Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

Portland TrailBlazers - Phoenix Suns  31.3.2015 | NBA

Vihje: Suns alle 97 pistettä, kerroin 1.90 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Phoenix hävisi harmittavasti eilen Oklahomalle 12 pisteellä. Suns oli jo 20 pisteen johdossa, mutta Russell Westbrookin johdolla Thunder meni lopulta ohitse. Phoenixin pudotuspelit taitavat tällä kaudella jäädä haaveeksi. Oklahoma on tällä hetkellä Läntisen konferenssin kahdeksas, ja jo neljä voittoa Phoenixia edellä. Suns joutui heti eilisen tappion jälkeen tien päälle kohti Portlandia. Portland on paha vastus, TrailBlazers ei ole vielä varmistanut pudotuspelipaikkaansa, vaikka sillä on jo 47 voittoa. Yhdellä voitolla se saa play offsille varmistuksen.

Portland voitti Sunsin Phoenixissa kolme päivää sitten kuudella pisteellä. Lauantaina Blazers voitti kotonaan Denverin kuudellä pisteellä. Denveriä vastaan Portland heitti todella hyvin, sen heittoprosentti oli lähes 57. Voimalaituri LaMarcus Aldridge teki 32 pistettä ja otti 11 levyriä, ja heittävä takamies Arron Afflalo heitti kahdeksan sisään 11 yrityksestä. Afflalo on noussut Portlandin aloitukseen sen jälkeen kun Wesley Matthews joutui loukkaantumisen vuoksi sivuun. Afflalo oli ennen Denver -ottelua heikko, pistekeskiarvo oli vain seitsemän, mutta nyt hänkin pääsi pelirytmiin mukaan.

Portlandin voittokerroin on Betssonilla 1.24, tasoitus on kahdeksan pistettä. Blazers on motivoitunut. ”Ei voi sanoa ettei play offs -paikan varmistaminen ole tärkeää, koska kyllähän se on, mutta meillä on oltava kurinalaisuutta joka pelissä”, tähtipelaaja Aldridge sanoi.

Pelikupongille voi laittaa parhaiten Phoenix alle 97 pistettä, Betssonin kerroin tälle on 1.90. Portland on hyvä puolustusjoukkue, ja Phoenix saattaa hyvinkin olla tukossa, kun se vasta eilen pelasi tuhansien mailien päässä Arizonassa.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Toronto Raptors - Houston Rockets  31.3.2015 | NBA

Vihje: Toronto -2, kerroin 1.92 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Torontolta ja Houstonilta on kummaltakin avainpelaaja sivussa. Raptorsin takamies Kyle Lowry on selkävaivojen takia ollut sivussa neljä viimeisistä viidestä ottelusta. Raptorsin iso mies Dwight Howard on Torontossa lepuutusvuorossa. Kyle Lowrysta löytyy mielenkiintoinen tilastofakta. Hän pelasi kaudet 2009-2012 Houstonissa ennen kuin hänet myytiin Torontoon. Tänä aikana Toronto on hävinnyt Houstonille kolmesti eikä ole voittanut kertaakaan, kun Lowry on ollut kentällä, ja kun Lowry on ollut sivussa, niin Toronto on voittanut Rocketsin kahdesti eikä ole hävinnyt kertaakaan. Tämän perusteella tänään olisi Toronton voittovuoro.

Toronto ja Houston ovat kumpikin jo varmistaneet pudotuspelipaikat. Houstonilla on voittoja 50 ja Torontolla heikommassa Itäisessä konferenssissa 43. Rockets on ollut viime kierroksilla paremmassa kunnossa, sillä on nyt takana viiden voiton putki. Kun Howard on ottelusta sivussa, niin Toronton puolustus keskittyy James Hardeniin, joka on ehdottomasti yksi kauden kovimmista pelaajista. Neljän voiton putken aikana Harden on tehnyt koreja lähes 32 pisteen keskiarvolla.

Joukkueilla on varmasti jo katse pudotuspeleissä. Nyt ketään pelaajaa ei voi kuormittaa liikaa, samalla pitäisi saada päälle hyvä pelivire. Betssonilla Toronton voittokerroin on 1.78 ja Houstonin 2.06. Tasoitus on kaksi pistettä. Kotijoukkue on varmasti motivoituneempi, sillä on pelituntuma enemmän hakusessa. Kupongille voi laittaa Toronton -2 pisteen tasoituksella, kerroin on Betssonilla 1.92.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

KalPa – Lukko 30.3.2015 | Liiga

Vihje: Lukko 2,67 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigassa Kuopion KalPa ja Rauman Lukko iskevät kuudennen kerran puolivälieräsarjassa yhteen. Lukko johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2, joten vierasjoukkueella on kaksi ottelupalloa sarjan katkaisemiseen. Lukko voitti joukkueiden kaksi avauskohtaamista, jonka jälkeen KalPa nousi otteluvoitoissa tasoihin. Viimeisimmän kohtaamisen raumalaiset onnistuivat voittamaan lukemin 3-2.

KalPa suorastaan hölmöili voiton Lukolle joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Kyseessähän on hyvin nuori joukkue ja se paistoikin esille Rauman vierailulla, sillä Raumalla päätöserässä KalPa sortui useisiin virheisiin. Varsinkin taistelun lopussa jäähy väärästä vaihdosta oli anteeksiantamaton. KalPan päävalmentaja, Pekka Virta oli päällisin puolin tyytyväinen Rauman reissun peliesitykseen, mutta joka tapauksessa KalPan hurmos on nyt kadonnut.

KalPa pelaa selkä seinää vasten ja vieläpä kotiyleisön edessä. Onko se etu vai haitta? Nuorta joukkuetta testataan nyt huolella. Pystyvätkö nuoret vastuunkantajat ottamaan Keltamustat reppuselkään, sillä paineet ovat vain kotijoukkueen puolella. Vaaka kallistuu väkisinkin Lukon suuntaan, sillä vierasjoukkueella pudotuspelikokemusta on ihan eri tavalla kuin kuopiolaisilla. KalPan osalta Juuso Riikola palaa kokoonpanoon kärsittyään pelikieltoa.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

HIFK – Tappara 30.3.2015 | Liiga

Vihje: HIFK 2,45 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigassa puolivälieräsarjoja on jäljellä kaksi kappaletta. Helsingissä HIFK on pakkovoiton edessä Tampereen Tapparan isäntänä. Otteluvoitoissa tamperelaiset johtavat lukemin 3-2 ja neljällä voitollahan luonnollisesti jatkoon edetään. Tappara voitti joukkueiden kaksi avauskohtaamista, jonka jälkeen HIFK tasoitti ottelusarjan. Tappara voitti lopulta joukkueiden viime kohtaamisen ja on näin yhden voiton päässä jatkopaikasta. Etukäteen ajateltiin ottelun olleen eräänlainen pakkovoitto tamperelaisille.

Ottelusarja HIFK:n ja Tapparan välillä on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen. Joukkueiden kahden ensimmäisen kamppailun perusteella oli vaikeaa kuvitella, että HIFK:sta olisi tosissaan taistelemaan ottelusarjan voitosta, mutta kolmas ja neljäs kohtaaminen olivat helsinkiläisten näytöstä. Kyseisissä otteluissa maaliero oli HIFK:n eduksi 9-2. Kolmikko Tomas Zaborsky-Teemu Ramstedt-Joonas Rask on iskenyt kolmeen viime peliin tehot 5+4.

Tappara muutti viime kohtaamiseen kokoonpanojaan ja jättikin ensimmäistä kertaa HIFK:n alle kolmeen tehtyyn osumaan. Kaikki paineethan ovat kotijoukkueen puolella, mutta moni asia viittaa helsinkiläisten ottelusarjan tasoittamiseen ja kyllähän tästä kaksikosta olisi mahtavaa nähdä vielä seitsemäs kohtaaminen. Muistetaan, että Tapparan päävalmentajalla, Jussi Tapolallahan ei ole kokemusta pudotuspeleistä ja toisekseen erikoistilannepelaaminen on luonnollisesti suuressa roolissa. HIFK on ollut etenkin ylivoimalla selkeästi tamperelaisia edellä. Viime kohtaamisesta hieman puuttunutta fyysisyyttä on varmasti peräänkuulutettu helsinkiläisten pukukopissa.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

 

Dallas Stars – Calgary Flames 31.3.2015 | NHL

Vihje: Dallas Stars, kerroin 2.00 Unibet, Dallas ML kerroin 1.59 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Maaliskuun NHL-rykäisyn päättää Dallas Starsin ja Calgary Flamesin välinen ottelu. Ottelussa tullaan mitä todennäköisemmin näkemään mukavasti myös suomalaisväriä, sillä kotijoukkueen maalille luistelee Kari Lehtonen ja puolustuksessa luutii yksi kauden yllättäjä, Jyrki Jokipakka. Calgaryllä kehissä ovat maalinsuulla toivottavasti nähtävä Karri Rämö ja hyökkäyspäässä häärivä Markus Granlund.

Dallasin parhaat pistemiehet ovat tällä kaudella olleet: Jamie Benn, Tyler Seguin, Jason Spezza, Erik Cole, John Klingberg. Calgaryltä puolestaan Jiri Hudler, Sean Monahan, Johnny Gaudreau, Mark Giordano ja Dennis Wideman. Näille miehille maalintekovedossa panoksia.

Veikataan siis Dallasin niukkaa, jopa jatkoilla saatavaa voittoa. Tulosvedossa lähdetään kairaamaan voittoa seuraavalla triolla: 3-2, 3-3, 4-2.

Lue koko vihje tästä!

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Phoenix Suns - Oklahoma Thunder  30.3.2015 | NBA

Vihje: Suns, kerroin 1.86 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Oklahoma Thunder on kiinni NBA:n Läntisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa. Sillä on kolme voittoa enemmän kuin takaa-ajajilla New Orleansilla ja Phoenixilla, eli hyvältä näyttää Thunderin kannalta, joskin tappioputkeen ei kuitenkaan ole varaa. Thunder on kahden supertähden joukkue, se peli lepää pitkälti Kevin Durantin ja Russell Westbrookin varassa. Molemmilla on ollut tällä kaudella loukkaantumisongelmia ja siksi Thunder ei ole konferenssin kärkipäässä. Durant on nyt ollut sivussa viisi viikkoa, tuona aikana Oklahoma on kuitenkin pärjännyt melko hyvin. Viimeisistä 18 ottelusta Oklahoma on voittanut 12.

Hiljattain tuli selväksi, että Durant joutuu jalkaleikkaukseen ja on loppukauden sivussa. Thunder on tällä kaudella voittosuhteessa 17-19, kun se on pelannut ilman Durantia. Sunnuntaina se menetti 16 pisteen johdon Utahissa, jossa kotijoukkue Jazz lopulta nousi kahdeksan pisteen voittoon.

Phoenix Sunsilla oli pudotuspelitoiveet korkealla, kun se aloitti kymmenen ottelun jakson, jossa oli yhdeksän kotiottelua. Suns on kuitenkin pelannut huonosti, ensimmäiset kahdeksan tässä jaksossa se on pelannut voittosuhteella 4-4. Keskiviikkona Phoenix hävisi Sacramentolle 99-108 ja perjantaina Portlandille 81-87.

Ottelu pelataan Phoenixissa, mutta vedonlyöntiväki antaa silti Phoenixille kertoimen 1.86. Thunderia pidetään paljon parempana joukkueena. Vetolantin voi laittaa Sunsille, kyllä se kotonaan on sen verran enemmän ennakkosuosikki ilman Durantia pelaavaa Oklahomaa vastaan.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Pohjois-Irlanti - Suomi 29.3.2015 | Suomi ei juhli Belfastissa

Vihje: Pohjois-Irlanti, kerroin 2.80 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Kuinkahan pian aloitetaan Mixu Paatelaisen lähtölaskenta jalkapallomaajoukkueen valmentajan paikalta? Suomi lähti karsintoihin suurin odotuksin, tulossa olivat kaikkien aikojen karsinnat. Maajoukkue oli tähdännyt näihin otteluihin jo useamman vuoden ajan, edelliset MM-karsinnatkin olivat vain harjoitusta nyt menossa oleviin EM-karsintoihin.

Neljän ottelun jälkeen voi jo sanoa, että Suomi ei pääse EM-kisoihin. Sen lisäksi, että tulokset ovat olleet huonoja, vain neljä pistettä, niin myös joukkueen peli on ollut heikkoa. Valmentaja Paatelainen on jo menettänyt hermonsa median tentissä ja pelaajat kertovat, että kukaan ei nyt ole tyytyväinen. Kaikki nämä ovat huonon ja epätoivoisen joukkueen merkkejä.

Vedonlyöntimarkkinat eivät tunnu uskovat ”oman maan joukkueeseen”. Brittiläinen Bet365 antaa Pohjois-Irlannille voittokertoimen 2.80 ja Suomelle 2.87. Veikkaus antaa irlantilaisille kertoimen 2.35 ja Suomelle 3.00. Veikkaus on kyllä varmasti lähempänä totuutta. Bet365 yrittää väittää, että Suomi olisi parempi joukkue, tämä ei takuulla pidä paikkaansa. Vetolantit voi hyvin laittaa Suomea vastaan, jos isänmaallisuus antaa periksi.

Lue lisää ottelusta Pohjois-Irlanti - Suomi täältä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Belgia - Kypros  28.3.2015 | EM-jalkapallo

Vihje: Belgia -3, kerroin 2.33 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Belgia on edelleen suuri tulevaisuuden maajoukkue, vaikka MM-kisat menivätkin hieman alle odotusten. EM-karsinnat ovat alkaneet sen osalta kompastellen. Se on sarjataulukossa vasta neljäntenä, kolmesta ottelusta se on voittanut yhden ja pelannut kahdesti tasan. Belgia teki kuusi maalia Andorra-voitossa, mutta se ei onnistunut voittamaan Walesia ja Bosniaa. Hieman samanlainen oli Belgian ote MM-kisoissakin, vaikka se voitti kaikki MM-kisojen lohko-ottelut, niin maalinteko oli sille hankalaa.

Kypros on lohkotaulukossa Belgian edellä yhden ottelun enemmän pelanneena. Se yllätti vieraskentällä Bosnian, toinen voitto on heittopussi Andorraa vastaan. Nyt Kyproksella on niin paha loukkaantumissuma, että joukkue on todella heikentynyt. Kyproksen joukkueesta ovat sivussa ainakin Christofi, Efrem, Alexandro, Junior, Vasilious, Angeli ja Giorgallides. Poissaolot on korvattu juniori-ikäisillä pelaajilla.

”En usko että koskaan aikaisemmin meiltä on puuttunut näin moni pelaaja”, joukkueen valmentaja Christodoulou sanoi ottelun alla.

Belgian joukkueesta ovat sivussa Lukaku ja Defour, mutta se tuskin haittaa. Courtois, Kompany, Fellaini, Benteke, de Bruyne ja Hazard ovat mukana ja hyvässä kunnossa.

Belgian voittokerroin uon Unibetilla vain 1.10, ja sellaista ei voi jalkapallossa pelata. Belgia -3 antaa kertoimeksi 2.33 ja kokeillaan sitä pienellä. Heikompiaan vastaan Belgia kyllä tekee maaleja, ja nyt Kypros on todella heikentynyt.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Kärpät - SaiPa 28.3.2015 | Liiga

Vihje: Kärpät 1,55 Pinnacle Sports, Kärpät -1 1,99 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Kärpät johtaa ottelusarjaa SaiPaa vastaan voitoin 3-1. Oululaisilla on näin ollen sarjan katkaisemiseksi kolme ottelupalloa. Realistisesti ajateltuna SaiPan olisi ollut lähes välttämätöntä voittaa viimeksi Lappeenrannassa, mutta Kärpät haki lopulta Kisapuistosta voiton maalein 2-5. Kamppailun päätöserässä SaiPa romahti täydellisesti oululaisten viimeisteltyä peräti neljä osumaa.

Lappeenrannassa ottelussa tuomarilinja antoi aihetta keskusteluun. Muun muuassa SaiPan päävalmentaja, Pekka Tirkkonen kertoi, että tuomarilinja oli vähintäänkin heittelehtivä. Joka tapauksessa se ei poista sitä tosiasiaa, että harva oikeasti uskoo vierasjoukkueen pystyvän saalistamaan hallitsevaa suomenmestaria vastaan kolme voittoa putkeen ja selvittämään tietään jatkoon. Riittävätkö Keltamustien usko vielä omaan tekemiseen?

Kärppien materiaali ja yksilötaito ovat nousseet yhä paremmin esille. Lappeenrannassa Joonas Donskoi ja Ben Maxwell viimeistelivät kahdesti mieheen. Samaan aikaan SaiPan avainpelaajiin kuuluva Dave Spina tuskin on mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Kärpät pystyi edellisessä Oulun kohtaamisessa tukkimaan SaiPan harvat maalintekotilanteet ja edellisestä kuudesta Oulun vierailustaanhan SaiPa on voittanut tasan yhden.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Lukko - KalPa 28.3.2015 | Liiga

Vihje: KalPa 3,96 Pinnacle Sports, KalPa ML 2,65 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Lukon ja KalPan ottelusarjan viides kohtaaminen on huippumielenkiintoinen. Ottelusarja oli jo menossa Lukolle, mutta tilanne on muuttunut täydellisesti KalPan voitettua kaksi viimeisintä kohtaamista. Kuopiossa pelattu viimeisin taistelu päättyi KalPan voittoon maalein 4-2. Lukko oli usein vaikeuksissa Keltamustien suoraviivaisen hyökkäyspelaamisen kanssa. Vahvalla liikkeellä KalPa pystyikin rakentamaan vaarallisia tilanteita Lukon maalin eteen.

KalPalla oli vielä hetki sitten valtavia maalinteko-ongelmia, mutta pikkuhiljaa sekin alkaa olla menneen talven lumia. Edellisessä ottelussa muun muassa Mikael Ruohomaa näytti esimerkkiä viimeisteltyään kaksi osumaa ja saalistaen kaupan päälle syöttöpisteen. Kasperi Kapanen säesti hyvin kamppailun ykköstähteä kahdella syöttöpisteellään. Vierasjoukkuehan on kaiken kaikkiaan nuori ryhmä, joten uudet ratkaisijat ovat hyvin tervetulleita.

Lukon kannalta etenkin ylivoimapelaaminen on jättänyt paljon parantamisen varaa. Edellisessä kohtaamisessa kotijoukkue pääsi pelaamaan reilusti ylivoimaa, myös kahden miehenkin etulyöntiasemassa, mutta ylivoima oli hyvinkin tehotonta. Vaikka Lukko on suuressa kuvassa vahva kotijoukkue, KalPa pystyi viimeksi Raumalta voiton nappaamaan ja näin ollen kuopiolaisryhmä on herännyt taistelemaan ihan uudelleen.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Tappara - HIFK | Liiga

Vihje: HIFK 3,10 Pinnacle Sports, HIFK ML 2,25 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Tapparan ja HIFK:n välinen ottelusarja on muodostumassa huikeaksi jännitysnäytelmäksi. Tamperelaiset nappasivat kahdessa ensimmäisessä kamppailussa tukevan kiinnityksen kohti jatkopaikkaa, mutta HIFK ei ole antanut periksi, vaan vierasjoukkue on tullut voitoissa rinnalle. Pudotuspeleissä ei olekaan kuin tärkeitä otteluita, mutta tärkeys korostuu tänään, sillä kamppailun voittaja tulee saamaan itselleen kaksi ottelupalloa sarjan katkaisemiseen.

HIFK voitti kolmannen kohtaamisen Tampereella maalein 1-4 ja puolestaan viimeksi Helsingissä peräti lukemin 5-1. Pudotuspeleissä lukemillahan ei ole väliä, sillä merkitystä on vain voitoilla, mutta kahteen viimeiseen otteluun yhdeksän tehtyä osumaa on hurja osoitus siitä, että minkälaisessa pelivireessä HIFK on. Vierasjoukkuehan hallitsi viimeksi kaukalon tapahtumia selkeästi käytännössä ottelun alusta lähtien.

Tappara on ollut viime otteluissa aseeton ja vaisu. Kahteen viimeiseen kohtaamiseen vain kaksi tehtyä osumaa kertovatkin siitä, että kotijoukkueelle on muodostumassa maalinteko-ongelmaa. Siinä missä Tapparan avainpelaajat eivät ole kannatelleet joukkuettaan, vierasjoukkueen kolmikko Tomas Zaborsky-Teemu Ramstedt-Joonas Rask on iskenyt kahteen peliin tehot 5+4. HIFK on loistava pelivalinta Hakametsän illassa.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Espanja - Ukraina  27.3.2015 | EM-jalkapallo

Vihje: Ukraina +1.5, kerroin 1,85 Bet365

BETS365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Espanja on mielenkiintoinen joukkue. Ensin se hallitsi suvereenisti maajoukkuejalkapalloilua, ja sitten viime kesänä MM-kisoissa kaikki romahti. Menossa on uudistumisen vaihe. EM-karsinnat Espanjan osalta ovat alkaneet kohtuullisen hyvin, neljästä ottelusta on kolme voittoa ja yksi tappio. Neniin tuli Slovakiassa lukemin 1-2. Harjoitusmaaottelussa viime marraskuussa Saksa voitti Espanan 1-0.

Espanjan aloituskokoonpano on muuttunut sitten viime MM-kisojen. Edellisessä karsntaottelussa sen keskikentällä pelasi nelikko Isco, Koke, Busquets ja Cazorla, poissa olivat suuruuden aikojen vakiokasvot Iniesta ja Xavi. Tähän otteluun varmaankin David Silva tulee laidalle, hän on ollut Manchester Cityssä melko hyvässä kunnossa. Kärjessä edellisessä karsintaottelussa Valko-Venäjää vastaan Pedron rinnalla pelasi Paco. Joukkueen valmentaja on kuitenkin sama kuin vielä MM-kisoissa, eli del Bosque. Kuinka onnistuu uudistuminen kun puikoissa on sama mies kuin romahduksen aikana?

Ukraina on kova testi Espanjalle. Se on lohkossa samassa pistemäärässä kuin Espanja, maaliero on vain huonompi. Joukkueella on hyvä puolustus, ainoa karsinnoissa päästetty maali tuli Slovakia-tappiossa. Ukrainalla ei ole pahempia poissaolohuolia, ainoastaan toppari Ordetsa on sivussa, mutta se ei ole mikään ongelma.

Espanjan voitosta saa Bet365:ltä kertoimen 1.33, tasapelistä saa mukavan kertoimen 5.50. Ukraina +1.5 saa kertoimen 1.85, laitetaan se peleihin. Espanja ei ole se sama kuin kolme vuotta sitten, eikä Ukraina ole koskaan heittopussi.

Veikkaussivut | Anssi

BETS365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

New Orleans Pelicans - Sacramento Kings  28.3.2015 | NBA

Vihje: Pelicans -6.5, kerroin 1.87 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

New Orleans Pelicansilla on vielä mahdollisuudet NBA:n Läntisen konferenssin pudotuspeleihin. Se on nyt kymmenentenä neljä voittoa kahdeksantena olevaa Oklahoma Thunderia perässä. Länsi on tällä kaudella huomattavasti Itää kovempi konferenssi, kun Pelicansin tasoinen joukkue on jäämässä ulos play offseista ja Idässä vaikkapa Bostonin tasoinen ryhmä on menossa jatkoon. Bostonilla on vieläpä kuusi voittoa vähemmän kuin Pelicansilla.

New Orleans on nyt neljän ottelun tappioputkessa ja se on ollut paha isku jatkohaaveille. Pelicansin pelin sielu Anthony Davis oli tappioputken kaksi ensimmäistä ottelua loukkaantuneena sivussa, mutta hänenkään paluunsa ei piristänyt joukkuetta. Sunnuntaina New Orleans hävisi Clippersille seitsemällä pisteellä, Davis kokosi 26 pistettä ja 12 levypalloa. Keskiviikkona Davisin numerot olivat 24 ja 14 kun joukkue hävisi Houstonissa kahdella pisteellä. Vapariviivalla Davis on ollut ongelmissa, Houstonissa vain kuusi 14:sta upposi.

Sacramento Kings on jo kauan ollut ulkona play offseista, mutta nyt se on innostunut neljän ottelun voittoputkeen. Se on voittanut hieman heikompia, kuten 76ersin, Hornetsin ja Sunsin, kun taas Pelicansin vastukset ovat viime aikoina olleet kovia. Clippersin ja Rocketsin lisäksi New Orleans hävisi Golden Statelle. Voitto- ja tappioputket täytyy suhteuttaa vastusten tasoon. New Orleans antaa 6,5 pistettä tasoitusta ja otetaan se peleihin. Pelicans on huimasti parempi ryhmä kuin Kings, se on kotonaan ja varmasti vielä motivoitunut.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Englanti - Liettua 27.3.2015 | Komeetta-Kane kentälle

Vihje: Englanti - 2.5 maalia, kerroin 2.17 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Englanti kohtaa jalkapallon EM-karsinnassa Liettuan. Englanti on suursuosikki, ja kaikki muut tulokset kuin sen kotivoitto olisivat todella suuri yllätys. Englantilaisen jalkapallon uusi kultapoika, Tottenhamin Harry Kane on nyt raivannut tiensä maajoukkueeseen saakka, ja hän mitä todennäköisimmin pelaa ottelussa. Ja mitä todennäköisimmin hän on suoraan aloituksessa. Kane on tällä kaudella ollut ylivoimaisesti paras englantilainen hyökkääjä, hän on tällä kaudella tehnyt kaikissa turnauksissa yhteensä 29 maalia. Mikä olisikaan parempi paikka tuoda hänet maajoukkueeseen mukaan kuin kotiottelussa selvästi huonompaa vastusta vastaan.

Nuoret englantilaiset tähdet ovat mielenkiintoinen ilmiö jalkapallomaailmassa. Englanti janoaa menestystä, jota ei ole tullut aikoihin. Hyvin pitkään aikaan maasta ei ole tullut yhtään supertähtitason jalkapalloilijaa – Real Madridin Gareth Balekin on walesilainen. Kukaan englantilainen ei ole ollut lähelläkään Messin, Ronaldon, Robbenin tai Riberyn tasoa.

Liettua on voittanut San Marinon ja Viron. Sveitsiä ja Sloveniaa vastaan se kuitenkin hävisi selvästi 0-4 ja 0-2. Englanti taas on piessyt sekä Sveitsin että Slovenian kahdella maalilla. Olisiko neljän maalin voitto sitten looginen lopputulos Englannille, ja pitäisikö tasoituksen olla kolmen paikkeilla? Vedonlyöntimarkkina odottaa tiukempaa ottelua. Englanti -2 saa Unibetilta kertoimen 1.72. Pienin lopputuloskerroin on Englannin 2-0 -voitolle. Rökälevoiton odottaminen ei useinkaan ole perusteltua, mutta jos Englannin leirissä asiat luistavat ja kärjessä on kuumia pelaajia, niin laitetaan lapulle pienellä Englanti -2,5 Unibetin kertoimella 2.17.

Lue lisää ottelusta Englanti - Liettua täältä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

F1 - Malesia GP 29.3.2015 | Nasr oli Australian GP:n paras kuski

Vihje: Nasr top 6, kerroin 9.00 Bet365

Vihje: Nasr pisteille, kerroin 1.90 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Mercedeksen kaksikko ajoi vakuuttavaan kaksoisvoittoon Formula 1:n ensimmäisenssä osakilpailussa Australian Melbournessa. Maailmanmestari Lewis Hamilton voitti ajon vajaa pari sekuntia ennen Nico Rosbergia. Ferrarin Sebastian Vettel oli jo reilusti yli puoli minuuttia jäljessä. Hamilton on nyt voittanut seitsemän viimeisistä kahdeksasta osakilpailusta. Näyttää vahvasti siltä, että tästä kaudesta on tulossa Hamiltonin ja Rosbergin kaksintaistelu. Mielenkiintoinen kausi tästäkin saattaa silti tulla, jos kaksi huippukuskia, vaikkakin samasta tallista, kisaa tasaisesti läpi vuoden.

Nico Rosberg antoi Hamiltonille täyden tunnustuksen Austalian viikonlopun jälkeen.

”Lewis on tehnyt fantastisen työn tänä viikonloppuna. Hän ajoi kuin maailmanmestari, hän ON maailmanmestari”, Rosberg sanoi medialle. Onko noissa sanoissa jo henkisen taistelun kaikua? Rosberg on takuulla revanssimielessä tällä kaudella.

Lewis Hamiltonin voittokerroin on Malesiassa Bet365:llä vain 1.50, kun Australian kisassa Hamiltonin voitosta sai vielä 2.00. Markkinat nopeasti sopeutuivat odotettavaan Mercedeksen ylivoimaan. Felipe Nasrin top 6 -sijoituksesta saa hienon kertoimen 9.00. Sitä on kokeiltava. Samalla voi laittaa kupongille vedon Felipe Nasrin pistesijan puolesta. Bet365:n kerroin tälle on 1.90.

Lue lisää Malesian GP:stä täältä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Boston Celtics - Miami Heat  26.3.2015 | NBA

Vihje: Boston -5.5, kerroin 1.95 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Miami ja Boston ovat parhaillaan menossa pudotuspeleihin, mutta tiukkaa vielä tekee runkosarjan lopun ajan. Charlotte ja Indiana ajavat lujaa takaa, tappioputki varmaankin pudottaisi kummankin ulos play offseista. Miamilla on tappiosuma aluillaan, se on nyt hävinnyt kaksi peräkkäin eikä Boston ole helppo paikka pelata. Seuraava ottelu sillä on vielä Itäisen konferenssin parhaan joukkueen Atlantan kentällä.

Pari viikkoa sitten Boston voitti Miamissa kymmenellä pisteellä. Isaiah Thomas oli Celticsin paras pistemies 25 pisteellä. Heat-ottelun jälkeen Thomas on ollut loukkaantuneena sivussa, mutta nyt hän on palaamassa peleihin. Boston hankki alle 180 senttiä pitkän Thomasin Phoenixista helmikuussa ja välittömästi tämä on ollut tärkeä vastuunkantaja joukkueessa. Thomas on tehnyt vähintään 20 pistettä kahdeksan kertaa kymmenessä pelaamassaan ottelussa Bostonin paidassa. Viimeisissä neljässä ottelussaan Thomas on tehnyt pistekeskiarvon 23.5.

Miami on nyt pelannut jonkin aikaa ilman voimalaituri Chris Boshia. Eilen Miami hävisi pisteellä Milwaukeessa ja vielä Heatin keskushyökkääjä Hassan Whiteside loukkasi kätensä blokatessaan donkkia. Whitesiden sormien väliin laitettiin kymmenen tikkiä ja hänkin saattaa olla sivussa Celticsiä vastaan. Tämä olisi kyllä paha takaisku Miamin korinaluspeliin.

Boston on hyvin selvä suosikki kotonaan, sen voittokerroin on vain 1.46 ja tasoitus on 5,5 pistettä. Lähdetään siitä, että Whiteside on tänään sivussa ja laitetaan peleihin Boston -5,5 Unibetin kertoimella 1.95.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers 25.3.2015

Vihje: Tampa Bay -1.5, kerroin 2.55 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä maistetaan jälleen paikallispeliherkkua kun Tampa ja Florida ottavat mittaa toisistaan. Tampan Valtteri Filppula saa siis vieraita Alexander Barkovin tähdittämästä Floridasta.

Tampa on tehnyt koko liigassa eniten maaleja ja tasaisessa NHL:n kärkitaistossa se on hyvissä kyttäysasemissa koko liigan sijalla neljä. Tampa on voittanut putkeen kolme peliä ja se hakee mainiolle sarjalle jatkoa Floridan voitolla. Floridan kausi on ollut hieman samanlainen kuin Aleksander Barkovin, kovat oli kauteen odotukset, mutta pikkaisen on dieseli tökkinyt. Liekö sitten kesälaatua ollut koko ajan, nyt pelit alkavat viime hetkillä sujua. Kiire Floridalla tulee pudotuspeleihin, mutta vielä on kautta jäljellä.

Tähän otteluun haetaan kertoimia Unibetiltä. Peruskertoimien mukaan (1.85 – 3.90 – 3.75) Tampa on selvä suosikki, mutta tähänkin saa hieman lisää jännitystä antamalla Floridalle maalin tai kaksi eteen. Alkutilanne 0-1 antaa kertoimet 2.55 – 6.40 – 1.91 ja 0-2 4.25 – 5.75 – 1.49 joten näistä jompaakumpaa voi betsata.

Valtteri Filppulan maali ottelussa antaa kivoja lukemia eri tuloksilla, Filppulan maali ja tulos 5-2 tuo kertoimen 67.00, 5-5 tulos tuo kertoimen 351.00. Tsekkaa muut kertoimet Unibetiltä ja vuole kultaa!

Alexander Barkovin maalilla ja tuloksilla 5-2 tulisi kertoimeksi 126.00, 5-5 toisi kertoimella 326.00 massit takaisin. Paikallistaistossahan voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta kotijoukkue on melko selkeä suosikki…

Veikkaussivut | Petteri

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 25.3.2015 | Spurs suosikki Dallasissa

Vihje: Dallas +3.5, kerroin 1.92 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Viime kaudella takamies Tony Parker oli mestarijoukkue San Antonio Spursin tärkein pelaaja, mutta tänä vuonna hänen pelinsä on ollut selvästi laskusuunnassa. Parker ei ole lähellekään se sama pelaaja kuin viime vuonna, hän on alkanut Spursissakin jäädä nousevan tähden Kawhi Leonardin varjoon. Aivan viime aikoina pudotuspelien lähestyessä Parker on kuitenkin petrannut.

Viimeisen kymmenen ottelun aikana Parker on upottanut heittonsa lähes 59 prosentin tarkkuudella, pistekeskiarvokin on ollut melkein 20. Spurs on voittanut viimeisistä 12 ottelusta kymmenen, ja se on jo päässyt kahden voiton päähän nyt viidentenä olevasta LA Clippersistä. Parkerin korisyöttöjen ja pallonmenetysten suhde on viimeisissä 12 ottelussa on 3.2, kun ennen se oli tämän kauden osalta 3.2. San Antonion voittosuhde on 23.9, kun Parker menettää pallon korkeintaan kaksi kertaa ottelussa.

Dallas on kotijoukkue, silti San Antonio on vedonlyöntimarkkinoilla selkeä suosikki. Spursin voitosta saa Unibetilta vain 1.61. Tämä on aivan liian vähän, vaikka Spurs onkin paremmassa kunnossa, niin ei se tällä hetkellä noin paljon ole Mavsia parempi. Laitetaan peleihin Dallas +3.5 Unibetin kertoimella 1.92.

Lue lisää ottelusta Mavs - Spurs täältä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

 

JYP - Blues 24.3.2015 | Liiga

Vihje: JYP 1,93 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

JYP liitää tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella jyväskyläläiset kaatoivat Bluesin ja Kärpät. JYPin jatkuva ailahtelevaisuus näyttäisi olevan menneen talven lumia, sillä ottelusarjaa espoolaisryhmää vastaan Hurrikaani johtaa jo lukemin 2-0. Paineet alkavat olla vierasjoukkueen puolella.

Bluesilla on ollut valtavia maalinteko-ongelmia. Siinä missä espoolaiset olivat runkosarjan loppupuoliskolla huikeassa voittoputkessa, tällä hetkellä espoolaisten maalinteko ei toimi. Kahteen ensimmäiseen puolivälieräotteluun yksi tehty maali on aivan liian vähän. Bluesin kapteeni, Kim Hirschovits ei ole viimeistellyt neljään viime otteluun tehopistettäkään.

JYP oli runkosarjassa yksi Liigan parhaimmista kotijoukkueista ja sehän jyväskyläläisille sopii enemmän kuin hyvin ottaen huomioon, että Blues on edellisestä viidestä vierasottelustaan onnistunut voittamaan vain yhden. Blueskäskjä, Jyrki Ahohan haukkui lisäksi viime kohtaamisen jälkeen espoolaisten ylivoimapelaamisen olleen surkealla tasolla. Blues on voittanut Jyväskylässä viimeksi vuonna 2011 ja vaikeaa tulee olemaan myös tänään.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Tappara - HIFK 24.3.2015 | Liiga

Vihje: Tappara 1,88 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Tapparan ja HIFK:n puolivälierien kaksi ensimmäistä kohtaamista ovat olleet runsasmaalisia. Emsimmäisellä kerralla tamperelaisryhmä oli kotonaan parempi maalein 4-3 ja viimeksi Helsingissä päädyttiin jatkoerän jälkeen Tapparan voittoon samoin numeroin. Tänään näemme varmasti laadukkaampaa ja parempaa puolustustyöskentelyä, sillä molemmilla joukkueilla on alakerran kanssa paljon parannettavaa.

Tappara on Liigan parhaimpia kotijoukkueita. Edelliset viisi kotiottelua ovat tuottaneet tamperelaisryhmälle yhtä monta voittoa. Todellisuudessa Tappara on edellisen kerran jäänyt kotonaan kokonaan pisteittä joulukuun alkupuolella. Tampereella pelatessaan Tappara onkin antanut vastustajilleen hyvin pieniä maalimääriä. Jos ei lasketa mukaan ensimmäistä HIFK -kohtaamista, vastustajat ovat tehneet lähinnä yhtä tai kahta maalia.

Tappara on kotonaan selkeä ennakkosuosikki. Tamperelaiskäskijä, Jussi Tapola pystyi runkosarjassa saamaan tamperelaisryhmän viisikkopelaamisen sellaiseksi, että vastustajat eivät varsinkaan Hakametsässä juhli. Kaksi ensimmäistä kohtaamista ovat olleet avoimempaa peliä kuin mitä odotettiin, mutta tänään luulisi tilanteen muuttuvan. Hakametsän taistelu näytetään Nelonen Pro 2:sella suorana lähetyksenä.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBETSIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Kärpät - SaiPa 24.3.2015 | Liiga

Vihje: Yli 4,5 maalia 1,94 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Kärppien ja SaiPan kaksi ensimmäistä kohtaamista ovat olleet hyvin erilaisia. Oululaisryhmä nappasi kotonaan voiton maalein 4-2, mutta Lappeenrannassa kuskin paikalla olivat Keltamustat voittaen kamppailun numeroin 5-3. Molemmat kohtaamiset ovat toistaiseksi olleet runsasmaalisia ja myös tänään maaleja on odotettavissa. Kärpät on kotonaan selkeä ennakkosuosikki, mutta kieltämättä Lappeenrannan vierailu jätti paljon kysymysmerkkejä.

SaiPa venyi viime kohtaamisessa pakkovoittoon, sillä mikäli Kärpät olisi ryöstänyt voiton Lappeenrannasta, oululaiset olisivat todennäköisesti karanneet Keltamustilta lopullisesti. Nyt tilanne on kuitenkin täysin toinen. SaiPan maalivahtitilannehan pysyy mielenkiintoisena, sillä Andreas Bernard on joutunut torjumaan vierasjoukkueen maalinsuulla Jussi Markkasen ollessa poissa Keltamustien maalinsuulta.

Lappeenrannan illassa jäähyminuutteja jaettiin vaatimattomasti 174 minuuttia. Kärppien maalinsuulla ollut Tomi Karhunen pommitettiin vaihtoon jo kamppailun avauserässä hänen torjuntaprosenttinsa olleen olematon 50,0%. Hyvin mielenkiintoisen ottelusarjan kolmas kohtaaminen näyttää pitkälti suuntaa tulevaa ajatellen. Oman mausteensa tuo sekin tieto, että SaiPan puolustajat ovat ottaneet hyökkäyspäässä yhä suurempaa roolia.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Lukko - KalPa 24.3.2015 | Liiga

Vihje: Lukko 1,72 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

Lukko johtaa ottelusarjaa KalPaa vastaan lukemin 2-0. Mikäli raumalaiset voittavat myös tänään, kuopiolaisten kesäloma on enemmän kuin lähellä. Paineet ovat vain ja ainoastaan vierasjoukkueen puolella. Lukko lähti ottelusarjaan jopa selkeänä ennakkosuosikkina ja kahteen ensimmäiseen kohtaamiseen yhteismaalein 6-0 napatut voitot kertovatkin siitä, että Raumalla ei kelpaa tänä keväänä muu tulos kuin mitalit.

KalPan valtavat maalinteko-ongelmat eivät tunnu helpottavan. Puolivälierissä kuopiolaiset eivät ole tehneet maaliakaan. KalPan nuori joukkue kaipaa ratkaisijoita ja nopeasti. Kuopiolaiset eivät päässeet viime kohtaamisessakaan vaarallisille maalintekopaikoille, sillä Lukon tiivis maalivahti -ja puolustustyöskentely pitivät siitä huolen. Oman mausteensa otteluun tuo myös KalPan maalivahtitilanne. Andy Chiodo oli viimeksi hyvin epävarma.

KalPan vierassaldo on murheellista luettavaa. Viisi viimeisintä matkaottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota ja kymmenestä edellisestä vieraskamppailustakin kuopiolaiset ovat voittaneet vain kaksi. Lukkohan on antanut kotiotteluissaan vastustajille hyvin pieniä maalimääriä. Kotijoukkue on pystynyt pitämään KalPan hyökkäykset kulmissa ja ilman parempaa maalinedustapelaamista on vaikeaa nähdä Keltamustien juhlivan tänäänkään.

Veikkaussivut | Tuomas

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Chicago Bulls - Charlotte Hornets  24.3.2015 | NBA

Vihje: Hornets +6.5, kerroin 1,90 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Chicago Bullsin mainio Jimmy Butler on palaamassa peleihin. Butler on istunut 11 ottelua sivussa kyynärpäävamman vuoksi. Tänä aikana Bulls on pelannut heikosti, se on hävinnyt kuudesti viimeisen yhdeksän ottelun aikana. Sen pudotuspelipaikka ei ole mitenkään uhattuna heikossa Itäisessä konferensissa, mutta kärkijoukkueet Atlanta ja Cleveland ovat karkaamassa.

Bulls hävisi lauantaina nolosti Detroitille 91-107. Pistons voitti ottelun viimeiset 19 minuuttia peräti 54-19. Chicagon Pau Gasol ei toisella jaksolla yksin pärjännyt Detroitia vastaan. Gasol teki jälkimmäisellä puoliskolla 17 pistettä kun koko muu Bullsin joukkue teki vain yhden enemmän. Aaron Brookskin teki vain neljä pistettä toisella jaksolla kun ensimmäisellä hän teki 15.

Charlotte Hornetskin on huonossa jamassa. Se on viimeisistä seitsemästä voittanut vain kaksi. Maaliskuun puolessa välissä se voitti Bullsin 101-91. Hornets tuli voittoon 19 pisteen takaa-ajoasemasta, viimeisillä kolmella neljänneksellä se voitti Chicagon 82-56. Hornets kukisti Bullsin komeasti levypalloissa, kaiken kaikkiaan lukemat 55-36 Charlottelle, ja hyökkäyspään levyrit peräti 17-4. Hornets oli ottelussa vielä ilman parasta isoa pelaajaansa, Al Jeffersonia.

Chicagon voittokerroin on 1.37 ja tasoitus on 6.5 pistettä. Peleihin voi laittaa Hornetsin, kuusi ja puoli pistettä hyvitystä kelpaa. Chicago on aallon pohjassa, eikä Butler heti ainakaan pysty muuttamaan kurssia. Hornetskin on ollut kehno, mutta silti tasoitus riittää.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Brooklyn Nets - Boston Celtics  24.3.2015 | NBA

Vihje: alle 202.5 pistettä, kerroin 1,90 Betsson

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

Brooklyn Nets on jälleen mukana pudotuspelitaistossa. Muutama viikko sitten se pelasi niin heikosti, että kauden jatko näytti toivottomalta. Maaliskuun alussa Nets pelasi viiden ottelun tappioputken, mutta sen jälkeen Nets se on voittanut neljä ottelua viidestä. Parhaillaan Brooklyn on sijalla 11 Itäisessä konferenssissa, mutta vain yhden voiton perässä nyt kahdeksantena olevaa Charlottea. Idässä on tiukka taisto viimeisestä play offs -paikasta, Bostonkin on hyvin mukana. Celticsillä on yksi voitto Brooklyniä enemmän.

Lauantaina Brooklyn voitti Indianassa komeasti 123-111, kun Boston taas hävisi kotonaan jatkoajalla Detroitilla 97-105. Brooklynin voitto oli hieno siksikin, että se teki peräti 123 pistettä yhtä liigan parasta puolustusjoukkuetta vastaan. Brook Lopez oli kentän ykkönen, hän teki 26 pistettä ja blokkasi Pacersin neljä kertaa. Bojan Bogdanovic heitti 21 pistettä, eikä kertaakaan ohi. Netsin heittoprosentti ottelussa oli huima 61.3.

Otteluja on sen verran vähän jäljellä, että jokainen voitto on nyt todella tärkeä. Brooklyn ja Boston melkein jo pelaavat pudotuspelejä. Brooklynillä on jäljellä 14 ottelua ja Bostonilla 13. Celtics on kolmen ottelun tappioputkessa.

Brooklyn on kotikentällään selkeä suosikki. Betsson antaa sille voittokertoimen 1.56. Paras veto on alle 202.5 pistettä kertoimella 1.90. Joukkueet ovat viime aikoina puolustaneet heikosti ja tämä nostaa totals-rajaa. Näissä ns. kolmen pisteen otteluissa puolustaminen varmasti otetaan tarkemmin.

Veikkaussivut | Anssi

BETSSON SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Toronto Maple Leafs – Minnesota Wild  24.3.2015 | NHL

Vihje: Minnesota, kerroin 1.82 Nordicbet, Minnesota -1.5, kerroin 2.40 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Toronton pleijarihaaveet kaatuivat laulun mukaan jo jokin aika sitten, mutta se ei ole vapauttanut joukkueen peliä millään tavalla. Toronton kuntokäyrä muistuttaa etelä-suomalaisen laskettelukeskuksen rinneprofiilia. Tortun viimeisestä kolmen pinnan voitosta on jo aikaa hurjasti ja se tuli 4.3. Floridan vieraana. Sen jälkeen onkin tullut kahdeksan kertaa pataan ja kerran joukkue on venynyt jatkoajalla voittoon.

Torontolla on huikea kotikerroin ja tilastoniilot voisivat lyödä kotijoukkueen (3.90 NordicBet) puolesta. Rahat saa kuitenkin turvotettua Minnesotan vieraskertoimella todennäköisesti varmemmin (NordicBet 1.82) Toronton verkkoon on uponnut viime aikoina paljon maaleja, joten tasoitusveto Toronto – Minnesota (1.5 – 0) antaa kivan kertoimen vieraille (2.40).

Tulosvetoon tähän matsiin kolme kokelasta, 1-4, 2-4, 3-5. NordicBet antaa näihin varsin mukavat kertoimet, välille 16.00 – 35.00.

Veikkaussivut | Petteri

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Barcelona - Real Madrid  22.3.2015 | La Liga

Vihje: Real Madrid +1, kerroin 1,85 Bet365

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

On jälleen ”El Clasicon” aika, Real Madrid vierailee FC Barcelonan kentällä. Peliin lähdetään tutusta tilanteesta. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukon kärjessä, Barca on ykkönen pisteen edellä. Kertoimenlaskijat ovat vääntäneet Barcelonasta hurjan suosikin, sen voittokerroin on Bet365:llä vain 1.65. Tämä on aivan varmasti alikerroin, missään nimessä Barca ei voita tätä ottelua kuusi kertaa kymmenestä.

Barca on joukkueista selvästi paremmassa kunnossa. Sillä on nyt kuuden voiton putki, kun taas Real Madrid on kompuroinut. Ensin pari viikkoa sitten se hävisi liigassa Athletico Bilbaon kentällä 0-1 ja sitten heti perään Mestareiden liigassa kotikentällään Schalkelle 3-4. Schalke -ottelun loppupuolella Realin fanit osoittivat mieltään heiluttamalla nenäliinojaan.

Barca on voittoputkessaan voittanut Manchester Cityn kahdesti ja liigassa esimerkiksi kotikentällään Rayo Vallecanon 6-1. Manchester Cityä vastaan Nou Campilla Barca teki lukemattomia maalipaikkoja, mutta Cityn maalivahti Joe Hart pelasi ilmiömäisen ottelun, siksi Barcelonan voittolukemat olivat vain 1-0.

Barcelonalta ovat syrjässä loukkaantumisen vuoksi keskikentän Busquets ja pelikiellon vuoksi laitapakki Dani Alves. Kentällä on varmaankin taas loistava kärkitrio Messi-Neymar-Suarez. Onkohan milloinkaan millään seurajoukkueella ollut vastaavaa kolmikkoa kärjessä? Real Madrid saa takaisin Modricin keskikentälle ja Sergio Ramosin puolustukseen. Poissa ovat edelleen Rodriguez ja Khedira.

Mainio veto otteluun on Real Madrid +1 Bet365:n kertoimella 1.85. Missään nimessä joukkueiden tasoero ei ole niin suuri kuin kertoimet väittävät, kentällä on kuitenkin kaksi joukkuetta, joilla kummallakin on potentiaalia olla maailman paras.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Liverpool - Manchester United 22.3.2015 | Klassikosta tulossa hieno ottelu

Vihje: Liverpool, kerroin 2.05 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Liverpool vastaan Manchester United on yksi englantilaisen sarjajalkapallon klassikkoja, ja tällä kertaa voi hyvinkin odottaa loistavaa ottelua. Pool on hyvässä iskussa, se ei ole aikoihin hävinnyt liigaottelua ja viisi viimeistä on komeita voittoja. Maaliskuun alussa Liverpool voitti koti-Anfieldillaan toisen manchesterilaisen eli Cityn. Edelliskierroksella Liverpool voitti vieraissa Swansean 1-0.

Manchester United on tämän vuoden puolella hävinnyt kolmesti. Se ei ole heikosti kun pelejä on takana 15. Viime kauden mahalaskuun verrattuna joukkue on petrannut huimasti, vaikka ei se vieläkään pelaa mestarijoukkueen tasoista jalkapalloa. United ei pysty kontrolloimaan peliä, ja usein sillä jää ainoaksi hyökkäysvaihtoehdoksi pitkä pallo. Useimmiten pitkällä tavoitellaan Marouane Fellainin päätä.

Liverpool on kotikentällä luonnollisesti ottelun suosikki, Unibetin kerroin on 2.05. Tämä kelpaa peleihin,Pool on ollut viime viikkoina paljon Unitedia varmempi joukkue.

Lue lisää ottelusta Liverpool - Manchester United täältä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TRIPLAA NYT VOITTOMAHDOLLISUUTESI NORDICBETILLÄ

Nordicbet erikoisbonus /

  

Blues - JYP 21.3.2015 | Liiga

Vihje: Alle 4,5 maalia 2,11 Pinnacle Sports, Alle 5,5 maalia 1,54 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Keski-Suomen ylpeys, JYP avasi urakkansa jääkiekon Liigan pudotuspeleissä kaatamalla Espoon Bluesin puolivälieräsarjan avauskohtaamisessa maalein 3-1. Tänään ottelusarjaa jatketaan Espoossa ja lisäksi kiekko tippuu jäähän myös kolmella muulla pelipaikkakunnalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli juuri sellainen mitä odottaa sopikin: Kuuma ja fyysinen taistelu. Lopulta JYPin erikoistilannepelaaminen oli avain jyväskyläläisten voittoon.

Odotettavissa on hyvin samantyyppinen kohtaaminen kuin eilen Jyväskylässä. Pelillisestihän Blues ei käytännössä ollut eilen JYPiä heikompi, joten siinä mielessä on osattava katsoa myös tuloksen taakse. JYP on edelliseen kahteen Espoon vierailuun viimeistellyt vain kaksi osumaa ja myös tänään alle -maalimäärät ovat kovaa valuuttaa. Vähämaalisesta lopputuloksesta onkin hyvä lähteä liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

KalPa - Lukko 21.3.2015 | Liiga

Vihje: Lukko 2,35 Unibet, Lukko ML 1,77 Unibet

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigan puolivälierät jatkuvat tänään neljällä pelipaikkakunnalla, Kuopiossa vastakkain asettuvat KalPa ja Rauman Lukko. Ottelusarja pyörähti käyntiin eilen, jolloin Lukko oli Raumalla parempi maalein 3-0. KalPa lähti ottelusarjaan altavastaajana ja mikäli kuopiolaiset päästävät vierasjoukkueen jo kahden voiton etulyöntiasemaan, on vaikeaa enään nähdä KalPan realistisesti jatkopaikasta taistelevan.

Kuopion jäähallissa pelataan isossa kaukalossa. Se muuttaa jo hieman lähtökohtia. KalPalla on ollut niin suuria maalinteko-ongelmia, että jopa vieraskaukalossakin Lukkoa on syytä vakavasti harkita. Etukäteen on arvioitu, että kuten pudotuspeleille sopiikin, Niiralan Montussa tulee olemaan tänään paljon yleisöä - tunnelmaa siis riittänee. Lukko on tasapainoisempi ryhmä, joka omaa enemmän ratkaisuvoimaa ja tiiviin maalivahti -ja puolustustyöskentelyn. Vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

HIFK - Tappara 21.3.2015 | Liiga

Vihje: Alle 4,5 maalia 1,93 Pinnacle Sports, Alle 5,5 maalia 1,45 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, tulikuumassa puolivälieräsarjassa HIFK:n ja Tampereen Tapparan välillä pelataan tänään toinen kohtaaminen. Puolivälieräsarjasta odotettiin äärimmäisen mielenkiintoista ja ensimmäisen kamppailun perusteella odotusarvot eivät ainakaan ole yön aikana laskeneet. Tappara nappasi Hakametsässä ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan lukemin 4-3 ottelussa, jossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.

Hakametsän illassa viimeisteltiin seitsemän osumaa. Molempien joukkueiden leirissä tiedetäänkin se, että oman pään pelaamisessa on jatkossa parannettavaa. Muun muuassa HIFK:n Teemu Ramstedt ottikin vierasjoukkueen osalta tämän asian haastattelussa esille. Samanlaisia maalijuhlia tuskin onkaan tiedossa kuin eilen. HIFK:n ja Tapparan kohtaamiset ovat olleet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vähämaalisia ja panosten ollessa huipussaan samalla kaavalla jatketaan.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

SaiPa - Kärpät 21.3.2015 | Liiga

Vihje: Kärpät 2,03 Pinnacle Sports

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigassa saatiin eilen puolivälieräsarjat käyntiin. Oulussa Kärpät nappasi Lappeenrannan SaiPalta avauskiinnityksen jatkopaikkaan maalein 4-2. Kärpät johti ottelua parhaimmillaan kolmella maalilla, mutta lappeenrantalaisten kaksi maalia tekivät kamppailusta lopulta tiukan. Kisapuistoon siirryttäessä SaiPa on käytännössä pakkovoiton edessä, koska jos Kärpät karkaa kahden voiton etumatkalle, siitä tuskin Keltamustat nousee.

Tämän illan kohtaaminen antaa pitkälti suuntaa sille, että mihin ottelusarja SaiPan ja Kärppien välillä tulee etenemään. Ottelusarjahan on pitkä, mutta mikäli Kärpät karkaa kahden voiton etumatkalle, tilanne on SaiPan suhteen tuskallinen. Sinänsä voisi kuvitella, että SaiPan leirissä paineet ovat melkoisen kovat ja lisäksi mikäli tulokset eivät lappeenrantalaisyleisöä miellytä, katsomossa nopeasti hermostutaan.

Pelitavoiltaanhan SaiPa ja Kärpät ovat hyvin eri tyyppiset joukkueet, mutta puhtaasti ratkaisuvoimaltaan ja materialiltaan vierasjoukkue on Liigan kuningas ja selkeästi Keltamustia edellä. Pystyvätkö SaiPan ulkomaalaiset, Spina hyvänä esimerkkinä ottamaan joukkueensa reppuselkään? Sitä saanee epäillä. Myös vieraissakin hallitseva suomenmestari on järkevä pelivalinta.

Veikkaussivut | Tuomas

PINNACLE SPORTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Tappara - HIFK 20.3.2015 | Liiga

Vihje: Tappara 2,00 Nordicbet, Tappara ML 1,59 Nordicbet

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigan runkosarja on lusittu ja on ratkaisupelien aika. Tässä vihjeessä käsittelemme Tampereen Tapparan ja HIFK:n välistä ensimmäistä kohtaamista. Ottelusarjahan käynnistyy Tampereelta, joten kotietu on Tapparalla. Runkosarjassa Tappara sijoittui lopulta toiseksi, kun taas HIFK joutui aloittamaan pudotuspelit jo ensimmäiseltä kierrokselta. Vierasjoukkueen sijoitus oli lopulta seitsemäs.

Tapparan vahvuudet eivät ole fyysisessä pelissä, vaan liikkeessä ja kiekollisessa osaamisessa. Olli Palolan ja Kristian Kuuselan johdolla Tapparan ratkaisuvoima on ennakolta suurempi kuin HIFK:lla. Mielenkiintoinen pointtihan on, että Ilves -ottelusarjassa HIFK oli aloituksien kanssa hätää kärsimässä. Jos Elkins on edelleen sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, Tappara on vahvoilla. Elkins kuuluu helsinkiläisten parhaimpiin aloittajiin.

Veikkaussivut | Tuomas

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Näistä bonuksista apua vetoihin

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

200% AINA 200€ ASTI

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

100 € + 100% AINA 200€ ASTI

- 10€ minimitalletus
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

100% TALLETUSBONUS

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

 

Lukko - KalPa 20.3.2015 | Liiga

Vihje: Lukko 1,92 Pinnacle Sports

PINNACLE SIVUILLE TÄSTÄ »

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Raumalla aloittavat puolivälieräsarjansa Lukko ja Kuopion KalPa. Runkosarjassa Lukko päätyi lopulta kolmanneksi, kun taas Keltamustat löytyivät sijalta kuusi. KalPan kannalta äärimmäisen tärkeä asia oli se, että sijoitus tapahtui kuuden parhaan joukkoon välttäen joutuminen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

KalPa ei tule antamaan matkustamisessa Lukolle etua, sillä kuopiolaiset käyttävät matkustamiseen linja-auton sijasta lentokonetta. Lukon ja KalPan välisestä ottelusarjastahan entistä mielenkiintoisemman tekee se, että joukkueet pelasivat hurjan jännitysnäytelmän vuonna 2011, kun Lukko eteni dramaattisten vaiheiden jälkeen lopulta kuopiolaisten kustannuksella jatkoon.

Kaiken kaikkiaan KalPan kokematon joukkue on vaikean tehtävän edessä. Lukko on ollut kotonaan vakuuttava ja toisekseen ratkaisuvoima