Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Pitkävetoon parhaat sivustot:

Neftehimik – Jokerit 9.10.2015 klo 19.00 | KHL

Vihje: Neftehimik 3,30 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Neftehimik on Itäisessä konferensissa viidentenä. Kotijoukkueen alkukausi on ollut onnistunut. Nizhnekamskilaisryhmä on ollut etenkin kotonaan hyvä.

Jokerit on tällä hetkellä surkeassa pelivireessä. Tarkemmin sanottuna viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet peräti neljä tappiota.

Neftehimik on ollut kotonaan läpi alkukauden todella hyvä, ja nyt vieraaksi saapuu Jokerit, jonka tekemisessä on paljon kysymysmerkkejä. Vierasottelu Traktoria vastaan oli Jokereilta vaisu, ja muutenkin seuran ympärillä tuntuu olevan kiitettävästi negatiivistä energiaa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Skotlanti – Puola  8.10.2015 klo 21.45 | EM-jalkapallo

Vihje: Lewandowski tekee maalin, 2.50 Unibet

BET365  SIVUILLE TÄSTÄ >>

Skotlannin ja Puolan EM-karsintaottelussa on mielenkiintoiata ainakin se, että kuinka monta maalia Puolan superkärki Robert Lewandowski tekee. Lewandowskin viime aikojen vire on ollut käsittämätön. Viimeisissä neljässä ottelussaan – kolme Bundesliigassa ja yksi Mestarien liigassa – Lewandowski on tehnyt yhteensä 12 maalia. Maajoukkueessa Lewandowskin meno on ollut samanlaista, kolmessa viimeisessä EM-karsintaottelussa hän on tehnyt kuusi maalia. Lewandowski johtaa EM-karsintojen maalipörssiä – kymmenen maalia kahdeksassa ottelussa.

Karsintalohko D:ssä tilanne on se, että Saksa johtaa ja on menossa kisoihin. Puola on lohkokakkonen, ja se vielä kamppailee Irlannin kanssa suorasta jatkopaikasta. Skotlanti on jäänyt kolmikosta sen verran, että se ei enää ehdi kisoihin.

Skotlanti pelasi edellisellä kierroksella kunniakkaan ottelun Saksaa vastaan. Saksa voitti lopulta vain maalilla 3-2, vaikka se olisi kyllä voinut hyvinkin tehdä vaikka viisi maalia. Skotlannin puolustus on heikko, ja nyt Puolaa vastaan tästä tulee varmasti ongelmia. Kotikentällä skotit ovat voittaneet Saksa-tappiota lukuunottamatta kaikki muut ottelut.

Ottelukertoimet ovat hieman puolalaisille kallellaan, esimerkiksi Bet365 antaa skottien voitosta kertoimen 2.90 ja Puolan voitosta 2.50. Lewandowskin maalista Bet365 antaa kertoimen 2.50, ja melkein mieluummin sen laittaa kupongille kuin Puolan voiton. Skotit ovat pelanneet kotona hyvin, josten he voivat saada aikaan kelpo tuloksen, mutta Lewandowskin pysäyttäminen on toinen juttu.

Veikkaussivut | Anssi

BET365  SIVUILLE TÄSTÄ >>

Portugali – Tanska  8.10.2015 klo 21.45 | EM-jalkapallo

Vihje: alle 2 maalia, 2.25 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

EM-jalkapallon karsintalohkossa I vastakkain ovat Portugali ja Tanska. Portugali on pelannut kuusi ottelua ja se on lohkokärjessä. Tanska on kakkosena, sillä on pelattuna seitsemän ottelua ja pisteitä kolme vähemmän kuin Portugalilla. Albania yllättäen jahtaa kisapaikkaa, se on pelannut myös kuusi ottelua ja on pisteen tanskalaisia jäljessä. Serbia on lohkojumbo, vaikka sen pitäisi olla kamppailemassa kärkipaikoista.

Portugali hävisi yllättäen karsintojen avausottelun kotonaan Albanialle 0-1. Tämän jälkeen se korjasi erheen, ja nyt portugalilaiset ovat voittaneet viisi karsintapeliä putkeen. Jokainen voitto on yhden maalin voitto, joten Portugali osaa hoitaa hommat kotiin niukasti, mutta varmasti. Tanskassa Portugali voitti 1-0 viime vuoden lokakuussa.

Tanskalaisten kaksi viimeistä karsintapeliä ovat olleet kumpikin maalittomia. Vastukset olivat heikkoja, joten Tanska on jonkinlaisessa tukossa. Kumpikin otteluista pelattiin viime kuussa, ensin Albania kävi Tanskassa ja sitten Tanska matkasi Armeniaan.

Portugali joutuu otteluun ilman puolustuksen Vieirinhaa ja Carricoa sekä keskikentän kolmikkoa Joao Moutinho, William Carvalho sekä Andre Gomes. Ronaldo on kuitenkin kunnossa, ja ottaa paikan Portugalin kärjestä. Tanskalla ei ole loukkaantumishuolia, mutta jotain valmentaja Olsenin on tehtävä joukkueen tehottomuudelle.

Kotijoukkue Portugali on vetomarkkinoissa selvä suosikki. Sen voittokertoimen pyörivät 1.70 -tasolla, tämä lienee aikalailla kohdallaan. Pelistä lienee tulossa vähämaalinen. Portugalikaan ei ole mikään runsasmaalinen joukkue. Unibetin kerroin 2.25 alle 2 maalia -tulokselle on kelvollinen, siihen voi pikkupanoksen laittaa. Tasan kahdella maalilla lantit saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Houston Texans – Indianapolis Colts  9.10.2015 klo 03.25

Vihje: Colts, kerroin 2.20 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Indianapolis Colts pelasi edellisen ottelunsa ilman joukkueen tähtipelinrakentaja Andrew Luckia. Luckin olkapää vihoitteli sen verran, että joukkue päätti jättää hänet sivuun Jacksonville -ottelusta. Luckin korvaajana ottelussa oli veteraani Matt Hasselbeck. Hän heitti Jaguars -ottelussa maalin ja yhteensä 282 jaardia. Colts voitti Jacksonvillen niukasti yliajalla 16-13. Luck saattaa palata nyt Houstonia vastaan.

Indianapolis Coltsin kausi on ollut paha pettymys. Sitä povattiin melko yleisesti Super Bowl -joukkueeksi, mutta neljän ottelun jälkeen sillä on vasta kaksi voittoa. Colts hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan Buffaloa ja NY Jetsiä vastaan. Seuraavat kaksi se voitti, mutta vastukset olivat ehkä liigan huonoimmat joukkueet, Jaguars ja Tennessee Titans. Kumpikin Coltsin voitto oli vielä hyvin niukka, yhteensä se voitti Jaguarsin ja Titansin vain viidellä pisteellä.

Kotijoukkue Houston on hienoinen suosikki ottelussa. Sen voittokerroin on NorcicBetillä 1.74, tasoitus on kaksi pistettä. Coltsilla on paljon enemmän parannettavaa kuin Texansilla, ”katto” on korkeammalla. Laitetaan pieni panos Indianapolikselle, jossain vaiheessa Coltsin peli petraantuu, ja siksi kerroin on houkutteleva. NordicBet antaa Coltsin voitosta kertoimen 2.20.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tappara – Kärpät 8.10.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: Alle 4,5 maalia 1,74 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tapparan alkukausi on ollut todella epätasainen. Päävalmentaja Jussi Tapola on myöntänyt, että kirvesrintojen tähtipelaajista Veli-Matti Savinainen ja Stephen Dixon eivät ole olleet SM-liigan vaatimalla tasolla.

Vaikka Kärpät on ollut SM-liigassa heikossa pelivireessä, oululaisten päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen peli-ilmeeseen Düsseldorfia vastaan.

Tapparalla ei todennäköisesti ole vaikeuksia motivoitua otteluun, jossa vastustajana on joukkue, joka on ollut viime vuosina tamperelaisten kultahaaveiden tiellä. Maaliodotusarvo ei ole korkea ja valitsemmekin vetokupongille alle 4,5 maalia.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Formula 1 – Venäjän GP  9.10.2015 klo 10.00

Vihje: Perez top 6, kerroin 4.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tämän viikonlopun Formula 1 -osakilpailu ajetaan Venäjällä Sotsissa. Rata on katurata, joka kiertää vuoden 2014 talviolympialaisten olympiakylän paikkeilla. Kisan kärkipaikkojen osalta tärkein kysymys ovat renkaat. Viime vuosien ykköstalli Mercedes epäonnistui Singaporen osakilpailussa kolmisen viikkoa sitten renkaiden vuoksi. Mercedeksen käyttämät Pirellin superpehmeät renkaat eivät toimineet Singaporessa, kuinka on tänä viikonloppuna?

Luultavimmin Singaporen epäonnistuminen oli vain työtapaturman Mercedeksen voittokulussa. Singaporen olot ovat vaativat, radan asfaltti ehkäpä karkeinta kaikista Grand Prix -kauden radoista. Rata on muutenkin vaativa ja ilmasto vielä trooppisen lämmin. Sotsin rata on paljon sileämpi ja helpompi, eikä lämpötilakaan ole lähelläkään Singaporen lukemia.

Top 6 -sijoitus muilta kuin kolmelta kärkitallilta on yllätys, mutta haetaan tästä pelikohdetta. Force Indian Hulkenberg ja Perez saavat Bet365:lta kuuden parhaan joukkoon sijoittumisesta kertoimen 4.50. Näistä kahdesta kuskista vedonlyöjä voi valita makunsa mukaan kumman vaan, se lienevät aika tasaisia taitojensa osalta. Valitaan vinkkiin Perez, hän ajoi hienosti ennen Suzukaa, ja nyt voisi olla paikka nousta taas kärjen kannoille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Los Angeles Kings – San Jose Sharks 8.10 klo 05.30 | NHL

Vihje: Los Angeles Kings 2,20 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Los Angeles Kingsiä ylemmän keskikastin joukkueena, kun taas San Jose Sharks löytyy huomattavasti kauempaa. Muun muuassa peliyhtiö Unibet tarjoaa kotijoukkueen mestaruulle kerrointa 17,00, kun taas vierailijoille kerrointa 34,00.

Los Angeles Kingsillä on kasassa erittäin laadukas joukkue. Näin ollen menestys voi hyvinkin palata yhden surkean kauden jälkeen. Päävalmentaja Darryl Sutterilla on kasassa etenkin erittäin nälkäinen ryhmä.

Jos Los Angeles Kingsin viime kausi päättyi pettymykseen, samaa voidaan sanoa San Jose Sharksin tilanteesta. Vierasjoukkue äi viime vuonna ensimmäistä kertaa 12 vuoteen pudotuspelien ulkopuolelle. Se ei ollut lopulta suinkaan ainoa hailauman ongelma, sillä lisäksi toimitusjohtaja Doug Wilsonin ja ex-kapteeni Joe Thorntonin välit tulehtuivat.

San Jose Sharks ei keskittynyt pelaajamarkkinoilla joukkueensa nuorentamiseen, vaan vierasjoukkueeseen hankittiin yhä lisää kokemusta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Los Angeles Kingsin kotijää on ollut San Jose Sharksille todella vaikea paikka. Viiteen edelliseen vierailuun hailauma onkin saalistanut ainoastaan yhden voiton.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Pohjois-Irlanti – Kreikka  8.10.2015 klo 21.45 | EM-jalkapallo

Vihje: tasapeli, 2.90 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jalkapallon EM-karsintojen lohko F:n suurin yllättäjä, lohkoykkönen Pohjois-Irlanti kohtaa lohkon pahimman pettymyksen, lohkojumbon Kreikan. Brasilian MM-kisoissa melko mukavasti pelannut Kreikka on sukeltanut karsinnoissa todella pahasti. Se on hävinnyt muun muassa Fär-saarille kahdesti. Pohjois-Irlannilla on kahdeksan ottelun jälkeen saldona 5-2-1, maaliero on 12-6.

Kreikka hävisi Fär-saarilla isännille 1-2, mutta kaikki muut vieraspelinsä se on pelannut tasan. Sen puolustus on ollut vieraskentillä tappiopeliä lukuunottamatta hyvä. Kovan Romanian kentälläkin Kreikka piti nollat. Kreikan pahassa epäonnistumisessa ei ole kyse siitä, että joukkue olisi yht’äkkiä niin huono. Suomea vastaan kotikentällä kuukausi sitten se hallitsi mielin määrin, mutta hävisi. Kreikan kohdalla taitaa olla kyse huonosta valmistautumisesta karsintojen alussa ja sitten muutaman tappion aikaansaamasta epäonnistumisten kierteestä.

Pohjois-Irlanti joutuu otteluun ilman parasta maalintekijäänsä Kyle Laffertyä. Hän on tehnyt seitsemän joukkueen 12:sta karsintamaalista. Muutenkaan Pohjois-Irlanti ei ole juhlinut maaleilla viime otteluissa. Se teki maalin Unkaria vastaan, Romaniaa vastaan taas ei yhtään. Suomea ja Fär-saaria se kuritti useammalla maalilla, mutta Suomeakin vastaan molemmat maalit teki juuri nyt poissa oleva Lafferty.

Kreikka varmasti haluaa siedettävän tuloksen. Se pelaa vahvuuksillaan eli puolustaa tiukasti. Pohjois-Irlanti ei ole mikään taiturimainen maalintekojoukkue, ja vielä ilman Laffertyä sen maaliodotusarvot laskevat. Tasuri ei ole irlantilaisille katastrofi, joten se takuulla pelaa riskittömästi. Unibet antaa tasapelille vain kertoimen 2.90, mutta sen voi pienellä laittaa peleihin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Romania – Suomi  8.10.2015 klo 21.45

Vihje: Romania, kerroin 1.75 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Suomi jatkaa surullisia EM-karsintaotteluitaan Romaniaa vastaan. Karsintaturnausta on jäljellä kaksi ottelua. Romania on menossa EM-kisoihin, sillä on Suomi-ottelun jälkeen vielä peli Fär-saarilla. Yhdellä voitolla Romania varmistaa paikkansa kisoissa. Suomellakin olisi vielä hyvin hyvin pieni matemaattinen mahdollisuus päästä kisoihin, mutta se ovi on niin pieni, että siitä ei kannata puhua. Suomen loppusijoitus tulee olemaan neljäs, kolmossija, josta vielä olisi voinut päästä kisoihin jää muutaman voiton päähän.

Suomi joutuu Romaniaa vastaan, ja myös seuraavaan otteluun Pohjois-Irlantia vastaan ilman joukkueen ehdottomasti parasta ja tärkeintä pelaajaansa Roman Eremenkoa. Eremenko oli jo sivussa kaksi edellistä ottelua Kreikkaa Fär-saaria vastaan. Kapellimestarin puuttumisesta huolimatta Suomi voitti nämä kummatkin ottelut. Fär-saaret meni nurin nihkeästi 1-0 kotikentällä. Kreikassa Suomi oli aikalailla jyrän alla, mutta kotijoukkueen tehottomuus ja Suomen yksi maalia saivat Suomen voittajaksi 1-0. Kreikka on heikompi joukkue kuin Romania, mutta silti tämä ottelu voi jotenkin antaa osviittaa siitä, mihin suuntaan Romaniassa mennään. Kreikka voitti Suomea vastaan pallonhallinan 59-41, ja laukaukset Kreikka voitti peräti 20-3.

Paperilla Romania on aivan eri tason ryhmä kuin Suomi, ja niin on kentälläkin. Suomen kotiottelussa Romania vei voiton 0-2. Tuossa pelissä Suomella oli vielä odotukset korkealla, mutta Romania otti eleettömän ja varman voiton. Romanian voittokerroin on Nordicbetilla 1.75, ja jos isänmaallisuus antaa periksi, niin rahat voi laittaa Romanialle. Romania hallitsee peliä aivan kuten Kreikka, mutta se puolustaa vielä paremmin kuin kreikkalaiset.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Pittsburgh Pirates – Chicago Cubs  8.10.2015 klo 03.08

Vihje: alle 5.5 juoksua, kerroin 1.96 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

MLB:n National Leaguen wild card -ottelussa Chicago Cubs matkaa Pittsburghiin Piratesin vieraaksi. Joukkueiden voittosuhteet olivat runkosarjassa kokolailla tasaiset. Pirates sai kotiedun yhden ottelun turvin.

Chicago Cubs on ollut yksi kauden puheenaiheista. Joukkue on täynnä nuoria lahjakkuuksia, ja tänään aloittava pitcher Jake Arrieta on yksi kauden ehdottomista tähdistä. Cubs on jonkinlaisessa uudelleenrakennusvaiheessa, jossa joukkuetta nuorennettiin, mutta se on onnistunut ottamaan kehityksessään aikamoisia harppauksia. Asiantuntijat olivat yhtä mieltä, että Cubs on tulevaisuuden joukkue, mutta harvempi arvasi, että se tulevaisuus on käsillä jo nyt.

Wild card -ottelu on kerrasta poikki, ja se tarkoittaa sitä, että joukkueet pelaavat todella tarkasti, yhteenkään virheeseen ei ole varaa. Eilisessä American Leaguen wild card -ottelussa Houston voitti NY Yankeesin 3-0, joten pelin luonteeseen kuuluu, että juoksuja tulee vähän. Nyt kentällä on vielä eilistä ottelua parempi pitcher -kaksikko. Ottelun totals-raja on vain 5.5, mutta kyllä silti voi pelata alle-tulosta. Unibetin alle 5.5 juoksua saa hyvän kertoimen 1.96, sille lantit.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Chicago Blackhawks – New York Rangers 8.10.2015 klo 03.00 | NHL

Vihje: Chicago Blackhawks 2,20 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Chicago Blackhawks juhli viime kauden päätteeksi Stanley Cupia. Jotain kotijoukkueen tilanteesta hieman pidemmälläkin tähtäimellä kertoo se, että ryhmä on saalistanut viiteen edelliseen vuoteen vaatimattomasti kolme Stanley Cupia.

Hallitsevan mestarin runko on hyvin kasassa. Corey Crawford, Duncan Keith, Jonathan Toews ja kumppanit ovat pelaajia, jotka rakentavat edelleen Chicago Blackhawksin selkärangan.

Suurimmat muutokset New York Rangersin kohdalla olivat Martin St. Louisin lopettamisuutinen ja Glen Satherin siirtyminen sivuun GM:n tehtävistä. Lisäksi Carl Hagelin vaihtui Emerson Etemiin. Kieltämättä New York Rangers joutui antamaan tasoitusta muita saman divisioonan joukkueita vastaan, sillä heistä moni onnistui siirtomarkkinoilla paremmin.

Hallitsevan mestarin voittaminen on muille seuroille erittäin tärkeä asia, mutta Chicago Blackhawks oli viimekin kaudella valtavan hyvä kotijoukkue, ja toisekseen kerroinasettelussa kotijoukkueelle tarjottavat kertoimet nousevat mielenkiintoisiksi pelivalinnoiksi. 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

New York Yankees – Houston Astros  7.10.2015 klo 03.08

Vihje: Houston, kerroin 1.86 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

MLB-kauden ensimmäisessä pudotuspeliottelussa kohtaavat New York Yankees ja Houston Astros. American leaguen wild card -peli on kerrasta poikki, ottelu pelataan New Yorkin Yankee Stadiumilla. Ottelun voittaja aloittaa seuraavalla pudotuspelikierroksella Kansas Cityä vastaan torstaiyönä.

Ja kun ottelu on kerrasta poikki, niin joukkueet laittavat peliin parhaat pitcherinsä. Houstonin ykkösmies on Dallas Keuchel, hän on jo kahdesti tällä kaudella pitänyt Yankeesit nollilla. Yhteensä Keuchel on pelannut tänä vuonna Yankeesia vastaan 16 vuoroparia ilman juoksuja. Keuchel on American Leaguen ainoa pitcher, jolla on tällä kaudella yli 20 voittoa runkosarjassa. Hänen tilastolukemansa ovat 20-8, ja ERA 2.48. Keuchel on ollut sen verran hyvä, että hän on varteenotettava ehdokas voittamaan parhaan pitcherin Cy Young -palkinnon.

Voittaakseen Houstonin Yankeesin pitää saada Rodriguez sekä loppukaudesta myös heikosti pelanneet Jacoby Ellsburyn ja Brett Gardnerin nostamaan tasoa. Houston on selvästi parempikuntoinen, Yankees taitaa jo piiputtaa pahasti. Kotietu on toki painava tekijä, mutta Keuchelin menestys Yankeesia vastaan, ja oikeastaan koko joukkueen taso ja päivän kunto puoltaa Houstonin pelaamista. Kupongille voi laittaa Astros Unibetin kertoimella 1.86.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

MLB -voittaja 6.10.2015

Vihje: Pittsburgh Pirates, kerroin 13.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Baseballin MLB-liigan pudotuspelita alkavat tänä yönä. Pudotuspelit ovat runkosarjaan verrattuna nopeasti ohitse. Kun runkosarjaa tahkotaan 162 peliä, niin pudotuspeleissä mestari saattaa helpoimmillaan selvitä vain 11 ottelulla. Varsinkin wild card -ottelu on aikamoista onnenpeliä, kierros pelataan kerrasta poikki -systeemillä.

American Leaguen runkosarjan ykkönen oli Kansas City Royals, ja National Leaguen ykkönen oli St Louis Cardinals. Vetomarkkinoiden ykkössuosikki mestariksi, eli World Seriesin voittajaksi on kuitenkin huiman hyvän loppukauden pelannut Toronto Blue Jays.

Pirates on ollut tasainen koko kauden, ja sillä on hyvä voittosuhde todella kovassa lohkossa. Pittsburghin joukkue on hyvin tasapainoinen, pitcherit ovat hyviä ja niin on sisäpelikin koko joukkueen osalta. Pittsburgh on hyvä kotikentällään, ja sillä pudotuspelikokemusta viime vuodelta. Kupongille Pirates kovalla Unibetin kertoimella 13.00.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tappara – Vitkovice 6.10.2015 klo 18.30 | CHL

Vihje: Alle 5,5 maalia 1,56 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tapparan voiton avain joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa oli loistava maalivahtipeli. Paikkojahan Vitkovicella oli jopa enemmän verrattuna tamperelaisiin, mutta Mika Noronen oli maalinsuulla loistava.

Vitkovice on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista. Kaikki kilpailut mukaanlukien viiteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on viimeistellyt vain kerran enemmän kuin yhden maalin.

Vitkovicen on avattava jossain vaiheessa pelaamistaan, jos maalinteossa ei olla onnistuttu. Mikäli Tappara onnistuu viimeistelemään maalin tai pari, ottelupari alkaa olla ohitse. Vaikeaa nähdä, että miten tshekkiläisten hyökkäys olisi kokenut ihmemuutoksen valtavien ongelmien jälkeen.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

HC Davos – HIFK 6.10.2015 klo 18.30 | CHL

Vihje: Alle 5,5 maalia 1,56 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

HC Davosin ja HIFK:n ensimmäinen kohtaaminen oli äärimmäisen tiukka, sillä helsinkiläiset voittivat lopulta vähämaalisen ottelun numeroin 2-0. Joukkueiden toiseen osaotteluun kaikki ovat täysin avoinna.

Etenkin HIFK on pelannut jatkuvasti hyvin tasaisia maalien otteluita. Viimeksi helsinkiläiset voittivat Kärpät Oulussa lukemin 2-3. Itseasiassa punaisten kolme edellistä ottelua ovat menneet aina jatkoille saakka.

HC Davos on noin yhdeksän miljoonan euron budjetilla operoiva joukkue. Syyskuussa he pelasivat neljä kertaa kotonaan saalistaen kaksi voittoa, yhden tappion ja yhden tappion jatkojen päätteeksi. HIFK on ollut alusta asti hyvin motivoitunut CHL:n suhteen, ja nyt pelataan aidosti tärkeistä asioista.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Seattle Seahawks – Detroit Lions  6.10.2015 klo 03.30

Vihje: yli 43.5 pistettä, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

NFL:n Monday Night Footballissa kohtaavat kaksi kehnosti aloittanutta joukkuetta. Viime kauden Super Bowlin hävinnyt, ja tätä edeltäneen kauden mestari, Seattle Seahawks hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan. Avausviikonloppuna Seattle hävisi St Louis Ramsille jatkoajalla. Toisella kierroksella se hävisi vieraissa alkukauden ehkäpä parhaalle joukkueelle Green Bay Packersille kymmenellä pisteellä. Viime viikonloppuna Seattle päihitti umpikehnon Chicagon kotoaan puhtaasti 26-0.

Detroit Lions on hävinnyt kaikki kolme otteluaan. Neniin on tullut ensin San Diegolta ja Minnesotalta vieraissa ja viime kierroksella Denverilta kotikentällä.

Seattlen voittokerroin on vain 1.19, ja tasoitus on 9.5 pistettä. Fiksuin veto löytyy totalseista, linja on painettu alas 43.5:een. Seattlen puolustus on loistava, ja Detroitin hyökkäys on ollut kehno, joten tämä kai perustelee matalan totals-rajan. Toisaalta Lions-hyökkäyksessä on potentiaalia, takavuosina se teki hyvinkin paljon pisteitä. Ja Lions -puolustus on niin kehno, että kyllä Seattle neljä maalia tekee. Kupongille voi laittaa yli 43.5 pistettä Bet365:n kertoimella 1.90.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

MIFK – RoPS  5.10.2015 klo 18.30

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.76 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Rovaniemen Palloseura nousee voitolla jälleen Veikkausliigan ykköseksi. Tällaiset pelit sen täytyy hoitaa, mikäli se mielii nostaa pokaalin kauden päätteeksi. Veikkausliigaa pelataan 33 kierrosta, joten yksikin epäonnistuminen pilaa koko kauden. RoPS:n seuraava ottelu on kotona Kuopiota vastaan ja viimeinen on vieraspeli Lahdessa. Tällä hetkellä kärjessä oleva SJK kohtaa seuraavaksi vieraissa Turun Interin ja sitten lopuksi kotonaan Jaron. HJK:kin on vielä jotenkin mukana voittotaistossa. Sen seuraava on kotiottelu Jaroa vastaan, ja viimeinen on vieraspeli Kuopiossa.

Rovaniemeläisten matka Maarianhaminaan ei voisi Suomen kentillä olla hankalampi. RoPS:n valmentaja Juha Malinen kertoo seuran verkkosivuilla kuinka matka vie vuorokauden. Joukkue lähti eilen illalla kuuden aikaan junalla kohti etelää, ja sitten Turusta matka jatkui laivalla. Joukue saanee mukaansa poikkeuksellisen paljon rovaniemeläisiä kannattajia, tilanne on hyvin harvinainen kaupungin jalkapalloväelle, toista mahdollisuutta liigan voittoon Lapin väki saattaa joutua odottamaan.

Ottelusta odotetaan vähämaalista, tämäkin on oikein, mutta silti siitä löytyy peliä. RoPS on pelannut juhannuksen jälkeen 16 Veikkausliigan ottelua, ja näistä 11 on mennyt alle 2.5 maalin. MIFK on pelannut juhannuksen jälkeen kahdeksan kotiottelua liigassa, ja näistä seitsemän on mennyt alle 2.5 maalin. Unibetin kerroin tulokselle alle 2.5 maalia on 1.76, sen voi rastittaa kupongille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Atletico Madrid – Real Madrid  4.10.2015 klo 21.30 | Valioliiga

Vihje: Real Madrid, kerroin 2.30 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Madridin mahtavassa derbyssä Atletico ja Real kohtaavat Atleticon kotikentällä. Real on joukkueista paremmassa kunnossa. Atletico on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Ensin La Ligassa kauden yllätysjoukkue Villareal voitti sen 1-0, ja sitten vielä viikolla Atletico hävisi omalla kotikentällään Mestareiden liigassa Portugalin Benficalle 1-2. Real Madrid ei ole hävinnyt virallista ottelua sitten toukokuun, jolloin Juventus pudotti sen Mestareiden liigan finaalista.

Atletico ei ole pelannut hyvin koko kautena, mutta alkukaudesta se vielä nappasi pisteitä, eikä kehno pelaaminen mitenkään haitannut. Atleticon tärkeä keskikenttämies Koke on edelleen loukkaantuneiden kirjoissa, ja tämä on Realille suuri etu.

Real on ollut tällä kaudella aikalailla oma itsensä, suuri helpotus niille, jotka pelkäsivät joukkueen notkahdusta uuden valmentajan Rafa Benitezin tultua seuraan. Sen lisäksi, että Real ei häviä, niin se silloin tällöin suorastaan murskaa vastustajansa. Mestareiden liigassa se pieksi Shaktar Doneskin 4-0. La Ligassa Real voitti Espanyolin 6-0 ja Betisin 5-0. Realin edellinen liigaottelu oli kotikentällä maaliton tasapeli Malagaa vastaan. Ronaldo missasi tuossa ottelussa useammankin paikan, supertähti C Ronaldo on ilmeisesti nykyään joko täysin pitelemätön tai sitten kehnonpuoleinen.

Realilta puuttuvat Danilo ja Pepe, Sergio Ramos ja Bale ovat mukana kokoonpanossa, ja Rodriguezkin on pikku hiljaa tervehtymässä.

Real Madrid on vetomarkkinoiden suosikki. Sen voittokerroin on Bet365:llä 2.30, ja se riittää pelikupongille. Atletico on sen verran vaisu, että Realin kerroin on juuri ja juuri pelattava.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

San Francisco 49ers – Green Bay Packers  4.10.2015 klo 23.25 | NFL

Vihje: 49ers +7.5, 1.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Koko NFL-yleisö taitaa olla yksimielisiä siitä, että Green Bay Packers on huomattavasti kovempi joukkue kuin San Francisco 49ers. Green Bay on voittanut kaikki kolme otteluaan. Kova Seattlekin meni nurin 27-17. Edelliskierroksella Green Bayn QB Aaron Rodgers heitti viisi maalia, kun Packers voitti Kansas City Chiefsin 38-28.

San Francisco taas voitti avausottelussa Minnesotan, mutta sitten tuli neniin kahdesti. Edellisottelussa 49ersin QB Colin Kaepernick heitti neljä syötönkatkoa, kun Arizona myllytti San Franciscon 7-47.

San Francisco saa ottelussa 7.5 pistettä tasoitus, ja sille lantit laitetaan. Packersin kaksi edellistä vakuuttavaa voittoa olivat kumpikin kotikentällä. 49ersin kaksi edellistä tappiota olivat kumpikin vieraskentällä. San Franciscon kauden avausottelu oli kotikentällä.

Packersin ongelma on se, että sen puolustus ei pysty pysäyttämään juoksupeliä. Tämä on 49ersille hyvä ase. Sen keskushyökkääjä Carlos Hyde on hyvä, ja QB Kaepernick on yhtä hyvä juoksemaan pallon kanssa kuin epävarma heittopeleissään. San Francisco varmasti juoksee suurimman osan hyökkäsypeleistään, jolloin se myös saa kulutettua kelloa ja pidettyä Aaron Rodgersin johtaman Packers -hyökkäyksen poissa kentältä.

NFL:ssä pelataan vain kerran viikossa, mutta silti joukkueille tule vähemmän tärkeitä otteluita. Kaikkiin peleihin mikään joukkue ei voi valmistautua täysillä. Tämä taitaa olla sellainen ottelu, joka on Green Baylle vähemmän tärkeä, kun taas San Franciscolle ottelu on kahden tappion jälkeen hyvinkin tärkeä.

Unibetin kupongille ruksataan 49ers +7.4 pistettä kertoimella 1.80. Ottelu alkaa ennen puolta yötä, joten yökyöpeleille on tiedossa jännittävä matsi.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jokerit – TsSKA 4.10.2015 klo 16.00 | KHL

Vihje: TsSKA draw no bet, kerroin 1.90 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

KHL:ssä pelataan todellinen huippuottelu, kun Moskovan TsSKA saapuu Helsinkiin Jokereiden vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kahdesti ja molemmat ovat onnistuneet nappaamaan yhden voiton. Jokerit hävisi TsSKA:lle viikko sitten Moskovassa 5-2, joten tänään on hyvä revanssin paikka.

TsSKA pelaa fyysistä peliä, eikä anna vastustajalle yhtään turhaa tilaa, joten Jokereiden on käytettävä tehokkaasti paikkansa hyödyksi, mikäli se haluaa taistella pisteistä. Helsinkiläisten maalinsuulla Riku Heleniukselta vaaditaan huippupeliä. Kotikenttä tasoittaa tilannetta viime viikon otteluun verrattuna, mutta Jokereilla on silti edessään kova ilta.

TsSKA:n tähdet tulevat laittamaan Jokerit jälleen todelliseen puntariin. Viime viikolla helsinkiläisillä ei ollut mitään saumoja Moskovassa, mutta tänään nähdään tiukempi peli. Uskon silti, että vierasvoitto on tänään erittäin lähellä. Vetolapulle laitetaan draw no bet-veto, jossa tasapeli palauttaa panoksen takaisin pelitilille. 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

Arsenal – Manchester United  4.10.2015 klo 18.00

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 1.74 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Manchester United nousisi voitolla jälleen liigakärkeen. Arsenal taas nousisi parin maalin voitolla Valioliigan sarjataulukon kakkoseksi Unitedin edelle. ManU:lla on takana kolmen voiton putki. Arsenal voitti viime kierroksella Leicesterin 5-2, ja sitä ennen se hävisi Chelsealle 0-2.

Unitedin takavuosien luunkova keskikenttäpelaaja Roy Keane kuvaili Arsenalia hiljattain pehmeäksi, heikoksi ja joukkueeksi, jossa ei ole voittajia. Unitedin miehellä on kaikki oikeutus väittämäänsä – Arsenal on voittanut viimeisistä 13.sta ottelusta ManU:a vastaan vain kerran. Surkea tilasto, vaikka kumpikin joukkue on periaattessa samalla tasolla. Viime kaudellakin Arsenal onnistui häviämään Unitedille kotikentällään, vaikka se hallitsi ottelua mielin määrin.

Arsenal on ollut kotikentällä vaisu. Se on pelannut kolmesti Emirates -stadionilla ja saldo on 1-1-1, maalisuhde kotikentälle vaisu 2-2. Unitedin vierassaldo on 2-0-1, maalisuhde on 5-4. Arsenalilla on viime kausina ollut tapana mokata suurissa otteluissa, tämä on ollut esteenä joukkueen menestykselle. Nyt olisi jälleen edessä iso ottelu.

Arsenal on vetomarkkinoilla selvällä erolla ennakkosuosikki. Kotikenttä etu painaa, esimerkiksi Unibet antaa Arsenalille voittokertoimen 2.02, Unitedin voitosta saisi 3.75. Yli 2.5 -maalia tuloksesta saisi Unibetilta kertoimen 1.74, sen voi laittaa kupongille. Kummallakin joukkueella on hyvä hyökkäyspää, ja Arsenalilla sitten on kysymysmerkkejä puolustuksessa. Viikolla Mestareiden liigassa Olympiakos teki kolme maalia Arsenalin kentällä, joten kyllä Unitedkin pystyy tekemään vaikka saman.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Washington Redskins – Philadelphia Eagles  4.10.2015 klo 20.00

Vihje: Redskins, kerroin 2.30 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Washington Redskins ja Philadelphia Eagles ovat kumpikin voittaneet kerran ja hävinneet kahdesti. Kummankin joukkueen pelinrakentaja on epäonnistunut NFL-kauden avausotteluissa. Washingtonin Kirk Cousinsilta ei kovin paljoa edes odotettu, mutta täksi kaudeksi Philadelphiaan siirtynyt Sam Bradford on ollut paha pettymys. Bradford on takavuosien draftin ykkösvaraus, joka pelasi aiemmin St Louis Ramsissa. Loukkaantumiset ovat vaivanneet Bradfordia paljonkin, ja siksi hänen pestaamistaan Eaglesiin ihmeteltiin. Eaglesilla on viime kaudella ykköspelinrakentajna Nick Foles, joka ei pelannut hassummin. Eagles-päävalmentaja Chip Kellyllä on tapana ottaa riskejä pelaajasiirroissa, tai sitten hän näkee asiat paremmin kuin muut. Tällä kertaa saattoi tulla QB-kaupoissa huti. Bradford on alkukaudesta menettänyt pallon viidesti, ja heittänyt vain kaksi maalia.

Vieraskentälläkin Philadelphia on suosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla 1.65, Redskinsin kotivoitosta saisi kertoimen 2.30. Tasoitus on kolme pistettä. Washingtonin kotikerroin on liian suuri. Kuinka voidaan tehdä selvä vierassuosikki joukkueesta, jonka potentiaali kauden allakin oli rajallinen, ja joka ei ole kauden aikana esittänyt vielä mitään muuta kuin sekavuutta ja epäonnistumia. Kupongille kannattaa laittaa Redskins Unibetin kertoimella 2.30, kyllä veto lähes jokatoisella kerralla osuu.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Everton – Liverpool  4.10.2015 klo 15.30

Vihje: Everton, kerroin 2.70 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Kauden ensimmäinen Merseysiden paikallisottelu pelataan Evertonin kentällä. Kotijoukkue on ehkä hieman yllättäen sarjataulukossa edellä. Liverpool on pisteen Evertonin takana. Evertonin maalisuhde on positiivinen 11-7 ja Liverpoolilla maalisuhde on pakkasella 7-9. Kumpikin voitti edellisen ottelunsa lukemin 3-2. Everton voitti vieraissa West Bromwichin ja Liverpool kotonaan Aston Villan.

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers on jo aika lähellä potkuja. Tulokset ja joukkueen pelitapa eivät tyydytä. Rodgers sai hieman helpotusta ahdinkoon Villa -ottelun aikana. Tuossa pelissä pitkään sivussa ollut Daniel Sturridge näytti, kuinka paljon joukkue olisikaan tarvinnut häntä.

Vetomarkkina pitää Liverpoolia tällä hetkellä Evertonia parempana joukkueena. Unibet antaa kotijoukkue Evertonille voittokertoimen 2.70, kun vierailija Liverpool saa kertoimen 2.80. Liverpool ei kyllä ole Evertonia parempi nykykunnossaan. Ei tulokset eivätkä peliesityksen puolla sellaista näkemystä. Poolilla on ehkä enemmän potentiaalia joukkueessa, mutta ennen kuin siitä näkyy edes vilaus, on kupongille laitetta rasti Evertonin voiton kohdalle. Unibetin vetolapulle siisn Everton hyvällä kertoimella 2.70.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

KooKoo – Pelicans 3.10.2015 klo 17.00 | Liiga

Vihje: KooKoo Draw no bet, kerroin 1.90 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

KooKoo kohtaa kotijäällään Lahden Pelicansin lauantain Liiga-kierroksella. Kun katsoo ottelun kertoimia, on vaikea ymmärtää kertoimien laskijoiden ajatuksenjuoksua. Jotenkin viiden ottelun tappioputkessa rämpivästä Pelicansista on saatu leivottua otteluun ennakkosuosikki. KooKoo on sarjataulukossa yhdeksäntenä ja Pelicans toiseksi viimeisenä.

Pentti Matikaisen ja Pasi Nurmisen Pelicansin piti pelata tällä kaudella ”äijämäistä hokia”, mutta meno on ollut kaukana siitä. Pelicans saattaa toki yksittäisessä ottelussa napata voiton, mutta kertoimien takia tänään on pakko pelata kotivoittoa. Pelicans on tuttuun tapaan surkeassa jamassa, kun taas KooKoo on ollut pirteä. Lisäksi Josh Green palaa tänään KooKoon kokoonpanoon.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Manchester City – Newcastle  3.10.2015 klo 17.00 | Valioliiga

Vihje: Newcastle +2, 1.81 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Lauantain Valioliiga-kierroksen suurin suosikki on vetomarkkinoilla on Manchester City, esimerkiksi Unibet antaa sille voittokertoimeksi vain 1.25. Viime viikkoina City on kuitenkin alkanut kompuroida pahasti. Hetki sitten se oli jo ylioimaisessa johdossa sarjataulukossa, mutta nyt se on kakkospaikalle paikallisvastus Unitedin perässä. Cityn alamäki alkoi Mestareiden liigan ottelusta, jossa se kotonaan kohtasi Juventuksen. Siihen mennessä City oli voittanut kaikki viisi liigaotteluaan, mutta heti Juventus -tappion jälkeen se hävisi vielä kotonaan West Hamille. Viidestä viime ottelusta City on voittanut vain kaksi ja hävinnyt kolmesti. Cityn edellinen peli oli Mestareiden liigassa viikolla, Borussia Monchengladbach meni vieraissa nurin 2-1. Tässä ottelussa suurin tekijä oli maalivahti Joe Hartin loistopeli.

Cityn suurin yksittäinen ongelma taitaa olla kapteenin Vincent Kompanyn poissaolo puolustuksen keskustasta.

Newcastle on Valioliigan sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Se ei ole vielä voittanut, saldo on 0-3-4, maalisuhde on 5-11. Viime kierroksella Newcastle pelasi jo lupaavasti. Chelsean kanssa ottelu päättyi Newcastlessa 2-2.

Cityn voittokerroin on liian pieni, vaikka se onkin aivan eri luokan joukkue kuin Newcastle. Veto kannattaa laittaa tätä pikkukerrointa vastaan. Hyvä vaihtoehto on Newcastle +2 Unibetin kertoimella 1.81. Cityn tasan kahden maalin voitolla panokset saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Chelsea – Southampton  3.10.2015 klo 19.30

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Viime kauden Valioliigan mestari Chelsea kompuroi välillä todella pahasti. Viimeksi viikolla se hävisi Mestareiden liigassa Porton vieraana. Chelsean edellinen Valioliiga-ottelu oli nihkeä 2-2 -tasapeli kehnon Newcastlen kentällä. Surkeiden otteiden seurauksena Chelsean on liigan sarjataulukossa vasta sijalla 14. Seitsemän ottelun jälkeen sillä on enemmän häviöitä kuin voittoja, maalisuhdekin on pahasti miinuksella 11-14. Nyt voi jo varmaan sanoa, että Chelsea ei ole keväällä mukana kun mestaruutta ratkaistaan.

Southamptonkin on ollut pienoinen pettymys. Se pääsi viime kauden jälkeen mukaan Eurooppa-liigan tultuaan liigassa seitsemänneksi. Kahtena viime kesänä Southampton on menettänyt nipun avainpelaajia suurempiin seuroihin. Nyt taisi tulle eteen tilanne, että joukkue ei enää kestänyt menetyksiä.

Chelsean voittokerroin on Bet365:llä 1.80, ja Sotonin kerroin on 5.00. Lukemat lienevät aikalailla kohdillaan. Paras veto otteluun löytyy totals-puolelta. Soton puolustaa hyvin, ja Chelseankin on pelattava perusasioiden kautta. Bet365 antaa kertoimen 2.00 sille, että ottelussa tulee alle 2.5 maalia. Sille voi lantin laittaa.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Crystal Palace – West Bromwich 3.10.2015 klo 14.45

Vihje: WBA +0, kerroin 3.55 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

West Bromwich on päästänyt kahdessa viime ottelussaan kuusi maalia. Ensin Liigacupissa Norwich teki kolme maalia omalla kentällään WBA:n verkkoon, ja sitten vielä viime maanantaina Wst Bromwich päästi kolme maalia kotonaan Evertonia vastaan. Kummankin ottelun WBA hävisi, Evertonia vastaan se teki itse kaksi maalia. West Bromwichin puolustuksessa on ilmeisen pahoja ongelmia. Everton-ottelussa sillä oli kyllä myös kehnoa tuuria, Everton laukoi pelissä neljä kertaa maalia kohti, ja kolme meni verkkoon saakka. WBA oli mennyt ottelussa jo 2-0 -johtoon, kunnes se päästi Evertonin mukaan peliin, rinnalle ja ohi.

West Bromwichin puolustuksessa on loukkaantumishuolia. Gareth McAuleyn ja Jonas Olssonin pelaaminen Crystal Palacea vastaan on hyvin epävarmaa.

Suositeltava veto otteluun on myös panostaa vierasjoukkue West Bromwichiin. Sen vierasotteluiden saldo on vakuuttava. WBA +0 saa Bet365:ltä kertoimen 3.55, ja senkin voi pienellä laittaa vetolapulle.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Darmstadt – Mainz  2.10.2015 klo 21.30

Vihje: Darmstadt +1, kerroin 2.18 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Darmstadt on sympaattinen poikkeus Bundesliigan miljoonajoukkueiden keskellä. Täksi kaudeksi pääsarjaan nousseen Darmstadtin kotistadionille mahtuu vain 17 000 katsojaa. Tarinoiden mukaan sen katsomoissa kasvaa laattojen välissä rikkaruoho. Kiillotetun korporaatiojalkapallon rinnalla Darmstadt on vähintäänkin virkistävä poikkeus, joukkueelle ei voi muuta kuin toivoa hyvää. Ennen tätä kautta Darmstadt oli pelannut peräkkäin 33 vuotta alasarjoissa.

Darmstadt on aloittanut Bundesliiga-kauden melko hyvin. Kauden alla se oli jokaisessa kausianalyysissä tuomittu varmaksi putoajaksi. Parhaillaan Darmstadt on sarjataulukossa komeasti puolivälissä sijalla yhdeksän. Sen kaksi viimeistä ottelua ovat olleet hienoja. Ensin Darmstadt voitti kotonaan Werder Bremenin 2-1 ja sitten perään se pelasi 2-2 -tasapelin mainion Dortmundin kentällä. Darmstadtin Sulu teki tasoitusmaalin viimeisellä minuutilla.

Darmstadtilla ei ole ottelussa pahoja poissaoloja. Keskikentän Niemeyer pelaa suojamaski kasvoilla.

Darmstadt ei ole vetomarkkinoilla arvostettu vaikka pelit ovat sujuneet. Kotijoukkue saa Unibetilta voittokertoimen 3.05, ja Mainz saa kertoimen 2.40. Kyllä Darmstadt jossain vaiheessa varmasti tulee alaspäin, mutta ei hyvän syysvireen tarvitse loppua Mainzia vastaan. Mainz ei ole nyt tehnyt maaliakaan yli 200 minuuttiin. Kupongille voi laittaa Darmstadt +0 Unibetin kertoimella 2.18.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Celta Vigo – Getafe  2.10.2015 klo 21.30

Vihje: Getafe +1, kerroin 2.06 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Celta Vigo pelasi reilu viikko sitten huiman ottelun, kun se pieksi suuren ja mahtavan Barcelonan kotikentällään 4-1. Se johti komeasti 3-0, kun kymmenen minuuttia oli jäljellä. Voitto ei edes olut mitenkään onnekas sattuma, Celta Vigo laukoi pelissä 18 kertaa, saman verran kuin Barcakin.

Celta Vigo on muutenkin ollut hieno yllätys La Ligassa. Se ei ole vielä hävinnyt, ja on sarjataulukossa sijalla neljä. Atletico Madridkin on sen jäljessä. Jos Espanjan liigaa ei johtaisi superyllättäjä Villareal, niin Celta Vigon mainio alkukausi oli varmasti saanut enemmän huomiota.

Getafe ei ole sitten tehnyt mitään kovin hienoa tällä kaudella. Se on sarjassa sijalla 13. Kotikentällään Getafe on ollut melko hyvä, voittoja on kaksi ja tappioita yksi. Vieraissa Getafe ei ole pärjännyt ollenkaan, saldona on kolmen ottelun jälkeen kolme tappiota maalierolla 1-6.

Viime kaudella keskinäisissä otteluissa kumpikin voitti kotiottelunsa. Celta Vigon kentällä pelattiin jo elokuussa, ja peli päättyi 3-1.

Celta Vigo on vetomarkkinoiden selvä suosiksi, Unibetkin antaa sen voitosta vain kertoimen 1.48. Kyllä tämä on aivan liian vähän pelattavaksi. Ei Celta kuitenkaan tule olemaan koko kautta kärkinelikossa. Otteluun on hyvä kääntää veto vieras-Getafen puolesta. Getafe +1 saa Unibetilta kertoimen 2.06, sen voi laittaa peleihin. Tasan maalin erolla Celtan hyväksi panos palautetaan.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

KalPa – Lukko 2.10.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: Lukko 2,35 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

KalPa on kärsinyt valtavasti maalinteko-ongelmista. Kahteen edelliseen otteluun kuopiolaiset eivät ole tehneet maaliakaan. Viimeksi TPS murskasi keltamustat numeroin 4-0.

Lukko on tälläkin hetkellä yksi kovakuntoisimmista joukkueista. Viimeksi raumalaiset tekivät SaiPasta selvää jälkeä. Viisi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan tuottaneet neljä voittoa varsinaisella peliajalla ja yhden voiton jatkoilla. Mukaan mahtuu myös CHL-ottelu.

KalPa on ollut alkukaudella yksi huonoimmista kotijoukkueista. Seuran nokkamies on myös kertonut, että taloustilanteessa ei ole enään yhtään varaa joustaa. Lukkoa voimme pitää vieraissakin ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tappara – HPK 2.10.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: HPK 5,30 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tapparan alkukausi on ollut epämääräinen. Edellisessä kotiottelussaan tamperelaiset murskasivat Pelicansin maalein 8-2, mutta lahtelaiset olivat äärimmäisen huonoja. Tapparan tähtipelaajathan Veli-Matti Savinainen ja Stephen Dixon ovat saaneet rajua kritiikkiä ja täysin syystä.

Myös HPK:n alkukausi on sisältänyt hyvin vaihtelevia peliesityksiä. Mukaan mahtuu muun muuassa selkeäsauna Ilvekseltä ja heti perään selkeänumeroinen voitto JYPin vieraana. Vieraissa hämeenlinnalaiset ovat pelanneet viisi kamppailua saalistaen neljä pistettä.

Viimeisten minuuttien johtoaseman menetykset ovat maksaneet Tapparalle alkukauden aikana jo viisi pistettä. Toisaalta HPK:lla on muutamia inhottavia loukkaantumisia. Vierasjoukkueelta sivussa ovat esimerkiksi Santeri Saari, Eetu Tuulola ja Riku Hahl. Tälläisellä kerroinasettelulla hämeenlinnalaisia ei vain voi olla kokeilematta.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

San Diego Padres – Milwaukee Brewers 2.10.2015 klo 01.40 | MLB

Vihje: yli 7.5 juoksua, 1.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Milwaukee Brewers tulee MLB-liigan ottelussa San Diego Padresin kentälle. Ottelusta on hyvä syy odottaa runsasjuoksuista.

Brewersin aloittava pitcher ottelussa on Taylor Jungmann, hänellä on tältä kaudela yhdeksän voittoa ja seitsemän tappiota, ERA on 3.64. Jungmannin tilastot näyttävät melko hyvältä, mutta hän on taantunut sitä mukaa kun kausi on edennyt. Viimeksi pelatessaan Jungmann antoi kuusi juoksua kuudella osumalla viiden vuoroparin aikana St Louis Cardinalsille. Viimeisissä neljässä ottelussaan hän on antanut vastustajille seitsemän kunnaria ja 22 juoksua 25 osumalla hieman alle 20 vuoroparissa. Hän on ollut vielä paljon huonompi vieraskentillä, jossa ERA koko kaudelta on 4.83.

Kotijoukkueen pitcherinä ottelussa on Ian Kennedy. Hänellä on heikot lukemat tältä kaudelta, kahdeksan voittoa, 15 tappiota ja ERA 4.38. Perjantaina Kennedy kohtasi Coloradon ja tuloksena oli kuuden vuoroparin aikana neljä juoksua kuudella osumalla. Kotikentällään Kennedy on tällä kaudella antanut peräti 29 kunnaria.

Nyt on taas kentällä kaksi heikkoa pitcheriä. Totals-raja on vain 7.5, joten eiköhän tästä mennä yli. Unibet antaa tälle vielä hyvän kertoimen 1.95.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Liverpool – Sion 1.10.2015 klo 22.05 | Eurooppa-liiga

Vihje: Sion +1, 1.87 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Liverpoolin managerilla Brendan Rodgersilla on tiukka valinnan paikka ennen tämän illan Eurooppa-liigan ottelua Sionia vastaan. Liverpool ei ole pelannut häävisti tällä kaudella. Vaikka se voitti viime viikonloppuna Aston Villan 3-2, niin ei Rodgers mitenkään huojentunut voi olla. Tulevana sunnuntaina Liverpool kohtaa paikallisvastus Evertonin, ja se on tärkeä ottelu jos mikä. Jos Liverpool on surkea sunnuntaina, niin Rodgersin palli alkaa kyllä heilua. Hän on takuulla miettinyt, että pitäisikö lähteä Sionia vastaan kakkósmiehityksellä ja säästää ykkössakki sunnuntaita varten.

Sen verran Poolin leiristä on jo selvinnyt, että kärkimies Danny Sturridge saa vapaaillan. Nyt kun Christian Benteke on ollut sivussa loukkaantuneena, niin Poolilla ei ole varaa menettää Sturridgea, joka on vasta pelannut kaksi ottelua palattuaan pitkältä loukkaantumistauolta. Benteken pelaaminen sunnuntaina on vielä epävarmaa.

Eurooppa-liigan avauskierroksella Bordeauxia vastaan Liverpool laittoi kentälle varamiehisen ryhmän. Mukana olivat muun muassa Divock Origi, Alberto Moreno, Kolo Toure ja Jordan Rossiter, kukaan heistä harvemmin pääsee kentälle. Origi on tulevaisuuden hyökkääjälupaus, ja hän pelannee vielä paljonkin liigafutista. Tänään aloituksessa kärjessä lienee joko hän tai Danny Ings.

Sveitsiläisellä Sionilla on nyt mainio paikka yllättää Liverpool ja napata piste. Vetomarkkina ei tähän oikein usko, Liverpoolin voittokerroin on Unibetillakin vain 1.55. Se on liian vähän. Kupongille kannattaa piirustaa Sion +1 Unibetin kertoimella 1.87.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens  2.10.2015 klo 03.25

Vihje: Steelers +2.5, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pittsburgh Steelersin hyvin alkanut kausi sai tumman pilven päälleen viime viikonloppuna, kun joukkueen pelinrakentaja Big Ben Roethlisberger loukkaantui ottelussa St Louis Ramsia vastaan. Roethlisberger väänsi ottelussa polvensa, ja on nyt sivussa useamman viikon. Paluusta ei ole vielä tietoa. Pittsburgh voitti ottelun Ramsia vastaan, mutta tiukalle se jäi. Loppunumerot olivat 12-6.

Steelersin kakkos-QB on toinen veteraani, pahamaineinen Michael Vick. Vickin hienosti alkanut NFL-ura päättyi takavuosin vankilakeikkaan, kun hänet tuomittiin koiratappuiden järjestämisestä Vapautumisen jälkeen Vick sai vielä mahdollisuuden, ja hän pelasikin ajoittain hienosti Philadelphian joukkueessa. Nyt Vick on siis päätynyt Pittsburghiin penkinlämmittäjäksi, joka pääsee kentälle ykkösmiehen loukkaantumisen jälkeen. Vickillä on kova homma pelata yhtä hyvin kuin Big Ben. Roethlisberger heitti hieman yli kahdessa ottelussa 912 jaardia, hän onnistui heitoissaan yli 75 prosenttisesti.

Vetomarkkina on reagoinut Roethlisbergerin poissaoloon. Kotijoukkue Steelers on pelissä altavastaaja. Sen voittokerroin on Bet365:llä 2.25, Ravens saa kertoimen 1.68. Tasoitus on 2.5 pistettä. Amerikkalaiset pitävät sankareista ja usein tekevät joukkuelajeistakin yksilöiden välisiä. Kyllä Steelersin pitäisi olla suosikki ilman Big Beniäkin. Vick ei ole aivan onneton. Peli pitää laittaa Pittsburgh +2.5 -tulokselle. Bet365 antaa vielä kovan kertoimen 2.05.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Jokerit – SKA Pietari 1.10.2015 klo 18.30 | KHL

Vihje: Jokerit 2,30 Expekt

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jokerit aloitti historiansa toisen KHL-kauden erinomaisesti., Kotijoukkue oli parhaimmillaan vielä viime viikonlopun alla Läntisen konferenssin kärkipaikalla.

Kesällä SKA Pietarin toimistolla tapahtui asia, joita saatetaan katua vielä ja runsaasti. Andrei Nazarovin palkkaaminen SKA Pietarin päävalmentajaksi oli jo valmiiksi kyseenalainen asia, ja nyt tilanne on mennyt siihen pisteeseen, että Nazarovilla ei taida olla lähes kenenkään tukea.

Valmentajatilanteesta ei pitäisi jauhaa liikaa, koska pelaajat keskittyy pelaamiseen ja valmentajat valmentamiseen, mutta lähteiden mukaan Nazarov suojelee vain omaa tilannettaan. Miten kauan hän saa jatkaa touhujaan, sitä seurataan mielenkiinnolla.  Jos ottelu pelattaisiin Venäjällä, tuomarityöskentely voisi olla kyseenalaista, mutta nyt pelataan Helsingissä. Jokerit nostetaan vetokupongille mukaan.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ >>

TPS – SaiPa 1.10.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: TPS 1,90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

TPS on ollut etenkin viime aikoina todella hyvä. Ensin Tampereella turkulaisseura nousi viimeisellä minuutilla ensin tasapeliin ja lopulta aina voittoon saakka. KalPaa vastaan viimeksi TPS pelasi suurella sydämellä periaatteessa läpi ottelun.

Vaikka SaiPan alkukausi on ollut hyvä, keltamustat ovat hävinneet vieraissa jo kahdesti murskalukemin. Ensin JYP kaatoi SaiPan Jyväskylässä maalein 5-1 ja eilen Lukko antoi keltamustille kyytiä lukemin 4-0.

Materiaaliltaan turkulaisseura kestää vertailussa lähes mihin muuhun joukkueeseen tahansa. Lukkoa vastaan Petteri Nokelaisen poissaolo näkyi SaiPan kohdalla selvästi. Kerroinasettelussa TPS:ää pidetään selvähkönä ennakkosuosikkina. Turkulaisseuralla on varmasti hurjat näyttöhalut juuri SaiPaa vastaan, joka oli etenkin viime kaudella seuralle todella vaikea vastustaja.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Pelicans – Ilves 1.10.2015 klo 18.30 | Liiga

Vihje: yli 4.5 maalia, kerroin 1.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tappioputkessa rämpivä Pelicans isännöi tänään Lahdessa hyvässä vireessä olevaa Ilvestä. Kotijoukkue kaipaa kipeästi pisteitä, sillä lahtelaiset ovat vajonneet sarjataulukossa jo kolmanneksi viimeiseksi. Ilves on puolestaa sijalla 7.

Vierasjoukkueen pitäisi olla ottelussa suosikki, sillä Ilveksellä menee tällä hetkellä lujaa. Pelicansilta odotettiin tälle kaudelle ryhtiliikettä, mutta se on ainakin vielä näkemättä.

Vetolapulle rustaillaan yli 4.5 maalia, sillä se antaa yllättävän kovan kertoimen. Molempien joukkueiden peleissä on tehty keskimääräisesti yli 4.5 osumaa per ottelu, joten 1.95-kerroin kelpaa mainiosti.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Atletico Madrid – Benfica 30.9.2015 klo 21.45 | Mestareiden liiga

Vihje: alle 2 maalia, 2.04 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Atletico Madrid ja Benfica ovat Mestareiden liigan C-lohkon selvät ennakkosuosikit. Avauskierroksella Atletico voitti vieraissa Galatasarayn 2-0, ja Benfica voitti samoin numeroin kotonaan Astanan.

Diego Simeonen valmentaman Atletico Madridin pelityyli on tullut tutuksi. Joukkue puolustaa hyvin, ja iskee tehokkaasti vastaan. Sen maalisuhde on Espanjan La Ligassa kuuden kierroksen jälkeen 9-3, joten edelleen se pelaa vähämaalisia otteluista, joista tulee hyvin voittoja. Atletico on voittanut neljä kuudesta, kaksi tappiota ovat Barcelonaa ja liigakärki Villarealia vastaan. Kumpikin häviö oli yhden maalin tappio. Atletico joutuu otteluun ilman keskikentän Kokea ja Oliver Torresia.

Benficalla on kotimaansa liigasta sama saldo 4-0-2. Sen sijoitus on kolmas. Viime viikonloppuna Benfica kukisti kotonaan Ferreiran 3-0. Edellinen vieraspeli oli kovaa Portoa vastaan, ja sen Benfica hävisi 0-1. Benfican kärkipari Mitroglou ja Jonas ovat olleet viime aikoina hyvässä kunnossa. Joukkueen ainoa poissaolija on keskikentän Salvio.

Atleticon otteluihin kannattaa pelata pieniä maalilukuja edelleen. Se on pelannut tällä kaudella seitsemän virallista ottelua, ja viidessä on tehty korkeintaan kaksi maalia. Unibet antaa kertoimen 2.04 sille, että ottelussa tulee alle 2 maalia. Tasan kahdella maalilla saa lantit takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Malmö – Real Madrid 30.9.2015 klo 21.45 | Mestareiden liiga

Vihje: Malmö +2, 1.73 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Ruotsin ylpeys, Malmö FF, saa Mestareiden liigassa omalle kentälleen Real Madridin. Malmö tuskin pelaa ensi kaudella Mestareiden liigaa. Se on Allsvenskanissa vasta sijalla viisi, välimatkaa liigakärkeen Göteborgiin on jo yhdeksän pistettä. Malmö on ollut melko hyvässä kunnossa viime aikoina. Sen edellisestä Ruotsin liigan tappiosta on yli kuukausi. Viime viikonloppuna Malmö pelasi maalittoman tasapelin Halmstadin kentällä. Mestareiden liigan avausottelussaan Malmö hävisi Pariisissa PSG:lle odotetusti 2-0. Malmön oma poika Zlatan oli kentällä, mutta ei kurittanut kasvattajaseuraansa maalilla.

Mestareiden liiga on Real Madridille se kaikkein tärkein turnaus, joten valmistautuminen on aina ensisijaisesti tämän turnauksen otteluihin suunnattu. Viime viikonloppuna Real pelasi kotonaan Malagaa vastaan. Ottelu oli lähes täysin yhtä maalia, kuin hyökkäyksen ja puolustuksen harjoitustapahtuma. Real Madrid laukoi pelissä 31 kertaa, silti tuloksena oli maaliton tasapeli. Tasapeli pudotti Realin Espanjan liigan kärkipaikalta kolmanneksi.

Unibet antaa Real Madridin voitosta kertoimen 1.25, Malmön kotivoitosta saisikin sitten jo kertoimen 13.00. Kyllä Real saa aivan liian pienen kertoimen, Malmö ei ole kotikentällä aivan heittopussi. Unibet antaa kertoimen 1.73 tulokselle Malmö +2, sille lantit.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Manchester United – Wolfsburg 30.9.2015 klo 21.45

Vihje: ManU yli 1.5 maalia, kerroin 1.72 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Brittijoukkueilla oli surkea päivä eilen Mestareiden liiga -kierroksella. Arsenal hävisi kotonaan Olympiakos Piraeukselle 2-3 ja Chelsea hävisi vieraissa Portolle 1-2. Tänään parempaa tulosta yrittävät Valioliigan kärkijoukkueet Manchesterista. United saa kotikentälleen Old Traffordille vastaan saksalaisen Wolfsburgin.

Wolfsburg on aloittanut kautensa tahmeasti. Viime uonna se oli Bundesliigan selvä kakkonen, ja täksi kaudeksi sen piti olla Bayern Munchenin ykköshaastaja. Seitsemän Bundesliigan kierroksen jälkeen Wolfsburg on neljäntenä, saldona on 3-3-1 ja maaliero on 10-8. Viime kierroksilla joukkue on ollut heikko. Ensin se hävisi Bayernille Munchenissa tylysti 1-5 ja viime viikonloppuna se jäi kotonaan 1-1 -tasapeliin sarjajumbo Hannoveria vastaan. Mestareiden liigan avauksessa Wolfsburg voitti kotonaan CSKA Moskovan 1-0.

Bet365 antaa Unitedin voitolle kertoimen 1.80, siihen lantteja ei oikein uskalla laittaa, kerroin on sen verran pieni. Parempi kerroin löytyy siitä, että United tekee yli 1.5 maalia. Tästä Bet365 antaa kertoimen 1.72, ja sen voi pienellä laittaa kupongille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Porto – Chelsea  29.9.2015 klo 21.45

Vihje: Porto +0, kerroin 1.63 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Lontoon Chelsea kohtaa Mestareiden liigassa joukkueensa managerin Jose Mourinhon entisen seura Portugalin Porton. Chelsean kärkimies Diego Costa on parhaillaan pelikiellossa Valioliigan otteluissa. Hän sai kolmen ottelun pelikiellon rähinöistä Arsenal -ottelussa, joka pelattiin kymmenen päivää sitten. Costa on lehtitietojen mukaan raivoissaan pelikiellosta, hän kokee tuomion olevan hyvin epäoikeudemukainen. Joka tapauksessa Costa on Porto -ottelussa hyvässä kunnossa, hän oli sivussa jo viime viikonloppuna Chelsean tahmeasta Newcastle -ottelusta. Nyt sitten levännyt ja ärsytetty Diego Costaa pääsee irti.

Porto on vetomarkkinoilla hienoinen suosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla 2.35, kun Chelsean voitosta saisi 3.35. Vähämaalistakin ottelusta odotetaan, vaikka Chelsea ei siihen olekaan viime aikoina pystynyt. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.63. Porto on usein ollut aliarvioitu vetomarkkinoilla. Portugalin liiga ei ole tunnettu, mutta kyllä se on arvostustaan tasokkaampi sarja. Hyvä veto otteluun on Porto +0 Unibetin kertoimella 1.63.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Barcelona – Bayer Leverkusen 29.9.2015 klo 21.45

Vihje: Bayer Leverkusen +1.5, kerroin 1.725 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Mestareiden liigan lohko E:n arveltiin olevan mielenkiintoinen, mutta näyttää siltä, että se vielä ylittää kaikki odotuksen. Barcelona oli lohkon ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta se on törmännyt hankaluuksiin. Barca pelasi Mestareiden liigan avausottelussa vain tasapelin 1-1 AS Roman vieraana. Se on myös ollut hankaluuksissa kotimaan La Ligassa, ja nyt se vielä menetti Leo Messin useammaksi viikoksi sairastuvalle.

Viime kaudellakin Barcelonalla oli kriisivaihe, jolloin peli ei kulkenut ja huhuttiin ongelmista valmentaja Luis Enriquen ja Messin välillä. Aivan näin aikaisin kaudesta ongelmia ei vielä ollut. Lopulta Barca sitten viime kaudella voitti kaikki mahdolliset pokaalit. Tällä kaudella tilanne näyttäisi olevan toinen. Barca ei ole pelannut hyvin, vaikka onkin voittanut Espanjan liigassa pelejä. Alamäki huipentui viime viikonlopun 1-4 -tappioon Celta Vigolle.

Barcelona on kotikentällään selvä suosikki. Näin se tullee aina olemaan, Barcan maine jo sinällään on niin vahva. Bet365 antaa kotivoitosta kertoimen 1.36. Peliin on pakko laittaa panos Barcaa vastaan. Messin puuttuminen Neymarin ja Luis Suarezin välistä näkyy pakostakin joukkueen hyökkäyspelissä. Bayer Leverkusen +1.5 saa Bet365:ltä kertoimen 1.725, ja sille voi laittaa panoksen.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tappara – Pelicans 29.9.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: Pelicans 4,30 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tappara menetti viime kauden päätteeksi valtavasti maalintekovoimaa. Esimerkiksi Olli Palolan, Pekka Jormakan ja kumppaneiden maalintekovoimaa ei olla pystytty toistaiseksi korvaamaan.

Pelicans on tällä kaudella uuden valmennuskaksikon alaisuudessa. Voidaan todeta, että nyt Lahdessa on aidosti kova kilpailu pelipaikoista. Petri Matikainen ja Pasi Nurminen varmistavat, että tällä kaudella vaatimustaso tulee olemaan erittäin kova.

Tapparan hyökkäyksessä ainoastaan Arttu Ilomäen johtama ketju on ollut sellainen, joka on pelannut tasaisesti. Muilta osin maalinteko on ollut vaatimatonta ja tahmeaa. Katsottaessa kerroinasettelua Pelicans nousee mukavaksi yllätysvalinnaksi. Tällä hetkellä joukkueiden välinen pelillinen ero ei ole kertoimissa esitetyn mukaista.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Blues – JYP 29.9.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,72 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Blues oli viime kaudella yksi parhaimmista ylivoimajoukkueista, mutta tällä kaudella ylivoima ei ole toiminut vielä vastaavalla tasolla.

JYPin tilanne on hyvin huolestuttava. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle on viimeistelty käsittämättömästi 12 maalia.

Lähtökohtaisesti parhaan vetovalinnan löydämme maalimääristä. Mikäli Blues löytää kadonneen ylivoimapelaamisen, tiedossa voi olla JYPin hankalaan tilanteen tiedostaen hyvinkin runsasmaalinen ottelu.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Los Angeles Angels – Oakland Athletics 29.9.2015 klo 05.05 | MLB

Vihje: yli 8.5 juoksua, kerroin 1.97 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Los Angeles Angelsin pitcher Hector Santiago on hyvin epätasainen pelimies. Syyskuun kuudentena hän pelasi kotikentällä Texasia vastaan ja antoi kuuden vuoroparin aikana vain yhden osuman. Sitten toisaalta syyskuun 17. päivä hän pelasi vieraissa Minnesotaa vastaan eikä pysynyt kentällä edes yhtä kokonaista vuoroparia. Minnesota löi Santiagoa vastaan viisi juoksua ennen kuin vuoropari oli ohitse, ja Santiago otettiin heti vaihtoon.

Ainoa yhdistävä asia kahdessa edellä mainitussa ottelussa on se, että Los Angeles voitti molemmat. Angelsin sisäpeli on kunnossa. Santiago on aloittanut syyskuun aikana neljä ottelua, Angels on voittanut ne kaikki ja se on tehnyt niissä keskimäärin yli kuusi juoksua per ottelu.

Oaklandin aloittaja on Felix Doubront, ja hän on ollut surkeanlainen viime aikoina. Edellisessä ottelussaan Rangersia vastaan Doubront antoi seitsemän juoksua. Samaten syyskuun puolivälissä Rangers myös sai häntä vastaan seitsmän juoksua. Koko kaudelta Dubrontilla on kehno ERA 5.53.

Vastakkain on kaksi pitcheriä, jotka pelaavat huonoa loppukautta. Kunhan toinenkin epäonnistuu niin totals-raja 8.5 juoksua on vaarassa. Betsson antaa yli-tulokselle hyvän kertoimen 1.97, sille lantit!

Veikkaussivut | Anssi

Green Bay Packers – Kansas City Chiefs  29.9.2015 klo 03.30

Vihje: Chiefs +6, kerroin 1.92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Kansas City Chiefs hävisi edellisellä kierroksella Denver Broncosille katkerasti. Chiefs oli vielä 40 sekuntia ennen ottelun loppua seitsemän pistettä johdossa, mutta tuossa ajassa Broncos-QB Peyton Manning heitti maalin, ja viisi sekuntia tästä Broncos-puolustuksen Bradley Roby vei Kansas Cityn keskushyökkääjän Jamaal Charlesin rähmäämän pallon maaliin. Juur täpärämmin ei voi hävitä. Chiefs oli avausottelussaan voittanut Houstonin seitsemällä pisteellä.

Green Bay Packers on voittanut molemmat ottelunsa, varsinkin viime kierroksen voitto Seattle Seahawksista oli mainio peli. Seahawks oli kauden alla ykkössuosikki mestariksi, ja Packers voitti sen kotonaan kymmenellä pisteellä. Green Bayn avausottelu oli helppo kahdeksan pisteen vierasvoitto kehnosta Chicagosta.

Packers on kotikentällään selvä suosikki. Unibet antaa sille voittokertoimeksi 1.38, tasoitus on kuusi pistettä. Chiefs taitaa olla Packersille kovempi vastus kuin Seattle viikko sitten. Tasoitus tuntuu liian suurelta, pelikupongille kannattaa laittaa Kansas City +6 kertoimella 1.92.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

West Bromwich – Everton  28.9.2015 klo 22.00

Vihje: WBA +0, kerroin 2.16 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Maanantai-illan Valioliiga-ottelussa Everton matkaa West Bromwichin Hawthorns -stadionille. West Bromwich on tällä hetkellä numeroiden valossa koko liigan kehnoin kotijoukkue. Sen saldo kolmesta kotiottelusta on 0-1-2 ja maaliero 2-6. WBA:n kotivastukset ovat kyllä olleet aivan liigan parhaimmistoa, joten ei sitä voi mitenkään pitää surkeana kotijoukkueen. Se on hävinnyt omalla nurmellaan Manchester Citylle ja Chelsealle, Southamptonin kanssa se pelasi maalittoman tasapelin.

Everton taas ei ole vielä hävinnyt vieraskentällä. Voitto sillä on Southamptonin kentältä ja maalittomat tasapelit Tottenhamia ja Swanseaa vastaan. Evertonin maaliero kolmessa vieraspelissä on tehokas 3-0. Kaiken kaikkiaan kumpikin joukkue on pelannut vähämaalisia otteluita. Kuuden kierroksen jälkeen West Bromwichin maaliero on 4-6 ja Evertonin 8-5.

Everton on vetomarkkinoiden suosikki, vaikka se pelaa vieraskentällä. Unibet antaa Evertonille voittokertoimen 2.48, kotijoukkue WBA:n voitosta saa 3.12. Ottelusta odotetaan vähämaalista, niin kuin sopiikin. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi vain 1.67. Totals-kerroin lienee paikallaan, mutta voittokertoimista löytyy tyhjää. Tony Puliksen valmentama West Bromwich ei missään nimessä ole noin paljoa Evertonia huonompi joukkue. Vetokupongille kannattaa rastittaa WBA +0 Unibetin kertoimella 2.16.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Detroit Lions – Denver Broncos  28.9.2015 klo 03.30

Vihje: Denver -3, kerroin 1.81 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Denver Broncos on voittanut NFL:n kaksi ensimmäistä otteluaan ja Detroit Lions on hävinnyt kaksi otteluaan. Viime viikonloppuna Broncos voitti Kansas City Chiefsin onnekkaasti todellisen trillerin jälkeen. Broncos-QB Peyton Manningin johtama hyökkäys vei pallon maaliin viimeisellä minuutilla, tämä tasoitti ottelun lukemiin 24-24. Kansas Cityn seuraavalla hyökkäysvuorolla joukkueen oma tähti, RB Jamaal Charles rähmäsi pallon ja Broncosin laitapuolustaja Bradley Roby palautti pallon maaliin. Voitto Denverille siis 31-24.

”Olen ollut mukana parissa melko hullussa pelissä, mutta en koskaan tällaisessa”, veteraani-Manning sanoi ottelun jälkeen.

Manning oli Denverin avausottelussa todella kehno, hän heitti 175 jaardia, ei maaleja ja yksi syötönkatko. Vain 24 osui omille 40 yrityksestä. Kansas Cityssä meni paljon paremmin, Manningin saldo oli 26/45, 25 jaardia, kolme maalia ja yksi katko.

Denver on selvä suosikki, vaikka onkin vierasjoukkue. Sen voittokerroin on esimerkiksi Unibetilla 1.60, tasoitus on kolme pistettä. Totals-raja on hilattu alas, vain 44.5:een. Denverin puolustus on huimasti Detroitin puolustusta parempi, sen avausottelu Baltimorea vastaan oli tästä hyvä näyttö. Hyökkäyksen osalta Broncos ei ole ainakaa huonompi, joten kyllä sen suosikkiasema on aivan oikein aseteltu. Itse asiassa kolmen pisteen tasoitus on hieman liian vähän. Pieni panos on hyvä laittaa otteluun tulokselle Denver -3, Unibetin kerroin tälle on 1.81.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

TsSKA Moskova – Jokerit 27.9.2015 klo 17.00 | KHL

Vihje: TsSKA Moskova 2,00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

TsSKA Moskovalle viime kausi päättyi valtavaan pettymykseen, mutta tällä kaudella kotijoukkueeseen on rakennettu pelin eri osa-alueisiin niin hyvä joukkue, että silmiin pistäviä heikkouksia ei ole lainkaan. TsSKA Moskovan päävalmentaja on liigan parhaimmistoa, maalivahdit, puolustus ja hyökkäys liigan kahden parhaimman joukossa.

TsSKA Moskova on ollut etenkin kotonaan äärimmäisen vahva. Yhdeksän kotiottelua ovat tuottaneet varsinaisella peliajalla seitsemän voittoa.

Jokerit pelasi muutama päivä sitten SKA Pietarin vieraana, jossa pietarilaiset latoivat suomalaisjoukkueen verkkoon kuusi osumaa. Toisessa erässä Jokereiden pelaaminen romahti lähes täydellisesti.

TsSKA Moskova ja Jokerit ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Elokuussa joukkueet iskivät yhteen Helsingissä, ja tuolloinhan Jokerit oli parempi lukemin 3-0. Nyt siirrytään kuitenkin pelaamaan Moskovaan, jossa lähtökohdat huomioon ottaen kotivoitosta lähdetään liikenteeseen. Kamppailu SKA Pietaria vastaan jätti paljon kysymysmerkkejä, ja toisekseen TsSKA Moskova on päässyt valmistautumaan kotiotteluun varsin hyvin. 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Tennessee Titans – Indianapolis Colts 27.9.2015 klo 20.00

Vihje: yli 45.5 pistettä, kerroin 1.94 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Indianapolis Colts on hävinnyt kauden molemmat NFL-ottelunsa. Viime kaudellakin se hävisi kaksi ensimmäistä, mutta selvisi silti konferenssin loppuotteluun. Tällä kertaa joukkueen alamäki vaikuttaa kyllä hankalammalta kuin vuosi sitten. Colts on kahdessa ottelussa menettänyt pallon peräti kahdeksan kertaa, tässä tilastossa se on koko liigan kehnoin. Pelinrakentaja Andrew Luck oli viime kautena todella hyvä, ja hänen odotettiin hieman kokeneempana johtavan Coltsin nyt vielä parempaan vireeseen. Luck on kuitenkin ollut alkukaudella suorastaan surkea. Luck on heittänyt viisi syötönkatkoa, syöttöjen onnistumisprosentti on vain yli 54 prosenttia. Luckin QB-reittaus on NFL:n heikoin, lukema on 58.9.

Titans-puolustus on kovilla Coltsin kanssa. Samaten toisinpäinkin – Coltsilta puuttuu ottelusta kolme laitapuolustajaa, Vontae Davis, Greg Toler ja Darius Butler ovat todennäköisesti sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Totals-raja on 45.5, ja nyt kyllä mennään yli. Kerroin tälle on Unibetilla hyvä 1.9

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Ilves – JYP 26.9.2015 klo 17.00 | SM-liiga

Vihje: Ilves 2,30 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Ilves on ollut kotonaan erittäin vahva. Kolme kotiottelua ovat tuottaneet yhtä monta voittoa ja peräti 12 tehtyä maalia. Toki tupsukorvat pelasivat jo kauden alussa yhden ottelun Hakametsässä Tapparaa vastaan, mutta tuolloin kotijoukkueena toimi Tappara.

Ilves ei voi taistella yksilötaidossa kärkijoukkueita vastaan, mutta päävalmentaja Tuomas Tuokkola on saanut jälleen ryhmästään valtavasti irti. Kotijoukkueen paras pistemies on Markku Flinck. Viime kauden paras Ilves-hyökkääjä Sami Sandell on saalistanut vain yhden syöttöpisteen, mikä kertoo hyvin siitä, että hyvin rajallisesta materiaalista huolimatta onnistumisia on löytynyt mukavasti.

JYP on liikenteessä ilman Eric Perriniä. Maalintekovastuu on etenkin Tuomas Pihlmannilla ja Jani Tuppuraisella. Jälkimmäisenä mainittu pelaaja ei ole tehnyt vielä maaliakaan. Jyväskyläläiset ovat pelanneet kaksi vierasottelua saalistaen voiton ja tappion.

JYP pelasi edellisen ottelunsa eilen häviämällä HPK:n isäntänä maalein 3-6. Kolmannen erän lopussa numerot repesivät, kun hämeenlinnalaiset pääsivät viimeistelemään useamman osuman. Odotettavissa on Hakametsässä hyvin mielenkiintoinen ottelu, johon parhaan pelivalintamme saamme tamperelaisten suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Pelicans – Lukko 26.9.2015 klo 17.00 | SM-Liiga

Vihje: Lukko 2,37 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ >>

Pelicans on kärsinyt viime aikoina suurista maalinteko-ongelmista. Kahteen edelliseen otteluun pussinokat ovat viimeistelleet yhteensä vain yhden maalin. Tilannetta ei helpota se, että Antti Erkinjuntti ja Vili Sopanen on sivussa.

Pelicans on tällä hetkellä keskellä loukkaantumissumaa. Suinkaan Erkinjuntin ja Sopasen poissaolot eivät ole ainoita ongelmia, sillä sivussa ovat heidän lisäkseen Eetu Sopanen, Niko Tuhkanen, Henri Heino, Ben Blood ja Janne Juvonen.

Lukko voitti eilen Pelicansin selkein 4-1 numeroin. Raumalaisseuralla on ollut alkukaudella ongelmia ylivoiman kanssa, mutta lahtelaisia vastaan Lukko viimeisteli kaksi ylivoimaosumaa.

Myös Lukko kärsii Pelicansin tavoin loukkaantumisista, mutta kaikki kilpailut mukaanlukien vierasjoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä, ja materiaaliltaan sinikeltaiset ovat valmiiksi vastustajaansa laadukkaampia. Vieraissakin Lukko nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ >>

Sport – Blues 26.9.2015 klo 17.00 | Liiga

Vihje: Sport Draw no bet, kerroin 1.77 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Espoon Blues matkustaa lauantain Liiga-kierroksella Vaasan Sportin vieraaksi. Molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä, joten jäällä nähdään kaksi taistelevaa joukkuetta. Sport on kolmen ottelun tappioputkessa, ja Blues hävisi viime kamppailussa kotonaan Ässille.

Sportin Charles Bertrand on ollut hyvässä iskussa, mutta joukkueesta täytyy löytyä myös muita ratkaisijoita. Gabriel Spilar ja Tuomas Vänttinen pystyvät ainakin keventämään Bertrandin vastuuta. Huhujen mukaan myös Niclas Lucenius avaa tänään kautensa Vaasassa, joten Sport saa lisää tulivoimaa.  Bluesin tehokkain pelaaja on ollut kapteeni Kim Hirschovits.

Sport pystyy kotonaan nappaamaan yksittäisiä voittoja ja sillä on tänään täydet saumat täyteen pistepottiin. Tänään pelataan Sportia varsinaisen peliajan voittajaksi. Tasapeli palauttaa panoksen.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

Liverpool – Aston Villa 26.9.2015 klo 17.00 | Valioliiga

Vihje: Aston Villa +1, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Liverpool ja Aston Villa ovat aloittaneet Valioliigan nihkeästi. Aston Villa on jälleen putoamisrajan tuntumassa. Liverpool on melkeinpä kriisissä. Se on vasta sijalla 13 saldolla 2-2-2, maalierona kehno 4-7. Kovin montaa huonoa ottelua Liverpoolin johtoporras ei enää katsele, kunnes manageri Brendan Rodgers saa potkut. Elokuun 17. päivä Liverpool voitti Valioligassa Bournemouthin kotonaan 1-0. Tämän jälkeen se voittanutkaan kunnes keskiviikkona sen onnistui kukistaa Liigacupissa kotikentällään alasarjojen Carlisle. Tämäkin voitto oli tiukoilla, Pool selvitti Carlislen vasta rankkareiden jälkeen.

Liverpool on vetomarkkinoilla selvä suosikki. Sen voittokerroin on esimerkiksi Bet365:llä vain 1.50. Tämä on kyllä takeltelevalle joukkueelle liian vähän. Tosin ei Villakaan houkuttele, vaikka sen kerroin onkin 7.50. Paras veto olisi Villa +1 Bet365:n kertoimella 2.05. Poolin tasan maalin voitolla panoksen saa takaisin.

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Japanin GP  26.9.2015 klo 06.00 | F1

Vihje: Hatrick – kyllä, kerroin 3.25 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ » 

Edellinen Formula 1 -kisa Singaporessa oli todellä yllätyksellinen – kumpikaan Mercedes kuskeista ei päässyt palkintopallille. Kisan voitti Ferrarin Sebastian Vettel, kakkoseksi tuli Red Bullin Daniel Ricciardo ja kolmanneksi Ferrarin kakkosmies Kimi Räikkönen. Mercedeksen leirissä arvioitiin heidän ongelmien olevan lyhytaikaisia: ”Uskomme, että juuri tämä rata tuo ongelmia meidän renkaillemme”, sanoi Mercedes-pomo Toto Wolff.

Wolffin mukaan Singaporen katurata sekä Pirellin kaikkein pehmeimmät renkaat olivat tuhoisa yhdistelmä edellisessä kisassa. Hän oli luottavainen, että Mercedes palaa tasolleen Japanin kisasssa.

Betsson tarjoaa vetoa siitä, että joku kuskeista tekisi hattutempun. Tämä tarkoittaa sitä, että sama kuski voittaisi aika-ajot, kisan ja ajaisi vielä kisan nopeimman kierroksen. Käytännössä tässä arvuutellaan sitä, että tekeekö Lewis Hamilton tämän tempun. Mercedes on kisan nopein auto ja Hamilton on viime kausina ollut varma kuski. Nopealla radalla Hamilton on huikean selvä voittajasuosikki, jos hän pääsee kisaan paalupaikalta. Nopein kierros on hieman suurempi riskitekijä, mutta laitetaan veto silti pikkurahalla sisään. Betsson antaa hattutempun teosta kertoimen 3.25, ja on se ainakin järkevänpuoleinen hupiveto.

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tottenham – Manchester City  26.9.2015 klo 14.45

Vihje: ensimmäinen maali de Bruyne, kerroin 8.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Hetken näytti jo siltä, että Manchester City karkaa muilta Valioliigassa. Se voitti viisi ensimmäistä otteluaan maalierolla 11-0. Viime viikonloppuna tuli sitten putkelle stoppi ottelussa, jonka kaikki odottitva olevan helposti Cityn heiniä. West Ham voitti Manchesterissä 1-2. Ottelu oli kyllä täysin Cityn hallintaa, mutta jalkapallossa tulee yllätyksiä, jos palloa ei saada maaliin. City laukoi West Hamia vastaan 27 kertaa, kun Hammers laukoi vain kuusi kertaa.

City palasi voittokantaan jo tämän viikon tiistaina, kun se kohtasi Capitol One Cupissa Sunderlandin vieraissa. Cityn manageri Manuel Pellegrini laittoin kentälle ykkösavauksen, ja voitto tuli komeasti 4-1. Cityn viimeisin hankinta Kevin de Bruynekin taitaa olla sopeutunut joukkoon, hän oli avauksessa ja teki maalin. City oli vakuuttava Sunderlandissa, se oli jo puoliajalla 4-0 -johdossa.

Vedon voisi laittaa Kevin de Bruynen maalivainun varaan. Oletetaan, että de Bruyne saa jatkaa Agueron takana. Tällöin Cityn hyökkäykset kulkevat useimmin hänen kauttaan, ja hän on mukana Spursin boksissa, kun maalia haetaan. Bet365 antaa kertoimen 8.50 sille, että de Bruyne tekee ensimmäisen maalin. Siihen voi laittaa maanantain ensimmäisen kahvitunnin koko budjetin. Osumalla voi sitten tarjota kavereillekin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

SaiPa – Kärpät 25.9.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: Kärpät 2,25 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

SaiPa on erittäin organisoitu seura, mutta siitä huolimatta viime kaudenkin päätteeksi lappeenrantalaiset menettivät runsaasti maalintekovoimaa.

Kärpät on SaiPan tavoin erittäin organisoitu seura, jossa asiat tehdään suurella ammattitaidolla, mikä on viime vuosina myös kantanut tulosten muodossa hedelmää.

Kärpät on sinällään joutunut jokaisessa ottelussa pelaamaan aidosti voittonsa eteen, mutta vierasjoukkueella on valtavasti voittamisen kulttuuria ja kokemusta tiukoista tilanteista.

Kun lasketaan kaikki kilpailut mukaan, kymmeneen edelliseen Lappeenrannan vierailuun Kärpät on poistunut voittajana kaukalosta peräti seitsemän kertaa. Kärppiä on syytä pitää vieraissakin ennakkosuosikkina.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

SKA Pietari – Jokerit 25.9.2015 klo 19.30 | KHL

Vihje: Jokerit 2,85 Expekt

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ >>

SKA Pietari on alkukauden kriisijoukkue numero yksi. Pietarilaisseura on tälläkin hetkellä Läntisessä konferensissa kaukana sijoituksista, joilla kotijoukkueen pitäisi olla.

SKA Pietarin päävalmentajana toimiva Andrei Nazarov on äärimmäisen kiistelty hahmo. Nazarov toimi aikaisemmin muun muuassa Vitjazin päävalmentajana, ja tuolloinhan kyseinen seura oli tappeluseura, jolla ei ollut KHL:ssä mitään käyttöä.

Jokerit on tällä hetkellä Läntisen konferenssin kärjessä yhdessä TsSKA Moskovan kanssa. Kaiken kaikkiaan alkukausi on ollut erittäin onnistunut.

Viime kauden runkosarjassa hallitseva osapuoli oli SKA Pietari, joka voitti kolme ottelua ja Jokerit yhden, mutta nyt vaaka kallistuu vierasjoukkueen suuntaan. Kotijoukkueen tilanne on hälyyttävä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ >>

KalPa – Sport 24.9.2015 klo 18.30 | Liiga

Vihje: KalPa, kerroin 1.80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Liigassa pelataan torstain kunniaksi neljän ottelun kierros. Kuopiossa tapellaan pisteistä, kun Vaasan Sport saapuu KalPan vieraaksi. Molemmat himoitsevat voittoa ja nousua tässä vaiheessa sarjataulukon keskivaiheille.

Kotijoukkue KalPa on kerännyt viidestä ottelusta yhtä monta pistettä. Joukkue nappasi ensimmäisen voittonsa viime ottelussa vieraissa HPK:ta vastaan. Myös Sportilla on kasassa viisi pistettä. Vaasalaiset ovat tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa.

KalPa on kotijäällään paha vastustaja, sillä siellä sen pelitapa pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Joukkue hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa Liigassa ja tänään se on erittäin lähellä. Sportin maalinsuulla nähdään tänään Timo Niemi, joka on melkoinen kysymysmerkki. Sport taistelee, mutta KalPan olisi pystyttävä tämä matsi hoitamaan. Sport ei ole muutenkaan päässyt Kuopiossa juhlimaan viime aikoina.

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

Miami Marlins – Philadelphia Phillies 25.9.2015 klo 02.10 | MLB

Vihje: yli 8.5 juoksua, 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

 

MLB-liigassa Philadeplhia Phillies matkaa Miami Marlinsin kentälle. Kummallakin joukkueella on voittosuhde surkeasti miinuksella. Philliesin voittosuhde on 57-95 ja Marlinsin 65-87.

Philliesin aloittava pitcher on Alec Asher, jolla on tältä kaudelta masentavat tilastot, ei voittoja, neljä tappiota ja umpikehno ERA 9.78. Keskiviikkona Asher pelasi Washingtonia vastaan, ja Nationals sai häneltä neljä juoksua seitsemällä osumalla hieman yli viidessä vuoroparissa.

Kotijoukkueen aloittaja on Jarred Cosart, joka on hieman Asheria parempi, mutta ei paljon. C,osartin tilastoissa lukee 2.4, 4.43. Cosartkin pelasi viimeksi Washingtonia vastaan, ja hän antoi kaksi juoksua ja kolme vapaataivalta hieman yli kuudessa vuoroparissa. Cosart on ollut hyvin epävarma koko kauden.

Nyt kentällä on kaksi niin heikkoa pitcheriä, että on kyllä mahdottomuus, että molemmat onnistuisivat.

Ottelun totals-raja on 8.5, ja Unibet antaa yli-tuloksesta kertoimen 2.00. Kyllä tässä ottelussa tehdään vähintään yhdeksän juoksua useammin kuin joka toisella yrittämällä. Siksi vetokupongille piirretään risti over 8.5 -vedon kohdalle.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

KooKoo – Tappara 24.9.2015 klo 18.30 | SM-liiga

Vihje: KooKoo 4,00 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

KooKoo on ollut alkukauden suurin positiivinen yllätys. Tällä hetkellähän kouvolalaisseura onkin kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Tappara on ollut periaatteessa jokaisessa ottelussa hyvin mukana, mutta todellisuudessahan erityisesti maalintekotehokkuudessa vierasjoukkueella on vielä paljon parantamisen varaa.

Tapparalla on juuri alla tärkeä vierasottelu Tshekissä. Kuinka keskittyminen pysyy heti kasassa SM-liigaan noussutta sarjanousijaa vastaan? Materiaaliltaan Tappara on luonnollisesti joukkueista laadukkaampi, mutta vierasjoukkue menetti viime kauden päätteeksi valtavasti maalintekovoimaa. KooKoo tulee olemaan todennäköisesti sellainen joukkue, joka kerää suurimman osan pisteistään kotiyleisönsä edessä. 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ >>

New York Giants – Washington Redskins  25.9.2015 klo 03.25

Vihje: alle 44 pistettä, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Torstai-illan NFL-ottelussa Washington Redskins matkaa New Yorkiin Giantsin vieraaksi. Redskins on aloittanut kauden voitolla ja tappiolla, kotijoukkue Giants ei ole vielä voittanut. Redskinsin kaksi ensimmäistä ottelu olivat kotikentällä. Ensin Miami Dolphins voitti Washingtonin 17-10, ja sitten viime viikolla Washington voitti St Louis Ramsin 24-10.

Giantsin vastukset ovat olleet huomattavasti kovempia. Avausviikonloppuna Giants hävisi viime sekuntien touchdownilla Dallas Cowboysille vieraskentällä 26-27. Edelliskierroksella Giants hävisi Atlantassa Falconsille 20-24. Kumpikin tappio oli siis melko niukka kovia vastustajia vastaan. Giantsilla oli kummassakin otteussa voitto käsissään. Se menetti kummallakin kerralla toisella jaksolla kymmenen pisteen johtonsa.

Giants on kotiottelussaan vetomarkkinoiden selvä suosikki, esimerkiksi Bet365 antaa voittokertoimet Giants 1.54 ja Redskins 2.65, tasoitus on 3.5 pistettä.

Giants vastaan Redskins -ottelun totals-raja on 44 pistettä, ja se tuntuu korkealta. NFL:ssä ovat pistekeskiarvot nousseet, mutta tämä peli voisi olla hyvinkin aivan kuin 15 vuoden takaa. Vierasjoukkue on hyvin juoksupainotteinen, ja tämä tarkoittaa hidasta peliä. Kotijoukkueen hyökkäys on ollut sen verran heikko, että vaikea nähdä sen tekevän kolmea maalia tässä ottelussa. Hyvä veikkaus lopputulokseksi on 20 – 16.

Tsekkaa koko vihje tästä!

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Galatasaray – Atletico Madrid  15.9.2015 klo 21.45 | Mestareiden liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.74 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Galatasaray on Turkin mestari, mutta tämä kausi ei ole lähtenyt hyvin liikkeelle. Neljän ottelukierroksen jälkeen Galatasaray on Turkin liigan sijalla kahdeksan, saldona 1-2-1. Edellinen ottelu oli nihkeä kotitasuri 1-1 liigajumbo-Mersiniä vastaan. Atletico Madrid on pelannut kolme kierrosta Espanjan La Ligaa. Viime kierroksella se hävisi kotonaan Barcelonaa vastaan 1-2. Atletico meni ottelussa johtoon Fernando Torresin maalilla toisen jakson alussa, mutta Barca tuli väkisin rinnalle ja ohi. Ennen Barca-peliä Atletico otti komean 3-0 -vierasvoiton hyvästä Sevillasta. Avausottelussa se oli voittanut Las Palmasin kotonaan 1-0, joten kyllä madridilaiset ovat heti hyvässä kunnossa.

Galatasaraylla on ryhmässä kokemusta, mutta täytyy sanoa, että tämä kokemus on jo uran ehtoopuolella. Joukkueen keskikentällä pelaa muun muassa Hollannin maajoukkueen Sneijder ja kärjessä parina Yilmaz ja Podolski. Galatasaraylla on hyvä puolustus, argentiinalainen maalivahti Muslera on hyvä pelipaikallaan. Joukkue joutuu otteluun ilman loukkaantuneita puolustaja Chedjouta ja keskikentän Altintopia.

Atletico Madridilla on ollut loistava puolustus niin kauan kuin Diego Simeone on valmentanut joukkuetta. Nyt se joutuu otteluun ilman loukkaantunutta Filipe Luisia.

Kaksi todella kovaa puolustusta vastakkain, ja tuskin kumpikaan haluaa ottaa turhaa riskiä avausottelussa. Unibetin kerroin 1.74 sille, että ottelussa tulee alle 2.5 maalia, kelpaa vetolapulle.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset