Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

VH-twitter

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

Coloraso Rockies – Seattle Mariners 4.8.2015 klo 03.40

Vihje: alle 9.5 juoksua, kerroin 1.88 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Seattle Marinersin aloittaja on yksi liigan kovimmista pitchereistä, Felix Hernandez. Hernandezin edellinen ottelu oli häneltä harvinaisen huono. Keskiviikkona Seattle hävisi kotoaan Arizonalle 2-8 ja Hernandez antoi hieman alle seitsemässä vuoroparissa seitsemän juoksua ja 12 osumaa vastustajalle. Ennen Arizona -ottelua Hernandezin ERA oli hieno 2.69, ja tuon ottelun jälkeen lukema on edelleenkin hyvä 3.02. Kaudelta Hernandezilla on 12 voittoa ja kuusi tappiota. Kuusinkertainen All Star -pelaaja Hernandez tuli Arizona -otteluun hienon putken jälkeen. Viidessä edellisessä ottelussa hänen ERA:nsa oli vain 1.09, 33 vuoroparin aikana hän poltti vastustajan 32 kertaa ja antoi vain neljä vapaataipaletta.

”Hernandez ei kontrolloinut, komento oli pois päältä. Hänen pelinsä oli melko hyvää, mutta hän ei ollut tilanteen päällä. Liian moni syöttö meni aivan keskelle syöttöaluetta”, Seattlen manageri Lloyd McClendon sanoi sanoi Hernandezin ottelusta.

Colorado on sen verran huono, että Mariners on selvä suosikki vieraissakin. Seattlen voittokerroin esimerkiksi Unibetilla on 1.60. Totals-raja on noussut korkeaksi, se on 9.5. Laitetaan kupongille alle tämän Unibetin kertoimella 1.88. Hernandez pitänee Rockiesin kurissa, eikä Seattlekaan varsinaisesti ole kova sisäjoukkue. Veto osuu ainakin 55 kertaa sadasta.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

SJK – Inter Turku 2.8.2015 klo 15.00

Vihje: alle 2,5 maalia, kerroin 1.80 Veikkaushuone

VEIKKAUSHUONE SIVUILLE TÄSTÄ »

Turun Inter kohtaa Seinäjoella SJK:n. Kotijoukkue SJK on sarjakolmonen, sillä on 34 pistettä. Inter on viitosena 29 pisteellä. SJK jäi viime kierroksella Tampereella Ilvestä vastaan maalittomaan tasapeliin. Sitä ennen se oli ottanut kaksi voittoa kotikentällään HIFK:ta ja KTP:ta vastaan. Inter on viimeksi voittanut kesäkuun lopulta. Se hävisi viimeksi kotonaan Lahdella 0-2, sitä ennen se pelasi kolmesti tasan.

SJK ei ole koskaan voittanut Interiä Veikkausliigassa. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat huhtikuussa Turussa, ottelu päättyi 1-1. Philip Njoku teki Interin johtomaalin, mutta SJK:m kärki Bahrudin Atajic tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen. Turkulaisten pelityyli on hankala pala seinäjokisille.

SJK on ottelussa selvä suosikki. Vetomarkkina pitää Interiä alkukauden joukkueena, joka on menossa alaspäin. Ja näinhän se onkin. SJK:n voittokerroin on 1.70-tasolla, ja se on liian vähän peleihin. Veikkaushuone antaa kertoimen 1.80 sille, että ottelussa tehdään alle 2.5 maalia. Siitä voi ottaa vedon kupongille. Inter on viimeisessä kuudessa vierasottelussa tehnyt vain kaksi maalia.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

KuPS – RoPS 2.8.2015 klo 18.30

Vihje: KuPS, kerroin 2.80 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Rovaniemen Palloseura on Veikkausliigan selvästi kovin yllättäjä. Se ei ole hävinnyt ottelua sitten toukokuun lopun, jolloin MIFK voitti Maarianhaminassa 1-0. Hienon tappiottoman putkensa aikana RoPS on noussut Veikkausliigan kakkoseksi. Sillä on kaksi pistettä vähemmän kuin HJK:lla, mutta yksi ottelu vähemmän pelattuna. RoPS on varmasti ylisuorittanut, joukkueessa ei kyllä mikään antanut odottaa tämänlaista menestystä.

KuPS on sarjataulukon puolivälin paikkeilla, pisteitä sillä on 17 vähemmän kuin rovaniemeläisillä. KuPS:n edellinen voitto on juhannuksen ajoilta, jolloin se voitti kotonaan Lahden 1-0. Sekä RoPS että KuPS pelasivat edellisen ottelunsa tasan 1-1. Kuopio peli oli kotikentällä Inter Turkua vastaan, ja RoPS:n tasuri tuli kotona Maarianhaminaa vastaan.

Rovaniemellä pelaa yksi kauden komeetoista. Joukkueen kärkimies Aleksandr Kokko johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 12 maalilla. KuPS ja RoPS ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Toukokuisen Veikkausliiga-ottelun Rovaniemellä voitti kotijoukkue 1-0.

Vetomarkkina pitää RoPS vieraissa KuPS:ia vastaan suosikkina, mutta kyllä ottelun pitäisi olla aikalailla tasan. Kuopiolaiset saavat voitosta Unibetilta kertoimen 2.80 ja sen voi laittaa kupongille. Kauden alussa kuopiolaiset olisivat varmasti olleet tässä pelissä suosikkina. Rovaniemi onnistui viime ottelussa MIFK:iä vastaan säilyttämään tappiottoman putken, mutta tiukille se meni. Käyrä saattaa olla jo alaspäin.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Mestarien liiga-kierros 29.7.2015 | Mestarien liiga

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK – FC Astana – Merkki X, kerroin 3.10 Nordicbet

Tekonurmikenttien taitajat HJK ja FC Astana iskevät yhteen Sonera Stadiumilla. HJK ei ole hävinnyt kuluvalla kaudella vielä ainuttakaan ottelua kotipyhätössään, ja se lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella. Vahvaa nousua tekevä kazakstanilainen Astana on materiaaliltaan helsinkiläisiä edellä, mutta Soneran kotitaika on ollut murtumaton tällä kaudella. Ennakoimme avausotteluun tasapelitulosta.

Salzburg – Malmö FF – Merkki 1, kerroin 1.47 Nordicbet

Ruotsalaisjoukkue Malmö lähtee itävaltalaista Salzburgia vastaan altavastaajana. Malmö kaatoi Salzburgin viime vuonna Mestarien liigan play-off vaiheessa, mikä takasi ruotsalaisille paikan himoittuun Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Salzburg tavoittelee tällä kaudella tosissaan paikkaa Mestarien liigaan, ja kesällä vahvistunut itävaltalaisjoukkue ottanee avausottelusta kotivoiton.

Rapid Wien – Ajax – Merkki 2, kerroin 3,25 Nordicbet

Perinteikäs eurojoukkue Ajax lähtee hakemaan avausosasta hyvää tulosta itävaltalaisen Rapid Wienin vieraana. Ajax on ollut jo vuosien ajan tuttu näky Mestarien liigan lohkovaiheessa, kun taas Rapidia lohkopaikat ovat viime vuosina kiertäneet. Hollantilaisjoukkue Ajax on tässä otteluparissa selkeä ennakkosuosikki, ja uskomme materiaalieron näkyvän jo avausosassa. Pelivalintamme on vierasvoitto.

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

jvg nights

HJK – Astana 29.7.2015 klo 19.00 | Mestarien liiga

Vihje: HJK jatkoon, kerroin 2.25 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK selvitti upeasti tiensä Mestarien liigan kolmannelle karsintakierrokselle, jossa vastaan asettuu kazakstanilainen Astana. Otteluparissa on isot panokset, sillä voittaja etenee Mestarien liigan playoff-kierrokselle ja pääsee vähintään Eurooppa liigan lohkovaiheeseen. Helsinkiläisjoukkue on kuitenkin ison haasteen edessä, sillä suomalaisille tuntematon Astana on vahvassa iskussa ja se onkin otteluparissa ennakkosuosikki.

Astana joutuu tulemaan avausottelussa toimeen ilman tärkeää keskikenttäpelaajaa Roger Cañasasta, joka kärsii pelikiellosta. Joukkueen ykkösmaalivahti Nenad Erić on puolestaan kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta hän on tänään kuitenkin todennäköisesti vierailijoiden kokoonpanossa. Veskarin pelikunto on silti lievä arvoitus ennen otteluparin avausottelua.

Astana on otteluparin ennakkosuosikki, sillä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sen jatkoon menosta vain vähän päälle 1.60-kerrointa. Nordicbet antaa 2.25-kertoimen sille, että HJK etenee parista jatkoon.

Lähtökohtaisesti HJK:lla on kaikki mahdollisuudet taistella jatkopaikasta, joten kerroinasettelun takia pelaan itse helsinkiläisiä jatkoon.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

jvg nights

Videoton – BATE 28.7.2015 | Mestarien liiga

Vihje: BATE +0, kerroin 1.79 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Unkarissa pelataan tänään mielenkiintoinen Mestarien liigan karsintaottelu, kun kotijoukkue Videoton iskee yhteen valkovenäläisen BATE Borisovin kanssa. BATE on otteluparissa ennakkosuosikki, mutta illan ottelun kertoimet ovat varsin tasaiset Videotonin kotiedun takia.

Videoton raivasi tiensä jatkoon walesilaisen The New Saintsin kustannuksella, mutta nyt vastus kovenee huomattavasti. Unkarilaisilla on paljon mietittävää, sillä joukkue on aloittanut kotimaan liigansa surkeasti. Kahdesta ottelusta on saldona kaksi tappiota, eikä joukkue ole onnistunut vielä maalinteossa.

BATE:lla kulkee kovaa Valko-Venäjän liigassa, sillä seura porskuttaa vakuuttavasti sarjan keulilla. Joukkue on pelannut kotimaansa liigassa jo 14 ottelua ilman tappiota. Näistä peleistä BATE on poistunut 12 kertaa voittajana.

Mielestäni BATE:n kuuluisi olla ottelussa selvempi ennakkosuosikki. Kertoimet houkuttelevat pelaamaan kohdetta BATE +0, jossa tasapeli palauttaa panoksen. On vaikea uskoa Videotonin kotivoittoon.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

jvg nights

Jamaika – Meksiko 27.7.2015 klo 02.30

Vihje: Jamaika mestariksi, kerroin 3.20 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjois- ja Väli-Amerikan mestaruusturnauksen CONCACAF Gold Cupin loppuottelussa pelaavat Meksiko ja Jamaika. Meksikon finaalipaikka oli odotettu, mutta se, että Jamaika pudotti isäntämaan ja ennakkosuosikin USA:n oli todellinen yllätys. Meksiko on selvä suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sen mestaruudesta kertoimen 1.34. Edellisen kerran Jamaika ja Meksiko pelasivat vastakkain kaksi vuotta sitten MM-karsinnoissa. Tuolloin ottelu Meksikossa päättyi maalittomana ja Jamaikassa vierailija Meksiko voitti 1-0.

Suurten turnausten loppuottelut eivät koskaan ole niin yksipuolisen selviä kuin vetomarkkina nyt antaa ymmärtää. Jamaika pelasi hienosti USA:ta vastaan ja kyllä tuon ottelun perusteella sen pitäisi saada enemmän arvostusta. USA kyllä myllytti, piti palloa ja laukoi maalia kohti kymmenen kertaa, mutta Jamaika puolusti hyvin ja teki maalit omista paikoistaan ensimmäisellä puoliajalla. Neljännesfinaaleissa Jamaika voitti Haitin 1-0. Alkulohkossa Jamaika kasasi seitsemän pistettä ja voitti lohkonsa, jossa oli mukana myös viime kesän MM-kisojen komeetta Costa Rica.

Jamaikalla on nyt maajoukkueensa historian ensimmäinen finaalipaikka. Joukkue on vielä hyvässä kunnossa, vain toppari Taylor on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Unibet antaa Jamaikan Reggae Boyzin mestaruudesta kertoimen 3.20, ja kyllä sitä on pienellä kokeiltava.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet-hjk-liverpool

Unkarin GP 26.7.2015 | Formula 1

Vihje: Verstappen top 6, kerroin 5.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula ykkösten Unkarin osakilpailusta uhkaa tulla jälleen tylsänpuoleinen ajo. Unkarin rata on tunnettu siitä, että siellä on melko mahdoton ohittaa, ja toisaalta aika-ajo ei tarjonnut järin suuria yllätyksiä. Kisan voitosta tuskin tulee suurta taistoa. Mercedeksen kaksikko Lewis Hamilton ja Nico Rosberg nappasivat aika-ajossa kaksi ensimmäistä paikkaa, Hamilton oli oikeastaan ylivoimainen. Seuraavilla riveillä on taas tuttuja autoja, Ferrarin Sebastian Vettel on kolmosruudussa. Red Bullin Daniel Ricciardo on nelosessa. Kolmannessa rivissä on suomalaismiehitys, tällä kertaa Ferrarin Kimi Räikkönen päihitti Williamsin Valtteri Bottaksen.

Daniel Ricciardon hyvä ajo oli joidenkin asiantuntijoiden ennakoima. Viime vuonna Ricciardo voitti tämän osakilpailun, ja jos nyt vedonlyöjät osasivat laittaa lantteja Ricciardon menestykselle ennen aika-ajoja, niin hyvältä näyttää.

Formulat ovat nyt hieman sekavassa tilassa, sillä ei ole kulunut viikkoakaan Jules Bianchin kuolemasta. Useat kuskit olivat kunnioittamassa vainajaa hautajaisissa, ja tämä varmasti painaa mieltä. Ja kun samalla kesätauko on tuloillaan, niin keksittymisessä saattaa olla ongelmia. Seuraava osakilpailu ajetaan Belgian Spassa vasta elokuun puolen välin jälkeen.

Hyvä aika-ajo on laskenut Ricciardon top 6 -kertoimet alle 1.30:n, eikä niitä enää voi pelata. Hyvä yllätys voisi olla Toro Rosson Max Verstappenin ajo kuuden sakkiin. Verstappen lähtee kisaan ruudusta yhdeksän. Hän ei ole menestynyt häävisti, mutta Malesian seitsemäs sija ja Itävallan kahdeksas sija hieman kertovat potentiaalista. Toro Rosson kuskit Verstappen ja Saintz ovat joutuneet keskeyttämään jo yhteensä kahdeksan kertaa, joten auto ei ole kovin luotettava. Toro Rosso on kuitenkin harjoituksissa läpi kauden näyttänyt nopeutta, joten sitä voisi kokeilla yllätysvetona. Verstappenin top 6 -sija antaa Bet365:llä kertoimen 5.00.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet-hjk-liverpool

Jarkko Nieminen – Tristan Lamasine 25.7.2015 klo 14.00 | Aamulehti Open

Vihje: Jarkko Nieminen -1,5 erää 1,44 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jarkko Niemiselle torstai oli pitkä päivä, sillä maskulainen joutui pelaamaan saman päivän aikana myös puolivälieränsä Jürgen Zoppia vastaan. Hän oli päätöserän tiebreakia häviöllä minibreikillä, mutta vei hetkeä myöhemmin neljä seuraavaa pistettä.

Nieminen oli erittäin lähellä voittaa erän Novak Djokovicia vastaan, kun pelaajat kohtasivat Ranskan Avoimissa. Itseasiassa ensimmäisen kierroksen vastustajista maskulainen oli lähimpänä erävoittoa.

Sana ammattilainen kuvaa Niemisen tilannetta erinomaisesti. Suomalainen ei lähtenyt esimerkiksi otteluun Pavlovia vastaan pelaten väärällä asenteella luullen, että kamppailuhan voitetaan joka tapauksessa, vaan Nieminen kertoi ottelun päätteeksi, että joka ottelun voittamiseen saa tehdä töitä. Jo siksi Nieminen onkin poikkeuksellinen urheilija.

Nieminen ja Lamassine eivät ole aikaisemmin kohdanneet. Jo sen takia semifinaalivastus on huomattavasti tuntemattomampi kuin Zopp. Nieminen joutui eilen illalla rajuun testiin, mutta selvitti sen. Se oli tärkeää niin hänen itsensä, fanien kuin myös turnausjärjestäjien kannalta. Lauantai pitäisi olla päivä, jolloin vettä ei pitäisi sataa. Sateen jälkeen kentät olivat raskaat ja hitaat. Nyt peliolosuhteet pitäisivät olla hieman toiset. Perusesityksellä Niemisellä ei pitäisi olla hätää.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

jvg nights

HJK – KTP 25.7.2015 klo 16.00

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK on tiukassa paikassa. Sillä on menossa todellinen härkäviikko, tärkeitä pelejä on huima määrä lyhyessä ajassa. Klubi selvitti ensimmäisen haasteensa hienosti. Latvialainen Ventspils kaatui Mestareiden liigan karsinnoissa, ja HJK jatkaa karsintojen kolmannelle kierrokselle. Karsinnat jatkuvat jo ensi viikolla, jolloin HJK kohtaa kazakstanilaisen Astanan keskiviikkona kotikentällään. Mestareiden liiga ja euroturnaukset ovat HJK:lle erittäin tärkeitä. Samalla pitäisi kuitenkin keskittyä myös Veikkausliigaan. Jos sattuisi käymään niin hassusti, että HJK epäonnistuisi kotimaan liigassa, niin saattaisi jäädä ensi kaudella Mestareiden liigan karsinnat väliin. Tämä olisi myös aikamoinen katastrofi joukkueelle, joka resurssien puolesta on aivan omassa sarjassaan Suomessa.

HJK on ollut heikossa kunnossa viime aikoina Veikkausliigassa. Joukkueen kohdalla puhuttiin jo minikatastrofista, mutta Ventspils-voitot vaiensivat nämä kritiikit. Tosiasia kuitenkin on, että HJK ei ole voittanut Veikkausliiga-ottelua sitten juhannuksen. Kesäkuun 22. päivä HJK kaatoi kotonaan Jaron 4-0. Tämän jälkeen se on napannut Veikkausliigassa kaksi tasuria ja hävinnyt kahdesti. Kehnot ottelut ovat saaneet aikaan sen, että HJK ei oikeastaan enää johda liigaa. Se on kyllä sarjataulukon kärjessä, mutta samalla pistemäärällä ja yhden ottelun enemmän pelanneena kuin RoPS. SJK:kin on iskuetäisyydellä.

Paras veto löytyy kuitenkin totals-puolelta. KTP on heikko tekemään maaleja, varsinkin vieraissa se on osunut harvoin. Kokoonpanon kierrättäminen ja se, että KTP takuulla tulee otteluun parkkeeraamalla ”bussin” maalinsa eteen saanee aikaan se, että ei HJK:kaan pääse maali-iloitteluun. Unibet antaa kertoimen 1.95 sille, että ottelussa tulee alle 2.5 maalia, siitä veto kupongille.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

jvg nights

Seattle Mariners – Toronto Blue Jays 25.7.2015 klo 05.10

Vihje: yli 6.5 juoksua, kerroin 1.71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

Toronto Blus Jaysin ja Seattle Marinersin ottelu on kovan hyökkäyksen ja erinomaisen pitcherin kohtaaminen. Blue Jaysin sisäpeli on jo neljän vuoden ajan ollut koko MLB-liigan paras, se on tehnyt eniten juoksuja. Seattle Mariners on sille kova testi, sillä sen aloittaja pitcher Felix Hernandez on yksi lajin parhaista.

Toronto tarvitsee voittoja, se on kolmen voiton päässä pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä American Leaguen toisessa wild card -paikassa on kiinni Minnesota Brewers. Toronto ajaa lujaa takaa, se on nyt voittanut kolme viimeisistä neljästä. Torstaina Toronto voitti Oaklandissa 5-2. Russell Martin on ollut kovassa kunnossa Blue Jaysin sisäpelissä. Hän on osunut seitsemän kertaa viimeisissä 11 lyöntivuorossa.

Felix Hernandez on voittanut tällä kaudella 11 ottelua ja hävinnyt viisi, hänen ERA:nsa on 2.77. Hernandez pelasi toukokuun lopulla Torontoa vastaan. Tuolloin hän pelasi loistavasti, Blue Jays sai häneltä vain yhden juoksun seitsemäsä vuoroparissa, ja Hernandez poltti kahdeksan lyöjää.

Seattle on muuten ollut tällä kaudella kehno, eikä se yllä mitenkään ehdi pudotuspeleihin. Marinersin voittosuhde on 44-52. Viimeksi se pelasi neljän ottelun sarjan Detroit Lionsia vastaan, ja voitot menivät tasan. Mariners on kyllä alisuorittanut, ehkä loppukausi on parempi.

Ottelun totals-raja on 6.5 juoksua, ja vaikka Hernandez on loistava, niin kyllä ottelussa mennään yli rajan noin kuusi kertaa kymmenestä. Kupongille siis yli 6.5 juoksua Unibetin kertoimella 1.71.

Veikkaussivut | Anssi

jvg nights

NY Mets – LA Dodgers 25.7.2015 klo 02.10

Vihje: Mets, kerroin 1.94 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Vierailija LA Dodgersin aloittava pitcher NY Metsiä vastaan on Ian Thomas, joka pelaa loistavan Zack Greinken tilalla. Ottelu on Thomasin ensimmäinen tällä kaudella, ja kaiken kaikkiaan vasta kolmas aloitus Dodgersin joukkueessa. Thomas on pelannut nyt vaihtosyöttäjänä tällä kaudella viisi vuoroparia, joissa vastustajat ovat osuneet viisi kertaa ja tehneet neljä juoksua. Thomas on antanut vapaataipaleita kolme. ERA hänellä on seitsemässä ottelussaan kaiken kaikkiaan 5.23. Thomas ei ole kummoinen pelaaja, alunperin tässä ottelussa piti siis olla Greinke, joten pitcher-osastolla Dodgersilla on aikamoinen pudotus.

Dodgers on National Leaguen länsilohkon ykkönen, mutta menestys on tullut kotikentällä. Vieraissa Dodgers on ollut kovin keskinkertainen, itse asiassa sen vierasotteluiden voittosuhde 22-25 on yksi MLB:n heikoimpia.

NY Mets taas on mainio kotijoukkue, sen voittosuhde omalla Citi Fieldillä on 32-15. Metsin aloittaja ottelussa on Jonathon Niese, joka oli loistava edellisessä ottelussaan St Louis Cardinalsia vastaan. Tuossa ottelussa Niese pelasi lähes kahdeksan vuoroparia eikä hän antanut Cardinalsille juoksuakaan. Koko urallaan Niese on ollut hankala pala Dodgersille, hän on tarjonnut palloa Dodgers-pelaajalle 117 kertaa, ja näissä lyöjä on osunut vain hieman yli 20 prosentin tarkkuudella.

Jostain syystä vetomarkkina saa Dodgersin suosikiksi. Metsillä on huimasti parempi voittosuhde kotona kuin Dodgersilla vieraissa, ja kotijoukkueella on pelissä parempi pitcher. Kupongille täytyy kyllä laittaa Mets Unibetin kertoimella 1.94.

Veikkaussivut | Anssi

jvg nights

Jarkko Nieminen – Jürgen Zopp 24.7.2015 klo 17.00 | Aamulehti Open

Vihje: Jarkko Nieminen -1,5 erää 1,66 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

Jarkko Nieminen täytti eilen 34 vuotta. Sää ei tehnyt suomalaisen eilisestä päivästä kaikista mahtavinta, sillä Nieminen kamppailun pelaamisesta ei tullut mitään. Lopulta ainoa vaihtoehto oli se, että Niemisen ja Anton Pavlovin ottelu pelattiin tänään aamulla. Niemisen ei tarvinnut esittää kentällä mitään merkittävää, sillä hänen virolaisvastustajansa oli vielä aivan liian kesy Challenger-turnaukseen.

Jürgen Zoppille pelaaminen massalla ei ole missään tapauksessa etu verrattuna Niemiseen. Virolainen pitää enemmän pelaamisesta hieman erityyppisillä alustoilla. Zopphan on erittäin kovalyöntinen pelaaja, jonka valmistautuminen Tampereen turnaukseen meni kuitenkin aivan penkin alle. Virolainen hävisi kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa Challenger-turnauksissa jo ensimmäisillä kierroksilla.

Nieminen ja Zopp pelasivat vastakkain viime vuoden Helsingin IPP Openissa. Tuolloin virolainen venyi voittoon. Niemisellehän turnaus Tampereella on viimeinen kerta, kun hänet nähdään pelaamassa Suomessa. Näin ollen niin fanien, kisajärjestäjien kuin muidenkin näkökulmasta eteneminen päätyyn saakka pitäisi olla ainoa mahdollisuus. Nieminen pelatessaan Ranskan Avoimissa oli erittäin lähellä viedä erän Novak Djokovicilta, joka on kuitenkin ATP-kiertueen suurin hallitsija. Nieminen on selkeä ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ >>

jvg nights

UFC Fight Night 26.7.2015 | UFC

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

UFC eli Ultimate Fight Night näyttää viikonloppuna taas parhaita puoliaan kun UFC Fight Night otellaan Chicagossa. Myöhään lauantai-iltana ja sunnuntaiyönä Suomen aikaa oteltavat UFC-taistot on noteerattu hyvin myös vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja kahdentoista ottelun voittajasta tulee varmasti tiukkoja vääntöjä.

Pääottelussa nähdään TJ DillashawRenan Barão. Tässä voittajasuosikkina on Dillashaw, mutta kertoimien mukaan Barãon voittokaan ei ole mahdottomuus. 1.45 – 2.75 NordicBetillä ja 1.44 – 2.65 ovat harvinaisen yksimielisiä, mutta tästä ottelusta voi lyödä vetoa useammalla eri tavalla.

Muista että kaikista näistä otteluista on tarjolla livevedonlyöntiä, joten jos väijyt matseja muutenkin niin pistä livevetoja myös kehiin jännityksen lisäämiseksi. Lisää UFC mannaa on tarjolla jo elokuun 1. päivä jolloin tarjolla on UFC 190.

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

jvg nights

Jarkko Nieminen – Anton Pavlov 23.7.2015 klo 16.00 | Aamulehti Open

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

Jarkko Niemiselle tarjotaan Tampereen turnauksen mestaruutta, sillä pahimpana haastajana pidettiin Jürgen Melzeriä, joka pelasi tiistaina karmean ottelun. Nieminenhän olisi voittanut jo vuosi sitten saman turnauksen, mutta David Goffin oli päättänyt tulla Tampereelle vieden koko kilpailun.

Nieminen on saanut levätä pahimman matkarasituksen yli ja terveenä ollessaan hänen tekemisensä varma perusta ja erinomainen liikkuminen eivät pitäisi joutua etenkään tässä vaiheessa turnausta aitoon testiin. Niemisen yksi vahvuushan on syvyyspelaaminen. Suomalaisen ei tarvitse olla samalla tavalla superagressiivinen kuten tai esimerkiksi Novak Djokovicia vastaan. Nieminen ja Djokovichan kohtasivat myös Ranskan avoimissa, jolloin suomalainen oli erittäin lähellä voittaa serbialaiselta yhden erän.

Anton Pavlov on vuonna 1995 syntynyt Virosta kotoisin oleva tennispelaaja. Pavlov on vasenkätinen pelaaja, mutta alustahan ei ole virolaisen kannalta hyvä, sillä hän pitää enemmän kovista kentistä. Kaksinpelissä virolainen on tällä hetkellä sijalla 1378.

Pavlov pelasi ensimmäisellä kierroksella Ristomatti Lannea vastaan. Ottelu kertoi paljon virolaisesta. Hänelle tarjoilemalla tarjottiin voittoa suoraan kahdessa erässä, mutta se ei millään maistunut. Toisessa erässä hän pääsi esimerkiksi syöttämään tiebreakissa voittamisesta, mutta lopulta Lanne venyi kuin venyikin toisen erän voittoon. Kolmannessakin erässä Pavlov oli etenkin alussa suurissa ongelmissa, mutta nousi lopulta syötönmurron takaa tasoihin ja lopulta ohitse.

Tampereelle on luvattu sadetta. Aikataulut voivat viivästyä. Niemiselle se ei ole ongelma. Pavlovin kohdalla tilanne voi olla toinen. ITF-kilpailuistahan siirtyminen Challenger-tasolle ei ole valtava asia, jos taidot ovat sopivat, mutta Nieminen saa pelata kauden huonoimman ottelunsa, jos hän onnistuu häviämään. Etenkin Niemisen tasoituskohteita on syytä seurata tarkkaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ>>

jvg nights

Steaua Bucuresti – Trencin 22.7.2015 klo 21.30

Vihje: Steaua, kerroin 1.65 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu Slovakiassa taisi jo ratkaista koko otteluparin. Steaua kävi nappaamassa 2-0-vierasvoiton, joten romanialaiset etenevät jatkoon ilman suurempaa sulamista. Trencin oli avausottelussa hyvin mukana ja se hallitsi jopa palloa vierailijoita enemmän. Steaua meni kuitekin menojaan, kun se onnistui iskemään kaksi osumaa alle kymmeneen minuuttiin.

Steaua pelasi erinomaisen vierasottelun, joten se on suuri suosikki myös tänään kotinurmellaan. Trencin on ollut kotimaansa liigassa erinomaisessa iskussa vieraskentällä, mutta haaste on silti tänään todella kova, kun otetaan huomioon ensimmäisen osaottelun tapahtumat.

Steaua on vahvempi joukkue, joten tässä kohteessa ei ole syytä lähteä hakemaan yllätystä. Romanialaiset onnistuivat nappaamaan 2-0-vierasvoiton, joten tänään nähdään erittäin todennäköisesti voitto myös kotona. Kotijoukkueen kerroin on painettu monessa paikassa varsin alas, mutta Unibet tarjoaa pelattavan 1.65-kertoimen kotivoitolle.

Veikkaussivut | Antti

jvg nights

FC Astana – Maribor 22.7.2015 klo 17.00

Vihje: X2, kerroin 1.76 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Astanan ja Mariborin välinen Mestarien liigan karsintaottelu on suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen, sillä otteluparin voittaja kohtaa karsintojen kolmannella kierroksella HJK:n.

Maribor lähtee vierasottelussa suojelemaan yhden maalin johtoasemaansa kynsin hampain. Joukkue on siinä mielessä hyvässä tilanteessa, että Astana ei onnistunut tekemään ensimmäisessä matsissa vierasmaalia. Mikäli Maribor onnistuu tänään maalinteossa, on Astana erittäin vaikeassa tilanteessa.

Astanan kotikenttä on vastustajille hankala paikka, mutta Maribor on lähtökohtaisesti hieman Astanaa laadukkaampi joukkue. Maribor sysäsi voitollaan suuremmat paineet Astanan niskaan, eikä vierasjoukkueen tarvitse tänään pelata maailman hienointa jalkapalloa.

Vetolapulle nappaan itse mukaan tuplamahdollisuuden X2, sillä se on kohteessa ennakkoasetelmiin nähden herkullisin vaihtoehto.

Tsekkaa koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

jvg nights

USA – Jamaika 22.7.2015 | Gold Cup

Vihje: yli 2 maalia, kerroin 1.725 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Pohjois- ja Väli-Amerikan mestaruusturnauksen Gold Cupin välierissä kohtaavat USA ja Jamaika. Jamaika selvitti edellisellä kierroksella Haitin 1-0, ja USA kukisti komeasti Kuuban 6-0. Vedonlyöntimarkkina on tukevasti USA:n puolella. Neljännesfinaalien rökälevoitto sekä se, että USA on turnauksen isäntämaa ja hallitseva mestari ovat laskeneet sen jatkoonpääsykertoimen vain noin 1.20:een.

USA:n joukkue on joka osa-alueella turnauksen ehdotonta kärkeä. Kärkimies Clint Dempsey teki Kuubaa vastaan hattutempun, ja tämä nosti hänet turnauksen maalipörssissä vankasti kärkeen. USA:lla on muitakin taitavia kärkimiehiä, kuten Alkmaarissa pelaava Aron Johannsson ja LA Galaxyn Gyasi Zardes. Kaiken kaikkiaan USA on tehnyt turnauksen neljässä ottelussa yhteensä kymmenen maalia. Jenkkien puolustus on päästänyt vain kaksi, yhden Hondurasia ja yhden Panamaa vastaan.

USA:n suosikkiasema on kyllä perusteltu, ja se varmaan sanelee ottelun kulun. USA pitänee palloa ja jauhaa etsien maalipaikkoja. Jamaikan osa on puolustaa ja käyttää omat paikkansa tehokkaasti. USA:n suorasta voitosta saisi kertoimen 1.40, ja kyllä se on mestaruusturnauksen välieräottelussa aivan liian vähän. Vanhan vedonlyöjän totuus on, että loppuottelussa kannattaa pelata suurempaa kerrointa. Miksei tämä pätisi välierässäkin, mutta hankala on löytää perusteluja Jamaikan pelaamiselle. Isäntämaa-USA on kuitenkin luokkaa parempi joukkue. Ottelusta odotetaan vähämaalista, ja siihen voisi iskeä. Bet365 antaa kertoimen 1.725 sille, että ottelussa tulee yli kaksi maalia. Siihen laitetaan lantti, tasan kahdella maalilla rahat saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

HJK – Ventspils 21.7.2015  klo 19.00 | Mestareiden liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.91 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK lähtee hyvistä asemista Mestareiden liigan karsintojen toiseen osaotteluun latvialaista Ventspilsiä vastaan. Klubi nousi ensimmäisessä osaottelussa viimeisen vartin aikana 0-1 -tappiolta 3-1 -voittoon. Mainio vartti pelasti paljon. HJK jatkaa karsintoja ilman täydellistä katastrofia, ja samalla se saa ainakin neljä euro-ottelua lisää sekä hyvän mahdollisuuden jatkaa euroturnauksen lohkovaiheeseen. Kumpikaan joukkueista ei pelannut viime viikonloppuna, joten ne jatkavat suoraan siihen mistä viikko sitten jäätiin.

Ottelun kulku määräytyy aikalailla ensimmäisen ottelun tuloksen perusteella. Ventspils tarvitsee vähintään kolme maalia jatkopaikkaan, eli sen on hyökättävä. Pelkkä kyttäily ja vastaiskut eivät mitenkään voi tuoda kolmea maalia, joten latvialaiset lähtevät otteluun aktiivisesti. Joukkue on pelannut kotimaansa sarjassa hyökkäävää peliä, joten aivan oudolla pelisysteemillä se ei lähde otteluun.

HJK on suursuosikki ottelun voittajaksi, esimerkiksi Unibet antaa sen voitosta vain kertoimen 1.33. Kerroin on aivan liian pieni, HJK ei tarvitse voittoa, sille riittää vaikka pieni tappio. Se ei lähde hakemaan voittoa edes pienellä riskillä, jos ottelu on tasan vielä toisella puoliajalla. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta hyvän kertoimen 1.91. Vaikka Ventspils tarvitsee maaleja, niin HJK ei, ja eiköhän se ole HJK joka kotikentällä määrää ottelun temmon ja kulun.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

jvg nights

Colorado Rockies – Texas Rangers 21.7.2015 | MLB

Vihje: Rangers, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Texas Rangersin aloittava pitcher Colorado Rockiesia vastaan on Nick Martinez. Heinäkuun alussa Martinez lähetettiin alasarjoihin, mutta eipä hän siellä kauaa pelannut. Martinezin paluu pääsarjaan on hankalassa paikassa Coloradon Coors Fieldillä, Rockies ei ole ollut Martinezille helppo vastus. Hänellä on nyt kolmen tappion putki Coloradoa vastaan.

Martinez oli heikossa kunnossa ennen kuin Texas lähetti hänet alasarjan Round Rockiin. Hänellä oli kolmesta viimeisestä Rangers -ottelusta ERA 6.27. Viimeinen ottelu oli Baltimorea vastaan, tuossa Martinez antoi neljä juoksua alle seitsemässä vuoroparissa. Kaiken kaikkiaan Martinezin ERA tältä kaudelta on 3.43. Tämä johtuu siitä, että hänen ERA:nsa oli huhtikuun neljässä ottelussa loistava 0.35. Alasarjassa Martinezin ERA oli 4.50. Huhtikuun loistavat ottelut osoittivat, että kyllä Martinezissa on potentiaalia, kunhan se vaan tulee esille.

Rangers ja Rockies ovat tällä kaudella liigan kehnompaa sakkia, kummallakin on negatiivinen voittosuhde. Texasin lukemat ovat 43-48 ja Coloradon 39-51. Texas on oikeastaan kaikkien MLB-experttien power rankingeissa paljon Coloradoa ylempänä, joten lyödään veto Rangersin puolesta. Texas saa Bet365:ltä kelpo vieraskertoimen 2.05, sen voi laittaa lapulle.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

SJK – HIFK 19.7.2015  klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.70 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjanmaan ylpeys Seinäjoen JK kohtaa Veikkausliigassa kotikentällään Helsingin kulttijengi HIFK:n. Tähän mennessä SJK on hieman alisuorittanut, ja HIFK selvästi ylisuorittanut. SJK on sarjataulukon kolmantena HJK:n ja RoPS:n kannassa. Kauden alla SJK arvioitiin selvästi HJK:n ykköshaastajaksi, joten kolmossija on tason lasku. Samaten putoaminen Eurooppa-liigan karsinnoissa islantilaiselle Hafnarfjördurille oli selvä pettymys seinäjokisille.

HIFK taas on komeasti sarjan kuudentena, vaikka sen arvioitiin olevan tiukasti putoamistaistoissa mukana. IFK:lla on vielä tilillään kaksi hienoa tasuria paikallisotteluista suurta ja mahtavaa HJK:ta vastaan. HIFK on ollut aikamoinen tasapelijoukkue viime aikoina, kahdeksasta viimeisestä ottelusta se on pelannut viisi tasan. Näistä neljä on päättynyt 1-1, ja yksi maalittomana.

Unibet antaa SJK:lle voittokertoimen 1.50, ja kyllä se on liian vähän. SJK:n pitääkin olla selvä suosikki, mutta nyt vetomarkkina painaa sitä liian alas. IFK:n pelaaminenkaan ei oikein maistu, joten kaivetaan veto totals-luvuista. Alle 2,5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.70, ja se kelpaa kupongille. SJK pelaa puolustuksen kautta, ja samaten ainakin vieraissa HIFK.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

veikkaushuone

Haiti – Jamaika 19.7.2015  klo 03.00 | Gold Cup

Vihje: Jamaika jatkoon, kerroin 1.55 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Pohjois- ja Keski-Amerikan mestaruusturnauksen Gold Cupin neljännesfinaaleissa Jamaikan Reggae Boyz kohtaa Haitin. Jamaika selvitti alulohkon ilman tappioita. Ensin se pelasi 2-2 -tasapelin Costa Ricaa vastaan, ja tämän jälkeen kaatoi Kanadan ja El Salvadorin kummatkin 1-0. Costa Rica oli viime kesän MM-kisoissa loistava, joten se että Jamaika voitti oman karsintalohkonsa kertoo siitä, että joukkue on kunnossa. Haiti aloitti oman turnauksensa 1-1 -tasapelillä Panamaa vastaan. Tämän jälkeen se hävisi USA:lle 0-1, ja voitti viimeisessä ottelussa Hondurasin yllättäen 1-0. Hondurasin voitto taas kertoo, että Haitikin on iskussa.

Jamaika on selvä suosikki. Sen miehistö on kovempi ja se on pelannut paremman turnauksen tähän saakka. Unibet antaa Jamaikan voitosta kertoimen 2.25, Haitin voitosta saisi 3.50. Jatkoonpääsystä Jamaika antaa kertoimen 1.55, ja sen voi laittaa vedoksi asti. Haitin tiukka puolustus on varmasti hankala Jamaikalle, mutta mitä pidemmälle peli etenee, sitä enemmän Jamaika hallitsee. Ja kyllä se yksi virhe sieltä tulee Haitille.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

veikkaushuone

Rijeka – Aberdeen 16.7.2015 | Eurooppa-liiga

Vihje: tasapeli, kerroin 4.60 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Eurooppa-liigan karsintakierroksella ovat vastakkain Kroatian liigan viime kauden kakkonen Rijeka sekä Skotlannin liigan kakkonen Aberdeen. Rijeka on jo aloittanut Kroatian liigan. Se pelasi ensimmäisen sarjapelin Zapresicia vastaan maalittomana tasapelinä. Rijeka on varmasti pidemmällä valmistautumisessaan kuin Aberdeen, jonka kausi ei ala vielä moneen viikkoon. Harjoituskaudella kumpikin pelasi hyvin. Rijeka voitti neljä harjoitusottelua selvillä maalieroilla, mutta vastukset eivät olleet häävejä. Aberdeen ei myöskään ole harjoituskaudella hävinnyt, mutta kyllä sekin on pelannut heikompiaan vastaan.

Rijeka oli viime kaudella mukana Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Se pudotti viime vuonna karsintakierroksilla Unkarin Ferencvarosin, Islannin Vikingurin sekä Moldavian Sheriffin, joten sillä on kyllä hyvät mahdollisuudet Aberdeenia vastaan.

Rijeka on kotikentällään selvä suosikki. Bet365 antaa sen voitosta vain 1.40. Tämä on kyllä aivan liian vähän, vaikka Rijeka varmaan onkin joukkueista parempi. Tsapeli antaisi hyvän kertoimen 4.60, ja melkein sitä on pienellä kokeiltava. Kauden alussa joukkueiden voimasuhteissa on vielä aikalailla epävarmuutta, ja sen turvin tasurin voi pienellä laittaa kupongille. Eiköhän Aberdeen veny tasapeliin useammin kuin 22 kertaa sadasta.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi
BET365 SIVUILLE TÄSTÄ » 

Meksiko – Trinidad & Tobago 16.7.2015 | Gold Cup

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2,60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Meksiko ja Trinidad ja Tobago pelaavat Gold Cupin kolmannella ottelukierroksella. Meksiko voitti ensimmäisessä ottelussaan Kuuban komeasti 6-0 ja toisessa se pelasi maalittoman tasapelin Guatemalan kanssa. Trinidad ja Tobago on voittanut molemmat ottelunsa. Ensin meni nurin Guatemala 3-1 ja sitten Kuuba 2-0. Meksiko tarvitsee siis voiton noustakseen C-lohkon kärkeen ennen pudotuspelejä.

Meksikon tasapeli Guatemalan kanssa oli sen verran heikko esitys, että valmentaja Herrera varmaan vaihtaa aloituskokoonpanoa. Puolustuksen Moreno ja kärkimies Chicharito ovat ainakin sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Trinidadilaisten hyökkäyspeli on ollut hyvässä iskussa, viisi tehtyä maalia kahdessa ottelussa on hyvä merkki. Joukkue varmaan lähtee melko hyökkäävästi Meksikoakin vastaan, jatkopaikka on jo varma ja hyökkääminen on sujunut, siitä on hyvä jatkaa. Trinidad ja Tobago tuskin vaihtaa aloituskokoonpanoaan, valmentaja Hartilla ei edes ole vaihtopenkillä kovin hyviä korvaajia aloituskokoonpanolle. Maalivahti Williams on loukkaantuneena sivussa ja keskikentän Boucaud on pelikiellossa, muuten mennään varmaan tutulla aloituspermanentilla.

Vedonlyöntimarkkina on laittanut totals-rajan 2.5 aikalailla tasaväkiseksi. Ottelun maaliodotusarvo on kyllä enemmän kuin 2.5. Meksikon kuusi maalia Kuubaa vastaan ja trinidadilaisten hyvä hyökkäyspeli antavat odottaa maaleja. Laitetaan kupongille yli kolme maalia Unibetin kertoimella 2.60, tasan kolmella lantit saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betway-tour-defrance shortcode=”betway-tour-defrance”]

Ventspils – HJK 14.7.2015 | Mestareiden liiga

Vihje: Ventspils +0, kerroin 2.425 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

HJK haluaa Euroopan kentille vähintään yhtä paljon kuin se haluaa voittaa Veikkausliigan. Klubi on jo niin suuri joukkue Suomen kentille, että urheilulliset haasteet ja taloudellinen menestys on haettava mieluummin UEFA:n liigoista. Viime kauden pääsy Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen näytti, että hyväkuntoinen HJK on ansainnut paikkansa muiden eurooppalaisten joukkoon.

Ottelu on ehdottomasti HJK:n kauden tärkein. Klubi on karsinnoissa mukana suoraan toiselta kierrokselta. Voitto tarkoittaisi vähintään neljää lisäottelua, ja kahta otteluparia, jonka voittaja veisi joko Mestareiden liigaan tai Eurooppa-liigaan.

HJK aloittaa Mestareiden liigan karsinnat Latviassa Ventspilsia vastaan. Karsintojena aloitus tulee hieman kehnoon paikkaan Klubin kannalta, joukkue on ollut viime aikoina alamaissa. Kuntohuippua takuulla haettiin heinäkuun puoliväliin, mutta tämä ei nyt aivan onnistunut. HJK:n edellinen ottelu oli viime viikon perjantaina, jolloin se hävisi Veikkausliigan kärkiottelussa RoPS:lle vieraissa 1-2. HJK:n edellinen voitto on juhannuksen tienoilta, jolloin se voitti kotonaan Jaron 4-0.

HJK:sta on tehty selvä suosikki otteluun. Vieraskentälläkin Klubi saa esimerkiksi Bet365:ltä kertoimen 2.20. Se on liikaa, HJK on kuitenkin alamaissa ja varmasti pelaa hyvin varovaisesti ensimmäisen osaottelun. Paras veto on Ventspils +0 Bet365:n kertoimella 2.425, tasurilla saa rahat takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Vihje: Inter +0, kerroin 1.71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Uusi viikko polkaistaan Veikkausliigassa käyntiin heti mielenkiintoisella ottelulla, kun Inter ja IFK Mariehamn iskevät yhteen Turussa. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta, sillä Inter on neljäntenä ja IFK viidentenä. Edessä on tärkeä kamppailu, sillä joukkueiden välillä on piste-eroa vaivainen yksi piste.

Ottelun ennakkoasetelmat puhuvat vahvasti tasapelin puolesta. Rohkeimmat voivatkin iskeä lapulle tasapeliä, josta muun muassa Unibet tarjoaa kerrointa 3,25. Tasapelin pelaaminen on kuitenkin hieman liian riskialtista, joten omalta vetolapultani löytyy Inter+0, jossa tasapeli palauttaa panoksen.

Inter on ollut kotikentällään loistavassa iskussa ja kolme edellistä kotimatsia on päättynyt voittoihin. Interin kokoonpanosta puuttuu muun muassa Eric Matoukou ja Vahid Hambo, mutta joukkue saa silti jalkeille vahvan avauksen. IFK on sarjan toiseksi paras vierasjoukkue, mutta puolet sen vierasotteluista päättyy tasapeliin. Kotiedun takia lapulle siis Inter +0.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betway-tour-defrance shortcode=”betway-tour-defrance”]

Novak Djokovic – Roger Federer 12.7.2015 klo 16.00 | Wimbledon

Vihje: Yli 43,5 peliä 1,85 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Wimbledonissa Novak Djokovic on ollut vakuuttava neljännen kierroksen ottelua lukuunottamatta. Tuolloin Etelä-Afrikan Kevin Anderson onnistui voittamaan kaksi ensimmäistä erää. Pitkissä otteluissahan Djokovicilla onkin varaa heikkoihin alkuihin. Lopulta serbialainen onnistui viemään voiton Andersonista viidennen erän päätteeksi.

Djokovic hävisi ennen viime vuoden Wimbledonin loppuottelua paljon suurten turnauksien loppuotteluita. Edellisessä Wimbledonin loppuottelussa serbialainen pelasi verkolla jopa yllättävän vähän. Viime vuoden loppuottelussahan Djokovic syötti huonommin verrattuna tämän päiväiseen vastustajaansa. Hänen syöttöhän toimi täysin eri tavalla semifinaalissa kuin hänen vastustajallaan Richard Gasquetilla, sillä ranskalaisen ykkössyöttöprosentti oli vain 51.

Roger Federer on yhä edelleen huipulla. Sveitsiläinen tietää kokeneena pelaajana, että miten paras viidestä -systeemillä pärjätään Djokovicia vastaan. Viime vuoden loppuottelussa sveitsiläinen pelasi taktisesti erinomaisesti. Federerillähän on alla voitto Djokovicin tapaisesta pelaajasta Andy Murrayn kaatuen suoraan kolmessa erässä. Ykkössyötöllään sveitsiläinen voitti pisteistä peräti 84 prosenttia.

Jos jollain alustalla Federer voittaa Djokovicin todennäköisimmin, kyseessä on nurmialusta. Djokovic ei pääse tällä alustalla aivan yhtä vahvasti dominoimaan omalla pelillään, vaan sveitsiläinen on kaikkein omimmillaan ruoholla. Nurmella pallon pomppu on erittäin matala. Silloin on vaikeaa puolustaa pelaajia vastaan, jotka hyökkäävät erinomaisesti ja monipuolisesti. Lienee jo tässä vaiheessa selvää, että Federer haluaa pitää pisteitä mahdollisimman lyhyinä.

Djokovic ja Federer tuntevat toisensa pelityylit niin vahvasti, että kumpikaan ei pysty sinänsä yllättämään toista. Etenkin Federerin syöttäminen on valtavassa roolissa. Lisäksi sitä ei voi korostaa liikaa, että kuinka sveitsiläinen onnistuu pitämään pisteitä lyhyenä. Vedonlyömtimielessä on syytä lähteä hakemaan ratkaisua pitkän kaavan mukaan. Federerin hyökkääminen nurmella on parhaimmillaan, kun taas Djokovicin on luotettava vahvaan takakenttäpeliinsä. Täyden viiden erän vääntö olisi kaikkien mieleen.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams – Garbine Muguruza 11.7.2015 klo 16.00 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,59 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams lähtee hurjasta tilanteesta vuoden 2015 Wimbledonin loppuotteluun. Yhdysvaltalainen metsästää nimittäin jo vuoden kolmatta Grand Slam-mestaruuttaan. Williams voitti mestaruuden niin Australian Avoimissa kuin myös Ranskan Avoimissa. Williamsillahan on erinomainen mahdollisuus voittaa vuoden aikana kaikki neljä Grand Slam-turnausta, sillä US Openinkin yhdysvaltalainen on voittanut kuudesti.

Semifinaalissa Williams kohtasi sen pelaajan, joka olisi voinut lyödä vielä kapuloita yhdysvaltalaisen mestaruusrattaisiin. Hän oli Venäjän Maria Sharapova, joka jäi kuitenkin täysin jyrän alle. Koko kamppailun kulusta kertoo varsin selkeästi se, että Sharapova ei pystynyt hankkimaan ainuttakaan murtopalloa, kun taas Williams sai murtomahdollisuuksia peräti yhdeksän kappaletta.

Garbine Muguruza pelaa ensimmäistä kertaa Grand Slam-turnauksen loppuottelussa. Koskaan aikaisemmin espanjalaista ei ole siis nähty suuren turnauksen loppuottelussa. Muguruza on lyönyt itsensä läpi viime ja tällä kaudella. Muguruzahan ei ole hassumpi nelinpelaaja, sillä hän on voittanut urallaan jo kolme WTA-turnausta nelinpelissä.

Muguruzalle pelaaminen loppuottelussa ei ole täysin uutta, sillä hän on voittanut urallaan pienempiä turnauksia, mutta Grand Slam-turnausten loppuottelut ovat täysin eri asia. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun ensikertalainen jännittäisi ja hermoilisi itsensä ulos ottelusta. On hyvin mielenkiintoista nähdä, että miten rohkea ja agressiivinen Muguruza tulee olemaan jo heti kamppailun alussa. Espanjalainen tunnetaan kuitenkin varsin agressiivisenä pelaajana.

Williams ja Muguruza ovat pelanneet aikaisemmin kolmesti vastakkain, ja vain kerran tämän päivän vastustaja on onnistunut yhdysvaltalaisen voittamaan. Muguruzalta mitään pois ottamatta hänen valmistautuminen Wimbledoniin ei sujunut erikoisen hyvin, sillä Birminghamissa hän hävisi jo ensimmäisellä kierroksella ja Eastbournessa toisella kierroksella. Williamsin tulivoima, poikkeuksellisen vahva syöttötyöskentely sekä valtava kokemus tekevät hänestä suuren ennakkosuosikin.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic – Richard Gasquet 10.7.2015 klo 15.00 | Wimbledon

Vihje: Novak Djokovic -2,5 erää 1,63 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic kaatoi puolivälierässä Marin Cilicin suoraan kolmessa erässä. Serbialainen pelasi jo huomattavasti enemmän omalla tasollaan Ciliciä vastaan verrattuna otteluun Kevin Andersonia vastaan. Pelaajien välille suurin ero syntyi ykkössyöttöprosenteissa, sillä Djokovicin ykkössyöttöprosentti oli 72, kun taas Cilicin juuri ja juuri 50:nen paremmalla puolella.

Ennen Wimbledonin käynnistymistä tuskin kukaan oletti, että Richard Gasquet nähtäisiin turnauksen semifinaalivaiheessa. Gasquet on voittanut tämän vuotisessa kilpailussa esimerkiksi Grigor Dimitrovin. Puolivälierässä hän kaatoi puolestaan Stanislas Wawrinkan. Kamppailu oli kuitenkin etenkin fyysisesti äärimmäisen raskas.

Gasquetin suurin ongelma löytyy hänen liikkumisestaan, sillä se on erittäin puutteellista. Toisekseen ranskalaisella ei ole voimatenniksen aseita, joilla voitaisiin Djokovic lyödä ulos kentältä. Peruslyöntipelissä Gasquet ei paras viidestä -pelisysteemillä pärjää.

Djokovic ja Gasquet pelasivat vastakkain Wimbledonin alla näytösturnauksen ottelussa, jolloin ranskalainen onnistui viemään serbialaiselta erän. Valitettavasti se oli vain näytösturnausta. Djokovicille tarjotaan loistavia kertoimia sille, että kamppailu ratkeaa suoraan kolmessa erässä. Gasquet pelasi jo fyysisestikin niin raskaan ottelun Wawrinkaa vastaan, että nostamme esille serbialaisen voiton ilman ainuttakaan erätappiota.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

Andy Murray – Roger Federer 10.7.2015 klo 17.30 | Wimbledon

Vihje: Yli 42,5 peliä 1,72 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Andy Murrayta pidetään Wimbledonin suurimpana mestarisuosikkina heti Novak Djokovicin jälkeen. Iso-britannialainen voitti Wimbledonin vuonna 2013. Viime kausihan oli monella tavalla Murraylle vaikea, mutta tänä vuonna hän on voittanut otteluita enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Murrayn massakeväässä oli paljon erittäin hyviä asioita. Massa on ollut aikaisemmin iso-britannialaiselle se heikoin alusta, mutta hän kamppaili tämän vuoden Ranskan Avointen semifinaalissa täydet viisi erää Novak Djokovicin kanssa. Ruohollehan siirryttäessä Murrayn suoraviivaiset peruslyönnit, alakierteet sekä sivukierteinen syöttö toimivat paremmin kuin muilla alustoilla.

Murray kaatoi viimeksi Vasek Pospisilin suoraan kolmessa erässä, vaikka ykkössyöttöprosentti ei ollut erikoisen korkea. Molemmat pelaajat voittivat kuitenkin ykkössyötöillään lähteneistä pisteistä noin 80 prosenttia.

Roger Federer on selvittänyt tiensä jälleen Wimbledonissa neljän parhaan joukkoon. Sveitsiläinenhän on nurmella ongelmissa sellaisia pelaajia vastaan, joilla on suuria voimatenniksen aseita. Murray ei kuitenkaan pysty vain lyömään sveitsiläistä ulos kentältä, sillä hänellä ei ole aivan sellaisia pelillisiä ominaisuuksia.

Federer on ollut Murraylle vaikea vastustaja. Pelaajien viidestä edellisestä keskinäisestä vain kerran voitto on mennyt iso-britannialaisen eduksi. Edellisellä kierroksella Gilles Simonia vastaan sen toisessa erässä Federerin ykkössyöttöprosentti oli 85, mutta viimeiseksi jääneessä erässä vain noin 60 prosenttia. Koska Murray on erinomainen syötönpalauttaja, sveitsiläisen tulee olla erittäin agressiivinen. 

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

RoPS – HJK 10.7.2015 | Veikkausliiga

Vihje: tasapali, kerroin 3,25 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

 

Veikkausliigan kärkiottelu pelataan Rovaniemellä, kun HJK matkaa RoPS:n vieraaksi. Klubin kärkipaikka oli jo melkein ”kirkossa kuulutettu”, mutta rovaniemeläisten menestys on ollut yllätys. Rovaniemi saattaa oikeastaan olla tällä hetkellä sarjan varsinainen ykkönen, sillä se on pelannut kaksi ottelua HJK:ta vähemmän ja pisteitä sillä on neljä vähemmän. Ottelussa vihitään käyttöön Rovaniemen uusi jalkapallokatsomo, joten nyt on pohjoisessa jalkapallohuuma kuumimmillaan.

HJK on ollut vaisu viime aikoina. Sen edellinen voitto oli kesäkuun puolvälistä, jolloin Jaro kaatui 4-0 Helsingissä. Edellinen peli oli tiukka paikalliskamppailu HIFK:ta vastaan, ja tuossa ottelussa pieni IFK venyi lopulta 1-1 -tasapeliin. HJK:n suunnitelmia vielä sotkee se, että joukkue pelaa jo muutaman päivän päästä Mestareiden liigan karsintaottelun latvialaista FK Ventspilsiä vastaan.

RoPS on kymmenen ottelun kuntopuntarissa liigan ykkönen. Se ei ole hävinnyt sitten toukokuun lopun MIFK-ottelun. Viime maanantaina se jäi Kotkassa maalittomaan tasapeliin, peli oli ollut melko hyvätasoinen vaikka maaleja ei oltukaan tehty.

RoPS ja HJK ovat pelanneet tänä vuonna vastakkain jo peräti neljä kertaa. Liigacupissa HJK ensin voitti Oulussa 2-0 ja helsingin Talissa pelattiin tasan. Joukkueet kohtasivat Liigacupin finaalissa, ja silloin päästiin jo ulkokentälle. HJK vei Liigacupin finaalin 2-0. Veikkausliigan avauksessa HJK oli taas parempi. Se voitti Rovaniemellä 3-1.

Klubi saattaa kierrättää pelaajiaan, Ventspils -ottelu on sen verran tärkeä. Kokoonpano selviää vasta ottelun alla. Varmuudella HJK:n joukkueesta ovat sivussa Nikolai Alho, Formose Mendy sekä IFK-ottelussa kolhun saanut Veli Lampi.

Unibet tekee HJK:sta selvän suosikin, sen voitosta saa kertoimen 2.30. Lähestyvä Ventspils-ottelu sekä Klubin alavire tekevät tasapelikertoimesta 3.25 houkuttelevat. Rovaniemi osaa puolustaa, edellisen kerran se on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia huhtikuun lopulla. Kupongille Unibetin tasapelikerroin 3.25.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

UFC 189. 12.7.2015 | UFC

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

UFC eli Ultimate Fighting Championship on ehtinyt jo osaan numero 189. Massiivisella Las Vegasin MGM Grand Garden Areenalla nähdään tulevana viikonloppuna iso joukko huikeita taistoja ja ilta huipentuu otteluun Chad Mendes vs. Conor McGregor.

Kertoimien mukaan McGregor on ottelun suosikki (1.67 – 2.20, Unibet), mutta kun kyse on taistelu-urheilusta, mitä tahansa voi oikeasti tapahtua. Tästä ottelusta on luonnollisesti eniten vedonlyöntikohteita ja vetoa pääsee lyömään mm. siitä, montako erää ottelussa otellaan, millä tavalla ottelu voitetaan ja tietenkin kumpi ottelun voittaa.

Ennen pääottelua nähdään myös mielenkiintoinen ottelu Robbie LawlerRory MacDonald, (Unibet 2.40 – 1.53), jossa nähdään kunnon USA – Kanada maaottelua. Välisarjan mestari Robbie ”Ruthless” Lawler kohtaa haastaja Rory ”Red King” MacDonaldin. Kertoimien mukaan haastaja olisi ottelussa ennakkosuosikki, miten on sinun mielestäsi?

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

betsson tennis riskitön

 

Garbine Muguruza – Agnieszka Radwanska 9.7.2015 klo 15.00 | Wimbledon

Vihje: Yli 21,5 peliä 1,72 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Garbine Muguruza on pelaamassa fantastista turnausta. Muguruza on aikaisemmin ollut parhaimmillaan Wimbledonissa vain toisella kierroksella, joten espanjalainen on pelaamassa elämänsä parasta nurmiturnausta.

Muguruza kaatoi edellisellä kierroksella Timea Baczinskyn suoraan kahdessa erässä. Espanjalaisen ykkössyöttöprosentti oli selkeästi heikompi kuin sveitsiläisellä, mutta ykkössyötöillä lähteneistä pisteistä Muguruza voitti yli 70 prosenttia ja toisekseen hän oli murtopalloissa erinomainen. Koko ottelussa espanjalainen onnistui hankkimaan neljä murtopalloa hyödyntäen niistä kolme.

Agnieszka Radwanska on ollut parhaimmillaan Wimbledonissa peräti loppuottelussa. Puolalaisen ongelma on se, että hän on hentorakenteinen. Se tarkoittaa, että kun vastaan asettuu esimerkiksi Serena Williams, puolalainen on pulassa. Toisaalta Radwanskan muut ominaisuudet korvaavat hänen heikkoutensa. Puolalainen on erittäin kova taktikko, joka on itseasiassa tällä hetkellä yksi WTA-kiertueen kovakuntoisimpia pelaajia. Wimbledonissa 26-vuotias pelaaja on hävinnyt tasan yhden erän ja ennen nurmikauden huipennusta hän eteni Eastbournessa aina loppuotteluun saakka.

Agnieszka Radwanskan syöttö ei ole ase, mutta kahdella edellisellä kierroksella hän on saalistanut ykkössyötöillään lähteneistä pisteistä yli 70 prosenttia. Radwanskassa on paljon samanlaisia ominaisuuksia kuin Muguruzan edellisissä vastustajissa ja odotusarvoltaan tiedossa onkin hyvin tasainen kohtaaminen. Muguruzahan on voittanut jo sellaisia puolustuspelaajia, joilla ei ole voimatenniksen aseita. Hankalaa on tarjota näin tasaiseen otteluun selkeää ennakkosuosikkia.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

Serena Williams – Maria Sharapova 9.7.2015 klo 16.30 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,67 Unibet 

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams on naisten tenniksessä omaa luokkaansa. Oikeastaan muutama yksittäinen haastaja voi hyvänä päivänä pitää yhdysvaltalaista tiukoilla, mutta hänen voimatennis yhdistettynä poikkeuksellisen vahvaan syöttötyöskentelyyn tarkoittavat sitä, että haastajat ovat vähissä. Yhdysvaltalainen pystyy lyömään vastustajia ulos kentältä ihan eri tavalla kuin suurin osa muista.

Williams oli Ranskan Avoimissa monessa ottelussa suurissa ongelmissa, mutta yhdysvaltalainen pelasi itsensä kuiville kerta toisensa jälkeen. Williamsin ykkössyöttöprosenttihan edellisellä kierroksella Victoria Azarenkaa vastaan ei yltänyt 70 prosentin tasolle, mutta hän voitti ykkössyötöllä lähteneistä pisteistä 80 prosenttia. Toisekseen kakkossyötöillä lähteneistä pisteistä hän voitti lähes puolet kovemmalla prosentilla kuin valko-venäläisvastustaja.

Maria Sharapova ei pelannut ennen Wimbledonia ainuttakaan lämmittelyturnausta. Sharapova ei ole hävinnyt vielä Wimbledonissa kuin yhden erän, mutta edellisellä kierroksella Coco Vandevegheä vastaan venäläinen oli lähellä sortua. Sharapovan suurin ongelmahan löytyi tutusta asiasta, sillä kaksoisvirheitä syntyi aivan liikaa. Samoin hänen vastustajansakin teki kaksoisvirheitä paljon. Toisaalta Vandeveghe ei pystynyt rankaisemaan niistä, sillä murtopalloissa yhdysvaltalainen onnistui heikolla prosentilla.

Sharapova on ollut Williamsia vastaan valtavissa ongelmissa, sillä venäläinen on voittanut yhdysvaltalaisen edellisen kerran vuonna 2004. Pelaajien 12 edellistä kohtaamista ovat päättyneet Williamsin voittoon niin, että Sharapova on voittanut yhteensä yhden erän. Lähtökohtaisesti venäläisen ongelmat puolustuspelaamisessa, liikkumisessa ja epävarmassa syöttötyöskentelyssä tekevät sen, että vaikeaa olisi nähdä häntä tälläkään kerralla yllättämässä Williamsia.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

FH Hafnarfjördur – SJK 9.7.2015  klo 22.15 | Eurooppa-liiga

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2.23 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

 

Seinäjoen JK on kovan paikan edessä Eurooppa-liigan karsinnoissa. Se hävisi kotikentällään islantilaiselle FH Hafnarfjördurille 0-1, ja nyt tarvittaisiin voitto hankalassa vierasottelussa. Kotiottelu oli paha pettymys seinäjokisille, joukkue on ollut viime vuosina sen verran kovassa nosteessa, että Pohjanmaalla takuulla odotettiin jatkopaikkaa seuraavalle kierrokselle. Ensimmäisessä ottelussa suuri ongelma SJK:lle oli se, että ottelu piti pelata Helsingin Sonera Stadiumilla, sillä Seinäjoelta ei löydy UEFA:n säännöt täyttävää kenttää. Tämä puute korjautuu lähivuosina, mutta vielä tulevasta, hienosta jalkapallostadionista ei ollut apua. Sonera Stadiumilla pelataan keinonurmella, ja se oli SJK:lle outo. Tämä takuulla vaikutti jossain määrin peliin.

Islantilaiset pelasivat Helsingissä superpuolustavalla taktiikalla, ja tällä kertaa se onnistui. Hafnarfjördur haki maaleja vain vastaiskuilla. SJK piti palloa huomattavasti enemmän kuin islantilaiset. Toisella puoliajalla vastaiskun jälkeen Hafnarfjördur sai vapaapotkun hyvästä paikasta, ja joukkueen paras maalintekijä, skotlantilainen Steven Lennon paukautti pallon muurin läpi maaliin. Laukaus oli ottelun ensimmäinen SJK:n maalia kohti. Islantilaisten päävalmentaja Gudjönsson totesi ottelun jälkeen, että SJK oli parempi ja että heillä oli suuria ongelmia, joskin puolustaminen onnistui hyvin.

Kotijoukkue on luonnollisesti kahden melko tasaisen joukkueen ottelussa suosikki. Unibet antaa islantilaisten voitosta kertoimen 2.00, se lienee aika lailla kohdallaan. Vähämaalista peliä odotetaan, mutta silti tästä löytyy pelattavaa. Unibet antaa kertoimen 2.23 sille, että maaleja tulee alle kaksi. Tästä peli kupongille, tasan kahdella maalilla panokset saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

[betssontennis shortcode=”betssontennis”]

FH Hafnarfjordur – SJK 9.7.2015 klo 22.15 | Eurooppa-liiga

Vihje: Alle 2,5 maalia, 1,80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

Eurooppa-liigan ensimmäinen karsintakierros jatkuu torstaina. Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa toiseen osa-otteluun Islantiin 1-0 tappioasemasta. SJK oli avausosassa pelillisesti niskan päällä, mutta seinäjokelaisten tehottomuus hyökkäyspäässä johti lopulta avausottelun tappioon.

Erityisen vaikeaa SJK:lla on ollut vierasmatkoilla, sillä kahdeksasta Veikkausliigan vierasottelustaan SJK on voittanut vain kaksi. Vierasmatkat ovat euro-otteluissa vielä raskaampia, joten helpolla seinäjokelaiset eivät pääse torstainakaan. SJK:n puolustuspeli on kuitenkin toiminut totutun vahvasti, joten siihen joukkue tuskin kaatuu toisen osaottelun vierasmatkallaan. Sekä FH että SJK perustavatkin pelinsä tiiviin joukkuepuolustuksen varaan, vaikka SJK onkin joukkueista selkeästi hyökkäävämpi ryhmä.

Kotijoukkue FH:lle riittää ottelusta mainiosti tasapelituloskin, joten se lähtenee toiseenkin osaotteluun jälleen todella varovaisella pelitaktiikalla. Ennakoitavissa on avausottelun tapaan erittäin vähämaalinen ottelu, joten vedonlyönnin kannalta parhaat pelivalinnat löytyvät ottelun maalimääristä, jotka jäänevät mataliksi.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Elfsborg – Lahti 9.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 1,70 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

FC Lahti onnistui pitämään avausosan kotiottelussa Allsvenskanin sarjakolmosen Elfsborgin 2-2 tasalukemissa, vaikka Lahti oli ottelussa kahdesti takaa-ajoasemassa. 2-2 tasatulos kelpasi kuitenkin ruotsalaisvieraille mainiosti, sillä se on ollut kotiyleisönsä edessä tällä kaudella voittamaton.

Kuusinkertainen Allsvenskanin mestari Elfsborg ei ollut takuulla tyytyväinen, kun se menetti avausosassa kahdesti johtoasemansa suomalaisjoukkueelle. Vakuuttavasti kotikentällään esiintynyt Elfsborg ei varmasti tyydy toisessa osaottelussa varmistelemaan jatkopaikkaansa, vaan se yrittää ratkaista otteluparin lopullisesti iskemällä useamman maalin lahtelaisten verkkoon. Elfsborg tulee kotiotteluissaan yleensä ensimmäiset 15 minuuttia todella rajusti päälle, ja se hakeekin torstai-illan ottelussa jälleen nopeaa avausmaalia.

Elfsborg on pelannut rutkasti isomaalisia otteluita tällä kaudella, ja se tuskin jää alle kahteen maaliin torstainakaan. Ennakoimme runsasmaalista ottelua, jossa yli 2,5 maalin raja ylittynee.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Eurooppa-Liigan karsinta: AIK – VPS 9.7.2015 klo 20.00

Vihje: AIK -1,5 maalia, kerroin 1,60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Veikkausliigan sarjajumbo VPS oli Eurooppa-liigan avausosassa lähellä jättiyllätystä, kun se johti Allsvenskanin suurseura AIK:ta jo 2-0. Allsvenskanin sarjakutonen kiri kuitenkin lopulta 2-2 tasatulokseen, mikä takasi ruotsalaisjoukkueelle hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. VPS on pelannut todella heikon alkukauden, ja kokenut päävalmentaja Olli Huttunen sai väistyä joukkueen vetovastuusta kesken kauden.

Vaasalaisten surkeasta alkukaudesta huolimatta Veikkausliigan entinen maalikuningas Juho Mäkelä on ollut huippuvireessä läpi alkukauden. Lempinimellä ”kirurgi” operoiva Mäkelä ei osunut avausosassa tukholmalaisten verkkoon, mutta toisessa osaottelussa kokenut kärkipelaaja haluaa takuulla näyttää kuuluvansa edelleen kovatasoisiin euro-otteluihin.

Mäkelä on tehnyt vaasalaisten 14:sta liigamaalista peräti 9, joten ei ole ihme miksi Mäkelää pidetään joukkueensa ylivoimaisesti tärkeimpänä pelaajana. Torstai-illan ottelussa Mäkelä jäänee kärjessä kuitenkin todella yksinäiseksi, kun AIK vyöryttää hyökkäyksiään vaasalaisten maalille.

Kotijoukkueelle riittää ottelusta vähämaalinen tasatuloskin jatkopaikkaan, mutta AIK halunnee näyttää kotiyleisölleen jälleen parasta osaamistaan. Tukholmalaiset ovat syttyneet kauden aiemmissakin kotiotteluissa parhaimmilleen, eikä seuran vaativa kotiyleisö odota joukkueelta yhtään vähempää tässäkään ottelussa. AIK:n useamman maalin voitto ei tulisi yllätyksenä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Joni

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Chicago Cubs – St Louis Cardinals 9.7.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: alle 7 juoksua, kerroin 1.80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

 

St Louis Cardinalsin aloittava pitcher ottelussa on Michael Wacha ja Chicago Cubsilta aloittaa Jason Hammel. Kumpikin pelaajista on ollut alkukauden kovatasoisimpien pitchereiden joukossa. Molemmat ovat olleet sen verran hyviä, että tässä ottelussa mennään hyvällä todennäiköisyydellä alle annetun totals-rajan, joka on seitsemän.

Vierasjoukkue Cardinalsin Wachalla on tältä kaudelta komeat kymmenen voittoa ja vain kolme tappiota, ERA on mainio 2.66. Perjantaina Wacha pelasi San Diego Padresia vastaan, ja hän antoi vain yhden juoksun seitsemässä vuoroparissa. Kahdessa viime ottelussaan Wacha on antanut yhden juoksun kummassakin, ja näistä otteluista ERA:ksi on tullut minimaalinen 1.38. Vieraskentillä Wacha on ollut tällä kaudella erinomaisen hyvä, voittosuhde on 6-2 ja ERA 2.68.

Kotijoukkue Cubs tuo kentälle Hammelin, jonka tilastot ovat 5-4 ja 2.89. Viime perjantaina Hammel pelasi Miamia vastaan, ja tuloksena oli kaksi juoksua viidellä osumalla sekä viisi poltettua lyöjää yli seitsemässä vuoroparissa. Kotipeleissä Hammel on ollut erityisen hyvä, kotikentän ERA on 2.25.

Nyt on kentällä kaksi niin kovaa aloittavaa pitcheria, että Bet365:n kerroin 1.80 alle 7 juoksua -tulokselle on pelattava.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Gilles Simon – Roger Federer 8.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Gilles Simon +2,5 erää 1,82 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Gilles Simon on ollut Wimbledonissa huikeassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella ranskalainen murskasi Tomas Berdychin suoraan kolmessa erässä. Ranskalaisen ottelusta Berdychiä vastaan kertoo hyvin se, että hän antoi koko ottelussa vastustajalleen tasan yhden murtopallon.

Simonin paras lyönti on ehdottomasti kahden käden rysty, ja lisäksi toisekseen ranskalainen on hyvä syötönpalauttaja. Ottelussa Berdychiä vastaan Simon onnistui hankkimaan 13 murtopalloa.

Roger Federerin kohdalla on keskusteltu pitkään, että voittaako sveitsiläinen Grand Slam-turnausta enään koskaan. Karu fakta on se, että sveitsiläinen ei ole moneen vuoteen voittanut ainuttakaan Grand Slamia. Simon alkaa olla jo sellainen pelaaja, joka pystyy aidosti laittamaan sveitsiläiselle kapuloita rattaisiin.

Olisi vaikeaa nähdä, että paras viidestä -ottelussa Federer häviäisi lempialustallaan jo tässä vaiheessa, mutta monethan muistavat edelleen muutaman vuoden takaa hurjan jännitysnäytelmän, jolloin Simon ja Federer pelasivat Ranskassa täydet viisi erää. Simonin kertoimet ovat hieman laskussa, mutta edelleen tasoituksena ranskalainen kelpaa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Stanislas Wawrinka – Richard Gasquet 8.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Stanislas Wawrinka 1,48 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Stanislas Wawrinka voitti Ranskan Avoimissa Jo-Wilfried Tsongan, Roger Federerin ja Novak Djokovicin antamalla heille yhteensä tasan kaksi erää. Ranskan Avointen tapahtumat ovat kuitenkin nyt ohitse, mutta on kuitenkin syytä muistaa, että nykyään alustat muistuttavat yhä enemmän ja enemmän toisiaan. Toisekseen Wawrinka on nimenomaan turnauksien loppuvaiheilla parhaimmillaan. Sveitsiläisen pommittaminen, huikea yhden käden rysty ja syöttötyöskentely mahdollistavat Ranskan Avointen loppuottelun kaltaisten unelmaotteluiden pelaamisen myös nurmella.

Richard Gasquet on ehtinyt kaatamaan muun muuassa Grigor Dimitrovin suoraan kolmessa erässä ja nuoren supertähden Nick Kyrgiosin neljässä erässä. Ranskalaisella oli erinomainen mahdollisuus kaataa australialainen jo kolmessa erässä, mutta epäonnistui ja neljännen erän aikana tilanne oli vielä riistäytyä Gasquetin hallinnasta. Gasquetin suurin ongelmahan on hänen liikkumisensa, ja se onkin hänen kompastuskivensä huippupelaajia vastaan.

Niin Wawrinka kuin Gasquet omaavat näyttävät yhden käden rystyt, mutta sveitsiläisellä on peruslyöntipelissään takanaan huomattavasti enemmän voimaa. Nyt pelatessa Wimbledonissa pääsystä semifinaaleihin, Wawrinka on parhaimmillaan. Hän on haavoittuvaisimmillaan aivan ensimmäisillä kierroksilla. Sveitsiläisen pommittaminen pitäisi riittää jatkopaikkaan.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Serena Williams – Victoria Azarenka 7.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Victoria Azarenka +1,5 erää 1,92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams oli jo Ranskan Avoimissa lähes ottelussa kuin ottelussa vaikeuksissa, mutta aina yhdysvaltalainen pystyi pelastamaan itsensä kuiville. Myös tämän vuotisessa Wimbledonissa Williams oli suurissa ongelmissa muun muuassa Heather Watsonin kanssa.

Williamsin voimatennis on myrkkyä suurimmalle osalle vastustajista, mutta kuitenkin mitä pidemmälle turnausta mennään, sen vähemmän yhdysvaltalainen voi lepsuilla ja pelata huonosti, sillä vastustajien taso nousee jatkuvasti.

Wimbledonissa Victoria Azarenka ei ole hävinnyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella valko-venäläinen kaatoi nuoren äärimmäisen lupaavan Belinda Bencicin suoraan kahdessa erässä. Sveitsiläitä vastaan Azarenka voitti ykkössyötöillään käynnistyneistä pisteistä 85 prosenttia. Hänen ykkössyöttöprosenttinsa oli puolestaan 67. Azarenkahan alkaa olla jo sellainen vastustaja, joka omaa aseita Williamsia vastaan. Valko-Venäläinen onkin ollut yhdysvaltalaiselle aikaisemmin erittäin hankala vastustaja. 

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Maria Sharapova – Coco Vandeveghe 7.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Yli 20,5 peliä 1,67 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Tämän vuotisessa turnauksessa Maria Sharapova ei ole hävinnyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella Sharapovan ykkössyöttöprosentti oli 74, mutta kolikon toisena puolena esiin nousi jälleen hänen yksi suurimmista ongelmista, kaksoisvirheet. Venäläinen teki niitä seitsemän kappaletta.

Sharapova on kova kilpailija, jonka vahvuudet ovat terävät syötönpalautukset ja kovat peruslyönnit. Hänen vahvuudet eivät löydy puolestaan liikkumisesta tai puolustuspelaamisesta, joten hänet on saatava kovaan liikkeeseen ja oltava samalla agressiivinen.

Coco Vandeveghe on Wimbledonin suurimpia yllättäjiä, vaikka hänen pelinsä sopii nurmelle erinomaisesti. Wimbledonissa Vandeveghe ei ole menettänyt vielä erääkään. Edellisellä kierroksella hän kaatoi Lucie Safarovan. Tshekkiläistä vastaan Vandeveghen ykkössyöttöprosentti oli vain 51, joten ykkössyötön on osuttava tänään ruutuun huomattavasti kovemmalla prosentilla.

Sharapova on turnauksen kuin turnauksen suurimpia mestarisuosikeita. Hän on hyvin kokenut pelaaja, joka on voittanut urallaan paljon. Kuitenkin Vandeveghe todisti Safarovaa vastaan pääkopan pelaavan tiukoissa paikoissa, sillä hän pelasti murtopalloista lähes 80 prosenttia. Alusta sopii niin hyvin yhdysvaltalaiselle, että yli 20,5 peliä on erittäin järkevä pelivalinta.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Pyöräilyä, Ranskan ympäriajo 4.-26.7.2015

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Reilun kolmen viikon hurja pyöräilyrutistus on taas täällä. Ranskan ympäriajo, joka on ehkä se legendaarisin pyöräilykilpailu kautta aikojen, poljetaan taas heinäkuun kesäkeleillä. 102. kertaa ajettava Tour kerää jälleen valtavan määrän katsojia niin reitin varrelle kuin televisiovastaanottimien ääreen. Katsojille pyöräilykisojen televisiointi tarjoaa tietenkin upeita maisemia samalla kun saa jännittää omia vedonlyöntikohteita, mutta kilpailijoille hurja rutistus on äärimmäisen rankka.

Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Ranskan ympäriajo tulee olemaan neljän kauppa: (voittokertoimet NordicBet)

Chris Froome, 2.25

Nairo Quintana, 3.20

Alberto Contador, 4.20

Vincenzo Nibali, 7.50

Tour on kuitenkin aina yllätyksellinen ja viime vuonna mm. ennakkosuosikki Chris Froome joutui keskeyttämään. Tourin kaksi ennakkosuosikkia, Quintana ja viime vuoden voittaja Nibali jäivät kuitenkin jo toisella osuudella yli minuutin kärjestä, joten mielenkiintoiset kisapäivät tulevat jälleen olemaan tämän vuoden Tourilla.

Kilpailijoiden joukossa on paljon mielenkiintoisia nimiä jotka hyvänä päivänä voivat haastaa kenet tahansa. Etapit ovat hyvin erilaisia, joten voittaja ei välttämättä aina ole se ennakkosuosikki. Tämä jos mikä tietää hyvää vedonlyöjiä ja kertoimia kohtaan…

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

HJK – HIFK  6.7.2015 klo 18.30 | Veikkausliiga

Vihje: HIFK +1.5, kerroin 1.72 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

HJK johtaa Veikkausliigaa, mutta se ei ole ollut ollenkaan niin ylivoimainen kuin kauden alla arvioitiin. HJK:lla on 36 pistettä, kun kakkosena olevalla RoPS:lla on 32 pistettä. HJK:lla on kuitenkin kaksi ottelua enemmän pelattuna kui rovaniemeläisillä.

Varsinkin viime viikkoina HJK on takellellut. Viikko sitten se hävisi Turussa Interille tylysti 0-3, ja muutama päivä ennen tätä se jäi sarjan ehkäpä heikoimman joukkueen Ilveksen vieraana 1-1 -tasapeliin.

HJK:lla on tärkeä heinäkuun loppu edessä. Ensi viikolla se aloittaa Mestareiden liigan karsinnat Ventspilsiä vastaan. UEFA:n turnausten merkitystä HJK:lle ei voi liioitella. Se on voittanut Suomen mestaruuden jo kuudesti peräkkäin. Joukkueen haasteet ja urheilullinen sekä taloudellinen menestys täytyy jo hakea Suomen ulkopuolelta. HJK:sta on menestyksen myötä tullut oikeastaan ainoa suomalainen täysammattilaisseura, sen resurssit ovat aivan eri tasolla kuin muilla Veikkausliigan joukkueilla.

HJK:n voittokerroin on Unibetilla 1.33. Ei sen kuuluisi alavireisenä paikallisottelussa olevan aivan näin suuri suosikki. Hyvä veto otteluun on HIFK +1.5 Unibetin kertoimella 1.72.

 

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Serena Williams – Venus Williams 6.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Serena Williams -1,5 erää 1,71 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Serena Williams on voittanut mestaruuden Grand Slameissa urallaan vaatimattomasti 20 kertaa. Yhdysvaltalainen on voittanut Wimbledonissa mestaruuden viisi kertaa. Hän myös vei ykkössijan tämän kauden ensimmäisessä suuressa turnauksessa, Australian Avoimissa ja Ranskan Avoimissa.

Williamsin alkuvuoden tilastot ovat tylsää luettavaa. Jos ei lasketa mukaan aivan vuoden alussa pelattua Hopman Cupia, yhdysvaltalainen on hävinnyt kentällä ollessaan tasan yhden ottelun.

Williams on naisten kiertueella omaa luokkaansa muutamaa vastustajaa lukuunottamatta. Williamsin hyvien marginaalien voimalyönnit yhdistettynä pommittamiseen ja vahvaan syöttötyöskentelyyn tarkoittavat sitä, että haastajat ovat vähissä. Suomeksi sanottuna Williamsin tulivoima on WTA-kiertueella poikkeuksellista. Hän pystyy lyömään vastustajia ulos kentältä ihan eri tavalla kuin muut.

Venus Williamsin sairastelut ja yllättävät tappiot nostavat sisarusten välienselvittelyssä Serenan suureksi ennakkosuosikiksi. Serena on ollut siskolleen äärimmäisen vaikea vastustaja, sillä viidestä edellisestä kohtaamisesta kerran voitto on mennyt Venuksen eduksi. Mikäli Serena pääsee omalle tasolleen, Venus kaatuu suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

Ivo Karlovic – Andy Murray 6.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Ivo Karlovic +2,5 erää 2,02 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Ivo Karlovic on yksi ATP-kiertueen isokokoisimpia pelaajia. Pituutta kroatialaisella on vaatimattomasti 211 senttiä. Hänen syöttö on nopeissa olosuhteissa sellainen ase, että sillä voidaan toimiessaan kaataa käytännössä kenet tahansa.

Karlovicin otteluissa erät päättyvät usein tiebreakeihin, joissa hän on erittäin vahvoilla. Yksikin minibreikki ratkaisee usein kyseisen erän kohtalon. Mikäli Karlovicia vastaan häviää ennen tiebreakia syöttövuoronsa, se tarkoittaa mitä suuremmalla todennäköisyydellä kyseisen erän tappiota.

Andy Murrayn peruslyönnit, alakierteet ja syöttötyöskentely sopivat nurmelle erinomaisesti. Sivukierteinen syöttö on nurmella hankala. Toisaalta Murrayn tekeminen edellisellä kierroksella Andreas Seppiä vastaan jätti paljon kysymysmerkkejä. Iso-britannialainenhan pelasi tavallaan “köyhän miehen Murrayta” vastaan. Kaksi ensimmäistä erää menivät Murraylle murskalukemin, mutta sen jälkeen hän joutui ottamaan medical timeoutinkin. Lopulta Murray vei kamppailun numeroin 1-3.

Murray on voittanut mestaruuden kerran Wimbledonissa aikaisemmin. Murray tulee todennäköisesti tänäkin vuonna olemaan vähintään semifinaalivaiheessa. Ei ole realistista ajatella, että Karlovic taistelisi ottelun voittamisesta, mutta realistista on, että kroatialainen tulee taistelemaan yhden erän voittamisesta. Karlovic voitti jo Wimbledonin esiturnauksessa Tomas Berdychin.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

bet365-100-banner

USA – Japani 6.7.2015 | Naisten MM-jalkapallo

Vihje: Japani +0.5, kerroin 2.025 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

USA ja Japani kohtaavat naisten jalkapallon MM-kisojen finaalissa Kanadan Vancouverissa. USA on ottelussa revanssimielellä. Japani voitti neljä vuotta sitten USA:n loppuottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. USA sai hieman maksettua takaisin vuoden 2012 olympialaisten loppuottelussa, mutta kyllähän jalkapallossa todellinen mestari katsomaan MM-kisoissa.

Amerikkalaiset ovat päässeet turnauksessa hyvään vauhtiin. He eivät pelanneet erityisen häävisti alkukierroksilla, Ruotsin kanssakin joukkue jäi maalittomaan tasapeliin. USA punnersi alkupeleissä niukkoja voittoja puolustusvoittoisella taktiikalla. Kiina-ottelussa USA:n valmentaja Jill Ellis päästi keskikentän Carli Lloydin pelaamaan vapaasti, ja se toi jo tulosta. Välierä Saksaa vastaan oli sitten jo hyvää hyökkäysvoittoista peliä. Saksa-ottelussa USA oli nopea ja hallitseva, sellainen jota siltä odotettiin jo turnauksen alusta saakka. Saksan kaataminen hyvällä pelillä nostaa varmasti USA:n itseluottamusta.

Japani taas on hieman menossa toiseen suuntaan. Se tarvitsi kyseenalaisen rangaistuspotkun neljännesfinaaleissa Australiaa vastaan, ja sitten välierässä voittoon tarvittiin Englannin Laura Bassettin oma maali kun peli oli jo yliajalla. Englanti oli ottelussa muuten Japania parempi. Japanilaisten valmentaja Norio Sasaki on jo sanonut, että joukkueen täytyy parantaa USA:ta vastaan.

Vanhan totuuden mukaan loppuottelussa kannattaa pelata suurempa kerrointa, joten laitetaan peliä japanilaisten puolesta. Hyvä veto finaaliin on Japani +0.5 Bet365:n kertoimella 2.025. Veto koskee vain 90 minuutin peliä.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Chile – Argentiina  4.7.2015 klo 23.00 | Copa America

Vihje: Chile +0, kerroin 2.60 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ » 

Argentiinan hyökkäyspää oli melko vaisu Copa American alkupuoliskolla, mutta Paraguyata vastaan välierässä ketsuppipullo sitten purskahti auki. Ensimmäisessä neljässä ottelussa Argentiinan huiman kova kärkipää teki neljä maalia, ja sitten Paraguayta vastaan tuli kerralla kuusi kassia. Kotijoukkue Chilelläkin on kova kärki, ja se on tehnyt maaleja tasaisemmin. Avausottelussa Ecuadoria vastaan Chile teki kaksi maalia, sitten Meksikoa vastaan tuli kolme ja tämän perään Boliviaa vastaan viisi. Välieräottelun Perua vastaan Chile voitti 2-1.

Chile ja Argentiina ovat pelanneet hyvää jalkapalloa, ja molemmat ovat vielä voittamattomia Copa Americassa. Loppuottelua voi pitää aikalailla tasaväkisenä, Argentiina on hieman parempi joukkue, mutta Chile pelaa kotikisoissaan. Kummallakin joukkueella on kova voitonnälkä, Chile ei ole koskaan voittanut Copa Americaa ja Argentiinan edellisestä voitosta on pitkä aika, vuodesta 1993.

Vetomarkkinoilla Argentiina on suosikki, esimerkiksi Unibet antaa sen suorasta voitosta kertoimen 2.10 ja Chilen suorasta voitosta kertoimen 3.60. Mestaruuskertoimet ovat Argentiina – Chile 1.55 – 2.50. Kyllä ottelu on tasaisempi kuin kertoimet väittävät, Argentiina välierää painotetaan liikaa. Hyvä veto peliin on Chile +0 kertoimella 2.60, kyllä kotiedun merkitys tekee tästä kelpo vetosijoituksen. Jos mennään jatkoajalle, niin panoksen saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

unibet

Peru – Paraguay 4.7.2015 klo 2.30 | Copa America

Vihje: Peru +0, kerroin 1.73 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

Peru ja Paraguay ratkovat keskenään Copa America-turnauksen kolmannen sijan. Chile katkaisi Perun tien finaaliin, ja Paraguay joutui puolestaan Argentiinan murskaamaksi.

Peru joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman Carlos Zambranoa, joka otti Chile-pelissä ulosajon. Topparin puuttuminen ei ole silti mikään mahdoton kolaus joukkueelle.

Paraguayn lähtökohdat otteluun eivät ole parhaat mahdolliset. Argentiina murskasi joukkueen viime ottelussa 6-1 ja tämän lisäksi maalla on loukkaantumishuolia hyökkäyspäässä. Joukkueen kokoonpanosta puuttuu hyökkääjät Roque Santa Cruz ja Derlis Gonzalez. Loukkaantumiset syövät joukkueen hyökkäysvoimaa ja tekevät Perusta entistä suuremman ennakkosuosikin.

Nordicbet tarjoaa Perun voitosta kerrointa 2.40. Itse suosittelen kuitenkin vetoa Peru +0, jossa tasapeli palauttaa panoksen. Tälle saa pelattavan 1.73-kertoimen.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Englannin GP 4.7.2015 | Formula 1

Vihje: Bottas top 3, kerroin 5.50 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Formula 1:n Englannin osakilpailu ajetaan legendaarisella Silverstonen radalla. Kisa on kauden yhdeksäs osakilpailu, ja homman juoni alkaa jo olla hyvin selvä. Tallien voimasuhteet näkyy hyvin pistetaulukosta. Mercedeksen kuskit Lewis Hamilton ja Nico Rosberg johtavat pistetaulukkoa ja pikku hiljaa alkavat tehdä eroa selvemmäksi muihin. Hamilton on ykkönen ja Rosberg kakkonen, Ferrarin Sebastian Vettel tulee kolmantena lähes 40 pistettä perässä. Ferrarin toinen kuski Kimi Räikkönen on sitten neljäntenä noin 50 pistettä Vetteliä jäljessä. Vaikka Räikkösen kausi on ollut täynnä virheitä ja epäonnistumisia, niin silti hän on neljäntenä – tämä kertoo siitä kuinka paljon tallin kunto ratkaisee. Ferrarin jälkeen kolmanneksi paras talli on Williams, jonka kuskit Valtteri Bottas ja Felipe Massa ovat aivan Räikkösen kantapäillä. Neljänneksi paras talli on Red Bull kuskeinaan Ricciardo ja Kvyat.

Kilpailujen vedonlyöntimarkkinat noudattavat pistetilastoa, joten Hamilton ja Rosberg ovat selviä voittajasuosikkeja. Mercedes on voittanut kahtena viime kautena Britannian GP:n, joten historiakin tukee tilannetta.

Bet365 antaa Valtteri Bottaksen palkintopallipaikasta komean kertoimen 5.50. Kärkikolmikon kertoimet on painettu aivan liian alas, Vettelin pallisijoituksestakin saisi vain kertoimen 1.40, se on aivan liian vähän. Nyt voi Bottakselle laittaa panosta, ja jos on suomalainen formulafani, niin taas on kiva seurata kisaa.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

Lahti – Elfsborg  2.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: Lahti +0.5, kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

FC Lahti pelaa oman Eurooppa-liigan karsintaottelunsa ruotsalaista Elfsborgia vastaan. Vastus ei kuulosta mahdottoman kovalta. Joukkue on hieman tuntemattomampi ruotsalainen joukkue, mutta silti se on yksi naapurimaan parhaista jalkapallojoukkueista. Lahti lähtee ottelupariin selvänä altavastaajana. Viime kaudella Elfsborg oli mukana taistelemassa Ruotsin sarjan kärkipaikoista, mutta jäi lopulta neljänneksi. Eurooppa-liigan karsinnoissa se selvitti niukasti kaksi ensimmäistä otteluparia azerbaidzanilaista ja islantilaista vastus vastaan, mutta Portugalin Rio Ave oli sille liikaa,

Tällä kaudella Elfsborg on ollu mainio. Se on nyt Ruotsin sarjassa toisena. 13 ottelusta Elfsborg on voittanut kahdeksan ja hävinnyt kaksi. Se on Allsvenskanin paras maalintekijä, se on päästänyt maaleja kolmanneksi vähiten. Ruotsin sarjassa on ollut pitkä tauko, Elfsborgin edellinen ottelu oli kesäkuun seitsemäs, ja tuolloin se pieksi kotonaan Geflen 5-1. Elfsborg ei ole pelannut harjoitusotteluita, se ilmeisesti luottaa olevansa iskussa Lahdessa. Tauon jälkeen pelikunto on pieni arvoitus.

Lahti on ollut tällä kaudella pettymys. Sen piti olla Veikkausliigan parhaimmistoa, mutta parhaillaan se on sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Viimeisistä viidestä ottelusta Lahti on voittanut vain yhden, HIFK:n kotonaan 2-0 kesäkuun alussa. Nyt Lahdella on takana neljän voitottoman ottelun putki, eikä se ole tehnyt maaliakaan näissä neljässä ottelussa.

Elfsborg on selvä suosikki vieraissakin. Unibet antaa sen voitosta kertoimen 1.70. Lahden yllätyksestä saisi 4.80. Lahti on ollut alisuorittaja, ja ruotsalaisille on ollut pitkä pelaamaton tauko. Peliä täytyy rakentaa kotijoukkueen kautta. Lahti +0.5 saa Unibetilta kertoimeksi 2.08, sitä voi pienellä laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

SJK – FH Hafnarfjördur  2.7.2015 klo 19.00 | Eurooppa-liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1.83 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

SJK aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat Helsingin Sonera Stadiumilla, koska Seinäjoella ei ole vielä UEFA:n mitat täyttävää jalkapallostadionia. Vastus tulee Islannista, FH Hafnarfjördur on paikallinen sarjaykkönen. Islannin sarjaa on pelattu kymmenen ottelua, ja nyt Hafnarfjördurilla on saldona 7-2-1, ja maaliero 23-10.

SJK on Veikkausliigassa saldona 8-3-4 ja maalisuhde 24-11. SJK on ollut hieman tukossa viime aikoina, viimeksi se on napannut kaksi voittoa peräkkäin toukokuun puolivälissä. Islantilaisten tappio taas on toukokuun puolivälissä.

UEFA:n turnausten karsintoja pohdittaessa avain on siinä, että onnistuu arvioimaan joukkueiden kotimaansarjojen tason oikein. Islannin sarja ja Veikkausliiga ovat Euroopan huonoimpien sarjojen joukossa. Islannin maajoukkue on paremmassa vauhdissa kuin Suomen, mutta ei se paperilla Suomea parempi ole. Suomalaiset ovat menestyneet paremmin UEFA:n turnauksissa, mutta tämä menestys on lähinnä HJK:n ansiota. SJK ja Hafnarfjördur kohtasivat harjoituskaudella Marbellan treenileirillä, ja tuolloin SJK oli parempi 2-0.

Joukkueilla on tuntuma toisiinsa.

-FH oli vahva ja suoraviivainen joukkue, jossa on paljon taitavia yksilöitä. Heillä on selkeä pelisuunnitelma, johon meidän on pystyttävä vastaamaan. Koska tämä on kaksiosainen ottelu, on erittäin tärkeää että saamme mahdollisimman hyvän tuloksen, mieluiten nolla omassa päässä. Uskon, että tulee myös melko fyysinen ottelu. Molemmat joukkueet pelaavat hyvää, mutta myös hyvin fyysistä jalkapalloa, SJK:n Mehmet Hetemaj sanoo seuran verkkosivuilla.

Yksi suuri tekijä ottelussa on se, että Sonera Stadiumilla pelataan tekonurmella. SJK menettää jonkin verran kotietuaan, vaikka paikalla onkin paljon seinäjokisia.

SJK:n voitosta saa Unibetilta kertoimen 2.10 ja islantilaisten voitosta 3.35. Vähämaalista ottelua odotetaan, alle 2,5 maalia saa kertoimen 1.83. Se riittää peleihin, ensimmäinen osa on varmasti tarkkaa peliä. SJK ei halua antaa vierasmaalia, tekonurmi hankaloittaa hieman tottumattomien seinäjokisten hyökkäyspeliä, ja muutenkin varsinkin SJK on tarkan puolustuksen joukkue.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Argentiina – Paraguay  1.7.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Paraguay +1, kerroin 2.08 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

Argentiinan ja Paraguayn välierä Copa Americassa saattaa olla kovatasoinen. Argentiina on alusta asti ollut ykkössuosikki mestariksi ja Paraguay pudotti Brasilian jatkosta. Paraguayn voitto oli kova yllätys, ja samalla jäi näkemättä klassikko-ottelu Brasilian ja Argentiinan välillä.

Paraguay ja Argentiina kohtasivat lohkovaiheessa. Ottelu päättyi tasan 2-2, vaikka Argentiina johti puoliajalla 2-0.

Argentiina on edennyt turnauksessa joka ottelun rimaa hipoen. Se on napannut kaksi 1-0 -voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Edellisellä pudotuspelikierroksella Argentiina voitti Kolumbian rankkareilla. Kun tarkemmin katsoo Argentiina otteluita, niin se on kyllä selvästi hallinnut jokaista ottelua, mutta tehottomuus on vaivannut. Tämän ei olisi pitänyt olla joukkueen ongelma, sillä sen kärjestä löytyy kova nimilista – Messi, Aguero, Tevez, Higuain ja vielä keskikentältä di Maria. Argentiina pelannee suurin piirtein samalla kokoonpanolla kuin aiemminkin, eli Messi ja Aguero kärjessä, Higuain ja Tevez penkillä.

Paraguay ei takuulla ole helppo vastus. Se on kohdannut tässä turnauksessa Argentiinan, Brasilian ja Uruguayn, eikä se ole hävinnyt vielä kertaakaan. Ainoa voitto varsinaisella peliajalla on heikosta Jamaikasta, muut ottelut ovat olleet tasapelejä. Paraguay pelaa tiukkaa puolustusta ja varmaan yrittää viedä tämänkin ottelun rankkarikisaan.

Paraguayn valmentaja Diaz on joutunut muuttelemaan aloituskokoonpanoa. Keskikentän Ortigoza on ollut loukkaantuneena ja Ortiz pelikiellossa. Brasiliaa vastaan Caceres, Bobadilla ja Barrios jäivät penkille. Hankala sanoa, minkälaisen avauksen Diaz nyt laittaa kentälle.

Argentiina on suursuosikki, sen voittokerroin 90 minuutin jälkeen on Unibetilla vain 1.44. Kyllä ottelusta tasaisempi tulee. Hyvä vetovalinta on Paraguay +1 kertoimella 2.08. Argentiinan maalin voitto antaa panoksen takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ

unibet

Ruotsi U21 – Portugali U21 30.6.2015 klo 21.45 | U21 EM-jalkapallo

Vihje: yli 2.5 maalia, kerroin 2.05 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Alle 21-vuotiaiden jalkapallon EM-finaalin joukkueet – Portugali ja Ruotsi – ovat kova yllätys. Kumpikin joukkue suorastaan pieksi vastustajansa semifinaaleissa, vaikka ne eivät edes olleet suosikkeja otteluissa. Portugali löylytti Saksan omassa semifinaalissaan 5-0, vaikka vedonlyöntikertoimet ennen peliä olivat Saksa 2.20 ja Portugali 3.30. Ruotsi taas kukisti Tanskan 4-1, ja kertoimet ottelun alla olivat Tanska 2.25 ja Ruotsi 3.25. Portugali ja Ruotsi kohtasivat lohkovaiheessa, jolloin ne pelasivat sopuisasti 1-1.

Portugalin finaalipaikka ei ole jättiyllätys, sillä joukkue on täynnä taitavia yksilöitä. Se oli kuitenkin lohkossa Englannin ja Italian kanssa, jotka olivat vielä suosikit jatkoon. Portugalilaiset voittivat kuitenkin lohkon, ja huiman Saksa-voiton jälkeen he ovat suosikkeja mestariksi. Portugali on päästänyt turnauksessa vain yhden maalin, ja se oli Ruotsia vastaan. Saksa-semifinaaliin portugalilaisten valmentaja Jorge joutui laittamaan toppariksi Figueiredon, koska edelliset ottelu pelannut Ilori loukkaantui. Puolustus pelasi edelleen hienosti eikä loppuotteluun takuulla tule kokoonpanomuutoksia.

Paras veto löytyy siitä, että maaleja tulee. Kumpikin joukkue hyökkäsi terävästi välierässä, ja vaikka puolustuksetkin ovat hyviä, niin laitetaan peliä maalien puolesta. Vetomarkkina odottaa vähämaalista ottelua. Bet365 antaa kertoimen 2.05 sille, että pelissä tulee vähintään kolme maalia.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

Novak Djokovic – Jarkko Nieminen 1.7.2015 | Wimbledon

Vihje: Yli 27,5 peliä 1,81 ComeOn

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Novak Djokovic on voittanut urallaan valtavasti Grand Slameita, mutta tämän kauden Ranskan avoimet päättyi serbialaisen osalta pettymykseen. Hän hävisi loppuottelussa Stanislas Wawrinkalle. Se saattaa jollain tavalla heijastua hänen tekemiseensä, että vielä kertaakaan hän ei ole pystynyt viemään mestaruutta Pariisissa.

Djokovicin valmistautuminen Wimbledoniin ei sujunut missään tapauksessa odotetusti. Ranskan avoimien alla serbialainen pelasi muutaman kovatasoisen Masters-turnauksen, mutta ennen Wimbledonia hän osallistui vain yhteen näytösturnaukseen, jossa tuli tappio Aleksander Zvereville ja voitto Richard Gasquetista.

Jarkko Nieminen lopettaa uransa tähän kauteen. Voitto Hewittistä tarkoitti sitä, että suomalainen pääsee pelaamaan vielä ainakin yhden kerran nurmella todellista huippupelaajaa vastaan. Nieminen kertoi ottelun jälkeen että hän oli erittäin tyytyväinen rohkeaan pelitapaansa. Se olikin äärimmäisen hieno asia, että suomalainen uskalsi ja halusi pelata rohkeasti. Syötönpalautuksissa on oltava rohkea ja haettava oma-aloitteisesti ratkaisuja.

Niemisellä ei ole käytännössä mitään sellaista mitä Djokovicilla ei olisi, mutta suomalaisen on lähdettävä liikenteeseen mahdollisimman monen oman syöttövuoron pitämisestä. On pidettävä tempoa ja haettava kontrolloituja riskejä. Puhtaasti peruslyöntipelissä Nieminen ei pärjää. Kämmenellä pitkin linjaa on mahdollista haavoittaa Djokovicia sen verran, että hän ei pääse kontrolloimaan yksin kamppailun kulkua. Yli 27,5 peliä on realistinen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas

COMEON SIVUILLE TÄSTÄ

Baltimore Orioles – Texas Rangers 30.6.2015 klo 02.05 | MLB

Vihje: Texas, kerroin 2.17 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Baltimore Orioles on voittanut 41 ja hävinnyt 34 ottelua. Texas Rangers on tasalukemissa, 38 voittoa ja tappiota. Rangers pelasi edellisen sarjan Torontossa ja hävisi kaksi kolmesta. Joukkueen sisäpeli oli kehnoa, se teki vain kaksi juoksua kahdessa tappio-ottelussa. Kahdeksassa viimeisistä kymmenestä se on tehnyt vain kolme juoksua tai vähemmän. Sen juoksukeskiarvo viimeisissä kymmenessä ottelussa on vain 2.5.

Baltimore on kovassa iskussa, se viimeksi voitti kolme ottelua Clevelandia vastaan. Nyt Oriolesin voittoputki on neljän ottelun mittainen, ja kotivoittojen putki on viiden ottelun mittainen. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa Baltimore on hävinnyt vain kerran, ja viimeisissä 11 kotiottelussa Orioles on hävinnyt vain kerran.

Kotijoukkue Baltimore on siis kovassa kunnossa, ja vierasjoukkue Texas on aallonpohjassa. Luonnollisesti pelivalinta on Texas. Syy tähän on se, että kotijoukkueen aloittava pitcher Bud Norris ei ole hääppöinen. Norrisilla on tältä kaudelta kaksi voittoa ja kuusi tappiota, ERA on surkea 6.70. Hän on neljä kertaa aloittanut kotikentällä ja näissä peleissä Baltimore on voittanut kolmesti. Syy on se, että kotijoukkueen sisäpeli on ollut loistavaa ja tehnyt Norrisin pitcher -vuorolla 5,7,18 ja 9 juoksua.

Texasin aloittaja on Wandy Rodriguez. Edellisessä ottelussaan hän oli kehno ja antoi kahdeksan juoksua neljässä vuoroparissa Oaklandia vastaan. Rodriguez on kuitenkin hyvä pelimies. Oakland-ottelu oli vasta kolmas kerta tällä kaudella, kun hän on antanut enemmän kuin kolme juoksua.

Rangers saa Betssonilta hyvän kertoimen 2.17, ja kyllä se täytyy laittaa vetolapulle. Rodriguez on paljon parempi kuin Norris, se ratkaisee vetovalinnan.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chile – Peru  30.6.2015 klo 02.30 | Copa America

Vihje: Peru +1, kerroin 2.00 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Copa American semifinaaleissa kotijoukkue Chile kohtaa Perun. Kumpikin voitti ensimmäisen pudotusottelunsa varsinaisella peliajalla. Chile on otteluparista selvästi ennakkosuosikki. Se on jo pitkään pelannut hyviä arvoturnauksia, sen pelityyli on saanut kiitosta ja ystäviä. Viime kesän MM-kisoissa se putosi Brasilialle rangaistuspotkuilla. Nyt Chile on kotikisoissaan ja joukkue on kokeneempi, tämä näkyy siinä, että joukkue voittaa tiukkoja otteluita.

Chilen ensimmäinen pudotuspeli Uruguayta vastaan jää mieleen lähinnä siitä, kuin chileläisten puolustaja Gonzalo Jara teki miesmuistiin typerimmän tempun jota jalkapallokentillä on tehty. Hän työnsi keskisormensa Uruguayn kärkimiehen Edinson Cavani anukseen ja heti perään filmasi kuin Cavani olisi lyönyt häntä. Jara sai hankittua Cavanille ottelun toisen keltaisen kortin, mutta jälkeenpäin itselleen kolmen ottelun pelikiellon. Pitempikin rangaistus olisi ollut kohdallaan, kyllä Jaran temppu oli vähintään yhtä typerä kuin Luis Suarezin puremistapaus viime kesänä.

Chile olisi ollut aika tiukoilla uruguaylaisten kanssa, ellei se olisi saanut pelata miesylivoimalla vli puolta tuntia. Siinä mielessä typerys-Jara hoiti homman kotiin. Chilen Isla teki voittomaalin ottelun loppupuolella.

Chilen voittokerroin on pieni, Bet365:llä vain 1.50. Chilen jatkopaikasta saisi vain kertoimen 1.22 ja Perun jatkosta 4.00. Vaikka Chile onkin parempi joukkue, niin ei ero aivan noin suuri ole. Peru +1 saa Bet365:ltä kertoimen 2.00, sen voi pienellä pelata. Jos Chile voittaa maalilla niin lantit saa takaisin.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Anssi

bet365-100-banner

 

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset