Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Näistä bonuksista apua vetoihin

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

Baltimore Orioles – Texas Rangers 30.6.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: Texas, kerroin 2.17 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Baltimore Orioles on voittanut 41 ja hävinnyt 34 ottelua. Texas Rangers on tasalukemissa, 38 voittoa ja tappiota. Rangers pelasi edellisen sarjan Torontossa ja hävisi kaksi kolmesta. Joukkueen sisäpeli oli kehnoa, se teki vain kaksi juoksua kahdessa tappio-ottelussa. Kahdeksassa viimeisistä kymmenestä se on tehnyt vain kolme juoksua tai vähemmän. Sen juoksukeskiarvo viimeisissä kymmenessä ottelussa on vain 2.5.

Baltimore on kovassa iskussa, se viimeksi voitti kolme ottelua Clevelandia vastaan. Nyt Oriolesin voittoputki on neljän ottelun mittainen, ja kotivoittojen putki on viiden ottelun mittainen. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa Baltimore on hävinnyt vain kerran, ja viimeisissä 11 kotiottelussa Orioles on hävinnyt vain kerran.

Kotijoukkue Baltimore on siis kovassa kunnossa, ja vierasjoukkue Texas on aallonpohjassa. Luonnollisesti pelivalinta on Texas. Syy tähän on se, että kotijoukkueen aloittava pitcher Bud Norris ei ole hääppöinen. Norrisilla on tältä kaudelta kaksi voittoa ja kuusi tappiota, ERA on surkea 6.70. Hän on neljä kertaa aloittanut kotikentällä ja näissä peleissä Baltimore on voittanut kolmesti. Syy on se, että kotijoukkueen sisäpeli on ollut loistavaa ja tehnyt Norrisin pitcher -vuorolla 5,7,18 ja 9 juoksua.

Texasin aloittaja on Wandy Rodriguez. Edellisessä ottelussaan hän oli kehno ja antoi kahdeksan juoksua neljässä vuoroparissa Oaklandia vastaan. Rodriguez on kuitenkin hyvä pelimies. Oakland-ottelu oli vasta kolmas kerta tällä kaudella, kun hän on antanut enemmän kuin kolme juoksua.

Rangers saa Betssonilta hyvän kertoimen 2.17, ja kyllä se täytyy laittaa vetolapulle. Rodriguez on paljon parempi kuin Norris, se ratkaisee vetovalinnan.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

unibet

Chile – Peru  30.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Peru +1, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Copa American semifinaaleissa kotijoukkue Chile kohtaa Perun. Kumpikin voitti ensimmäisen pudotusottelunsa varsinaisella peliajalla. Chile on otteluparista selvästi ennakkosuosikki. Se on jo pitkään pelannut hyviä arvoturnauksia, sen pelityyli on saanut kiitosta ja ystäviä. Viime kesän MM-kisoissa se putosi Brasilialle rangaistuspotkuilla. Nyt Chile on kotikisoissaan ja joukkue on kokeneempi, tämä näkyy siinä, että joukkue voittaa tiukkoja otteluita.

Chilen ensimmäinen pudotuspeli Uruguayta vastaan jää mieleen lähinnä siitä, kuin chileläisten puolustaja Gonzalo Jara teki miesmuistiin typerimmän tempun jota jalkapallokentillä on tehty. Hän työnsi keskisormensa Uruguayn kärkimiehen Edinson Cavani anukseen ja heti perään filmasi kuin Cavani olisi lyönyt häntä. Jara sai hankittua Cavanille ottelun toisen keltaisen kortin, mutta jälkeenpäin itselleen kolmen ottelun pelikiellon. Pitempikin rangaistus olisi ollut kohdallaan, kyllä Jaran temppu oli vähintään yhtä typerä kuin Luis Suarezin puremistapaus viime kesänä.

Chile olisi ollut aika tiukoilla uruguaylaisten kanssa, ellei se olisi saanut pelata miesylivoimalla vli puolta tuntia. Siinä mielessä typerys-Jara hoiti homman kotiin. Chilen Isla teki voittomaalin ottelun loppupuolella.

Chilen voittokerroin on pieni, Bet365:llä vain 1.50. Chilen jatkopaikasta saisi vain kertoimen 1.22 ja Perun jatkosta 4.00. Vaikka Chile onkin parempi joukkue, niin ei ero aivan noin suuri ole. Peru +1 saa Bet365:ltä kertoimen 2.00, sen voi pienellä pelata. Jos Chile voittaa maalilla niin lantit saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Jarkko Nieminen – Lleyton Hewitt 29.6.2015 | Wimbledon

Vihje: Jarkko Nieminen 2,45 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jarkko Nieminen ei ole pelkästään Suomen mittakaavassa, vaan myös kansainvälisellä tasolla poikkeuksellinen urheilija. Nieminen on pelannut tennistä huipputasolla erittäin monta vuotta.

Nieminen pelasi Wimbledonin alla kaksi lämmittelyturnausta. Hertogenboshissa suomalainen hävisi avauskierroksella Marius Copilia vastaan.Hallessa puolestaan Nieminen voitti kaksi karsintaottelua, mutta pääsarjan alkajaisiksi maskulainen ei pystynyt kaatamaan Aleksander Zvereviä. Joka tapauksessa Nieminen voitti kaksi karsintaottelua. Kaikki pelituntuma lyhyellä nurmikaudella on suurta plussaa.

Niemisen ei ole enään syytä keksiä sen suurempia uusia juonia tai muutoksia omaan tekemiseensä. Nyt on aika nauttia. Nieminen on kertonut, että hänen harjoitukset ovat sujuneet Wimbledonin alla erinomaisesti.

Lleyton Hewitt on parhaimmillaan nurmella. Kun verrataan australialaisen menestymistä nurmesta muihin alustoihin, esimerkiksi massalla hän on erittäin vaatimaton. Hewitt liikkuu kentällä erinomaisest ja toisekseen Hewitt on uskomaton taistelija. Siitäkin huolimatta karu fakta on se, että Hewittillä ei ole enään aitoja aseita.

Nieminen ja Hewitt tuntevat toisensa erinomaisesti. Odotettavissa on, että niin Nieminen kuin hänen australialaisvastustajansa ovat hyvin latautuneina. Kun ajatellaan asiaa vedonlyöntimielessä, Niemisen kertoimet nousevat erinomaisiksi pelivalinnoiksi. Nurmi sopii alustana Hewittille hyvin, mutta edellisen puolen vuoden aikana hän on pelannut tasan viisi ottelua. Pelivire ei edes voisi olla paras mahdollinen. 

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Novak Djokovic – Philipp Kohlschreiber 29.6.2015 | Wimbledon

Vihje: Yli 3,5 erää 3,00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic on Wimbledonin hallitseva mestari. Djokovicilla Grand Slam -mestaruuksia riittää vaikka muille jakaa, sillä ATP-listan kärkinimi on voittanut Wimbledonin kahteen kertaan, Australian avoimet vaatimattomasti viisi kertaa ja US Openinkin kertaalleen. Kuitenkin Djokovicilta puuttuu edelleen mestaruus Ranskan avoimissa, eikä hän onnistutkaan sitä voittamaan kesäkuun alussa.

Djokovic kokee varmasti hurjasti paineita Ranskan avointen epäonnistumisen jälkeen. Hänellä on alla vasta kaksi nurmiottelua, eikä kumpikaan niistä sujunut odotetulla tavalla. Ennen Ranskan avoimiahan Djokovic osallistui kahteen lämmittelyturnaukseen, kun taas Wimbledonin alla vain näytösturnaukseen.

Philipp Kohlschreiber viihtyy nurmella. Hallessa tappio tuli jo ensimmäisellä kierroksella, mutta vastassa olikin Roger Federer. Sveitsiläistä vastaan Kohlschreiber pelasi vahvan ottelun vieden ratkaisun kolmanteen erään.

Ihmeitä saisi tapahtua, jos Djokovic häviäisi jo Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella, eikä sellaista lähdetäkään vedonlyöntimielessä ehdottamaan. Yllätysvalintamme on täysin realistinen yli 3,5 erää. Djokovic on tällä hetkellä haavoittuvainen, sillä edellisen kuukauden aikana serbialaisen itseluottamus on kokenut useampiakin kolauksia. 

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

St Louis Cardinals – Chicago Cubs  29.6.2015 klo 03.05 | MLB

Vihje: Cubs, kerroin 2.15 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

St Louis Cardinalsista tuli ensimmäinen MLB-joukkue, joka saavutti viiden kymmenen voiton rajan. Se tarvitsi tähän vain 74 ottelua. Toiseksi paras joukkue sarjassa on tällä hetkellä Kansas City Royals, jolla on 43 voittoa 71 ottelussa. Houston Astrosilla on myös 43 voittoa, mutta enemmän otteluita pelattuna.

Cardinalsin suoritus on erityisen kova, kun ottaa huomioon, että useampikin joukkueen avainpelaaja on ollut alkukaudesta loukkaantuneena. Sivussa ovat olleet niin Adam Wainwright, Matt Holliday ja Matt Adams muiden muassa.

50-voiton rajapyykin saavuttanut voitto tuli lauantaina Chicago Cubsia vastaan lukemin 8-1, perjantaina Cardinals voitti Cubsin 3-2. Lauantaina pitcher Michael Wacha pelasi hienosti. Hän syötti kuusi vuoroparia ja antoi vain yhden juoksun. Wacha poltti viisi lyöjää ja antoi kuusi osumaa. Loput vuoroparit hoiteli pitcherin hommaa Carlos Villanueva. Sisäpelissä St Lousin valttia on tasaisuus. Lauantaina Cubsia vastaan jokainen aloituskokoonpanon pelaaja osui ainakin kerran. Ykkönen oli tällä kertaa Xavier Scruggs, joka osui kolmesti, löi kaksi ja toi kaksi juoksua. Jason Heyward pääsi pesille neljä kertaa ja toi kaksi juoksua.

Cardinals on toki kova joukkue, liigan paras, mutta kyllä sen 50-voittoa ovat painaneet kotivoiton kertoimet liian alas. Bet365 antaa kotivoitosta kertoimen 1.76. Cubsin Hammel on sen verran kova pitcher, että vieraskerroin 2.15 on pelattava. Eiköhän tämä ottelu ole paljon enemmän tasaväkinen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Brasilia – Paraguay  28.6.2015 klo 00.30 | Copa America

Vihje: Paraguay +0.5, kerroin 2,35 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Brasilia ei ole ollut ollenkaan vakuuttava tämän kesän Copa Americassa. Avausottelussa Peru meni nurin vaivoin 2-1, sitten Kolumbia kaatoi brassit 1-0 ja Neymar sai pelikieltoa turnauksen loppuun. Viimeisessä lohko-ottelussa Brasilia kuitenkin selvitti Venezuelan 2-1.

Brasilian valmentajalla Dungalla ei ole normaalisti tapana vaihdella avauskokoonpanoa, mutta Venezuela-ottelussa oli muutoksia. Neymarin poissaollessa Coutinho ja Firmino olivat kentällä ja pelasivat hyvin. Toppari David Luiz istuu penkillä, hänen epävarma pulustuspelaamisensa ei oikein sovi kovatasoisiin maaotteluihin. Viime kesänä MM-kisoissa epäonnistunut Fred oli turnauksen alussa avauskokoonpanossa, mutta nyt hän istuu penkillä. Vanha konkari Robinho on noussut ylemmäs arvoasteikossa, mutta todennäköisesti häntä ei kuitenkaan nähdä avauksessa.

Paraguay meni jatkoon kahdella tasapelillä ja yhdellä voitolla. Se päihitti Jamaikan 1-0, Argentiinan kanssa peli päättyi 2-2 ja Uruguayn kanssa 1-1. Paraguaylta puuttuu kaksi tärkeää keskikenttämiestä, Ortiz on pelikiellossa ja Ortigoza on loukkaantuneena. Joukkueen valmentaja Diaz on kierrättänyt hyökkääjiä, kärkipään ryhmä on veteraani-iässä ja vaihtoruletti on pitänyt pelaajat tuoreena.

Edellisen kerran Paraguay ja Brasilia ovat kohdanneet edellisessä Copa Americassa vuonna 2011. Tuolloin Paraguay pudotti Brasilian rankkareilla jatkosta.

Brasilia on vetomarkkinoilla suhteettoman suuri voittajasuosikki. Esimerkiksi Unibet antaa brassien voitosta vain kertoimen 1.60. Se on aivan liian vähän, pelit täytyy laittaa Paraguayn kautta. Hyvä veto on Paraguay +0.5 Unibetin kertoimella 2.35.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Milwaukee Brewers – Minnesota Twins 27.6.2015 klo 03.10 | MLB

Vihje: alle 7.5 juoksua, kerroin 1.91 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Minnesota Twins vierailee MLB-liigassa Milwaukee Brewersin kotikentällä. Joukkueet pelaavat kolmen ottelun sarjan, ja tämä perjantaina kamppailu on peleistä ensimmäinen. Kotijoukkue Milwaukee on Philadelphian jälkeen koko liigan huonoin joukkue. Minnesota on pelannut paljon paremmin. Se on American Leaguen Central-divisioonan kakkonen. Minnesotan voittosuhde on 39-33 ja Milwaukeen voittosuhde on 27-47.

Minnesotan aloittava pitcher on Trevor May, hän on pikku hiljaa saanut pelattua sarjan hyviä otteluita. Mayllä on nyt voittosuhde 4-5 ja ERA 4.03. Lauantaina May pelasi Chicago Cubsia vastaan ja hän antoi vain yhden juoksun seitsemällä osumalla yli kuudessa vuoroparissa. May on pelannut todella hyvän ottelun viisi kertaa seitsemässä viime pelissään.

Kotijoukkue laittaa peliin Kyle Lohsen. Hän on ollut tällä kaudella heikko, voittoja on kolme, tappioita yhdeksän ja ERA 6.30. Lauantaina Lohse hävisi viidennen ottelun perättäin kun Colorado oli parempi lukemin 5-1. Luulisi Lohsen olevan motivoitunut kotiyleisön edessä. Rockies-ottelu oli melko hyv Lohselta, vaikka tappio tulikin. Hän antoi kuudessa vuoroparissa neljä osumaa, joilla tuli kolme juoksua. Lohse poltti viisi lyöjää. Lohse ei ole niin huono pitcher kuin viimeaikainen tappioputki yrittää väittää.

Kumpikin pitcher on pelannut viime ottelussaan hyvin, joten totals-raja 7,5 taitaa olla hieman korkea. Betssonin kerroin tulokselle alle 7,5 juoksua on 1,91, sille lantti.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

bet365-100-banner

Argentiina – Bolivia  27.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1.75 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Copa American ykkössuosikki Argentiina aloittaa pudotuspelit Kolumbiaa vastaan. Argentiina ei ole ollut turnauksessa ollenkaan ylivoimainen. Se aloitti lohkovaiheen pelaamalla Paraguayta vastaan 2-2 -tasapelin. Sen jälkeen Argentiina voitti Uruguayn ja Jamaikan kummatkin 1-0. Paraguayta vastaan argentiinalaiset olivat puoliajalla 2-0 -johdossa, mutta joku iski, väsy tai ylimielisyys ja Paraguay pääsi tasoihin.

Argentiinalla on edelleen loistava hyökkäyspää. Vaihtoehtoina kärkeen ovat niin Leo Messi, Sergio Aguero, Carlos Tevez kuin Gonzalo Higuainkin, ja sitten on vielä vaikkapa Angel di Maria keskikentällä. Avauksessa joukkueelta ovat pelanneet etupäässä Messi ja Aguero, Higuain oli aloituksessa Jamaikaa vastaan. Argentiinan neljästä tehdystä maalista Aguero on tehnyt kaksi ja Messi sekä Higuain yhden mieheen.

Bet365:n kertoimet otteluun ovat Argentiinalle 1.80 ja Kolumbialle 5.50. Alle 2.5 maalia saa vain kertoimen 1.575. Puolustus on Argentiinan heikko kohta, ja kummankin kärjessä on paljon potentiaalia odottamassa onnistumisia. Laitetaan vetokupongille yli 2 maalia Bet365:n kertoimella 1.75. Tasan kahdella maalilla panos annetaan takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Bolivia – Peru 26.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Bolivia +0.5, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Copa American toinen pudotuspelipari Peru ja Bolivia olivat turnauksen alla arvioissa kisan heikoimpia maita. Bolivia oli yleisesti rankattu koko turneen heikoimmaksi joukkueeksi. Kumpikin niistä kuitenkin nappasi lohkopeleissä yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion, ja tällä tuli paikka jatkopeleihin. Bolivia oli A lohkon kakkonen Chilen jälkeen. Ecuador ja Meksiko olivat lohkon kaksi muuta maata, ja kumpikin niistä oli selvästi arvioitu Boliviaa paremmaksi. Bolivia pelasi avausottelunsa tasan 0-0 Meksikon kanssa ja sitten se voitti perään Ecuadorin 3-2. Viimeisessä lohko-ottelussaan Bolivia hävisi Chilelle 0-5. Chile-ottelussa Bolivian valmentaja Soria teki muutamia muutoksia, mutta kun lopputulos oli surkea, niin joukkue palannee samaan kokoonpanoon, millä se aloitti turnauksen. Bolivia on aikaisemmin ollut maaotteluissa aikalailla riippuvainen omasta kotikentästään La Pazissa, joka on yli kolmen kilometrin korkeudessa.

Peru taipui avausottelussa Brasilialle tiukan taiston jälkeen 2-3. Tämän jälkeen se voitti Venezuelan 1-0 ja viimeiseksi pelasi maalittoman tasapelin Kolumbiaa vastaan. Peru oli ennen turnausta hyvä harjoituspeleissä, ja kun vielä tärkeä kärkimies Guerrero on ollut pelikunnossa, niin sen menestys ei ole niin kova yllätys. Boliviaa vastaan Perun ongelma on se, että keskikentän puolustavat Lobaton ja Ballon ovat pelikiellossa. Muutoksia tulee, ja aivan varmasti Perun keskikenttä on aikaisempaa heikompi.

Bolivian jatkoonmenosta saisi Bet365:ltä hienon kertoimen 2.87, Perun jatkopaikka palauttaa panoksen 1.4 -kertaisesti. Hyvä veto on myös Bolivia +0.5 kertoimella 2.00, sille laitetaan nyt rahat. Bolivian jatkopaikka tai jatkoaika tuo voiton.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

RoPS – Inter Turku  25.6.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: RoPS, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Rovaniemen Palloseura on hurjassa kunnossa. Harva olisi uskonut, että RoPS on juhannuksen jälkeen Veikkausliigan kakkonen ja HJK:n kovin haastaja. HJK:lla ja RoPS:lla ei käytännössä ole eroa kuin muutama piste. Sarjataulukossa ero on nyt seitsemän pistettä, mutta HJK on pelannut kaksi ottelua enemmän. RoPS on viimeksi hävinnyt yli kuukausi sitten Maarianhaminassa. Kesäkuun alkupuolella se haki hyvän voiton Seinäjoelta, jossa lukemat olivat 0-1 vieraille. Edellinen rovaniemeläisten kotiottelun oli komea 4-1 -voitto kehnosta Ilveksestä.

Turun Inter oli alkukaudesta hyvässä kunnossa, mutta nyt vauhti on hieman hiipunut. Toukokuun puolessa välissä Inter voitti kotonaan KTP:n 4-1, mutta sen jälkeen se pelasi viisi voitotonta ottelua. Kaksi viimeisintä peliä Inter on pelannut kotonaan, ja näistä kummastakin se on ottanut hienot voitot: KTP meni nurin 3-0 ja HIFK 3-1. Sarjataulukossa Inter on nyt viidentenä.

RoPS saa Unibetilta kertoimen 2.00. Vaikka kaudenalusarvioissa RoPS ei rankattu näin kovaksi, niin tällä hetkellä sille voi kyllä lantit laittaa. Interin kärkipään loukkaantumistilanne on ikävä, ja toisaalta RoPS on hyvässä vauhdissa. Rovaniemi ei ole etelä-Suomen väelle helppo paikka. Pieni panos RoPS:lle on perusteltua, kyllä Rovaniemi vie ottelun hieman useammin kuin joka toisella kerralla.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Pittsburgh Pirates – Cincinnati Reds  25.6.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: Pirates, kerroin 1,51 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Pittsburgh Piratesin ja Cincinnati Redsin ottelusarjan ensimmäisessä osassa Pirates onnistui voittamaan 7-6, vaikka Reds osui palloon kaksi kertaa niin paljon kuin Pittsburgh. Tällaisessa tilanteessa normaalisti kannattaisi hakea edellisen pelin hävinneestä joukkueesta voittajaa seuraavaan otteluun. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin erilainen, Cincinnati on niin heikko vierasjoukkue, että sitä vastaan on pelattava. Redsin voittosuhde matkaotteluissa on vain 12-22.

Piratesin aloittava pitcher on mainio Gerrit Cole. Hän on ollut tällä kaudella niin hyvä, että National Leaguen Cy Young -palkinto on lähellä. Cy Young -palkinto annetaan liigan parhaalle pitcherille. Colen tilastot ovat huiman kovat – 11 voittoa ja kaksi tappiota, ERA on erinomainen 1.78. Pittsburgh on voittanut kuusi viimeistä ottelua, joissa Cole on ollut aloittava pitcher. Kertaakaan tällä kaudella Cole ei ole antanut vastustajalle kuin korkeintaan kolme juoksua per ottelu. Cole ei ole koskaan uransa aikana voittanut Cincinnatia, joten tässä tulee sitten se tilastovoitto.

Pittsburgh on myös kova kotijoukkue. Se on voittanut nyt seitsemän putkeen omalla PNC Parkilla. Reds taas on viimeisissä 17 vierasottelusa voittanut van kolmesti. Piratesilla on varmasti myös motivaatiota voittoon, sillä viime viikonloppuna se hävisi Washingtonissa kolme kertaa. Piratesin juoksuero on 46 juoksua plussan puolella, lukema on koko MLB:n viidenneksi paras.

Pittsburgh on huimasti parempi kuin Reds tällä hetkellä, ja kyllähän se näkyy kertoimissa. Unibet antaa Piratesin voitosta vain kertoimen 1.51, mutta kyllä sen silti voi ottaa peleihin. Pirates vie ottelun useammin kuin kaksi kertaa kolmesta.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Texas Rangers – Oakland Athletics  25.6.2015 klo 03.05 | MLB

Vihje: alle 9 juoksua, kerroin 1.78 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Kotijoukkue Texas Rangersin voittosuhde on 37-34, ja vierasjoukkue Oakland Athleticsin taas 32-41. Rangers on selvästi parempi joukkue tällä hetkellä kuin Oakland. Oaklandin aloittaja ottelussa on Kendall Graveman, jolla on tältä kaudelta kolme voittoa ja neljä tappiota, ERA on 4.02. Viimeisimmässä otteluussa Graveman hävisi torstaina San Diego Padresille, vaikka hän pelasi hienosti. Graveman antoi vain kaksi juoksua seitsemässä vuoroparissa. Padres osui vain viisi kertaa, Graveman antoi vain yhden vapaataipaleen ja poltti kuusi lyöjää. Oaklandin sisäpeli oli sen verran kehnoa, että joukkue silti hävisi 1-3. Graveman on ollut matkapeleissä hyvä tällä kaudella, tilastolukemat ovat voittosuhde 3-1 ja ERA 1.78

Kotijoukkueen aloittava pitcher on Wandy Rodriguez. Hänellä on voittosuhde 4-2 ja ERA 3.20. Keskiviikkona hän antoi LA Dodgersille yhdeksän osumaa, mutta sai silti tililleen voiton pelattuaan melkein kuusi vuoroparia, joissa LA teki kolme juoksua. Veteraani-Rodriguez on nyt antanut vain seitsemän juoksua kolmessa viime ottelussaan.

Jos perustaa arvion pitchereiden edellisille otteluille, niin silloin tämän pelin totals-raja on aivan liian korkealle asetettu yhdeksään. Sekä Graveman että Rodriguez ovat mainiossa kunnossa, kumpikin pelannee tänään monta vuoroparia eikä juoksuja tule paljoakaan. Alle yhdeksän juoksua Betssonin kertoimella 1.78 on hyvä veto, ja jälleen kerran tasan yhdeksällä juoksulla saa rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

bet365-100-banner

Chile – Uruguay  25.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2.25 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Copa American pudotuspelit alkavat isäntämaan Chilen ja Uruguayn kohtaamisella. Chile on takuulla ottelussa kovalla itseluottamuksella. Se pieksi lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Bolivian 5-0. Tämä peli on koko turnauksen ainoa rökälevoitto. Chilen hyökkäys on muutenkin ollut kunnossa, se teki kolmessa lohkovaiheen ottelussa yhteensä kymmenen maalia. Joukkueen keskikentän Arturo Vidal on tähän mennessä turnauksen paras maalintekijä, Vidal on osunut kolme kertaa.

Chile on noussut vetomarkkinoilla jo turnauksen kakkossuosikiksi ohi Brasilian. Argentiina on edelleen ykkönen, mutta Chile on jo lähellä. Esimerkiksi Unibetilla kärkikaksikon mestaruuskertoimet ovat 2.80 ja 3.25. Chilen ainoa kömmähdys alkulohkossa oli 3-3 -tasapeli Meksikoa vastaan. Ottelu oli aikalailla Chilen hallintaa. Se voitti pallonhallinnan 66-34 ja laukaukset 18-10. Vidal teki tuossa ottelussa hattutempun.

Boliviaa vastaan Chilen ei olisi tarvinnut laittaa kentälle ykkösmiehistöä. Esimerkiksi Vidalia olisi voinut lepuuttaa, koska hän olisi ollut ennen ottelua jonkinlaisessa auto-onnettomuudessa. Vidal oli pidätetty rattijuopumuksesta, hän oli humalapäissään viikko sitten romuttanut Ferrarinsa. Vidal oli kehnonlainen Bolivia-ottelussa, ymmärrettävästi – humalassa ajaminen ei ole hyvä vapaa-ajanviettotapa suurturnauksen välipäivänä.

Paras veto on ottelun vähämaalisuudessa. Unibetin kerroin 2.25 sille, että pelissä tulee alle kaksi maalia, riittää kupongille. Tasan kahdella maalilla saa rahat takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Calder ja James Norris Memorial -vedot 24-25.6.2015

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

NHL-kausi on jatkojuhlia ja palkintojenjakoja vaille valmista. Spekulaatio palkintojen saajista käy kuumana ja tietyt statsit tukevat eri pelaajien valintaa näiden tunnettujen palkintojen saajiksi.

Unibetin kertoimien mukaan tällä kaudella Calder Trophy menee Johnny Gaudreaulle, jonka kerroin on 1.40. Hyvänä kakkosena Aaron Ekblad (2.50) ja kolmosena Mark Stone (5.00).  Betsson pitää Gaudreauta vieläkin suurempana suosikkina, sillä kertoimet siellä ovat Gaudreaulle 1.40, Ekbladille 3.80 ja Stonelle 7.50. Hyviä ehdokkaita toki kaikki.

Liigan paras puolustaja eli James Norris Trophy menee mitä todennäköisemmin länsinaapuriimme Ruotsiin, kertoimet ovat sen suuntaiset. Erik Karlsson Betsson 1.25, P.K. Subban Betsson 4.70 ja Drew Doughty Betsson 10.00. Parhaan puolustavan hyökkääjän pokaali taitaa mennä Patrice Bergeronille, jonka kerroin on sekin vain 1.24, hyvänä kakkosena Jonathan Toews 5.50 ja kolmosena Anze Kopitar 8.00. Frank J. Selke Trophyn on suomalaisista voittanut Jere Lehtinen kolmesti, 1998, 1999 ja 2003.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

bet365-100-banner

Seattle Mariners – Kansas City Royals  23.6.2015 klo 05.10 | MLB

Vihje: alle 6.5 juoksua, kerroin 1.86 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Seattle Marinersin pitcher Felix Hernandez on yksi baseballin huippuja. Tällä kaudella Hernandez aloitti hieman heikommin, mutta kyllä hän silti on erinomainen pitcher, ainoastaan epätasaisuus on vaivannut tänä vuonna. Hernandezin kauden tilastot ovat kymmenen voittoa ja kolme tappiota, ERA on 3.08. Kesäkuun 12 Hernandez pelasi Houstonia vastaan, ja antoi kahdeksan osumaan eikä saanut poltettua kuin yhden vastustajan lyöjän. Seattle hävisi ottelun 0-10. Viime keskiviikkona Hernandez sitten taas pelasi hienosti. San Francisco Giantsia vastaan hän pelasi kahdeksan vuoroparia, joissa ei antanut yhtään osumaa. Mariners voitti ottelun 2-0. Hernandez on liigan ykkönen pitchereiden voittotilastossa.

Oikeakätinen Hernandez ei ole kohdannut Kansas Cityä sitten vuoden 2013. Kaiken kaikkiaan hänen tilastonta Royalsia vastaan on neljä voittoa ja neljä tappiota 11 aloituksessa, ERA on 2.80. Näillä lukemilla ei kuitenkaan ole nyt merkitystä.

Seattle on kotikentällään selkeä suosikki. Betsson antaa sen voitosta kertoimen 1.59. Kyllähän suosikkiasemassa näkyy myös Hernandezin pelaaminen. Kertoimet lienevät aika kohdallaan, mutta vetoa kannattaa vähäjuoksuisen ottelun puolesta. Seattlen sisäpeli on tukossa ja Hernandez on loistava pitcher. Bettson antaa kertoimen 1.86 sille, että ottelussa tehdään alle 6.5 juoksua.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Brasilia – Venezuela  22.6.2015 klo 00.30 | Copa America

Vihje: Venezuela +1, kerroin 1.75 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Brasilian ykköstähti Neymar on ulkona Copa Americasta. Neymar menetti malttinsa Kolumbia-ottleun loppuvaiheessa, sai punaisen kortin ja lopulta neljä ottelua pelikieltoa. Brasilian liitto aikoo vedota Neymarin puolesta, mutta tuskin rangaistusta muutetaan. Ilman Neymaria Brasilia kyllä on pulassa. Harvoin jalkapallossa joukkue on yhden pelaajan varassa, mutta Brasilia on nyt ollut aivan liikaa Neymarin varassa. Tilanne oli sama viime kesän MM-kisoissa, eikä epäterve tilanne ole korjaantunut Copa Americassa.

Brasilia ei ole pelannut häävisti turnauksessa. Avausottelu oli niukka 2-1 -voitto Perusta, ja seuraava oli turhauttava tappio 0-1 Kolumbialle. Peru-ottelussa Brasilian Douglas Costa teki voittomaalin vielä viime minuuteilla pelin jo ollessa yliajalla. Neymar oli mukana molemmissa maaleissa, ensimmäisen hän teki itse ja toisessa hän antoi loistavan läpisyötön Costalle.

Vedot täytyy rakentaa Venezuelan kautta. Bet365 antaa Venezuela +1 -tulokselle kertoimen 1.75, sen voi laittaa kupongille. Brasilian yhden maalin voitolla saa rahat takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Argentiina – Jamaika 21.6.2015 klo 00.30 | Copa America

Vihje: alle 3.5 maalia, kerroin 1.60 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Argentiina on entistä selvempi ykkösuosikki Copa American voittajaksi, vaikka se ei olekaan pelannut erityisen hyvin. Sen avausottelu oli 2-2 -tasapeli Paraguayta vastaan ja seuraava ottelu oli niukka 1-0 -voitto Uruguaysta. Paraguayta vastaan Argentiina oli jo 2-0 -johdolla, mutta sitten vauhti loppui. Argentiinan suosikkiaseman vankistuminen johtuu siitä, että kakkosuosikki Brasilia on menossa alaspäin – Neymarin neljän ottelun pelikielto tekee pahaa brassijoukkueelle. Kotijoukkue Chile on noussut kakkossuosikin paikalle voitettuaan Bolivian komeasti 5-0.

Jamaikaa vastaan Argentiina on selvääkin selvempi suosikki. Sen voitosta saa Bet365:ltä vain kertoimen 1.14. Jamaikan yllätysvoitosta saisi peräti 23.00. Sergio Aguero on ollut Argentiinan kärjen ykkönen. Hän teki maalin Uruguayta vastaan, ja hän osui myös Paraguayn verkkoon. Argentiinan valmentaja Martino laittoi Uruguayta vastaan oikeaksi puolustajaksi Zabaletan ja Biglia tuli kentälle Banegan tilalle keskikentän oikealle laidalle. Argentiina saattaa hyvinkin lepuuttaa joitain pelaajiaan, Jamaika on lohkon selvästi heikoin joukkue. Jamaika on hävinnyt kummatkin ottelunsa lukemin 0-1.

Ottelusta odotetaan runsasmaalista. Vetomarkkina odottaa Argentiinan nimivahvan kärkipään tekevän useammankin heikkoa Jamaikaa vastaan. Alle 3.5 maalia antaa Bet365:llä vielä kertoimen 1.60. Sille voi pienen vedon laittaa. Jamaika takuulla lähtee lyömään sumppua maalinsa eteen, eikä se ole helppoa huipuillekaan.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Makwan Amirkhani – Masio Fullen 20.6.2015 klo 21.30 | UFC

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Vihje: Amirkhani voittaa lopettamalla, kerroin 2.10 Unibet

Suomalainen Makwan Amirkhani astuu tänään urallaan toista kertaa UFC-kehään, kun hän kohtaa Berliinin illassa meksikolaisen Masio Fullenin.

Amirkhani aloitti UFC-uransa käsittämättömällä tavalla, sillä suomalainen tyrmäsi debyytissään brittiläisen Andy Oglen kahdeksassa sekunnissa. Tänään tuskin nähdään ihan yhtä räjähtävää alkua, mutta Amirkhani on myös tänään suuri ennakkosuosikki Berliinin UFC Fight Night -tapahtuman höyhensarja-matsissa.

Amirkhani on treenannut kovaa ennen Berliinin tapahtumaa, joten Fullen saa vastaansa näytönhaluisen suomalaisen.

Vedonlyöntimielessä ottelusta nousee esiin yksi varsin pelattava kohde. Unibet tarjoaa nimittäin 2.10-kertoimen sille, että Amirkhani voittaa ottelun lopettamalla. Tähän lasketaan mukaan tyrmäys, tekninen tyrmäys, diskaus, luovutusote ja muut lopetustavat.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

US Open 18.6.-21.6. | Golf

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Golf-karavaani on siirtynyt Amerikan mantereelle ja edessä on yksi koko golfkauden odotetuimmista kilpailuista. Chambers Bayssä (University Place, Washington) kisattava kilpailu on ensimmäinen golf-kenttä U.S. Openin historiassa, joka on nimenomaan suunniteltu U.S. Openin järjestämiseen ja vihdoinkin sen aika on koittanut.

Luvassa on melkoisen erilainen turnaus kun monesti aiemmin ja hiekkaa tältä radalta löytyy varmasti enemmän kuin usealta radalta yhteensä. Arvion mukaan radat tulevat olemaan huippukunnossa, mutta virheiden tekeminen tällä radalla voi todellakin maksaa ja paljon.

Golf on todella jännittävää seurattavaa jo ihan pelkästäänkin, mutta lisäjännitystä peleihin saa vedonlyönnillä, joka on golfin osaltakin ilahduttavan runsasta. Rory McIlroy on tämän kisan suosikki, mutta haastajia on paljon. Ja kun golf on kuitenkin melkoisen ailahteleva laji, on useammallakin pelaajalla mahdollisuus nousta vielä jatkopäivilläkin voittajaksi.

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Peru – Venezuela  19.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1,82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Perun ja Venezuelan piti olla Copa America -lohkonsa selvästi heikoimmat joukkueet, Brasilian ja Kolumbian piti mennä jatkoon helposti. Ensimmäinen ottelukierros näytti, että aivan näin se ei mene. Venezuela voitti Kolumbian komeasti 1-0 ja Brasilia oli tiukilla Perun kanssa, voittomaali tuli vasta yliajalla.

Perun valmentaja Gareca aloitti vasta helmikuussa. Nyt joukkue on pelannut uuden valmennuksen alla kolme ottelua, mutta vielä ei ole tullut voittoja. Paras tulos on tasapeli Meksikon kanssa kesäkuun alusta. Garecan ensimmäinen ottelu oli 0-1 -tappio Venezuelalle. Peru on turnauksessa mukana parhaimmillaan. Joukkueessa ovat niin veteraanitähdet Guerrero, Pizarro, Farfan ja Vargas, sekä nuoremmat starat Zambrano ja Carrillo. Carrillo tuli Brasiliaan vastaan kentälle Farfanin tilalle ottelun loppupuolella, mutta luulisi että Sportingin laituri tulisi jo avaukseen mukaan.

Venezuela voitti Kolumbian pelaamalla tiukkaa puolustusta ja sitten iskemällä nopeasti vastaan. Joukkueen suurin tähti Rondon teki yhdestä vastahyökkäyksestä maalin, ja kun sumppupuolustus piti Kolumbian nollilla, oli homma selvä. Venezuelalla ei hirveästi ole yksilöhuippuna, mutta hyvä taktiikka voi viedä turnauksissa pitkälle. Joukkue varmaan lähtee voittopelin jälkeen samalla kokoonpanolla otteluun, se tarkottaisi sitä, että Rayo Vallecanon kärkimies Miku on vaihtopenkillä.

Ottelu on vetomarkkinoilla hyvin tasainen. Peru voitosta esimerkiksi Unibet antaa kertoimen 2.70 ja Venezuelan voitosta kertoimen 2.80. Alle 2.5 maalia saa vain kertoimen 1.53. Venezuelan valmentaja Sanvicente on hyökkäyspelin kannattaja, joten laitetaan vastaan maalimääräveikkauksessa. Kupongille voi laittaa yli kaksi maalia Unibetin kertoimella 1.82. Tasan kaksi antaa rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Itävallan GP 21.6.2015 | Formula 1

Vihje: Vettel, kerroin 11.00 Bet365

Vihje: Vettel top 3, kerroin 1.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula 1:n Itävallan GP ajetaan Red Bull Ringillä Spielbergissä. Edellinen kisa Kanadassa kulki tuttuja latuja. Mercedeksen kaksikko Lewis Hamilton ja Nico Rosberg kisasivat keskenään voitosta ja 40 sekunnin päässä kolmantena ajoi maaliin Williamsin Valtteri Bottas. Hamiltonilla ja Rosbergilla oli raporttien mukaan tallin lupa kilpailla tosissaan voitosta. Kumpikin yritti hyökätä, mutta lopulta tuloksena oli jonkinlainen pattiratkaisu – maailmanmestari Hamilton ykköseksi ja Rosberg kakkoseksi. Tämä oli kauden neljäs kaksoisvoitto Mersulle.

Kaksikon takana Sebastian Vettel ajoi huiman ajon. Vettel joutui aloittamaan kisan ruudusta 18, ja kaukaa takaa hän teki huiman nousun viidenneksi asti. Tallitoveri Kimi Räikkönen oli lopulta vain neljä sekuntia parempi. Vettelin kierrosajat kisassa olivat sen verran kovia, että jos hän olisi päässyt lähtemään kunnon lähtöruudusta, niin hän olisi hyvinkin voinut haastaa Mercedes-kuskit kisan voitosta

Mersujen kertoimet ovat painuneet niin alas, että ei niistä enää järkipeliä saa. Formulat ovat sen verran herkkä laji, että haastajien kertoimet ovat jo pelattavia. Sebastian Vettelin voitosta saa Bet365:ltä kertoimen 11.00. Vettelin palkintopallisijoituksesta saa kertoimen 1.50. Näille kahdella panoksen voisi jakaa niin, että viidesosa menee Vettelin voitolle ja neljä viidesosaa palkintopallisijalle. Vedonlyöjän on syytä huomioida, että kertoimet sulkeutuvat perjantaina 19.6.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Brasilia – Kolumbia 18.6.2015 klo 03.00 | Copa America

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1.60 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Brasilia ei ollut Copa American avausottelussaan kovinkaan vakuuttava Perua vastaan. Voittomaali tuli vasta yliajalla, ja ilman Neymaria tulos olisi saattanut olla hyvinkin toisenlainen. Brasilian ykköstähti Neymar teki joukkueensa avausmaalia ja antoi loistavan läpisyötön Douglas Costan voittomaaliin. Viime kesän MM-kisoissa Brasilia oli aivan liikaa Neymarin varassa, muu joukkue ei ollut lähelläkään yhtä vaarallinen. Sama tilanne taitaa olla nytkin, jos Brasilia ei saa apuja muilta pelaajilta, niin se on kyllä jatko-otteluissa pulassa. Brasilian valmentaja Dunga piti puolustuksen ehdottoman johtohahmo Thiago Silvan penkillä Peru-ottelussa, mutta eiköhän viime kesän kippari ole nyt avauksessa.

Kolumbia oli viime kesän MM-kisoissa yksi positiivisista yllättäjistä. Se voitti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Uruguayn 2-0, ja sitten lopulta taipui juuri Brasilialle 2-1. Nyt Copa Americassa joukkueella taitaa olla menestyskrapulaa, sillä se hävisi ensimmäisellä kierroksella Venezuelalle 0-1. Kolumbialla on maajoukkueessa uusi sukupolvi, joka nyt olisi yhdet arvokisat kokeneempi, mutta kuitenkin joukkue taitaa olla viimekesäistä heikompi. Kokenut ja tärkeä toppari Yepes on sivussa näistä kisoista ja samaten puuttuvat keskikentän keskustan Aguilar ja Guarin.

Brasilia on useimmiten yliarvostettu vetomarkkinoilla. Nyt sen voittokerroin on Bet365:llä 2.05, eikä se kyllä ole pelattava. Vähämaalista peliä odotetaan, alle 2.5 maalia on Bet365:llä 1.70. Laitetaan kupongille yli 2 maalia Bet365:n kertoimella 1.60, tasan kahden maalin ottelusta saa lantit takaisin. Vetomarkkina on painanut vähämaaliset tulokset liian alas, siihen voi nyt mennä vastaan.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

HJK – SJK 17.6.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1,62 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Veikkausliigan kärkiottelu HJK vastaan SJK pelataan Helsingin Sonera Stadiumilla. Joukkueet ovat sarjataulukon kärkessä. HJK on ykkönen 14 ottelusta 29 pistettä, SJK on kolmonen – 12 ottelua 23 pistettä. Rovaniemi on kakkonen, mutta tuskin kauaa.

Seinäjoki on pelannut hyvin tällä kaudella, mutta viime viikkoina on ollut suvantovaihe. Se hävisi yllättäen kotonaan RoPS:lle ennen maaottelutaukoa 0-1.

Toukokuussa joukkueet pelasivat Seinäjoella, silloin HJK voitti 2-1 Demba Savagen ja Atom Tanakan maaleilla. Klubi oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, SJK oli niskan päällä oikeastaan vain ensimmäisen puoliajan lopun painostusvaiheen aikana.

Maaottelutauko ei ollut varsinaisesti tauko helsinkiläisille, sen verran moni pelaaja oli maajoukkueiden mukana. HJK:lta on loukkantumisen vuoksi sivussa vain Nikolai Alho, joka palaa kentille vasta syyspuolella. Gideon Baah on parantunut reisivammastaan ja hän on nyt mukana pelissä. Viimeksi SJK:n kaadossa mukana ollut Robin Lod on jo jättänyt joukkueen ja lähtenyt Kreikkaan Panathinaikosin matkaan.

Seinäjokiset saivat huilata paremmin maaottelutauon aikana. Ainoastaan joukkueen maalivahti Mihkel Aksalu oli Viron maajoukkueen mukana. Viime kaudella liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Cedric Gogoua on pelikiellossa. Ainoa SJK:n loukkaantunut on Marco Matrone.

HJK on sen verran selvä suosikki, että esimerkiksi Unibet antaa sille voittajakertoimen 1.70. Pelistä odotetaan myös hyvin vähämaalista, alle 2.5 maalia saa kertoimeksi Unibetiltä vain 1.64. Tähän voisi iskeä. Yli kaksi maalia saa kertoimeksi 1.62, tasan kahdella maalilla saa rahat takaisin. Kumpikin joukkue on kyllä pelannut vähämaalisia pelejä, mutta kyllä kotijoukkue HJK:llä on potentiaalia kärkipäässä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors   17.6.2015 klo 02.00 | NBA

Vihje: alle 194 pistettä, kerroin 1.92 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Cleveland Cavaliers on selkä seinää vasten NBA:n loppuotteluissa. Golden State Warriors johtaa voiton 3-2. Kuudes ottelu pelataan Clevelandissa. Pikku hiljaa Cavsin pahat loukkaantumishuolet ovat alkaneet vaivata joukkuetta. Supertähti LeBron James ei enää pysty yksin kantamaan koko joukkuetta. Kyrie Irvingin loukkaantuminen joutui loppukaudeksi syrjään aivan finaalisarjan alussa Kevin Love ja Anderson Varejao putosivat pois jo ennen pudotuspelejä. Mikään joukkue ei kestä kolmen avainpelaajan loukkaantumista, ei edes joukkue jonka johtohahmona pelaa LeBron James.

Viidennessä loppuottelussa James pelasi jälleen huiman pelin – tuloksena oli 40 pistettä, 14 levyriä ja 11 syöttöä. Kaiken kaikkiaan James on kerännyt finaaleissa keskiarvon 36.6 pistettä, 12.5 levypalloa ja 8.8 syöttöä. Koskaan aikaisemmin tällaista ei ole nähty finaaleissa – ei edes Michael Jordanin, Larry Birdin, Magic Johnsonin ja Shaq O’Nealin aikoihin.

Golden State Warriors on päässyt niskan päälle, kun sen tähtipelaaja Stephen Curry on alkanut pelata tasollaan. Curry teki viidennessä ottelussa 37 pistettä, kolmosiakin upposi jo seitsemän 13:sta yrityksestä. Loukkaantumistilanteet huomioon ottaen ei ole kysettäkään siitä, etteikö Warriorsin joukkue olisi parempi, monipuolisempi ja syvempi materiaaliltaan.

Vetomarkkina on jo selvästi kääntynyt Warriorsin puolelle. Aikaisemmissa otteluissa Cavsin kotipelit olivat kertoimissa aikalailla tasaväkiset, mutta nyt Golden State on jo selkeä suosikki, esimerkiksi Betsson antaa Warriorsin voitosta kertoimen 1.56 ja Cavsin voitosta kertoimen 2.45. Hankala enää nähdä kuinka Cleveland voisi nousta tästä ahdingosta. James on takuulla jo loppuupeluutettu, ei hänkään yli-ihminen ole. Pudotuspelien tiukka tahti, ja lähes epäinhimilliset peliminuutit finaalisarjassa painavat jo.

Totals-raja on laitettu 194:n, ja siihen voi pelata alle. Cavs ei voi voittaa kuin kovan painikisan jälkeen, nopeita ei juosta vaan pelin pitää olla hidasta. Betssonin kerroin alle 194 -tulokselle on 1.92.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

[betsson shortcode=”betsson”]

Argentiina – Uruguay 17.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.70 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Copa Americassa pelataan kahden maanosan suurjoukkueen, Argentiinan ja Uruguayn, alkulohko-ottelu. Ensimmäisessä ottelussaan Argentiina pelasi tasan 2-2 Paraguayn kanssa. Argentiina johti ottelua puoliajalla 2-0, joten joukkue selvästi väsähti toisella jaksolla. Tasoitusmaalina Paraguan vaihtomies Barrios teki kun 89 minuuttia oli pelattu. Argentiina oli ottelussa niskan päällä, se piti palloa 68 prosenttia peliajasta ja voitti laukaukset 18-10. Toisella jaksolla tilastot olivat kuitenkin selvästi ensimmäistä tasaisemmat, jälkimmäisellä puoliskolla, laukaukset menivät 11-9.

Uruguayn ensimmäinen ottelu oli 1-0 -voitto Jamaikasta. Peli oli yllättävän tasainen, joukkueet pitivät palloa aikalailla saman verran. Kumpikin laukoi 11 kertaa. Uruguay pelaa ilman pelikiellossa olevaa Luis Suarezia, ja tämä kyllä näkyy joukkueen pelissä. Ilman Suarezia viime kesän MM-kisoissakin Uruguay oli hyvin keskinkertainen joukkue, Suarez esimerkiksi oli se ylimääräinen ”jokin”, joka nosti joukkueen Englannin yläpuolelle. Viime kesän MM-kisoissa Uruguay voitti kaksi ottelua, joissa Suarez oli mukana ja hävisi kaksi ottelua, joista Suarez oli sivussa. Ilman Suarezia Uruguayn hyökkäysvastuu on aikalailla Edinson Cavanin harteilla ja vaikka Cavani onkin loistava pelaaja, niin ei hän kuitenkaan pysty kantamaan koko joukkuetta.

Voittokertoimet lienevät aika kohdillaan. Paras peli löytyy totals-vetojen puolelta. Alle 2,5 maalia saa Bet365:ltä kertoimen 1.70, ja kyllä sille voi lantin laittaa. Vaikka Argentiinan kärkipää on loistavan nimekäs, niin Uruguayn juonikas Tabarez kyllä osaa tukkia puolustuksensa ja keskikentän. Tulossa on vähämaalinen ottelu.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning 16.6.2015 klo 03.00 | NHL

Vihje: Tampa Bay ML, kerroin 2,48 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL-finaalisarja on edennyt siihen vaiheeseen, että Chicago Blackhawksilla on mahdollisuus napata Stanley Cup-pokaali fanaattisen kotiyleisön edessä. Teuvo Teräväinen ja Kimmo Timonen eivät halua venyttää juhlia tätä ottelua pidemmälle.

Sarja on ollut tähän mennessä äärimmäisen tasainen, joten on yhtäkkiä vaikea ymmärtää, miksi Blackhawks on asetettu niin suureksi ennakkosuosikiksi. Kaikki ottelut ovat ratkenneet ainoastaan yhden maalin erolla, joten pienikin virhe voi ratkaista yksittäisen ottelun.

Unibet tarjoaa tänään vierasvoitolle 3.40-kerrointa. Kyseessä on kaksi tasaista joukkuetta, ja mielestäni kuudenteen kamppailuun lähdetään erittäin tasaisista merkeistä.

Ottelusarjan ratkaiseminen ei ole helppoa, puhumattakaan mestaruuden ratkaisemisesta kotiyleisön edessä. Itse suosittelen pelaamaan vierasjoukkueen voittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen, sillä sarjan tapahtumiin nähden vierasvoiton kerroin on yksinkertaisesti erittäin pelattava.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers  15.6.2015 klo 01.00 | MLB

Vihje: Cavs +8.5, kerroin 1.92 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

NBA:n loppuotteluiden neljännessä pelissä sitten tapahtui se mitä oli odotettu. Supertähti LeBron James ei enää jaksanut yksin kantaa Cleveland Cavaliersia ja Golden State Warriors nappasi selvän vierasvoiton 103-82. Warriors-voitto tasoitti sarjan tilanteeseen 2-2. Cavaliers tarvitsee ehdottomasti Jamesille apuja muilta pelaajilta ja lepoa tähdelle. James pelaa otteluissa huimat minuutit. Kolmannessa ottelussa hän pelasi vielä 46 minuuttia, mutta neljännessä pelissä alkoi olla veto poissa ja James pelasi ”vain” 40 minuuttia. Kyrie Irvingin poissaolo taitaa koitua Cavaliersin kohtaloksi.

Golden State oli neljännessä ottelussa aikaisempia selvästi aktiivisempi, viimein se pelasi finaalikoripalloa. Finaaleissa ei voi enää ottaa löysiä minuutteja, vaan koko ajan on laitettava kaikki peliin. Cavs oli tajunnut tämän aikaisemmin, ja nyt Warriorsin on juonessa mukana. Toinen tärkeä tekijä Warriorsin voitolle oli MVP Stephen Curryn palaaminen omalle tasolleen. Kolmessa ensimmäisessä finaaliottelussa Curry oli heittänyt 20 kertaa ohi 26:sta kolmen pisteen yrityksestä. Neljännessä ottelussa Curry heitti sisään neljä kolmosta ja teki yhteensä 22 pistettä. Kaiken kaikkiaan Curry on nyt upottanut yhdeksn viimeisistä 15 kolmosen yrityksestä.

Warriorsin valmentaja Steve Kerr laittoi neljänteen otteluun kentälle pienikokoisen aloitusviisikon, sentteri Andrew Bogut aloitti ottelun vaihtopenkillä. Kerr varmaankin jatkaa tällä pienemmällä kokoonpanolla. Uusi aloitusviisikko sai vaikeuksia Cavsille, pelaaja ”match-upit” olivat selvästi Warriorsin eduksi. Cavsilla ei ole paljon mahdollisuuksia muuttaa systeemiään, Irvingin ja voimalaituri Kevin Loven loukkaantumiset ovat pahasti rampauttaneet joukkueen.

Warriorsin voittokerroin on 1.24, ja kyllä se kaikesta huolimatta on liian vähän. Jamesilla on nyt ollut kaksi täyttä päivää huilata. Paras veto on Cavs +8.5 Betssonin kertoimella 1.92.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

bet365-100-banner

Brasilia – Peru  15.6.2015 klo 00.30 | Copa America

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Brasilian avausottelu Copa Americassa on Perua vastaan. Viime kesänä brassit hävisivät ikimuistoisen nöyryyttävästi MM-kotikisojen välierässä Saksalle 1-7, ja heti perään pronssiottelussa Hollannille 0-3. Nyt olisi pakko palauttaa usko brasilialaiseen maajoukkuejalkapalloon. Brassit ovat pelanneet hurjan määrän harjoitusotteluita MM-kisojen jälkeen, ja se on voittanut ne jokaisen. Pelaajilla, valmentajilla ja liitolla on takuulla ollut valtava halu unohtaa MM-kisojen pettymys pelaamalla ja voittamalla. Yhteensä Brasilia on MM-kisojen jälkeen pelannut ja voittanut kymmenen harjoitusottelua. Mukana on hienojakin voittoja, kuten 2-0 Argentiinaa vastaan ja 3-1 Ranskaa vastaan.

Halu palauttaa usko maajoukkueeseen ja pelata tässä varman päällee näkyy myös siinä, että Brasilian liitto valitsi uudeksi maajoukkuevalmentajaksi vanhan pelaajalegendan ja entisen maajoukkueluotsin Dungan. Dunga valmensi brasseja vuoden 2010 MM-kisoissa, ja siellä hän sai niskaansa aivan kohtuuttoman paljon kritiikkiä Brasilia pelasi kisoissa hyvin ja tasapainoisesti, mutta hävisi puolivälierässä tulevalle finalistille Hollannille.

Unibet antaa kertoimen 2.00 sille, että ottelussa tehdään vähemmän kuin 2.5 maalia. Tämä osuu useammin kuin joka toisella kerralla, joten sille lantit.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Slovenia – Englanti 14.6.2015 klo 19.00 | EM-jalkapallo

Vihje: Slovenia +0, kerroin 2,00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Englanti on viime vuosina ollut hyvä joukkue suurturnausten karsinnoissa, vaikka itse kisoissa ei sitten olekaan pelannut mitenkään mainittavasti. Tälläkin hetkellä se on oman EM-karsintalohkonsa selkeä ykkönen. Viiden ottelun jälkeen Englannilla on viisi voittoa maalierolla 15-1. Englannin ainoa päästetty maali oli Jordan Hendersonin oma maalia Wembleyllä juuri Sloveniaa vastaan. Englannin voittolukemat tuossa pelissä olivat 3-1.

Slovenia on lohkon kakkonen samoissa pisteissä Sveitsin kanssa. Sen saldo on 3-0-2, ja maaliero 10-4.

Englanti pelasi vaisun harjoitusottelun viikko sitten. Irlannissa joukkueet jäivät maalittomaan tasapeliin. Slovenia ei pelannut kesäkuun alussa harjoituspeliä, sen viimeinen ottelu on maaliskuun lopulta, jolloin Qatar löi sen 1-0.

Slovenialta on loukkaantumisen vuksi sivussa ainoastaan kärkimies Matavz. Englannilta puuttuu puolustaja Baines, keskikentän Carrick ja kärjet Sturridge ja Welbeck. Wayne Rooney tarvitsee kolme maalia, että 50 maaottelumaalia tulee täyteen. Englannin valmentaja Roy Hodgson saattaa laittaa kentälle Spursin Townsendin Liverpoolin Lallanan tilalle. Arsenalin Gibbs on varmaan avauksessa paremminkin kuin Sotonin Bertrand. Ja varmaan Hodgson luottaa Liverpoolin nopeaan Sterlingiin.

Unibet antaa Englannin voitosta kertoimen 1.80, se on hieman liian vähän. Slovenia ei ole heikko joukkue. Kupongille kannattaa laittaa Slovenia +0.5 Unibetin kertoimella 2.00.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Argentiina – Paraguay 14.6.2015 klo 00.30 | Copa America

Vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.675 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Viime kesän MM-kisojen finaalin hävinnyt Argentiina aloittaa Copa America -turnauksensa Paraguayta vastaan. Argentiina on turnauksen ykkösuosikki, sen voittokerroin on Bet365:llä 2.62 kun kakkossuosikin Brasilian voittokerroin on jo 4.00. Argentiina on kisoissa vahvalla joukkueella. Mukana on MM-kisojen selkäranka Barcelonan Leo Messi ja Javier Mascherano, sekä muiden muassa Sergio Aguero, Carlos Tevez, Angel di Maria ja Marcos Rojo.

Argentiina on ollut harjoitusotteluissa hyvässä iskussa. Se on tämän vuoden puolella voittanut niin Bolivian, Ecuadorin ja El Salvadorin. Viimeisin ottelu oli vajaa viikko sitten Boliviaa vastaan, ja tämän se voitti 5-0.

Copa Americassa joukkueet usein lähtevät mukaan uusilla valmentajilla, jotka tuovat mukanaan uusia pelaajia. Turnauksen jälkeen pian alkavan MM-karsinnat ovat usein maille ensisijaisia, ja Copassa aletaan uuden ryhmän sisäänajaminen. Argentiinalla on nyt eri tilanne, sillä on saman valmentaja kuin Brasiliassa viime kesänä ja joukkueen runko on edelleen sama.

Argentiina on luonnollisesti suursuosikki. Sen voittokerroin on Bet365:llä vain 1.30. Myös maaleja odotetaan paljon, yli 2,5 maalia saa kertoimen 1.70. Tähän käydään kiinni, ja laitetaan lapulle alta kolme maalia Bet365:n kertoimella 1.675. Tasan kolmella maalilla saa rahat takaisin. Turnauksen alussa hyökkäys ei vielä ole täydessä vauhdissa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks 14.6.2015 klo 03.00 | NHL

Vihje: Alle 56.5 laukausta varsinaisella peliajalla, kerroin 1.85 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL:n finaalisarjassa edetään tasaisissa merkeissä. Ottelusarja on 2-2-tasatilanteessa ennen viidettä kamppailua, joka pelataan Lightningin kotiluolassa. Luvassa on jälleen tiukka ottelu, mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa.

Tampa on kotijäällään pienoinen ennakkosuosikki, mutta sarja on jo osoittanut tähän mennessä, että kotiedulla ei ole ollut sen suurempaa merkitystä, kun joukkueet ovat napsineet voittoja tasatahtiin.

Pidemmän tarkastelun jälkeen esiin nousee yksi erittäin mielenkiintoinen pelikohde, joka koskee ottelun laukauksia varsinaisella peliajalla. Unibet tarjoaa 1.85-kertoimen sille, että ottelussa nähdään yhteensä alle 56.5 laukausta. Tämä on houkutteleva kerroin, sillä aiemmissa neljässä kamppailuissa vain kerran on menty tuon määrän yli. Kolmannessa ottelussa joukkueet laukoivat yhteensä 70 kertaa, mutta muissa matseissa on jääty selvästi alle 56.5 laukauksen. Tampan kotijäällä tuota ei olla vielä ylitetty kertaakaan.

Tampa Bay puolusti viime ottelussa erittäin tiukasti ja Blackhawks ampui maalia kohti vain 19 kertaa. Sama tulee toistumaan tänään, mikäli Bishop ei ole maalilla, sillä Lightning ei halua antaa turhia vetoja tulokasveskarilleen. Mielestäni alle 56.5 laukausta on kokeilemisen arvoinen veto.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Gibraltar – Saksa 13.6.2015 klo 21.45 | EM-jalkapallo

Vihje: Gibraltar +6, 2.125 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Gibraltarin ja Saksan EM-karsintaottelussa on hauska kertoimienasettelu. Saksan voitosta Bet365 antaa kertoimen 1.005, tasapelistä saa 34.00 ja Gibraltarin superyllätysvoitosta kertoimen 81.00. Gibraltasin voittokerroin ei taida olla ylikerroin vaikka mittava kerroin onkin. Tuskin gibraltarilaiset voittavat Saksaa edes kerran sadasta

Ottelun kysymys vedonlyöjälle on se, että kuinka monella maalilla Saksa voittaa? Voitto riittää saksalaisille ja kaikki maalit sen jälkeen kun taululla on 0-3 ovat ylimääräisiä. Kuinka monta Saksa haluaa tehdä?

Gibraltar on luonnollisesti hävinnyt kaikki karsintaottelunsa. Sen maaliero 0n 1-27. Se osui kerran vieraissa Skotlantia vastaan, kun loppunumerot olivat 6-1. Gibraltar ei ilmeisesti ole aivan nollajoukkue, sillä noin vuosi sitten se voitti harjoitusottelussa Maltan 1-0. Gibraltarin pelaajat pelaavat suurimmalta osin kotimaan pikkuliigaa, muutama pelaa Brittein saarten pienemmissä joukkueissa. Kovimmat nimet taitavat olla Bristol Roversin Jake Gosling ja Scunthorpen Scott Wiseman.

Gibraltar on pelannut kaksi kotiottelua karsinnoissa, Avauksessa Puola oli parempi 0-7 ja viime lokakuussa Georgia voitti 0-3. Gibraltar kohtasi Saksan vieraissa marraskuussa ja silloin tulos oli 4-0. Saksalla saattaa hieman olla MM-krapulaa, se on lohkossa vasta toisena ja muutama päivä sitten se hävisi USA:lle 1-2. Puola voitti saksalaiset EM-karsinnassa lokakuussa 2-0.

Bet365 antaa Gibraltarille kuusi maalia tasoitusta ja silti kerroin on 2.125. Siihen voi pienen panoksen laittaa. Saksan kuuden maalin voitolla rahat saa takaisin. Saksa takuulla nostaa jalkaa kaasulta siinä vaiheessa kun peli on 4-0.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Irlanti – Skotlanti 13.6.2015 klo 19.00 | EM-jalkapallo

Vihje: yli 2,5 maalia 2,55 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Irlannin ja Skotlannin karsintalohko D taitaa olla koko EM-karsintojen kovin. Lohkon kärkimaat ovat tällä hetkellä Puola ja Saksa. Kisa on tasainen, viiden ottelun jälkeen Puolalla on 11 pistettä, Saksalla 10, Skotlannilla myös 10 ja Irlannilla kahdeksan.

Irlanti pelasi muutama päivä sitten harjoitusottelun Englantia vastaan. Peli päättyi maalittomana. Puolaa vastaan maaliskuussa Irlanti teki kotikentällään yhden maalin. Joukkue tarvitsee maaleja, manageri Martin O’Neill saattaa hyvinkin laittaa kentälle vanhan maajoukkueratsun Keanen. Englantia vastaan Murphy ja McGoldrick olivat vaisuja. LA Galaxyssa pelaava Keane ei ole pelannnut pariin kuukauteen, joten ottelutuntuma saattaa olla heikko, mutta parempaakaan vaihtoehtoa Irlannilla ei taida olla.

Joukkueet kohtasivat marraskuussa Skotlannissa ja silloin kotijoukkue oli parempi 1-0. Skoteilla on hyvin organisoitu puolustus, mutta silläkin on kärjessä ongelmia. Skotlanti harjoitteli muutama päivä sitten Qataria vastaan kotikentällään ja voitti vain 1-0.

Ottelusta odotetaan vähämaalista, ja kyllähän se siltä kalskahtaa. Joukkueet ovat naapureita, tuntevat toisensa hyvin. Pelityylit ja perinne ovat samanlaisia. Karsintalohko on tiukka eikö kumpikaan oikein voisi hävitä. Aivan varmasti joukkueet lähtevät peliin puolustuksen kautta.

Vedonlyöjälle ongelma on se, että totals-kertoimet ovat alle-tuloksille todella alhaalla, esimerkiksi Unibet antaa alle 2.5 maalia -tuloksesta vain kertoimen 1.50. Siihen on oikeastaan pakko lyödä vastaan, yli 2.5 maalia saa kertoimen 2.55. Kyllä tämä veto osuu ainakin neljä kertaa kymmenestä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Robert Helenius – Beka Lobjanidze 13.6.2015 klo 22.50 | Nyrkkeily

Vihje: Yli 3.5 erää, kerroin 2.30 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Robert Helenius astuu jälleen nyrkkeilykehään Suomen maaperällä, kun mies iskee Vaasassa yhteen georgialaisen Beka Lobjanidzenkanssa. Suomalainen on otellut Suomessa viimeksi vuonna 2012, joten ottelun alla on ollut mukavaa virettä.

On selvää, että Helenius tulee määrittämään kamppailun kulun, mutta varsinkin alussa hyvin liikkuva georgialainen saattaa pystyä välttelemään suomalaisen kovia iskua.

Lähtökohtaisesti ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä ja tämä näkyy myös kertoimissa. Veto onkin lähdettävä lyömään erien kautta. En usko, että tänään nähdään yhtä nopeaa tyrmäystä kuin Tallinnassa. Helenius haluaa hakea tuntumaa ja antaa suomalaisyleisön rahoille vastinetta.

Kertoimien perusteella yli 3.5 erää on varsin kokeilemisen arvoinen kohde. Unibet tarjoaa erittäin pelattavan kertoimen, vaikka ottelu onkin Heleniukselle vain tuntuman hakemista kovempia vastustajia varten.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

 

Suomi – Unkari 13.6.2015 klo 19.00 | EM-jalkapallo

Vihje: Unkari +0, kerroin 2.20 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Suomen jalkapallomaajoukkueen surkea tila tuli hyvin selväksi 0-2- tappiossa Virolle. Suomen pelaajat eivät ole tarpeeksi taitavia ja maajoukkueen pelisysteemi on väärä. Suomen valmentaja Mixu Paatelainen haluaa Suomen perustavan hyökkäämisensä pallonhallintaan. Suunnitelma on absurdi – Espanja pitää paljon palloa, Saksa ja Brasilia pitävät paljon palloa. Suomi ei missään nimessä ole niin taitava joukkue, että se voisi voittaa pallonhallinnan kautta. Suomi saa otteluissa aikaan jonkinmoisia maalipaikkoja, mutta huippupaikat jäävät puuttumaan. Pelaajien taito ei riitä siihen, että huonommista paikoista laitettaisiin pallo tarpeeksi usein maaliin.

Kaikki menestyneet joukkueet, joiden pelaajat eivät ole maailmanvalioita pelaavat tiukkaa puolustusta ja nopeita vastahyökkäyksiä. Suomen materiaalikin puoltaisi tällaista ratkaisua, avauskokoonpanossa pelaavat Kasper Hämäläinen ja Teemu Pukki on ensisijaisesti nopeita pelaajia, joille vastaiskupeli sopisi hyvin.

Otteluun on kyllä pakko laittaa panos Unkarille. Bet365:n kerroin Unkari +0:lle on 2.20, sille voi huoletta laittaa panoksen. Tämä on takuulla ylikerroin. Tasapelillä rahat saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Meksiko – Bolivia 13.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Alle 2,5 maalia 1,84 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Meksiko on voittanut Bolivian nyt seitsemän kertaa peräkkäin. Edellinen peli oli harjoitusmaaottelu syyskuussa, jolloin pelattiin puolueettomalla kentällä USA:n Denverissä ja Meksikon voittolukemat olivat 1-0. Meksiko oli ottelussa mukana aikalailla kakkosmiehistöllä. Meksikon seitsemästä perättäisestä voitosta peräti neljä on päättynyt 1-0.

Meksiko pelasi hyvin viime kesän MM-kisoissa. Se tuli A-lohkon kakkoseksi Brasilian jälkeen samalla pistemäärällä brassien kanssa. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Meksiko joutui kovan Hollannin kanssa kentällä, ja hävisi 1-2. Meksiko valmentaja Herrera on päättänyt lähteä kisoihin joukkueella, josta puuttuu useampi viime kesän sankari. Poissa ovat maalivahti Ochoa, puolustuksen Morena Reyes ja Layun, keskikentän Herrera, Guadrado, Jonathon dos Santos ja Salcido sekä kärjet Chicharito ja Giovani dos Santos. Ilmeisesti myös maan paras kärki Carlos Vela on sivussa. Meksiko on kyllä sen verran heikommalla joukkueella liikkeellä kuin viime kesänä, että jos nuorennus leikkaus ei ole onnistunut, niin tuskin joukkue nyt menestyy kummemmin.

Bolivia on yksi turnauksen heikoimmista joukkueista. Sen viimeisin harjoitusottelu on noin viikon takaa, ja silloin Argentiina vei voiton 5-0. Viime marraskuusa Bolivia voitti Venezuelan 3-2, mutta sitä ennen se pelasi 14 maaottelua ilman voittoa.

Meksikon voittokerroin on alle 1.60, Bolivian yllätyksestä saisi kertoimen 6.00. Joukkueiden hyökkäyspeli ei takuulla ole valmista, alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.84. Sen voi rastittaa lapulle.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Wales – Belgia 12.6.2015 klo 21.45 | EM-jalkapallo

Vihje: Wales +0.5, kerroin 2.10 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Perjantaina pelataan jalkapallon EM-kisojen karsinnoissa hieno ottelu Walesin Cardiffissa. Kotijoukkue Wales on hyvää vauhtia matkalla kohti ensimmäistä arvoturnaustaan sitten vuoden 1958. Se on kakkosena karsintaryhmä B.ssä tasapisteillä Belgian kanssa. Israel on kahden pisteen päässä. Wales ja Belgia eivät ole vielä hävinneet, kummallakin on kaksi tasapeliä. Joukkueet pelasivat Belgiassa marraskuussa maalittoman tasapelin, ja maaliskuussa Wales pieksi Israelin vieraissa 3-0. Belgia voitti kolme päivää Israel – Wales -ottelun jälkeen Israelissa 1-0.

Walesille Belgia-ottelu taitaa olla tärkein maaottelu 50 vuoteen. Voitto tässä ottelussa veisi sen jo hyvin lähelle Ranskan EM-kisoja. Walesin menestys saattaa olla yllätys, usein sitä on pidetty aikalailla samantasoisena kuin Suomea, mutta kun sen pelaajalistaa tutkii, niin huomaa eron. Nykyinen Walesin joukkue lienee paras mikä sillä on ikinä ollut, koskaan Ryan Giggsin aikoihin walesilaisilla ei ollut yhtä paljon laatupelaajia. Joukkueen kirkkain tähti on tietenkin Real Madridin Gareth Bale. Muita kovan tason pelaajia ovat ainakin Arsenalin Aaron Ramsey, Liverpoolin Joe Allen ja Crystal Palacen Joe Ledley. Valioliigatason pelaajia riittää lähes joka pelipaikalle. Tottenhamin puolustaja Ben Davies ja West Hamin puolustaja James Collins ovat vielä sivussa loukkaantumisten vuoksi. Walesin puolustuksen johtohahmo on Swansean Ashley Williams, ja kyllähän se on ollut hyvä puolustus. Wales on päästänyt vain kaksi maalia viidessä ottelussa, ja nekin olivat jostain syystä pikkumaita Andorraa ja Kyprosta vastaa

Belgia on ottelussa kyllä vetomarkkinoilla liian suuri suosikki. Sen voittokertoimet ovat 1.70-luokkaa. Walesin kotivoitosta saisi noin viiden kertoimia. Paras veto otteluun on Wales +0.5, Bet365 antaa kertoimeksi 2.10.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Espanja – Costa Rica 11.6.2015 klo 23.00 | Friendly

Vihje: Espanja -2, 2.425 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Edellisten MM-kisojen suuri pettymys Espanja kohtaa kisojen suurimman yllättäjän Costa Rican harjoitusmaaottelussa. Espanja on uudistamassa joukkuettaan, vuosikaudet maajoukkueen runko oli sama ja menestystä tuli. Nyt aloituksessa on uusia, nuoria pelaajia. Vuosikaudet maajoukkueen maalilla pelannut Real Madridin Iker Casillas on pikku hiljaa vaihtumassa Manchester United David de Geaan. Samaten Barcan Iniesta ja Xavi ovat syrjässä, ja tilalla pelaa muun muassa Arsenalin Cazorla, Atletico Madridin Koke ja Real Madridin Isco.

Espanja pelasi edellisen maaottelunsa maaliskuun lopulla, ja se hävisi vieraissa Hollannille 0-2. Sunnuntaina Espanja kohtaa EM-karsinnasa Valko-Venäjän, varmaankin avainpelaajia ei peluuteta täyttä aikaa. Lisäksi Juventuksen ja Barcelonan pelaajat varmaankin saavat huilata, Mestareiden liigan loppuottelusta ei ole vielä viikkoakaan.

Costa Rica ei ole tyystin sama joukkue kuin viime kesänä. Joukkueen selkäranka on sama kuin MM-kisoissa, kapteeni Ruiz ja maalivahti Navas ovat mukana. Muutama päivä sitten Costa Rica pelasi Kolumbiaa vastaan ja hävisi 0-1. Lepoaika edellisestä ottelusta pitkine matkustamisineen ei ole kuin muutama päivä, joten tuskin Costa Rica on tässä ottelussa aivan terävänä.

Espanjan voitosta saa vain kertoimen 1.25, joten vetomarkkina on aikalailla samaa mieltä Costa Rican rankasta ohjelmasta. Espanja -2 on Bet365:llä kertoimella 2.425. Sen voi laittaa lapulle, Espanja on pelaajamateriaaliltaan edelleen yksi selvästi maailman parhaista maajoukkueista. Espanjan kahden maalin voitolla saa rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Chile – Ecuador  12.6.2015| Copa America

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 2.05 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America alkaa Chilessä torstaina paikallista aikaa. Turnaus on Euroopassa turhan tuntematon – kyllähän sellaisen turneen, jossa Brasilia, Argentiina, Uruguay ja muut ratkovat maanosan mestaruutta pitäisi kiinnostaa jalkapallokansaa täälläkin. Syy turnauksen vähäiseen kiinnostukseen lienee se, että ottelut pelataan pääasin silloin kun meillä nukutaan.

Avausottelussa kohtaavat isäntämaa Chile sekä Ecuador. Chile on viime vuosina noussut pikku hiljaa kohti maailman kärkimaita. Viime kesän MM-kisoissa se putosi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Brasilialle rangaistuspotkuilla. Olisi ehkä ollut parempi, että Chile olisi mennyt jatkoon, ja brassit olisivat säästyneet nöyryyttävältä turnauksen lopulta. Chile pelasi alkulohkon viime kesän kisoissa mukavasti. Se voitti Australian 3-1 ja Espanjan 2-0, viimeisessä ottelussa se hävisi Hollannille 0-2. Chilen aktiivinen pelityyli on viime vuosina saanut paljon ystäviä. Chile on vetomarkkinoilla kolmossuosikki turnauksen voittajaksi, sen mestaruudesta saa noin viiden kertoimia. Fiksu raha pitää Chilen voittokerrointa ylikertoimena.

Chilen voittokerroin on 1.50. Kyllähän sen suosikki pitää olla, mutta tuo kerroin ei ole pelattava. Paras veto otteluun on yli 2,5 maalia. Unibet antaa tästä kertoimen 2.05. Ecuadorin takalinjat eivät pärjää Chilen kovassa vauhdissa, mutta toisaalta Ecuador sitten kyllä pääsee iskemään vastaan kun chileläiset ovat nostaneet joukkuetta hyökkäykseen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey

Detroit Tigers – Chicago Cubs  11.6.2015 klo 02.08 | MLB

Vihje: Cubs, kerroin 1.85 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Detroit Tigers on yksi MLB-liigan parhaimpia joukkueita, mutta joskus kovatkin joukkueet ajautuvat alamäkeen. Tigers hävisi kahdeksan ottelua peräkkäin toukokuun 28. kesäkuun 5. Tappioputkessa joukkueen sisäpeli petti pahemman kerran. Se löi vain noin 21 prosentin tarkkuudella, ja sai aikaan vain 2.8 juoksua per ottelu. Kunnareita noissa kahdeksassa pelissä löi vain kahdeksan – ja Detroitin joukkueessa pelaa useampikin tunnettu lyöjä-ässä.

Tappioputkensa jälkeen Detroit on piristynyt. Kolmessa perättäisessä voitto-ottelussa joukkue on osunut yli 36 prosentin tarkkuudella ja tehnyt 19 juokua. Tiistaina Detroit voitti kotonaan Cubsit ottelusarjan avauksessa 6-0. Neljän voiton putki tähän paikkaan ei tunnu oikein todennäköiseltä, koska Tigersin aloittava pitcher Shane Greene ei ole ollenkaan vakuuttava.

Greene kyllä aloitti kauden hienosti. Hänen kolmen ensimmäisen ottelun ERA oli huikea 0.39. Seuraavissa kolmessa hän kuitenkin antoi 20 juoksua 11 vuoroparissa, ja ERA on surkea 16.36. Sitten Greene pelasi taas kolme hyvää ottelua, joissa hän antoi vain kolme juoksua yli 19 vuoroparissa. Kolmessa viimeisessä ottelussaan Greene on sitten taas antanut 15 juoksua hieman yli 11 vuoroparissa. Greenen todellinen taso on kyllä lähempänä näitä huonoja jaksoja.

Chicago Cubsin aloittava pitcher on Jake Arrieta. Arrietalla on viisi voittoa ja nelljä tappiota, ERA on 3.04. Arrieta on parempi kuin vastapuole Greene, vieraskentillä tällä kaudella Arrietalla on kolme voittoa ja yksi tappiota, vieraskenttien ERA hänellä on 3.26.

Pelivalinta on tyystin Detroitin pitcheriä Greeneä vastaan. Hän ei ole häävi pelaaja. Cubsin kerroin – Betssonilla 1.85 – on pelattava.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Saksa – Norja 11.6.2015 klo 23.00 | naisten MM-jalkapallo

Vihje: Norja +1.5, 2.075 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Naisten MM-jalkapallossa kohtaavat kaksi euroopplaista lajin menetysmaata Saksa ja Norja. Edelliset MM-kisat vuonna 2011 pelattiin Saksassa. Tuolloin saksalaiset jäivät kotiyleisön pettymykseksi ulos välieristä, Japani voitti Saksan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella lisäajalla 1-0. Norja jäi kisoissa alkulohkoon. Saksa on voittanut MM-tittelin kaksi kertaa, Norjan taas on voittanut kerran vuonna 1995.

Tässä turnauksessa Saksa voitti avausottelussaan Norsunluurannikon 10-0. Norja voitti Thaimaan 4-0. Naisten jalkapallossa on vielä huimat erot kärjen ja heikompien välillä. Saksa oli UEFA:n karsinnoissa tyrmäävä, se voitti kaikki ottelunsa maalierolla +58. Norja hävisi omissa karsinnoissaan vain Hollannille 2-0, ja sekin tuli sen jälkeen kun Norja oli jo varmistanut paikkansa lopputurnauksessa.

Naisjalkapalloa paremmin tuntevat pitävät Saksan joukkuetta todella hyvänä pakettina, ainoa heikkous saattaisi olla puolustuksen hitaus. Jos vastustaja pääsee haastamaan saksalaispuolustajia yksi yhtä vastaan -tilanteissa, niin Saksa saattaa olla vaikeuksissa. Saksalta on myös sivussa yksi maailman parhaista pelaajista Nadine Kessler, joka on viime vuoden FIFA:n valitsema ”World Player of the Year”. Kessler on sivussa polvivaivaisena.

Norja on kysymysmerkki, koska se on rakentamassa joukkuettaan uudelleen. Vanhat tähdet Gulbrandsen ja Ronning ovat mukana, mutta muuten joukkue on nuori. Kaksi vuotta sitten Norja pääsi samanlaisella sekoituksella EM-kisojen finaaliin. Loppuottelussa 2013 Saksa voitti Norjan 1-0. Alkulohkossa Norja taas oli Saksaa parempi 1-0.

Saksa on ottelussa huima suosikki, sen voittokerroin on vain noin 1.20. Tämä on kyllä selvä alikerroin, vedot on laitettava Norjan kautta. Norja +1.5 saa Bet365:ltä kertoimen 2.075, sille vetorahat.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning 11.6.2015 klo 3.00 | NHL

Vihje: Alle 5,5 maalia 1,68 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Chicago Blackhawksin tähtipelaajat yksittäisiä otteluita eivät ole pelanneet vielä sillä tasolla, mitä heiltä vaaditaan. Ryhmän tähtipelaajiin kuuluvat Patrick Kane ja Jonathan Toews ovat viimeistelleet loppuottelusarjassa yhteensä vain yhden tehopisteen. Chicago Blackhawks pelaa paljon tähtipelaajiensa varassa, joten heiltä vaaditaan nopeaa tasonnostoa.

Loppuottelusarjan yksi mielenkiintoisimmista asioista on ollut Chicago Blackhawksin puolustus. Kotijoukkue on pelannut pienillä puolustajamäärillä, sillä ryhmällä on ollut käytössään neljä puolustajaa. Yksi heistä on Duncan Keith. Mitä pidemmälle kamppailuita edetään, sen tarkempaa pelaamista etenkin alakerrassa tullaan näkemään.

Tampa Bay Lightning ei pelaa kokonaisuutta ajatellen niin paljoa tähtipelaajiensa varassa verrattuna kotijoukkueeseen. Vierasjoukkuehan on ollut loppuottelusarjan alussa maalien merkeissä Chicago Blackhawksia edellä, sillä vierasjoukkue on viimeistellyt useaan kertaan kamppailun avausmaalin. Myös edellisessä kohtaamisessa siniset onnistuivat viimeistelemään avausmaalin.

Tähtipelaajat Patrick Kane ja Jonathan Toews aloittivat loppuottelusarjan samassa ketjussa, mutta Chicago Blackhawksin päävalmentaja Joel Quenneville erotti heidät toisen pelin loppupuolella. Lähtökohdat loppuottelusarjan neljänteen näytökseen ovat niin tasaiset ja ympäripyöreät, että vähämaalisesta kamppailusta lähdetään liikenteeseen. Molemmat joukkueet ovat tulivoimaisia, mutta fakta on se, että etenkään Chicago Blackhawksilla ei ole enään varaa hävitä tätä kamppailua.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Saksa – USA  10.6.2015 klo 21.45 | Friendly

Vihje: tasapeli, kerroin 4.75 Guts

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Saksa ja USA harjoittelevat ennen tosiotteluita. USA:ta valmentaa saksalainen lajilegenda Jurgen Klinsmann, joten maiden välillä on erityinen jalkapallosuhde. Maat ovat kohdanneet jo kahdesti parin vuoden sisään. Vuonna 2013 ne pelasivat harjoitusottelun, jonka kotijoukkue USA voitti 4-3. MM-kisoissa viime kesänä Saksa oli parempi.

USA:lle tämä on jo seitsemäs harjoitusottelu tänä vuonna. Muutama päivä sitten se voitti Hollannin vieraissa 4-3 ja huhtikuun alussa USA voitti kotoaan Meksikon 2-0, joten USA on kyllä hyvässä kunnossa. Saksa pitää virettä yllä EM-karsintoihin. Sen seuraava karsintaottelu on lauantaina Gibraltaria vastaan, joten tämä ottelukierros on Saksalle loppuun saakka harjoittelua. Saksa on luonnollisesti hyvässä kunnossa, niin kuin aina.

Klinsmann laittanee kentälle saman Team USA:n , joka hienosti voitti hollantilaiset. USA oli Amsterdamissa loistava viimeisillä 20 minuutilla, jollonin se teki kolme maalia, joten varmaan antaa tuolloin vaihdosta tulleille mahdollisuuden suoraan avauksessa. Yedlin tullee vasemmalle laidalle ja Chandler oikealle, Agudelo saattaa olla kärjessä. USA:n joukkueesta ovat sivussa ainakin Altidore, Jones, Bedoya ja Dempsey.

Saksa saattaa hyvinkin tällä viikolla kokeilla uusia pelaajia, maalivahti Neuer sekä Kroos, Reus ja Muller jäivät kokonaan ilman kutsua tähän otteluun. Howedes ja Badstuber ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Saksa on suursuosikki ottelussa, sen voitosta saa vain noin 1.40 -kertoimia. Maalejakin odotetaan paljon, yli kolme maalia on alle 1.70 -tasolla. Gutsin tasapelikerroin on 4.75, kyllä tämä ottelu jää tasuriksi useammin kuin 22 kertaa sadasta.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors  10.6.2015 klo 04.00 | NBA

Vihje: Warriors -1, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Golden State Warriorsin ja Cleveland Cavaliersin NBA:n loppuottelusarjasta on tulossa loistava näytös. Nyt on pelattu kaksi kertaa San Franciscossa Warriorsin kentällä, kaksi kertaa on menty jatkoajalla ja kummallakin on yksi voitto. Clevelandin avainpelaajat putoavat sairastuvalle yksi toisensa jälkeen, mutta joukkueen supertähti Kuningas LeBron James on lähes yksin kantamassa joukkuettaan kohti mestaruutta.

Ensimmäisen loppuottelun jälkeen Cavsin loistava takamies Kyrie Irving loukkasi pahasti polvilumpionsa. Irving joutui leikkaukseen ja samalla neljän kuukauden sairaslomalle. Ennen pudotuspelejä Clevelandin taitava iso mies Kevin Love oli jo joutunut jättämään kauden kesken. Kaikki lajia seuraavat olivat ennen loppuotteluja varmoja, että Golden State marssii mestaruuteen.

Vetomarkkina pitää ottelua Clevelandissa aikalailla tasaisena, tasoitus on vain yksi piste ja Warriors on suosikki. Se kelpaa, laitetaan kupongille Golden State -1 Bet365:n kertoimella 1.90.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tampa Bay Rays – LA Angels  10.6.2015 klo 01.10 | MLB

Vihje: yli 7.5 juoksua, kerroin 1.92 Guts

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

MLB-liigassa Los Angeles Angels matkaa Tampa Bayhin Raysin vieraaksi ja odotettavissa on paljon juoksuja. Tampa Bay palasi juuri kotiin pitkältä kymmenen ottelun vieraskiertueelta. Reissu oli menestys, Tampa voitti otteluista seitsemän. Seattlenssa Marinersia vastaan Rays voitto kolme neljästä. Ottelut olivat vähäjuoksuisia, mutta sellaisia ne tuppaavat olemaan Seattlen kentällä. Ennen Seattlea Tampa pelasi Angelsia vastaan Kaliforniassa, ja silloin juoksuja tuli enemmän. Tampa teki yhteensä viisitoista juoksua kolmessa ottelussa.

Angelsilla on kehno ERA vierasotteluissa, vain 4.56. Angelsin aloittajana on vasuri Matt Shoemaker, jonka kausi ei ole ollut häävi. Viime vuonna Shoemaker oli hyvä rookie-kaudellaan, mutta nyt viimeisissä kymmenessä ottelussa hänen tilastonsa ovat vain kolme voittoa ja neljä tappiota, ERA on huono 5.08. Tampa Bayn aloittaja Nathan Karns on ollut parempi kuin Shoemaker, hänen lukemansa ovat 3-2 ja 3.63.

Ottelun totals-raja on laitettu vain 7,5:een, ja se on varmasti liian matalalla. Ehkä Tampan tiukat ottelut Seattlessa vaikuttavat rajaan. Kyllä ottelussa vähintään kahdeksan juoksua tulee 55 kertaa sadasta. Gutsin kerroin 1.92 kelpaa pelikupongille.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Suomi – Viro 9.6.2015 klo 19.00 | Friendly

Vihje: Viro +1, kerroin 1,62 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Suomi harjoittelee maaottelun Viroa vastaan ennen ensi lauantaina EM-karsintapeliä, jossa vastaan tulee Unkari. Suomen EM-karsinnat ovat menneet surkeasti, kisoihin pääseminen ei enää onnistu edes ihmeen avulla. Jäljellä olevissa peleissä olisi palautettava pelaajien ja kannattajien usko maajoukkueeseen. Viro on harjoitteluvastustajana sopivan heikko, jotta suomalaiset voisivat saada onnistumisia. Viroa ei kuitenkaan pidä aliarvioida, se on saanut karsinnoissa kasaan yhtä paljon pisteitä kuin Suomikin eli neljä. Edellisen kerran Suomi kohtasi Viron noin vuosi sitten, silloin voittajaksi selvisi Suomi lukemin 2-0, maalintekijöinä olivat Perparim Hetemaj ja Valtteri Moren.

Maalinteko on ollut Suomelle jälleen hankalaa. Vaikka Teemu Pukki, Joel Pohjansalo ja kumppanit osuvat hyvin seurajoukkueissa, niin maaotteluissa ei tulosta ole tullut. Kun maaleja ei ole tullut, niin puheenaiheeksi on noussut Roman Eremenkon peluuttaminen. Eremenko on oikeastaan ainoa suomalainen tähtipelaaja tällä hetkellä ja monet haluaisivat nähdä hänet ylempänä keskikentällä kärkien takana, josta Eremenkollekin aukeaisi maalipaikkoja. Eremenko teki kaudella 2015 Venäjän liigassa hienosti 13 maalia, ja hänet valittiin myös liigan parhaaksi pelaajaksi. Suomen valmentaja Mixu Paatelainen on peluuttanut Eremenkoa paremminkin keskikentän pohjalla.

Joukkueiden kokoonpanoista ei ole vielä selvyyttä. Jää nähtäväksi laittaako Paatelainen kentälle kokeilumiehityksen, ainakin kaikki vaihdot käytetään ja annetaan vaihtomiehillä peliaikaa.

Suomi on ottelussa selvä suosikki, esimerkiksi Unibet antaa Suomen voitosta kertoimen 1.65. Maaleja ottelusta ei odoteta, alle 2,5 maalia saa kertoimeksi Unibetiltä vain 1.63. Paras veto löytynee Virolle tasoituksilla, ei Suomi aivan 60 prosentin suosikki ole. Viro +1 saa Unibetiltä kertoimen 1.62, Suomen yhden maalin voitolla saa rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Cincinnati Reds – Philadelphia Phillies  9.6.2015 klo 02.10 | MLB

Vihje: Reds, kerroin 1.82 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Philadelphia Phillies on yksi MLB-liigan huonoimpia joukkueita, mutta kun sillä on aloittavana pitcherinä Cole Hamels, niin sillä on mahdollisuudet voittoon. Philadelphia sai sunnuntaina neljännen voiton viimeisissä 16 ottelussa kun se voitti San Francisco Giantsin 6-4. Jeff Francouer on ollut viime otteluissa kovassa lyöntikunnossa. Hän löi Giantsia vastaan seitsemännessä vuoroparissa tärkeät juoksut, ja lauantain tappio-ottelussa Francoeur löi grand slamin, eli kunnarin kun pesät ovat täynnä.

Philliesillä on tällä kaudella voittosuhde 22-36, mutta eipä Cincinnati Reds ole ollut juurikaan parempi. Redsien voittosuhde on 24-31. Philliesillä on nyt takana neljän vierastappion putki. Cincinnati taas on voittanut viisi kahdeksasta viimeisestä kotiottelusta. Sunnuntaina Reds voitti San Diego Padresin kotonaan 4-0, Jay Bruce löi kaikki juoksut kahdella kunnarillaan.

Viime viikolla Reds ja Phillies pelasivat sarjan Philadelphiassa. Kolmesta ottelusta Philadelphia voitti kaksi ja Reds yhden. Keskiviikkona joukkueet pelasivat 11 vuoroparia ja Phillies voitti 5-4. Tuossa ottelussa Cole Hamels antoi kaksi juoksua seitsemässä vuoroparissa, samalla hän poltti kahdeksan lyöjää. Kun Hamels on ollut kentällä vähintään seitsemän vuoroparia, hän on pelannut kuusi ottelua peräkkäin, jossa hän on antanut korkeintaan kaksi juoksua. Kaiken kaikkian Hamelsilla on viisi voittoa ja neljä tappiota, ERA on 2.88.

Cincinnatin aloittava pitcher Mike Leake khtasi viime viikolla Hamelsin, ja tuolloin Leake pelasi seitsemänteen vuoropariin saakka ilman että antoi Philadelphialle yhtään osumaa. Yhdeksännessä Leake sitten antoi kaksi osumaa. Leaken kauden tilastot ovat kaksi voittoa, neljä tappiota ja ERA 4.40.

Betssonilla kotijoukkue Reds on suosikki, sen voittajakerroin on 1.82. Philliesin voitosta saisi 2.03. Muistetaan Leaken komeat seitsemän vuoroparia viime ottelussaan, ja pelataan kotivoittoa.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Norja – Ruotsi 8.6.2015 klo 21.00 | Friendly

Vihje: Norja +0, 2.125 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Alkuviikolla pelataan paljon jalkapallon ystävyysmaaotteluita. Maanantai-iltana kohtaavat rakkaat viholliset Norja ja Ruotsi. Kumpikin joukkue on pelannut tähän mennessä melko mukavat EM-karsinnat. Kummallakin on viiden ottelun jälkeen yhdeksän pistettä. Norja on lohkossaan kolmantena ja Ruotsi toisena. Norjan edellinen karsintaottelu oli maaliskuun lopussa Kroatiassa, ja siinä se kyllä sai pahan kylvetyksen. Kroatia voitti ottelun 5-1. Ruotsalaisten edellinen karsintaottelu oli 2-0 -vierasvoitto Moldovassa.

Ruotsi lähtenee otteluun ilman suurimpia tähtiään. Avainpelaajia, Zlatan etunenässä, säästellään seuraavaan tärkeään kotiotteluun Montenegroa vastaan. Kentälle tulee lähinnä pelaajia Ruotsin liigasta.

Norjan joukkueesta löytyy mielenkiintoinen pelaaja. Martin Odegaard on vasta 16-vuotias, ja aivan varmasti kaikkien aikojen lupaavin norjalaispelaaja. Hänet on jo ostettu Real Madridiin. Hän pelasi ensimmäisen maaottelunsa jo 15-vuotiaana. Norjalla on pari loukkaantunutta, puolustuksen Reginiussen, keskikentän Moller Daehli ja kärkimies Elyounoussi.

Vedonlyöntimarkkina on aikalailla pohjannut arvionsa karsintaotteluihin ja joukkueiden viime vuosien menestykseen. Ruotsista on tehty vieraskentällä selvä suosikki, sen voittokerroin on Bet365:llä 2,37, kun Norjan voitosta saa 3.10. Ruotsi on kotimaisin voimin liikeellä, joten kyllä Norjan mahdollisuudet ovat paremmat. Vetolapulle kannattaa laittaa Norja +0 Bet365:n kertoimella 2.125. Tasurilla rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka 7.6.2015 klo 16.00 | Tennis

Vihje: Yli 3,5 erää 1,98 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovicin valmistautuminen Ranskan avoimiin sujui periaatteessa täydellisesti. Serbialainen voitti käytännössä turnauksen kuin turnauksen, mutta mikä tärkeintä, hän ei pelannut liikaa. Djokovic voitti kevään massakiertueen aikana mestaruudet Monacossa ja Roomassa. Lisäksi ennen massakiertueen alkua serbialainen vei mestaruudet Australian avoimissa, Indian Wellsissä ja Miamissa.

Djokovicin paineet ovat valtavat. Serbialainen ei ole pystynyt Pariisissa mestaruutta voittamaan. Djokovicin tekemisessähän ei ole selkeitä heikkouksia, mutta serbialaisella oli Andy Murrayta vastaan ongelmia erien lopuilla. Djokovic oli omien syöttövuojen murtopalloissa heikko, sillä hänen prosenttinsa pelastetuissa murtopalloissa oli vain 25%.

Stanislas Wawrinka hävisi Ranskan avointen alla Federico Del Bonisille, ja kieltämättä se loikin sveitsiläisen kohdalle kysymysmerkkejä. Wawrinkahan on pelaaja, jolla on usein ollut Grand Slam -tasolla vaikeuksia aivan ensimmäisillä kierroksilla. Pariisissa sveitsiläinen on kuitenkin hävinnyt vasta muutaman erän, ja neljännesfinaaleissahan hän murskasi Roger Federerin suoraan kolmessa erässä. Semifinaalissa Wawrinka kaatoi Jo-Wilfried Tsongan neljän erän päätteeksi.

Pelaajatyypiltään Wawrinka on voimatennispelaaja, jonka suurin ase on hänen yhden käden rystynsä, mikä on yksi ATP-kiertueen tehokkaimmista. Sveitsiläinen on kehittynyt kokonaiskuvassa pelaajana valtavasti. Wawrinka on monipuolinen, hän on yllätysvalmis, ja myös sveitsiläisen tavoite on hallita tekemisellä hyökkäyksien ja pommittamisen kautta.

Djokovic ja Wawrinka ovat pelaajina taitopelaajia, mutta sillä erotuksella, että serbialainen on voittanut urallaan huomattavasti enemmän. Djokovic ja Wawrinka ovat kohdaneet monia kertoja, ja sveitsiläinen on ollut serbialaisvastustajalleen ilkeä vastustaja. Vuosi sitten Australiassa Wawrinka venyi voittoon viiden erän taistossa. Realistista on, että sveitsiläinen ei häviä kolmessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Kanadan GP  7.6.2015 klo 21.00 | Formula 1

Vihje: Rosberg, kerroin 5.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula 1:n Kanadan GP ajetaan Montrealin Gilles Villeneuve -radalla, ja tämän pitäisi olla Lewis Hamiltonille erityisen sopiva rata. Rata sopii hyvin ajajille, jotka osaavat jarruttaa lujaa. Tässä Hamilton on hyvä, mutta silti voitot ovat karttaneet häntä Kanadassa. Viime vuosi oli hyvä esimerkki. Nico Rosbergin onnistui jotenkin päihittää Hamilton aika-ajossa, mutta itse kisassa Hamilton taisteli itselleen kärkipaikan, kunnes lopulta joutui sivuun teknisten ongelmien vuoksi.

Hamilton nappasi uransa ensimmäisen paalupaikan ja voiton juuri Kanadassa vuonna 2007, mutta seuraavana vuonna hän oli jälleen epäonninen. Hamilton oli jo matkalla uusimaan voittoaan, mutta sitten hidas varikkokäynti pudotti hänet Kimi Räikkösen taakse, ja sitten vielä Hamilton osui Räikköseen pit lanella.

Tällä kertaa Hamilton lähtee kisaan paalupaikalta, ja vedonlyöntimarkkina on tehnyt hänestä huikean selvän ennakkosuosikin. Hamiltonin voitosta saa enää noin 1.30 -suuruisia kertoimia.

Hamiltonin voittokerroin on liian pieni riskialttiissa lajissa. Parempi veto löytyy siitä, että Hamilton onnistuu jälleen hukkaamaan varman voiton Kanada GP:ssä. Tällöin selvä suosikki voittajaksi olisi Nico Rosberg ja hänen ykköstilastaan saisi jo hienoja kertoimia. Bet365 antaa Rosbergin voitosta kertoimen 5.00, sen voi rastittaa kupongille.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tampa Bay – Chicago 7.5. klo 2:15 | NHL

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Niinhän siinä lopulta kävi, että Chicago anasti Tampalta kotiedun. Ottelun ykköstähti oli kukas muukaan kuin Teuvo ”Finnish Cold” Teräväinen joka laukoi Chicagon ensimmäisen maalin ja syötti Antoine Vermetten tekemän voittomaalin. Lukemiin 2-1 päättynyt ottelu sai myös toisen suomalaisonnistujan kun Valtteri Filppula syötti Alex Killornin maalin. Suomalaisittain pullat olivat siis hyvin uunissa, vaikka Kimmo Timonen tai Antti Raanta eivät peliin päässetkään.

NordicBet antaa matsiin kertoimet 2.33 – 3.75 – 2.75 ja jotenkin taas houkuttaisi tuo tasuri, eikä se kaukana ollut viimeksikään. Ihan yhden maalin pelejähän nämä todennäköisesti tulevat kaikki olemaan ja yleisön kannalta toivotaan että pelit venyvät melkein Juhannukselle.

Teuvo Teräväinen ja Valtteri Filppula, tässä kaksi jäbäleissöniä joita kannattaa nyt seurata. Molemmat pelaavat todella hyvin ja varsinkin Teräväinen pisti median edustajat sekaisin omalla peliesityksellään.

Otetaan matsiin muutamia kertoimia NordicBetiltä, kyllähän näillä plussalle päästään:

Maalit ottelussa, mukaan lukien jatkoerät, alle 4.5 / 2.80

Tulosveto, 1. erä, 1-0 / 4.60, 0-0 / 3.75, 0-1 / 4.95

Pelaajan pisteet, Valtteri Filppula, yli 0.5 pistettä / 1.85

Ottelun ensimmäinen maalintekijä, 24.00

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Atlanta Braves – Pittsburgh Pirates  7.6.2015 klo 02.10 | MLB

Vihje: Braves, kerroin 1.86 Betway

BETWAY SIVUILLE TÄSTÄ »

Pittsburgh Piratesin ja Atlanta Bravesin MLB.-ottelun aloittavat pitcherit ovat viime kausina olleet All Star -tasoisia, mutta tällä kaudella ensimmäiset kuukaudet ovat menneet heikommin. Atlantan Julio Teheran on ollut melko hyvä kotikentällä, mutta Pittsburghin Jeff Locke on ollut vieraskentillä todella heikko. Vasurikätinen Locke on varmasti epävarma Atlanta Turner Fieldillä, mutta ei Teherankaan aivan luottavainen voi olla, sillä vastustaja Pirates on ollut viime aikoina tulikuuma joukkue.

Teheranilla on tällä kaudella neljä voittoa ja kaksi tappiota, ERA on heikonlainen 4.87. Rookie-kaudellaan 2013 Teheranin ERA oli loistava 3.20, ja viime vuoden All Star -kaudella vielä parempi 2.89. Tällä kaudella Teheranin tilastolukemat ovta pudonneet selvästi. Viime vuonna hänen lyöjän polttaminen suhteessa vapaataipaleen antamiseen oli lukemissa 3.65, mutta tällä kaudella vain 1.88. Viime vuonna Teheran antoi vain 0.9 kunnaria per yhdeksän vuoroparia, mutta tällä kaudella kunnareita on tullut lähes tuplasti.

Pittsburghin Lockella on kolme voittoa ja kolme tappiota, ERA on huono 5.34. Locke on jo kolmesti tällä kaudella otettu vaihtoon ennen viidennen vuoroparin alkua. Sunnuntaina Locke antoi San Diegossa Padresille 11 miestä pesille vain neljässä vuoroparissa. Pittsburgh hävisi ottelun selvästi 1-7. Locke on National Leaguen huonoin pitcher vieraskentillä, ERA on surkea 9.35.

Atlanta Braves saa kotivoitosta Betwayltä kertoimen 1.86. Pelataan se, mennään surkeaa vieraspitcheriä vastaan.

Veikkaussivut | Anssi

BETWAY SIVUILLE TÄSTÄ »

Juventus – Barcelona  6.6.2015 klo 21.45 | Mestareiden liiga

Vihje: mestari Juventus, kerroin 3.40 Bet365

Vihje: ottelun pelaaja Morata, kerroin 34.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Juventus ja Barcelona pelaavat Mestareiden liigan finaalin Berliinissä. Barcelona on jo voittanut niin Espanjan liigan kuin cupinkin, Juventus taas oli ylivoimainen Italian mestari sekä myös cup-voittaja. Aika paljon ottelussa on kyse myös siitä, että mikä on Serie A:n ja La Ligan tasoero.

Vedonlyöntimarkkina on yksimielinen siinä, että Barcelona on selvä suosikki. Bet365 antaa Barcelonan mestaruudesta kertoimen 1.33, Juven yllätys toisi rahat takaisin 3.40-kertaisina. Suurin syy Barcelonan ylivomalle on joukkueen kärkipäässä, eli kolmikko Leo Messi, Luis Suarez ja Neymar. Kolmikko on tehnyt tällä kaudella jo yhteensä 119 maalia, vastaavaa kärkitrioa tuskin on maailmassa koskaan nähty. Vaikka joku kolmikosta pelaisikin kehnommin, niin muut paikkaavat.

Barcan kärjen takana on kaksi legendaarista pelaajaa, jotka osaltaan ovat kantaneet Barcan ja Espanjan maajoukkueen menestyksen vuosia. Xavi aloittaa ottelun penkillä, ja tämän kauden jälkeen hän suuntaa pelaamaan, paremminkin jäähdyttelemään, Qatariin. Andres Iniesta aloittanee ottelun keskikentän vasemmalla laidalla. Jos Barca voittaa finaalin, niin Iniestasta ja Xavista tulee Clarence Seedorfin kanssa ainoat pelaajat, jotka ovat voittaneet Mestareiden liigan neljä kertaa. Ja jos Messi tekee ottelusta maalin, niin hänestä tulee ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt maalin kolmessa Mestareiden liigan finaalissa.

Vedot otteluun on lyötävä Juventuksen kautta. Tehdään kaksi vetoa – Juventuksesta mestari bet365:n kertoimella 3.40 sekä pienempi hupiveto siitä, että ottelun paras pelaaja, Man of the Match on Juven Alvaro Morata kertoimella 34.00.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Novak Djokovic – Andy Murray 5.6.2015 | Tennis

Vihje: Novak Djokovic -2,5 erää 2,20 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic ei ole urallaan voittanut mestaruutta Pariisissa. Muiden Grand Slam -turnauksien mestaruuksia serbialaisella on vaikka muille jakaa, mutta Roland Garrosilla ykkössijaa hänellä ei ole. Pelillisesti ja itseluottamukseltaan Djokovic on tällä hetkellä maailman kuumin pelaaja, ja nyt kun Rafael Nadal on ulkona, serbialaiselle esteitä Ranskan avointen mestaruuteen ei taida enään olla.

Djokovicin tekemisessä ei ole sellaisia asioita, joihin vastustajat voisivat erityisesti keskittyä. Serbialaisen tekeminen sisältää periaatteessa kaikki ne asiat, joilla voitetaan mestaruus myös Roland Garrosilla. Djokovicin lyöntikulmat, peruslyöntipelaaminen, syötönpalautukset ja itseluottamus ovat niin vahvalla tasolla, että Nadal olisi ollut se pelaaja, joka olisi voinut serbialaista horjuttaa.

Djokovicin ja Murrayn välisen kamppailun voittajalla on erinomainen mahdollisuus voittaa Ranskan avoimet, sillä toisesta semifinaalista vastustajaksi tuleva pelaaja on niin Djokovicille kuin Murraylle hieman heikommallakin peliesityksellä voitettavissa. Djokovic ja Murray ovat toisilleen hyvin tutut, sillä he ovat kohdanneet viime vuosienkin aikana monta kertaa. Kymmeneen edelliseen kohtaamiseen serbialainen on hävinnyt tasan yhden kerran, ja silloinkin hän hävisi, koska antoi vastustajalleen luovutusvoiton.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jo-Wilfried Tsonga – Stanislas Wawrinka 5.6.2015 | Tennis

Vihje: Yli 3,5 erää 1,56 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jo-Wilfried Tsonga tunnetaan voimapelaajana, jolla ovat kyvyt dominoida peliä myös hitaammissa olosuhteissa. Kuitenkin massakentällä dominoimisen mahdollisuudet ovat erilaiset verrattuna nopeampiin olosuhteisiin. Massalla pelatessa pelaajien taidot korostuvat entisestään. Tsonga kohtasi edellisellä kierroksella pienikokoiseksi pelaajaksi hyvin hyökkäävän pelaajan. Tsonga meinasikin astua siihen miinaan lopullisesti, mutta viidennessä erässä yksi syötönmurto muutti kaiken.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana verrattaessa Tsongaa ja tämän päiväistä vastustaajansa, ranskalaiset eivät ole voittaneet minkäänlaisia merkittäviä kilpailuja juuri massalla, kun taas sveitsiläiset ovat. Nykyaikaisella massakenttätenniksellä Tsongan läväyttely ja agressiivisuus tuottaa omat ongelmansa myös aivan ATP-listan kärkipelaajille, mutta voimatenniksessä ranskalaisen variaatiot eivät ole niin suuria kuin sveitsiläisellä.

Stanislas Wawrinka on ollut Pariisissa toistaiseksi vakuuttava. Se tapahtui toisen kierroksen kamppailussa Dusan Lajovicia vastaan. Wawrinka voitti edellisellä kierroksella maamiehensä, Roger Federerin suoraan kolmessa erässä, ja sitä voitiin pitää lievänä yllätyksenä. Massalla kuitenkin hänen pelityylinsä tiedettiin olevan parhaimmillaan jo 34-vuotiaalle maamiehelleen hankala. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Wawrinkan ykkössyöttöprosentti Federeriä vastaan oli vain 54%, mutta hän voitti ykkössyötöillään käynnistyneistä pisteistä 88%. Kertaakaan Wawrinka ei menettänyt omaa syöttöään.

Tsongassa ja Wawrinkassa on paljon samanlaisia ominaisuuksia. Molemmat heistä pelaavat voimatennistä, ja pyrkivät dominoimaan omilla peruslyöntivahvuuksillaan. Tsongan ja Wawrinkan aikaisempi historiahan on mielenkiintoinen, koska pitkälti viime vuosina he ovat kohdaneet aikaisemmin vain massalla. Monet muistavat edelleen kolmen vuoden takaa Pariisissa pelatun viisieräisen jännitysnäytelmän. Wawrinkasta on tehty liian suuri ennakkosuosikki, joten nostetaan esille toinen järkevä pelivalinta.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers  5.6.2015 | NBA

Vihje: Warriors -6.5, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

NBA:n finaalit alkavat tänään. Runkosarjan ykkönen Golden State Warriors saa kotikentälleen Cleveland Cavaliersin. Warriorsin menestys on ollut yllätys, kauden alla juuri kukaan ei arvioinut sitä mestarisuosikiksi. Cavaliers taas oli vedonlyöntikertoimisa ykkönen. LeBron Jamesin paluu kotiosavaltioonsa nosti Cavsit suurimmaksi mestarisuosikiksi. James veti mukanaan Kevin Loven, ja yhdessä tähtitakamies Kyrie Irvingin kanssa joukkueella oli kasassa mainio kolmikko.

Love loukkaantui aivan pudotuspelien alla, ja Irving ja Jameskin ovat pelanneet jossain määrin vajaakuntoisena, silti Cavs on raivannut tiensä vakuuttavasti loppuotteluun. Cleveland pudotti Boston Celticsin suoraan neljässä ottelussa, ja tämän perään se voitti kovan Chicago Bullsin 4-2. Itäisen konferenssin ykkönen Atlanta Hawks hävisi sitten taas Clevelandille suoraan 4-0.

Golden State aloitti pudottamalla New Orleansin neljässä ottelussa. Memphis Grizzliesin meni nurin 4-2 ja Houston Rockets 4-1.

Asetelmat ovat keikahtaneet kauden mittaan niin, että Warriors on nyt vedonlyöntimarkkinan suosikki mestariksi. Sen mestaruuskerroin on Unibetilla 1.40, Cavsin mestaruudesta saisi kertoimen 2.90.

Unibet antaa Warriorsille ottelun voitosta kertoimen 1.39, Cavsin voitosta saisi kertoimen 3.15. Warriors -6.5 pistettä antaa kertoimeksi 2.00, ja tälle voisi lantin laittaa. Cavsin loukkaantumishuolet ovat kyllä sen laatuisia, että niiden on pakko vaikuttaa joukkueen peliin. Loppukaudesta heikentynyt Hawks oli Clevelandille helppo vastus, mutta nyt kentän toisessa päässä on liigan kovin joukkue.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Texas Rangers – Chicago White Sox  4.6.2015 klo 03.05 | MLB

Vihje: Rangers, kerroin 1.73 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Chicago White Sox ja Texas Rangers ovat kumpikin voittaneet yhden ottelun nyt meneillään olevasta ottelusarjasta. Juoksuja on tehty paljon, Texas voitti ensimmäisen ottelun 15-2 ja White Sox toisen 9-2. Rangers on nyt pelannut putkeen kuusi kotiottelua, joista se on voittanut neljä. Kotijoukkueelle kannattaa lyödä vetolantit tässäkin ottelussa.

Rangersilla on etua pitchereissä. White Soxin aloittava pitcher on 22-vuotias Carlos Rodon, joka pelaa uransa viidennen ottelun. Rodonin tilastolukemat tältä kaudelta ovat aivan kelvolliset, yksi voitto, ei tappioita ja ERA 3.45. Hänen edellisen ottelunsa oli Houstonia vastaan, jossa hän antoi kolme juoksua kahdeksalla lyönnillä hieman yli kuudessa vuoroparissa. Rodon on takellellut viime aikoina, hän on antanut 15 vapaataivalta viimeisissä 22 vuoroparissa neljässä viime ottelussaa. Texasin pitcher on Yovani Gallardo, jolla on kahden voiton putki. Hän on kahdessa viime ottelussaan antanut vain kolme juoksua ja polttanut 11 lyöjää yli 12 vuoroparissa.

White Soxin sisäpeli ei ole ollut tällä kaudella häävissä kunnossa. Vain Philadelphia on tehnyt vähemmän juoksuja kuin CWS. CWS:n juoksulukema 190 on koko American Leaguen huonoin. Texasin lyöjä-ässä Prince Fielder oli sivussa edellisestä ottelusta, mutta nyt hän on taas mukana.

Betsson antaa Texasille voittokertoimen 1.73, ja se riittää pelilapulle.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks 4.6. klo 3.00

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Tässä ne nyt sitten tulevat, mitä koko kauden on odotettu. Stanley Cup –finaalit. Ja finaaleissa tulevat kohtaamaan ei niin perinteikäs Tampa Bay Lightning ja todella perinteinen Chicago Blackhawks.

Kumpi vie ensimmäisen pelin? Tampa hävisi pari viime kotipeliään, joten sen olisi todella tärkeä saada kotipelaaminen kuntoon. Chicagon kotiareena ei taatusti ole helppo paikka pelata, joten kotivoittoja tarvitaan.

Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat mittavan määrän eri kohteita tähän peliin ja peruskertoimien mukaan Tampa on pieni suosikki otteluun. (Esim. Betsson 2.29 – 3.65 – 2.80) Napataan tästä se suurin kerroin ja veikataan että ensimmäinen ottelu menee jatkoerille. Jotenkin sellainen tuntuma pelistä että Chicago sen voiton lopulta nappaa.

Lisää kertoimia Betssonilta:

Maalien lukumäärä kotijoukkueella yli 2.5 / 1.74

Valtteri Filppula laukaukset maali kohti yli 1.5 / 2.31

Ottelusarjan oikea tulos, 2-4 / 5.00

Ottelussa ylivoimamaaleja yhteensä yli 1.5 / 2.30

Veikkaussivut | Petteri

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

HJK – Ilves  3.6.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: HJK -3, kerroin 4.25 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Veikkausliigan ennakolta selvästi paras kohtaa ennakolta heikoimman. HJK on pelaajamateriaalinsa ja resurssiensa puolesta aivan omassa sarjassaan. Ilves taas on oikeastaan amatöörijoukkue, ennen kautta joukkueen valmentaja Keke Armstrong valitteli, että hänen pelaajansa käyvät päivätöissä eivätkä aina pääse edes harjoituksiin. Ilves on pärjännyt sarjassa tasoonsa nähden ihan hyvin. Joukkue on toiseksi viimeisenä, mutta voittojakin on yhdeksästä ottelusta jo tullut kaksi.

Ilveksen edellinen ottelu oli Lahtea vastaan Tampereella ja tämän Ilves voitti 2-1. Joukkueen toinen voitto on Vaasasta paikallista Palloseuraa vastaan. Toukokuun alussa pelattu ottelu päättyi Ilvekselle 3-2. HJK on hävinnyt liigassa kerran. Toukokuun alussa KuPS voitti Kuopiossa 1-0. Kuopiolaiset ovat olleet hankalia HJK:lle, edelliskierroksella KuPS nipisti 1-1 -tasapelin HJK:n Sonera-stadionilla. HJK:lla oli paljon paikkoja ottelussa, mutta KuPS:n puolustus kesti.

Kotiotteluissa HJK:n saldo on tällä kaudella 5-2-0, maaliero on 10-2. Ilveksen vierastili taas on 1-0-4, maaliero 5-13. Ilveksen vierasotteluissa on tehty kova määrä maaleja, varsinkin Ilveksen verkko on soinut tiuhaan.

HJK:n voittokerroin on Bet365:llä 1.20, tasapelistä saa kertoimen 6.00 ja Ilveksen superyllätyksestä saa kertoimen 15.00. Ottelu haiskahtaa maalijuhlalta. HJK parantaa koko ajan ja Ilves päästää vieraissa paljon maaleja. HJK -3 saa kertoimen 4.25. Sille voi laittaa pienen panoksen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Novak Djokovic – Rafael Nadal 3.6.2015 | Tennis

Vihje: Yli 3,5 erää 1,58 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovicin tämän hetken tilanteesta on sanottu todennäköisesti jo kaikki mahdollinen ja mahdoton. Serbialainen on hävinnyt tällä kaudella tasan kaksi ottelua, ja periaatteessa hän on kulkenut turnausvoitosta toiseen. Kauden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen Djokovic voitti, ja myös muutamat Masters -mestaruudet keväällä hän vei.

Djokovicin perustekeminen on niin vahva, että hyvän ja huonon pelin ero on erittäin pieni. Serbialainen on taktisesti maailman parhaimmistoa, peruslyönnit ovat hyvin teräviä, fyysiseltä kunnoltaan hän on kuin tehty Grand Slameihin ja pelillisinä yksityiskohtina Djokovic hyökkää jyrkillä kulmilla ja hyvin painavilla peruslyönneillä. Djokovic on ykkössyötössä hyvin agressiivinen palauttaja, mutta kokonaiskuvassakin syötönpalauttajana ylipäätänsä hän on tämän hetken maailman paras.

Rafael Nadalin valmistautuminen Ranskan avoimiin ei sujunut lainkaan odotetusti. Massaturnauksissa hänen tappionsa ovat normaalisti hyvin minimissä, mutta todellisuudessahan hän ei voittanut massalla keväällä turnaustakaan.

Nadal rakastaa pelata Ranskan avointen keskuskentällä. Novak Djokovichan kertoi yksi päivä, että espanjalaiselle pelaaminen keskuskentällä on loistava asia. Kenttäalaltaan kyseessä on kenties maailman avarin stadion. Nadal pelaa paljon takarajan takana ja laajalla pelialueella espanjalainen ehtiikin periaatteessa erinomaisella liikkumisellaan kaiken taakse.

Djokovicin ja Nadalin väliseen huippuotteluun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Vastakkain ovat tämän hetken maailman kuumin pelaaja, ja kaveri, joka on pääsemässä parhaimpaan pelivireeseensä. Ottelun yksi ratkaisunavaimista on siinä, että Nadalin kämmenhyökkääminen ei ole vielä vanhaa tasoa, ja Nadal ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan lyödessä liikkeestä. Kertoimissa on reagoitu hyvin voimakkaasti Djokovicin suosikinasemaan, ja poimimmekin siksi toisen järkevän pelivalinnan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Andy Murray – David Ferrer 3.6.2015 | Tennis

Vihje: Andy Murray 1,53 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Andy Murrayn massatennispelaaminen on kehittynyt kevään aikana äärimmäisen vahvaksi. Ensinnäkin skotlantilainen on taktisesti erittäin taitava ja monipuolinen. Madridissa pelatussa huipputurnauksen finaalissa hän kaatoi Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä, ja tuolloin skotlantilainen oli taktisesti erittäin kypsä. Skotlantilaisen pelaaminen on jo aikaisemmin sopinut massalle, mutta juuri nyt hänen pelinsä eri osa-alueet ovat loistavassa kunnossa.

Murrayn pelivire kertoo hyvin siitä, että minkälainen itseluottamus skotlantilaisella tällä hetkellä ovat. Jo ihan yksinkertaisenakin asiana Murrayn peruslyönnit ovat tällä hetkellä pituudeltaan erinomaisia, ja fyysiseltä kunnoltaanhan kyseessä on kaveri, joka ei väsy. Kun ajatellaan tämän hetkistä Murrayta, hän pystyy pitkillä peruslyönneillä pitämään Ferrerin takarajan tuntumassa.

David Ferrer on ollut aikaisemmin paha vastustaja juuri Murraylle, joskin espanjalainen on keskinäisissä kohtaamisissa viime otteluissa tappiolla. Espanjalaisen sitkeä pelityyli on periaatteessa hyvinkin hankala juuri sellaisille vastustajille, joilla ei ole selkeitä voimatenniksen aseita. Nythän lähtökohdat ovatkin hyvin mielenkiintoiset myös Ferrerin osalta, sillä kahdessa edellisessä ottelussa espanjalainen on voittanut kovaa lyövät pelaajat, ja nyt vastaan olisi tulossa täysin erilainen pelaaja.

Oman lisämausteensa otteluun tuo Ferrerin osalta se, että syötönpalautuksien kanssa espanjalainen tulee olemaan ongelmissa. Ferrerin syöttötyöskentely on TOP-10 -pelaajista yksi heikoimmista, ja nyt vastassa on ATP-kiertueen yksi parhaimmista syötönpalauttajista.

Murray ja Ferrer paras viidestä -systeemillä tarkoittaa sitä, että ihan nopeasti tämä kohtaaminen ei tule päättymään. Vastakkain ovat kaksi hyvin sitkeää ja  fyysisesti vahvaa pelaajaa. Ferrer on hyvin usein mukana Grand Slameissa tässä vaiheessa kilpailua, mutta sen jälkeen karu fakta nousee esille: Hänen pelityylinsä ilman minkäänlaisia aseita ei riitäkään huippupelaajia vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

San Diego Padres – New York Mets  3.6.2015 klo 05.10 | MLB

Vihje: Padres, kerroin 2.05 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Noah Sundergaard on erinomainen pelaaja New York Metsille. Syndergaardilla on pitcherinä kaksi voittoa ja kaksi tappiota, ERA on hyvä 2.55. Viimeisissä yli 19 vuoroparissa hän on antanut vain kaksi juoksua ja samalla polttanut näissä kolmessa ottelussa 16 lyöjää. Viime keskiviikkona Philadelphiaa vastaan Syndergaard oli ottelun hahmo. Hän siirtyi vaihtoon kahdeksannessa vuoroparissa annettuaan vain kuusi osumaa eikä yhtään juoksua.

Loistavan syöttöpelin lisäksi Syndergaard on ollut myös loistava lyöjä. Ei ole ollenkaan tavallista, että pitcher on kova myös sisäpelissä. Philliesiä vastaan hän löi kolme kertaa ja osui myös kolmesti, yksi lyönneistä oli kunnari. Pitcherin kolme osumaa samassa pelissä sivusi Metsien seuraennätystä. Sondergaard on sen verran hyvä lyöjäkin, että Metsin manageri Terry Collins aikoo käyttää häntä vaihtolyöjänä – pinch hitterinä – silloinkin kun hän ei ole mukana pitcherinä.

Kotijoukkue Padres ei ole pelannut hyvin San Diegossa. Sillä on nyt kahdeksan kotitappiota viimeisissä 11 ottelussa. Koko saldo kotikentältä Petco Parkilta on 13-15, kaiken kaikkiaan Padresin voittosuhde on 25-28. Padresin aloittava pitcher ottelussa on Ian Kennedy. Hänellä on kaksi voittoa ja viisi tappiota, ERA on heikko 7.15. Kennedyllä on takana neljän ottelun tappioputki, joissa ERA on surkea 9.31. vastustajat ovat paukauttaneet viimeisissä neljässä ottelussa häntä vastaan seitsemän kunnaria. Torstaina Pittsburgh löi häntä vastaan kolme kunnaria, ja yhteensä seitsemän juoksua seitsemällä osumalla.

Kerroin Padresin kotivoitolle on Betssonilla 2.05, suosikki-Metsin voittokerroin on 1.81. Padres on pelannut alakanttiin, Mets ehkä yläkanttiin. Laitetaan pelit Padresille, kyllä sen pitäisi voittaa tämä peli kotonaan joka toisella kerralla.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Kansas City Royals – Cleveland Indians  3.6.2015 klo 03.10 | MLB

Vihje: Royals, kerroin 2.04 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Cleveland Indians kohtaa baseballin MLB-liigassa vieraissa Kansas City Royalsin. Royalsin voittosuhde on mainio 29-19, Indians tulee perässä 24 voitolla ja 26 tappiolla. Kotijoukkueen aloittava pitcher on Jeremy Guthrie, hänen tilastonumeronsa ovat neljä voittoa ja kolme tappiota, ERA on 6.70. Guthrien edellinen ottelu maanantaina New York Yankeesia vastaan oli katastrofaalisen huono. Hän antoi 11 juoksua ja neljä kunnaria eikä saanut poltettua kuin kolme lyöjää. Guthrie otettiin sivuun kummulta jo toisessa vuoroparissa. Guthrie oli toinen pitcher vuoden 1914 jälkeen, joka on antanut vähintään 11 juoksua eikä saanut kuin yhden vuoroparin loppuun. Ennen Yankees-ottelua Guthrie oli voittanut kolme ottelua putkeen loistavala ERA:lla 1.96, Yankeesiä vastaan sitten tuli se pakollinen huono ottelu.

Cleveland Indians on viime aikoina ollut hyvässä kunnossa. Se on voittanut nyt kymmenen viimeisistä 13:sta ottelusta. Näissä otteluissa sen pitcher-osasto on pelannut hienosti, ERA on 2.87. Vaihtopenkki on ollut erityisen hyvä, he ovat antaneet vain yhden juoksun viimeisissä neljässä ottelussa, joissa vaihtomiehet ovat pelanneet yli 13 vuoroparia.

Indiansin aloittava pitcher ottelussa on Carlos Carrasco. Hänellä on kuusi voittoa ja neljä tappiota, ERA on 4.24. Carrasco on voittanut kaksi viimeistä otteluaan, joissa hän piti Cincinnatin ja Texasin yhteensä kolmessa juoksussa yli 14 vuoroparin aikana, samalla Carrasco poltti 15 pelaajaa. Carrasco on polttanut 10.36 lyöjää per yhdeksän vuoroparia, kova lukema on Carrascon uran paras. Carrascon viimeisin oli Texasia vastaan, ja tuossa ottelussa hän antoi Rangersille vain yhden juoksun kahdeksassa vuoroparissa.

Clevelandin hyvät pelit viime aikoina ovat nostaneet sen ottelun suosikiksi. Betssonin kertoimet ovat kotijoukkueelle 2.04 ja vieraille 1.81. Kansas City on kyllä kaiken kaikkiaan parempi joukkue, pelit voi laittaa sille. Clevelandin hyvä vire tulee pikku hiljaa hiipumaan.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Stanislas Wawrinka – Roger Federer 2.6.2015 | Tennis

Vihje: Roger Federer -1,5 erää 1,84 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Stanislas Wawrinka tunnetaan hänen yhden käden rystystään. Wawrinka on ajoittain hermoileva pelaaja, ja toisekseen hänen asennekin on välillä kyseenalainen. Jos ottelu käynnistyy hänen osaltaan heikosti, nopeasti laiva lähtee lopullisesti väärään suuntaan. Wawrinka pelaa massallakin aktiivisesti, jonka pelaaminen on pitkälti voimatennistä. Sveitsiläinen on kuitenkin huomattavasti haavoittuvampi kuin Federer ja lisäksi viimeksi Gilles Simonia vastaan hänen ykkössyöttöprosenttinsa oli vaatimaton.

Roger Federer on lytätty jo, että häntä ei tulla enään näkemään Grand Slam -tason voittajana. Federerhän on parhaimmillaan nopeissa olosuhteissa. Todennäköisimmin Grand Slam -mestaruus tuleekin Wimbledonissa. Kuitenkin keväällä Federer on ollut erinomaisessa pelivireessä. Hän on pelannut monipuolisesti ja agressiivisesti.

Wawrinka ja Federer ovat toisilleen hyviä ystäviä. Kumpikaan ei pysty tuomaan peliinsä mitään sellaista, jota toinen ei valmiiksi jo tietäisi. Federer tiedostaa ja ymmärtää varmasti sen faktan, että nyt olisi vahva mahdollisuus edetä aina loppuotteluun saakka. Tätä parempaa tilaisuutta tuskin enään tapahtuu. Wawrinka ja Federer kohtasivat juuri Roomassa, jolloin Federer murskasi vastustajansa. Paras viidestä -systeemillä Federer on edelleen vastustajaansa edellä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kei Nishikori – Jo-Wilfried Tsonga 2.6.2015 | Tennis

Vihje: Yli 3,5 erää 1,62 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kei Nishikori on pelaamassa mahtavaa kautta. Barcelonassa Nishikori vei mestaruuden, Madridissa hän selviytyi semifinaaleihin ja Roomassakin tappio tuli jo puolivälierissä vain sen takia, koska vastassa oli Novak Djokovic. Japanilainenhan laittoi tuolloin serbialaisen ahtaalle kolmieräisessä kohtaamisessa.

Nishikori otti viime kaudella ison askeleen oltuaan ensimmäisenä aasialaispelaajana Grand Slam -turnauksen finaalissa. Nishikori on kehittynyt pelaajana valtavasti, joskin hänen syöttönsä on hänen heikkoutensa. Vaikka Nishikori on varsin pienikokoinen pelaaja, japanilainen lyö palloa nopeasti pompun jälkeen, ja hän pystyykin olemaan näin yllättävän agressiivinen.

Jo-Wilfried Tsonga on viimeinen pelaaja, joka on ranskalaisista yhä leikissä mukana. Tsonga on pelannut mahtavan turnauksen. Tähän mennessä Tsonga on ehtinyt voittamaan Christian Lindellin, Dudi Selan, massalla viihtyvän Pablo Andujarin ja viimeisimpänä Tomas Berdychin. Ranskalainenhan lähti otteluun Berdychiä vastaan jopa selkeänä altavastaajana, mutta voitto irtosi neljän erän päätteeksi.

Tsonga tunnetaan voimapelaajana, joka pystyy dominoimaan peliä myös hitaammissa olosuhteissa. Ranskalaisen vahvuudet pääsevät parhaiten nurmella, mutta toisaalta kotiyleisönsä edessä Tsonga pystyy parhaimmillaan pommittamaan Nishikorin ulos.

Nishikori ja Tsonga ovat kohdanneet aikaisemmin monesti, ja kamppailut ovat olleet tasaisia. Vaikka he ovat pelaajina erilaisia, heissä on myös paljon samaa. Molemmat pystyvät olemaan agressiivisiä. Mitä pidemmälle mennään turnausta, sen agressiivisempia on näidenkin pelaajien oltava. Oman lisämausteensa otteluun tuo sekin yksityiskohta, että tämä kaavionosa on auki, koska pahimmat haastajat Roger Federeriä lukuunottamatta ovat kaavion toisella puolella. Kamppailu tuskin päättyy kummallekaan kolmessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset