Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Ranskan Avoimien supertarjoukset


 

Näistä bonuksista apua vetoihin

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

Inter Turku – Maarianhaminan IFK  25.5.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.74 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Turun Inter ja Maarianhaminan IFK ovat peräkkäin Veikkausliigan sarjataulukossa. MIFK on kolmanteja ja Inter sijan perässä. Kauden alla joukkueet useimmiten rankattiin aika tasaväkisiksi, mutta ei kuitenkaan aivan näin hyville sijoituksille. MIFK:iä ei ainakaan nostettu sarjan kolmanneksi parhaaksi joukkeeksi. Edelliskierroksella Inter hävisi vieraissa HJK:lle 2-0 ja Maarianhamina voitti omalla saarellaan RoPS:n 1-0.

Maarianhaminalaisilta on sivussa kaksi todella tärkeää pelaajaa Petteri Forsell sekä Aleksei Kangaskolkka. Heidän puuttumisensa olisi luullut syövän maalitehoja, mutta näin ei ole käynyt. MIFK on tehnyt vähintään yhden maalin jokaisessa kotiottelussaan. Interin valmentaja Job Dragtsma totesi ennen ottelua, että maalinteko ei koskaan ole ollut maarianhaminalaisille ongelma, mutta tällä kaudella joukkueen puolustuskin on pelannut mainiosti. Omasta joukkueestaan Dragstma sanoi, että hyökkäyspelaamiseen pitää saada parannusta. Puolustuksessakin olisi petrattavaa, HJK- ja KuPS-otteluiden maalit olisi hyvinkin voinut estää.

Interilä ottelusta ovat sivussa ainakin HJK-pelissä loukkaantunut Oskari Qvick sekä Jukka Lehtovaara, Vaid Hambo, Kalle Kauppi ja Diogo da Costa.

Joukkueet kohtasivat kahdesti Liigacupissa. Turussa pelattiin tasan 3-3 ja Maarianhaminassa Inter voitti 2-1.

Kotijoukkue Interin voittokerroin on Unibetilla 2.20, vierailija MIFK saa kertoimen 3.20. Kummallakin on paljon poissaoloja kärkipäässä, kyllä sen pikkuhiljaa täytyy vaikuttaa tehoihin. Paras veto ottelussa on ale 2,5 maalia Unibetin kertoimella 1.74.

Veikkaussivut | Anssi

728×90 -19150

Everton – Tottenham  24.5.2015 klo 17.00 | Valioliiga

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2.075 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Southampton, Tottenham ja Liverpool kamppailevat Valioliigassa kahdesta paikasta Eurooppa-liigaan. Viimeinen ottelu on jäljellä, ja joku kolmesta jää rannalle. Poolilla ovat parhaat asemat, se on nyt sarjassa viidentenä 62 pisteellä, Spursilla on pisteitä 61 ja Sotonilla 60. Kaikki pelaavat viimeisen ottelunsa vieraissa. Mielenkiintoisin – ja viihdyttävin – otteluista taitaa olla Tottenhamin peli Evertonin kotikentällä.

Kummankin kausi on ollut selvä pettymys. Tottenhamin odotetaan pikku hiljaa nousevan haastamaan suurempia ja pääsevän mukaan Mestareiden liigaan, mutta sinne se ei ole vielä yltänyt lähellekään. Everton pelasi kuluvalla kaudella Eurooppa-liigassa, mutta nyt se on kaukana tästä sarjataulukon keskivaiheilla. Melko pitkään Everton oli mukana loppupään kamppailuissa.

Evertonin voittokerroin on Bet365:llä 2.37, Spursin kerroin on 3.10. Nämä lienevät kohdallaan. Paras veto ottelusta on yli kolme maalia kertoimella 2.075. Everton pelaa vapautuneesti, eikä turhia pakita. Spurs taas tarvitsee mielellään enemmän kuin tasapelin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Newcastle – West Ham  24.5.2015 klo 17.00 | Valioliiga

Vihje: West Ham +0.5, kerroin 2.10 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Valioliigan viimeisellä kierroksella on vielä muutama ottelu, joissa on panosta. Hull ja Newcastle kamppailevat siitä, kumpi putoaa ja kumpi säilyy sarjassa. Jos Hull sattuisi kotonaan voittamaan Manchester Unitedin, niin Newcastlen olisi myös pakko voittaa kotonaan West Ham. Hullin maaliero on sen verran parempi, että jos Hull voittaa ja Newcastle jää tasuriin, niin Hull jatkaa Valioliigassa. Newcastlen St James Parkilla kuunnellaan varmaan tarkasti väliaikatuloksia Hullin ottelusta.

Newcastlen ja West Hamin ottelussa on monenlaisia motivaatiotekijöitä ja muita muuttujia, mutta kylmä fakta on se, että Newcastle on umpisurkeassa kunnossa. Sen edellinen voitto on helmikuun lopulta, jolloin Aston Villa kaatui kotiottelussa 1-0. Tämän jälkeen Newcastle pelasi karun kahdeksan tappion putken, sitten väliin yksi tasuri kotona WBA:ta vastaan, kunnes taas viikko sitten se hävisi QPR:n kentällä 1-2.

Newcastle on huono joukkue, joka pelaa veitsi kurkulla. Hermostuttava tilanne, ja tuskin sellainen auttaa kaivamaan joukkueesta esille sitä parasta pelaamista. Hammersin kerroin on niin kova, että sitä kautta pelit täytyy laittaa. Unibet antaa West Ham +0.5 -tuloksesta kertoimen 2.10, siihen kiinni, olkaa hyvät.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Houston Rockets – Golden State Warriors  24.5.2015 klo 04.00 | NBA

Vihje: Houston, kerroin 1.97 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

NBA:n Läntisen konferenssin finaalit siirtyvät San Franciscosta Houstoniin. Golden State Warriors on ottanut kaksi kotivoittoa ja johtaa sarjaa 2-0. Edellinen ottelu oli jo tiukka, Warriors voitti sen vain pisteellä. Rocketsin tähtitakamies James Harden teki ottelussa 38 pistettä, Warriorsin MVP Stephen Curry vastasi 33 pisteellä. Warriorsilla oli jo 17 pisteen johto ottelussa, mutta Rockets pääsi vielä mukan peliin. Houstonilla oli pallo hallussa ottelun loppusekunneilla, mutta Harden ei päässyt heittämään Warriorsin tuplapuolustuksen ohi.

Sarjan avausottelun Warriors voitti neljällä pisteellä, joten melko tiukka sekin ottelu oli. Curry oli kova vastuunkantaja ensimmäisessäkin ottelussa, pistesaldo oli 34.

Houstonin keskushyökkääjän Dwight Howardin status on ”todennäköisesti pelaa”. Hän loukkasi polvensa ensimmäisessä ottelussa, ja hänellä oli hankaluuksia päästä pelikuntoon toiseen otteluun. Lopulta Howard kuitenkin pelasi peräti 40 minuuttia ja teki 19 pistettä sekä otti 17 levyriä.

Sekä Warriors että Rockets heittävät paljon kolmosia, joten tämä kaksintaistelu on avainasemassa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa joukkueet upottivat yhteensä 33 kolmosta, Warriors on tehnyt 18 ja Houston 15. Kumpi joukkueista upottaa nyt kaaren takaa paremmalla prosentilla? Ja tietenkin taistelupari Curry-Harden on yksi ottelun avaimista. Onnistuvatko kumpainenkin? Vai tuleeko toiselle kehnompi ilta?

Ottelun on Houstonille pakkovoiton paikka. Warriors on vetomarkkinoilla suosikki. Betssonin kertoimet ovat Houston 1.97 ja Golden State 1.87. Kyllä lantit täytyy laittaa kotijoukkueelle, sen verran tiukasti mentiin San Franciscossa.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Genoa – Inter Milan 23.5.2015 klo 21.45 | Serie A

Vihje: Genoa +0, 2.10 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Serie A:n Genoa – Inter Milan -ottelussa pelataan paikoista ensi kauden Euroopan kentille. Sarjaa on vielä kaksi ottelukierrosta jäljellä, ja tällä hetkellä Genoa on viimeinen joukkue, joka pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin. Genoa ei ole pelannut Euroopan turnauksissa sitten kauden 2009-2010.

Inter on neljä pistettä perässä, joten se tarvitsee ehdottomasti voiton. Genoakin tarvitsee vielä voittoja, Sampdoria on siitä kahden pisteen päässä ennen Interiä. Genoa on voittanut kuusi ottelua viimeisestä kahdeksasta, Inter on voittanut neljä samassa ajassa.

Genoa on oikeastaan ollut aika hurjassa kunnossa viime kierroksilla, se on peitonnut vastuksiaan selvänumeroisesti. Edellisellä kierroksella se päihitti vieraissa Atalantan 4-1 ja sitä ennen Torinon kotonaan 5-1. Inter hävisi viime viikonloppuna kotonaan Juventukselle 1-2, mutta sitä ennen se voitti samoilla lukemilla Lazion vieraissa.

Genoan keskuspuolustaja De Maio on jälleen pelikelpoinen pelikiellon jälkeen, nuori Izzo joutunee penkille. Puolustuksen Marchese ja Ariaudo sekä kärkimiehet Perotti, Niang ja Borriello ovat sivussa loukkaantuneina. Interilta puuttuvat puolustuksen Campagnaro, Jonathan ja Dodo sekä keskikentän Guarin. Keskikentän Hernanes palaa pelikiellostaan mukaan.

Ennen Juve-tappiotaan Interillä on edellisistä kuudesta ottelusta neljä voittoa ja kaksi tasapeliä, joten ei se aivan kehnossa iskussa ole. Interistä on vetomarkkinoilla tehty suosikki, se on hieman outoa ottaen huomioon Genoan kovan kunnon. Paras veto peliin on Genoa +0 Bet365:n kertoimella 2.10, tasurilla rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Hannover – Freiburg 23.5.2015 klo 16.30| Bundesliiga

Vihje: Freiburg +0.5, 1.975 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Bundesliigassa pelataan viimeinen kierros. Hannover ja Freiburg ovat kumpikin 34 pisteessä. Niiden perässä on Stuttgart 33 pisteellä, ja Stuttgart on tällä hetkellä sillä sijalla, josta joudutaan pudotuspeleihin 2. Bundesliigan kolmosen kanssa. Freiburgille riittää tasapeli sarjapaikan uusimiseen, Hannover tarvitsee voiton.

Kumpikin joukkueista voitti edellisen kierroksen ottelunsa. Hannover voitti vieraissa Augsburgin 2-1 ja Freiburg samoilla lukemilla kotonaan Bayern Munchenin. Bayern on jo kauan sitten varmistanut mestaruutensa, ja kun siltä oli muutkin turnauksen ohitse, niin kentällä ei ollut se sama Bayern kuin aikaisemmin. Viime ottelun voittoa lukuunottamatta kumpainenkin on ollut heikossa kunnossa viime aikoina. Augsburg-voitto oli itseasiassa Hannoverin ainoa Bundesliiga-voitto sitten joulukuun puolivälin. Freiburg nappasi kaksi perättäistä voittoa maalis-huhtikuun vaihteessa kotikentällään, muuten silläkin on etupäässä tappioita ja tasapelejä saldona. Joukkueet kohtasivat joulukuussa edellisen kerran, silloin Freiburgissa pelattiin 2-2.

Hannoverin Sakai sai edellisessä ottelussa punaisen kortin, mutta muuten joukkue on sama kuin viime aikoina. Freiburg pelaa samalla kokoonpanolla kuin viime kierroksilla.

Hannoverin voitosta saa Bet365:ltä kertoimen 1.95, vierailija Freiburgin voitosta taas saisi 3.80. Hannoverin on voittanut yhden kotipelin viimeisistä kymmenestä, ei sille alle kahden kertoimella voi laittaa lantteja. Paras veto kupongille on Freiburg +0.5 Bet365:n kertoimella 1.975.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Toronto Blue Jays – Seattle Mariners  23.5.2015 klo 02.07 | MLB

Vihje: Toronto +1.5, kerroin 1.77 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Toronto Blue Jaysilla ja Seattle Marinersilla on kummallakin yllättäen negatiivinen voittosuhde. Seattlen kausi on mennyt 18-22 ja Toronton 19-24. Kyllä joukkueilta odotettiin parempaa. Seattlen pitcher Felix Hernandez on kuitenkin ollut yksi kauden parhaimpia. Hänestä saattaa tulla pitcher, jolla on tällä kaudella ensimmäisenä seitsemän voittoa. Tällä hetkellä Hernandezin voittosuhde on 6-1, ERA on loistava 2.30. Lauantaina Hernandez hävisi ensimmäisen kerran tällä kaudella, kun Boston oli Seattlea parempi 4-2. Hernandez pelasi hieman loukkaantuneena, hän väänsi nilkkansa ottelussa, ja lopulta viimeisessä vuoroparissaan hän antoi kaksi juoksua ja vapaataipaleen kolmelle. Seattlen manageri Lloyd McClendon totesi, että Hernandez on nyt taas täydessä pelikunnossa.

Toronto on ollut Hernandezille hankala vastus. Hänen ERA:nsa Blue Jaysin vastaan on 13 ottelussa kehnonlainen 4.80 ja voittosuhdekin pakkasella 5-6. Huonot lukemat miehelle, jota kutsutaan teräsmieheksi.

Toronto voitti torstaina LA Angelsin 8-4 ja nyt joukkue yrittää kahden voiton putkea ensimmäistä kertaa sitten toukokuun alkupuolen. Eli hyvin ei ole toukokuu mennyt torontolaisilta. Edwin Encarnacion on osunut palloon vain kerran viimeisillä kymmenellä lyöntivuorolla, mutta se oli sitten kolmen juoksun kunnari viime torstaina. Jose Bautistakin on osunut vain kerran kymmenestä, mutta viimeiset 14 kertaa Hernandezia vastaan Bautista on lyönyt hienosti – seitsemän osumaa ja kaksi kunnaria.

Seattle on kova suosikki vaikka pelataan Torontossa, kiitos Hernandezin. Unibet antaa Seattlen voitosta kertoimen 1.63 ja Toronton voitosta kertoimen 2.30. Toronto +1.5 juoksua antaa kertoimen 1.77, sille voi lantit laittaa. Tulossa on tiukka peli.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Atlanta Hawks – Cleveland Cavs  23.5.2015 klo 03.35| NBA

Vihje: Hawks, kerroin 1.81 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Atlanta Hawks ja Cleveland Cavaliers ovat jo pahasti rampoja. Clevelandille pudotuspelit ovat olleet julmat, vaikka se onkin kulkenut hienosti kohti NBA:n loppuotteluja. Cavs on ilman power forward Kevin Lovea koko pudotuspelit. Tähtitakamies Kyrie Irving on nilkkavaivainen, edellisessä ottelussa Atlanta Hawksia vastaan hän jo meni vaihtopenkille viimeisen neljänneksen alussa eikä palannut. Supertähti LeBron Jameskin on vajaakuntoinen. Atlanta Hawksin DeMarre Carrollin status on day-to-day, eli hänen pelikuntonsa tarkastetaan joka päivä. Carroll piti auttaa kentältä edellisessä ottelussa.

Cleveland voitti ottelusarjan ensimmäisen ottelun Atlantassa kahdeksalla pisteellä. LeBron James teki 31 pistettä ja oli kentän ykkönen. Hyvänä adjutanttina hänelle oli JR Smith joka tuli peliin vaihtopenkiltä ja upotti kahdeksan kolmosta. Hawks oli ottelussa mainio ensimmäisellä puoliskolla, mutta toisella homma hajosi, Cleveland voitti kaksi viimeistä neljännestä. Atlanta on oikeastaan pakkovoiton edessä, se ei voi lähteä jatkamaan pelejä Clevelandiin 0-2 -tappiolla. Love kokonaan sivussa, Irving pahasti vajaakuntoinen ja Jamesinkin nilkuttaessa Cavs tarvitsisi jälleen penkiltä loistopelin. Tuskin Smith pelaa toista samanmoista ottelua peräkkäin. Viime pelissä Smith oli Clevelandin vaihtopenkiltä ainoa pelaaja, joka teki pisteitä. Kapea materiaali on pulassa rankoissa pudotuspeleissä.

Unibet antaa Atlantan voitosta kertoimen 1.81, ja kyllä sen voi laittaa kupongille. Atlanta voittaa ramman, mutta suositun Cavsin useammin kuin 55 kertaa sadasta.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks, 22.5. klo 03:05

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chicago kairasi jatkoaikavoiton Anaheimista ja otteluvoitot ovat nyt 1-1. Vasta kolmannella jatkoajalla ratkennut peli keräsi hillittömät minuutit aika monelle pelaajalle, Sami Vatanenkin raatoi puolustuksessa peräti 37:57. Anaheimin minuuttikuninkuuden vetäisi tililleen kuitenkin pakki Francois Beauchemin, joka kellotti lukemat 46:29. Tämäkin hävisi kuitenkin Chicago-pakin, Duncan Keithin lukemille. Ylityökorvauksia voi lähteä hakemaan minuuttimäärillä 49:51. Kimmo Timoselle muuten kertyi vain 16:45 peliaikaa, Teuvo Teräväisen peliajaksi tuli 22:17.

Tilastoista poimitaan sellainen kummajainen, ett Chicago ei viime vuosina ole Anaheimia vastaan kotikaukalossa ihmeemmin juhlinut, sillä viidestä viimeisestä kotimatsista se on hävinnyt Anaheimille neljästi. Jatkuuko piina, vai voiko Chicago pistää pelin kahdessa kotipelissä nyt jo lukemiin 3-1…?

Haetaan kertoimet peliin tällä kertaa Betssonilta

Maalien lukumäärä jatkoaika mukaan lukien, alle 5.0 / 2.15

Tuplamahdollisuus, X2 / 1.58

Tulosveto, 2-2 / 7.80, 3-2 / 13.50, 2-3 / 14.00

Sami Vatanen tekee maalin / 6.00

Ottelun ensimmäinen maalintekijä, Corey Perry / 11.00

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

Euroviisufinaali 23.5.2015 klo 22.00 | Euroviisut

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Suomi ei selviytynyt jatkoon, mutta Euroviisufinaalit kiinnostavat silti ainakin vedonlyöjiä. Tarjolla on maukkaita kohteita, mikäli finaaliin haluaa hakea jännitystä nyt, kun Suomi on jo ulkona.

Pienimmät kertoimet eri vedonlyöntiyhtiöillä on tällä hetkellä Ruotsilla, Italialla ja Venäjällä. Jotenkin Venäjän voittoon ei voi uskoa muuta kuin salaliiton kautta, Ruotsin biisi on tarttuva ja Italialla on tietenkin aina mahdollisuus. Ensimmäisen semifinaalin perusteella myös Belgialla ja Virolla on mainiot mahdollisuudet jopa voittoon.

Melkoinen ihme olisi, jos joku nyt kymmenen ennakkosuosikin ulkopuolelta tulisi ja voittaisi koko kisan. No, yllätyksiä on jo nyt nähty, joten vetoja kannattaa laittaa vetämään. Tässä voittokertoimet Unibetiltä:

Ruotsi, voittokerroin 2.62

Venäjä, 4.00

Italia, 4.00

Australia 7.50

Viro, 11.00

Azerbaidzan, 19.00

Serbia, 21.00

Norja, 34.00

Slovenia, 34.00

Belgia, 34.00

Veikkaussivut | Petteri

Boston Red Sox – Texas Rangers  22.5.2015 klo 2.10 | MLB

Vihje: yli 8.5 juoksua, kerroin 1.82 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Boston Red Soxin aloittava pitcher Texas Rangersia vastaan on Clay Buchholz. Buchholz on hävinnyt nyt viisi viimeistä kotiotteluaan, ja hän on vielä ilman voittoja viidessä viimeisessä ottelussa Rangersia vastaan. Buchholzin ERA tällä kaudella on 4.93, mutta kotitappioputken ERA on 6.28, Rangersia vastaan viiden viimeisen ottelun ERA on 5.40. Vieraskentällä Buchholz on ollut kuitenkin melko hyvä. Toukokuun alkupuolella hän antoi Torontolle kolme juoksua yli kuudessa vuoroparissa, sitten viime perjantaina hän antoi vain yhden juoksun yli kahdeksassa vuoroparissa Seattlelle. Tuossa ottelussa Buchholz poltti hienosti 11 Marinersin lyöjää. Kotitappioputki on vain tilastokummajainen, hyvät vierasottelut kertovat että Buchholz on ok kunnossa.

Texasin aloittava pitcher ottelussa on Wandy Rodriguez. Hänen ERA:nsa on 3.86, voittoja on yksi ja tappioita kaksi. Rodriguez on vasenkätinen syöttäjä, ja Red Soxilla on koko liigan kehnoin saldo vasureita vastaan. He ovat osuneet vain alle 20 prosentin tarkkuudella, kun syöttäjä käyttää vasenta kättään. Viime perjantaina Rodriguez pelasi kehnosti. Hän oli Clevelandia vastaan kentällä vain hieman alle viisi vuoroparia ja siinä ajassa Cleveland teki viisi juoksua.

Useampikin Bostonissa nyt pelaava lyöjä on ollut melko hyvä Rodriguezia vastaan. Hanley Ramirez on osunut häntä vastaan kymmenen kertaa 24 yrityksestä, Shane Victorinon numerot ovat 6/18.

Betssonin kertoimet ottelussa ovat Bostonille 1.55 ja Texasille 2.50. Ottelun totals-raja on 8.5. Kumpikaan pitcher ei ole vakuuttava, ja Bostonin kotistadion Fenway Park on lyöjän kenttä, joten lantit sille että tulee vähintään yhdeksän juoksua. Betssonin kerroin on 1.82.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Monaco GP  21.5.2015 | Formula 1

Vihje: Massa palkintopallille, kerroin 7.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formulasirkus on tullut taas Monacoon, koko lajin legendaarisimmalle radalla. Monacon kisaan suhtaudutaan kaksijakoisesti. Toisille se on perinteinen ja loistava kilpailu eliitin ja jetsetin silmien alla. Toisille se on tylsä kisa, jossa ajetaan peräkkäin kuin monikerroksisessa parkkihallissa.

Viime vuonna kisassa nähtiin draamaa jo aika-ajoissa. Nico Rosbergilla oli kisan paras karsinta-aika, kunnes hän teki sellaisen paukun toisella nopealla kierroksellaan, että tarvittiin keltaiset auton radalle. Hötäkässä muut nopeaa kierrosta ajaneet eivät pystyneet ajamaan kovaa aikaa, muun muassa Lewis Hamilton oli tästä raivoissaan.

Rosberg nappasi paalupaikan ja voitti koko kisan – Monacossa usein paalupaikalta ajetaan nätisti voittoon. Seitsemässä seuraavassa kisassa Rosberg voitti Hamiltonin aika-ajossa ja nappasi yhteensä 123 pistettä, kun Hamilton sai kasaan 91. Hetken Rosberg oli jo menossa mestaruuteen.

Massa on varmasti aliarvostettu vetomarkkinoilla. Hänen voittokertoimensa on Bet365:llä peräti 101. Massan palkintopallipaikastakin saa kertoimen 7.50, ja top 6 -tuloksesta vielä 1.50. Kupongille kannattaa laittaa isomman kalan perässä Massan ajo palkintopallille.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers  21.5.2015 klo 03.35| NBA

Vihje: Hawks -1.5, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

NBA:ssa pelataan konferenssifinaaleja. Idän runkosarjaykkönen Atlanta Hawks kohtaa kotikentällään kakkosen Cleveland Cavaliersin. Cleveland on ollut vakuuttava pudotuspeleissä, vaikka joutuu pelaamaan ilman power forward Kevin Lovea. Love on tärkeä osa joukkuetta, hänen puuttumisensa takuulla alkaa jossain vaiheessa näkyä joukkueessa. Cavsin tähtitakamies Kyrie Irving on myös pahasti vajaakuntoinen, ja tämäkin on todella kova isku Clevelandille. Joukkueen kolmesta supertähdestä ainoastaan LeBron James on täysin pelikunnossa, mutta kun kyseessä on liigan ykköspelaaja, niin usein tämäkin on riittänyt.

Atlanta Hawksilla on ollut vaikeuksia pudotuspeleissä. Se selvitti heikon Brooklyn Netsin vaivoin, ja sama tilanne oli kovemman Washington Wizardsin kanssa. Hawks on kuitenkin pelannut pikku hiljaa paremmin ja paremmin.

Hawks on ollut Cavsille paha vastustaja koko kauden. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa ja Hawks voitti näistä otteluista kolme viimeisintä.

Clevelandin vakuuttavat voittosarjat pudotuspeleissä ja Atlantan takeltelu ovat nostaneet Cavsin vetomarkkinoilla ottelusarjan suosikiksi. Hawks on kotikentällään vain niukka suosikki, sen voittokerroin on 1.91. Clevelandin voittokerroin on 1.95. Tasoitus on 1.5 pistettä, Unibet antaa tällä tasoituksella Atlantalle kertoimen 2.00. Tämä on laitettava kupongille. Hawks on dominoinut joukkueiden kohtaamisia ja Cavsin loukkaantumisongelmat takuulla alkavat pikku hiljaa painaa joukkuetta.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Arsenal – Sunderland  20.5.2015 | Valioliiga

Vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Arsenalin ja Sunderlandin toiseksi viimeinen Valioliiga-kamppailu on kummallekin merkityksellinen. Jos Arsenal nappaa pisteenkin, niin se on käytännössä liigakolmonen ja pelaa ensi kaudella suoraan Mestareiden liigan lohkovaiheessa ilman karsintoja. Jos Sunderland nappaa yhdenkin pisteen, niin se jatkaa ensi kaudellakin Valioliigassa. Tappiolla Sunderland joutuu viikonloppuna vielä kovaan paikkaan. Sunderlandin viimeinen ottelu on Chelsean kentällä, ja nyt putoamisrajan alapuolella oleva Hull pelaa kotonaan Manchester Unitedia vastaan. Jos sitten Sunderland häviää ja Hull voittaa, niin Hull säilyy sarjassa.

Sunderland lähtee otteluun varmasti hakemaan yhtä pistettä. Reilu viikko sitten Swansea katkaisi Arsenalin tappiottomien otteluiden putken, ja tämä on manageri Dick Advocaatin mielessä. Arsenalin hyökkäyksen voi tukkia. Sunderlandin hyökkäys ei ole Swansean veroinen, joten sille riittänee valtava sumppu, taistelu keskikentällä ja satunnaiset vastahyökkäykset.

Unibet antaa Arsenalin voitosta kertoimen 1.31, Sunderlandin yllätyksestä saisi rahta takaisin 11-kertaisena. Alle 3 maalia saa kertoimen 1.82. Sille voi lantin laittaa, Sunderland tuskin osuu, mutta tekee kyllä kovalla moraalilla töitä puolustuksen kanssa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks, 20.5. klo 04:05

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Anaheim aloitti varsin väkevästi pelit ottelusarjassa nappaamalla heti mainion 4-1 voiton Chicagosta. Anaheimin maalilla Frederik Andersen pelasi kuin enkeli ja puolustus tietenkin siinä sivussa samoin. Chicagolla puolestaan puolustus ja maalivahtiosasto petti sen verran pahasti että nyt kaivetaan jo farmistakin pelaajia avuksi.

Anaheimin juna on selvästi mestaruusvauhdissa ja ainakin ensimmäisen pelin perusteella Chicagosta ei ollut haastamaan oikeasti Duckseja voitosta. Paljon pitää siis muuttua jos inkkarit aikovat tästä jatkoon porhaltaa.

Lähdetään ottelun tulosvedossa liikkeelle samoista lukemista mihin edellinen päättyi, eli 4-1. Tästä molempiin suuntiin lukemia niin todennäköisesti osuu. 3,4,5 – 0,1,2 vahva arvaus peliin.

Haetaan kertoimet peliin tällä kertaa Unibetiltä:

Ottelun voittaja jatkoaika mukaan lukien, 1.71

Tulosveto, 3-1 / 18.00, 4-2 / 20.00, 5-2 / 28.00, 3-0 / 35.00

Corey Perry tekee ottelussa maalin ja kertoimet 4.40 – 9.50 – 10.00

Corey Perry tekee hattutempun, 31.00

Sami Vatanen tekee vähintään yhden pisteen / 1.85

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Joensuun Kataja – Loimaa Bisons  19.5.2015 klo 18.00 | Korisliiga

Vihje: Kataja -2.5, kerroin 1.89 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Korisliigan mestaruus ratkeaa tänään Joensuussa. Kotijoukkue Kataja ja Loimaan Bisons ovat loppuottelusarjassa tilanteessa 2-2. Kumpikin on voittanut kotiottelunsa. Runkosarja mukaan lukien joukkueet ovat olleet hyvin tasaisia. Joukkueet ovat voittaneet toisensa kerran vieraissa, muuten on aina päädytty kotivoittoon. Tämä tilasto huomioon ottaen Joensuu on selvä ennakkosuosikki.

Mestaruus oli edellisessä ottelussa katkolla joensuulaisille, mutta todella kovaa puolustanut ja kärsivällisesti hyökännyt Bisons piti ottelusarjan elossa ja voitti lopulta 15 pisteellä. Bisons karkasi Katajalta toisella neljänneksellä. Se pelasi korin alla kovaa, ja kun Joensuun pitkät miehet väsyivät, niin Bisonsin erinomainen pitkä osasto alkoi hallita hyökkäyspäässäkin. Ottelun toisella neljänneksellä Bisons karkasi 32-30 -johdosta 43-30 -johtoon.

Finaalisarjan ensimmäisessä ottelussa Kataja tyrmäsi Loimaan kotonaan 22 pisteellä. Joensuun puolusti tuossa pelissä Bisonsin toisella neljänneksellä viiteen pisteeseen. Katajan johtohahmo Teemu Rannikko oli ensimmäisessä ottelussa erinomainen, tilille tuli 18 pistettä ja 13 syöttöä.

Katajan voittokerroin on Unibetilla 1.69, Bisonsin voitosta saa kertoimen 2.20. Ottelun tasoitus on 2.5 pistettä ja totals-raja on 155.5. Paras veto otteluun on pelata kotivoitolle rahat. Yleisö taitaa olla loimaalaisten puolella, Bisons lienee kiinnostavampi joukkue. Vetokupongille on syytä laitta Kataja -2.5 Unibetin kertoimella 1.89.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada – Venäjä 17.5.2015 klo 21.45 | MM-kisat

Vihje: Kanada, kerroin 1,70 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisat huipentuvat illalla pelattavaan finaaliin. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että ottelussa iskevät yhteen Kanada ja Venäjä. Maat lähtivät kisoihin suurimpina suosikkeina ja molemmat ovat onnistuneet lunastamaan niille asetetut kovat odotukset.

Mielestäni Kanadan paketti on tällä hetkellä kokonaisuudessaan valmiimpi kuin Venäjän. Eilisessä USA-ottelussa Venäjä pystyi pitämään vastustajan nollilla, mutta tänään haaste on reilusti kovempi, kun vastaan luistelee joukkue, joka on mättänyt kisoissa jo 61 maalia.

Sidney Crosbyn ja  Aleksandr Ovetškinin kohtaaminen antaa huikealle finaalille aivan oman, erityisen mausteensa. Pelaajia verrataan aina keskenään ja tänäänkin vain toinen heistä poistuu kaukalosta voittajana.  Ovetškin osoitti välittömästi USA-ottelussa, että peli on kunnossa.

Yksittäinen finaaliottelu jättää paljon varaa sattumalle. Lähtökohtaisesti Kanada on kuitenkin tällä hetkellä valmiimpi nappaamaan mestaruuden. Joukkueen kerroin on vielä juuri ja juuri pelattavissa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

USA – Tshekki 17.5.2015 klo 17.15 | MM-kisat

Vihje: Tshekki 1,85 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

USA hävisi semifinaalissa Venäjälle maalein 0-4. Kaksi ensimmäistä erää yhdysvaltalaiset pysyivät mukana, mutta sen jälkeen tapahtui jotain käsittämätöntä. USA alkoi sortumaan suuriin, henkilökohtaisiin virheisiin ja ne maksoivat loppuottelupaikan. Semifinaalissa yhdysvaltalaisryhmän kohdalla todistettiinkin sitä, että nuorelle joukkueelle pelaaminen tärkeimmillä vaiheilla on uutta.

Joukkueena USA on kiekollinen, jonka puolustuspää on esiintynyt MM-turnauksessa vahvasti. Toisaalta kolikon toisena puolena pikkuhiljaa maalinteon kanssa USA on alkanut taistelemaan. Alkusarjan kamppailut mukanlukien viiteen edelliseen otteluun vain kerran ryhmä on viimeistellyt neljä maalia tai enemmän.

Tshekki pelasi Suomea vastaan vahvasti ja myös Kanadaa vastaan tuloksellisesti kisaisännät pystyivät Kanadan selkeästä hallinnasta huolimatta laittamaan kapuloita rattaisiin. Tshekki pelasi harjoitusotteluissa aktiivisesti ja Suomea vastaan ryhmän suurimmat tähdet, pääasiassa Jaromir Jagr näytti huikeaa johtamiskykyään, mutta Kanadaa vastaan harva uskoi, että vaahterapaidat olisivat kaatuneet.

Kuten Kanadalle hävityn semifinaalin päätteeksi oli haastatteluissa pääteltävissä, Tshekille tippuminen loppuottelusta ulos oli käsittämättömän suuri pettymys. Se kertookin vain, että miten kovasti oman kotiyleisön edessä halutaan menestyä. Oman mausteensa pronssiotteluun tuo se, että Jaromir Jagr pelannee tänään viimeisen maaottelunsa. Jos Jagr päättää uransa, jo siinä on syy voittaa tänään.

On edes turhaa ajatella, että USA ja Tshekki lähtisivät pronssiotteluun puolivaloilla. Jos mitalit eivät kiinnosta, pelaajat ovat väärässä ammatissa. Kisaisäntien kotiyleisö vaatii kolmatta sijaa Tshekille, sillä omalla kotikentällä pelatesssaan mitaleiden ulkopuolelle jääminen olisi valtava pettymys. Tshekkihän on kahminut mitaleita 2010-luvulla pelatuista MM-kisoista peräti kolme viidestä mahdollisesta ja toisekseen kisaisänniltä löytyy pelaajia, jotka ovat voittaneet paljon. Tshekki nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

VPS – HJK  17.5.2015 klo 17.00| Veikkausliiga

Vihje: VPS +1, kerroin 1.78 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

HJK ja VPS kohtasivat maanantainakin. Tuolloin HJK voitti Helsingissä niukasti 1-0. Vaasalaiset pitivät pelin pitkään tasaisena, HJK:n Panathinaikosiin myyty Robin Lod teki voittomaalin kun oli pelattu 65 minuuttia. VPS:n kauden alku on mennyt surkeasti, se on liigajumbo. Vepsulla on kuuden ottelun jälkeen vain kuusi tappiota, maalieron 4-11. HJK on jo nostanut itsensä sarjakärkeen, ja eiköhön se pikku hiljaa vankista johtoasemaansa. HJK ei ole vielä ollut ollenkaan niin vakuuttava kuin sen odotetaan olevan. Viimeisistä viidestä liigaottelusta se on napannut neljä voittoa – kaikki kotikentällä – sekä yhden tappion, joka on Kuopion vierailulta. Kuopio-tappion jälkeen HJK:n ongelmiksi nostettiin hyökkäyspää. Kookas ykköskärjeksi hankittu Mike Havenaar oli näkymätön, hän ei saanut palloja. Havenaar on tehnyt vasta yhden liigamaalia. Paremminkin hän on joutunut rakentamaan peliä toisen japanilaisen Atom Tanakan kanssa.

HJK:lta sivussa ottelusta ovat Formose Mendy, Ousman Jallow, Nikolai Alho ja Gideon Baah.

VPS on pelannut kahdessa viimeisessa ottelussa HJK:ta ja SJK:ta vastaan melko hyvin vaikka tappiota tulivatkin. HJK:ta vastaan sivussa on varmuudella pitkäaikaispotilaiden lisäksi Loorents Hertsi, joka sai helatorstaina ottelussa punaisen kortin. Pohjevaivaiset Admir Catovic ja Tony Björk saattavat olla mukana.

Unibet on tehnyt HJK:sta hurjan suosikin. Sen voittokerroin on vain 1.55. VPS:n yllätyksestä saisi rahat takaisin kuusikertaisena. HJK ei ole aivan näin ylivoimainen. Vetolapulle voi laittaa VPS +1 Unibetin kertoimella 1.78.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

KTP – SJK 17.5.2015 klo 17.00 | Veikkausliiga

Vihje: KTP 1X, kerroin 2,12 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Sunnuntain Veikkausliigassa SJK kohtaa vieraissa KTP:n. Joukkueet ovat jo asettuneet omille paikoillee sarjataulukossa. SJK on kakkosena HJK:n jälkeen ja KTP on toiseksi viimeinen, tällä hetkellä VPS on liigajumbo. Veikkausliigassa on menossa aikamoinen otteluruuhka, KTP-peli on SJK:lle viikon kolmas. KTP:lle ottelu on viikon toinen.

Kotijoukkue KTP hävisi torstaina Turussa Interille selvästi 1-4. SJK on voittanut molemmat viikon ottelunsa, maanantaina Seinäjoella KuPS meni nurin komeasti 5-0 ja torstaina myös Seinäjoella kaatui Vaasa 2-0.

Otteluruuhka on tullut kotkalaisille pahaan aikaan. Joukkueesta on sivussa todella paljon pelaajia, eikä sen rinki kestä näin montaa menetystä. Inter-ottelussa Juuso Salonen sai punaisen kortin ja hän on nyt sivussa. Loukkaantuneita joukkueesta ovat muun muassa Valeri Minkenen, Joel Mero, Shane McFaul, Samuli Kaivonurmi ja Sasha Antilainen. Jos oikein huonosti käy, niin KTP:n vaihtopenkillä ei ole kuin pari pelaajaa. Ja kun torstaina pelattiin, niin takuulla ottelun lopulla on väsyneitä jalkoja.

SJK:n tilanne on nin hyvä, että se on saattanut jopa lepuuttaa pelaajia ruuhkan keskellä. Viime sunnuntaina Cedric Gogoua huilasi, mutta on nyt mukana. Samaten vaihdosta saattavat nyt tulla mukaan Johannes Laaksonen, Tuco ja Bahrudin Atajic. SJK:n ainoat loukkaantuneet ovat Marco Matrone ja Jesse Sarajärvi.

Vetomarkkina on huomannut joukkueiden tilanteet. NordicBet antaa SJK:n voitosta vain kertoimen 1.68. Se on kyllä laskenut liian alas. Kotka on paha paikka pelata, hyvä veto on KTP:n tuplamahdollisuus 1X kertoimenlla 2.12.

Veikkaussivut | Anssi

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Manchester United – Arsenal  17.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Arsenal +0, kerroin 2.075 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Sunnuntain Valioliigan helmi on Arsenalin vierailu Manchester Unitedin Old Traffordilla. Panoksena ottelussa on suora paikka ensi kauden Mestareiden liigan lohkovaiheeseen. Arsenal on tällä hetkellä kolmantena 70 pisteellä, ManU on tästä kahden pisteen päässä. Ottelussa on vielä sen verran panosta, että kentälle mennään parhaalla kokoonpanolla.

Arsenal on ehkä hieman epävarmassa kunnossa. Sillä oli alla loistava putki tappiottomia otteluita, kunnes hävisi viikko sitten kotonaan Swansealle 0-1. Manageri Arsene Wengerillä on hieman valintahuolia joukkueen hyökkäyspäässä. Olivier Giroud on ollut kauden mittaan loistava, mutta nyt hänen maalihanansa on kuivunut. Giroud on nyt pelannut viisi ottelua ilman maalia, Swanseaa vastaan hän oli aikalailla pimennossa. Theo Walcott ei ole pelannut paljoakaan, eikä hän juuri nyt ole entisellään, nopea ja vaarallinen. Danny Welbeck tuskin on kentällä ollenkaan. Mahdollisesti Wenger laittaa saman aloituskokoonpanon kuin viimeisissä viidessä ottelussa, ja se ei ole kovinkaan nopea ryhmä. Nopeus olisi ollut hyvä ase Unitedin puolustusta vastaan.

Bet365 antaa Unitedin voitosta kertoimen 2.62 ja Arsenalin voitosta 2.87. ManU:n lukuisat loukkaantumiset varmasti vaikuttavat kertoimiin paljon, jos kummallakin olisi tyystin terve miehistö mukana, niin kyllä United olisi selvempi suosikki. Näillä kokoonpanotiedoilla on kyllä syytä panostaa hieman vierasjoukkue Arsenalille. Arsenal +0 saa Bet365:ltä kertoimen 2.075, sen voi rastittaa lapulle. Tasurilla panos palautuu.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi
bet365-100-banner

USA – Venäjä 16.5.2015 klo 20.15 | MM-kisat

Vihje: Yli 5.5 maalia, kerroin 1.88 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet jo välierävaiheeseen. Jäljellä on enää neljä parasta joukkuetta, jotka ovat edenneet ansaitusti jatkoon, vaikka suomalaiset varmaan edelleenkin syyttelevät tuomareita karusta kohtalostaan.

USA ja Venäjä ovat odotetusti neljän parhaan joukossa. Venäjä kuului jo ennen kisoja luonnollisesti suurimpiin suosikkeihin. USA napppasi jopa hieman yllättäen alkulohkonsa voiton, joten se sai puolivälierässä vastaansa Sveitsin, eikä olekaan ihme, että Yhdysvallat raivasi tuosta pelistä tiensä jatkoon

Molemmat joukkueet luottavat omaan hyökkäysvoittoiseen pelitapaansa, joten katsojille tullaan tarjoamaan tänään, mitä todennäköisemmin erittäin viihdyttävää kiekkoa. Venäjä on hyökkäysmateriaaliltaan ylivertainen verrattuna USA:aan, mutta Yhdysvaltojen ase saattaakin löytyä puolustuspäästä. Väittäisin, että puolustuspelaamisessa vaakakuppi kallistuu tällä hetkellä USA:n suuntaan.

Sitten hieman näkökulmaa vedonlyöntiin liittyen. Venäjän kerroin on sen verran pieni, että se ei löydy ainakaan omalta lapultani. USA on yllätysvalmis joukkue,  joten en myöskään uskalla lähteä kikkailemaan Venäjän yli yhden maalin voitoilla. Paras vetokohde on yli 5.5 maalia, sillä vastakkain on kaksi hyökkäysvoimaista joukkuetta. Joukkueet rikkoivat tämän maalimäärän jo alkusarjan keskinäisessä ottelussa, joten otetaan se vetoihin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada – Tshekki 16.5.2015 klo 16.15 | MM-kisat

Vihje: Kanada -1,5 maalia 1,61 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada on ollut MM-turnauksen vakuuttavin joukkue. Vaahterapaidat eivät ole olleet enään omaan pussiinsa pelaavia yksilöitä, vaan ennen kaikkea ryhmä on pelannut joukkueena. Kanada on viimeistellyt täysin käsittämättömiä maalimääriä. Alkusarjassa punaiset viimeistelivätkin vaatimattomasti 49 maalia ja alkusarjassa jokaisessa kamppailussa ryhmä viimeisteli kuusi maalia tai enemmän poislukien yhtä ottelua, jossa punaiset osuivat neljästi.

Kanada selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon voittamalla Valko-Venäjän lukemin 9-0. Kanadan parhaimmat pistemiehet tekivät puolivälierässä hurjia tehopisteitä. Brent Bruns oli puolustajankin paikalta ryhmän paras pistemies viimeisteltyään neljä tehopistettä. 

Tshekki sijoittui alkulohkossa kolmanneksi heti Kanadan ja Ruotsin jälkeen. Seitsemässä ensimmäisessä ottelussaan Tshekki viimeisteli yhteensä 27 maalia. Kisaisäntien suurin ongelma alkusarjassa ja ylipäätänsä MM-turnauksessa liittyy puolustukseen, sillä alakerta ei kestä vertailua muihin kärkimaihin. Alkusarjassa Kanadakin onnistuikin ohittamaan tshekkiläisten maaliviivan jopa kuudesti.

Tshekki selvitti tiensä semifinaaleihin kaatamalla Suomen maalein 3-5. Suomea vastaan Tshekin hyökkäyspelaamisessa kiekkoa pelattiin ahkerasti Pekka Rinteen maalin eteen. Jo harjoitusotteluissakin Tshekki pelasi jopa poikkeuksellisen aktiivisesti. Kolikon toisena puolena maalinsuulla Ondrej Pavelec oli vähintäänkin epävarma.

Kanada ja Tshekki kohtaavat jossain määrin unelmasemifinaalissa. Kanada ja Tshekki ovat kolmen parhaan ylivoimajoukkueen joukossa, mutta tshekkiläisten alivoima puolestaan ei ole toiminut tarpeeksi hyvin.  Esimmäisessä kohtaamisessa vaahterapaidat viimeistelivätkin useamman ylivoimaosuman. Kahteen edelliseen otteluun Kanada on viimeistellyt 19 maalia, materiaaliltaan Kanada on laadukkaampi ja kotiyleisön huutomyrsky voi kääntyä pahimmillaan Tshekkiä vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Liverpool – Crystal Palace 16.5.2015 klo 19.30| Valioliiga

Vihje: yli kolme maalia, 2.10 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Liverpoolin Anfieldilla pelataan tärkeä ottelu. Peli on Liverpool-legendan Steven Gerrardin viimeinen kotiottelu. Katsomoissa lauletaan Gerrardin nimeä ja hänet otetaan vaihtoon kymmenen minuuttia ennen loppua, yleisö seisoo ja taputtaa, pelaajat tekevät samoin. Koko maailma lyö vetoa sen puolesta, että Gerrard tekee maaliin viimeisissä ottelussaan ”The Kopin” edessä. Bet365 tarjoaa kertoimen 2.75 sille, että Gerrard tekee maalinsa. Ei se aivan heikko veto olisi, sillä Poolin kapteeni itseoikeutetusti ja taitavasti laukoo joukkueensa rankkarit.

Muuten ottelulla ei ole suurempaa merkitystä. Crystal Palace on jälleen hienosti varmistanut sarjapaikkansa. Liverpool pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa ja yrittää kesän aikana saada ostettua kovan luokan kärkimiehen.

Silloin tällöin kauden lopun peleistä tulee vapaa ja huoleton hyökkäysnäytös, ja jotenkin tuntuu, että tästä ottelusta voisi sellainen tulla. Palace on hävinnyt nyt neljä putkeen eikä ole hyökännyt hyvin. Se on tehnyt näissä otteluissa vain yhden maalia. Huhtikuun alussa Sunderlandin kentällä se kuitenkin teki neljä maalia. Liverpool voitti QPR:n toukokuun alussa, mutta muuten loppukausi on ollut matalalentoa. Viimeisissä viidessä ottelussaan kumpikin joukkue on tehnyt viisi maalia. Nyt kentällä ollaan kuitenkin melkein enemmän juhlatunnelmissa.

Bet365 antaa kertoimen 2.10 sille, että pelissä tehdään vähintään kolme maalia. Tasan kolmella maalilla panoksen saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

West Ham – Everton 16.5.2015 klo 17.00| Valioliiga

Vihje: Lukaku tekee maalin 2.60 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

West Hamin ja Evertonin ottelu on Valioliigassa jo tyystin merkityksetön. Joukkueet ovat sijoilla kymmenen ja yksitoista, mitään pelattavaa ei enää ole. Jäljellä olevat kaksi ottelua pelataan aivan pelaamisen vuoksi. Otteiden hiipuminen on jo näkyvissä kummankin tuloksissa. West Ham on ollut heikko jo pitempään, Evertonin hyvä vaihe taittui kahteen perättäiseen tappioon.

West Ham aloitti kauden hienosti ja se oli pitkään mukana taistossa ensi kauden Eurooppa-liigan paikoista. Sittemmin joukkue valusi tutuille sijoille sarjan puoliväliin. Everton aloitti todella heikosti, mutta sittemmin se nousi kohti kärkeä. Kokonaisuudessaan Evertonin kausi on ollut suurempi pettymys, se varmasti odotti parempaa.

Kun panokset ovat olemattomat ja pelataan kunniasta, niin parhaat vedot löytyvät epätavallisilta markkinoilta. Evertonin kärkimies Romelu Lukaku on urallaan pelannut West Hamia vastaan viisi kertaa, ja joka kerta hän on tehnyt maalin. Kaiken kaikkiaan Lukaku on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia. Hän osui toukokuun alussa Aston Villan kentällä, se oli Lukakun ensimmäinen maali pitkään aikaan. Hänellä on ollut tapana lopettaa kaudet hienosti, viime kaudella Lukaku teki maalit Evertonin kahdessa viimeisessä ottelussa. Hyvin, hyvin pienellä summalla voi laittaa vedon sen puolesta, että Lukaku ei ole vielä lomatunnelmissa, vaan haluaa saada kymmenen maalia täyteen. Bet365 antaa kertoimen 2.60 siitä, että Lukaku tekee ainakin yhden maalin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Sunderland – Leicester  16.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Sunderland +0, kerroin 1.92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Sunderland ja Leicester ovat kumpikin juuri ja juuri Valioliigan putoamisrajan yläpuolella. Kumpainenkaan ei ole vielä turvassa, joten ottelu on molemmille hyvin tärkeä. Sunderlandilla on jäljellä vielä kolme ottelua ja Leicesterilla kaksi. Sunderland kohtaa tämän ottelun jälkeen Arsenalin ja Chelsean, joten Leicesteria vastaan se tarvitsisi pisteitä. Leicester on yhdellä voitolla käytännössä turvassa, ja sen viimeinen ottelu on QPR:a vastaan kotikentällä, joten sen tilanne näyttää kyllä hyvältä. Vetomarkkinoilla kummankin joukkueen sarjastaputoaminen on arvioitu hyvin epätodennäköiseksi – kerroin Sunderlandin putoamiselle on Bet365:llä 5.00 ja Leicesterin putoamiselle 34.00.

Vetomarkkina on tehnyt ottelusta aikalailla tasaisen. Unibetillä kotivoitosta saa kertoimen 2.75 ja vierasvoitosta 2.70. Leicester on kuuma joukkue, mutta ei Sunderland viime viikkoina juurikaan ole ollut kehnompi. Sunderland +0 on hyvä veto kertoimella 1.92, tasapelillä panokset palautetaan. Leicester on ylisuorittanut, sen voittoputki näkyy kertoimissa liian paljon.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Ruotsi – Venäjä 14.5.2015 klo 20.15 | MM-kisat

Vihje: Venäjä ML, kerroin 1,74 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jos ei katsota ottelupareja värilasien kautta, niin on helppo sanoa, että Ruotsin ja Venäjän välinen kamppailu on ennakkoon mielenkiintoisin. Kaksi hyökkäysvoittoista joukkuetta iskee yhteen, joten katsojille tarjoillaan mitä todennäköisemmin todella viihdyttävää jääkiekkoa.

Ruotsilla on Filip Forsbergin johdolla ratkaisuvoimaa hyökkäyspäässä, mutta terävimmän kärjen takana ei ole yhtä paljon tulivoimaa kuin Venäjällä. Ruotsi on pulassa, mikäli huippumiehet eivät onnistu, mutta Venäjällä on ratkaisijoita, vaikka kovimmat tähdet eivät saisikaan koneestaan kaikkea irti.

Molempien puolustuksessa on parannettavaa, mutta mielestäni maalivahtipelissä Venäjä on Ruotsia edellä. Tämä voi nousta tänään jopa ratkaisevaksi seikaksi. Paperilla Venäjä veisi ottelun nimiinsä, mutta Ruotsin etuna on sen pelisysteemi ja joukkuepelaaminen. Ei olisi ensimmäinen kerta, mikäli joukkue voittaisi yksilöt.

Venäjä on sisuuntunut Suomi-ottelun jälkeen ja se haluaa näyttää tänään mahtinsa Ruotsin kustannuksella. Itsestäni tuntuu siltä, että Venäjä hoitaa lopulta viihdyttävän kamppailun nimiinsä.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

betsson-mm

USA – Sveitsi 14.5.2015 klo 16.15 | MM-kisat

Vihje: USA, kerroin 1.77 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkot on taputeltu, ja nyt onkin aika aloittaa tosipelit. USA:n ja Sveitsin välinen kamppailu on ennakkoon ajateltuna erittäin mielenkiintoinen. USA on ottelussa luonnollisesti suuri ennakkosuosikki, mutta yllätysvalmis Sveitsi on valmiina rokottamaan pienemmistäkin virheistä.

USA:n otteet ailahtelivat alkulohkossa, mutta uskon, että pelaajat osaavat asennoitua ensimmäiseen ratkaisuotteluun oikein. Yhdysvalloilla on erittäin liikkuva joukkue, jonka takalinjoilla luutii todella laadukas puolustus, joka pystyy tukemaan hyökkäyksiä.

Sveitsi pelaa tiiviisti joukkueena, mutta USA:n taitavat ja nopeat pelaajat pystyvät löytämään lääkkeet muurin murtamiseen. USA:n kerroin on sen verran pelattava, että itse nappaan sen lapulle.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada – Valko-Venäjä 14.5.2015 klo 17.15 | MM-kisat

Vihje: Kanada -3,5 maalia 1,86 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet siihen pisteeseen, että mukana ovat kahdeksan joukkuetta, jotka ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin.  Allaolevassa tekstissä keskitytään otteluun Kanadan ja Valko-Venäjän välillä. Kanada oli Prahan lohkon ykkönen ja näytti olevansa MM-turnauksen suurin mestarisuosikki. Edelliset vuodet vaahterapaidoilla ovat menneet täysin penkin alle, joten tietynlaista nälkää ja näyttöhaluja Kanadalta on löytynyt.

Kanada ei ole liikenteessä ryhmällä, joka olisi täynnä omaan pussiinsa pelaavia sooloilijoita, vaan aidosti vaahterapaidat ovat hitsautumassa yhä paremmin ja paremmin joukkueeksi. Kanada viimeisteli alkusarjassa käsittämättömästi 49 maalia ja pistepörssin kärkisijoilla onkin punaisten pelaajia runsaasti. Pistepörssin viiden kärjessä on vaatimattomasti kolme Kanadan pelaajaa.

Kahta yksittäistä ottelua on turhaa lähteä sen tarkemmin vertailemaan, mutta alkulohkossahan Valko-Venäjä hävisi Venäjälle numeroin 0-7. Valko-Venäjän maalinsuulla Kevin Lalanden on pelattava yksi uransa parhaimmista kamppailuistaan, jotta urakka ei kaatuisi jo alussa. Valko-Venäjän ykköskenttä on ryhmänsä ylivoimaisesti tärkein, sillä Andrei ja Sergei Kotsitsyn sekä Alexei Kaluyzny ovat kannatelleet tehopisteineen joukkuetta.

Valko-Venäjä on sellaisessa paikassa, että tasainen vääntö Kanadaa vastaan on kaikkea muuta kuin realistista. Jos Kanada saa otteluun hyvän alun, vaahterapaidat saattavat karata lopullisesti jo nopeasti. Valko-Venäjä viimeisteli alkulohkossa 20 maalia ja se kertookin hyvin kamppailun lähtökohdista. Vedonlyöntimielessä Kanadan tasoituskertoimet nousevat järkeviksi pelivalinnoiksi. Jos Valko-Venäjä voiton nappaa, se on jo vähän suuremman luokan yllätys. 

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Suomi – Tshekki 14.5.2015 klo 21.15 | MM-kisat

Vihje: Alle 4,5 maalia 1,75 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisojen puolivälierät käynnistyvät tänään ja suomalaisittain odotetuimmassa kamppailussa yhteen iskevät Suomi ja Tshekki. Kamppailu tullaan pelaamaan Prahan illassa viimeisenä. Suomihan pelaa Prahassa sen takia, koska Leijonat voittivat alkulohkon viimeisessä kamppailussa Venäjän voittomaalikilpailussa lukemin 3-2. Jos sinivalkoiset olisivat hävinneet, suomalaiset olisivat saaneet jäädä Ostravaan.

Suomi tarvitsee selkeän pelisuunnitelman Tshekkiä vastaan. Vaikka Suomi onkin komeassa voittoputkessa, alkulohkossa pelatut ottelut ovat menneen talven lumia. Suomen on pelattava hyvin kurinalaisesti ja tiiviisti. Leijonien onneksi Pekka Rinne antaa illasta toiseen mahdollisuuden voittoon, mutta maalintekijöitäkään ei ole ollut jonoksi asti.
Tshekki tunnetaan vastahyökkäysjoukkueena. Suomi sortui avausottelussa kiekonmenetyksiin ratkaisevilla paikoilla ja niistä Yhdysvallat pääsivät kääntämään peliä. Tshekin kokoonpanossa on paljon pelaajia, jotka ovat tottuneet voittamaan. Samaan hengenvetoon on toisaalta todettava, että ennen MM-turnauksen alkua kisaisäntien puolustus oli enemmän tai vähemmän kysymysmerkkinä, sillä punaisten alakerta ei kestä vertailua huippumaihiin.
Erikoisena yksityiskohtana MM-turnauksessa ensimmäiset erät ovat olleet Tshekille vaikeita. Prahassa seitsemän alkusarjan kamppailua pelanneet kisaisännät eivät voittaneet ensimmäistä erää kertaakaan. Pelatessa kerrasta poikki -systeemillä maaliodotusarvo ei ole enään niin korkealla verrattuna alkusarjan otteluihin. Suomen kurinalainen pelaaminen estänee todennäköisesti vahvasti Tshekin vastahyökkäykset. Alle 4,5 maalia on vedonlyöntimielessä pelikelpoinen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NY Rangers – Washington Capitals 14.5. klo 02:35 | NHL

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Viimeinen pari uunista ulos. Tampa Baylle etsitään tämän ottelusarjan voittajasta vastustajaa ja edessä on nyt se vihoviimeinen ratkaisun paikka. Game Seven Heaven, henkien taisto.

Nyt on Washingtonin momentum mennyt ja viimeistä peliä viedään. Ennakkosuosikki on Rangers ja se näkyy myös kertoimissa, jotka ovat esimerkiksi Unibetillä kotijoukkueelle niinkin selvästi kuin 1.95 – 3.70 – 3.55. Tulosvetoon on pakko laittaa tasapelejä ja yhden maalin voittoja molemmille, enemmän tietenkin Rangersille: 2-1, 3-2 ja 4-3 lukemat joista lähdetään liikkeelle.

Haetaan muutama muukin kerroin tähän peliin Unibetiltä.

Tekee ottelussa maalin, Rick Nash / 2.85

Tekee ottelussa maalin, Chris Kreider / 4.35

Tekee ottelussa maalin, Alexander Ovechkin / 2.60

Tekee ottelussa maalin, Nicklas Bäckström / 5.60

Alkutilanne 0-1, 2.75 – 6.30 – 1.81

Alkutilanne 1-0, 1.28 – 8.50 – 5.50

Tulosveto 2-1 / 16.00, 3-2 / 19.00, 4-3 / 39.00

Tulosveto 1-1 / 11.50, 2-2 / 9.50, 3-3 / 17.00

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Philadelphia Phillies – Pittsburgh Pirates  14.5.2015 klo 02.05| MLB

Vihje: Pirates, kerroin 1.75 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

MLB-liigan Pittsburgh Pirates ja Philadelphia Phillies on kaksi joukkuetta, jotka ovat menossa aivan eri suuntiin. Pittsburgh on nyt voittanut neljä putkeen, kun Philliesit ovat hävinneet neljä putkeen.

Pittsburghin aloittava pitcher on Francisco Liriano. Hän on pelannut hienosti tällä kaudella, vaikka voittosuhde Lirianolla onkin kehno 1-5. Tämä ei käy yksiin peliesitysten kanssa, Lirianolla on kyllä sarakkeessa muutama todella tiukka yhden juoksun tappio lukemin 0-1 ja 1-2. Lirianon edellisessä ottelussa St Louisia vastaan hän antoi kuusi juoksua, mutta nuo tulivat kuudella osumalla, joten hänellä on tällä kaudella ollut huonoa tuuriakin mukana. Ennen St Louis -ottelua Liriano ei ollut antanut kuin korkeintaan kolme juoksua per ottelu. Liriano on aloittanut vain kerran koko urallaan Philadelphiaa vastaan, ja tuolloin hän pelasi kahdeksan vuoroparia eikä antanut yhtään juoksua, samalla Liriano poltti 12 lyöjää.

Philadelphia on huono joukkue. Se on monessa sisäpelin kategoriassa koko National Leaguen viimeisenä. Viimeisissä seitsemässä ottelussa Phillies on tehnyt vain 19 juoksua. Joukkueella on koko MLB kehnoin tehtyjen ja päästettyjen juoksujen suhde, tällä hetkellä lukema on -66. Phillies on hävinnyt 11 viimeisistä 14.sta ottelusta. Sen tämän päivän pitcher Cole Hamels on kova pelimies, mutta ei hänkään aivan niin kova ole, että joukkueen suunta kääntyisi.

Pittsburgh saa Unibetilta hyvän kertoimen 1.75 ja sen voi ottaa pelilapulle.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Atlanta Hawks – Washington Wizards  14.5.2015 |NBA

Vihje: Hawks -8, kerroin 1.93 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Atlanta Hawksin ja Washington Wizardsin pudotuspelisarja on tilanteessa 2-2. Ennen pudotuspelejä Itäisen konferenssin ykkönen Hawks rankattiin kyllä selvästi Wizardsia paremmaksi joukkueeksi. Atlanta aloitti pudotuspelit kehnosti ja oli heikon Brooklynin kanssa vaikeuksissa, kun Washington taas pieksi Toronton selvästi voitoin 4-0. Hawks-Wizards -sarjan alkaessa ilmassa oli yllätyksen tuntua, ja näinhän pelit ovat edenneet. Kumpikin on voittanut kerran vieraissa.

Ottelusarjan suuri kysymysmerkki ja Washington Wizardsin suuri huoli on joukkueen tähtitakamiehen John Wallin pelikunto. Wall loukkasi kätensä pahasti ensimmäisessä Hawks-ottelussa, ja hänen piti olla varmuudella sivussa koko loppukauden. Washington vei ensimmäisen osan voiton Atlantassa lukemin 104 – 98, Wall oli kentän hahmo numeroilla 18 pistettä, seitsemän levypalloa ja 13 syöttöä. Yllättäen Wallin status on nostettu ”kyseenalaiseksi” kun Washington hävisi maanantaina kotonaan 101-106. Raporttien mukaan turvotus Wallin kädessä on laskenut ja hän on harjoituksissa jo pystynyt käsittelemään palloa. Vaikka Wall tulisikin kentälle, niin onko hän kuitenkaan täydessä pelikunnossa, vai olisiko hänen merkityksensä enemmän henkinen? Washington on tämän vuoden pudotuspeleissä voittanut viidesti eikä hävinnyt kertaakaan kun Wall on ollut kentällä, ja kun Wall on ollut sivussa, niin voittosuhde on 1-2.

Atlanta on selvä suosikki. Betsson antaa sen voittokertoimeksi 1.26. Tasoitus on kahdeksan pistettä, ja totals-raka 199.5 pistettä. Peli täytynee laittaa sen puolesta, että Hawks voittaa yli kahdeksalla pisteellä. Sarjan toisessa ottelussa ilman Wallia pelannut Washington hävisi Atlantassa 16 pisteellä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Real Madrid – Juventus  13.5.2015 | Mestareiden liiga

Vihje: yli 2,5 maalia, kerroin 1.825 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Viikko sitten Juventuksen onnistui kukistaa Real Madrid kotikentällään 2-1. Vierasmaali on madridilaisille etu, vaikka takkiin tulikin. Juve oli Torinon ottelussa hyvä, se sai pidettyä Realin massiivisen hyökkäysarsenaalin kurissa, mutta silti se itse pystyi pelaamaan hyvää hyökkäyspeliä. Carlos Tevez ja Alvaro Morata tekivät maalit, ja olivat muutenkin mainiossa iskussa.

Juven keskikenttä on loistavassa kunnossa, Alvaro Vidal oli ehkä edellisen osaottelun paras pelaaja ja nyt vielä joukkue saa ranskalaisen nuoren supertähden Paul Pogban takaisin joukkueeseen. Hän oli mukana viikonloppuna, kun Juve pelasi Cagliarin kanssa 1-1 -tasapelin. Pogba teki vielä joukkueensa maalinkin. Pogba on ehdottomasti juuri nyt yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista – ja luonnollisesti se tarkoittaa siirtohuhuja. Näiden mukaan Pogba olisi Manchester Cityn hankintalistan kärjessä, ja niin paljon ranskalaista arvostetaan, että rahan lisäksi vaihtokaupassa Juve saisi Yaya Touren. Pogban ja Vidalin lisäksi veteraani Andrea Pirlo on taas oma, loistava itsensä. Juve on täydessä kunnossa.

Fiksuin veto otteluun lienee yli 2,5 maalia Bet365:n kertoimella 1.825. Kyllä ottelussa tehdään kolme maalia tai enemmän 55 kertaa sadasta.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi
bet365-100-banner

Latvia – Ranska 12.5.2015 klo 17.15 | MM 2015

Vihje: Alle 4,5 maalia, kerroin 1,68 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Latvian ja Ranskan välisessä A-lohkon jumbokamppailussa on vielä järkyttävän suuret panokset. Lohkosta putoaja on täysin auki, sillä Latvian ja Ranskan lisäksi myös Itävalta saattaa vielä joutua jumbosijalle.

Ottelussa riittää siis panosta, joten tänään ei todellakaan nähdä mitään Hawaii-kiekkoa. A-lohkon heikompien joukkueiden välisissä otteluissa on nähty vähän maaleja ja uskon, että sama kaava jatkuu edelleen, kun kyseessä on näin tärkeä ottelu.

Alle 4.5 maalia antaa vielä kohtalaisen pelattavan kertoimen, joten poimitaan se mukaan vetoihin. Matsin jälkeen nähdään, mikä joukkue löytyy alkusarjan jälkeen A-lohkon jumbopaikalta.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

 

Suomi – Venäjä 12.5.2015 klo 21.15 | MM 2015

Vihje: Venäjä 1,95 Expekt

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisat tarjoavat alkulohkon päätöskierrokselta kuusi ottelua. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Suomen ja Venäjän väliseen huippuotteluun.

Suomelle valmistautumisaikaa Venäjä-otteluun ei ole jäänyt paljoakaan, sillä Leijonat pelasivat edellisen ottelunsa eilen. Tuolloin Valko-Venäjä laittoi sinivalkoiset hyvinkin ahtaalle häviämällä vasta voittomaalikilpailussa lukemin 3-2. Suomihan oli lähellä napata voitto jo varsinaisella peliajalla, mutta Valko-Venäjä nousi kuin nousikin tasoihin ilman maalivahtia.

Venäjä omaa käsittämättömän paljon hyökkäysvoimaa. Mikäli punaiset saisivat materiaalistaan enemmän irti, tehot olisivat vieläkin vahvempia. Tällä hetkellä Venäjän suurimmat tähdet, Ilya Kovaltshuk ja Jevgeni Malkin ovat pelanneet alle oman tasonsa. Toisaalta Venäjän ykkösketju on ollut loistavassa pelivireessä. Ykköskentässä pelaavat Jevgeni Dadonov, Vadim Shipatshov ja Artemi Panarin.

Suomea vastaan on viimeistelty MM-turnauksessa seitsemän maalia ja sehän on mahtava suoritus. Kolikon toisena puolena Valko-Venäjääkin vastaan maalinteko-ongelmia oli nähtävissä. Hallitsevan maailmanmestarin suurin uhkaaja on ryhmä itse eivätkä kamppailut Tanskaa tai Sloveniaa vastaan sytyttäneet lainkaan kuin taisto Suomea vastaan. Venäjä viimeisteli viikonlopun ottelussa Valko-Venäjää vaatimattomasti seitsemän maalia ja myös tänään punaiset ovat vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ

 

Tshekki – Sveitsi 12.5.2015 klo 21.15 | MM 2015

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,62 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisat pelataan alkulohkojen osalta päätökseen tänään. Prahan illassa yhteen iskevät Tshekki ja Sveitsi. Kisaisännät kuin myös käkikellomaa tulevat varmuudella etenemään kahdeksan parhaan joukkoon. Lohkossa Tshekki on tällä hetkellä kolmantena ja Sveitsi löytyy sijaa alempaa.

Tshekin saldo MM-turnauksessa on neljä voittoa varsinaisella peliajalla, yksi tappio voittomaalikilpailussa ja häviö varsinaisella peliajalla suurinta mestarisuosikkia, Kanadaa vastaan. Toistaiseksihan Tshekki on viimeistellyt 25 maalia. Kaiken kaikkiaan kisaisännät ovat olleet varsin runsasmaalisia.

Sveitsi tulee kohtaamaan puolivälierissä Ostravan lohkovoittajan. Koska Saksa ei pystynyt kaatamaan Itävaltaa, heillä ei ole enään mahdollisuuksia nousta käkikellomaan ohitse. Sveitsi on pelannut muuten varsin vähämaalisia otteluita, mutta viimeksi Kanadaa vastaan verkot heiluivat yhteensä yhdeksän kertaa. Sveitsi viimeisteli itse kaksi osumaa ja vaahterapaidat osuivat seitsemästi.

Tshekki ja Sveitsi pääsevät hyvin levänneenä alkulohkon päätöskierrokselle. Kumpikaan ei pelannut eilen. Odotettavissa on viihdyttävä taisto, sillä ilman suurempia paineita niin kisaisännät kuin käkikellomaakin pääsevät pelaamaan. Mitä pidemmälle MM-turnaus etenee, sen vähämaalisempia otteluita on odotettavissa, mutta Prahan lohkon myöhäiskamppailussa ei pelata enään niin suurista asioista, että pelaamisen olisi oltava erityisen varovaista. Huolestuttavaa on, jos Sveitsin uusin puolustaja ei pysty pelaamaan vahvistuksen tavoin, sillä ryhmän alakerta loukkaantumisineen on kapea.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

USA – Slovakia 12.5.2015 klo. 17.15 | MM 2015

Vihje: Avauserässä alle 1.5 maalia, kerroin 1.87 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-kisojen A-lohko saa tänään lopullisen muotonsa, kun joukkueet pelaavat viimeiset ottelunsa alkulohkossa. USA:n ja Slovakian ottelussa on vielä jännitettävää, sillä Yhdysvallat pystyisi voitolla varmistamaan A-lohkon voiton.

Slovakialla on ottelussa enemmän panosta, sillä joukkueella on vielä seitin ohuet saumat jopa jatkopaikkaan. Slovakia on jatkossa, mikäli se nappaa voiton varsinaisella peliajalla ja Valko-Venäjä jää ilman pisteitä Norjaa vastaan. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että Slovakian kisat päättyvät tähän otteluun.

Tilastojen tutkimisen jälkeen ottelusta nousee esiin yksi erinomainen vedonlyöntikohde. Molemmat ovat pelanneet tässä vaiheessa turnausta luonnollisesti kuusi ottelua. Ainoastaan kahdessa USA:n ottelussa avauserässä on tehty yli 1.5 maalia. Slovakian kuudessa ottelussa ei ole kertaakaan tehty yli yhtä osumaa avauserässä. Tätä faktaa vasten rustaillaan vetolapulle, että avauserässä tulee alle 1.5 maalia, sillä kerroin on varsin hyvä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Bayern Munchen – Barcelona  12.5.2015 | Mestareiden liiga

Vihje: Barcelona, kerroin 2.62 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Viikko sitten Barcelona pieksi Bayern Munchenin kotonaan komeasti 3-0. Bayern jaksoi 77 minuuttia pitää maalinsa puhtaana, mutta sitten repsahti. Leo Messin toinen maali kuvasi hyvin ottelun viimeistä varttia. Messi sai Rakiticilta hienon pystysyötön, siirto vasemmalle, siirto oikealle ja puolustaja Jerome Boateng makasi nurmella selällään. Lopuksi Messi chippasi pallon maailman parhaan maalivahdin Manuel Neuerin yli maaliin. Ehkä Messi sai maaleista jonkinlaista revanssia viime kesän MM-finaalitappiolle. Kaksi vuotta sitten Bayern pieksi Barcan Mestareiden liigassa yhteismaalein 7-0. Tälle Barca ainakin voisi nyt saada revanssia.

Ottelu on lyöty kertoimissa aivan tasaiseksi. Bet365:ltä saa kummankin joukkueen voitosta kertoimen 2.62. Kyllä se on pakko laittaa lantti huimalle Barcalle, tasuria tässä tuskin nähdään, ja Bayernin epätoivo paremminkin avaa peliä barcelonalaisille kuin luo paniikkia puolustuspäähän.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Slovenia – Tanska 11.5.2015 klo. 21.15 | MM 2015

Vihje: Morten Madsen tekee vähintään yhden pisteen 2,00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Slovenia ja Tanska kohtaavat B-lohkon jumbokamppailussa. Slovenia ei ole kerännyt kisoista vielä yhtään pistettä ja helpolla pistetili ei kartu tänäänkään. Tanskalla on sentään kasassa 4 pistettä, mutta se oikeuttaa lohkossa ainoastaan seitsemänteen sijaan.

Tanska on ottelussa ansaitusti ennakkosuosikki, mutta Slovenia ei tule myymään nahkaansa halvalla. Joukkue on täysin Anze Kopitarin tähdittämän kentällisen varassa, mutta Tanskan tasoista vastustajaa vastaan myös muilla on mahdollisuus nousta ratkaisijaksi.

Pelaajien pistemääristä löytyy erittäin houkutteleva veto, sillä tarjolla on 2.00-kerroin sille, että Tanskan Morten Madsen tekee ottelussa vähintään yhden pisteen. Kerroinasettelu on vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä mies on joukkueensa paras pistemies neljällä syöttöpisteellä. Muille Tanskan pelaajille on tarjolla pienempi kerroin, joten napataan tämä ehdottomasti lapulle.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Saksa – Itävalta 11.5.2015 klo. 17.15 | MM 2015

Vihje: Alle 4,5 maalia 1,92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Saksa ja Itävalta kohtaavat tänään A-lohkon ottelussa, joka ei varmasti jää historian kirjoihin MM-kisojen huikeimpana otteluna. Saksa on kuuden kamppailun jälkeen lohkossa viidentenä, kun taas Itävalta löytyy lohkon viimeiseltä sijalta. Itävalta on toki pelannut yhden ottelun vähemmän, eikä joukkueiden otteissa nyt ole kovinkaan suurta eroa edes ollut.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet Saksan ottelussa selväksi ennakkosuosikiksi. Joukkueiden aiemmat otteet näissä kisoissa ennakoisivat kuitenkin tasaista ja vähämaalista vääntöä. Kun jätetään laskuista pois lohkon kärkijoukkueet, niin molemmat ovat pelanneet tiukkoja ja vähämaalisia pelejä lohkon heikompia joukkueita vastaan.

Saksa on pelin ennakkosuosikki, mutta 1.70-kertoimella se on kuitenkin hieman liian epävarma vetokohde. Lähdetään haistelemaan hieman isompaa kerrointa, sillä alle 4.5 maalia tarjoaa yli 1.90-kertoimen. Mielestäni tämä on viisas veto tähän matsiin.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Suomi – Valko-Venäjä 11.5.2015 klo. 17.15 | MM 2015

Vihje: Alle 5,5 maalia 1,53 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksen ottelutarjontaa, Suomi kohtaa Valko-Venäjää vastaan. Leijonat ovat tällä hetkellä kolmantena, kun taas Valko-Venäjä löytyy sijalta neljä. Vaikka sinivalkoiset ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, voitolla tänään ryhmä varmistaisi myös sen, että puolivälierissä vastaan ei tulisi Kanada. Valko-Venäjähän ei ole vieläkään varmistanut paikkaansa kahdeksan parhaan joukossa.

Viidestä ottelustaan Suomi on jättänyt neljä kertaa vastustajansa ilman ainuttakaan maalia! USA-ottelun jälkeen Suomi kaatoi Tanskan maalein 0-3, Norjan numeroin 0-5 ja Slovenian lukemin 4-0. Viime kamppailussaan sinivalkoiset kaatoivat Slovakian maalein 3-0. Neljän ottelun voittoputki tarkoittaakin sitä, että Suomi ei voi tippua ulos kahdeksan parhaan joukosta.

Suomen maalivahtitilanne aiheutti ennen Slovakia-ottelua suurta huolta, sillä sinivalkoisten neljä ensimmäistä ottelua torjunut Pekka Rinne ei pystynyt pelaamaan. Yhtä sun toista varmasti epäilytti se, että Juuse Saros joutui pelaamaan uransa ensimmäisen aikuisten MM-kamppailun. Saros pelasi hyvin kylmäpäisen ottelun ja esitti muutamia huikeita torjuntoja.

Valko-Venäjän tähtihyökkääjä Andrei Kostitsin ei ole Suomea vastaan käytettävissä. Valko-Venäjän paras pistemies sai lauantain Venäjä-pelistä yhden ottelun pelikiellon. Nyt kun Mikhail Grabovskikaan ei ole tänä keväänä ryhmän käytettävissä, hyökkäysvoimaa on runsaasti kadoksissa.

Suomen ja Valko-Venäjän välienselvittelyssä myös Leijonilla on panoksia enemmän kuin mitä saattaisi ajatella. Mikäli Leijonat suoriutuvat kahdesta viimeisestä ottelustaan surkeasti, sinivalkoiset joutuvat puolivälierissä kohtaamaan pahimman mahdollisen vastustajan. Andrei Kotsitsin poissaolo syö valtavasti tehoja ja onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka paljon yksittäinen pelaaja voi vaikuttaa tekemiseen. Mitä pidemmälle MM-turnaus etenee, sen tarkempia ja vähämaalisempia otteluita on odotettavissa.

Veikkaussivut | Tuomas

NORICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Ruotsi – Ranska 11.5.2015 klo. 21.15 | MM 2015

Vihje: Yli 5,5 maalia 1,66 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksen alkulohkot lähenevät loppuaan ja tänään Ruotsi pelaakin jo alkulohkon viimeisen kamppailunsa. Vastassa Tre Kronorilla on Ranska. Jälkimmäisenä mainittu ryhmä on pelannut vasta viisi ottelua. Ruotsi ja Tshekki kilpailevat siitä, että kumpi ryhmistä sijoittuu lohkossa toiseksi, kun taas Ranskan puolivälierämahdollisuudet ovat jo menneet.

Ruotsi lähti MM-turnaukseen suurin odotuksin. Ryhmässä on valtavasti pelaajia, jotka Tre Kronorin päävalmentaja Pär Mårts tuntee erinomaisesti. Sinikeltaiset ovat viimeistelleet jo 30 maalia. Tre Kronor on voittanut MM-turnauksessa toistaiseksi Itävallan, Tshekin, Latvian, Saksan ja Sveitsin. Kanadaa vastaan tappio tuli maali-iloittelussa numeroin 4-6.

Ruotsilla on ollut kahdessa viime ottelussa suuria ongelmia. Saksa kaatui varsinaisella peliajalla lukemin 4-3, mutta Sveitsi pystyi viemään kamppailun aina jatkoajalle saakka. Vaikka Sveitsiä vastaan maalit olivat vähissä, suuressa kuvassa Ruotsi on viimeistellyt toistaiseksi jokaiseen otteluun yhtä lukuunottamatta neljä maalia tai enemmän. MM-turnauksen pistepörssin korkeilla sijoilla sinikeltaiset ovatkin hyvin miehitettyinä.

Ranska oli MM-turnauksen alussa vähämaalinen joukkue, mutta mitä pidemmälle kilpailut ovat edenneet, sen runsasmaalisimmaksi kamppailut ovat muuttuneet. Kahteen viimeiseen otteluun yhdeksän päästettyä maalia kertovat siitä, että huippujoukkueita vastaan puolustus on helisemässä. Jos Ruotsilla ei ole asenneongelmia, patonkimaan alakerta on vaikeuksissa.

Ruotsin ja Ranskan välinen tasoero on valtava. Keskiarvoltaan Tre Kronor on viimeistellyt viisi maalia ottelua kohden. Odotusarvo onkin, että varsin runsasmaalinen näytös on tiedossa myös tänään. Toisaalta Ruotsiakin vastaan on tehty peräti jo 17 maalia ja näin ollen on syytä olettaa, että Ranska viimeistelisi maalin tai muutaman. Mikäli Ruotsi saa hyvän alun, kamppailu saattaa ratketa jo nopeasti. Yli 5,5 maalia vaikuttaa järkevältä pelivalinnalta.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Arsenal – Swansea  11.5.2015 | Valioliiga

Vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.875 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Swansea on pelannut kelpo kauden. Aivan kuin varkain se on päässyt Valioliigassa sijalle kahdeksan, ja edellä oleva Southamptonkin on vielä saavutettavissa. Paljon kunniaa Sweansean menestyksestä kuuluu joukkueen managerille Gerry Monkille. Monk on selvästi yksi Valioliigan parhaimmista managereista. Swansean pelaajamateriaali ei ole häävi ja Monk on saanut kyllä joukkueesta kaiken irti.

Jos laittaa Swansean ottelut palasiin, niin selvästi sen heikko kohta on ollut ottelut kärkijoukkueiden kotikentillä. Se on pelannut viisi kertaa top 6 -joukkueen kotikentällä ja hävinnyt näistä neljä. Aikaisempina kausina se on pärjännyt paremmin isoja vastaan. Swansea voitti Arsenalin kentällä vuonna 2012 ja viime vuonna peli päättyi 2-2. Kotikentällään Swansea voitti Arsenalin marraskuussa 2-1.

Ottelun voittokertoimet lienevät kohdallaan, vaikka Swansea saa noin 11 -suuruisia kertoimia, niin vaikea sitä on pelata vahvaa Arsenalia vastaan. Hyvä veto otteluun on alle kolme maalia Bet365:n kertoimella 1.875. Kumpikin on viime aikoina tehnyt hyvin maaleja, mutta kyllä totals-raja on noussut liikaa. Tasan kolmella maalilla saa rahat takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

NHL, NY Rangers – Washington 11.5. klo 02:05

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Capitals hävisi viime pelin jatkoajalla ja Rangers toi voitot lukemiin 3-2. Washingtonissa nähtiin kahden todella hyvävireisen kassarin taistelu ja tämän taistelun oletetaan nyt jatkuvan New Yorkissa. Rangersien Henrik Lundqvist vastaan Braden Holtby ottelu on jo edennyt kuudenteen erään ja todennäköisesti tässä tullaan näkemään vielä se ratkaiseva seitsemäs taisto.

Pienet asiat ratkaisevat ja edellisessäkin ottelussa maalinteko aloitettiin vasta kolmannen erän puolessavälissä. Ratkaisijoina olivat Glenncross, Kreider ja McDonoagh, joten tämä kannattaa ottaa huomioon kun haet tähän otteluun maalintekijäveikkaukseen hyviä kertoimia. Välttämättä ei kannata Ovechkinille ja muille starboille laittaa isoja masseja, vaan hakea ehkä maalintekijöitä näistä playoffs jyristä.

Tulosvetoon povaamme tähän peliin varsin tiukkaa ja niukkaa vääntöä ja kuten tässä sarjassa on ollut tapana. Maalin erolla peli jommallekummalle, joten maalin tasoitusvedolla ihan pelattava kohde.

Kertoimia Unibetiltä:

Chris Kreider tekee maalin ja peli päättyy 3-2 / 111.00

Curtis Glencross tekee maalin ja peli päättyy 2-1 / 141.00

Tulosveto, 2-1 / 18.00, 1-1 / 11.50, 1-2 / 18.00, 2-2 / 9.50

Maaleja yhteensä, ensimmäinen erä, alle 0.5 / 3.35

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL, Anaheim – Calgary 11.5. klo 05:05

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Anaheimilla on tuhannen taalan paikka laittaa Calgary ja Karri Rämö sekä Markus Granlund kesälomille. Anaheim johtaa lukemin 3-1 ja Calgaryn pitäisi nyt voittaa kolme kertaa Anaheim putkeen jos se mielisi jatkoon. Taitaa olla tekemätön paikka Calgarylle ja nyt vain odotellaan Anaheimin kuolemaniskua. Edellisissä otteluissa maaleja on nähty varsin iloiseen tapaan ja tästäkään pelistä ei povata mitään yhden tai kahden maalin peliä.

Anaheimin Corey Perry on ollut tänä vuonna varsin vahvassa vireessä ja Anaheim on yhä yksi suurimmista mestarisuosikeista. >Viime epelissä roolia ovat ottaneet hieman muut pelaajat, kieliikö se siitä että Calgary olisi löytänyt nyt parhaat miehet pitämään Anaheimin staroja kiinni ja tehottomana?

Tulosvetoon ehdotamme tähän peliin yli 3.5 maalin peliä ja eiköhän Anaheim hoida tämän nyt, sillä ei se halua enää matkata Calgaryyn. Tasoitusvedolla saa Anaheimille ihan kivoje kertoimia ja peli voi lopulta repsahtaa. Karri Rämö pelannee edelleen Calgary –maalilla ja hyvinhän Karri on pelannut. Se vaan ei taida tällä kertaa riittää.

Kertoimia Unibetiltä:

Sami Vatanen tekee maalin ja peli päättyy 4-2 / 67.00

Corey Perry tekee maalin ja peli päättyy 5-3 / 46.00

Viimeinen maali Corey Perry ja 4-1 / 91.00

Tulosveto, 4-0 / 46.00, 5-2 / 19.00, 5-3 / 28.00

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Slovakia – Venäjä 10.5.2015 klo. 21.15 | MM 2015

Vihje: Venäjä -1 1,64 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksen ottelussa vastakkain asettuvat Slovakia ja Venäjä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viisi kamppailua. Mikäli Slovakia olisi pystynyt eilen kaatamaan Suomen, ryhmän mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin olisivat jääneet hyvinkin eloon, mutta tappion myötä urakka pudotuspelien suhteen alkaa vaikuttamaan hyvin epätodennäköiseltä. Lohkossa Slovakia on viidentenä kolme pistettä Valko-Venäjää jäljessä.

Slovakia on yksi MM-turnauksen suurimmista pettymyksistä. Ryhmällä on terävin kärki NHL:stä ja muutenkin ratkaisuvoimaa hyökkäyspäässä pitäisi olla paperilla tarpeeksi. Siitäkin huolimatta Slovakia on ehtinyt häviämään muun muuassa jopa Norjalle ja Tanska sekä Valko-Venäjäkin kaatuivat vasta varsinaisen peliajan päätteeksi. Tappio Norjalle oli anteeksiantamaton, koska Slovakia on nyt siinä tilanteessa, että vain ihme pelastaa joukkueen pudotuspeleihin mukaan.

Slovakia on viimeistellyt neljään otteluun 11 maalia. Lohkon neljään kärkijoukkueeseen verrattuna ryhmän tehot ovat jääneet aivan liian mataliksi. Ryhmän parhaat pistemiehet löytyvät pistepörssistä sijan 40. huonommalta puolelta. Slovakia ei ole löytänyt itselleen johtajaa sen jälkeen, kun Miroslav Satan päätti pelaajauransa.

Venäjä on voittanut viidestä MM-turnauksen ottelustaan neljä. Eilen Valko-Venäjä kaatui numeroin 0-7. Venäjän supertähdet, Evgeni Malkin ja Ilya Kovalchuk ovat olleet enemmän tai vähemmän ulkona, mutta Valko-Venäjää vastaan myös heidän osaltaan alkoi tapahtumaan. Venäjä onkin viimeistellyt viidessä ottelussa yhteensä 25 maalia mikä onkin osoitus siitä, että hallitsevalla maailmanmestarilla on poikkeuksellisen paljon maalintekovoimaa, vaikka ryhmän supertähdet pelaisivatkin alle oman tasonsa.

Slovakian puolustus on erittäin isokokoista ja se alkoikin näkymään päätöserässä Suomea vastaan. Ryhmä ei välttämättä usko enään aidosti itsekään, että jatkopaikka olisi mahdollinen. Haastattelussa Ilya Kovalchuk kertoi, että Venäjän tähtisikermä alkaa löytämään yhteisiä säveliä ja se tarkoittaakin hikistä iltaa Slovakian puolustukselle. Venäjä on viiteen ensimmäiseen otteluun neljä kertaa viimeistellyt viisi maalia tai enemmän. Eilinen Valko-Venäjä -voitto oli sen verran vakuuttava, että Venäjä vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Sveitsi – Kanada 10.5.2015 klo. 21.15 | MM 2015

Vihje: Yli 5,5 maalia 1,87 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksessa pelataan neljä ottelua. Lohko A:n kamppailussa Kanadalla on mahdollisuus varmistaa lohkovoitto. Vastassaan vaahterapaidoilla on tällä kerralla Sveitsi. Lähtökohdat ovat hyvinkin yksinkertaiset, sillä Sveitsi on varsin todennäköisesti mukana neljän parhaan joukossa, kun taas Kanada olisi voitolla varmuudella lohkon voittaja, mutta toisaalta tappiolla Ruotsilla olisi edelleen ohut mahdollisuus varastaa punaisilta lohkon kärkipaikka.

Sveitsi pelasi eilen raskaan ottelun Ruotsia vastaan. Punaiset olivat lähellä jättiyllätystä, mutta lopulta varsinaisen peliajan päätteeksi Tre Kronor nappasi voiton numeroin 2-1. Sveitsin ohjelma ei ole helppo, sillä peräkkäisinä iltoina vastassa ovat mestarisuosikeiden päähaastaja, Ruotsi ja MM-turnauksen suurin mestariehdokas, Kanada. Tilannetta eivät helpota käkikellomaan puolustuspään loukkaantumiset. MM-turnauksen alussa Dean Kukan loukkaantui ja lisäksi Felicien Du Bois on joutunut jättämään leikin kesken.

Kanadan edelliset MM-turnaukset ovat menneet rajusti penkin alle, mutta tällä kerralla vaahterapaitojen tekemisestä huomaa aidosti sen, että Tshekkiin on matkustettu vain hakemaan kirkkaimpia mitaleita. Kanada on ollut MM-turnauksen vakuuttavin joukkue. Kanada on viimeistellyt viiteen otteluun peräti käsittämättömät 32 maalia ja vaahterapaitojen hyökkäyskalusto onkin täynnä NHL:n supertähtiä.

Kanadan kertoimet vedonlyönnissä on vedetty jälleen niin mataliksi, että järkevämpää on valita toinen varsin mielenkiintoinen pelikohde. Koska Sveitsi pelasi eilen raskaan ottelun, käkikellomaan jalka tuskin liikkuu samalla tavalla enään tänään. Kanada on viimeistellyt viiteen ensimmäiseen otteluun neljästi kuusi maalia tai enemmän. Toisaalta vastustajana oleva Sveitsi on jo täysin erilainen kuin Ranska, joten on oletettavissa, että Kanadankin verkkoon olisi muutama osuma tiedossa. Vaikeaa on vähämaalista ottelua lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Crystal Palace – Manchester United 9.5.2015 klo 19.30| Valioliiga

Vihje: yli 2,5 maalia 2.025 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Crystal Palace ja Manchester United ovat umpisurkeassa kunnossa. Kumpikin joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen tekemättä maaliakaan. United hävisi ensin Chelsealle 0-1, sitten Evertonille 0-3 ja viimeksi West Bromwichille 0-1. Palace taas hävisi ensi myös WBA:lle 0-2, sitten Hullille 0-2 ja viimeksi sekin Chelsealle 0-1. Maalisarakkeen nollat ovat hieman yllättäviä, koska kummankin joukkueen vahvuus on hyökkäyspäässä. Luulisi, että kuiva kausi päättyy piakkoin.

Crystal Palacella ei ole mitään pelattavaa, se on sarjataulukon puolivälissä eikä putoa sarjasta. Unitedin pitäisi vielä varmistaa paikka ensi kauden Mestareiden liigaan. Liverpool on neljä pistettä perässä, joten kyllä ManU vielä tarvitsee pisteitä. Muuten joukkueet jo katsovat ensi kauteen. United on hiljattain hankkinut tulevaisuuden kymppipaidan Hollannista. Memphis Depayn tulo joukkueeseen tarkoittaa, että Radamel Falcao varmasti lähtee seurasta kesällä, eikä Robin van Persien asemakaan välttämättä ole aivan varma.

Manchesterilla on ottelun alla sairastumisongelmia. Manageri Louis van Gaal sanoi hiljattain, että usealla joukkueen pelaajalla on jonkin sortin virus. Normaalimpia loukkaantumishuolia ovat puolustaja Rafaelin ja keskikentän Carrickin poissaolo. Molemmat ovat sivussa koko loppukauden, ja varsinkin Carrickin puuttuminen on vaikuttanut huomattavasti Unitedin pelaamiseen. Crystal Palacella ei ole loukkaantumishuolia.

Ehkä viime aikojen maalittomuus vaikuttaa ottelun totals-kertoimiin, mutta Bet365:n antama 2.025 yli 2,5 maalia -tuloksesta kyllä kelpaa vetokupongille.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

 

Stoke – Tottenham 9.5.2015 klo 17.00| Valioliiga

Vihje: Stoke +0, kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Tottenham on vetomarkkinoilla suosikki voittamaan Stoken Britannia Stadiumilla. Spurs on kuitenkin sen verran kehnossa kunnossa, että ei sen mahdollisuuksista oikein voi innostua. Tottenham on voittanut vain yhden ottelun viidestä viimeisestä, ja sekin oli tällä hetkellä liigan huonointa joukkuetta Newcastlea vastaan. Edelliskierroksella Spurs hävisi kotonaan Manchester Citylle 0-1. kauden hyökkääjäkomeetta, nuori Harry Kane osui Newcastlea vastaan, mutta muuten hänen tahtinsa on selvästi hiljentynyt. Pitkä kausi alkaa varmaan tuntua nuoressa Kanessa. Spurs on sarjataulukossa kuudentena ja menossa Eurooppa-liigaan, jos vain onnistuu vielä pitämään Southamptonin selän takana. Tottenhamista aina odotetaan haastajaa Valioliigan suurseuroille, mutta vielä se ei ole onnistunut nostamaan tasoaan. Kykyä joukkueessa on, mutta se näkyy vain ajoittain, tasaisuus puuttuu.

Stokella ei oikein ole enää pelattavaa, se on tukevasti sarjataulukon puolivälissä. Stoke on voittanut kerran viimeisestä seitsemästä ottelusta, Southampton kaatui Stokessa 2-1. Kaiken kaikkian viidestä viimeisestä kotiottelustaan Stoke on voittanut kolme, joten se on loppukaudesta ollut jälleen hyvä kotijoukkue.

Tottenhamin voittokerroin on Unibetilla 2.45, se ei kelpaa peleihin. Laitetaan kupongille Stoke +0 kertoimella 2.08, tasurilla rahat takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

 

Suomi – Slovakia 9.5.2015 klo. 17.15 | MM 2015

Vihje: Alle 4,5 maalia 1,96 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnaus jatkuu Suomen osalta kamppailulla Slovakiaa vastaan. Tällä hetkellä Leijonien sijoitus lohkossa on kolmas. Sinivalkoisten vastustaja löytyy kahta sijaa alempaa, joten tänään olisi ryhmän saatava edes osa pisteistä tai puolivälierät uhkaavat jäädä väliin. Slovakian pistetarve olisi valtava.

Suomi sai MM-turnaukseen pahimman mahdollisen alun, sillä USA murskasi Leijonat peräti maalein 5-1. Sinivalkoisten henkinen valmistautuminen ei onnistunut ja se näkyi karusti tulostaululla. Kolmessa viimeisimmässä ottelussa on ollut nähtävissä täysin toisenlainen Suomi. Toisessa ottelussa Leijonat kaatoi Tanskan maalein 0-3 ja sen jälkeen sinivalkoiset tekivät selvää Norjasta numeroin 0-5. Viimeisimmässä välienselvittelyssä Suomi kaatoi Slovenian maalein 4-0.

Suomen maalivahti Pekka Rinne pelasi hänelle epätyypillisen ottelun USA:ta vastaan, mutta kolmessa viimeisimmässä kamppailussa Rinne on ollut erinomainen. Hänen varmuutensa ja itseluottamuksensa on tarkoittanut sinivalkoisten osalta sitä, että ryhmä luottaa maalivahtiinsa.

Slovakian MM-turnaus on sujunut kaikkea muuta kuin odotetusti. Slovakian aikuisten ryhmässä joukkue on kaivannut henkistä ja pelillistä johtajaa, kun Miroslav Satan lopetti mahtavan uransa. Satan ei ollut viimeisinä vuosinaan pelillinen johtaja, mutta sellaista ei ole näkynyt nykyryhmässäkään. Slovakian parhaimmat pistemiehet ovat pistepörssissä 40. sijan heikommalla puolella.

Suomesta on tehty kertoimissa turhankin suuri ennakkosuosikki. Materiaaliltaan Leijonat eivät ole kertoimissa esitettyä luokkaa vastustajaansa parempia. Koska Suomen kertoimet on vedetty liian alas, nostetaan esille toinen pelivalinta. Odotettavissa on, että maalijuhlia ei ole tiedossa. Suomi on pelannut kolme viimeisintä ottelua niin, että vastustaja ei ole tehnyt maaliakaan. Ryhmän itseluottamus sekä maalivahti- ja puolustustyöskentely ovat alkamassa olemaan sitä, jolla voidaan taistella korkeistakin sijoituksista. Slovakiallehan kamppailu on äärimmäisen tärkeä, koska nyt ei olisi varaa hävitä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Valko-Venäjä – Venäjä 9.5.2015 klo. 13.15 | MM 2015

Vihje: Yli 5,5 maalia 1,72 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksen alkulohkot lähenevät ratkaisuaan. Alkuiltapäivän välienselvittelyssä vastakkain asettuvat Valko-Venäjä ja Venäjä. Hallitsevana maailmanmestarina Venäjä lähtee käytännössä otteluun kuin otteluun ennakkosuosikkina, mutta Valko-Venäjä on pelannut toistaiseksi mahtavan turnauksen ja kyseessä on kaikin puolin hyvin yllätysvalmis joukkue. Lohko B:ssä Valko-Venäjä onkin tällä hetkellä komeasti toisena.

Valko-Venäjä lähti MM-turnaukseen rankingsijoitukseltaan numero 11. Valko-Venäjä ei saanut tällä kerralla mukaansa suurinta tähteä, sillä Mikhail Grabovski ei ole valitettavasti tänä keväänä maataan edustamassa. Nykyryhmän suurimmat tähdet ovatkin Andrei ja Sergei Kostitsyn. Hän onkin viimeistellyt mukavat kuusi tehopistettä. Joukkueessa suurin osa on KHL-ympyröistä tuttuja pelaajia, joten ryhmä tuntee toisensa erinomaisesti.

Valko-Venäjä aloitti MM-turnauksen voittamalla Slovenian maalein 4-2. Urakka jatkui niukalla tappiolla Slovakialle, kun varsinaisen peliajan päätteeksi jälkimmäisenä mainittu ryhmä oli parempi numeroin 1-2. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa Valko-Venäjä on ehtinyt voittamaan Tanskan maalein 1-5 ja USA:n lukemin 2-5. Kahteen viimeiseen otteluun molemmilla kerroilla viisi tehtyä maalia ovat kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus.

Venäjä on ollut MM-turnauksen yksi maalirikkaimmista joukkueista. Punaiset aloittivat urakkansa murskaamalla Norjan lukemin 6-2. Toisessa ottelussa ryhmä kaatoi Slovenian numeroin 5-3. Kahdessa viimeisimmässä kamppailussa Venäjä hävisi käsittämättömän peliesityksen päätteeksi USA:lle maalein 2-4 ja kaatoi Tanskan lukemin 5-2.

Valko-Venäjä ja Venäjä ovat olleet runsasmaalisia ryhmiä ja etenkin Venäjän hyökkäyskalusto on sellainen, että toimiessaan se tekee Valko-Venäjän heikkoa puolustusta vastaan tuhoisaa jälkeä. Ryhmän puolustusta ei olla vielä kunnolla ehditty testaamaan. Vedonlyöntimielessä yli 5,5 maalia nouseekin mukavaksi pelikohteeksi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet neljä ottelua ryhmää kohden ja seitsemän kertaa kahdeksasta ollaan päädytty yli vaaditun maalimäärän.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Hull – Burnley  9.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Hull, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Valioliiga-kierroksen merkittävin ottelun on Hull vastaan Burnley. Tärkeys on putoamiskamppailussa. Burnley on jo käytännössä valmis putoamaan Championship-sarjaan. Se on kahdeksan pistettä Hullia perässä, ja Hull on tällä hetkellä viimeinen joukkue, joka ei putoa sarjasta. Burnley on ollut piristys sarjassa, mutta materiaali ei vain ole riittänyt pitkälle ja raskaalle kaudelle. Jopa joukkueen positiivinen manageri Sean Dyche on jo julkisesti sanonut, että Burnleyllä ei enää ole mahdollisuuksia kavuta putoamisrajan yläpuolelle. Joukkueen tähtipelaajat nuori kärkimies Danny Ings etupäässä ovat varmaan jo saaneet tarjouksia ensi kaudeksi muista seuroista. Ings on takuulla ensi kaudella edelleen Valioliigassa. Hän on tehnyt nyt yhdeksän liigamaalia, loppukaudesta Ingsin tahti on kuitenkin hidastunut.

Vetomarkkina arvioi Hullin voittomahdollisuuksiksi yli 50 prosenttia, esimerkiksi Bet365 antaa Hullin voitosta kertoimen 1.90. Sen voi laittaa kupongille pikkurahalla. Ei motivaatioetu sen vertaa paina, mutta se merkitsee, että Burnley on alamaissa ja umpikehno vierasjoukkue.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

USA – Tanska 8.5.2015 klo. 21.15| MM 2015

Vihje: Yli 5.5 maalia kerroin 1.83 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Tanska testaa USA:n päivän kunnon ja motivaation, kun joukkueet kohtaavat B-lohkon iltaottelussa. Yhdysvallat on neljän ottelun jälkeen lohkossa kolmantena yhdeksällä pisteellään. Tanska on ollut vaisu ja joukkueella onkin kasassa vasta yksi piste.

Ottelu on mielenkiintoinen siitä syystä, että USA:n päivän vireestä ei voi ikinä olla täyttä varmuutta. Joukkue kärsi eilen kisojen ensimmäisen tappion, kun se hävisi yllättäen Valko-Venäjälle lukemin 5-2. Uskon, että tänään heti ottelun alussa jäällä nähdään sisuuntunut Yhdysvallat.

Tanska on saanut huilata yhden päivän, mutta joukkueelta ei silti odoteta tänään mitään. On aika epätodennäköistä, että Tanska enää tässä vaiheessa pudottaisi mitään suurta yllätystä.

USA:n kerroin on jälleen louhittu mahdollisimman alas, enkä uskalla hakea edes tasoitusvetoa, sillä sen verran ailahtelevasta joukkueesta on kyse. Uskon kuitenkin, että tänään nähdään maaleja. Mielestäni yli 5.5 maalille tarjotaan jopa yllättävän hyvää kerrointa, joten poimitaan se mukaan päivän vetoihin.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Saksa – Latvia 8.5.2015 klo. 21.15| MM 2015

Vihje: Latvia ML, kerroin 1.81 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Saksa ja Latvia iskevät tänään yhteen jääkiekon MM-kisojen A-lohkon väännössä. Kumpikin joukkue on jäänyt neljän pelatun ottelun jälkeen odotetusti lohkon ennakkosuosikkien jalkoihin. Saksa on kerännyt otteluistaan kolme pistettä ja joukkue on niiden turvin lohkossa viidentenä. Latvialla on kasassa vasta kaksi pistettä, joten joukkue on edelleen A-lohkossa viimeisenä.

Lähtökohtaisesti ottelusta voi odottaa varsin tasaista vääntöä. Saksa väänsi eilen kovan ottelun Ruotsin kanssa, joten joukkue ei ole saanut kauheasti palautumisaikaa. Latvia on puolestaan saanut huilata yhden päivän voitokkaan Sveitsi-ottelun jälkeen.

Kertoimien valossa Latvia on ottelussa pienoinen ennakkosuosikki ja tämä menee mielestäni täysin oikein. Saksalta ei odoteta näistä kisoista paljoakaan, sillä joukkue on muutostilassa. Latvian alkuohjelma oli armottoman kova, sillä joukkue kohtasi heti lohkon huippujoukkueet. Sveitsi-voitto todisti, että pienempiä kiekkomaita vastaan joukkue on vahvoilla.

Pysyn edelleen Latvian kelkassa, sillä joukkueelle tarjotaan pelattavaa kerrointa. Lapulle voi napata mukaan Latvian voiton viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

HIFK – FC Inter 8.5.2015 klo. 18.30| Veikkausliiga

Vihje: HIFK +0, kerroin 2.28 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Turun FC Inter on selvästi ylisuorittanut tällä kaudella. Se ei ole vielä hävinnyt, se on oikeastaan pelannut paremmin kuin esimerkiksi HJK. Interin sarjasijoitus on neljäs, koska sillä on ottelu vähemmän pelattuna kuin HJK:lla ja Maarianhaminalla. HIFK on odotetusti häntäpäässä, nyt sijoitus on kymmenes. IFK ei ole vielä voittanut, mutta esimerkiksi paikallisottelu juuri HJK:ta vastaan oli hyvä peli.

Pari viikkoa sitten joukkueet kohtasivat Suomen cupissa IFK:n kotikentällä. Tuolloin Inter voitti 2-0. Kauden komeetta Hambo teki kaksi maalia. Pikku hiljaa Interin, ja myös Hambon, kohtalo on kyllä tulla omalle tasolleen. Inter ei ole kauden lopussa kamppailemassa mitaleista, eikä Hambo voita maalikuninkuutta. Kova kevätkunto ei kestä koko kautta.

Interiltä ovat ottelusta sivussa ainakin Lehtovaara, Kauppi, Aho, Kanakoudis ja Da Costa. Kevään kova ottelutahti alkaa tuntua miehistössä.

HIFK:n suurin ongelma on ollut hyökkäys. Viime viikolla joukkue pelasi kolmesti ja hävisi jokaisen ottelun 0-2. IFK:n laitapuolustaja Matias Hänninen pohti ongelmaa seuran verkkosivuilla: ”Olemme miettineet paljon joukkueen ja pelaajien kanssa, että mikä tökkii tällä hetkellä. Hyökkäyspelaamisemme on ollut hajutonta, mautonta ja väritöntä. Maalipaikoille pääseminen on tuottanut hankaluuksia.”

Inter on alkukauden menestyksen vuoksi yliarvostettu, perustetaan veto tälle faktalle. Unibet antaa kertoimen 2.28 tulokselle HIFK +0. Tasurilla vetolantit saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

KuPS – HJK  8.5.2015 | Veikkausliiga

Vihje: KuPS +0.5, kerroin 2.02 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Vierasjoukkue HJK on jo ottanut paikkansa Veikkausliigan kärjessä, vaikka se ei vielä kovin vakuuttava olekaan ollut. HJK on nyt voittanut kolme ja pelannut kaksi tasan. Selvin voitto tuli viime ottelussa, kun Jaro kaatui Helsingissä 3-0. Vieraissa HJK voitti ensin RoPS:in 3-1 ja sitten pelasi paikallisvastus HIFK:n kanssa tasan 1-1.

KuPS on pelannut melko hyvin, sillä on kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tasuri. KuPS:in maaliero on vain 3-1, joten tiukan puolustuksen kautta joukkue pelaa. KuPS on satsannut tähän kauteen. Joukkueeseen tuli muun muassa entinen juniorilegenda Freddy Adu. Hetken aikaa maailmalla uskottiin, että yhdysvaltalaisesta Adusta tulisi lajin seuraava supertähti. Ei tullut, ja nyt pelataan Kuopiossa.

Viime kautena joukkueet kohtasivat kolmesti. Ensin huhtikuussa HJK voitti kotonaan 3-1, mutta kaksi seuraavaa ottelua heinäkuussa ja syyskuussa päättyivät 2-2.

HJK:lta ovat sivussa Jallow, Baah ja Alho, kaikilla on reisivamma. Keskikentän Lod on lähdössä Panathinaikosiin, hänen korvaajakseen hankittiin pikavauhtia Toni Kolehmainen. Kolehmainen ei ole vielä mukana tässä ottelussa. Lodin lähtö kyllä ainakin hetkeksi hankaloittaa HJK:n peliä. KuPS:in maalivahti Joonas Pöntinen on jälleen pelikunnossa.

HJK on luonnollisesti ylivoimainen joukkue Suomen kentille, joten joukkueiden perustason vertailu on melko yksipuolinen analyysi, mutta voi kyllä sanoa, että HJK on selvästi vetomarkkinoilla yliarvostettu. Ainakin näin alkukaudesta peli on ollut hieman tukkoista, eikä puhtaasti tulosten valossa KuPS ole ollut juurikaan heikompi. KuPS +0-5 saa Unibetilta kertoimen 2.02, sen voi pelata.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL, Tampa Bay – Montreal 8.5. klo 02:05

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Molemmat joukkueet pistivät säkit suuta myöden kiinni ja nähtiin armoton taistelu kolmannesta otteluvoitosta. Tuntuu kuin Tampa Bay olisi nyt aivan kryptoniittiä Montrealille, sillä voittaminen ei vain onnistu. Tampa meni ottelun ensimmäisessä erässä johtoon ja Montrealin tasoitusta saatiin odottaa aina sitten kolmannen erän puoliväliin saakka. Montreal luuli jo pääsevänsä jatkoajalle, kun Tyler Johnson romutti Montun toiveet. Ajassa 19:58 sekin tikkari vietiin ja tarkkaavaisemmat varmasti kuulivat jo kanadalaisten selän napsahtavan.

Nyt Tampalla on tietenkin edessä se vaikein ottelu, sarjan katkaiseminen. Montrealilla on kuitenkin valtava tehtävä jos se aikoo tästä jatkoon nousta, mutta onhan näitä ennenkin nähty. Juhani Tami Tammisen lanseeraama momentum on nyt kuitenkin isosti Tampalla ja tässä kohtaa sarja on lyötävä poikki. Mikäli Montreal voittaa, pääsee se kohotetulla itsetunnolla hakemaan toista voittoa kotikaukalossaan. Mutta mennään peli kerrallaan.

Ottelun kertoimien mukaan Tampa on luonnollisesti ottelun voittajasuosikki, johtaahan se otteluvoitoin 3-0. Edessä on kuitenkin vaikea ottelu, sillä Montreal on veitsi kurkulla ja Tampalla ottelupalloja tai ottelukiekkoja on vaikka lampaat söisi. Lähdetään tiukan niukasta ottelusta liikkeelle ja siitä että Tampa lopulta ottelun vie.

Tsekataan tähän peliin kertoimet NordicBetiltä:

Voittaja, mukaan lukien mahdolliset jatkoajat: Tampa 1.72 – Montreal 2.17

Maalien lukumäärä alle 5.0 / kerroin 1.70

Tulosveto, 2-1 / 14.50, 2-2 / 7.80, 3-1 / 14.50, 3-2 / 13.00

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

NHL, Minnesota – Chicago 8.5. klo 04:35

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Suomalaisjoukkue Minnesota on nyt kovassa paikassa. Ottelusarjaa Chicagoa vastaan on nyt pelattu kolme ottelua ja kolme kertaa Chicago on poistunut kaukalosta voittajana. Huolestuttavinta on ollut se, että kun siirryttiin Minnesotaan pelaamaan, ei joukkue onnistunut maalinteossa ollenkaan. Onko Chicago siis löytänyt keinot pimentää tehokkaat minnesotalaiset, Mikael Granlund mukaan luettuna?

Chicagolla on nyt mukavasti paikkoja laittaa sarja poikki, ja Minnesotan pitäisi nyt voittaa Chicago neljä kertaa peräkkäin. Kuulostaa Mission Impossible –elokuvan jatko-osalta ja tällä kertaa pääosissa ei todellakaan ole Tom Cruise. Teuvo Teräväinen ja Kimmo Timonen ovatkin nyt askeleen lähempänä mennä jatkoon ja kohti unelmaa, Stanley Cupia. Seuraavaksihan edessä on sitten konferenssifinaalit joiden voittaja pääsee sitten aikanaan tavoittelemaan yhtä vanhinta palkintopokaalia jonka ammattilaisurheilu tuntee. Mutta mennään tässäkin peli kerrallaan.

Ottelu tulee todennäköisesti olemaan taas tasainen ja jos Minnesota saa maalihanat auki, voi se venyttää tätä ottelusarjaa vaikka kuinka pitkälle. Kertoimien mukaan se on jopa ottelussa pienoinen suosikki ja yleensä altavastaajana ja veitsi kurkulla ylletäänkin ihmetekoihin. Haetaan kertoimet NordicBetillä ja veikataan että Chicago hoitaa Minnesotan kesälomille. Ja sitten voidaankin alkaa miettimään kannattiko leimata kaikki passit MM-kisoihin, olisihan sieltä ollut Mikko Koivua, Mikael Granlundia, Sean Bergenheimia ja Eric Haulaa ollut tulossa, ehkä.

Kertoimet NordicBetiltä:

Maalien lukumäärä, alle 5.0 / 1.81

Tulosveto, 1-2 / 16.00, 1-1 / 11.50, 2-2 / 7.40

Pelaajapisteet, Mikael Granlund yli 1.5 / 5.50

Ensimmäinen maalintekijä, Teuvo Teräväinen / 25.00

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

San Francisco Giants – Miami Marlins  8.5.2015 | MLB

Vihje: Giants, kerroin 1.76 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

San Francisco Giantsin viiden ottelun voittoputki päättyi edelliskierroksella, kun San Diego Padres päihitti hallitsevat mestarit 9-1. Tänään Giants aloittaa uuden ottelusarjan Miami Marlinsia vastaan. Marlins on tehnyt pitkän matkan San Franciscoon. Vasta eilen se hävisi Washingtonissa, joten saman tien ottelun jälkeen pelaajat lähtivät lentokoneeseen ja matkasivat mantereen halki. Matkustaminen varmasti vaikuttaa Miamin pelaajiin, kyllä siinä on hieman jäykkänä kun istuu koneessa liki kuusi tuntia.

San Franciscon aloittava pitcher ottelussa on Tim Hudson. Hudson ollut hyvä tällä kaudella, voittoja on yksi, tappioita kaksi ja ERA on ok 3.78. Edellisessä ottelussaan LA Angelsia vastaan Hudson antoi kolme juoksua vain kahdella osumalla yli kahdeksassa vuoroparissa. Edellisessä ottelussaankin Hudon pysyi kentällä pitkään. Coloradoa vastaan Hudson pelasi yli seitsemän vuoroparia, ja antoi kolme juoksua kahdeksalla osumalla.

Miamin aloittaja on Dan Haren. Harenin tilastot ovat mainioita, ottelut 3-1 ja ERA 2.70. Edellisessä ottelussaan Haren pelasi Philadelphiaa vastaan, ja tuolloin hän syötti kuusi vuoroparia ilman juoksuja. Philly on kyllä liigan heikoin pisteidentekojoukkue.

Giantsin Angel Pagan voisi olla kova sisäpelaaja Miamia vastaan. Hän on tällä hetkellä Giantsin ykkönen osumaprosentilla 34. Dan Harenia vastaan Pagan on koko uransa aikana osunut hienosti, viisi osumaan kahdeksasta lyöntikerrasta, yksi osumista oli kunnari.

Betsson antaa Giantsin voitosta kertoimen 1.76, ja eikun siitä kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Suomi – Slovenia 7.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Suomi -2,5 maalia 1,60 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

anzeJääkiekon MM-turnauksen ottelut Suomen osalta jatkuvat kamppailulla Sloveniaa vastaan. Molemmat joukkueet pelaavat MM-turnauksen neljännet ottelunsa. Suomi on kerroinasettelussa nostettu suorastaan jättimäiseksi ennakkosuosikiksi, mutta kun otetaan kamppailun lähtökohdat huomioon, Slovenian mahdollisuudet taistella taistelun voitosta ovat realistisesti ajateltuna minimissä.

Suomi avasi MM-urakkansa häviämällä USA:lle maalein 1-5, mutta yhdysvaltalaisia vastaan pelatun ottelun päätteeksi Leijonaryhmä on ollut vahvassa pelivireessä. Ensin sinivalkoiset kaatoivat Tanskan numeroin 0-3 ja viime kerralla kyytiä sai Norja lukemin 0-5. Suomen henkinen valmistautuminen ei onnistunut Yhdysvaltoja vastaan, mutta mitä pidemmälle kilpailut ovat edenneet, sen paremmin sinivalkoiset ovat saaneet hiottua kuntoon pelillisiä yksityiskohtia.

Slovenia ei ole saalistanut MM-kisoissa pistettäkään. Viimeksi Slovenia oli pitkään kiinni voitossa Slovakiaa vastaan, mutta osittain tuomareidenkin avustuksella Slovakia venyi voittoon lukemin 3-1. Kolmannen erän alussa Slovenialle vihellettiin kaksi jäähyä lyhyen ajan sisään ja niistä vähintään toinen oli perusteiltaan varsin mielenkiintoinen.

Slovenia on hissijoukkueen maineessa. Ryhmän materiaali on jälleen MM-turnauksen heikoin yhdessä Itävallan kanssa. Mikäli Slovenia pystyisi säilyttämään paikkansa A-sarjassa, se olisi maalle erinomainen suoritus. Slovenian ylivoimaisin tähti on NHL-kaukaloissa pelaava Anze Kopitar, mutta hänenkin suurin energiansa menee puolustuksen auttamiseen. Maalilla oleva Robert Kristan pelasi viime ottelussa vahvasti ja hän jatkaneekin tolppien välillä myös Suomea vastaan.

Suomi on viimeistellyt kahteen edelliseen otteluun kahdeksan maalia. Vastustajan taso materiaaliltaan tulee entisestään helpottumaan. Koska Slovenia on yhä ilman pistettäkään, ryhmän selviytyminen ensi kevääksi mukaan A-sarjaan alkaa vaikuttamaan varsin vaikealta. Suomelle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus parantaa erikoistilannepelaamistaan ja harjoitella yksittäisiä tiettyjä pelillisiä asioita, joita tarvitaan huippujoukkueita vastaan. Puhtaasti normaalilla peliesityksellä Slovenia kaatuu useamman maalin erolla.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks  6.5.2015 | MLB

Vihje: Rockies, kerroin 1.78 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Arizona Diamondbacks lopetti huhtikuun ottamalla kaksi kolmesta kotipelistä Colorado Rockiesia vastaan, mutta toukokuu alkoi heikommin. Arizona hävisi kolme peräkkäin LA Dodgersille vieraissa. Nyt olisi taas vastassa Rockies, mutta nyt vieraissa. Coloradolla on viisi peräkkäistä vierastappiota, mutta Rockies on selvästi kova kotijoukkue.

Arizonan aloittava pitcher on Josh Collmenter, jonka ERA on 2.76. Huhtikuun lopulla hän pelasi myös Coloradoa vastaan, silloin Collmenter antoi kotikentällä vain yhden juoksun kahdeksassa vuoroparissa. Coloradon Coors Stadionilla on varmasti hankalampaa. Hän on pelannut Coloradossa neljä ottelua, näissä peleissä Collmenterin ERA on 5.49, voittoja ei ole merkattuna yhtään ja tappioita yksi.

Rockiesin aloittava syöttäjä on Tyler Matzek, joka on pelannut tällä kaudella neljä hyvää ottelua. Arizonaa vastaan hän antoi huhtikuussa vieraissa kaksi juoksua viidessä vuoroparissa. Matzekin ERA tältä kaudelta on 2.70.

Amerikkalaiset tykkäävät laskeskella miten joukkueet pelaavat tietyissä tilanteissa. Vaikka se kuulostaakin taikauskolta, niin tämäkin on Coloradon puolella. Rockies on voittanut kymmenen kertaa kahdessatoista ottelussa, joissa vastassa on joukkue, jolla on negatiivinen voittosuhde. Arizona taas on viimeisissä kuudessa ottelussa voittosuhteella 1-5, kun alla on tappio.

Yhtä kaikki, Coloradon kotikerroin on Betssonilla 1.78, ja sen voi laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls  7.5.2015 | NBA

Vihje: Bulls +6.5, kerroin 1.85 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Cleveland Cavaliersilla ei ollut paljon aseita Chicago Bullsin pysäyttämiseksi NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa. Ottelun hahmo oli Bullsin takamies Derrick Rose. Entinen liigan MVP Rose on pitkään kärsinyt loukkaantumisista ja toipilasajan heikommista peleistä, mutta nyt hän oli jälleen supertähtistatuksen arvoinen. Rose teki Cavsia vastaan 25 pistettä, ja auttoi Pau Gasolin tekemään pick-and-pop -peleillä 21 pistettä. Cleveland puolusti Gasolia luokattomasti, Gasol pääsi heittämään yhdeksän kertaa ilman että puolustaja olisi ollut hänessä kiinni, ja kahdeksan Gasolin heitoista upposi. Tuollaisella puolustamisella ei voita play offs-ottelua.

Rose sai jonkinlaisen olkapäävamman ottelun loppuminuuteilla, mutta se tuskin haittaa tänään. Cavsilta puuttui ottelussa Kevin Love ja JR Smith, ja tämä on joukkueelle hankala paikka. Love on olkapäävamman vuoksi sivussa ilmeisesti koko loppukauden, ja Smith on sivussa vielä yhden ottelun pelikiellon vuoksi.

Clevelandin supertähti LeBron James oli myös epävireessä ensimmäisessä ottelussa. Jamesin 22 heitosta vain yhdeksän upposi, lisäksi hän menetti pallon kuudesti.

Cleveland oli ennakkosuosikki ottelusarjaan lähdettäessa, se voitti runkosarjan kuudesta ottelusta neljä. Loven puuttuminen saattaa kuitenkin osoittautua sen verran pahaksi menetykseksi, että Bulls lopulta vie sarjan. Clevelandin voittokerroin Unibetillä tässä toisessa ottelussa on vain 1.38, Chicagon kerroin on 3.15, tasoitus on 6.5 pistettä. LeBron James takuulla parantaa tähän otteluun, hänellä ei ole tapana olla yössä kahta kertaa peräkkäin. Tasoituksessa on kuitenkin muutama piste liikaa, kupongille voi laittaa Bulls +6.5 Unibetin kertoimella 1.85.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

NHL, Tampa Bay – Montreal 7.5.

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Tampa on pistänyt Montrealille jauhot suuhun hankalan Detroit –sarjan jälkeen. Kaksi peliä Montrealissa, kaksi voittoa Tampalle. Moni sanoisi että eihän se ole kuin hyvä alku. Toki se on sitäkin, mutta nyt Montrealin pitäisi voittaa Tampa viidessä pelissä neljä kertaa, tuo voi olla yhdelle kauden kovimmalle mestarisuosikille yksinkertaisesti liikaa.

Ensimmäinen peli meni Tampalle jatkoajalla 2-1, mutta toinen olikin sitten jo selvempää kauraa. Tampa triplasi maalilukemansa ja peli olikin jo 6-2. Valtteri Filppula alkaa päästä jo melkoisiin liekkeihin, sillä tehot 1+2 tehnyt sentteri oli Tampan yksi johtavia pelaajia.

Kun kyseessä on maalintekopeli, veskareiden vire on kaikki kaikessa. Ben Bishop on osoittanut olevansa kunnossa, edellisen matsin 93,1% torjuntaprosentti kertoo paljon. Kun vastapuolen kassari, Vezina-Trophy ehdokas Carey Price romahti 75% tasolle, olikin peli selvä.

Tampalla on nyt loistava tilaisuus mennä kotiyleisön edessä jo 3-0 johtoon. Montreal tulee taatusti sisuuntuneena ja pelin oletetaan olevan jälleen tasainen. Lukemat 6-2 eivät ehkä kerro koko totuutta, joten jännittävä peli tulossa kaikin puolin.

Tampa sai pari voittoa ehkä yllättävänkin nopeasti, joten nyt nähdään Canadiensin iskukyky. Tähän matsiin voitaisiin lähteä tasurista liikkeelle ja kenties nopalla yhden maalin voittoa suuntaan jos toiseen. Jos Tampa nappaa kolmannen voiton, voi Montreal leiristä kuulua naps, eikä nyt puhuta mailasta…

Kertoimia NordicBetiltä:

Tampa Bay – Canadiens 2.05 – 3.75 – 3.30

Tulosveto, 3-2 / 13.00, 3-3 / 10.00, 2-3 / 14.00

Ensimmäinen joka tekee kolme maalia, 2.20 – 3.30 – 2.80

Ottelun ensimmäinen maalintekijä, Valtteri Filppula / 23.00

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

NHL, Washington – NY Rangers, 7.5.

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Washingtonin ja NY Rangersin ottelusarja on edennyt jo neljänteen otteluun ja ehkä hieman yllättäen Washington on otteluvoiton 2-1 johdossa. Kaikki kolme edellistä ottelua ovat olleet todella tiukkoja vääntöjä, joten ei kolmea ilman neljättä, vai miten se sanonta menee?

Molemmat maalivahdit, Washingtonin Holtby ja Rangersin Lundqvist ovat pelanneet koko ottelusarjan todella hyvin ja sen takia voidaankin olettaa että peli säilyy vähämaalisena vaikka kentällä on sellaisia pelimiehiä kuten Rick Nash, Martin St. Louis, Evgeny Kuznetsov, Nicklas Kuznetsov ja Alexander Ovechkin.

NordicBetin kertoimien mukaan kyseessä on todella tasainen taisto (2.50 – 3.70 – 2.50) ja eiköhän tämäkin peli ole +/- 1 maali suuntaan tai toiseen, viimeistään jatkoerissä. Jotenkin on sellainen kutina että tämä ottelusarja menee kuuteen tai seitsemään peliin joten laitetaan tähän vierasvoitto Rangersille.

Washingtonilla on tosin todella mahtava paikka nyt laittaa Rangersin miehistö miettimään kesälomakohdetta, mutta tuskin New Yorkin pojat tätä vielä miettivät, ainoa ajatus on tasoittaa voitot ja jatkaa kautta kotihallissa tasatilanteessa.

Kertoimet NordicBetiltä:

2-2 / 7.60, 3-3 / 10.00, 2-3 / 13.50, 3-2 / 13.50

Alexander Ovechkin yli 1.5 pistettä / 3.15

Ottelun ensimmäinen maalintekijä, Martin St. Louis / 16.00

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Ruotsi – Kanada 6.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Yli 5.5 maalia, kerroin 1.79 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

MM-kisojen A-lohko tarjoilee tänään todellisen huippukamppailun, kun Ruotsi ja Kanada iskevät yhteen. Molemmat ovat aloittaneet kisat kolmella voitolla. Kanadalla on silti yksi piste enemmän, sillä Ruotsi kaatoi Tshekin vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Molempien joukkueiden avausotteluissa on mätetty heti runsaasti maaleja. Jotenkin on sellainen fiilis, että tänäänkään ei nähdä mitään varmistelevaa peliä. Uskon, että joukkueiden tähtipelaajat haluavat tarjota tänään yleisölle viihdyttävää peliä. Kumpikin joukkue on jo kohdannut Tshekin, mutta muuten vastukset eivät ole olleet kummoisia, joten pelaajilla ei luulisi olevan vaikeuksia syttyä tähän huippukamppailuun.

Kummaltakin joukkueelta löytyy rutkasti maalintekovoimaa. Ruotsin Filip Forsberg on mättänyt kisoissa jo 4 maalia kolmeen otteluun. Kanadan Taylor Hall on Forsbergin tapaan heiluttanut verkkoa jo neljästi, mutta maalintekijät eivät jää tähän. Muun muassa Sidney Crosby ja Loui Eriksson ovat täräyttäneet jo kolme maalia. Maalinälkäiset pelaajat haluavat tänäänkin tehoja.

Veikkaussivut | Antti
UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Sveitsi – Latvia 6.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Latvia +2, kerroin 1.82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Sveitsin ja Latvian välisessä A-lohkon kamppailussa tapellaan elintärkeistä pisteistä. Sveitsi on lohkossa kolmen ottelun jälkeen kolmantena ja pisteitä on kertynyt jo 7. Latvia on edelleen ilman pisteitä ja lohkossa viimeisenä, joten Sveitsi lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Latvian on pakko napata tänään pisteitä, mikäli se haluaa kohentaa asemiaan A-lohkossa. Ennen Sveitsi-ottelua sarjataulukko hämää hieman, sillä Latvia on pelannut kolme ensimmäistä ottelua Kanadaa, Tshekkiä ja Ruotsia vastaan. Olisi oikeastaan ihme, mikäli joukkueella olisi vielä tässä vaiheessa pisteitä. Sveitsi on joukkue, jonka Latvia pystyy teoriassa haastamaan jo paljon vahvemmin.

Sveitsi on kohdannut tähän mennessä Itävallan, Ranskan ja Saksan. Joukkue painii tällä hetkellä puolustuspään loukkaantumisten kanssa, joten Latvia-peli saattaa olla yllättävän kova pala. Mielestäni joukkue on tänään liian suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa.

Sveitsi pelasi eilen nihkeän ottelun Saksaa vastaan, kun taas Latvia on saanut huilata yhden päivän. Haen tähän kohteeseen yllätystä tasoitusvedolla, sillä luvassa saattaa olla tiukka kamppailu. Latvian KHL-miehet saattavat tipauttaa tänään pienen yllätyksen.

Veikkaussivut | Antti
UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Barcelona – Bayern Munchen  6.5.2015 | Mestareiden liiga

Vihje: Barcan pallonhallinta yli 55.5 prosenttia, kerroin 1.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Barcelonan ja Bayern Munchenin välierä Mestareiden liigassa on todellinen huippuottelu. Vastakkain lienevät tämän kauden eurooppalaisen sarjajalkapalloilun kaksi parasta. Bayern vei jälleen Bundesliigan ylivoimaisesti ja on esittänyt Mestareiden liigassa huikaisevaa ylivoimaa, tästä muistutuksena vaikka Porton piekseminen edelliskierroksella tylysti 6-1. Barcelona taas on voittamassa Espanjan La Ligaa, se on ollut kauden mittaan hitusen parempi kuin vaikka kova kilpakumppaninsa Real Madrid.

Kummankin joukkueen miehistössä on huiman kovia pelaajia. Barcelonan hyökkäystrio Neymar-Messi-Suarez on aikamoinen All Star -kärki. Messi on tällä kaudella saanut todella kovaa tukea Suarezilta ja Neymarilta. Luis Suarezin alkukausi oli tukkoinen, mutta pikku hiljaa hän on noussut tasolleen. Samaten Neymar on tällä kaudella selvästi parempi kuin viime vuonna, hänen maalimäränsä on jo nyt yli kaksinkertainen viime kauteen verrattuna.

Unibet tarjoaa vedon joukkueiden pallonhallintaprosentista. Vetoa voi lyödä sen puolesta, että Barca pitää palloa yli 55.5 prosenttia peliajasta, kerroin on 1.80. Bayernilla oli hyvin hankalaa vierasottelussa Portoa vastaan ja edelliskierroksella Shaktar Donetskia vastaan. Porto vei kotiottelun 3-1 ja Shaktarin kanssa ensimmäinen osa oli maaliton tasapeli. Bayern takuulla pyrkii puolustamaan alhaalta ja antaa Barcan pitää palloa tehottomasti.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Slovakia – Slovenia 5.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Slovenia X2 3,10 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnaus on edennyt viidennen pelipäivän tapahtumiin. Illan myöhäiskamppailussa Slovakia ja Slovenia iskevät yhteen. Kyseessä on B-lohkon ottelutarjontaa. Lohkon tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Slovakia löytyy neljänneltä sijalta, kun taas Slovenian sijoitus on jaettu viimeinen sija yhdessä Norjan kanssa. Tiistai-illan jälkeen lohkon jokainen joukkue on pelannut kolme ottelua.

Slovakialle viimeinen vuosi on sujunut jääkiekon merkeissä erinomaisesti. Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus päättyi Slovakian osalta pronssille ja alle 18-vuotiaidenkaan urakka ei sujunut huonosti. Slovakialle juuri Tshekin MM-kilpailut pitäisi olla arvoasteikolla korkealla, sillä paikalla on paljon oman maan kannattajia. Aikuisten tasolla urakka onkin käynnistynyt kahdella voitolla, mutta suuria kysymysmerkkejä on ilmassa.

Slovakia on pelannut kahdessa ensimmäisessä ottelussa ilman tietynlaista oikeaa asennetta. Toisena yksityiskohtana Slovakian suoraviivaisuus ei ole ollut selkeää. Hyökkäyspäässä ryhmän avainpelaajien ratkaisut ovat tulleet siihen pisteeseen, että tähtipelaajat eivät ole saaneet mitään aikaan. Slovakia tarvitsi ennen MM-turnausta uutta henkistä johtajaa, kun Miroslav Satan lopetti mahtavan pelaajauransa, mutta toistaiseksi uutta johtajaa kaukalossa ei ole näkynyt. Marian Gaborik ja Tomas Kopecky pelaavat esimerkkeinä NHL-kaukaloissa, mutta turnauksessa nollatehoilla.

Yksittäisiä otteluita ei pidä verrata keskenään, mutta mikäli Slovakian ongelmat jatkuvat, Slovenialla ovat realistiset mahdollisudet ryhmän haastamiseen. Slovakian hyvin epävarma pelivirehän ei ole tuoretta, sillä jo kevään harjoitusotteluissa ryhmällä oli suuria ongelmia Latviaa ja Valko-Venäjää vastaan. Slovakian avainpelaajat ovat pelanneet rajusti alle oman tasonsa. Ryhmän tekemisestä alkaakin pikkuhiljaa paistamaan tietynlainen turhautuneisuus. Sloveniasta on mahdollisuus tehdä hieno yllätysvalinta.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

 

Atlanta Hawks – Washington Wizards  6.5.2015 | NBA

Vihje: alle 197.5 pistettä, kerroin 1.91 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Washington Wizards on kova pudotuspelijoukkue. Viime kaudella se pudotti ennakkosuosikki Chicagon ensimmäisellä kierroksella viidessä ottelussa, ja sitten se voitti konferenssiykkösen Indianan ensimmäisessä ottelussa. Kokemattomuus saattoi viime kaudella vielä haitata, Indiana voitti viime vuonna ottelut 2,3 ja 4 ja lopulta hoiti itsensä jatkoon. Nytkin Washington vei konferenssiykköseltä Atlantltaa vieraissa ensimmäisen ottelun. Olisiko joukkue sen verran kokeneempi, että jaksaa pitää otteen koko sarjan loppuun saakka?

”Viime vuonna olimme onnellisia kun vain olimme play offseissa. Meillä ei juurikaan ollut tavoitteita ensimmäisen kierroksen jälkeen. Tänä vuonna odotamme enemmän itseltämme”, Washingtonin Bradley Beal sanoi.

Washington pudotti ensimmäisellä kierroksella Toronton suoraan neljässä ottelussa, joten hyvässä kunnossa Wizards on aivan varmasti. Ensimmäinen ottelu Hawksin kotikentällä päättyi vieraille 104-98. Beal teki uransa kovimmat pudotuspelilukemat 28 pistettä, ja supertähti John Wall teki 18 pistettä ja antoi 13 syöttöä. Washington lähti ottelusarjan avaukseen paremmin levänneenä kuin Atlanta. Hawks huilasi vain noin 36 tuntia viimeisen Brooklyn -voiton jälkeen, kun Wizardsilla oli viikon tauko. Nyt tämä etu tasoittuu.

Hawks on suursuosikki ottelussa, sen voittokerroin on Betssonilla vain 1.36, tasoitus on kuusi pistettä. Totals-raja on 197.5 pistettä, laitetaan kupongille alle kertoimella 1.91. Hawks ei voita, jos se ei puolusta hyvin. Siihen joukkue pystyy, joten raja on hieman liian korkea.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Juventus – Real Madrid  5.5.2015 | Mestarien liiga

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2.050 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Mestareiden liigan välierissä ottelut alkavat jo olla hyvin tiukkoja, mitään ei anneta ilmaiseksi. Varsinkin ensimmäinen osaottelu on tarkkaa pelaamista, jossa etsitään asemia, pidetään kentällä tiukka paketti ja hyvä tasapaino. Oman maalin varjelu on tärkeämpää kuin maalin teko. Viimeisen vuosikymmenen aikana on pelattu 20 Mestareiden liigan välieräotteluparia, yhteensä pelejä on ollut 40. Viisitoista kertaa 20:stä ensimmäisestä osaottelusta on jääty alle 2,5 maalin, 11 kertaa on jääty alle 1,5 maalia ja neljä kertaa on pelattu maaliton tasapeli.

Toisessa osaottelussa sitten jo pelataan, vain yhdeksän kertaa 20:stä in jääty alle 2,5 maalia, vain kuusi kertaa alle 1,5 maalia ja maalittomaan on päätynyt vain kaksi toista välierien osaottelua.

Ottelun voittokertoimet ovat hieman Real Madridiin päin kallellaan, Juven voitosta saisi Bet365:ltä 3.00 ja Realin voitosta 2.60. Juvea hieman aliarvostetaan, kyllä ottelun pitäisi olla tasaisempi. Veto kannattaa lyödä vähämaalisuuden puolesta, alle 2 maalia antaa kertoimen 2.050. Tasan kaksi maalia palauttaa panoksen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Norja – Suomi 4.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Avauserässä alle 1.5 maalia, kerroin 1.75 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Suomelle ei jää paljoa toipumisaikaa eilisestiä Tanska-ottelusta, sillä illalla Leijonia vastaan luistelee Norja. Ennakkoon ottelussa on taas selvät sävelet, sillä Leijonille kelpaa ainoastaan voitto. Lähtökohtaisesti Norja tulee tarjoamaan Tanskaa kovemman haasteen Suomen joukkueelle, joka vielä hieman etsii peliään.

Suomen maalia vartioi edelleen Pekka Rinne, joka torjui Tanskaa vastaan nollapelin. Leijonajohto haluaa näköjään kerralla karistaa karstat Rinteen koneesta. Toisaalta Tanska-pelissä veskari pääsi kohtuullisen vähällä, joten energiaa varmasti riittää. Rinteen edessä luutii Suomen kurinalainen puolustus, joten Norja ei tänään montaa maalia tee.

Leijonien kaksi ensimmäistä ottelua on lähtenyt aika nihkeästi käyntiin. USA-ottelussa Suomi oli avauserän jälkeen 1-0-tappioasemassa ja Tanskaa vastaan erätauolle lähdettiin 0-0-tasatilanteessa. Tänäänkään tuskin heti ensimmäisessä erässä kierretään ketsuppipulloa auki, joten vetolapulle rustaillaan, että avauserässä tehdään alle 1.5 maalia.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

 Kanada – Tshekki 4.5.2015  | MM-kisat

Vihje: Kanada 1,74 Expekt

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnaus on saatu hyvään vauhtiin. Illan odotetuimmassa huippuottelussa kohtaavat Kanada ja Tshekki. Lohko A:n tilanne on tällä hetkellä sellainen, että vaahterapaidat johtavat lohkoa puhtaalla pelillä. Tshekki löytyy lohkosta sijalta kolme hävittyään voittomaalikilpailussa Ruotsille ja voitettuaan edellisessä kamppailussa Latvian.

Kanada on jäänyt useampana edellisenä vuotena mitalipelien ulkopuolelle. Tällä kerralla Kanadan ryhmä on jälleen täynnä NHL-tähtiä, mutta mikä tärkeintä – Kahden ensimmäisen ottelun perusteella vaahterapaidat ovat tulleet aidosti pelaamaan maansa puolesta. Kanada on viime vuodet pelannut rajusti alakanttiin, mutta tänä keväänä jo Sidney Crosbyn pelaaminen joukkueen vahvuudessa kertoo siitä, että liikenteessä ollaan vain tosissaan.

Tshekki hävisi avausottelussaan Ruotsille maalein 5-6. Tuolloin voittajaa haettiin voittomaalikilpailusta. Viime ottelussa Tshekki kaatoi Latvian numeroin 2-4. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Latviaakin vastaan suurin osa maaleista syntyivät ylivoimalla. Erikoistilannepelaaminen on luonnollisesti suuressa roolissa ja nyt se vain korostuu, kun vastaan asettuu MM-turnauksen suurin mestarisuosikki. Kahteen ensimmäiseen otteluun Tshekille on tehty seitsemän maalia ja vastustajan taso nousee entisestään.

Tshekki on vuodesta toiseen täynnä kysymysmerkkejä. Kisaisäntien materiaali olisi muuten laadukas, mutta puolustus on paperilla valitettavan heikko. Alakerta ei kestä vertailua muihin huippumaihin. Jan Hedja ja Ondrej Nemec ovat joukkueen tärkeimmät puolustajat. Jakub Nakladalia peluutettiin harjoitusotteluissa ykkösylivoiman viivalla ja Latviaa vastaan hän saalisti kaksi syöttöpistettä.

Vaahterapaidat pelasivat viimeksi eilen, kun taas kisaisännät ovat päässeet lepäämään pidempään. Toisaalta sillä tuskin on ratkaisevaa merkitystä, sillä Kanada murskasi Saksan jo avauserässä. Vaahterapaidat ovatkin kahden ensimmäisen ottelun aikana jättäneet itsestään ammattimaisen ja nälkäisen kuvan. Katsomo on täynnä Tshekin kannattajia, mutta kotiyleisöstä saattaa olla jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Kanada on viimeistellyt jo peräti 16 maalia ja vaahterapaidat nostetaankin tänään vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas

EXPEKT SIVUILLE TÄSTÄ

 

Toronto Blue Jays – New York Yankees  5.5.2015 | MLB

Vihje: Yankees, kerroin 2.00 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

New York Yankees on aloittanut MLB-kauden hienosti, vaikka siltä ei tällaista ollenkaan odotettu. Yankeesin voittosuhde on 16-9, se on American League itälohkon ykkönen. Edellisen ottelusarjan Yankees pelasi kovan Boston Red Soxin kentällä, ja siellä Yankees voitti kaikki kolme ottelua. Bostonilla on kehnot aloitussyöttäjät, ja sama tilanne on Yankeesin tämänpäiväisellä vastuksella Toronto Blue Jaysilla. Toronton vahvuus – kuten Bostoninkin – on todella kova sisäpeli.

Toronton aloittava syöttäjä tässä ottelussa on R. A. Dickey, jolla on tilastoissa kolme tappiota eikä yhtään voittoa. Dickeyn ERA on kehno 5.23. Kauden aloitusottelussa Dickey antoi Yankeesille vain yhden juoksun New Yorkissa, mutta sen jälkeen Dickey on pelannut joka ottelussa aina vain huonommin. Keskiviikkona Dickey antoi Bostonille neljä juoksua hieman yli seitsemässä vuoroparissa. Yankeesin aloittava pitcher on Chase Whitley. Hänellä on yksi voitto, ei tappioita ja mainio ERA 1.80.

Yankees on nyt voittanut kuusi vierasottelua putkeen. Edellisen kerran se voitti seitsemän vieraspeliä peräkkäin vuonna 2012.

Sisäpeli on Toronton vahvuus, mutta Yankees on ollut tälläkin saralla odottamattoman hyvä. Sillä on nyt yhteensä 33 kunnaria, joka on yksi enemmän kuin Torontolla. Alex Rodriguez on tehnyt odottamattoman kovan comebackin dopingpelikieltonsa jälkeen. Hiljattain hän löi uransa 660. kunnarin, jolla Rodriquez jakaa legendaarisen Willie Maysin kanssa kaikkien aikojen kunnaritilaston neljännen sijan.

Laitetaan peliä kuumemmalle joukkueelle.Unibet antaa Yankeesille kertoimen 2.00, se kelpaa.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Hull – Arsenal  4.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Giroud tekee maalin, kerroin 2.40 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Hull voitti viikko sitten Liverpoolin kotikentällään 1-0, sitä ennen Hull oli lyönyt Crystal Palacen vieraissa 2-0. Nämä voitot nostivat Hullin kuiville, se on tällä hetkellä kaksi sijaa putoamisrajan yläpuolella. Hullin loppukausi on todella hankala, Arsenalin jälkeen se pelaa kahdella viimeisellä kierroksella vielä Tottenhamin ja Manchester Unitedia vastaan. Saa nähdä riittääkö joukkueen kiri liigapaikkaan ensi kaudeksikin. Ensi viikolla Hullilla on vastassa toinen putoajakandidaatti Burnley, se on loppukauden tärkein ottelu.

Arsenal on kovassa kunnossa. Se on viimeksi hävinnyt liigaottelun noin kolme kuukautta sitten Tottenhamin kotikentällä. Valioliigan kuntopuntarissa Arsenal on ykköspaikalla. Jos se olisi saanut pelata alkukauden terveellä miehistöllä, niin mestaruustaisto olisi takuulla ollut Chelsean kanssa tasainen.

Arsenalin usein parjattu ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud on ollut terveenä ollessaan hyvässä pelipäällä. Giroudin maalit ovat olleet tärkeä osa Arsenalin viime viikkojen menestystä. Giroud on nyt tehnyt seitsemässä viimeisessä vierasottelussa kuusi maalia. Ilman loukkantumisia Giroud saattaisi hyvinkin olla maalipörssin kärjessä.

Unibet antaa Arsenalin voitosta kertoimen 1.74, Hullin voitosta saisi 5.00. Ottelusta odotetaan vähämaalista, alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.85. Olivier Giroudin maalien puolesta voisi pienen hupivedon otteluun laittaa. Jos Giroud osuu maaliin, niin Unibet antaa rahat takaisin 2.40 -kertaisesti.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

NHL 4.5. Montreal – Tampa klo 01:05

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Tampa Bay haki pitkän kaavan mukaan ryöstön ensimmäisestä pelistä Montrealista. Vasta toisessa jatkoerässä lukemiin 1-2 päättynyt peli oli todella tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja ottelun maalitkin nähtiin vasta kolmannessa erässä.

Jatkoajalla ratkaisun teki lopulta Nikita Kucherov, joka Valtteri Filppulan syötöstä pääsi lataamaan kiekon ohi mainiosti pelanneen, Vezina-trophy ehdokkaan Carey Pricen. Ottelussa parempi kassari oli kuitenkin Ben Bishop, joka on todella puhjennut tällä kaudella kukkaan. Torjuntaprosentti 97,7% on huikea, laukauksia tuli pelissä yhteensä 44 kappaletta. Ei Pricekaan helpolla päässyt, 35 vetoa joista siis torjuntoja 33 ja torjuntaprosentti 94,3%

Joukkueet kohtaavat nyt toistamiseen Montrealissa, ennen siirtymistä Tampaan parin pelin ajaksi. Montreal tulee taatusti tekemään voiton eteen jälleen kaikkensa. Ottelu voisikin mennä tällä kertaa Montrealille, sen verran kovaa painostusta ja hyviä paikkoja sillä oli tehdä maaleja Tampaa vastaan.

Lyödään tulosvetoon tähän kuitenkin niukkoja lukemia, sillä maalivahdit ovat tämän ottelusarjan pääosissa. Kotijoukkueelle 2,3 maaia, vieraille 1,2. Voidaan siis taas päätyä tasatulokseenkin, mutta onnetar lienee tällä kertaa Montrealin puolella. Tampalle olisi huikeaa jos se pääsisi 0-2 voitoin pelaamaan kotikentälleen.

Napataan tähän muutamat kertoimet Unibetiltä jossa NHL vetoja riittää:

Tulosveto, 2-2 / 9.50, 2-1 / 18.00, 3-2 / 19.00, 3-1 / 16.00

Valtteri Filppula tekee maalin ja peli päättyy 2-2 / 56.00, 3-2 / 121.00

Max Pacioretty tekee maalin / 2.60, Steve Stamkos tekee maalin / 2.95

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL 4.5. Chicago – Minnesota klo 03:35

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Chicago – Minnesota –pelissä nähtiin ensimmäisessä pelissä varsin mukavasti suomalaisosaamista. Mikko Koivu syötti yhden maalin, Mikael Granlund tasoitti ottelun lukemiin 3-3 ja Teuvo Teräväinen teki kauden ensimmäisen pudotuspelimaalin ja vei Chicagon johtoon 4-3. Maali oli luonnollisesti myös ottelun voittomaali. Chicagon Kimmo Timoselle ottelussa kertyi vain reilut 10 minuuttia peliaikaa, Minnesotan Erik Haula ja Sean Bergenheim taisivat olla popkorn-osastolla.

Seitsemän maalia kertoo siitä, että ihan ei maalivahtien päivä ollut. Devan Dubnyk ja COrey Crawford todennäköisesti jatkavat joukkueiden maalinsuulla, mutta mitään Stanley Cup – esitystä ei nyt nähty. Tiivistyykö joukkueiden puolustuspelaaminen sitten seuraavaan peliin, se jää nähtäväksi. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin varsin hyvät hyökkäysavut, joten maaleja tultaneen näkemään myös jatkossa.

Chicago pääsi ensimmäisessä pelissä varsin hyvin peliin ja purjehti jo 3-0 johtoon. Minnesota kuitenkin heräsi ja tuli jo rinnalle. Chicago näytti kuitenkin että jos keskittyminen säilyy, voi se viedä tämän sarjan. Nähtäväksi jää viekö Chicago ottelusarjan toisenkin pelin ennen kuin siirrytään Minnesotaan pelaamaan.

Ensimmäisen ottelun laukaukset jakaantuivat pelaajittain varsin tasaisesti, joten jokainen kentällinen tuo painetta Minnesotalle. Näin on myös Minnesotalla, joten eiköhän laiteta tulosvedossa tähän otteluun ensimmäisen ottelun kaltaisia lukemia. Kotijoukkue Chicagolle 3,4 – vieraille 2,3.

Suomalaispelaajat olivat varsin mainiossa vireessä, toivotaan tälle myös jatkumoa. Haetaan heille kivoja kertoimia Unibetiltä:

Tulosveto, 3-3 / 13.00, 4-3 / 32.00, 4-2 / 19.00, 3-2 / 18.00

Tekee vähintään yhden pisteen, Mikael Granlund / 1.85, ei tee / 1.85

Mikko Koivu tekee maalin, 6.10, Teuvo Teräväinen tekee maalin / 5.10

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

NHL 4.5 Anaheim – Calgary klo 05:05

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Calgary otti surutta kuonoon joukkueen ensimmäisessä kohtaamisessa ja tuskin Calgaryn resiinalla on mahdollisuuksia tässä sarjassa Anaheimin luotijunaa vastaan. Ihan ei ehkä näin suuresta tasoerosta ole kyse, mutta jos maalivahtitandem Jonas Hiller – Karri Rämö ei ala napsimaan kiekkoja paremmin räpylään niin lomamatkalippuja voi laittaa hakuun aika pian.

Anaheim luottaa paljon kaksikkoon Perry – Getzlaf ja mikä jottei… 2+2 tehot tehnyt Corey Perry ja 1+3 tehot vääntänyt Ryan Getzlaf pitivät Calgaryä aivan pilkkanaan ja sama tulee varmasti jatkumaan tässä pelissä jos CGY ei tähän lääkkeitä keksi. Sami Vatanen sai pelissä maalisyötön, joka on miehen neljäs tämän kauden pudotuspeleissä. Calgaryn Markus Granlund ei ollut pelaavassa kokoonpanossa, mutta kenties Jiri Hudlerin loukkaantuminen tuo töitä myös Granlundille.

Anaheimin maalilla tanskalaisvahti Frederik Andersen on Anaheim –maalilla kuuma kuin hellan koukku, joten Calgary näyttää olevan todella pulassa. Tästä pelistä 2-0 Anaheimille ja sitten mennäänkin Calgaryyn yrittämään ihmettä. Tähän peliin kuitenkin voidaan povata aurinkoista Anaheimille ja Cumulusta Calgarylle. Napataan lukemaa 4,5 kotijengille, vieraille 1,2. Selvästi Anaheimin heiniä.

Tulosveto, 4-2 / 16.00, 5-1 / 37.00, 5-2 / 20.00, 4-1 / 16.00

Sami Vatanen tekee maalin ja peli päättyy 5-1 / 121.00, 4-1 / 61.00

Corey Perry tekee maalin ja pelin kertoimet: 3.20 – 9.50 – 11.50

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada – Saksa 3.5.2015 | Jääkiekon MM 2015

Vihje: Claude Giroux ei tee pisteitä, kerroin 2.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Kanada ja Saksa iskevät tänään yhteen, kun joukkueet pelaavat A-lohkossa kisojen toisen ottelunsa. Molemmat joukkueet saivat kisoille voitokkaan alun. Kanada leikitteli heti Latvian kumoon lukemin 6-1, ja ottelu oli jo puoleenväliin mennessä ohi. Saksa taisteli heti tärkeän voiton Ranskasta, kun se onnistui nappaamaan täyden pistepotin 2-1-voitolla.

Ottelu on melkoisen hankala vedonlyönnin kannalta, sillä Kanadan kerroin on hakattu perustellusti varsin alas. Tähän kohteeseen haetaankin mielenkiintoinen kohde pelaajien pistemääristä. Ensimmäisessä ottelussa Kanadan ykkös- ja kolmosketju olivat parhaassa iskussa, mutta kakkoskenttä oli vielä hieman unten mailla. Claude Giroux, Tyler Ennis ja Tyler Seguin jäivät ensimmäisessä ottelussa kokonaan ilman tehopisteitä. Seguinille avautui muutama paikka, mutta otteista paistoi jopa lievä haluttomuus. Giroux ei saanut yhtään vetoa maalia kohti, joten parrannettavaa jäi paljon.

Saksa tulee tarjoamaan puolustuspäässä kovemman haasteen kuin Latvia. Tästä syystä hakisin kohteeseen pientä yllätystä Claude Girouxin pisteistä. Unibet tarjoaa maistuvan 2.95-kertoimen, sille ettei mies tee tänäänkään yhtään pistettä. Mielestäni tämä on kokeilun arvoinen veto ottaen huomioon ensimmäisen ottelun tapahtumat. Giroux tulee jälleen pelaamaan liki 20 minuuttia ottelua kohden, mutta silti kohde on kokeilemisen arvoinen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

Atlanta Hawks – Washington Wizards  3.5.2015 | NBA

Vihje: alle 198.5, kerroin 1.91 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Atlanta Hawks oli hieman vaikeuksissa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Itäisen konferenssin kahdeksanneksi sijoitettua Brooklyn Netsiä vastaan. Ottelusarja venyi kuuteen peliin, jossa vihdoin Hawks pelasi sillä tasolla, jolla se pelasi suurimman osan runkosarjaa. Hawks voitti kotikentällään kuudennen ottelun 111-87.

Hawks pelasi myös runkosarjan lopun huonosti. Se varmisti jo aikaisessa vaiheessa Itäisen konferenssin ykköstilan, ja varmaan motivaation puute vaikutti peliesityksiin. Ja ehkä sitten vetelä runkosarjan loppu vaikutti pudotuspeleihin, saattaa olla hankala vaihtaa suurempaa vaihdetta silmän ja alkaa pelata pudotuspelikorista, kun on pitkään mennyt puolivaloilla. Brooklyn Nets oli tiukilla pudotuspelipaikkansa kanssa aivan runkosarjan loppuun asti, sen oli helppo jatkaa tiukkaa pelaamista.

Ehkä Hawks nyt sai taas kiinni juonesta. ”Kun pelaamme oikein, voimme voittaa kenet vain”, sanoi Hawksin laituri DeMarre Carroll.

Hawks on ensimmäisessä ottelussa sen verran suuri suosikki, että Unibet antaa sille kertoimen 1.46. Tasoitus on 5.5 -pistettä. Totals-raja on 198.5, laitetaan lantit sille, että ottelussa tehdään alle tuon määrän. Hawks on hyvä joukkue puolustamaan, se ei enää löydäile kuten Brooklyn-sarjassa. Unibetin kerroin tulokselle alle 198.5 pistettä on 1.91.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Tanska – Suomi 3.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Suomi -2,5 maalia 1,85 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnaus jatkuu Suomen osalta kamppailulla Tanskaa vastaan. Kamppailu käynnistyy kello 21.15. Molemmat joukkueet ovat ehtineet aloittamaan urakkansa, sillä Tanska hävisi eilen voittomaalikilpailun päätteeksi Slovakialle maalein 4-3 ja Suomihan hävisi murskalukemin 5-1 Yhdysvalloille. Leijonat sai MM-turnaukseen pahimman mahdollisen aloituksen ja tänään onkin napattava ensimmäinen voitto, sillä vastustajana olevat juutit ovat materiaaliltaan ja taitotasoltaan täysin eri luokkaa sinivalkoisiin verrattuna.

Tanskan pelasi Slovakiaa vastaan hyvin suoraviivaisesti. Juuteilla on käytössään lisäksi vahva maalivahti. Slovakiaa vastaan Patrick Galbraith pelasi mahtavan kamppailun torjuen yli 40 laukausta. Galbraith pelannee maalinsuulla myös tänään. Tanskan kannalta hyökkäyspään ratkaisuihin pystyvät pelaajat ovat valitettavan vähissä, joskin Slovakiaa vastaan verkko heiluikin kolmesti. Toisaalta asiaa voi myös ajatella niin, että Suomi on huomattavasti Slovakiaa edellä.

Tanskan ryhmä on heikentynyt viime MM-turnauksesta. Juuteilla on mukana vain muutama tämän tason ensikertalainen, mutta joukkueen rungon muodostavat pelaajat, jotka pelaavat vain Allsvenskanissa ja Tanskan pääsarjassa. Tanskan avainpelaajiksi voi luokitella nimet Kim Staal, Jesper Jensen ja Morten Madsen, sillä he ovat olleet jo vuosia ryhmän mukana.

Kun Suomi pelasi vuosi sitten MM-turnauksessa, Erkka Westerlund pystyi saamaan joukkueestaan irti kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Vaikka Leijonien tämänkertainen avausottelu meni metsään, nyt alkavat niin sanotusti ne ottelut, joissa voittoja aidosti tarvitaan. Suomelle tyypillisellä maalivahtipelaamisella ja järkevillä ratkaisuilla Leijonien pitäisi olla Tanskalle ylitsepääsemätön vastustaja.

Suomen pahin vaihtoehto on se, että Leijonat lähtevät Tanskan kimppuun väärällä asenteella. Tanskaa ei voi aliarvioida. Suomen johtavat pelaajat ovat ne, joilta tarvitaan ja vaaditaan esimerkkiä. On syytä olettaa, että Rinne pelaa jo huomattavasti enemmän omalla tasollaan ja silloin koko joukkue saa itseluottamusta ja potkua tekemiseensä. Kun Leijonat pelaavat suoraviivaisemmin, Patrick Galbraith ei pysty yksin joukkuettaan kannattelemaan. Joukkueiden välinen tasoero on valtava ja se onkin tänään kaukalossa pakko nähdä.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Tottenham – Manchester City  3.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Tottenham +0, kerroin 2.60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Lokakuussa Manchester City voitti Tottenhamin omalla the Etihad -stadionillaan 4-1. Viime kaudella City pieksi Spursin vieraissa 5-1 ja kotonaan 6-0. Viimeisen kolmen keskinäisen ottelun maaliero on Citylle 15-2, ja Sergio Aguero on tehnyt näistä maaleista seitsemän. Tämän kauden ottelussa Aguero teki kaikki Cityn neljä maalia. Tuskin nyt peli menee näissä samoissa merkeissä. City ei ole aivan samassa iskussa kuin aiemmin, ja toisaalta Spurs on parempi kuin ennen.

Cityn kaksi viimeistä ottelua ovat olleet kotipelejä, se voitti West Hamin 2-0 ja Aston Villan 3-2. Spurs taas on pelannut kaksi viimeistä vieraissa. Valioliigan tämän hetken heikoin joukkue Newcastle kaatui 3-1 ja Southamptonin kanssa Tottenham pelasi tasan 2-2.

Manchester Cityllä on paljon hankalampi tilanne loukkaantumisten kanssa kuin Tottenhamilla. Cityltä on sivussa Kompany, Clichy, Yaya Toure, Nasri ja Jovetic. Kompany ja Toure ovat hyvin tärkeitä Citylle. Spurs on ilman ainoastaan Walkeria ja Daviesia.

Motivaatioetu on Spursin puolella. City pelaa Mestareiden liigan paikan puolesta, mutta se on jo aikalailla hanskassa. Tottenham taas pelaa Eurooppaliigaan pääsystä, ja siinä on kova taisto Southamptonin kanssa. Unibet antaa kertoimen 2.60 vedolle Tottenham +0, sille voi laittaa panoksen. Tasapelillä panoksen saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

Chelsea – Leicester  3.5.2015 | Valioliiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2.050 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Chelsean Stamford Bridgellä valmistellaan mestaruusjuhlia. Jos Chelsea voittaa Crystal Palacen, niin se on tämän kauden Valioliigan mestari. Chelsea on johtanut Valioliigaa heti alusta lähtien, kauden puolessa välissä Manchester City pääsi rinnalle, mutta sitten mestari taas karisti muut kannoiltaan. Keskiviikkona Chelsea voitti Leicesterin vieraissa 3-1, ottelu kyllä näytti miksi Chelsea on mestariainesta. Leicester meni juuri puoliajan alla ensin johtoon, mutta Chelsea väänsi itsensä väkisin ohi. Maaleja Chelsea tekee joka puolelta, nyt tuli yksi kärkimieheltä Didier Drogbalta, yksi keskikenttäpelaaalta Ramiresilta ja yksi puolustuksen John Terryltä. Chelsea pärjäsi hienosti vaikka 19 maalia tällä kaudella tehnyt Diego Costa olikin sivussa, kuten myös Costan ykkösvaihtomies Loic Remy.

Chelsean puolustus on ollut liigan paras, se on päästänyt yhden maalin vähemmän kuin Southampton. Sen hyökkäys on liigan toiseksi paras, Manchester City on tehnyt kaksi maalia enemmän.

Diego Costa on ilmeisesti pelikunnossa Palace-ottelussa. Hänen kerrotaan harjoitelleen jo täydellä vauhdilla koko viikon, ja varmaan vielä Eden Hazard, Cesc Fabregas ja muut kuumat Chelsea-tähdet tulevat otteluun voittamaan mestaruutta kotiyleisön edessä komealla pelillä. Tulossa voisi olla komea näytös. Palace ei ole tällä hetkellä kummoinenkaan vastus, se on hävinnyt kaksi viime liigaotteluaan kotikentällään 0-2 heikkoja vastuksia vastaan. Eikä Palacella ole enää mitään pelattavaa, se ei putoa sarjasta.

Chelsean managerin Jose Mourinhon tuntien kotijoukkue ei lähde otteluun pelaamaan näytöstä, vaan ottaa varman ja hallitun voiton. Bet365 antaa alle 2.5 maalia tuloksesta mukavan kertoimen 2.050, sen voi laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

LA Clippers – San Antonio Spurs  3.5.2015 | NBA

Vihje: alle 204.5 pistettä, kerroin 1.92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Los Angeles Clippersin ja San Antonio Spursin pudotuspelisarja NBA:ssa on seitsemännessä ja ratkaisevassa ottelussa. Aikaisin perjantaiaamuna Suomen aikaan Clippers onnistui voittamaan San Antoniossa ja venyttämään pelit viimeiseen saakka omalle kotikentälleen. Spurs lähti ottelusarjaan ehkä hienoisena ennakkosuosikkina, vaikka Clippersillä olikin kotietu. Spurs lopetti runkosarjan loistavasti, se oli ehkäpä liigan kovakuntoisin ryhmä viimeisillä kierroksilla. Spurs on hyvin veteraanipainotteinen joukkue, pelaajat Tim Duncan, Tony Parker ja Manu Ginobili ovat pelanneet jo useita satoja NBA-otteluita, samaten valmentaja Gregg Popovich on valmentanut Spursia jo kaudesta 1996. Veteraanit tietävät, että pitää olla kunnossa pudotuspelien alkaessa eikä marraskuussa.

Spursin ja Clippersin ottelusarja on ehdottomasti ollut NBA:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kovin ja hienoin. Kumpikin joukkue on voittanut kahdesti vieraissa, San Antonio johtaa yhteispisteissä 615-605. Joukkueet ovat kuitanneet heti, jos toinen on meinannut päästä niskan päälle. Spurs pieksi Clippersin kolmannessa ottelussa 27 pisteellä, ja heti perään Clippers voitti seuraavan ottelun.

”Tämän sarjan täytyykin mennä seitsemänteen otteluun. Se tuntuu oikealta”, Clippersin valmentaja Doc Rivers sanoi kuudennen ottelun jälkeen.

Clippers on ottelussa hienoinen suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sille voittokertoimen 1.74, kun Spursista saisi kertoimen 2.15. Tasoitus on 2.5 pistettä. Nämä lienevät aikalailla kohdillaan. Hyvä veto ottelussa on alle 204.5 pistettä Unibetin kertoimella 1.92. Ratkaiseva ottelu on takuulla aikamoinen puolustusvääntö, yhtään helppoa koria joukkueet eivät saa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi
UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Manchester United – West Bromwich  2.5.2015 | Valioliiga

Vihje: alle 3 maalia, kerroin 1.625 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

West Bromwich palkkasi vuoden vaihteessa Tony Pulisin manageriksi. Pulisin tehtävä oli varmistaa, että WBA säilyttää sarjapaikkansa. Tämä lienee Pulisin erikoisalaa, sillä hän hoiti saman homman edelliskaudella hienosti Crystal Palacessa. Ja saman Pulis tekee nytkin, WBA on kahdessa viime ottelussa pitänyt nollan ja se toi pistesaldoon neljä lisäpistettä. Nyt WBA on sijalla 13, seitsemän pistettä putoamisrajan päällä. Tämä riittänee sarjapaikkaan.

ManU on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, jotka molemmat olivat vieraissa. Ensin Chelsea oli parempi 1-0 ja sitten Everton 3-0. Kotikentällään United on liigassa viimeksi hävinnyt tammikuun alkupuolella, jolloin Southampton oli parempi 1-0.

Unitedilta sivussa ovat puolustuksen Luke Shaw, Marcos Rojo, Jonny Evans sekä Rafael. Tärkein poissaolija lienee kuitenkin keskikentän pohjan Michael Carrick. Puolustuksen Phil Jones harjoittelee jo pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta tuskin häntä kentällä nähdään.

Tony Pulis ei ole julkistanut WBA:n loukkaantumislistaa, mutta on todennut, että useammallakin pelaajalla on kolhuja. Loppukaudesta raskas kausi alkaa jo tuntua pelaajissa. Ben Foster on takuulla sivussa, ja todennäköisesti myös James Morrison. Youssouf Mulumbu on palaa takaisin pelikiellostaan.

Unitedin voittokerroin on 1.36, ja se lienee aikalailla kohdallaan. Vetokupongille voi laittaa alle kolme maalia Bet365:n kertoimella 1.625. WBA ei ole kova maalintekijä vieraissa, ja se varmaankin pelaa tarkan puolustuksen kautta. Saattaapa se laittaa vaikka ns. bussin maalinsa eteen. Tasan kolme maalia palauttaa vetolantit.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

Aston Villa – Everton   2.5.2015 | Valioliiga

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 2.08 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Aston Villa ja Everton pelaavat parhaillaan kauden parasta peliään. Varsinkin Everton on ollut vakuuttava, viime viikonloppuna se nujersi kotikentällään Manchester Unitedin hienosti 3-0. Aston Villa hävisi viimeksi Manchester Cityn kentällä hienon taistelun jälkeen 2-3. Tätä aikaisemmin Villa pelasi itsensä FA Cupin loppuotteluun voittamalla puolueettomalla kentällä Liverpoolin 2-1. Motivaatioetu ottelussa on Villan puolella. Se tarvitsee vielä pisteitä sarjapaikan varmistukseen, kun taas Everton on turvallisen tylsästi sarjatauluko puolivälissä. Se ei voi enää pudota, mutta ei se myöskään ehdi enää ensi kauden Euroopan kentille oikeuttavaan sarjasijoitukseen.

Evertonin kovan kunnon taustalla on suurelta osin se, että se on viimein saanut kentälle ykköspuolustuksen. Nuori John Stones on pelikunnossa ja hän on ollut hyvä toppari Phil Jagielkan rinnalla. Aston Villaa vastaan Evertonin takalinja joutuu koetukselle. Alkukaudella Villa hyökkäys on ennätyksellisen huono, mutta nyt se on todella kova. Tim Sherwoodin tultua joukkueen manageriksi maalinteko on alkanut sujua. Villan tähtikärki Christian Benteke on tehnyt yhdeksän maalia kahdekassa viime ottelussa.

Ottelu on kertoimissa aikalailla tasainen. Villa on hieman heikompi joukkue, mutta se on kuitenkin kotikentällään. Yli 2.5 maalia saa yli kahden kertoimia, ja sen voi laittaa vetolapulle. Villan hyökkäys on kuuma, eikä Evertonkaan heikko ole. Siitä todistaa kolme maalia ManU:n verkkoon. Betsson antaa vähintään kolmesta maalista kertoimen 2.08.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Leicester – Newcastle  2.5.2015 | Valioliiga

Vihje: Newcastle +0.5, kerroin 1.925 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Leicesterilla ja Newcastlella on neljä ottelua Valioliigaa jäljellä. Leicester on yhden pisteen putoamisrajan päällä, ja Newcastle on neljä pistettä Leicesteriä ylempänä. Newcastle putoaa vain, jos pohjajoukkueet saavat aikaan kovan kirin. Newcastle on pisteiden tarpeessa olevalle Leicesterille sopiva vastus, sillä tällä hetkellä Newcastle on liigan heikoin joukkue. Newcastlella on nyt seitsemän tappion putki.

Leicester pelasi viikolla Chelseaa vastaan kotonaan. Se meni ottelussa ensin johtoon, mutta tuleva mestari Chelsea meni lopulta rinnalle ja ohi. Leicester pelasi ylivoimaista vastusta vastaan melko hyvin, se ei missään nimessä ollut jyrän alla, vaikka lukemat olivatkin 1-3. Chelsea-ottelu koitui kuitenkin kalliiksi Leicesterille. Huth ja King nilkuttivat kentältä eivätkä he varmaankaan ole nyt kentällä. Lisäksi Nugent on pois Leicesterin kokoonpanosta.

Newcastle saa keskikentän Sissokon takaisin kokoonpanoonsa pelikiellosta. Puolustaja Dummett palaa loukkaantumisestaan mukaan, samaten de Jong on mukana.

Leicesterin loukkaantumisongelmat ovat selvästi hankalammat, ja keskiviikon Chelsea-ottelu takuulla vielä painaa jaloissa. Leicesterin voittokerroin on alle kaksi, Newcastlen tappioputki painaa kertoimia. Ei Newcastle kuitenkaan niin huono ole kuin kertoimet antavat ymmärtää, sekin vielä tarvitsee pisteitä sarjapaikan varmistukseen. Hyvä veto on Newcastle +0.5 Bet365:n kertoimella 1.925.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

USA – Suomi 1.5.2015  | MM-kisat

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,74 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnauksen avauspäivä on vihdoin käsillä. Kotikatsomoiden ammattilaisille tiedossa on Suomen ja USAn välinen kohtaaminen. Kerroinasettelussa Leijonista on tehty yllättävänkin suuri ennakkosuosikki. Sinivalkoiset puolustavat edellistä MM-hopeaa.  Yhdysvaltojen urakka vuosi sitten päättyi puolivälierissä. Tuolloin heidän joukkueensa oli kokeneempi kuin tällä kerralla.

Suomen ryhmässä on MM-tasolla kahdeksan aikuisten ensikertalaista. Ennen turnauksen käynnistymistä Buffalo Sabresin puolustajan, Rasmus Ristolaisen kohdalla riitti keskustelua, sillä häntä ei valittu lopulliseen kokoonpanoon. Joonas Donskoi, Aleksander Barkov, Ossi Louhivaara ja Joonas Kemppainen eivät muutamina esimerkkeinä omaa kokemusta vielä MM-turnauksista, joten ensikertalaisten peliesityksiä ja otteita seurataan suurella mielenkiinnolla.

USA on joukkueena täynnä nopeutta ja kiekollisia pelaajia. Vaikka kertoimenlaskijat eivät arvostakaan Yhdysvaltoja voittajavedoissa kärkimaiden tasolle, joukkuetta on syytä seurata tarkkaan. USA on ehtinyt harjoittelemaan joukkueena vähän, mutta jo yhdenkin harjoitusottelun perusteella pystyi toteamaan, että ratkaisuvoimaa löytyy useasta eri kentästä. Vaikka vastassa olikin heikko Itävalta, peräti kahdeksan pelaajaa pääsivät tehopisteiden makuun. Hyökkäyspäässä Steve Moses viimeisteli KHL:n yhden kauden maali-ennätyksen ja yliopistosarjoissa Jack Eichel ja Dylan Larkin ovat lähitulevaisuudessa suurempien näyttämöiden pelaajia.

USAn maalivahtitilanne on hyvin mielenkiintoinen, sillä maalivahdit ovat erittäin kokemattomia. AHL-farmisarjassa Connor Hellebuyck ja Yhdysvaltain NCAA-yliopistosarjassa torjuva Alex Lyon muodostava  maalivahtiosaston, jonka iskukyky kansainvälisellä tasolla on arvoitus.

Vuosi sitten MM-turnauksessa Suomen edellinen päävalmentaja, Erkka Westerlund onnistui repimään Leijonien materiaalista irti lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Kari Jalonen on puhunut ottelun alla, että tänään on saatava heti alusta saakka fyysisyyttä ja rohkeutta. Suomi hävisi kaksi viimeisintä harjoitusottelua, mutta silloin kehitettiin peliä ja nyt pelataan vain tuloksesta. USAn joukkueessa on enemmän kysymysmerkkejä, koska he ovat päässeet vetämään vain muutamia harjoituksia ja yhden harjoitusottelun. Nordicbetin yli 4,5 maalia -valinta vaikuttaa järkevältä pelivalinnalta.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Tshekki – Ruotsi 1.5.2015 | MM-kisat

Vihje: Ruotsi 2,50 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Jääkiekon MM-turnaus käynnistyy isäntämaa Tshekin osalta kamppailulla Ruotsia vastaan. Kahdessa edellisessä MM-turnauksessa isäntämaa ei ole onnistunut mitalisijoille pääsemään. Tänä keväänä kasassa on joukkue, jonka kotiyleisö suorastaan vaatii mitalia. Voitonnälkää ja näyttämisen halua Tshekillä riittää, mutta siitäkin huolimatta punaiset ovat täynnä kysymysmerkkejä. Viime kevään MM-turnaus päättyi Tshekin osalta pronssiottelutappioon juuri Ruotsille.

Tshekki pelasi kevään harjoitusotteluissa aktiivisesti. Oli hienoa nähdä, että joukkue ei keskittynyt puhtaasti vain vastaiskupelaamiseen. Tuloksellisesti Tshekin harjoitusottelut sujuivat hyvin, mutta MM-kilpailut ovat jo täysin toinen maailmansa. Turnausisäntä kokee varmasti menestymispaineita mikä saattaa hyvin heijastua peliesityksiin kaukalossa.

Ruotsi on ehdottomasti MM-turnauksen suurimpia mestarisuosikeita yhdessä Kanadan ja Venäjän kanssa. Ryhmä viliseenkin NHL-tähtiä. Ruotsin päävalmentajalla Pär Mårtsilla on käytettävissä joukkue, jonka hän henkilökohtaisesti tuntee hyvin. Tre Kronorissa onkin useita 1990-syntyneitä jopa poikkeuksellisen taitavia pelaajia. Ennen kaikkea sinikeltaiset tulevat olemaan erittäin hyvin liikkuva ja taitava ryhmä.

Tshekin suurin ongelma löytyy joukkueen puolustusosastolta, sillä alakerta ei kestä vertailua muihin kärkimaihin. Viimeisissä harjoitusotteluissa ykkösylivoimassa pelasi viivalla soviteltu TPS:stä tuttu Jakub Nakladal. Hän on suomalaisillekin tuttu TPS:ästä. Tshekin alakerta on paperilla niin epävarma, että suuria maita vastaan ongelmia on helposti tulossa. Ruotsi onkin ensimmäinen testi joukkueelle. Marek Zidlickyn poisjääminen ei lisäksi helpota tilannetta.

Tshekin kotietu ja ennen kaikkea kotiyleisö ovat parhaimmillaan suuria yksittäisiä tekijöitä, mutta pahimmillaan valtavasta kannustuksesta voi olla jopa haittaa. Tshekki ja Ruotsi kohtasivat harjoitusotteluissa kaksi kertaa, joista jälkimmäinen päättyi Tre Kronorin voittoon numeroin 2-1. Tshekin kannalta joukkueessa on aidosti potentiaalia, mutta huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä kotijoukkueen ryhmässä on verrattuna Tre Kronoriin. Sinikeltaiset ovat aidosti turnauksen kermaa. Vedonlyöntimielessä Ruotsi nouseekin järkeväksi pelikohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset