Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Tältä sivulta löydät kaikki uusimmat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ja perustellut vinkkimme suosituimpiin vedonlyöntikohteisiin. Tarkista Veikkaussivut veikkausvihjeet –sivulta oman vedonlyöntikohteesi tärkeimmät faktat sekä matsien taustat yhdestä ja samasta paikasta, ja yhdistä tiedot omaan kohdetuntemukseesi. Tuomme pelaajille esille kohteiden tärkeimmät taustat ja tilastot sekä valotamme hieman kuulumisia eri lajien ja liigojen sisäpiiristä. Hyödynnä vinkkiemme parhaat kertoimet ja käytä hyödyksesi parhaat vedonlyöntibonukset.

Vinkkilajeihimme kuuluvat luonnollisesti suurimmat vedonlyöntilajit kuten jalkapallo (Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliiga, Allsvenskan ja Veikkausliiga), jääkiekko (NHL, KHL, CHL, Elitserien ja Liiga) ja koripallo (NBA), muita lajeja ja isompia urheilutapahtumia (Jääkiekon MM-kisat, Jalkapallon EM-kisat, Jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, jne.) unohtamatta.

Vinkkimme tarjoavat parhaimpia kertoimia luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta. Tsekkaa miten kannattaa betsata tai ottelun päättymisen jälkeen voit katsoa arkistosta kuinka vinkkimme osui. Voit myös todeta miten isolla vauhdilla vinkkaajamme omat betsit ja arviot menivät sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon. Aina ei voi voittaa, ei edes hyvillä vihjeillä. Juuri tämän takia vedonlyönti on niin upea laji, yllätyksiä sattuu aina. Toivottavasti yllätykset tuovat juuri sinulle isoja kertoimia ja voittoja!

Unibetin mainoslauseen mukaan myös me tarjoamme vinkkejä pelaajilta pelaajille tai oikeastaan vedonlyöjiltä vedonlyöjille. Ole viisas vedonlyöjä ja yhdistä omat tietämyksesi ja meidän vinkkimme ja käytä samalla rahanarvoiset bonuksemme. Parhaassa tapauksessa olet voittaja jo ennen vedonlyöntiä!

Pelaa otteluita näillä sivustoilla:

Tuoreimmat veikkausvihjeet

Aikaisemmat otteluennakot

NHL: Tampa Bay Lightning - New York Islanders 30.4.2016 klo 22.00...

Islanders otti ensimmäisessä kohtaamisessa vakuuttavan 5-3-vierasvoiton. Lightning ei saisi antaa kotonaan toista voittoa New Yorkiin.

NHL: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 29.4.2016 klo 03.0...

Näiden joukkueiden väliseltä ottelusarjalta on lupa odottaa huikeaa kiekkoa. Tarvitaanko taas seiskapeli paremmuuden ratkaisemiseen, kuten seitsemän vuotta sitten?

NHL: Anaheim Ducks - Nashville Predators 28.4.2016 klo 05.00

Anaheim ja Nashville ratkaisevat ottelusarjan voittajan vasta seitsemännessä pelissä. Kumpi pitää Stanley Cup-junan raiteillaan?

Liiga: Tappara - HIFK 26.4.2016 klo 18.30

Finaalisarja on katkolla Hakametsässä, sillä Tappara teki onnistuneen ryöstöretken Helsingissä. Joko mestaruus laitetaan pakettiin?

NHL: Minnesota Wild - Dallas Stars 24.4.2016 klo 22.00

Minnesota kampesi itsensä vielä ottelusarjaan mukaan tiukalla vierasvoitolla. Joukkue pelaa edelleen veitsi kurkulla, mutta nyt Wild pääsee koityleisönsä eteen. Ratkeaako sarja tänään?

Liiga: HIFK - Tappara 23.4.2016 klo 17.00

Tappara pelasi tärkeään paikkaan finaalisarjan parhaan pelinsä. Nyt jos koskaan olisi sauma iskeä myös Helsingissä. Tapparan voitto olisi melkoinen isku HIFK:n mestaruushaaveille.

Liiga: Tappara - HIFK 22.4.2016 klo 18.30

HIFK murskasi Tapparan jälleen kotijäällään. Kirvesrinnat ovat tukalassa tilanteessa, sillä joukkue ei yksinkertaisesti pärjää Helsingissä. Nyt pitäisi voittaa edes Hakametsässä.

NHL: Philadelphia Flyers - Washington Capitals 21.4.2016 klo 02.0...

Ottelusarja on jo ratkennut, sillä Flyers ei enää tästä kuopasta nouse. Joko homma ratkeaa suoraan neljässä pelissä?

Liiga: HIFK - Tappara 19.4.2016 klo 18.30

Finaalisarja on kahden pelin jälkeen odotetusti 1-1-tilanteessa. Viimeksi Tappara jäi jyrän alle Helsingissä. Kuinka käy nyt?

NHL: San Jose Sharks - Los Angeles Kings 19.4.2016 klo 05.30

Sharks nappasi yllättäen heti kaksi vierasvoittoa ottelusarjassa Kingsiä vastaan. Los Angelesin olisi nyt herättävä tai toissakauden mestari lähtee lauluun.