Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Tältä sivulta löydät kaikki uusimmat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ja perustellut vinkkimme suosituimpiin vedonlyöntikohteisiin.

Tarkista Veikkaussivut veikkausvihjeet –sivulta oman vedonlyöntikohteesi tärkeimmät faktat sekä matsien taustat yhdestä ja samasta paikasta, ja yhdistä tiedot omaan kohdetuntemukseesi. Tuomme pelaajille esille kohteiden tärkeimmät taustat ja tilastot sekä valotamme hieman kuulumisia eri lajien ja liigojen sisäpiiristä. Hyödynnä vinkkiemme parhaat kertoimet ja käytä hyödyksesi parhaat vedonlyöntibonukset.

Vinkkilajeihimme kuuluvat luonnollisesti suurimmat vedonlyöntilajit kuten jalkapallo (Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliiga, Allsvenskan ja Veikkausliiga), jääkiekko (NHL, KHL, CHL, Elitserien ja Liiga) ja koripallo (NBA), muita lajeja ja isompia urheilutapahtumia (Jääkiekon MM-kisat, Jalkapallon EM-kisat, Jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, jne.) unohtamatta.

Vinkkimme tarjoavat parhaimpia kertoimia luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta. Tsekkaa miten kannattaa betsata tai ottelun päättymisen jälkeen voit katsoa arkistosta kuinka vinkkimme osui. Voit myös todeta miten isolla vauhdilla vinkkaajamme omat betsit ja arviot menivät sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon. Aina ei voi voittaa, ei edes hyvillä vihjeillä. Juuri tämän takia vedonlyönti on niin upea laji, yllätyksiä sattuu aina. Toivottavasti yllätykset tuovat juuri sinulle isoja kertoimia ja voittoja!

Unibetin mainoslauseen mukaan myös me tarjoamme vinkkejä pelaajilta pelaajille tai oikeastaan vedonlyöjiltä vedonlyöjille. Ole viisas vedonlyöjä ja yhdistä omat tietämyksesi ja meidän vinkkimme ja käytä samalla rahanarvoiset bonuksemme. Parhaassa tapauksessa olet voittaja jo ennen vedonlyöntiä!

jones
Englanti - Slovenia, joko Englanti varmistaa kisapaikkansa?

Jos Englanti ei häviä, niin se varmistaa paikkansa Venäjän MM-kisoissa. Jälleen yksi mainio karsintaturnaus Kolmelta Leijonalta.

BARCELONA-OLYMPIAKOS-VEIKKAUSSIVUT
Barcelona on iso ennakkosuosikki Olympiakosta vastaan. Monenko ma...

Minkälaiset lukemat Barcelona takoo taululle kreikkalaisia vastaan?

chelsea
Chelsea - AS Roma, Chelsea on vetomarkkinoilla liian suuri suosik...

Chelsea voitti edellisellä Mestareiden liigan kierroksella vieraissa komeasti Atletico Madridin 2-1, Valioliigassa se hävisi viimeksi Crystal Palacelle.

markkanen
NBA: NBA Rookie of the Year 18.10.2017 klo 03.00

Lauri Markkasen Vuoden NBA -tulokas -tittelistä saa rahat takaisin 29-kertaisena. Suomalainen korisfani voi siihen hyvin laittaa muutaman lantin.

arsenal
Crvena Zvezda – Arsenal, Arsenalin kakkosketju on kovaakin kove...

Arsenal pelaa Eurooppa-liigan lohkovaihetta kakkosmiehistöllään, mutta on sen avaus silti selvästi parempi kuin serbialaisen Punaisen Tähden.

everton
Everton - Lyon, kääntääkö kriisijoukkue Everton kurssinsa?

Jos Everton ei pian saa peliä kulkemaan, niin edessä on managerin vaihto. Ronald Koeman alkaa jo hermoilla työnsä puolesta.

tappara-ilves-liiga-veikkaussivut
Tulikuuma Tampereen paikallimatsi. Onko Ilveksen kynnet teräväm...

Tappara vastaan Ilves Tampereella. Hakametsässä ei perjantai-illasta tunnelmaa puutu

SKA-PIETARI-JOKERIT
SKA Pietari ennakkosuosikkina Jokereita vastaan, kumpi voittaa?

Jokereiden tulee venyä kauden parhaimpaansa jotta voittoputki venyisi. Kaatuuko SKA?

Aikaisemmat otteluennakot