Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Veikkaussivujen pitkävetovihjeet ja muut veikkausvihjeet pääset lukemaan alta. Vedonlyöntivihjeitä löytyy kaikkiin suurimpiin sarjoihin, kuten Valioliigaan, SM-liigaan, La Ligaan ja Mestareiden liigaan.

Ryhdymme jatkossa antamaan vihjeistä arvosanan tähdillä ilmaistaksemme kuinka pelattava vihje on. Samalla rupeamme tilaistoimaan vihjaajiemme vihjeet. Vain 3 tähden ja 2 tähden vihjeet tilastoidaan.

 = Lyö jännityksen lisäämiseksi otteluun, pitkässä juoksussa ei odotettavissa voittoa

 = Hyvä pelikohde, rustaa lapulle

 = Erittäin maukas kohde, jota ei kannata jättää pelaamatta


Voit katsoa vihjaajiemme palautusprosentit tästä!

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

San Diego Padres - Colorado Rockies 23.9.2014 | MLB

Vihje: Padres, kerroin 1,82 Guts

- San Diego Padres on ollut viime aikoina hyvä kotijoukkue, ja se vire kantanee voittoon Colorado Rockiesia vastaan. San Diegon voittosuhde on 74-81, sillä on nyt menossa neljän ottelun voittoputki. Rockiesin voittosuhde on 65-91 ja voittoja nyt putkessa kuusi.

- Rockiesin aloittava pitcher on Matzek. Edellisessä ottelussaan hän antoi LA Dodgersille 11 osumaa hieman yli viidessä vuoroparissa, mutta Dodgers teki osumistaan vain kaksi juoksua. Matzek ei ole tällä kaudella ollut hyvä vieraskentillä, voittoja on kaksi ja tappioita kuusi ERA:n ollessa kehno 4.70. Koko uransa aikana Padresia vastaan Matzek on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi kertaa, ERA näissä otteluissa on 4.19..

- Padresin aloittava syöttäjä on Stults, jolla tältä kaudelta on seitsemän voittoa ja 17 tappiota. Hänen ERA:nsa on kehno 4.59. Rockiesia vastaan hän on aina pärjännyt paremmin. 68 vuoroparissa Coloradoa vataan hänen ERA:nsa on 3.97. Kaikkiaan voittoja Stolts vs Rockies -kamppailusta hänellä on kolme ja tappioita kaksi.

- Kummallakin joukkueella on menossa kuuma voittoputki. Rockiesin voitot ovat tulleet kotikentällä, mutta näitä ennen se hävisi kuusi putkeen vieraissa. Padres on voittanut kotonaan kuusi seitsemästä viimeisestä. Rockies on ollut surkea vierasjoukkue, sen vierassaldo on 20-55. Padresin voittokerroin on 1.82, siinä näkyy Coloradon kuuma putki, mutta kyllä siihen on ylireagoitu.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

 

 

 

New York Jets - Chicago Bears 22.9.2014 | Jets jyrää juoksupeleillä

Vihje: yli 44 pistettä, kerroin 1,92 Unibet

- Bears ja Jets ovat kumpikin voittaneet yhden ja hävinneet yhden. Chicago hävisi avauksessa kotikentällään Buffalo Billsille jatkoajalla, mutta nousi hienosti voittoon toisella kierroksella San Franciscossa. Jets voitti ensimmäisellä kierroksella kotonaan Oaklandin viidellä pisteellä. Seuraavalla viikolla se hävisi vierasottelun Green Bayssa, vaikka oli jo 18 pisteen karkumatkalla.

- Chicagolla on kova hyökkäys ja heikko puolustus. Juoksuhyökkäys on ollut kehno, mutta siinä on potentiaalia. Jetsillä on tosi kova juoksupuolustus ja juoksuhyökkäys. Jets-QB Smith hyötyy siitä, että vastustajat joutuvat ensin ottamaan juoksun pois.

[ Chicago Bears saa tasoitusta 2,5-pistettä. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Chicago kärsii Jetsiä huomattavasti enemmän loukkaantumisista. Kovat laiturit Marshall ja Jeffery pelasivat 49'ers -ottelun vaivaisina. Hyökkäyksen linjasta on sivussa kaksi aloituskokoonpanon pelaajaa, ja se saattaa olla syy heikosti sujuneeseen juoksupeliin. Puolustuksen poissaoloille on löytynyt korvaajia.

- Kauden alla jokunen asiantuntija uumoili Bearsia menestysjoukkueeksi tällä kaudella. He odottivat Jay Cutlerin pelaavan hyvän kauden QB:n paikallaan. Vielä tuosta ei ole merkkejä ollut, mutta edelliskierroksen voitto lupaa hyvää. Ottelusta tullee melko suuripisteinen, Jetsin juoksuhyökkäys jyrää hitaasti mutta varmasti pisteet, ja toisaalta Bearsin hyökkäys tehnee muutaman ison pelin. Yli 44 pistettä on syytä raksia kupongille.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Detroit Lions - Green Bay Packers 21.9.2014 | Pallo ilmaan ja paljon pisteitä taululle

Vihje: yli 52 pistettä, kerroin 1,89 Guts

- Lionsilla ja Packersilla on kummallakin voitto kotikentältä ja tappio vieraskentältä. Vieraissa joukkueet ovat kohdanneet ehkä liigan parhaat puolustukset, Packers hävisi Seahawksille ja Lions Panthersille. Kotivoitot ovat tulleet heikoista newyorkilaisjoukkueista, Lions pieksi avauksessa Giantsin ja Packers nousi Jetsiä vastaan takaa ohi.

- Kummassakin joukkueessa on erityisen kovia hyökkäyksen pelaajia. Packers-QB Aaron Rodgers saattaa hyvinkin olla NFL:n paras pelinrakentaja. Detroitin laitahyökkääjä Calvin Johnson taas saattaa olla kaikkien aikojen paras pelipaikallaan. Green Bayn laitahyökkääjä Jordy Nelson voi hyvinkin olla tuleva supertähti. Muillakin pelipaikoilla on kovia hyökkäyksen pelaajia. Keskushyökkääjät Packersin Lacy ja Lionsin Bell ja Bush ovat monipuolisia ja isossa osassa myös heittopelissä. Detroitin QB Matt Stafford on hyvänä päivänä erinomainen, valitettavasti vain huonojakin pelejä tulee silloin tällöin.

- Green Bay on dominoinut näitä kamppailuja, se on voittanut 23 kertaa 27:stä. Viime kaudella tosin Lions voitti selvästi 40-10.

[ Detroit Lions kerroin 1.74. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Paras pelivalinta otteluun löytyy totals-kertoimista. Kovat hyökkäykset ovat nostaneet totals-rajan korkealle 52:een, mutta silti yli mennään paljon useammin kuin alle.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Manchester City - Chelsea 21.9.2014 | Chelsea niskanpäällä

Vihje: Chelsea, kerroin 3,10 Bet365

- Manchester City on ollut viime aikoina alamaissa. Kolme viikkoa sitten se hävisi Stokelle kotikentällään, sitä seurasi vierastasapeli Arsenalin kentällä ja 0-1 -tappio Bayern Munchenin kentällä. Joukkueen tähtipelaaja Yaya Tourella on jonkinlainen motivaatio-ongelma. Hän pelaa huonosti ja on selvästi tyytymätön asioiden tilaan.

- Chelsea on ollut tällä kaudella loistava. Viikolla se jäi 1-1 -tasapeliin kotikentällään Mestareiden liigassa Schalkea vastaan. Tuossa ottelussa esimerkiksi Diego Costa oli sivussa. Valioliigassa Chelsea on voittanut kaikki neljä otteluaan. Se on pelannut helpompia otteluita kuin City, mutta silti viiden pisteen ero jo alkukaudesta on melkoinen etumatka.

- Chelsealla ei ole muita loukkaantumishuolia kuin Diego Costan pikkukolhut. Cityltä ovat sivussa ainakin Jovetic ja Fernando, Dzekolla on selkävaivoja, mutta ne tuskin estävät pelaamista. Mielenkiintoinen lisä ottelussa on se, jos Frank Lamprd on kentällä. Lainapestillä Cityssä pelaava Lampard pelasi 13 vuoden aikana 429 ottelua Chelseassa ja voitti seuran kanssa lähes kaiken mahdollisen.

[ Maalihanat auki, ainakin kolme maalia tulossa. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Chelsea saa ottelun voitosta 3.10-kertoimen. Jose Mourinholla on ollut tapana lähteä varovaisesti vierasotteluihin kärkijoukkueita vastaan, mutta silti viime kaudella Chelsea voitti liigassa Cityn ja Liverpoolin vieraskentällä. Ja nyt joukkue on selvästi viime vuotista parempi, kiitos Costan ja Fabregasin.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

West Virginia - Oklahoma 20.9.2014 | Joko West Virginia voittaa kärkijoukkueen?

Vihje: West Virginia +7.5, kerroin 1,90 Bet365

- Kotijoukkue West Virginia on hävinnyt neljä vimeistä otteluaan kärkiviisikkoon rankattuja joukkueita vastaan. Kauden avausottelussa se hävisi kolmanneksi rankatulle Alabamalle kymmenellä pisteellä. West Virginia kuitenkin pelaa melko hyvin koviakin vastaan, joten kotikentällään sillä saattaisi olla mahdollisuuksia.

- Oklahoman paras keskushyökkääjä Ford on sivussa. Hän on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia, joka on konferenssin kovin lukema tällä hetkellä. Oklahomalla on kolme keskushyökkääjää, jotka ovat jakaneet vastuuta, joten Fordin sivussaolo ei ole aivan katastrofi. Oklahoman pelinrakentaja Knight oli hyvä edellisessä ottelussa Tennesseetä vastaan, tuossa pelissä hän heitti yli 300 jaardia.

- West Virginian heittohyökkäys on yksi maan kovimpia. Viime viikolla Marylandia vastaan se eteni heittäen yli 500 jaardia. QB Trickett heitti neljä touchdownia.

[ West Virginian suora voitto Gutsilla 3.40. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- West Virginia voitti Oklahoman Fiesta Bowlissa vuonna 2008 komeasti 48-28. Viime vuosina Oklahoma on vuorotellen voittanut suurinumeroisen ottelen tai pieninumeroisen. Viime vuonna ottelu päättyi 16-7, joten olisiko taas tulossa maalijuhla? Kaksi vuotta sitten peli päättyi 50-49. Vedonlyönnin kannalta kannattaa harkita West Virginiaa 7,5 -pisteen tasoituksella. Kotikentällään se pelannee paremmin kuin esimerkiksi Alabamaa vastaan vieraissa.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Lukko - TPS 20.9.2014 | Lukko janoaa voittoa 

Vihje: Lukko, kerroin 1.90 Unibet

- Lukko hakee kauden avausvoittoaan TPS:n kustannuksella. Molempia joukkueita kehuttiin ennen kauden alkua, mutta kummallakin on ollut hieman käynnistymisvaikeuksia. TPS on napannut nyt kaksi peräkkäistä voittoa, mutta peli ei ole missään vaiheessa vakuuttanut. [ Tarjolla on pelattava 1.72 kerroin sille, että Lukko tekee vähintään kolme maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Lukko on kärsinyt kotijäällään jo kaksi tappiota ja tälle putkelle ei Raumalla todellakaan haluta jatkoa. Kauden alku on ollut tuskainen, mutta Lukon materiaalilla nousu alkaa tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin.

- TPS aloitti myös kautensa kangerrellen, mutta kahdesta viime ottelusta turkulaiset ovat napanneet voitot. Joukkueen peli ei silti ole vielä odotetulla tasolla. Hyökkäyspäästä löytyy huippunimiä, mutta maalinteko on ollut yllättävän haastavaa tähän mennessä. Suurin kysymysmerkki on tällä hetkellä kuitenkin turkulaisten puolustus, joka ei paperilla vakuuta.

- Lukko ei anna tänään vierasjoukkueelle mitään ilmaiseksi. Kotijoukkue tarvitsee tänään voittoa vierailijoita enemmän ja tämä tulee näkymään myös jäällä. On muistettava, että TPS on napannut voittonsa kotikentällään. Vieraissa on vaikeampaa.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Aston Villa - Arsenal 20.9.2014 | Aston Villa yllättäen sarjakakkosena

Vihje: Aston Villa +0.5, kerroin 2,10 Bet365

- Aston Villa on yllättäen sarjakakkosena. Se on ollut tehokas, Stoke ja Liverpool kaatuivat yhdellä laukauksella maalia kohti. Villa on pitänyt liigassa jo kolme kertaa nollan neljässä ottelussa. Arsenal ei ole pitänyt nollaa vielä kertaakaan. Villa on selkeästi vastaiskujoukkue, joka puolustaa tarkasti. Sille sopii ottelu, jossa vastustaja pitää palloa.

- Aston Villan manageri Paul Lambert allekirjoitti jatkosopimuksen hiljattain. Joukkuetta selvästi rakennetaan pikku hiljaa, ilman turhia kiireitä. Keskikentälle hankittu Tom Cleverley on pelannut aivan kuin olisi ollut Villassa koko uransa. Pian Aston Villa saa mukaan kovan kärkimiehen Benteken, joka on ollut sivussa viisi kuukautta. Joukkueessa saattaisi olla ainesta koko kauden yllätysjoukkueeksi. Ennen kautta Aston Villa oli useammassakin arviossa putoajan paikalla.

[ Ensimmäisen maalin tekijä Welbeck? Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Arsenal hävisi viikolla Dortmundissa Mestareiden liigan ottelussa 0-2. Tämä takuulla näkyy joukkueessa fyysisenä ja henkisenä rasituksena. Arsenalin keskikentällä on huikean kovia nimiä, ja se on alkanut pelata maineensa veroisesti. Valmentaja Wenger voi valita keskikentälle ryhmän joukosta Sanchez, Wilshere, Ramsey, Özil, Arteta, Cazorla – ei taida muilla Valioliigaseuroilla olla vastaavaa ryhmää. Arsenalin uusi kärkimieshankinta Danny Welbeck ei ole vielä osunut maaliin, mutta kyllähän sekin pian tapahtuu. Welbeck on kova pelimies, vaikka Manchester Unitedin valmentaja Louis van Gaal sanoikin myyneensä Welbeckin, koska tämä ei ole tarpeeksi hyvä heille. Pelivalinta on Aston Villa puolen maalin tasoituksella.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Freiburg - Hertha Berlin 19.9.2014 | Bundesliiga

Vihje: Freiburg, kerroin 2,55 Unibet

- Bundesliigan illan ottelussa Freiburg saa kotikentälleen Hertha Berlinin. Kumpikin joukkue on aloittanut melko heikosti, ne ovat kolmen pelin jälkeen yhdellä pisteellä peräkkäin sarjataulukon loppupäässä. Hertha Berlin on ensimmäisen sarjassa säilyjän paikalla ja Freiburg on sijan ylempänä. Freiburgin piste on 0-0 -kotitasurista Monchengladbachia vastaan ja Hertha piste on 2-2 -kotitasurista Werder Bremeniä vastaan. Joukkueilla on aivan erilaiset ongelmat, Freiburg ei osaa tehdä maaleja ja Hertha ei osaa olla päästämättä niitä. Freiburgin maalisuhde on kolmen kierroksen jälkeen 1-4 ja Herthan 5-9.

- Freiburg ei itse asiassa ole pelannut kovinkaan huonosti, maalit ovat vain jääneet puuttumaan. Edellinen ottelu oli vieraspeli Dortmundia vastaan, ja 1-3 -tappio siinä ei ollut yllätys. Iloista oli se, että Freiburg osui viimein maaliin. Dortmund-ottelussa Freiburg oli pahasti alakynnessä, mutta kahdessa aikaisemmassa se oli oikeastaan parempi joukkue. Freiburg hävisi 0-1 Eintracht Frankfurtin kentällä, vaikka se voitti maalilaukaukset 13-10. Kotikentällä Monchengladbachia vastaan Freiburg missasi rankkarinkin.

- Herthaa vastaan Freiburgilla on hieman loukkaantumishuolia. Paras kärkimies Mehmedi on sivussa, mutta toisaalta eipä hän ole vielä tällä kaudella ollut vaarallinen. Kärjessä pelannee Guede. Puolustaja Riether on myös sivussa.

- Hertha on pelannut kahdesti kotona ja kerran vieraissa. Vierasottelu oli kovakuntoista Bayer Leverkusenia vastaan. Hertha hävisi ottelun 2-4, vaikka se oli ottelussa kahdesti johdossa. Bremen-tasurissakin Hertha ehti jo olla 2-0 -johdossa.

- Herthan valmentaja Luhukay on kokeillut useita kombinaatioita puolustuksessa, mutta vielä ei ole toimivaa löytynyt. Langkamp on joukkueesta sivussa, mutta hyökkäyksen vaarallisin pelaaja Kalou teki Hertha-debyyttinsä viime viikolla Mainzia vastaan. Vielä Kalou ei ollut erityisen hyvä, joten hän saattaa taas aloittaa ottelun vaihtopenkillä. Japanilainen Haraguchi on pelikuntoinen, mutta Cigerci ja Baumjohann ovat sivussa.

- Freiburg on ollut parempi joukkue, ja se saa kotikentälle hyvän kertoimen 2.55. Kyllä Freiburg tämän ottelun voittaa useammin kuin neljä kertaa kymmenestä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Blues - HIFK 18.9.2014 | Blues hakee revanssia

Vihje: HIFK ML, kerroin 1.80 Bet365

- Blues kohtaa tänään kotijäällään HIFK:n. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten ja HIFK punnersi kotijäällään niukan 3-2-voiton. Vierasjoukkue lähtee myös tähän otteluun ennakkosuosikkina vahvojen otteidensa ansiosta. [ Tänään tuskin juhlitaan maaleilla. Vetolapulle voi kokeilla alle 4.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Blues on tahkonnut kolme ottelua ja saalistanut yhden kotivoiton. Vieraissa on alla kaksi niukkaa tappiota HIFK:lle ja Tepsille. Espoolaiset ovat iskeneet vasta viisi osumaa, joten hyökkäyspäähän vaaditaan tehoja.

- HIFK on napannut kolmesta pelaamastaan ottelusta yhtä monta voittoa. Kaksi viimeisintä voittoa on tullut vakuuttavien otteiden jälkeen, joten helsinkiläiset ovat mainiossa lennossa. HIFK on saanut onnistumisia laajalla rintamalla ja yllättävät nimet ovat valmiina paikkaamaan, mikäli kärkimiehillä ei ole paras mahdollinen ilta.

- Ennakkoasetelmien perusteella vierasvoitto on tänään lähellä. Blues tulee vääntämään tiukan pelin kotiedun turvin, joten laitetaan vetolapulle HIFK:n voitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Bayern Munchen - Manchester City 17.9.2014 | Mestareiden liiga

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 2,02 Guts

- Bayern Munchen ja Manchester City ovat kohdanneet viime vuosina hyvinkin usein. Viime kaudella joukkueet pelasivat Mestareiden liigaa samassa alkulohkossa. Kumpikin ottelu päätyi vieravoittoon, Manchesterissa Bayern voitti 3-1 ja Munchenissa City oli parempi 3-2. Syksyllä 2011 joukkueet olivat edellisen kerran samassa alkulohkossa ja silloin kumpikin joukkue voitti kotonaan 2-0.

- Manchester City ja Bayern Munchen ovat olleet jossain määrin epävarmoja tällä kaudella, ainakin jos vertaa edellisvuoden hurjaan menestykseen, jolloin molemmat voittivat maansa liigamestaruuden. City hävisi hiljattain kotikentällään Stokelle ja viime viikonloppuna se pelasi 2-2 -tasapelin Arsenalin kentällä. Bayern Munchen hävisi Saksan Super Cupissa Dortmundille sekä jäi 1-1 -tasapeliin kehnossa kunnossa olevan Schanlken kentällä. Kauden alla baijerilaisten leirissä oltiin hieman epävarmoja, takavuosien itsevarmuus oli poissa. Useampi joukkueen pelaaja oli MM-kisojen jäljilta hieman keskenkuntoinen ja tärkeä Toni Kroos oli lähtenyt Real Madridiin.

- Cityn Yaya Toure oli sivussa Arsenal-ottelusta, mutta tämä oli ilmeisesti vain lepuutusvuoro tai kolhujen parantelua. Toure on takuulla aloituksessa Munchenissa. Stevan Joveticin vamma on luultua lievempi, joten hänkin saattaa olla mukana jo tänä iltana. Cityn puolustaja Pablo Zapaleta on sivussa pelikiellon vuoksi ja keskikentän Fernandolla on nivusvamma.

- Bayern Muncheniltä on sivussa ainakin puolustaja Badstuber ja tämä on iso puute. Hyvä uutinen joukkueelle on se, että Franck Ribery teki viikonloppuna maalin. Hyväkuntoinen Ribery on tärkeä pelaaja.

- Manchester Cityllä on ollut tapana tehdä maaleja Mestareiden liigassa, sama pätee Bayern Muncheniin. Viime vuoden lohkovaiheessa City teki kuudessa ottelussa 18 maalia ja Bayern 17 maalia. Yli kolme maalia on Gutsilla 2.02, tasan kolmella rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

AS Monaco - Bayer Leverkusen 16.9.2014 | Leverkusen kuuma, Monaco kylmä

Vihje: yli 2,5 maalia, kerroin 1,85 Bet365

- Bayer Leverkusen kulkee lujaa. Se johtaa Bundesliigaa kolmen ottelun jälkeen maalieron turvin ennen Bayern Munchenia. Leverkusenin uusi valmentaja Schmidt on saanut joukkueen hyökkäyksen kovaan kuntoon. Kolmessa liigaottelussa se on tehnyt jo yhdeksän maalia. Viime ottelussa se kuitenkin joutuu tyytymään kotikentällään 3-3 -tasuriin Werder Bremeniä vastaan.

[ NordicBet antaa Leverkusenin voitosta kertoimen 2.15. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- AS Monaco oli viime kaudella Ranskan liigan kakkonen, mutta nyt se on ongelmissa. Sijoitus on toiseksi viimeinen, ja tähtipelaajat Rodriguez ja Falcao ovat lähteneet muualle. Liikemiesten, venäläinen miljardööri Rybolovlev etunenässä, rahat nostivat Monacon unohduksista kamppailemaan Ranskan liigan voitosta, mutta nyt näyttää vauhti hiipuneen. Pudotus voi olla raju.

- Leverkusen ei ole aikoihin saavuttanut mitään suurta Mestareiden liigassa. Viime vuonna PSG pudotti sen komeasti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Leverkusenin kotikentällä PSG voitti peräti 4-0. Monaco ei ole pelannut Mestareiden liigaa kymmeneen vuoteen.

- Leverkusen on ottelussa luonnollisesti vedonlyönnin suosikki. Monacon voitosta siihen uskovat saisivat rahansa 3.40 -kertoimella takaisin. Totals-raja on yllättävän matalalla. Yli 2.5 maalia on Bet365:llä 1.85.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Ilves - Kärpät 16.9.2014 | Kärpät matkaa Tampereelle

Vihje: Kärpät, kerroin 1.75 Bet365

- Ilves kohtaa kotijäällään Kärpät Aarne "Dynamo" Honkavaaran 90-vuotisjuhlaottelussa. Vierasjoukkue lähtee peliin ennakkosuosikkina, mutta mitään ei ole ratkaistu ennen illan kamppailua. Kärpillä on allaan kaksi voittoa. Myös Ilves avasi voittotilinsä viime ottelussa HPK:ta vastaan.

- Ilves kärsi avausottelussa niukan tappion Tapparalle, mutta viime ottelussa joukkue murskasi HPK:n peräti 5-1. Tupsukorvat ovatkin pelanneet energistä ja yritteliästä peliä. Viime ottelussa Ilves sai maalihanat kunnolla auki ja tämä lisäsi itseluottamusta. Kotijoukkue tulee tarjoamaan Kärpille kovan vastuksen.

- Kärpät saa tähän otteluun loistavan kokoonpanon, kun myös Patrick Davis ja Mika Pyörälä ovat vihdoin täydessä pelikunnossa.

- Oululaiset ovat tällä hetkellä oikeastaan joka osa-alueelle kotijoukkuetta edellä, joten kohteeseen on vaikea lähteä hakemaan yllätystä. Vierasvoitolle tarjotaan pelattavaa kerrointa, joten tartutaan tähän.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Hull - West Ham 15.9.2014 | Valioliiga

Vihje: alle 2 maalia, kerroin 2,25 Bet365

- Hullin pelaajaostoksia elokuun siirtoaikana pidettiin onnistuneina, mutta toisaalta joukkue kyllä selvästikin tarvitsi muutaman uuden pelaajan. Kauden alla Hull oli hyvin vahva putoajakandidaatti. Joukkueen uusista hankinnoista Mohamed Diame aloittanee ottelun, mutta Abel Hernandez ei vielä ole saanut työlupaa. Hatem Ben Arfa ja Gaston Ramirez ovat vielä kaukana täydestä pelikunnosta. Hull ei tässä ottelussa ole juurikaan parempi kuin kauden avauspeleissä. Hull tarvitsisi Hernandezin ja Ben Arfan hyökkäysvoimaa, se on tehnyt vasta kolme maalia kolmessa ottelussa. West Hamillakin on ongelmia kärkipäässä, Andy Carroll ja Kevin Nolan ovat molemmat sivussa loukkaantuneina.

- West Ham on hävinnyt kummatkin kotiottelunsa tämän kauden Valioliigassa. Tottenham voitti sen 1-0 ja Southampton 3-1. Vieraskentällä Hammers on kukistanut Crystal Palacen 3-1. Hull voitti avauskierroksella QPR:n 1-0. Seuraava ottelu oli kotitasuri Stoken kanssa, viimeksi Hull hävisi Villa Parkilla 1-2. Hull putosi alkukaudesta Eurooppa-liigasta belgialaiselle Lokerenille. Tämä kertoo joukkueen tasosta, Lokerenin pitäisi olla pikkuseura Valioliiga-joukkueeseen verrattuna. Toisaalta nyt Hull voi keskittyä liigaan ja siihen, että se ei joudu putoamiskamppailuihin. West Ham taas hävisi kotikentällään Liigacupissa League Onessa pelaavalle Sheffield Unitedille, joten kumpikin joukkue on kompastellut heikompiinsa.

- Kertoimissa Hull on selvä suosikki, sen voitosta saa 2.10 -kertoimia, West Hamista taas saa 4.00. Hammers tasoituksella saattaisi olla hyvä veto, mutta pelivalinnaksi tulee vielä mukavampi asian handicap alle 2 maalia kertoimella 2.25. Tasan kaksi maalia ja rahat saa takaisin.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles 16.9.2014 | NFL

Vihje: yli 54 pistettä, kerroin 1,92 Unibet

- Ensimmäisellä kierroksella Philadeplhia voitti Jacksonvillen hankalan alun jälkeen ja Indianapolis hävisi Denverille. Eagles oli Jacksonville Jaguarsia vastaan jo 0-17 tappiolla, mutta onnistui nousemaan 34-17 voittoon. Philadelphian hyökkäyslinjassa on suuria ongelmia, Jaguars-ottelussa kaksi aloittavaa linjamiestä joutui puoliajalla sivuun. Tästä huolimatta Eagles sai aikaan kunnon kirin. Ensimmäisen 20 minuutin aikana Eagles-QB Nick Foles rähmäsi pallon kahdesti ja heitti yhden syötönkatkon. Ensimmäisellä jaksolla Foles heitti 139 jaardia ja vain puolet syötöistä onnistui. Ottelun loppupuolella Foles heitti paljon paremmin, jaardeja tuli 183 ja touchdowneja kaksi. Viimeisellä neljänneksellä Foles ja laituri Macklin tekivät hienon 68 jaardin maalin.

- Jaguars -ottelussa loukkaantunut linjamies Mathis on sivussa ainakin kahdeksan viikkoa ja Barbre koko loppukauden. Vielä lisäksi Johnson on kolme ottelua syrjässä doping-rikkomuksen vuoksi.

- Viime kaudella Philadelphia pelasi 17 ottelua samoilla hyökkäyksen linjamiehillä ja tuloksena keskushyökkääjä LeSean McCoy juoksi pallon kanssa seuraennätyksen 1607 jaardia. Kaiken kaikkiaan Eagles-hyökäys oli päävalmentaja Chip Kelyn ensimmäisellä kaudella erinomainen. Nyt joukkue on nostanut lisää linjamiehiä harjoitusryhmästä sekä tehnyt sopimuksia free agenttien kanssa.

- Coltsilla on huolia puolustuksessa. Viime kauden kovin säkittäjä Robert Mathis sai ensin neljän ottelun ottelun pelikiellon, ja sitten vielä hän loukkasi harjoituksissa nilkkansa niin pahasti, että kausi on ohitse. Tämä on kova menetys Indianapolisille. Viime sunnuntaina Colts säkitti Denverin Peyton Manningin vain kerran. Mathisin korvaaja Werner ei saanut kentällä oikein mitään aikaiseksi.

- Ottelun totals-raja on korkea 54, mutta silti sen yli mennään ainakin 55 kertaa sadasta. Vaikka Eaglesin hyökkäyksen linja hajosi palasiksi viime viikola, se silti teki 34 pistettä pelin jälkimmäisellä puoliskolla. Coltsin Mathisin puuttuminen helpottaa asiaa.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Green Bay Packers - New York Jets 14.9.2014 | NFL

Vihje: Jets +7.5, kerroin 1,88 Guts

- Green Bay Packersin puolustus ei ole ollenkaan joukkueen hyökkäyksen tasoinen. Kauden avausottelussa edelliskauden mestaria Seattle Seahawksia vastaan Packers-puolustus antoi 36 pistettä ja liki neljä sataa edettyä jaardia. Seahawksin hyökkäys ei ollut viime kaudella aivan liigan parhaimmistoa, ja silti se teki mitä tahtoi Green Bayta vastaan. Packersilla on ollut kymmenen lepopäivää aikaa valmistautua otteluun, mutta ei se saanut puolustustaan kuntoon edes harjoitusleirin aikana, joten miksi se nyt saisi.

- Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers on ehkä liigan paras pelipaikallaan ja joukkueella on mainioita laitahyökkääjiä, kuten Jordy Nelson ja Randall Cobb, kelvollinen hyökkäyksen linja ja hyvä toisen vuoden keskushyökkääjä Eddie Lacy. Lacy sai viime viikolla lievän aivotärähdyksen, mutta ilmeisesti hän pystyy pelaamaan.

- New York Jets on juoksupainotteinen joukkue. Se eteni viime viikolla Oaklandia vastaan maata pitkin yli seitsemän jaardia per yritys. Se tulee takuulla juoksemaan paljon kehnoa Packers-puolustusta vastaan. Jets tullee pelaamaan pitkiä hyökkäysvuoroja. Juoksemalla ja pitämällä palloa se pystyy pitämään vaarallisen Green Bay -hyökkäyksen poissa kentältä. Hyvä juoksupeli auttaa myös heittopeliä. Viime viikolla Jets-QB Geno Smith heitti 221 jaardia, 28:llä yrityksellä 23 meni perille. Jos Jets pystyy välttämään pallonmenetyksiä, niin ottelu ei tule olemaan pistejuhla. Jetsin puolustus oli viime viikolla yksi kierroksen parhaita. Oakland juoksi sitä vastaan vain 25 jaardia.

- Green Bay Packers on yksi suosikeista Super Bowliin, ja toisaalta vierasjoukkue Jetsiltä pudotuspelipaikka olisi suuri yllätys. Packersin kotikenttä Lambeau Field on paha paikka vierailijoille. Silti Jetsin yli touchdownin tasoitus on liikaa.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Manchester United - QPR 14.9.2014 | ManU uusiutui kymmenillä miljoonilla punnilla

Vihje: QPR +2, kerroin 1,65 Bet365

- ManU on tälläkin kaudella ollut surkea. Sillä on kolmen ottelun jälkeen vasta kaksi pistettä, vaikka joukkue ei ole kohdannut vielä yhtään kovempaa vastustajaa. Louis van Gaalin tulo manageriksi ei ole vielä näkynyt. Uusia pelaajia on tullut kymmenillä miljoonilla punnilla. Van Gaal varmaan pikku hiljaa saa joukkueen nousuun, mutta se vienee aikansa. Kärkipäässä on liikaa supertähtiä, joku joutuu penkille. Tänään vaihdossa aloittanee Radame Falcao.

- ManU:n puolustus on suurempi ongelma kuin hyökkäyspää. Kesällä hankittu Luke Shaw on nyt pelikunnossa. Elokuussa joukkueeseen tulivat Daley Blind ja Marcos Rojo, saa nähdä ovatko he avauksessa. ManU:lla on poissaoloja sen verran, että avauksessa on uusia nimiä. Sivussa ovat muun muassa Young, Jones, Smalling ja Carrick.

[ ManU voittaa päästämättä maalia, kerroin Gutsille 1.90. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- QPR on ManU:n yläpuolella sarjataulukossa, sillä on plakkarissa jo yksi voitto. Viime kierroksella se kaatoi Sunderlandin kotikentällään 1-0. QPR:kin hankki uusia pelaajia elokuussa, tulijoina ovat Sandro, Vargas ja Krancjar. Hyviä pelaajia joukkueelle. QPR:n keskuspuolustuksessa pelaa Rio Ferdinand, joka oli vuosikausia ManU:n puolustuksen johtohahmo.

- ManU:n voittokerroin on vain hieman yli 1.20, aivan liian vähän ennen kuin ManU näyttää parempaa peliä. Vedot kannattaa lyödä QPR:lle tasoituksilla.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Ässät - JYP 13.9.2014 | Ässät kotiyleisön eteen

Vihje: Ässät ML, kerroin 1.86 Nordicbet

- Molemmat pelaavat toisen ottelunsa. Ässät aloitti kautensa jo aiemmin viikolla nappaamalla yllätysvoiton Lukosta. JYP puolestaan tahkosi eilen, kun se otti nihkeän voiton Sportista kotijäällään. Kertoimien perusteella luvassa on tasainen vääntö

- Ässien avausottelu antoi joukkueen pelaamisesta hyvän kuvan. Joukkue pelasi loistavalla asenteella ja haastoi Lukon myös pelillisesti tosissaan. Rasmus Rinne oli todella hyvä tolppien välissä ja antoi Ässille saumat voittoon. Joukkue pelaa ottelun samalla kokoonpanolla kuin Lukkoa vastaan.

- JYP otti kotonaan lopulta voiton Sportista, mutta joukkueen otteet eivät vakuuttaneet. Osan voi laittaa avausottelun ja rikkonaisen pelin piikkiin, mutta muutenkin JYP oli erittäin vaisu. Joukkue on heikentynyt tälle kaudelle ja joukkueelta ei odoteta ihmeitä. JYP tulee olemaan kova joukkue, kunhan se saa pelinsä kuntoon. Tällä hetkellä peli ei ole kunnossa.

- Ässillä on ottelussa kotietu ja lisäksi se on saanut levätä, kun JYP puolestaan pelasi eilen. Materiaalinkin puolesta Ässät taistelee tänään voitosta. Ässät nappaa pisteet, mikäli JYP ei ole yön aikana kehittänyt jotain mullistavaa.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Liverpool - Aston Villa 13.9.2014 | Balotelli aloittanee yksin kärjessä

Vihje: Aston Villa +1.5, kerroin 2,07 Unibet

- Liverpoolin Danny Sturridge on loukkaantuneena sivussa. Hiljattain joukkueeseen tullut Mario Balotelli aloittanee ottelun yksinäisenä kärkenä. Edellisessä ottelussa Tottenhamia vastaan Liverpool oli todella hyvä. Jää nähtäväksi onnistuuko Balotelli yksin hoitamaan kärkihommat. Poolilla on puolustuksessakin aukkoja loukkaantumisten vuoksi.

- Aston Villa on aloittanut kauden hyvin. Se ei ole vielä hävinnyt, vaikka sitä uumoiltiin putoajaksi. Joukkueessa on ollut pisteiden lisäksi muitakin ilon aiheita, yksittäiset pelaajat ovat onnistuneet. Villan vastaiskutaktiikka sopii hyvin vieraskentälle kovempaa joukkuetta vastaan.

[ Kyllähän Super-Mario maalin tekee. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Liverpool pelaa ensi viikolla Mestareiden liigassa Ludogoretsia vastaan kotikentällään. Villa-ottelu on siihen hyvä valmistautuminen, varmaan melko samanlaiset kamppailut tulossa. Liverpoolin kausi on ollut jo nyt aikamoista vuoristorataa. Hienoa Spurs-voittoa edelsivät tahmea tappio Manchester Citylle sekä niukka kotivoitto Southamptonista. Liverpool saattaa ainakin alkukaudesta olla epätasainen joukkue, varsinkin nyt kun uudet pelaajat korvaavat loukkaantuneita viime kauden avauskokoonpanon pelaajia.

- Parhaat vedot löytyvät Aston Villan tasoituksista. Liverpool ei ole niin suuri suosikki, että sen voittokerroin 1.28 olisi kohdallaan.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Arsenal - Manchester City 13.9.2014 | Ramsey saattaa olla sivussa

Vihje: Arsenal +0, kerroin 2,10 Bet365

- Manchester City romahti edellisessä Valioliiga-ottelussaan kotikentällään Stokelle 0-1. Arsenal on pelannut kaksi tasapeliä peräkkäin. Ottelu on jo näin alkukaudesta tärkeä, kärkijoukkueiden keskinäiset ottelut aika pitkälle näyttävät sen, kuka on keväällä kärkisijoilla.

- Pahimmat poissaolot joukkueilla ovat Cityn Zabaleta sekä Arsenalin Giroud. Aaron Ramsey sai kolhun maaottelussa muutama päivä sitten. Jos hän ei pysty pelaamaan, niin se on suuri takaisku kotijoukkueelle. Arsenalin suurhankinta Danny Welbeck saattaa olla avauksessa Giroudin korvaajana.

[ Ensimmäisen maalin tekijä Welbeck? Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Arsenal on hallinnut tätä ottelua viime aikoina. Viime kaudella pelattiin 1-1. Sitä ennen City voitti, mutta tätä voittoa edelsi neljännesvuosisata, jona aikana City ei Lontoossa Arsenalia voittanut.

- Kumpikin joukkue aloittaa Champions liigan ensi viikolla Saksassa. Tässä ottelussa Manchester Citystä on tehty vedonlyönnissä suosikki, vaikka kyllä Emirates -stadionilla ottelun pitäisi olla tasan.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Ranska - Serbia 12.9.2014 | MM-koripallo

Vihje: Ranska +3, kerroin 1,88 Guts

- Ranska aiheutti koripallon MM-kisojen suurimman yllätyksen voittamalla Espanjan. Kova saavutus ranskalaisilta, Espanja oli marssinut kisoissa murskavoitosta murskavoittoon. Alkulohkossa Espanja oli voittanut Ranskan 22 pisteellä. Ranskan mahdollisuus ottelussa oli tiukka puolustuspeli ja siinä se onnistui. Ranska pystyi peittämän Espanjan pallollisen miehen syöttölinjat ja pakottamaan hankaliin heittoihin. Ranska voitti Espanjan levypalloissa 50-28, siinä oli lopulta ottelun ratkaisu.

- Serbia on ottanut kaksi komeaa voittoa pudotuspeleissä. Ensin meni nurin Kreikka 18 pisteellä ja perään Brasilia peräti 28 pisteellä. Kumpaankin otteluun Serbia lähti altavastaajana, se on kuitenkin saanut pelin jengoilleen juuri oikeaan aikaan. Serbialla on liuta kovia pelimiehiä, jotka eivät vain viime aikoina ole pelanneet järin hyvin. Nyt kuitenkin Kalinic, Bjelica, Raduljica ja ennen kaikkea Bogdanovic ovat olleet loistavia. Teodosic on tunnettu laiskana ja fyysisesti heikkona pelaajana, mutta näissä pudotuspeleissä hänkin on pelannut loistavaa puolustusta. Serbia on löytänyt hyökkäyspäässä ratkaisijoita koko joukkueesta.

- Alkulohkossa Ranska voitti Serbian pisteellä, mutta se ottelu olisi hyvinkin voinut mennä Serbialle. Ottelu tulee olemaan jälleen tasainen. Ranska on näyttänyt hyvältä viime peleissä, jopa heikoksi ennakoidut sentteri Gobert ja takamies Huertel ovat pelanneet hienosti. Yksi ottelun ratkaisuista tulee olemaan Huertel vastaan Teodosic.

- Serbia on kertoimissa suosikki, mutta kyllä ottelun pitäisi olla lähempänä tasapeliä. Serbialla on jonkinmoinen etu korin alla. Gobert on pelannut hyvin, mutta hän on enemmän laituri kuin puhdas sentteri. Ranskan puolustus on kuitenkin parempi kuin Serbian. Ottelu on takuulla tasainen, Ranskan tasoitus on kolme pistettä ja sillä voi tehdä vedon.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Ilves - Tappara 12.9.2014 | Tampereen paikalliskamppailu 

Vihje: Tappara, kerroin 1.80 Bet365 

- Ilves avaa kautensa tänään, kun vastaan luistelee rakas paikallisvastustaja Tappara. Tappara on avannut jo Liigakautensa ja sen lisäksi porkkanapöksyt ovat tahkonneet jo neljä ottelua CHL:ää. Ilves on pelannut harjoitusotteluita, mutta Tapparalla on ehdottomasti parempi pelituntuma. Kirvesrinnat ovat ansaitusti ennakkosuosikkeja illan ottelussa. Tapparalle voi hakea jopa yli yhden maalin voittoa kertoimella 2.34. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Ilveksen iskukyky on vielä arvoitus, sillä harjoituspelien perusteella ei voi vielä vetää suuria johtopäätöksiä. Harjoitusottelut ovat sujuneet varsin hyvin, sillä voittoja on tippunut mukavalla tahdilla ja joukkue on vääntänyt tasaisia pelejä selvästi parempia seuroja vastaan.

- Tappara kävi häviämässä liiga-avauksessa Kärpille. Ottelu oli melko tasaista vääntöä ja avauksessa nähtiin erittäin rikkonaista peliä. Peli ei ollut todellakaan vielä valmista, mutta tänään heikompaa vastustajaa vastaan Tappara tulee saamaan juonesta jo paremmin kiinni.

- Tappara on pelannut paljon pelejä, joten kohteessa haetaan yllätystä, koska Ilves on saanut levätä. Tässä vaiheessa kautta kukaan ei voi olla vielä väsynyt, joten pelimäärillä ei ole mitään väliä. Tapparalla on parempi pelituntuma ja materiaalietu. Lapulle voi rustailla vierasvoiton pelattavalla kertoimella.

Lue koko vihje tästä. 

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Bayern Leverkusen - Werder Bremen 12.9.2014 | Bundesliiga

Vihje: yli 3.5 maalia, kerroin 2,10 Unibet

- Bayern Leverkusenin uusi valmentaja Roger Schmidt on saanut joukkueen hyökkäyksen kovaan kuntoon. Leverkusen voitti Bundesliigan avauskierroksella Dortmundin vieraissa 2-0 ja toisella kierroksella se pieksi Hertha Berlinin 4-2. Berliniä vastaan Leverkusen oli vielä puoliajalla 0-1 -tappiolla. Viime vuonna Schmidt valmensi itävaltalaista Salzburgia ja tuolloin joukkueen hyökkäys oli erinomainen, tämä lienee siirtynyt nyt Leverkuseniin. Champions-liigan karsinnassa Leverkusen pieksi HJK:n tulevan vastustajan FC Kööpenhaminan ensin vieraissa 3-2 ja sitten kotonaan 4-0.

- Leverkusenilla on menossa hyvä putki, se on voittanut nyt seitsemän ottelua peräkkäin viime kauden pelit mukaan lukein. Schmidt ei ole vielä menettänyt pistettäkään Leverkusein valmentajana. Tämä putki taas sivuaa Leverkusenin seuraennätystä, yksi voitto vielä ja Schmidt on seuran historian parhaan startin saanut valmentaja.

- Werder Bremen on pelannut kaksi tasapeliä Bundesliigassa, Berliinissä Herthaa vastaan 2-2 ja sitten kotonaan 1-1 Hoffenheimia vastaan. Leverkusenin kotikenttä ei ole ollut hyvä paikka Bremenille, se ei ole voittanut siellä kuuteen viime otteluun. Viime kaudella Leverkusen voitti 2-1. Joukkueet ovat viime kausina olleet eritasoisia. Leverkusen oli viime kauden Bundesliigassa neljäs ja Werder Bremen 12:sta.

- Kumpikin joukkue tulee otteluun hyvässä kunnossa ja levänneenä. Maaottelutauko antoi joukkueille huilitauon. Leverkusen pelaa ensi viikolla Mestareiden liigassa Monacoa vastaan, ja se varmasti vie hieman heidän keskittymistään tästä ottelusta.

- Leverkusenin voitosta saa hyödyttömän kertoimen 1.32, mutta ei Bremenin voittoakaan kertoimella 10 tohdi pelata. Bremenin hyökkäys ei ole aivan tylsä, se on tehnyt kolme maalia kahdessa Bundesliiga-ottelussa. Unibetillä yli 3,5 maalia pelissä antaa kertoimen 2.10.

Veikkaussivut | Anssi

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

HJK - KuPS 12.9.2014 | HJK:lla useampikin uusi pelaaja

Vihje: KuPS +1.5, kerroin 1,75 Bet365

- HJK keskittyy jo pian alkavaan Eurooppa-liigaan. Se on selvässä johdossa Veikkausliigassa, mestaruus pitäisi tulla, jos peli ei aivan sekoa loppukierroksilla. KuPS on noussut neljänneksi ja se jahtaa Lahtea, joka nyt on pronssipaikalla.

- KuPS:n puolustus on ollut viime aikoina kova. Se ei ole neljään otteluun päästänyt maaliakaan, toisaalta se itse on tehnyt neljässä ottelussa vain kaksi maalia. HJK on muuttunut kovasti viime aikoina. Eurooppa-liigaa varten joukkuetta vahvistettiin neljällä kovalla pelimiehellä, kolme näistä lienee jo aloituksessa Kuopiota vastaan. Siirtoikkunan alla kärkimiehet Forssell ja Konan lähtivät muualle.

[ Pitääkö KuPS:n puolustus edelleen? Alle 2,5 malia NordicBetillä 2.05. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Kumpikin joukkue on huilannut alkukuukauden maaottelutauon vuoksi. Joukkueet ovat saaneet levätä, mutta toisaalta pelirytmi voi olla kadoksissa. Klubin valmentaja Mika Lehkosuo kertoi, että joukkueessa oli tauon aikana todella paljon flunssaa ja muita vaivoja. Kun peliruuhka laukesi komean Rapid Wien -voiton jälkeen, niin tauti iski pelaajiin. Lehkosuo myös sanoi ottelun alla, että viime päivinä joukkue on ollut harjoituksissa terve, terävä ja energinen.

- Aikaisemmin tällä kaudella HJK ja KuPS ovat kohdanneet kahdesti. Heinäkuussa Kuopiossa ottelu päättyi 2-2 ja huhtikuussa Helsingissä HJK:lle 3-1.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

HIFK - Blues 11.9.2014 | Uudistunut HIFK paikallisvastustajan kimppuun

Vihje: HIFK, kerroin 1.75 Unibet

- HIFK:n ja Bluesin välisiltä kamppailuilta on lupa odottaa tällä kaudella viihdyttävää kiekkoa. Kauden ensimmäisessä ottelussa peli on vielä hakemista ja otteet saattavat olla varovaisia, mutta joukkueet yrittävät silti hakea jo hieman asetelmia jatkoa ajatellen. Kotijoukkue on ottelussa ennakkosuosikki vahvemman hyökkäyskalustonsa ansiosta.

- HIFK on uudistunut tälle kaudella päävalmentajaa myöten. Ennen ottelua on puhuttu, että tässä on tänään Bluesin sauma, sillä HIFK:n peli ei ole vielä valmista. Helsinkiläiset pelasivat kuitenkin erinomaisen harjoituskauden ja myös CHL on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Törmänen on jo nyt saanut joukkueensa voittamaan.

- Blues ei pelaa CHL:ää, mutta joukkue onkin tahkonnut jo reilusti harjoitusotteluita. Espoolaiset ovat esiintyneet edukseen harkkamatseissa. Blues ei ole kuitenkaan päässyt pelaamaan yhtä kovia pelejä kuin HIFK CHL:ssä, joten ei Bluesinkaan peli ole vielä valmista.

- HIFK:ltä löytyy erittäin vahva hyökkäyskalusto, mutta myös puolustus- ja maalivahtipeli on kunnossa. Toni Söderholm joutuu jättämään kamppailun väliin, mutta ottelu ei ratkea yhden miehen poissaoloon. HIFK:llä on pelissä kotiedun lisäksi myös pienoinen materiaalietu. Kotivoiton kerroin on vielä pelattavissa.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Kärpät - Tappara 10.9.2014 | Liiga pyörähtää käyntiin

Vihje: Tasapeli, kerroin 4.30 Unibet

- Liigakausi avataan Oulussa, kun Tappara lähtee haastamaan hallitsevaa mestaria. Kärpät lähtee kotonaan otteluun ennakkosuosikkina, mutta vastassa on nälkäinen vierasjoukkue. Molemmat ovat päässeet pelaamaan harjoitusotteluita ja CHL:ää, mutta peli on silti vielä varmasti hieman hakemista. Odotettavissa on tasainen vääntö.[ Ensimmäinen erä päättyy erittäin todennäköisesti tasan. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Kärpiltä lähti kokoonpanosta muutama tärkeä palanen pois, mutta joukkue on hankkinut tälle kaudella hyvät vahvistukset korvaamaan menetyksiä. Harjoituskaudella ja CHL:ssä joukkue on heti osoittanut olevansa valmiina kauteen.

- Tappara haluaa tänään revanssin Kärpistä, joten se ei tule antamaan mitään ilmaiseksi. Uskon, että vierasjoukkue saattaa tulla ottelun alussa päälle jopa kotijoukkuetta hanakammin. Hyökkäyspäässä Tapparan vastuu jakautuu jälleen tutuille nimille. Ville Nieminen on poissa, mutta Palolalta, Greenilta, Kuuselalta sekä Jormakalta odotetaan paljon.

- Ensimmäinen ottelu on aina arvoitus ja mielestäni Kärpät on ottelussa liian selkeä suosikki. Vetolapulle haetaan rohkeasti tasapeliä.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

100 € BONUS

- 10 € riskitön mobiiliveto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Ranska - Espanja 10.9.2014 | Espanja kohti finaalia

Vihje: alle 148.5 pistettä, kerroin 1,90 Bet365

- Espanja jyrää kohti loppuottelua, jossa se saa vastaansa USA:n. Kaavio on kuin rakennettu sille, että nämä kaksi suurta kohtaavat vasta finaalissa. Espanja on piessyt kovatkin joukkueet alkulohkossa huimalla piste-erolla. Joukkueessa ei ole heikkouksia, se on joka paikasta tasapainoinen ja vielä penkiltä löytyy kovia vaihtomiehiä.

- Pau Gasol on tehnyt 20.5 pistettä per ottelu ja sillä hän on koko turnauksen pistetilastossa neljäntenä. Hän sekä veljensä Marc ja vaihtopenkiltä mukaan tuleva Serge Ibaka ovat kolmikko, johon Ranska ei pysty vastaamaan. Samaten Espanjan takamiehet ovat ylivertaisia Ranskaa vastaan, nyt kun Tony Parker jätti turnauksen väliin.

- Ranska on ollut useammankin kerran tiukoilla turnauksessa. Se hävisi ensimmäisen ottelun Brasilialle kahdella pisteellä ja voitti perään Serbian yhdellä pisteellä. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella se päihitti Kroatian viidellä pisteellä. Ranska ja Espanja kohtasivat alkulohkossa, Espanja pieksi fransmannit 88-64.

[ Tällä kertaa Pau Gasol ei tee yli 17,5 pistettä. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Ranskan ainoa mahdollisuus ottelussa on superkova puolustus. Sillä ei ole hyökkäyspäässä mitään ihmeellistä, joten pisteidentekokisassa se häviää taatusti. Tiukka fyysinen paini ja hidas tempo saattaisivat sekoittaa espanjalaisten pelin. Totals-raja 148.5 on liian korkea, odotettavissa oleva lopputolos voisi olla 78-67.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

150 € BONUS

- Erikoisbonus Veikkaussivuilta
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

New York Mets - Colorado Rockies 10.9.2014 | MLB

Vihje: Mets, kerroin 1,56 Guts

- Metsin aloittavat syöttäjät ovat olleet viime aikoina kovassa kunnossa. Tällä kertaa se laittaa Colorado Rockiesia vastaan rookie Jacod DeGromin kentälle. DeGrom on tällä kaudella voittanut seitsemän ottelua ja hävinnyt kuusi, ERA hänellä on 2.79. Hän oli erittäin hyvä keskiviikkona Miami Marlinsia vastaan, Miami sai vain yhden juoksun yli kuudessa vuoroparissa. Kotikentällä DeGrom on ollut hyvä. Hän on pelannut Met Life -stadionilla 53 vuoroparia ja ERA on vain 1.68.

- Coloradon aloittaja on myös rookie, Christian Bergman. Edellisessä ottelussaan Bergman nappasi voiton San Franciscoa vastaan. Hän pelasi tuolloin yli kuusi vuoroparia, ja antoi Giantsille kaksi jouksua yhdeksällä osumalla. Koko kaudelta Bergmanillta on voittoja ja tappioita kaksi, ERA on kehnonlainen 5.23.

- Joukkueet kohtasivat eilen. Mets voitti 3-2 ja samalla se pisti poikki Coloradon neljän ottelun voittoputken, kaikki voitot olivat kotikentältä. Rockies on tällä kaudella ollut kehno vierasjoukkue, sen voittosuhde vieraissa on 20-50. Metsillä on ottelussa motivaatioetu, sillä on vielä pienet mahdollisuudet pudotuspeleihin wild card -paikalta. Se on nyt voittanut seitsemän viimeisestä kymmenestä. Mets on parempi joukkue, se laittaa kentälle paremman pitcherin ja se on motivoituneempi. Metsin voittokerroin on vain 1.56, mutta kyllä sen voi pelata.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Norja - Italia 9.9.2014 | EM-jalkapallokarsinnat

Vihje: Italia, kerroin 1,85 Bet365

- Norjalainen jalkapallo on alamaissa. Vielä kymmenen vuotta sitten Rosenborg oli vakiovieras Mestareiden liigan lohkovaiheessa ja maajoukkue oli mukana suurturnauksissa. Nyt menestystä ei ole tullut aikoihin, norjalaisia joukkueita ei ole näkynyt yli kymmeneen vuoteen Mestareiden liigassa eikä maajoukkuekaan enää pärjää. Aikaisemmin Tore Andre Flo ja John Carew oli tuttuja nimiä, kuka nyt tuntee norjalaisia jalkapallotähtiä?

- Italian jalkapallo taas on MM-kisojen jälkeen lähdössä uuteen nousuun. Uusi päävalmentaja Antonio Conte on uudistanut joukkuetta ja hyvin on lähtenyt käyntiin. Muutama päivä sitten Italia pelasi harjoitusottelun Hollantia vastaan ja voitto tuli lukemin 2-0. Molemmat maalit Italia teki jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

- Conten tulo maajoukkuevalmentajaksi oli yllätys, sillä hänellä on asiat kunnossa Juventuksessa. Serie A:n mestaruuksia Juve ja Conte olivat voittaneet kolme peräkkäin. Huhut kertovat, että jo aikaisemmin oli sovittu Conten olevan eronneen Prendellin seuraaja, vain sopivaa aijankohtaa odotettiin. Hollanti-ottelussa Conte laittoi heti alitukseen kentälle uusia, nuoria pelaajia. Norja-ottelussa mukana saattaa jälleen olla vanhojakin kokeneita pelureita. Loistavat Montolivo ja Pirlo ovat edelleen loukkaantuneina, joten heitä ei nähdä. Balotellia Conte ei ole edes kutsunut mukaan.

- MM-kisoista tuttuja nimiä Italian aloituksessa tulee todennäköisesti olemaan kärkipari Immobile ja Candreva. Keskikentällä pelaavat ainakin De Rossi, Marchisio, De Sciglio sekä ehkä Darmian ja Verratti. Bonucci ja Chiellini lienevät ainakin puolustuksessa ja ikinuori Buffon maalissa. Contella on valittavana loistavia veteraaneja sekä nuoria, jotka kukistivat Hollannin. Näistä aineksista takuulla saa kasattua hyvän joukkueen.

- Viime MM-kisojen karsinnassa Norja tuli lohkossaan vasta neljänneksi. Se on voittanut vain yhden ottelun kahdestatoista viimeisestä, harjoitusottelussa kaatui Moldova vieraissa viime tammikuussa. Tämän jälkeen se on hävinnyt muun muassa Skotlannille ja Puolalle, tasurit se on pelannut jopa Islannin ja Arabiemiraattien kanssa.

- Italian voitosta saa kertoimen 1.85 ja sen voi pelata. Joukkueet ovat menossa