Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Veikkaussivujen pitkävetovihjeet ja muut veikkausvihjeet pääset lukemaan alta. Vedonlyöntivihjeitä löytyy kaikkiin suurimpiin sarjoihin, kuten Valioliigaan, SM-liigaan, La Ligaan ja Mestareiden liigaan.

Ryhdymme jatkossa antamaan vihjeistä arvosanan tähdillä ilmaistaksemme kuinka pelattava vihje on. Samalla rupeamme tilaistoimaan vihjaajiemme vihjeet. Vain 3 tähden ja 2 tähden vihjeet tilastoidaan.

 = Lyö jännityksen lisäämiseksi otteluun, pitkässä juoksussa ei odotettavissa voittoa

 = Hyvä pelikohde, rustaa lapulle

 = Erittäin maukas kohde, jota ei kannata jättää pelaamatta


Voit katsoa vihjaajiemme palautusprosentit tästä!

VOITA LIPUT JOKERIT-SKA PIETARI -MATSIIN!

/

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

Oakland Raiders - Arizona Cardinals 19.10.2014 | NFL

Vihje: Oakland +3.5, kerroin 1,88 Betsson

- Arizona on ollut NFL:n suurin yllätys. Sillä on neljä voittoa ja yksi tappio, ja se johtaa kovaa NFC:n länsilohkoa. Se on menestynyt, vaikka on joutunut tällä kaudella peluuttamaan jo kolmea eri pelinrakentajaa, joista kukaan ei ole erityisen hyvä. Lisäksi joukkue on menettänyt hurjan määrän pelaajia puolustuksestaan loukkaantumisten, pelikieltojen ynnä muiden probleemien vuoksi.

- Arizona on voittanut hyviä joukkueita, esimerkiksi San Francisco kaatui Arizonassa 23-14. Sen ainoa tappio tuli Denverissä, jossa kova Broncos voitti 41-20. Viime viikolla Cardinals voitti Washingtonin kotikentällään 30-20, vaikka Redskins kuskasi palloa huomattavasti enemmän. Jaardit menivät Washingtonille 407-317. Arizonan QB Carson Palmer heitti ottelussa 44 kertaa, vaikka edelliset viisi viikkoa hän oli ollut loukkaantuneena sivussa. Tämä johtui siitä syystä, että Arizonalla ei ole kelvollista juoksupeliä. Sen juoksupeli on tällä hetkellä rankattuna NFL:n sijalle 30.

- Oakland on vielä ilman voittoa. Viime viikolla sillä oli hyvä mahdollisuudet peitota San Diego, mutta Raiders kuitenkin hävisi ottelun vieraissa kolmella pisteellä. Viime viikolla se oli juuri tullut huilivuoroltaan ja lähti peliin uuden valmentajan voimin. Oaklandin QB Carr pelasi Chargersia vastaan vuoden parhaan ottelunsa, hänellä on tällä kaudella jo 11 maalisyöttöä. Hyvä lukema vain viidessä ottelussa.

- Arizona on selvästi yliarvostettu ja Oakland parantamassa. Oakland saa tasoitusta 3,5 -pistettä ja kyllä siihen täytyy panos laittaa.

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: Oakland +3.5, kerroin 1,88 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Stoke - Swansea 19.10.2014 | Valioliiga

Vihje: Stoke, kerroin 2,50 Bet365

- Swansea on seitsemäntenä sarjataulukossa ja Stoke on sijalla 15, vaikka joukkueiden eroa on vain kolme pistettä. Viime kaudella Stoke oli Swansean edellä taulukossa, ja kyllä se joukkueena nytkin lienee ainakin samantasoinen kuin Swansea. Swansea on nyt pelannut liigassa neljä ottelua ilman voittoa, sitä ennen se oli voittanut kolme putkeen. Maaottelutauko saattoi tulla hyvään paikkaan Swansealle, vauhti oli pahasti hiipumassa.

- Stoke oli viime kaudella kova kotonaan, mutta ainakaan vielä sama ei ole jatkunut. Tällä hetkellä Stoke on kotiotteluiden sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Edellisessä kotiottelussaan Stoke voitti Newcastlen 1-0, sitä edeltävässä se hävisi kotoaan samoin lukemin Leicesterille. Maalinteko on Stokelle ongelma, Sunderlandiakin vastaan se hallitsi ottelua mutta ei osunut maaliin. Barcelonan kasvatti Bojan ei ole vielä tehnyt maalia ja hänellä saattaa apina kasvaa selässä. Pää pitäisi saada pian auki. Victor Moses saattaa olla sivussa ottelusta ja se olisi Stokelle paha isku. Myös toinen kärkimies Diouf sekä puolustaja Cameron lienevät sivussa Stoken joukkueesta.

- Swansea saanee toppari Amatin takaisin avaukseen. Joukkueen hyökkäys on ollut suht' kelvollinen, joten se pärjää nykyiselläänkin melko hyvin. Keskikentän Britton on sivussa tästä ottelusta.

- Stoken voittokerroin on 2.50 ja sen voi pelata. Ei kannata vielä heittää syrjään sitä, että Stoke on kova kotijoukkue. Se on vasta pelannut kolme kertaa kotonaan, joukkue vielä ehtii viime vuoden kotivireeseen.


Veikkaussivut | Anssi

Vihje: Stoke, kerroin 2,50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns 19.10.2014 | Jaguars vielä ilman voittoa

Vihje: Jaguars, kerroin 3,10 Nordicbet

- Jacksonvillen ensimmäinen voitto on tuloillaan. Viime viikonloppuna Tennesseessä joukkue oli jo hyvin lähellä. Josh Scobeen potkumaaliyritys 55 jaardin päästä loppusekunneilla meni ohi, osumalla olisi tullut voitto. Jaguars eteni Tennesseessä lupaavat 379 jaardia. Rookie-QB Bortles on pelannut tarpeeksi hyvin. Jacksonville sai viikko sitten kovan laitahyökkääjänsä Shortin mukaan peleihin, ja hän on heti ollut Bortlesin ykköskohde. Vime viikolla Shorts eteni yli sata jaardia.

[ Jaguarsin tasoitus on 5,5 pistettä. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Cleveland on tällä kaudella voittanut kolme ja hävinnyt kaksi. Kaksi viikkoa sitten Browns nousi Tennesseetä vastaan vieraskentällä 25 pisteen takaa voittoon. Clevelandin QB Brian Hoyer on tasaisen varma ja luotettava. Joukkueen hyökkäys on tasapainossa. Ex-Texans keskushyökkääjä Ben Tate on löytänyt Clevelandista itselleen joukkueen missä hän saa pelata kykyjensä mukaan. Clelvelandin hyökkäyksen linjan sentteri Mack on sivussa loppukauden ja se kyllä haittaa hyökkäystä.

- Jaguars on hävinnyt nyt kuusi putkeen. Viime kaudella se voitti vain neljä ottelua, tämän kaudne joukkeu taitaa kyllä olla viime vuotista parempi. Jacksonvillen kerroin kotivoitolle on 3.10. Se on liikaa, Cleveland on kova joukkue, mutta sen kerroin on painunut aivan liian alas. Totals-raja ottelussa on 44,5 ja se on aikalailla kohdallaan.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

California - UCLA 19.10.2014 | NCAA football

Vihje: California, kerroin 3,35 Bet365

- UCLA Bruins on syöksymässä alamäessä ja sitä vastaan kannattaa pelata nyt kun pistetasoitus ja kertoimet ovat vedonlyöjälle suosiollisia. Bruins on hävinnyt kaksi viimeistä ottelua Utahille ja Oregonille. California Golden Bears pelasi viime viikolla kehnosti ja se hävisi Washingtonille selvästi 31-7. Tuossa ottelussa Californialta ei sujunut oikein mikään, se ei ole niin heikko joukkue kuin Washington-tappio antaa ymmärtää. California on pelannut tällä kaudella aikaisemmin oikeastaan melko hyvin, sillä on mahdollisuuksia bowl-otteluun ja tämä olisi joukkueelle kova saavutus.

- Californialla ja UCLA:lla on kummallakin tältä kaudelta neljä voittoa ja kaksi tappiota. California otti kaksi hienoa, mutta niukkaa voittoa ennen Washington-tappiota. Se peittosi Washington Staten sekä Coloradon. Näiden kahden joukkueen väliset ottelut ovat viime aikoina menneet kotijoukkueelle, kotikentällä pelaava on voittanut 13 kertaa 14:sta viime ottelusta.

- Californian hyökkäys on parempi kuin UCLA:n. Se on tehnyt noin 43 pistettä per ottelu, tämä on koko maan kymmenenneksi paras pistemäärä. Californian heittohyökkäys on erityisen hyvä, se on edennyt noin 382 jaardia per ottelu. Tämä on koko maan neljänneksi paras lukema. Golden Bearsin puolustus kyllä vuotaa, pisteitä sitä vastaan on tehty yli 38 per ottelu.

- UCLA:lla ei tunnu olevan mitään erityisen hyvää, hyökkäys ja puolustus ovat melko tasapaksuja. Heikoin kohta lienee kuitenkin puolustus, sitä vastaan on tehty yli 28 pistettä per ottelu. Californian heittopeli tulee olemaan sille vieraskentällä paha paikka.

- Ottelun totals-raja on todella korkea, peräti 74 pistettä. Siihen ei kuitenkaan viitsi koskea, sillä selvästi parempi kerroin löytyy ottelun voittajasta. Kertoimenlaskijat ovat saaneet UCLA:n ottelun selväksi suosikiksi. Kotijoukkue Californian voittokerroin on peräti 3.35 ja se on takuulla liikaa. UCLA oli kauden alla arvioituna kovempi ryhmä kuin California, mutta alavireinen joukkue ei voita tätä ottelua kuusi kertaa kymmenestä. Californian kerroin on selvä ylikerroin.

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: California, kerroin 3,35 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Schalke - Hertha Berlin 18.10.2014 | Bundesliiga

Vihje: Schalke, kerroin 1,85 Bet365

- Schalke aloitti kauden kehnosti, sen ensimmäinen Bundesliiga-voitto tuli vasta syyskuun loppupuolella, jolloin Werder Bremen meni nurin vieraissa 3-0. Heti perään Schalke voitti tiukassa kärkikamppailussa kovan Dortmundin omalla kotikentällään 2-1. Niiden hienojen voittojen lisäksi Schalke nappasi vieraspisteen Mestareiden liigassa Chelsean kentältä. Schalke on kehnon alun jälkeen kyllä vielä tulossa mukaan kärkikamppailuihin. Joukkueen viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa oli tappio Hoffenheimin kentällä. Tämän jälkeen valmentaja Keller sai potkut ja tilalle tuli italialainen Roberto di Matteo.

- Schalkella on ollut kauden mittaan pahoja loukkaantumisongelmia. Nyt Howedes ja Boateng ovat palaamassa mukaan, joten hieman helpotusta on tulossa. Matip on pelikiellossa, joten toppari Howedes kuntoutuminen tulee hyvään saumaan.

- Hertha Berlin on sarjataulukossa Schalken perässä, kummallakin on kahdeksan pistettä. Vieraskentällä Hertha ei ole vielä voittanut, kolmesta ottelusta on yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Herthan edellinen liigaottelu on lokakuun alusta, jolloinn se voitti kotikentällään Stuttgartin 1-0.  Kesällä hankittu sveitsiläinen kärkimies/keskikenttäpelaaja Stocker on alkanut pelata syksyn mittaan paremmin. Herthan aloituskokoonpano on aikalailla vakiintunut. Schulz pelaa vasemmalla laidalla ja Pekarik on siirtynyt oikealle. Ainoa kysymysmerkki lienee, että tuleeko keskikentälle Haraguchi vai hiljattain loukkaantumisesta toipunut Ben-Hatira.

- Ennakkoarvioissa Herthaa pidettiin Schalkea kehnompana. Tässä ottelussa Schalken voittokerroin on Bet365:llä 1.85, mutta kerroin on ollut nousussa. Syytä tähän on hankala sanoa, kyllä Schalken pitää olla selvä suosikki kotikentällään.

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: Schalke, kerroin 1,85 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Newcastle - Leicester 18.10.2014 | Joko Pardew saa kenkää?

Vihje: Leicester +0.5, kerroin 1,72 Unibet

- Newcastlen managerin Alan Pardew'n potkuja on jo odoteltu muutama viikko, ja kyllähän se niin on että jos joukkue ei nyt voita sarjanousija-Leicesteria kotonaan, niin Pardew'lle on tultava lähtö. Joukkue on kehno, sillä ei ole vielä liigavoittoa tältä kaudelta. Taisteluhenkeä Newcastlessa on, edellisessä kotiottelussa se tuli kahden maalin takaa tasoihin Hullia vastaan. Kärkimies Cisse on tehnty nyt neljä maalia muutaman viime pelin aikana, joten hän on joukkueen ainoa valopilkku.

- Leicesterilla saattoi olla hieman väsymystä ennen maaottelutaukoa. Se päästi kotikentällään Burnleyn kahden maalin takaa tasoihin ja heti perään hävisi Crystal Palacen kentällä. Leicesterin kauden valopilkku on ollut ehdottomasti komea 5-3 -kotivoitto Manchester Unitedista. On aina hauskaa, kun pikkujoukkue nöyryyttää miljönäärejä. Kummallakaan joukkueella ei ole järin pahoja loukkaantumishuolia. Newcastlen maalivahti Krolkin lienee pelikuntoinen. Muutaman pelaajan kunto pitkän maaottelureissun jäljiltä on vielä kysymysmerkki.

[ Cisse on iskussa, yli 2,5 maalia on hyvä veto. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Newcastle on kaikesta huolimatta ottelun kertoimissa suosikki, mutta ei sille voi rahojaan laittaa ennen kuin joukkue näyttää parempaa. Usein se petraus vaatii jonkin muutoksen, kuten managerin vaihdon.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Manchester City - Tottenham 18.10.2014 | Viime vuonna Spurs hävisi rumasti

Vihje: alle 2,5 maalia, kerroin 2,43 Unibet

- Manchester City on sarjataulukon kakkosena ja se lienee ainoa joukkue, joka saattaa haastaa Chelsean liigamestaruudesta. Tottenham on kuudentena, välimatka kärkijoukkueisiin ei ole viime kausista kaventunut. Viime vuonna City pieksi Spursin kahdesti suurin lukemin.

- Spurs lähti maaottelutauolle neljän tappiottoman putken jälkeen. Kolme viimeisintä vierasottelua se on pelannut tasan. Kotikentällään Spurs on hävinnyt liigassa Liverpoolille ja West Bromwichille. Edellinen vierasottelu oli melko hyvä tasuri Arsenalin kentältä.
Manchester Cityn edellinen kotiottelu oli Mestareiden liigan ottelu Romaa vastaan. Peli päättyi 1-1. Edellinen kotiottelu Valioliigassa oli myös 1-1 -tasapeli, vastustajana oli Chelsea.
Viime kaudella Sergio Aguero oli Spursille hankala vastus, hän teki kahdessa ottelussa kolme maalia. Aguero oli maaottelutauolla pelaamassa Hong Kongissa saakka, hänen palautumisensa tähän peliin on kysymysmerkki. Cityn Nasri on edelleen loukkaantuneena sivussa. Spursin Adebayor ja Bentaleb olivat myös kaukana maajoukkueidensa mukana, heidänkin pelaamisensa on hieman epävarmaa. Maalivahti Llorisin pelaaminen on siinä ja siinä, mutta todennnäköisesti hän on kentällä.

[ Josko maalihanat nyt aukeaisivat, yli 2,5 maalia on hyvä veto. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- City on kertoimissa suursuosikki ja samoin totals-puolella suuret maalilukemat ovat odotettuja. Fiksuin peli tulee matalammista maalilukemista. Vaikka kummallakin joukkueella on potentiaalia kärkipäässä, niin ne ovat pelanneet viime aikoina tukkoisesti.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Tappara - Kärpät 17.10.2014 | Alkukausi ollut pettymys kirvesrinnoille

Vihje: Kärpät ML, kerroin 2.00 Unibet  

- Viime kevään finaalijoukkueet kohtaavat jo toistamiseen tällä kaudella. Kärpät vei kauden aiemman väännön nimiinsä kotijäällään lukemin 3-1. Molempien kone on lähtenyt käyntiin hieman yskähdellen. Kärpät löytyy sarjataulukosta sijalta 4 ja tamperelaiset sijalta 10. Piste-eroa joukkueiden välillä on ainoastaan kolme pistettä ja Kärpillä on vielä yksi matsi enemmän pelattuna.

- Jussi Tapola ei ole vielä saanut joukkuettaan toivottuun vireeseen. Uuden valmentajan alaisuudessa pelaavalle Tapparalle osattiin odottaa vaikeaa alkukautta, mutta otteet ovat olleet silti jopa yllättävän huonoja. Kirvesrinnat ovat voittaneet kaksi edellistä Liiga-peliään, mutta ongelmia on yhä. Liian monet pelaajat alisuorittavat yhä, eikä Josh Greenin loukkaantuminen auta tuomaan tehoja hyökkäyspäähän.

- Viime kauden mestari on paininut tällä kaudella samojen ongelmien kanssa kuin Tappara. Joukkueesta löytyy iso nippu alisuorittajia. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä, sillä joukkue potki floppihyökkääjä Nicolas Deschamps ulos. Korvaajaksi hankittiin Esa Pirnes, jonka kohdalla joukkue tietää tasan tarkkaan, mitä se tulee saamaan.

- Molemmilla joukkueilla on tänään näytönpaikka. Näkisin, että oululaiset ovat ottelussa hieman vahvemmilla kuin tamperelaiset. Tappara on ollut kotonaan surkea alkukaudesta, joten Kärpillä on hyvä sauma iskeä tähän kohtaan. Tapparan hyökkäyspään loukkaantumiset karsivat ennestään tehoja. 

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Pittsburgh Penguins - Dallas Stars 17.10.2014 | Penguins aloittanut vahvasti

Vihje: Pittsburgh, kerroin 1.90 Bet365

- Dallas Stars matkaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi NHL-kierroksella. Kotijoukkue on aloittanut kauden vahvasti ja napannut kahdesta ottelusta kaksi voittoa. Dallasilla on allaan kolme ottelua ja Stars saikin viime kierroksella voittotilinsä auki Columbuksen kustannuksella.

- Penguins pelaa jälleen aivan varmasti vahvan runkosarjan, mutta vasta pudotuspeleissä punnitaan joukkueen todellinen taso. Tällä kertaa Pittsburghissa ei haluta, että ratkaisupeleissä kone hyytyy liian aikaisin. Joukkueella oli ennen kauden alkua huolia loukkaantumisten kanssa, ja esimerkiksi Evgeni Malkinin pelikunnosta ei ollut varmuutta. Nyt joukkueella on kuitenkin jalkeilla äärimmäisen vahva kokoonpano ja varsinkin hyökkäyskalusto on huima. [ Tässä kohteessa yli 5.5 maalia on hyvä haku. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Pittsburghin tavoin myös Dallasilta löytyy hirvittävä määrä ratkaisuvoimaa hyökkäyksestä. Hyvänä esimerkkinä toimii Tyler Seguin, joka iski viime pelissä hattutempun. Joukkueen puolustus saattaa kuitenkin muodostua kauden mittaan ongelmaksi, sillä se ei ole sarjan kärkipäätä. Kari Lehtosen on pystyttävä pelamaan huipputasolla illasta toiseen, mikäli Stars haluaa taistella pisteistä.

- Penguins on ottelussa selvä ennakkosuosikki kotietunsa turvin. Dallas pystyy parhaana päivänään haastamaan kenet tahansa, mutta tänään haaste on kova. Uudella toimitusjohtajalla ja päävalmentajalla kauteen lähteneen Penguisin yllä leijui kysymysmerkkejä ennen kauden alkua. Joukkue on kuitenkin osoittanut olevansa hyvässä iskussa, joten Pittsburgh on tässä kohteessa minun valinta.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

New England Patriots - New York Jets 16.10.2014 | Jets alamäessä

Vihje: Jets +9, kerroin 1,88 Betsson

- New York Jets on pelannnut kehnosti. Avausottelussa joukkue voitti kehnon Oaklandin kotikentällään, mutta sitten on tullut vain tappioita. San Diegon kentällä Jets jäi nollille. Edellinen vierasottelu Green Bayssa meni paremmin, Jets johti tuota ottelua pitkään, mutta hävisi lopulta seitsemällä pisteellä. Kotijoukkue Patriots on voittanut neljä ottelua ja hävinnyt kaksi. Kotikentällään New England on voittanut kehnon Oaklandin ja kovan Cincinnatin.

- Jetsin ykköspelinrakentajana jatkaa Geno Smith, vaikka hän on ollut kehno. Hänen QB-reittauksensa, eli lukema, jolla mitataan pelaajan tehokkuutta, on koko liigan huonoin. Kakkosmiehenä Jetsillä olisi takavuosien tähti-QB Michael Vick. Valmentaja Rex Ryan on pian pakotettu peluuttamaan Vickiä, jos Smith edelleen jatkaa surkeasti.

[ Patriotsin suora voitto on Gutsilla 1.19. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Patriots hävisi muutama viikko sitten Kansas Citylle 14-41 ja useat kommentaattorit jo ennakoivat New Englandin ja joukkueen QB:n Tom Bradyn ja valmentajan Bill Belichnikin alamäen alkaneen. Seuraavalla viikolla Patriots sitten pieksi kovan Bengalsin kotikentällään 43-17.

- Jets ja Patriots on legendaarinen ottelupari, samaa sarjaa kuin Liverpool ja Manchester United tai Canadiens vastaan Bruins. Edellisen kerran Jets on voittanut New Englandissa ruonkosarja-ottelun vuonna 2008. Kaksi vuotta myöhemmin se voitti Patriotsin kentällä pudotuspelin. Kahtena edellisenä kautena Patriotsin voittomarginaali omalla stadionillaan oli kolme pistettä.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Chicago Blackhawks - Calgary Flames 16.10.2014 | Blackhawks ilman tappioita 

Vihje: Chicago, kerroin 1.62 Veikkaushuone

- Blackhawks saa vieraakseen Calgary Flamesin. Kotijoukkue jatkaa kahden pelin jälkeen ilman tappioita. Flames on puolestaan ehtinyt pelaamaan jo neljä matsia. Pisteitä Calgary on onnistunut kairaamaan 4. Kertoimien perusteella Chicago on selvä suosikki, eikä Flamesille anneta paljoa mahdollisuuksia.

- Chicago aloitti kautensa vierasvoitolla Dallasista ja tämän jälkeen Buffalo kaatui kotijäällä näytöstyyliin. Blackhawks on vain vahvistunut viime kaudesta ja se onkin yksi suurimmista mestarisuosikeista. Joukkueen hyökkäyskalusto on huimaa luokkaa ja puolustuskin sen verran vahva, että en näe kauheasti syitä, miksi tässä kohteessa pitäisi hakea yllätystä.

- Flames on panostanut ennen kauden alkua hyökkäykseensä. Hyökkäysmateriaali ei kuitenkaan vakuuta millään tasolla ja en usko, että joukkuetta nähdään tälläkään kaudella pudotuspeleissä. Calgary on pulassa sarjan kärkijoukkueita vastaan ja tämä näkyy todennäköisesti myös tänään.

- Chicago on joka osa-alueella Flamesia vahvempi, joten tässä kohteessa on pakko pelata kotivoittoa. Kerroin on vielä pelattava, joten ei muuta kuin ykköstä lapulle.

Veikkaussivut | Antti

VEIKKAUSHUONE SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Ilves - KalPa 15.10.2014 | Ilves voittoputkessa

Vihje: KalPa ML, kerroin 1.80 Nordicbet 

- Voittoputkessa pelaava Ilves saa vieraita Kuopiosta, kun huikean alkukauden pelannut KalPa saapuu ryöstöretkelle. Illan kotijoukkue on saamassa vihdoin kiinni pelin juonesta, sillä  Ilves on raapinut jo kolme peräkkäistä voittoa. KalPa on yllättänyt ainakin allekirjoittaneen alkukaudella, sillä kuopiolaiset löytyvät sarjataulukosta sijalta kolme.

- Ilves on pelannut viime otteluissa erinomaisesti, mutta joukkue kärsii edelleen pahoista loukkaantumisista. Joonas Korpisalo ja Turo Asplund ovat edelleen kovia menetyksiä tupsukorville. Lisäksi Teemu Rautiainen on pelikiellossa. Ilves on kaatanut voittoputkensa aikana muita Liigan häntäpään joukkueita, joten KalPa- pelissä mitataan todenteolla tamperelaisten päivän vire.

- Pekka Virran KalPa pelaa tällä hetkellä voittavaa jääkiekkoa. KalPan peli ei ole edelleenkään Liigan viihdyttävintä, mutta tällä pelillä joukkue taistelee tosissaan ainakin vielä kärkisijoista. Kaikki näyttää hyvältä kuopiolaisten kannalta, sillä Kasperi Kapanen tuli vahvistamaan jo ennestään vahvaa nippua.

- Ilveksen voittoputken ei saa antaa hämätä, sillä tällä kertaa vastassa on astetta kovempi joukkue. Ilves on vahva ja taisteleva joukkue kotonaan, mutta KalPa pystyy tylsyttämään kotijoukkueen pelin kiekkokontrollillaan. Vetolapulle haetaan vierasvoittoa.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

Puola - Skotlanti 14.10.2014 | Jalkapallo EM-karsinta

Vihje: alle 2 maalia asian handicap, kerroin 1,94 Guts

- Puola voitti viikonloppuna hienosti viime kesän maailmanmestarin Saksan kotikentällään 2-0. Skotlantia vastaan Puola saa voittokertoimen 1.82, Skotlannin yllätysvoitosta saisi 4.75.

- Skotlanti on paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Maajoukkueen valmentaja Strachan on saanut joukkueen hyvään iskuun. Viikonloppuna Skotlanti voitti Georgian kotonaan 1-0. Ensimmäisessä karsintaottelussa Skotlanti pelasi melko hyvin Saksassa, maailmanmestari voitti ottelun vain 2-1.

- Strachan teki paljon muutoksia Skotlannin joukkueeseen Saksa-ottelun jälkeen. Vasemmalle laidalle puolustajaksi Georgia-otteluun tuli Robertson Whittakerin tilalle. Mulgrew oli pelikiellossa ja keskikentällä pelasivat Brown ja Maloney. Georgia-pelissä kokoonpano oli hyökkäysvoittoisempi, joten nyt Saksa varmaan taas palaa hieman varovaisempaan peliin. Saattaa olla niin, että Naismith pelaa ottelussa ainoana kärkenä.

- Puolan karsinta on alkanut iloisesti. Saksa-voiton lisäksi se pieksi Gibraltarin ensimmäisessä ottelussa 7-0. Saksaa vastaan maalit tehtiin toisella jaksolla. Milik ja vaihtomies Mila osuivat maaliin, syöttäjinä olivat Puolan kaksi tärkeintä pelaajaa Pizczek ja Lewandowski. Puola tuskin vaihtaa pelaajia suuren voittonsa jälkeen. Kysymys lienee se, että miten joukkue onnistuu latautumaan uudestaan hienon voiton jälkeen.

- Skotlanti ei ole Puolalle mitenkään läpihuutojuttu. Maaliskuussa joukkueet pelasivat Puolassa ystävyysottelun ja sen Skotlanti voitti 1-0. Tästä ottelusta on varmaankin tulossa melko rujo, fyysinen kamppailu. Olisi kyllä yllätys, jos maaleja tulisi roppakaupalla. Alle kaksi maalia antaa Gutsilla kertoimen 1.94 ja sen voi pelata. Tasan kahdella maalilla saa rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: alle 2 maalia asian handicap, kerroin 1,94 Guts

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 15.10.2014 | Kings jälleen kotijäällä

Vihje: Los Angeles, kerroin 1.83 Bet365

- Kings avasi voittotilinsä kotijäällään Winnipegin kustannuksella. Tahmean alun jälkeen viime kauden mestari on saamassa peliään kuntoon. Oilers on vielä kahden ottelun jälkeen ilman voittoa, mutta tämän ei pitäisi yllättää ketään. 

- Los Angeles sai pelinsä viime kierroksella kuntoon heikomman vastustajan kustannuksella. Voitto ruokki joukkueen itseluottamusta ja uskon, että Edmonton ei ole tarpeeksi kova vastus Kingsille. Alkukankeuden jälkeen Kings alkaa jälleen löytämään pelin juonen. Materiaalinsa puolesta Kings taistelee jälleen mestaruudesta.

- Edmontonin alkukausi on ollut joukkueen faneille pettymys. Kerrankin joukkueella oli hieman valoa tunnelin päässä, sillä joukkue on vahvistunut kesän aikana. Harjoitusotteluissa loistavasti toiminut maalivahtipeli ei ole kuitenkaan vielä vakuuttanut ja puolustus on vuotanut liikaa. Nykymenolla Kings on öljymiehille liian kova pala.

- Kotiedun ansiosta Kingsin voiton pitäisi olla itsestäänselvyys. Materiaalinsa puolesta, Los Angelesin on otettaa tänään rutiinivoitto.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Suomi - Romania 14.10.2014 | Melkein kuin Kreikka-ottelu

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 2,00 Bet365

- Romania-ottelu on aikalailla toisinto Suomen Kreikka-ottelusta. Romania on Kreikan tavoin joukkue, joka puolustaa ja etsii vastahyökkäyksiä. Suomi oli Kreikka-ottelun avausjaksolla vaisu, hyökkäyspäässä ei tapahtunut oikein mitään. Toisella jaksolla ote parani, kun Roman Eremenko siirtyi alemmas ja Kasper Hämäläinen tuli mukaan peliin.

[ Suomen voitosta saa Gutsilta 2.74. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Romanialla on yhä monta pistettä kahden pelin jälkeen kuin Suomella, mutta sillä on hieman kehnompi maalisuhde, joten se on sarjataulukossa Suomea jäljessä. Avausottelussaan Romania yllätti Kreikan vieraissa 1-0. Viime viikonloppuna Unkari taas yllätti Romania tämän kotikentällä ja joukkueet pelasivat 1-1 tasapelin.

- Romania lienee väsyneempi joukkue kuin Suomi. Palautumisaikaa ei edellisen ottelun jälkeen ole paljoa ollut ja Romania on vielä joutunut matkustamaan. Lisäksi sillä on enemmän loukkaantumishuolia. Toppari Goian ja ykköskärki Marica ovat sivussa. Lisäksi useampi pelaaja sai kolhuja. Suomella sivussa on Kreikka-ottelun tavoin Markus Halsti. Ilmeisesti joukkue selvisi edellisen ottelun ilman vaivoja.

- Suomi on pikku hiljaa noussut kertoimissa ottelun suosikiksi. Se ei kyllä ole aivan oikein, Romania on joukkueena edelleen parempi. Ottelusta odotetaan vähämaalista. Totals-vedoissa pienet maalilukemat ovat painuneet todella pieniin kertoimiin, joten esimerkiksi yli kaksi maalia alkaa jo olla pelattava veto.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »