailuistahan siirtyminen Challenger-tasolle ei ole valtava asia, jos taidot ovat sopivat, mutta Nieminen saa pelata kauden huonoimman ottelunsa, jos hän onnistuu häviämään. Etenkin Niemisen tasoituskohteita on syytä seurata tarkkaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Steaua Bucuresti – Trencin 22.7.2015 klo 21.30

Vihje: Steaua, kerroin 1.65 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Slovakiassa taisi jo ratkaista koko otteluparin. Steaua kävi nappaamassa 2-0-vierasvoiton, joten romanialaiset etenevät jatkoon ilman suurempaa sulamista. Trencin oli avausottelussa hyvin mukana ja se hallitsi jopa palloa vierailijoita enemmän. Steaua meni kuitekin menojaan, kun se onnistui iskemään kaksi osumaa alle kymmeneen minuuttiin.

Steaua pelasi erinomaisen vierasottelun, joten se on suuri suosikki myös tänään kotinurmellaan. Trencin on ollut kotimaansa liigassa erinomaisessa iskussa vieraskentällä, mutta haaste on silti tänään todella kova, kun otetaan huomioon ensimmäisen osaottelun tapahtumat.

Steaua on vahvempi joukkue, joten tässä kohteessa ei ole syytä lähteä hakemaan yllätystä. Romanialaiset onnistuivat nappaamaan 2-0-vierasvoiton, joten tänään nähdään erittäin todennäköisesti voitto myös kotona. Kotijoukkueen kerroin on painettu monessa paikassa varsin alas, mutta Unibet tarjoaa pelattavan 1.65-kertoimen kotivoitolle.

Veikkaussivut | Antti

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

FC Astana – Maribor 22.7.2015 klo 17.00

Vihje: X2, kerroin 1.76 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Astanan ja Mariborin välinen Mestarien liigan karsintaottelu on suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen, sillä otteluparin voittaja kohtaa karsintojen kolmannella kierroksella HJK:n.

Maribor lähtee vierasottelussa suojelemaan yhden maalin johtoasemaansa kynsin hampain. Joukkue on siinä mielessä hyvässä tilanteessa, että Astana ei onnistunut tekemään ensimmäisessä matsissa vierasmaalia. Mikäli Maribor onnistuu tänään maalinteossa, on Astana erittäin vaikeassa tilanteessa.

Astanan kotikenttä on vastustajille hankala paikka, mutta Maribor on lähtökohtaisesti hieman Astanaa laadukkaampi joukkue. Maribor sysäsi voitollaan suuremmat paineet Astanan niskaan, eikä vierasjoukkueen tarvitse tänään pelata maailman hienointa jalkapalloa.

Vetolapulle nappaan itse mukaan tuplamahdollisuuden X2, sillä se on kohteessa ennakkoasetelmiin nähden herkullisin vaihtoehto.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

USA – Jamaika 22.7.2015 | Gold Cup

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1.725 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Pohjois- ja Väli-Amerikan mestaruusturnauksen Gold Cupin välierissä kohtaavat USA ja Jamaika. Jamaika selvitti edellisellä kierroksella Haitin 1-0, ja USA kukisti komeasti Kuuban 6-0. Vedonlyöntimarkkina on tukevasti USA:n puolella. Neljännesfinaalien rökälevoitto sekä se, että USA on turnauksen isäntämaa ja hallitseva mestari ovat laskeneet sen jatkoonpääsykertoimen vain noin 1.20:een.

USA:n joukkue on joka osa-alueella turnauksen ehdotonta kärkeä. Kärkimies Clint Dempsey teki Kuubaa vastaan hattutempun, ja tämä nosti hänet turnauksen maalipörssissä vankasti kärkeen. USA:lla on muitakin taitavia kärkimiehiä, kuten Alkmaarissa pelaava Aron Johannsson ja LA Galaxyn Gyasi Zardes. Kaiken kaikkiaan USA on tehnyt turnauksen neljässä ottelussa yhteensä kymmenen maalia. Jenkkien puolustus on päästänyt vain kaksi, yhden Hondurasia ja yhden Panamaa vastaan.

USA:n suosikkiasema on kyllä perusteltu, ja se varmaan sanelee ottelun kulun. USA pitänee palloa ja jauhaa etsien maalipaikkoja. Jamaikan osa on puolustaa ja käyttää omat paikkansa tehokkaasti. USA:n suorasta voitosta saisi kertoimen 1.40, ja kyllä se on mestaruusturnauksen välieräottelussa aivan liian vähän. Vanhan vedonlyöjän totuus on, että loppuottelussa kannattaa pelata suurempaa kerrointa. Miksei tämä pätisi välierässäkin, mutta hankala on löytää perusteluja Jamaikan pelaamiselle. Isäntämaa-USA on kuitenkin luokkaa parempi joukkue. Ottelusta odotetaan vähämaalista, ja siihen voisi iskeä. Bet365 antaa kertoimen 1.725 sille, että ottelussa tulee yli kaksi maalia. Siihen laitetaan lantti, tasan kahdella maalilla rahat saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[huone10 shortcode=”huone10″]

HJK – Ventspils 21.7.2015  klo 19.00 | Mestareiden liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.91 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK lähtee hyvistä asemista Mestareiden liigan karsintojen toiseen osaotteluun latvialaista Ventspilsiä vastaan. Klubi nousi ensimmäisessä osaottelussa viimeisen vartin aikana 0-1 -tappiolta 3-1 -voittoon. Mainio vartti pelasti paljon. HJK jatkaa karsintoja ilman täydellistä katastrofia, ja samalla se saa ainakin neljä euro-ottelua lisää sekä hyvän mahdollisuuden jatkaa euroturnauksen lohkovaiheeseen. Kumpikaan joukkueista ei pelannut viime viikonloppuna, joten ne jatkavat suoraan siihen mistä viikko sitten jäätiin.

Ottelun kulku määräytyy aikalailla ensimmäisen ottelun tuloksen perusteella. Ventspils tarvitsee vähintään kolme maalia jatkopaikkaan, eli sen on hyökättävä. Pelkkä kyttäily ja vastaiskut eivät mitenkään voi tuoda kolmea maalia, joten latvialaiset lähtevät otteluun aktiivisesti. Joukkue on pelannut kotimaansa sarjassa hyökkäävää peliä, joten aivan oudolla pelisysteemillä se ei lähde otteluun.

HJK on suursuosikki ottelun voittajaksi, esimerkiksi Unibet antaa sen voitosta vain kertoimen 1.33. Kerroin on aivan liian pieni, HJK ei tarvitse voittoa, sille riittää vaikka pieni tappio. Se ei lähde hakemaan voittoa edes pienellä riskillä, jos ottelu on tasan vielä toisella puoliajalla. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta hyvän kertoimen 1.91. Vaikka Ventspils tarvitsee maaleja, niin HJK ei, ja eiköhän se ole HJK joka kotikentällä määrää ottelun temmon ja kulun.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[unibet-jvg shortcode=”unibet-jvg”]

Colorado Rockies – Texas Rangers 21.7.2015 | MLB

Vihje: Rangers, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Texas Rangersin aloittava pitcher Colorado Rockiesia vastaan on Nick Martinez. Heinäkuun alussa Martinez lähetettiin alasarjoihin, mutta eipä hän siellä kauaa pelannut. Martinezin paluu pääsarjaan on hankalassa paikassa Coloradon Coors Fieldillä, Rockies ei ole ollut Martinezille helppo vastus. Hänellä on nyt kolmen tappion putki Coloradoa vastaan.

Martinez oli heikossa kunnossa ennen kuin Texas lähetti hänet alasarjan Round Rockiin. Hänellä oli kolmesta viimeisestä Rangers -ottelusta ERA 6.27. Viimeinen ottelu oli Baltimorea vastaan, tuossa Martinez antoi neljä juoksua alle seitsemässä vuoroparissa. Kaiken kaikkiaan Martinezin ERA tältä kaudelta on 3.43. Tämä johtuu siitä, että hänen ERA:nsa oli huhtikuun neljässä ottelussa loistava 0.35. Alasarjassa Martinezin ERA oli 4.50. Huhtikuun loistavat ottelut osoittivat, että kyllä Martinezissa on potentiaalia, kunhan se vaan tulee esille.

Rangers ja Rockies ovat tällä kaudella liigan kehnompaa sakkia, kummallakin on negatiivinen voittosuhde. Texasin lukemat ovat 43-48 ja Coloradon 39-51. Texas on oikeastaan kaikkien MLB-experttien power rankingeissa paljon Coloradoa ylempänä, joten lyödään veto Rangersin puolesta. Texas saa Bet365:ltä kelpo vieraskertoimen 2.05, sen voi laittaa lapulle.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[huone10 shortcode=”huone10″]

SJK – HIFK 19.7.2015  klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.70 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjanmaan ylpeys Seinäjoen JK kohtaa Veikkausliigassa kotikentällään Helsingin kulttijengi HIFK:n. Tähän mennessä SJK on hieman alisuorittanut, ja HIFK selvästi ylisuorittanut. SJK on sarjataulukon kolmantena HJK:n ja RoPS:n kannassa. Kauden alla SJK arvioitiin selvästi HJK:n ykköshaastajaksi, joten kolmossija on tason lasku. Samaten putoaminen Eurooppa-liigan karsinnoissa islantilaiselle Hafnarfjördurille oli selvä pettymys seinäjokisille.

HIFK taas on komeasti sarjan kuudentena, vaikka sen arvioitiin olevan tiukasti putoamistaistoissa mukana. IFK:lla on vielä tilillään kaksi hienoa tasuria paikallisotteluista suurta ja mahtavaa HJK:ta vastaan. HIFK on ollut aikamoinen tasapelijoukkue viime aikoina, kahdeksasta viimeisestä ottelusta se on pelannut viisi tasan. Näistä neljä on päättynyt 1-1, ja yksi maalittomana.

Unibet antaa SJK:lle voittokertoimen 1.50, ja kyllä se on liian vähän. SJK:n pitääkin olla selvä suosikki, mutta nyt vetomarkkina painaa sitä liian alas. IFK:n pelaaminenkaan ei oikein maistu, joten kaivetaan veto totals-luvuista. Alle 2,5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.70, ja se kelpaa kupongille. SJK pelaa puolustuksen kautta, ja samaten ainakin vieraissa HIFK.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[huone10 shortcode=”huone10″]

Haiti – Jamaika 19.7.2015  klo 03.00 | Gold Cup

Vihje: Jamaika jatkoon, kerroin 1.55 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjois- ja Keski-Amerikan mestaruusturnauksen Gold Cupin neljännesfinaaleissa Jamaikan Reggae Boyz kohtaa Haitin. Jamaika selvitti alulohkon ilman tappioita. Ensin se pelasi 2-2 -tasapelin Costa Ricaa vastaan, ja tämän jälkeen kaatoi Kanadan ja El Salvadorin kummatkin 1-0. Costa Rica oli viime kesän MM-kisoissa loistava, joten se että Jamaika voitti oman karsintalohkonsa kertoo siitä, että joukkue on kunnossa. Haiti aloitti oman turnauksensa 1-1 -tasapelillä Panamaa vastaan. Tämän jälkeen se hävisi USA:lle 0-1, ja voitti viimeisessä ottelussa Hondurasin yllättäen 1-0. Hondurasin voitto taas kertoo, että Haitikin on iskussa.

Jamaika on selvä suosikki. Sen miehistö on kovempi ja se on pelannut paremman turnauksen tähän saakka. Unibet antaa Jamaikan voitosta kertoimen 2.25, Haitin voitosta saisi 3.50. Jatkoonpääsystä Jamaika antaa kertoimen 1.55, ja sen voi laittaa vedoksi asti. Haitin tiukka puolustus on varmasti hankala Jamaikalle, mutta mitä pidemmälle peli etenee, sitä enemmän Jamaika hallitsee. Ja kyllä se yksi virhe sieltä tulee Haitille.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[huone10 shortcode=”huone10″]

Rijeka – Aberdeen 16.7.2015 | Eurooppa-liiga

Vihje: tasapeli, kerroin 4.60 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Eurooppa-liigan karsintakierroksella ovat vastakkain Kroatian liigan viime kauden kakkonen Rijeka sekä Skotlannin liigan kakkonen Aberdeen. Rijeka on jo aloittanut Kroatian liigan. Se pelasi ensimmäisen sarjapelin Zapresicia vastaan maalittomana tasapelinä. Rijeka on varmasti pidemmällä valmistautumisessaan kuin Aberdeen, jonka kausi ei ala vielä moneen viikkoon. Harjoituskaudella kumpikin pelasi hyvin. Rijeka voitti neljä harjoitusottelua selvillä maalieroilla, mutta vastukset eivät olleet häävejä. Aberdeen ei myöskään ole harjoituskaudella hävinnyt, mutta kyllä sekin on pelannut heikompiaan vastaan.

Rijeka oli viime kaudella mukana Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Se pudotti viime vuonna karsintakierroksilla Unkarin Ferencvarosin, Islannin Vikingurin sekä Moldavian Sheriffin, joten sillä on kyllä hyvät mahdollisuudet Aberdeenia vastaan.

Rijeka on kotikentällään selvä suosikki. Bet365 antaa sen voitosta vain 1.40. Tämä on kyllä aivan liian vähän, vaikka Rijeka varmaan onkin joukkueista parempi. Tsapeli antaisi hyvän kertoimen 4.60, ja melkein sitä on pienellä kokeiltava. Kauden alussa joukkueiden voimasuhteissa on vielä aikalailla epävarmuutta, ja sen turvin tasurin voi pienellä laittaa kupongille. Eiköhän Aberdeen veny tasapeliin useammin kuin 22 kertaa sadasta.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi
BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Meksiko – Trinidad & Tobago 16.7.2015 | Gold Cup

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2,60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Meksiko ja Trinidad ja Tobago pelaavat Gold Cupin kolmannella ottelukierroksella. Meksiko voitti ensimmäisessä ottelussaan Kuuban komeasti 6-0 ja toisessa se pelasi maalittoman tasapelin Guatemalan kanssa. Trinidad ja Tobago on voittanut molemmat ottelunsa. Ensin meni nurin Guatemala 3-1 ja sitten Kuuba 2-0. Meksiko tarvitsee siis voiton noustakseen C-lohkon kärkeen ennen pudotuspelejä.

Meksikon tasapeli Guatemalan kanssa oli sen verran heikko esitys, että valmentaja Herrera varmaan vaihtaa aloituskokoonpanoa. Puolustuksen Moreno ja kärkimies Chicharito ovat ainakin sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Trinidadilaisten hyökkäyspeli on ollut hyvässä iskussa, viisi tehtyä maalia kahdessa ottelussa on hyvä merkki. Joukkue varmaan lähtee melko hyökkäävästi Meksikoakin vastaan, jatkopaikka on jo varma ja hyökkääminen on sujunut, siitä on hyvä jatkaa. Trinidad ja Tobago tuskin vaihtaa aloituskokoonpanoaan, valmentaja Hartilla ei edes ole vaihtopenkillä kovin hyviä korvaajia aloituskokoonpanolle. Maalivahti Williams on loukkaantuneena sivussa ja keskikentän Boucaud on pelikiellossa, muuten mennään varmaan tutulla aloituspermanentilla.

Vedonlyöntimarkkina on laittanut totals-rajan 2.5 aikalailla tasaväkiseksi. Ottelun maaliodotusarvo on kyllä enemmän kuin 2.5. Meksikon kuusi maalia Kuubaa vastaan ja trinidadilaisten hyvä hyökkäyspeli antavat odottaa maaleja. Laitetaan kupongille yli kolme maalia Unibetin kertoimella 2.60, tasan kolmella lantit saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betway-tour-defrance shortcode=”betway-tour-defrance”]

Ventspils – HJK 14.7.2015 | Mestareiden liiga

Vihje: Ventspils +0, kerroin 2.425 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

HJK haluaa Euroopan kentille vähintään yhtä paljon kuin se haluaa voittaa Veikkausliigan. Klubi on jo niin suuri joukkue Suomen kentille, että urheilulliset haasteet ja taloudellinen menestys on haettava mieluummin UEFA:n liigoista. Viime kauden pääsy Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen näytti, että hyväkuntoinen HJK on ansainnut paikkansa muiden eurooppalaisten joukkoon.

Ottelu on ehdottomasti HJK:n kauden tärkein. Klubi on karsinnoissa mukana suoraan toiselta kierrokselta. Voitto tarkoittaisi vähintään neljää lisäottelua, ja kahta otteluparia, jonka voittaja veisi joko Mestareiden liigaan tai Eurooppa-liigaan.

HJK aloittaa Mestareiden liigan karsinnat Latviassa Ventspilsia vastaan. Karsintojena aloitus tulee hieman kehnoon paikkaan Klubin kannalta, joukkue on ollut viime aikoina alamaissa. Kuntohuippua takuulla haettiin heinäkuun puoliväliin, mutta tämä ei nyt aivan onnistunut. HJK:n edellinen ottelu oli viime viikon perjantaina, jolloin se hävisi Veikkausliigan kärkiottelussa RoPS:lle vieraissa 1-2. HJK:n edellinen voitto on juhannuksen tienoilta, jolloin se voitti kotonaan Jaron 4-0.

HJK:sta on tehty selvä suosikki otteluun. Vieraskentälläkin Klubi saa esimerkiksi Bet365:ltä kertoimen 2.20. Se on liikaa, HJK on kuitenkin alamaissa ja varmasti pelaa hyvin varovaisesti ensimmäisen osaottelun. Paras veto on Ventspils +0 Bet365:n kertoimella 2.425, tasurilla saa rahat takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: Inter +0, kerroin 1.71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Uusi viikko polkaistaan Veikkausliigassa käyntiin heti mielenkiintoisella ottelulla, kun Inter ja IFK Mariehamn iskevät yhteen Turussa. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta, sillä Inter on neljäntenä ja IFK viidentenä. Edessä on tärkeä kamppailu, sillä joukkueiden välillä on piste-eroa vaivainen yksi piste.

Ottelun ennakkoasetelmat puhuvat vahvasti tasapelin puolesta. Rohkeimmat voivatkin iskeä lapulle tasapeliä, josta muun muassa Unibet tarjoaa kerrointa 3,25. Tasapelin pelaaminen on kuitenkin hieman liian riskialtista, joten omalta vetolapultani löytyy Inter+0, jossa tasapeli palauttaa panoksen.

Inter on ollut kotikentällään loistavassa iskussa ja kolme edellistä kotimatsia on päättynyt voittoihin. Interin kokoonpanosta puuttuu muun muassa Eric Matoukou ja Vahid Hambo, mutta joukkue saa silti jalkeille vahvan avauksen. IFK on sarjan toiseksi paras vierasjoukkue, mutta puolet sen vierasotteluista päättyy tasapeliin. Kotiedun takia lapulle siis Inter +0.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betway-tour-defrance shortcode=”betway-tour-defrance”]

Novak Djokovic – Roger Federer 12.7.2015 klo 16.00 | Wimbledon

Vihje: Yli 43,5 peliä 1,85 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Wimbledonissa Novak Djokovic on ollut vakuuttava neljännen kierroksen ottelua lukuunottamatta. Tuolloin Etelä-Afrikan Kevin Anderson onnistui voittamaan kaksi ensimmäistä erää. Pitkissä otteluissahan Djokovicilla onkin varaa heikkoihin alkuihin. Lopulta serbialainen onnistui viemään voiton Andersonista viidennen erän päätteeksi.

Djokovic hävisi ennen viime vuoden Wimbledonin loppuottelua paljon suurten turnauksien loppuotteluita. Edellisessä Wimbledonin loppuottelussa serbialainen pelasi verkolla jopa yllättävän vähän. Viime vuoden loppuottelussahan Djokovic syötti huonommin verrattuna tämän päiväiseen vastustajaansa. Hänen syöttöhän toimi täysin eri tavalla semifinaalissa kuin hänen vastustajallaan Richard Gasquetilla, sillä ranskalaisen ykkössyöttöprosentti oli vain 51.

Roger Federer on yhä edelleen huipulla. Sveitsiläinen tietää kokeneena pelaajana, että miten paras viidestä -systeemillä pärjätään Djokovicia vastaan. Viime vuoden loppuottelussa sveitsiläinen pelasi taktisesti erinomaisesti. Federerillähän on alla voitto Djokovicin tapaisesta pelaajasta Andy Murrayn kaatuen suoraan kolmessa erässä. Ykkössyötöllään sveitsiläinen voitti pisteistä peräti 84 prosenttia.

Jos jollain alustalla Federer voittaa Djokovicin todennäköisimmin, kyseessä on nurmialusta. Djokovic ei pääse tällä alustalla aivan yhtä vahvasti dominoimaan omalla pelillään, vaan sveitsiläinen on kaikkein omimmillaan ruoholla. Nurmella pallon pomppu on erittäin matala. Silloin on vaikeaa puolustaa pelaajia vastaan, jotka hyökkäävät erinomaisesti ja monipuolisesti. Lienee jo tässä vaiheessa selvää, että Federer haluaa pitää pisteitä mahdollisimman lyhyinä.

Djokovic ja Federer tuntevat toisensa pelityylit niin vahvasti, että kumpikaan ei pysty sinänsä yllättämään toista. Etenkin Federerin syöttäminen on valtavassa roolissa. Lisäksi sitä ei voi korostaa liikaa, että kuinka sveitsiläinen onnistuu pitämään pisteitä lyhyenä. Vedonlyömtimielessä on syytä lähteä hakemaan ratkaisua pitkän kaavan mukaan. Federerin hyökkääminen nurmella on parhaimmillaan, kun taas Djokovicin on luotettava vahvaan takakenttäpeliinsä. Täyden viiden erän vääntö olisi kaikkien mieleen.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams – Garbine Muguruza 11.7.2015 klo 16.00 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,59 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams lähtee hurjasta tilanteesta vuoden 2015 Wimbledonin loppuotteluun. Yhdysvaltalainen metsästää nimittäin jo vuoden kolmatta Grand Slam-mestaruuttaan. Williams voitti mestaruuden niin Australian Avoimissa kuin myös Ranskan Avoimissa. Williamsillahan on erinomainen mahdollisuus voittaa vuoden aikana kaikki neljä Grand Slam-turnausta, sillä US Openinkin yhdysvaltalainen on voittanut kuudesti.

Semifinaalissa Williams kohtasi sen pelaajan, joka olisi voinut lyödä vielä kapuloita yhdysvaltalaisen mestaruusrattaisiin. Hän oli Venäjän Maria Sharapova, joka jäi kuitenkin täysin jyrän alle. Koko kamppailun kulusta kertoo varsin selkeästi se, että Sharapova ei pystynyt hankkimaan ainuttakaan murtopalloa, kun taas Williams sai murtomahdollisuuksia peräti yhdeksän kappaletta.

Garbine Muguruza pelaa ensimmäistä kertaa Grand Slam-turnauksen loppuottelussa. Koskaan aikaisemmin espanjalaista ei ole siis nähty suuren turnauksen loppuottelussa. Muguruza on lyönyt itsensä läpi viime ja tällä kaudella. Muguruzahan ei ole hassumpi nelinpelaaja, sillä hän on voittanut urallaan jo kolme WTA-turnausta nelinpelissä.

Muguruzalle pelaaminen loppuottelussa ei ole täysin uutta, sillä hän on voittanut urallaan pienempiä turnauksia, mutta Grand Slam-turnausten loppuottelut ovat täysin eri asia. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun ensikertalainen jännittäisi ja hermoilisi itsensä ulos ottelusta. On hyvin mielenkiintoista nähdä, että miten rohkea ja agressiivinen Muguruza tulee olemaan jo heti kamppailun alussa. Espanjalainen tunnetaan kuitenkin varsin agressiivisenä pelaajana.

Williams ja Muguruza ovat pelanneet aikaisemmin kolmesti vastakkain, ja vain kerran tämän päivän vastustaja on onnistunut yhdysvaltalaisen voittamaan. Muguruzalta mitään pois ottamatta hänen valmistautuminen Wimbledoniin ei sujunut erikoisen hyvin, sillä Birminghamissa hän hävisi jo ensimmäisellä kierroksella ja Eastbournessa toisella kierroksella. Williamsin tulivoima, poikkeuksellisen vahva syöttötyöskentely sekä valtava kokemus tekevät hänestä suuren ennakkosuosikin.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic – Richard Gasquet 10.7.2015 klo 15.00 | Wimbledon

Vihje: Novak Djokovic -2,5 erää 1,63 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic kaatoi puolivälierässä Marin Cilicin suoraan kolmessa erässä. Serbialainen pelasi jo huomattavasti enemmän omalla tasollaan Ciliciä vastaan verrattuna otteluun Kevin Andersonia vastaan. Pelaajien välille suurin ero syntyi ykkössyöttöprosenteissa, sillä Djokovicin ykkössyöttöprosentti oli 72, kun taas Cilicin juuri ja juuri 50:nen paremmalla puolella.

Ennen Wimbledonin käynnistymistä tuskin kukaan oletti, että Richard Gasquet nähtäisiin turnauksen semifinaalivaiheessa. Gasquet on voittanut tämän vuotisessa kilpailussa esimerkiksi Grigor Dimitrovin. Puolivälierässä hän kaatoi puolestaan Stanislas Wawrinkan. Kamppailu oli kuitenkin etenkin fyysisesti äärimmäisen raskas.

Gasquetin suurin ongelma löytyy hänen liikkumisestaan, sillä se on erittäin puutteellista. Toisekseen ranskalaisella ei ole voimatenniksen aseita, joilla voitaisiin Djokovic lyödä ulos kentältä. Peruslyöntipelissä Gasquet ei paras viidestä -pelisysteemillä pärjää.

Djokovic ja Gasquet pelasivat vastakkain Wimbledonin alla näytösturnauksen ottelussa, jolloin ranskalainen onnistui viemään serbialaiselta erän. Valitettavasti se oli vain näytösturnausta. Djokovicille tarjotaan loistavia kertoimia sille, että kamppailu ratkeaa suoraan kolmessa erässä. Gasquet pelasi jo fyysisestikin niin raskaan ottelun Wawrinkaa vastaan, että nostamme esille serbialaisen voiton ilman ainuttakaan erätappiota.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

Andy Murray – Roger Federer 10.7.2015 klo 17.30 | Wimbledon

Vihje: Yli 42,5 peliä 1,72 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Andy Murrayta pidetään Wimbledonin suurimpana mestarisuosikkina heti Novak Djokovicin jälkeen. Iso-britannialainen voitti Wimbledonin vuonna 2013. Viime kausihan oli monella tavalla Murraylle vaikea, mutta tänä vuonna hän on voittanut otteluita enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Murrayn massakeväässä oli paljon erittäin hyviä asioita. Massa on ollut aikaisemmin iso-britannialaiselle se heikoin alusta, mutta hän kamppaili tämän vuoden Ranskan Avointen semifinaalissa täydet viisi erää Novak Djokovicin kanssa. Ruohollehan siirryttäessä Murrayn suoraviivaiset peruslyönnit, alakierteet sekä sivukierteinen syöttö toimivat paremmin kuin muilla alustoilla.

Murray kaatoi viimeksi Vasek Pospisilin suoraan kolmessa erässä, vaikka ykkössyöttöprosentti ei ollut erikoisen korkea. Molemmat pelaajat voittivat kuitenkin ykkössyötöillään lähteneistä pisteistä noin 80 prosenttia.

Roger Federer on selvittänyt tiensä jälleen Wimbledonissa neljän parhaan joukkoon. Sveitsiläinenhän on nurmella ongelmissa sellaisia pelaajia vastaan, joilla on suuria voimatenniksen aseita. Murray ei kuitenkaan pysty vain lyömään sveitsiläistä ulos kentältä, sillä hänellä ei ole aivan sellaisia pelillisiä ominaisuuksia.

Federer on ollut Murraylle vaikea vastustaja. Pelaajien viidestä edellisestä keskinäisestä vain kerran voitto on mennyt iso-britannialaisen eduksi. Edellisellä kierroksella Gilles Simonia vastaan sen toisessa erässä Federerin ykkössyöttöprosentti oli 85, mutta viimeiseksi jääneessä erässä vain noin 60 prosenttia. Koska Murray on erinomainen syötönpalauttaja, sveitsiläisen tulee olla erittäin agressiivinen. 

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

RoPS – HJK 10.7.2015 | Veikkausliiga

Vihje: tasapali, kerroin 3,25 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Veikkausliigan kärkiottelu pelataan Rovaniemellä, kun HJK matkaa RoPS:n vieraaksi. Klubin kärkipaikka oli jo melkein ”kirkossa kuulutettu”, mutta rovaniemeläisten menestys on ollut yllätys. Rovaniemi saattaa oikeastaan olla tällä hetkellä sarjan varsinainen ykkönen, sillä se on pelannut kaksi ottelua HJK:ta vähemmän ja pisteitä sillä on neljä vähemmän. Ottelussa vihitään käyttöön Rovaniemen uusi jalkapallokatsomo, joten nyt on pohjoisessa jalkapallohuuma kuumimmillaan.

HJK on ollut vaisu viime aikoina. Sen edellinen voitto oli kesäkuun puolvälistä, jolloin Jaro kaatui 4-0 Helsingissä. Edellinen peli oli tiukka paikalliskamppailu HIFK:ta vastaan, ja tuossa ottelussa pieni IFK venyi lopulta 1-1 -tasapeliin. HJK:n suunnitelmia vielä sotkee se, että joukkue pelaa jo muutaman päivän päästä Mestareiden liigan karsintaottelun latvialaista FK Ventspilsiä vastaan.

RoPS on kymmenen ottelun kuntopuntarissa liigan ykkönen. Se ei ole hävinnyt sitten toukokuun lopun MIFK-ottelun. Viime maanantaina se jäi Kotkassa maalittomaan tasapeliin, peli oli ollut melko hyvätasoinen vaikka maaleja ei oltukaan tehty.

RoPS ja HJK ovat pelanneet tänä vuonna vastakkain jo peräti neljä kertaa. Liigacupissa HJK ensin voitti Oulussa 2-0 ja helsingin Talissa pelattiin tasan. Joukkueet kohtasivat Liigacupin finaalissa, ja silloin päästiin jo ulkokentälle. HJK vei Liigacupin finaalin 2-0. Veikkausliigan avauksessa HJK oli taas parempi. Se voitti Rovaniemellä 3-1.

Klubi saattaa kierrättää pelaajiaan, Ventspils -ottelu on sen verran tärkeä. Kokoonpano selviää vasta ottelun alla. Varmuudella HJK:n joukkueesta ovat sivussa Nikolai Alho, Formose Mendy sekä IFK-ottelussa kolhun saanut Veli Lampi.

Unibet tekee HJK:sta selvän suosikin, sen voitosta saa kertoimen 2.30. Lähestyvä Ventspils-ottelu sekä Klubin alavire tekevät tasapelikertoimesta 3.25 houkuttelevat. Rovaniemi osaa puolustaa, edellisen kerran se on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia huhtikuun lopulla. Kupongille Unibetin tasapelikerroin 3.25.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

UFC 189. 12.7.2015 | UFC

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

UFC eli Ultimate Fighting Championship on ehtinyt jo osaan numero 189. Massiivisella Las Vegasin MGM Grand Garden Areenalla nähdään tulevana viikonloppuna iso joukko huikeita taistoja ja ilta huipentuu otteluun Chad Mendes vs. Conor McGregor.

Kertoimien mukaan McGregor on ottelun suosikki (1.67 – 2.20, Unibet), mutta kun kyse on taistelu-urheilusta, mitä tahansa voi oikeasti tapahtua. Tästä ottelusta on luonnollisesti eniten vedonlyöntikohteita ja vetoa pääsee lyömään mm. siitä, montako erää ottelussa otellaan, millä tavalla ottelu voitetaan ja tietenkin kumpi ottelun voittaa.

Ennen pääottelua nähdään myös mielenkiintoinen ottelu Robbie LawlerRory MacDonald, (Unibet 2.40 – 1.53), jossa nähdään kunnon USA – Kanada maaottelua. Välisarjan mestari Robbie ”Ruthless” Lawler kohtaa haastaja Rory ”Red King” MacDonaldin. Kertoimien mukaan haastaja olisi ottelussa ennakkosuosikki, miten on sinun mielestäsi?

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

 

Garbine Muguruza – Agnieszka Radwanska 9.7.2015 klo 15.00 | Wimbledon

Vihje: Yli 21,5 peliä 1,72 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Garbine Muguruza on pelaamassa fantastista turnausta. Muguruza on aikaisemmin ollut parhaimmillaan Wimbledonissa vain toisella kierroksella, joten espanjalainen on pelaamassa elämänsä parasta nurmiturnausta.

Muguruza kaatoi edellisellä kierroksella Timea Baczinskyn suoraan kahdessa erässä. Espanjalaisen ykkössyöttöprosentti oli selkeästi heikompi kuin sveitsiläisellä, mutta ykkössyötöillä lähteneistä pisteistä Muguruza voitti yli 70 prosenttia ja toisekseen hän oli murtopalloissa erinomainen. Koko ottelussa espanjalainen onnistui hankkimaan neljä murtopalloa hyödyntäen niistä kolme.

Agnieszka Radwanska on ollut parhaimmillaan Wimbledonissa peräti loppuottelussa. Puolalaisen ongelma on se, että hän on hentorakenteinen. Se tarkoittaa, että kun vastaan asettuu esimerkiksi Serena Williams, puolalainen on pulassa. Toisaalta Radwanskan muut ominaisuudet korvaavat hänen heikkoutensa. Puolalainen on erittäin kova taktikko, joka on itseasiassa tällä hetkellä yksi WTA-kiertueen kovakuntoisimpia pelaajia. Wimbledonissa 26-vuotias pelaaja on hävinnyt tasan yhden erän ja ennen nurmikauden huipennusta hän eteni Eastbournessa aina loppuotteluun saakka.

Agnieszka Radwanskan syöttö ei ole ase, mutta kahdella edellisellä kierroksella hän on saalistanut ykkössyötöillään lähteneistä pisteistä yli 70 prosenttia. Radwanskassa on paljon samanlaisia ominaisuuksia kuin Muguruzan edellisissä vastustajissa ja odotusarvoltaan tiedossa onkin hyvin tasainen kohtaaminen. Muguruzahan on voittanut jo sellaisia puolustuspelaajia, joilla ei ole voimatenniksen aseita. Hankalaa on tarjota näin tasaiseen otteluun selkeää ennakkosuosikkia.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

Serena Williams – Maria Sharapova 9.7.2015 klo 16.30 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,67 Unibet 

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams on naisten tenniksessä omaa luokkaansa. Oikeastaan muutama yksittäinen haastaja voi hyvänä päivänä pitää yhdysvaltalaista tiukoilla, mutta hänen voimatennis yhdistettynä poikkeuksellisen vahvaan syöttötyöskentelyyn tarkoittavat sitä, että haastajat ovat vähissä. Yhdysvaltalainen pystyy lyömään vastustajia ulos kentältä ihan eri tavalla kuin suurin osa muista.

Williams oli Ranskan Avoimissa monessa ottelussa suurissa ongelmissa, mutta yhdysvaltalainen pelasi itsensä kuiville kerta toisensa jälkeen. Williamsin ykkössyöttöprosenttihan edellisellä kierroksella Victoria Azarenkaa vastaan ei yltänyt 70 prosentin tasolle, mutta hän voitti ykkössyötöllä lähteneistä pisteistä 80 prosenttia. Toisekseen kakkossyötöillä lähteneistä pisteistä hän voitti lähes puolet kovemmalla prosentilla kuin valko-venäläisvastustaja.

Maria Sharapova ei pelannut ennen Wimbledonia ainuttakaan lämmittelyturnausta. Sharapova ei ole hävinnyt vielä Wimbledonissa kuin yhden erän, mutta edellisellä kierroksella Coco Vandevegheä vastaan venäläinen oli lähellä sortua. Sharapovan suurin ongelmahan löytyi tutusta asiasta, sillä kaksoisvirheitä syntyi aivan liikaa. Samoin hänen vastustajansakin teki kaksoisvirheitä paljon. Toisaalta Vandeveghe ei pystynyt rankaisemaan niistä, sillä murtopalloissa yhdysvaltalainen onnistui heikolla prosentilla.

Sharapova on ollut Williamsia vastaan valtavissa ongelmissa, sillä venäläinen on voittanut yhdysvaltalaisen edellisen kerran vuonna 2004. Pelaajien 12 edellistä kohtaamista ovat päättyneet Williamsin voittoon niin, että Sharapova on voittanut yhteensä yhden erän. Lähtökohtaisesti venäläisen ongelmat puolustuspelaamisessa, liikkumisessa ja epävarmassa syöttötyöskentelyssä tekevät sen, että vaikeaa olisi nähdä häntä tälläkään kerralla yllättämässä Williamsia.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

FH Hafnarfjördur – SJK 9.7.2015  klo 22.15 | Eurooppa-liiga

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2.23 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

Seinäjoen JK on kovan paikan edessä Eurooppa-liigan karsinnoissa. Se hävisi kotikentällään islantilaiselle FH Hafnarfjördurille 0-1, ja nyt tarvittaisiin voitto hankalassa vierasottelussa. Kotiottelu oli paha pettymys seinäjokisille, joukkue on ollut viime vuosina sen verran kovassa nosteessa, että Pohjanmaalla takuulla odotettiin jatkopaikkaa seuraavalle kierrokselle. Ensimmäisessä ottelussa suuri ongelma SJK:lle oli se, että ottelu piti pelata Helsingin Sonera Stadiumilla, sillä Seinäjoelta ei löydy UEFA:n säännöt täyttävää kenttää. Tämä puute korjautuu lähivuosina, mutta vielä tulevasta, hienosta jalkapallostadionista ei ollut apua. Sonera Stadiumilla pelataan keinonurmella, ja se oli SJK:lle outo. Tämä takuulla vaikutti jossain määrin peliin.

Islantilaiset pelasivat Helsingissä superpuolustavalla taktiikalla, ja tällä kertaa se onnistui. Hafnarfjördur haki maaleja vain vastaiskuilla. SJK piti palloa huomattavasti enemmän kuin islantilaiset. Toisella puoliajalla vastaiskun jälkeen Hafnarfjördur sai vapaapotkun hyvästä paikasta, ja joukkueen paras maalintekijä, skotlantilainen Steven Lennon paukautti pallon muurin läpi maaliin. Laukaus oli ottelun ensimmäinen SJK:n maalia kohti. Islantilaisten päävalmentaja Gudjönsson totesi ottelun jälkeen, että SJK oli parempi ja että heillä oli suuria ongelmia, joskin puolustaminen onnistui hyvin.

Kotijoukkue on luonnollisesti kahden melko tasaisen joukkueen ottelussa suosikki. Unibet antaa islantilaisten voitosta kertoimen 2.00, se lienee aika lailla kohdallaan. Vähämaalista peliä odotetaan, mutta silti tästä löytyy pelattavaa. Unibet antaa kertoimen 2.23 sille, että maaleja tulee alle kaksi. Tästä peli kupongille, tasan kahdella maalilla panokset saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

FH Hafnarfjordur – SJK 9.7.2015 klo 22.15 | Eurooppa-liiga

Vihje: Alle 2,5 maalia, 1,80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Eurooppa-liigan ensimmäinen karsintakierros jatkuu torstaina. Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa toiseen osa-otteluun Islantiin 1-0 tappioasemasta. SJK oli avausosassa pelillisesti niskan päällä, mutta seinäjokelaisten tehottomuus hyökkäyspäässä johti lopulta avausottelun tappioon.

Erityisen vaikeaa SJK:lla on ollut vierasmatkoilla, sillä kahdeksasta Veikkausliigan vierasottelustaan SJK on voittanut vain kaksi. Vierasmatkat ovat euro-otteluissa vielä raskaampia, joten helpolla seinäjokelaiset eivät pääse torstainakaan. SJK:n puolustuspeli on kuitenkin toiminut totutun vahvasti, joten siihen joukkue tuskin kaatuu toisen osaottelun vierasmatkallaan. Sekä FH että SJK perustavatkin pelinsä tiiviin joukkuepuolustuksen varaan, vaikka SJK onkin joukkueista selkeästi hyökkäävämpi ryhmä.

Kotijoukkue FH:lle riittää ottelusta mainiosti tasapelituloskin, joten se lähtenee toiseenkin osaotteluun jälleen todella varovaisella pelitaktiikalla. Ennakoitavissa on avausottelun tapaan erittäin vähämaalinen ottelu, joten vedonlyönnin kannalta parhaat pelivalinnat löytyvät ottelun maalimääristä, jotka jäänevät mataliksi.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Elfsborg – Lahti 9.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 1,70 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

FC Lahti onnistui pitämään avausosan kotiottelussa Allsvenskanin sarjakolmosen Elfsborgin 2-2 tasalukemissa, vaikka Lahti oli ottelussa kahdesti takaa-ajoasemassa. 2-2 tasatulos kelpasi kuitenkin ruotsalaisvieraille mainiosti, sillä se on ollut kotiyleisönsä edessä tällä kaudella voittamaton.

Kuusinkertainen Allsvenskanin mestari Elfsborg ei ollut takuulla tyytyväinen, kun se menetti avausosassa kahdesti johtoasemansa suomalaisjoukkueelle. Vakuuttavasti kotikentällään esiintynyt Elfsborg ei varmasti tyydy toisessa osaottelussa varmistelemaan jatkopaikkaansa, vaan se yrittää ratkaista otteluparin lopullisesti iskemällä useamman maalin lahtelaisten verkkoon. Elfsborg tulee kotiotteluissaan yleensä ensimmäiset 15 minuuttia todella rajusti päälle, ja se hakeekin torstai-illan ottelussa jälleen nopeaa avausmaalia.

Elfsborg on pelannut rutkasti isomaalisia otteluita tällä kaudella, ja se tuskin jää alle kahteen maaliin torstainakaan. Ennakoimme runsasmaalista ottelua, jossa yli 2,5 maalin raja ylittynee.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Eurooppa-Liigan karsinta: AIK – VPS 9.7.2015 klo 20.00

Vihje: AIK -1,5 maalia, kerroin 1,60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Veikkausliigan sarjajumbo VPS oli Eurooppa-liigan avausosassa lähellä jättiyllätystä, kun se johti Allsvenskanin suurseura AIK:ta jo 2-0. Allsvenskanin sarjakutonen kiri kuitenkin lopulta 2-2 tasatulokseen, mikä takasi ruotsalaisjoukkueelle hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. VPS on pelannut todella heikon alkukauden, ja kokenut päävalmentaja Olli Huttunen sai väistyä joukkueen vetovastuusta kesken kauden.

Vaasalaisten surkeasta alkukaudesta huolimatta Veikkausliigan entinen maalikuningas Juho Mäkelä on ollut huippuvireessä läpi alkukauden. Lempinimellä ”kirurgi” operoiva Mäkelä ei osunut avausosassa tukholmalaisten verkkoon, mutta toisessa osaottelussa kokenut kärkipelaaja haluaa takuulla näyttää kuuluvansa edelleen kovatasoisiin euro-otteluihin.

Mäkelä on tehnyt vaasalaisten 14:sta liigamaalista peräti 9, joten ei ole ihme miksi Mäkelää pidetään joukkueensa ylivoimaisesti tärkeimpänä pelaajana. Torstai-illan ottelussa Mäkelä jäänee kärjessä kuitenkin todella yksinäiseksi, kun AIK vyöryttää hyökkäyksiään vaasalaisten maalille.

Kotijoukkueelle riittää ottelusta vähämaalinen tasatuloskin jatkopaikkaan, mutta AIK halunnee näyttää kotiyleisölleen jälleen parasta osaamistaan. Tukholmalaiset ovat syttyneet kauden aiemmissakin kotiotteluissa parhaimmilleen, eikä seuran vaativa kotiyleisö odota joukkueelta yhtään vähempää tässäkään ottelussa. AIK:n useamman maalin voitto ei tulisi yllätyksenä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Chicago Cubs – St Louis Cardinals 9.7.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: alle 7 juoksua, kerroin 1.80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

 

St Louis Cardinalsin aloittava pitcher ottelussa on Michael Wacha ja Chicago Cubsilta aloittaa Jason Hammel. Kumpikin pelaajista on ollut alkukauden kovatasoisimpien pitchereiden joukossa. Molemmat ovat olleet sen verran hyviä, että tässä ottelussa mennään hyvällä todennäiköisyydellä alle annetun totals-rajan, joka on seitsemän.

Vierasjoukkue Cardinalsin Wachalla on tältä kaudelta komeat kymmenen voittoa ja vain kolme tappiota, ERA on mainio 2.66. Perjantaina Wacha pelasi San Diego Padresia vastaan, ja hän antoi vain yhden juoksun seitsemässä vuoroparissa. Kahdessa viime ottelussaan Wacha on antanut yhden juoksun kummassakin, ja näistä otteluista ERA:ksi on tullut minimaalinen 1.38. Vieraskentillä Wacha on ollut tällä kaudella erinomaisen hyvä, voittosuhde on 6-2 ja ERA 2.68.

Kotijoukkue Cubs tuo kentälle Hammelin, jonka tilastot ovat 5-4 ja 2.89. Viime perjantaina Hammel pelasi Miamia vastaan, ja tuloksena oli kaksi juoksua viidellä osumalla sekä viisi poltettua lyöjää yli seitsemässä vuoroparissa. Kotipeleissä Hammel on ollut erityisen hyvä, kotikentän ERA on 2.25.

Nyt on kentällä kaksi niin kovaa aloittavaa pitcheria, että Bet365:n kerroin 1.80 alle 7 juoksua -tulokselle on pelattava.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Gilles Simon – Roger Federer 8.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Gilles Simon +2,5 erää 1,82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Gilles Simon on ollut Wimbledonissa huikeassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella ranskalainen murskasi Tomas Berdychin suoraan kolmessa erässä. Ranskalaisen ottelusta Berdychiä vastaan kertoo hyvin se, että hän antoi koko ottelussa vastustajalleen tasan yhden murtopallon.

Simonin paras lyönti on ehdottomasti kahden käden rysty, ja lisäksi toisekseen ranskalainen on hyvä syötönpalauttaja. Ottelussa Berdychiä vastaan Simon onnistui hankkimaan 13 murtopalloa.

Roger Federerin kohdalla on keskusteltu pitkään, että voittaako sveitsiläinen Grand Slam-turnausta enään koskaan. Karu fakta on se, että sveitsiläinen ei ole moneen vuoteen voittanut ainuttakaan Grand Slamia. Simon alkaa olla jo sellainen pelaaja, joka pystyy aidosti laittamaan sveitsiläiselle kapuloita rattaisiin.

Olisi vaikeaa nähdä, että paras viidestä -ottelussa Federer häviäisi lempialustallaan jo tässä vaiheessa, mutta monethan muistavat edelleen muutaman vuoden takaa hurjan jännitysnäytelmän, jolloin Simon ja Federer pelasivat Ranskassa täydet viisi erää. Simonin kertoimet ovat hieman laskussa, mutta edelleen tasoituksena ranskalainen kelpaa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Stanislas Wawrinka – Richard Gasquet 8.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Stanislas Wawrinka 1,48 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Stanislas Wawrinka voitti Ranskan Avoimissa Jo-Wilfried Tsongan, Roger Federerin ja Novak Djokovicin antamalla heille yhteensä tasan kaksi erää. Ranskan Avointen tapahtumat ovat kuitenkin nyt ohitse, mutta on kuitenkin syytä muistaa, että nykyään alustat muistuttavat yhä enemmän ja enemmän toisiaan. Toisekseen Wawrinka on nimenomaan turnauksien loppuvaiheilla parhaimmillaan. Sveitsiläisen pommittaminen, huikea yhden käden rysty ja syöttötyöskentely mahdollistavat Ranskan Avointen loppuottelun kaltaisten unelmaotteluiden pelaamisen myös nurmella.

Richard Gasquet on ehtinyt kaatamaan muun muuassa Grigor Dimitrovin suoraan kolmessa erässä ja nuoren supertähden Nick Kyrgiosin neljässä erässä. Ranskalaisella oli erinomainen mahdollisuus kaataa australialainen jo kolmessa erässä, mutta epäonnistui ja neljännen erän aikana tilanne oli vielä riistäytyä Gasquetin hallinnasta. Gasquetin suurin ongelmahan on hänen liikkumisensa, ja se onkin hänen kompastuskivensä huippupelaajia vastaan.

Niin Wawrinka kuin Gasquet omaavat näyttävät yhden käden rystyt, mutta sveitsiläisellä on peruslyöntipelissään takanaan huomattavasti enemmän voimaa. Nyt pelatessa Wimbledonissa pääsystä semifinaaleihin, Wawrinka on parhaimmillaan. Hän on haavoittuvaisimmillaan aivan ensimmäisillä kierroksilla. Sveitsiläisen pommittaminen pitäisi riittää jatkopaikkaan.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Serena Williams – Victoria Azarenka 7.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Victoria Azarenka +1,5 erää 1,92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams oli jo Ranskan Avoimissa lähes ottelussa kuin ottelussa vaikeuksissa, mutta aina yhdysvaltalainen pystyi pelastamaan itsensä kuiville. Myös tämän vuotisessa Wimbledonissa Williams oli suurissa ongelmissa muun muuassa Heather Watsonin kanssa.

Williamsin voimatennis on myrkkyä suurimmalle osalle vastustajista, mutta kuitenkin mitä pidemmälle turnausta mennään, sen vähemmän yhdysvaltalainen voi lepsuilla ja pelata huonosti, sillä vastustajien taso nousee jatkuvasti.

Wimbledonissa Victoria Azarenka ei ole hävinnyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella valko-venäläinen kaatoi nuoren äärimmäisen lupaavan Belinda Bencicin suoraan kahdessa erässä. Sveitsiläitä vastaan Azarenka voitti ykkössyötöillään käynnistyneistä pisteistä 85 prosenttia. Hänen ykkössyöttöprosenttinsa oli puolestaan 67. Azarenkahan alkaa olla jo sellainen vastustaja, joka omaa aseita Williamsia vastaan. Valko-Venäläinen onkin ollut yhdysvaltalaiselle aikaisemmin erittäin hankala vastustaja. 

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Maria Sharapova – Coco Vandeveghe 7.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Yli 20,5 peliä 1,67 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Tämän vuotisessa turnauksessa Maria Sharapova ei ole hävinnyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella Sharapovan ykkössyöttöprosentti oli 74, mutta kolikon toisena puolena esiin nousi jälleen hänen yksi suurimmista ongelmista, kaksoisvirheet. Venäläinen teki niitä seitsemän kappaletta.

Sharapova on kova kilpailija, jonka vahvuudet ovat terävät syötönpalautukset ja kovat peruslyönnit. Hänen vahvuudet eivät löydy puolestaan liikkumisesta tai puolustuspelaamisesta, joten hänet on saatava kovaan liikkeeseen ja oltava samalla agressiivinen.

Coco Vandeveghe on Wimbledonin suurimpia yllättäjiä, vaikka hänen pelinsä sopii nurmelle erinomaisesti. Wimbledonissa Vandeveghe ei ole menettänyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella hän kaatoi Lucie Safarovan. Tshekkiläistä vastaan Vandeveghen ykkössyöttöprosentti oli vain 51, joten ykkössyötön on osuttava tänään ruutuun huomattavasti kovemmalla prosentilla.

Sharapova on turnauksen kuin turnauksen suurimpia mestarisuosikeita. Hän on hyvin kokenut pelaaja, joka on voittanut urallaan paljon. Kuitenkin Vandeveghe todisti Safarovaa vastaan pääkopan pelaavan tiukoissa paikoissa, sillä hän pelasti murtopalloista lähes 80 prosenttia. Alusta sopii niin hyvin yhdysvaltalaiselle, että yli 20,5 peliä on erittäin järkevä pelivalinta.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Pyöräilyä, Ranskan ympäriajo 4.-26.7.2015

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Reilun kolmen viikon hurja pyöräilyrutistus on taas täällä. Ranskan ympäriajo, joka on ehkä se legendaarisin pyöräilykilpailu kautta aikojen, poljetaan taas heinäkuun kesäkeleillä. 102. kertaa ajettava Tour kerää jälleen valtavan määrän katsojia niin reitin varrelle kuin televisiovastaanottimien ääreen. Katsojille pyöräilykisojen televisiointi tarjoaa tietenkin upeita maisemia samalla kun saa jännittää omia vedonlyöntikohteita, mutta kilpailijoille hurja rutistus on äärimmäisen rankka.

Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Ranskan ympäriajo tulee olemaan neljän kauppa: (voittokertoimet NordicBet)

Chris Froome, 2.25

Nairo Quintana, 3.20

Alberto Contador, 4.20

Vincenzo Nibali, 7.50

Tour on kuitenkin aina yllätyksellinen ja viime vuonna mm. ennakkosuosikki Chris Froome joutui keskeyttämään. Tourin kaksi ennakkosuosikkia, Quintana ja viime vuoden voittaja Nibali jäivät kuitenkin jo toisella osuudella yli minuutin kärjestä, joten mielenkiintoiset kisapäivät tulevat jälleen olemaan tämän vuoden Tourilla.

Kilpailijoiden joukossa on paljon mielenkiintoisia nimiä jotka hyvänä päivänä voivat haastaa kenet tahansa. Etapit ovat hyvin erilaisia, joten voittaja ei välttämättä aina ole se ennakkosuosikki. Tämä jos mikä tietää hyvää vedonlyöjiä ja kertoimia kohtaan…

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

HJK – HIFK  6.7.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: HIFK +1.5, kerroin 1.72 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK johtaa Veikkausliigaa, mutta se ei ole ollut ollenkaan niin ylivoimainen kuin kauden alla arvioitiin. HJK:lla on 36 pistettä, kun kakkosena olevalla RoPS:lla on 32 pistettä. HJK:lla on kuitenkin kaksi ottelua enemmän pelattuna kui rovaniemeläisillä.

Varsinkin viime viikkoina HJK on takellellut. Viikko sitten se hävisi Turussa Interille tylysti 0-3, ja muutama päivä ennen tätä se jäi sarjan ehkäpä heikoimman joukkueen Ilveksen vieraana 1-1 -tasapeliin.

HJK:lla on tärkeä heinäkuun loppu edessä. Ensi viikolla se aloittaa Mestareiden liigan karsinnat Ventspilsiä vastaan. UEFA:n turnausten merkitystä HJK:lle ei voi liioitella. Se on voittanut Suomen mestaruuden jo kuudesti peräkkäin. Joukkueen haasteet ja urheilullinen sekä taloudellinen menestys täytyy jo hakea Suomen ulkopuolelta. HJK:sta on menestyksen myötä tullut oikeastaan ainoa suomalainen täysammattilaisseura, sen resurssit ovat aivan eri tasolla kuin muilla Veikkausliigan joukkueilla.

HJK:n voittokerroin on Unibetilla 1.33. Ei sen kuuluisi alavireisenä paikallisottelussa olevan aivan näin suuri suosikki. Hyvä veto otteluun on HIFK +1.5 Unibetin kertoimella 1.72.

 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Serena Williams – Venus Williams 6.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams on voittanut mestaruuden Grand Slameissa urallaan vaatimattomasti 20 kertaa. Yhdysvaltalainen on voittanut Wimbledonissa mestaruuden viisi kertaa. Hän myös vei ykkössijan tämän kauden ensimmäisessä suuressa turnauksessa, Australian Avoimissa ja Ranskan Avoimissa.

Williamsin alkuvuoden tilastot ovat tylsää luettavaa. Jos ei lasketa mukaan aivan vuoden alussa pelattua Hopman Cupia, yhdysvaltalainen on hävinnyt kentällä ollessaan tasan yhden ottelun.

Williams on naisten kiertueella omaa luokkaansa muutamaa vastustajaa lukuunottamatta. Williamsin hyvien marginaalien voimalyönnit yhdistettynä pommittamiseen ja vahvaan syöttötyöskentelyyn tarkoittavat sitä, että haastajat ovat vähissä. Suomeksi sanottuna Williamsin tulivoima on WTA-kiertueella poikkeuksellista. Hän pystyy lyömään vastustajia ulos kentältä ihan eri tavalla kuin muut.

Venus Williamsin sairastelut ja yllättävät tappiot nostavat sisarusten välienselvittelyssä Serenan suureksi ennakkosuosikiksi. Serena on ollut siskolleen äärimmäisen vaikea vastustaja, sillä viidestä edellisestä kohtaamisesta kerran voitto on mennyt Venuksen eduksi. Mikäli Serena pääsee omalle tasolleen, Venus kaatuu suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Ivo Karlovic – Andy Murray 6.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Ivo Karlovic +2,5 erää 2,02 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Ivo Karlovic on yksi ATP-kiertueen isokokoisimpia pelaajia. Pituutta kroatialaisella on vaatimattomasti 211 senttiä. Hänen syöttö on nopeissa olosuhteissa sellainen ase, että sillä voidaan toimiessaan kaataa käytännössä kenet tahansa.

Karlovicin otteluissa erät päättyvät usein tiebreakeihin, joissa hän on erittäin vahvoilla. Yksikin minibreikki ratkaisee usein kyseisen erän kohtalon. Mikäli Karlovicia vastaan häviää ennen tiebreakia syöttövuoronsa, se tarkoittaa mitä suuremmalla todennäköisyydellä kyseisen erän tappiota.

Andy Murrayn peruslyönnit, alakierteet ja syöttötyöskentely sopivat nurmelle erinomaisesti. Sivukierteinen syöttö on nurmella hankala. Toisaalta Murrayn tekeminen edellisellä kierroksella Andreas Seppiä vastaan jätti paljon kysymysmerkkejä. Iso-britannialainenhan pelasi tavallaan “köyhän miehen Murrayta” vastaan. Kaksi ensimmäistä erää menivät Murraylle murskalukemin, mutta sen jälkeen hän joutui ottamaan medical timeoutinkin. Lopulta Murray vei kamppailun numeroin 1-3.

Murray on voittanut mestaruuden kerran Wimbledonissa aikaisemmin. Murray tulee todennäköisesti tänäkin vuonna olemaan vähintään semifinaalivaiheessa. Ei ole realistista ajatella, että Karlovic taistelisi ottelun voittamisesta, mutta realistista on, että kroatialainen tulee taistelemaan yhden erän voittamisesta. Karlovic voitti jo Wimbledonin esiturnauksessa Tomas Berdychin.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

USA – Japani 6.7.2015 | Naisten MM-jalkapallo

Vihje: Japani +0.5, kerroin 2.025 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

USA ja Japani kohtaavat naisten jalkapallon MM-kisojen finaalissa Kanadan Vancouverissa. USA on ottelussa revanssimielellä. Japani voitti neljä vuotta sitten USA:n loppuottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. USA sai hieman maksettua takaisin vuoden 2012 olympialaisten loppuottelussa, mutta kyllähän jalkapallossa todellinen mestari katsomaan MM-kisoissa.

Amerikkalaiset ovat päässeet turnauksessa hyvään vauhtiin. He eivät pelanneet erityisen häävisti alkukierroksilla, Ruotsin kanssakin joukkue jäi maalittomaan tasapeliin. USA punnersi alkupeleissä niukkoja voittoja puolustusvoittoisella taktiikalla. Kiina-ottelussa USA:n valmentaja Jill Ellis päästi keskikentän Carli Lloydin pelaamaan vapaasti, ja se toi jo tulosta. Välierä Saksaa vastaan oli sitten jo hyvää hyökkäysvoittoista peliä. Saksa-ottelussa USA oli nopea ja hallitseva, sellainen jota siltä odotettiin jo turnauksen alusta saakka. Saksan kaataminen hyvällä pelillä nostaa varmasti USA:n itseluottamusta.

Japani taas on hieman menossa toiseen suuntaan. Se tarvitsi kyseenalaisen rangaistuspotkun neljännesfinaaleissa Australiaa vastaan, ja sitten välierässä voittoon tarvittiin Englannin Laura Bassettin oma maali kun peli oli jo yliajalla. Englanti oli ottelussa muuten Japania parempi. Japanilaisten valmentaja Norio Sasaki on jo sanonut, että joukkueen täytyy parantaa USA:ta vastaan.

Vanhan totuuden mukaan loppuottelussa kannattaa pelata suurempa kerrointa, joten laitetaan peliä japanilaisten puolesta. Hyvä veto finaaliin on Japani +0.5 Bet365:n kertoimella 2.025. Veto koskee vain 90 minuutin peliä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Chile – Argentiina  4.7.2015 klo 23.00 | Copa America

Vihje: Chile +0, kerroin 2.60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Argentiinan hyökkäyspää oli melko vaisu Copa American alkupuoliskolla, mutta Paraguyata vastaan välierässä ketsuppipullo sitten purskahti auki. Ensimmäisessä neljässä ottelussa Argentiinan huiman kova kärkipää teki neljä maalia, ja sitten Paraguayta vastaan tuli kerralla kuusi kassia. Kotijoukkue Chilelläkin on kova kärki, ja se on tehnyt maaleja tasaisemmin. Avausottelussa Ecuadoria vastaan Chile teki kaksi maalia, sitten Meksikoa vastaan tuli kolme ja tämän perään Boliviaa vastaan viisi. Välieräottelun Perua vastaan Chile voitti 2-1.

Chile ja Argentiina ovat pelanneet hyvää jalkapalloa, ja molemmat ovat vielä voittamattomia Copa Americassa. Loppuottelua voi pitää aikalailla tasaväkisenä, Argentiina on hieman parempi joukkue, mutta Chile pelaa kotikisoissaan. Kummallakin joukkueella on kova voitonnälkä, Chile ei ole koskaan voittanut Copa Americaa ja Argentiinan edellisestä voitosta on pitkä aika, vuodesta 1993.

Vetomarkkinoilla Argentiina on suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sen suorasta voitosta kertoimen 2.10 ja Chilen suorasta voitosta kertoimen 3.60. Mestaruuskertoimet ovat Argentiina – Chile 1.55 – 2.50. Kyllä ottelu on tasaisempi kuin kertoimet väittävät, Argentiina välierää painotetaan liikaa. Hyvä veto peliin on Chile +0 kertoimella 2.60, kyllä kotiedun merkitys tekee tästä kelpo vetosijoituksen. Jos mennään jatkoajalle, niin panoksen saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Peru – Paraguay 4.7.2015 klo 2.30 | Copa America

Vihje: Peru +0, kerroin 1.73 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Peru ja Paraguay ratkovat keskenään Copa America-turnauksen kolmannen sijan. Chile katkaisi Perun tien finaaliin, ja Paraguay joutui puolestaan Argentiinan murskaamaksi.

Peru joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman Carlos Zambranoa, joka otti Chile-pelissä ulosajon. Topparin puuttuminen ei ole silti mikään mahdoton kolaus joukkueelle.

Paraguayn lähtökohdat otteluun eivät ole parhaat mahdolliset. Argentiina murskasi joukkueen viime ottelussa 6-1 ja tämän lisäksi maalla on loukkaantumishuolia hyökkäyspäässä. Joukkueen kokoonpanosta puuttuu hyökkääjät Roque Santa Cruz ja Derlis Gonzalez. Loukkaantumiset syövät joukkueen hyökkäysvoimaa ja tekevät Perusta entistä suuremman ennakkosuosikin.

Nordicbet tarjoaa Perun voitosta kerrointa 2.40. Itse suosittelen kuitenkin vetoa Peru +0, jossa tasapeli palauttaa panoksen. Tälle saa pelattavan 1.73-kertoimen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Englannin GP 4.7.2015 | Formula 1

Vihje: Bottas top 3, kerroin 5.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula 1:n Englannin osakilpailu ajetaan legendaarisella Silverstonen radalla. Kisa on kauden yhdeksäs osakilpailu, ja homman juoni alkaa jo olla hyvin selvä. Tallien voimasuhteet näkyy hyvin pistetaulukosta. Mercedeksen kuskit Lewis Hamilton ja Nico Rosberg johtavat pistetaulukkoa ja pikku hiljaa alkavat tehdä eroa selvemmäksi muihin. Hamilton on ykkönen ja Rosberg kakkonen, Ferrarin Sebastian Vettel tulee kolmantena lähes 40 pistettä perässä. Ferrarin toinen kuski Kimi Räikkönen on sitten neljäntenä noin 50 pistettä Vetteliä jäljessä. Vaikka Räikkösen kausi on ollut täynnä virheitä ja epäonnistumisia, niin silti hän on neljäntenä – tämä kertoo siitä kuinka paljon tallin kunto ratkaisee. Ferrarin jälkeen kolmanneksi paras talli on Williams, jonka kuskit Valtteri Bottas ja Felipe Massa ovat aivan Räikkösen kantapäillä. Neljänneksi paras talli on Red Bull kuskeinaan Ricciardo ja Kvyat.

Kilpailujen vedonlyöntimarkkinat noudattavat pistetilastoa, joten Hamilton ja Rosberg ovat selviä voittajasuosikkeja. Mercedes on voittanut kahtena viime kautena Britannian GP:n, joten historiakin tukee tilannetta.

Bet365 antaa Valtteri Bottaksen palkintopallipaikasta komean kertoimen 5.50. Kärkikolmikon kertoimet on painettu aivan liian alas, Vettelin pallisijoituksestakin saisi vain kertoimen 1.40, se on aivan liian vähän. Nyt voi Bottakselle laittaa panosta, ja jos on suomalainen formulafani, niin taas on kiva seurata kisaa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Lahti – Elfsborg  2.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: Lahti +0.5, kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

FC Lahti pelaa oman Eurooppa-liigan karsintaottelunsa ruotsalaista Elfsborgia vastaan. Vastus ei kuulosta mahdottoman kovalta. Joukkue on hieman tuntemattomampi ruotsalainen joukkue, mutta silti se on yksi naapurimaan parhaista jalkapallojoukkueista. Lahti lähtee ottelupariin selvänä altavastaajana. Viime kaudella Elfsborg oli mukana taistelemassa Ruotsin sarjan kärkipaikoista, mutta jäi lopulta neljänneksi. Eurooppa-liigan karsinnoissa se selvitti niukasti kaksi ensimmäistä otteluparia azerbaidzanilaista ja islantilaista vastus vastaan, mutta Portugalin Rio Ave oli sille liikaa,

Tällä kaudella Elfsborg on ollu mainio. Se on nyt Ruotsin sarjassa toisena. 13 ottelusta Elfsborg on voittanut kahdeksan ja hävinnyt kaksi. Se on Allsvenskanin paras maalintekijä, se on päästänyt maaleja kolmanneksi vähiten. Ruotsin sarjassa on ollut pitkä tauko, Elfsborgin edellinen ottelu oli kesäkuun seitsemäs, ja tuolloin se pieksi kotonaan Geflen 5-1. Elfsborg ei ole pelannut harjoitusotteluita, se ilmeisesti luottaa olevansa iskussa Lahdessa. Tauon jälkeen pelikunto on pieni arvoitus.

Lahti on ollut tällä kaudella pettymys. Sen piti olla Veikkausliigan parhaimmistoa, mutta parhaillaan se on sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Viimeisistä viidestä ottelusta Lahti on voittanut vain yhden, HIFK:n kotonaan 2-0 kesäkuun alussa. Nyt Lahdella on takana neljän voitottoman ottelun putki, eikä se ole tehnyt maaliakaan näissä neljässä ottelussa.

Elfsborg on selvä suosikki vieraissakin. Unibet antaa sen voitosta kertoimen 1.70. Lahden yllätyksestä saisi 4.80. Lahti on ollut alisuorittaja, ja ruotsalaisille on ollut pitkä pelaamaton tauko. Peliä täytyy rakentaa kotijoukkueen kautta. Lahti +0.5 saa Unibetilta kertoimeksi 2.08, sitä voi pienellä laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

SJK – FH Hafnarfjördur  2.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.83 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

SJK aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat Helsingin Sonera Stadiumilla, koska Seinäjoella ei ole vielä UEFA:n mitat täyttävää jalkapallostadionia. Vastus tulee Islannista, FH Hafnarfjördur on paikallinen sarjaykkönen. Islannin sarjaa on pelattu kymmenen ottelua, ja nyt Hafnarfjördurilla on saldona 7-2-1, ja maaliero 23-10.

SJK on Veikkausliigassa saldona 8-3-4 ja maalisuhde 24-11. SJK on ollut hieman tukossa viime aikoina, viimeksi se on napannut kaksi voittoa peräkkäin toukokuun puolivälissä. Islantilaisten tappio taas on toukokuun puolivälissä.

UEFA:n turnausten karsintoja pohdittaessa avain on siinä, että onnistuu arvioimaan joukkueiden kotimaansarjojen tason oikein. Islannin sarja ja Veikkausliiga ovat Euroopan huonoimpien sarjojen joukossa. Islannin maajoukkue on paremmassa vauhdissa kuin Suomen, mutta ei se paperilla Suomea parempi ole. Suomalaiset ovat menestyneet paremmin UEFA:n turnauksissa, mutta tämä menestys on lähinnä HJK:n ansiota. SJK ja Hafnarfjördur kohtasivat harjoituskaudella Marbellan treenileirillä, ja tuolloin SJK oli parempi 2-0.

Joukkueilla on tuntuma toisiinsa.

-FH oli vahva ja suoraviivainen joukkue, jossa on paljon taitavia yksilöitä. Heillä on selkeä pelisuunnitelma, johon meidän on pystyttävä vastaamaan. Koska tämä on kaksiosainen ottelu, on erittäin tärkeää että saamme mahdollisimman hyvän tuloksen, mieluiten nolla omassa päässä. Uskon, että tulee myös melko fyysinen ottelu. Molemmat joukkueet pelaavat hyvää, mutta myös hyvin fyysistä jalkapalloa, SJK:n Mehmet Hetemaj sanoo seuran verkkosivuilla.

Yksi suuri tekijä ottelussa on se, että Sonera Stadiumilla pelataan tekonurmella. SJK menettää jonkin verran kotietuaan, vaikka paikalla onkin paljon seinäjokisia.

SJK:n voitosta saa Unibetilta kertoimen 2.10 ja islantilaisten voitosta 3.35. Vähämaalista ottelua odotetaan, alle 2,5 maalia saa kertoimen 1.83. Se riittää peleihin, ensimmäinen osa on varmasti tarkkaa peliä. SJK ei halua antaa vierasmaalia, tekonurmi hankaloittaa hieman tottumattomien seinäjokisten hyökkäyspeliä, ja muutenkin varsinkin SJK on tarkan puolustuksen joukkue.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Argentiina – Paraguay  1.7.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Paraguay +1, kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Argentiinan ja Paraguayn välierä Copa Americassa saattaa olla kovatasoinen. Argentiina on alusta asti ollut ykkössuosikki mestariksi ja Paraguay pudotti Brasilian jatkosta. Paraguayn voitto oli kova yllätys, ja samalla jäi näkemättä klassikko-ottelu Brasilian ja Argentiinan välillä.

Paraguay ja Argentiina kohtasivat lohkovaiheessa. Ottelu päättyi tasan 2-2, vaikka Argentiina johti puoliajalla 2-0.

Argentiina on edennyt turnauksessa joka ottelun rimaa hipoen. Se on napannut kaksi 1-0 -voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Edellisellä pudotuspelikierroksella Argentiina voitti Kolumbian rankkareilla. Kun tarkemmin katsoo Argentiina otteluita, niin se on kyllä selvästi hallinnut jokaista ottelua, mutta tehottomuus on vaivannut. Tämän ei olisi pitänyt olla joukkueen ongelma, sillä sen kärjestä löytyy kova nimilista – Messi, Aguero, Tevez, Higuain ja vielä keskikentältä di Maria. Argentiina pelannee suurin piirtein samalla kokoonpanolla kuin aiemminkin, eli Messi ja Aguero kärjessä, Higuain ja Tevez penkillä.

Paraguay ei takuulla ole helppo vastus. Se on kohdannut tässä turnauksessa Argentiinan, Brasilian ja Uruguayn, eikä se ole hävinnyt vielä kertaakaan. Ainoa voitto varsinaisella peliajalla on heikosta Jamaikasta, muut ottelut ovat olleet tasapelejä. Paraguay pelaa tiukkaa puolustusta ja varmaan yrittää viedä tämänkin ottelun rankkarikisaan.

Paraguayn valmentaja Diaz on joutunut muuttelemaan aloituskokoonpanoa. Keskikentän Ortigoza on ollut loukkaantuneena ja Ortiz pelikiellossa. Brasiliaa vastaan Caceres, Bobadilla ja Barrios jäivät penkille. Hankala sanoa, minkälaisen avauksen Diaz nyt laittaa kentälle.

Argentiina on suursuosikki, sen voittokerroin 90 minuutin jälkeen on Unibetilla vain 1.44. Kyllä ottelusta tasaisempi tulee. Hyvä vetovalinta on Paraguay +1 kertoimella 2.08. Argentiinan maalin voitto antaa panoksen takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Ruotsi U21 – Portugali U21 30.6.2015 klo 21.45 | U21 EM-jalkapallo

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Alle 21-vuotiaiden jalkapallon EM-finaalin joukkueet – Portugali ja Ruotsi – ovat kova yllätys. Kumpikin joukkue suorastaan pieksi vastustajansa semifinaaleissa, vaikka ne eivät edes olleet suosikkeja otteluissa. Portugali löylytti Saksan omassa semifinaalissaan 5-0, vaikka vedonlyöntikertoimet ennen peliä olivat Saksa 2.20 ja Portugali 3.30. Ruotsi taas kukisti Tanskan 4-1, ja kertoimet ottelun alla olivat Tanska 2.25 ja Ruotsi 3.25. Portugali ja Ruotsi kohtasivat lohkovaiheessa, jolloin ne pelasivat sopuisasti 1-1.

Portugalin finaalipaikka ei ole jättiyllätys, sillä joukkue on täynnä taitavia yksilöitä. Se oli kuitenkin lohkossa Englannin ja Italian kanssa, jotka olivat vielä suosikit jatkoon. Portugalilaiset voittivat kuitenkin lohkon, ja huiman Saksa-voiton jälkeen he ovat suosikkeja mestariksi. Portugali on päästänyt turnauksessa vain yhden maalin, ja se oli Ruotsia vastaan. Saksa-semifinaaliin portugalilaisten valmentaja Jorge joutui laittamaan toppariksi Figueiredon, koska edelliset ottelu pelannut Ilori loukkaantui. Puolustus pelasi edelleen hienosti eikä loppuotteluun takuulla tule kokoonpanomuutoksia.

Paras veto löytyy siitä, että maaleja tulee. Kumpikin joukkue hyökkäsi terävästi välierässä, ja vaikka puolustuksetkin ovat hyviä, niin laitetaan peliä maalien puolesta. Vetomarkkina odottaa vähämaalista ottelua. Bet365 antaa kertoimen 2.05 sille, että pelissä tulee vähintään kolme maalia.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Novak Djokovic – Jarkko Nieminen 1.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Yli 27,5 peliä 1,81 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic on voittanut urallaan valtavasti Grand Slameita, mutta tämän kauden Ranskan avoimet päättyi serbialaisen osalta pettymykseen. Hän hävisi loppuottelussa Stanislas Wawrinkalle. Se saattaa jollain tavalla heijastua hänen tekemiseensä, että vielä kertaakaan hän ei ole pystynyt viemään mestaruutta Pariisissa.

Djokovicin valmistautuminen Wimbledoniin ei sujunut missään tapauksessa odotetusti. Ranskan avoimien alla serbialainen pelasi muutaman kovatasoisen Masters-turnauksen, mutta ennen Wimbledonia hän osallistui vain yhteen näytösturnaukseen, jossa tuli tappio Aleksander Zvereville ja voitto Richard Gasquetista.

Jarkko Nieminen lopettaa uransa tähän kauteen. Voitto Hewittistä tarkoitti sitä, että suomalainen pääsee pelaamaan vielä ainakin yhden kerran nurmella todellista huippupelaajaa vastaan. Nieminen kertoi ottelun jälkeen että hän oli erittäin tyytyväinen rohkeaan pelitapaansa. Se olikin äärimmäisen hieno asia, että suomalainen uskalsi ja halusi pelata rohkeasti. Syötönpalautuksissa on oltava rohkea ja haettava oma-aloitteisesti ratkaisuja.

Niemisellä ei ole käytännössä mitään sellaista mitä Djokovicilla ei olisi, mutta suomalaisen on lähdettävä liikenteeseen mahdollisimman monen oman syöttövuoron pitämisestä. On pidettävä tempoa ja haettava kontrolloituja riskejä. Puhtaasti peruslyöntipelissä Nieminen ei pärjää. Kämmenellä pitkin linjaa on mahdollista haavoittaa Djokovicia sen verran, että hän ei pääse kontrolloimaan yksin kamppailun kulkua. Yli 27,5 peliä on realistinen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Baltimore Orioles – Texas Rangers 30.6.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: Texas, kerroin 2.17 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Baltimore Orioles on voittanut 41 ja hävinnyt 34 ottelua. Texas Rangers on tasalukemissa, 38 voittoa ja tappiota. Rangers pelasi edellisen sarjan Torontossa ja hävisi kaksi kolmesta. Joukkueen sisäpeli oli kehnoa, se teki vain kaksi juoksua kahdessa tappio-ottelussa. Kahdeksassa viimeisistä kymmenestä se on tehnyt vain kolme juoksua tai vähemmän. Sen juoksukeskiarvo viimeisissä kymmenessä ottelussa on vain 2.5.

Baltimore on kovassa iskussa, se viimeksi voitti kolme ottelua Clevelandia vastaan. Nyt Oriolesin voittoputki on neljän ottelun mittainen, ja kotivoittojen putki on viiden ottelun mittainen. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa Baltimore on hävinnyt vain kerran, ja viimeisissä 11 kotiottelussa Orioles on hävinnyt vain kerran.

Kotijoukkue Baltimore on siis kovassa kunnossa, ja vierasjoukkue Texas on aallonpohjassa. Luonnollisesti pelivalinta on Texas. Syy tähän on se, että kotijoukkueen aloittava pitcher Bud Norris ei ole hääppöinen. Norrisilla on tältä kaudelta kaksi voittoa ja kuusi tappiota, ERA on surkea 6.70. Hän on neljä kertaa aloittanut kotikentällä ja näissä peleissä Baltimore on voittanut kolmesti. Syy on se, että kotijoukkueen sisäpeli on ollut loistavaa ja tehnyt Norrisin pitcher -vuorolla 5,7,18 ja 9 juoksua.

Texasin aloittaja on Wandy Rodriguez. Edellisessä ottelussaan hän oli kehno ja antoi kahdeksan juoksua neljässä vuoroparissa Oaklandia vastaan. Rodriguez on kuitenkin hyvä pelimies. Oakland-ottelu oli vasta kolmas kerta tällä kaudella, kun hän on antanut enemmän kuin kolme juoksua.

Rangers saa Betssonilta hyvän kertoimen 2.17, ja kyllä se täytyy laittaa vetolapulle. Rodriguez on paljon parempi kuin Norris, se ratkaisee vetovalinnan.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chile – Peru  30.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Peru +1, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Copa American semifinaaleissa kotijoukkue Chile kohtaa Perun. Kumpikin voitti ensimmäisen pudotusottelunsa varsinaisella peliajalla. Chile on otteluparista selvästi ennakkosuosikki. Se on jo pitkään pelannut hyviä arvoturnauksia, sen pelityyli on saanut kiitosta ja ystäviä. Viime kesän MM-kisoissa se putosi Brasilialle rangaistuspotkuilla. Nyt Chile on kotikisoissaan ja joukkue on kokeneempi, tämä näkyy siinä, että joukkue voittaa tiukkoja otteluita.

Chilen ensimmäinen pudotuspeli Uruguayta vastaan jää mieleen lähinnä siitä, kuin chileläisten puolustaja Gonzalo Jara teki miesmuistiin typerimmän tempun jota jalkapallokentillä on tehty. Hän työnsi keskisormensa Uruguayn kärkimiehen Edinson Cavani anukseen ja heti perään filmasi kuin Cavani olisi lyönyt häntä. Jara sai hankittua Cavanille ottelun toisen keltaisen kortin, mutta jälkeenpäin itselleen kolmen ottelun pelikiellon. Pitempikin rangaistus olisi ollut kohdallaan, kyllä Jaran temppu oli vähintään yhtä typerä kuin Luis Suarezin puremistapaus viime kesänä.

Chile olisi ollut aika tiukoilla uruguaylaisten kanssa, ellei se olisi saanut pelata miesylivoimalla vli puolta tuntia. Siinä mielessä typerys-Jara hoiti homman kotiin. Chilen Isla teki voittomaalin ottelun loppupuolella.

Chilen voittokerroin on pieni, Bet365:llä vain 1.50. Chilen jatkopaikasta saisi vain kertoimen 1.22 ja Perun jatkosta 4.00. Vaikka Chile onkin parempi joukkue, niin ei ero aivan noin suuri ole. Peru +1 saa Bet365:ltä kertoimen 2.00, sen voi pienellä pelata. Jos Chile voittaa maalilla niin lantit saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

 

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset