Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Veikkaussivujen pitkävetovihjeet ja muut veikkausvihjeet pääset lukemaan alta. Vedonlyöntivihjeitä löytyy kaikkiin suurimpiin sarjoihin, kuten Valioliigaan, SM-liigaan, La Ligaan ja Mestareiden liigaan.

Ryhdymme jatkossa antamaan vihjeistä arvosanan tähdillä ilmaistaksemme kuinka pelattava vihje on. Samalla rupeamme tilaistoimaan vihjaajiemme vihjeet. Vain 3 tähden ja 2 tähden vihjeet tilastoidaan. Tilastot tulevat näkyviin maaliskuun aikana.

 = Lyö jännityksen lisäämiseksi otteluun, pitkässä juoksussa ei odotettavissa voittoa

 = Hyvä pelikohde, rustaa lapulle

 = Erittäin maukas kohde, jota ei kannata jättää pelaamatta

 

Veikkaussivut suosittelee!

 

 

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

Minnesota Wild - Colorado Avalanche 25.4.2014 | Vierailijoilla mahdollisuus revanssiin

Vihje: Colorado ML, kerroin 2.10 Guts

- Colorado johtaa ottelusarjaa 2-1. Minnesota onnistui kaapimaan elintärkeän voiton kotijäällään viime kohtaamisessa. Minnesota hävisi molemmat pelit vieraissa, mutta tänään Wildilla on mahdollisuus tasoittaa ottelusarja.

- Minnesotan tilanne käy erittäin hankalaksi, mikäli se kärsii tällä kierroksella tappion kotonaan. Seuraava kamppailu käydään jälleen Coloradon kotijäällä ja siellä Avalanche on erittäin vahvoilla. Wild onnistui viime ottelussa nollaamaan Coloradon ja nyt olisi otettava toinen peräkkäinen voitto.

- Colorado näytti kotonaan Wildille kaapin paikan, mutta vierasjäällä peli ei kulkenut yhtä mallikkaasti. Avalanche on silti erittäin hyvissä asetelmissa, ja kotijoukkueella on ottelussa suuremmat paineet. 

- Viime ottelussa Minnesota- hyökkääjä Matt Cooke ajeli puolustaja Tyson Barrien sairastuvalle. Toivottavasti tänään vältytään ylilyönneiltä ja keskitytään pelaamiseen.

- Colorado mätti kotipeleissään maaleja hyvään tahtiin ja on vaikea uskoa, että Wild nollaisi joukkuetta toistamiseen. Avalanche on iskukykyinen joukkue ja helpolla Wild ei ota toista peräkkäistä voittoaan. Coloradolle tarjotaan yllättävän hyvää kerrointa ja siihen on syytä tarttua. Vetolapulle voi hakea vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE GUTSIN SIVUILLA »

 

NHL:n PLAYOFFIT JATKUVAT

Käy tekemässä oma kuponkisi Expektillä. Expektin kautta saat uutena asiakkaana täysin riskittömän 50 € vedon!

VIERAILE EXPEKTILLÄ »

 

Detroit Red Wings - Boston Bruins 25.4.2014 | Detroitilla kotivoitto tähtäimessä

Vihje: Alle 5 maalia, kerroin 1.75 NordicBet

- Detroit ja Boston jatkavat ottelusarjaansa Red Wingsin kotijäällä. Kotijoukkueen on taisteltava tänään voitto tai Boston karkaa ratkaisevan oloiseen 3-1 johtoon ottelusarjassa. Detroit onnistui ensimmäisessä ottelussa nollaamaan Bostonin, mutta tämän jälkeen Bruins on ollut selkeästi parempi joukkue.

- Detroitia vaivaa tällä hetkellä tehottomuus, mutta se ei ole ihmekään Bostonin tasoista joukkuetta vastaan. Detroit ei ole päässyt usein hyville maalintekopaikoille ja joukkueen on keksittävä keinot Bostonin puolustusmuurin murtamiseen.

- Boston on pystynyt ottelusarjan ensimmäisen pelin jälkeen ottamaan sarjan haltuunsa. Erityisesti joukkueen erikoistilanne pelaaminen on ollut vakuuttavaa. Detroit ei ole tehnyt vielä yhtään osumaa ylivoimalla.

- Tällä kierroksella on odotettavissa tarkkaa pelaamista ja maaleilla tuskin herkutellaan tänäänkään. Aiemmat pelit ovat olleet vähämaalisia, joten samaa on lupa odottaa myös tältä peliltä. Molemmilla joukkueilla on maalinsuulla loistava veskarit. Varsinkin Bruins puolustaa erittäin uhrautuvasti ja pelaajat ovat blokanneet hirvittävän määrän vetoja.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE NORDICBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Sevilla - Valencia 24.4.2014 | Tutut joukkueet vastakkain

Vihje: Sevilla -1, kerroin 2,25 Bet365

- Joukkueet tuntevat toisensa hyvin. Tällä kaudella Sevilla ja Valencia ovat jo kohdanneet kahdesti. Valencia on keskinäisissä otteluissa ollut hieman niskanpäällä, muuten Sevilla on tälä kaudella ollut selvästi parempi. Viime viikkoina Sevilla on myös ollut kovakuntoisempi.

- Sevillalla on mainio hyökkäys, kärkipari Gameiro ja Bacca on yksi La Ligan parhaimmista. Valencialla on ongelmia puolustuksessa, maalivahti ja kolme puolustajaa ovat sivussa ottelusta.

- Sevilla on tehnyt kolmessa viimeisessä kotiottelussa 12 maalia. Koko kauden aikana Sevilla on La Ligassa tehnyt kotiotteluissa keskimäärin yli kaksi maalia. Voittoja sillä on 17:sta kotiottelusta kymmenen.

- Valencia on kehno vierailija. Se on tehnyt 17:ssa La Ligan vierasottelussa vain 14 maalia, voittoja on vain kolme. Eurooppa-liigan edellisellä kierroksella Basel voitti sen kotikentällään 3-0.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Kärpät - Tappara 23.4.2014 | Mestaruus katkolla

Vihje: X2, kerroin 1.84 Bet365

- Kärpät ja Tappara kohtaavat viidennessä finaaliottelussa. Mestaruus on tänään ensimmäistä kertaa katkolla Tapparalle. Kotijoukkueen on pakko napata tänään voitto tai se saa ripustella pelin jälkeen kaulaansa hopeamitalit.

- Kärpät on haastavassa tilanteessa. Tänään nähdään katkaisiko Plihalin kyseenalainen osuma lopullisesti kärppälauman selkärangan. Joukkueen on voitettava Tappara kolme kertaa peräkkäin ja nykyisillä otteilla tämä kuulostaa mahdottomalta.

- Tapparalla on katkon paikka Oulussa. Ottelusarjan katkaiseminen ei ole ikinä helppoa, puhumattakaan finaalisarjasta. Tamperelaiset ovat kuitenkin jo todistaneet kovuutensa ja sarja saattaa hyvinkin katketa tänään Raksilassa.

- Ei tarvitse edes erikseen mainita, että luvassa on jälleen tiukka kamppailu. Kärpillä ei ole enää mitään hävittävää ja Tapparan on kestettävä kotijoukkueen alkurynnistys. Tappara on pystynyt lopulta kääntämän tiukat pelit edukseen ja se on tänäänkin vahvoilla. Jatkoaika ei olisi tänään suuri yllätys.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Real Madrid - Bayern Munchen 23.4.2014 | Jättiläisten kohtaaminen

Vihje: Real Madrid, kerroin 2,50 Bet365

- Real Madrid on ollut koko kauden erinomainen kotijoukkue. Se on voittanut tällä kaudella kaikki kotiottelunsa kahta lukuunottamatta. Hiljattain se voitti Barcelonan Espanjan cupin finaalissa puolueettomalla kentällä.

- Bayern Munchen on jo kauan sitten varmistanut Bundesliigan voiton. Viime viikkojen merkityksettömissä otteluissa Bayern ei ole ollut järin hyvä. Tästä ei välttämättä voi tehdä sen kummempia johtopäätöksiä.

- Cristiano Ronaldo on ollut viime viikot loukkaantuneena. Todennäköisesti hän pelaa, mutta tämä on syytä tarkistaa ottelun alla. Gareth Balella on kerrottu olevan paha flunssa. Bayernin maalivahti Neuer on ollut muutaman ottelun sivussa, mutta nyt ilmeisesti pelikunnossa.

- Jos Ronaldo pelaa, niin Real Madridin kotivoitosta annettu 2.50 kerroin on hyvä veto.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Milwaukee Brewers - San Diego Padres 23.4.2014 | MLB baseball

Vihje: San Diego, kerroin 2.28 Bet365

- Milwaukee Brewers on alkukauden yllättäjäjoukkue. Ennen kautta Brewers rankattiin puolivälin kehnommalle puolelle, mutta tällä hetkellä joukkue on MLB-liigan paras 14 voitolla ja viidellä häviöllä. Brewers on ylisuorittanut huimasti, joukkue on aika lailla sama kuin viime vuoden Brewers, joka voitti koko kaudella vain 74 ottelua.

- Brewersin aloittava syöttäjä tässä ottelussa on Gallardo, joka on aloittanut kauden hyvin. Gallardo on kuitenkin epävarma, hän on ollut yksi epätasaisimmista pitchereistä koko liigassa viime vuosina.

- San Diego Padresin hyökkäyksen tilastot eivät näytä kovinkaan hyviltä, mutta on syytä ottaa huomioon, että Padresin kotikenttä ei suosi sisäpeliä.

- San Diegon aloittava syöttäjä on Ian Kennedy. Hän on tällä kaudella pelannut neljä ottelua, voittoja on vain yksi. ERA:kin on huono, 4.13. Hän on kuitenkin polttanut 23 lyöjää ja antanut vain viisi vapaataivalta, nämä ovat hyvän pitcherin lukemia.

- Milwaukeella on hyvä sisäpeli, mutta lyöjät lienevät hieman kärsimättömiä. He lyövät huonompiinkin syöttöihin, joukkue on koko sarjan toiseksi viimeinen vapaataipaleiden määrässä. Brewers on parempi joukkue kuin Padres, mutta silti Padresia on tässä aliarvioitu. San Diegon voittokertoimen ei pitäisi olla yli 2.25.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Los Angeles Kings - San Jose Sharks 23.4.2014 | Kings metsästää avausvoittoa

Vihje: Los Angeles ML, kerroin 1.82 Unibet

- Los Angelesin ja San Josen välinen ottelusarja jatkuu Kingsin kotijäällä. Sarjasta odotettiin tiukkaa, mutta Sharks vei kaksi ensimmäistä kohtaamista selvästi nimiinsä. Kingsin on nyt ryhdistäydyttävä ja napattava tärkeä voitto kotijäällään tai sarja alkaa olla taputeltu.

- San Jose on onnistunut ahdistamaan Kingsin todella vaikeaan tilanteeseen.  Kings on aiemmissa peleissä turhautunut ja ottanut paljon turhia jäähyjä, tällaiseen ei ole varaa Sharksin tasoista joukkuetta vastaan. Joukkue tulee saamaan uutta energiaa kotiyleisöstään ja helpolla Sharks ei kolmatta voittoaan tule nappamaan.

- Ottelusarjassa kaikki on edennyt tähän mennessä San Josen suunnitelmien mukaan. Kings päästi runkosarjassa vähiten maaleja, mutta Sharks on mättänyt joukkueen verkkoon kahdessa ottelussa jo 13 osumaa.

- Kings tuskin jää ottelusarjassa ilman voittoja ja nyt joukkueella on sauma päästä mukaan sarjaan kotijäällään. Erot ovat erittäin pieniä ja kotiyleisö antaa Kingsille tarvittavan lisälautauksen. Vetolapulle haetaan kotivoittoa.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Atletico Madrid - Chelsea 22.4.2014 | Mourinho jälleen Madridissa

Vihje: lopputulos 2-0, kerroin 7,50 Unibet 

- Atletico Madrid on kauden yllättäjä. Joukkue jahtaa vielä jättipottia, se on tiukasti kiinni myös Espanjan liigan voitossa. Valioliigan voitto on lipumassa Chelsean ulottuvilta. Viime viikonlopun kotitappio liigajumbo Sunderlandille päästi Liverpoolin jo viiden pisteen karkumatkalle.

- Chelsean ja Atleticon välillä on suurin ero kärkimiehissä. Hyökkäys on osoittautunut Chelsean ongelmaksi tällä kaudella. Atleticon kärkimies Diego Costa on yksi kauden parhaista pelaajista.

- Pudotuspelit ovat myös valmentajien taktinen taisto. Chelsean velho Jose Mourinho saa tiukan vastuksen Atleticon Dieg Simeonesta. Simeonen luoma pelityyli on ollut tällä kaudella loistava. Barcelonakaan ei tällä kaudella ole onnistunut voittamaan tiukasti puolustavaa ja tehokkaasti hyökkäävää Atleeticoa.

- Järkipeliä ottelusta ei löydy. Atleticoa ei enää aliarvioida. Telkan ääressä on kuitenkin hyvä jännittää vaikka ottelun lopputulosta. 2-0 kertoimella 7.50 ei ole hullumpi kohde kahvirahoille.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Tappara - Kärpät 21.4.2014 | Kärpät hakee tasoitusta

Vihje: Kärpät ML, kerroin 1.92 Unibet

- Finaalisarja jatkuu tänään Tampereella. Tappara karkasi ottelusarjassa 2-1 johtoon ja Kärppien on tasoitettava sarja tänään vieraissa, mikäli oululaiset haluavat säilyttää saumat mestaruuteen. 

- Tapparan pelitapa sopii tällä hetkellä loistavasti Kärppiä vastaan. Se on ollut tähän mennessä ottelusarjassa ehdottomasti röyhkeämpi joukkue. Maalilla Juha Metsola pelaa loistavaa kevättä ja hänen edessään luutii uhrautuva puolustus. 

- Kärpät on tänään kovan paikan edessä. Tappiolla finaalisarja menisi erittäin hankalaksi oululaisten osalta. Joukkueen on vieraskaukalossa saatava murrettua Tapparan puolustus. Nyt mitataan Kärppien uskoa omaan tekemiseen.

- Tasaisessa finaalisarjassa olisi yllätys, mikäli Tappara karkaisi jo 3-1 johtoon. Kärpillä on huikea joukkue ja sillä on saumat napata tänään elintärkeä vierasvoitto. Kärppien vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa kohteeseen pelattavan kertoimen.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Maccabi Tel Aviv - Emporio Armani Milan 21.4.2014 | Milan haluaa kotiedun takaisin

Vihje: Milan, kerroin 2,80 Bet365

- Koripallon Euroliigan pudotuspelisarja Milanin ja Maccabi Tel Avivin välillä on 1-1. Maccabi vei ensimmäisen ottelun Milanossa dramaattisen lopun jälkeen. Toisessa ottelussa ei tapahtunut yllätyksiä, Milan johti alusta loppuun.

- Maccabin tärkeä keskushyökkääjä Schortsanitis loukkaantui toisessa ottelussa, hänen pelaamisensa on epävarmaa. Joukkueiden takamiehet ovat loistaneet vuorollaan, peli ratkaistaneen paljon siinä kumpi onnistuu tällä kertaa.

- Kolmen pisteen heitot ratkaisivat edellisen ottelun. Maccabi osui huonosti, tuleeko siihen muutosta kun pelataan Maccabin kotihallissa?

- Bet365 antaa vierasvoitolle paljon suuremman kertoimen kuin muut. Se kannattaa pelata äkkiä pois, kerroin lähtenee pian laskuun. Varsinkin jos Schortsanitis on poissa, niin Milano on hyvä veto.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Manchester City - West Bromwich 21.4.2014 | Valioliiga

Vihje: WBA +2 Ah, kerroin 1.83 Bet365

- Manchester City jäi viikolla 2-2 -tasapeliin sarjajumboa Sunderlandia vastaan kotikentällään. Kehno ottelu sattui todella huonoon paikkaan. Liverpool pääsi vankistamaan paikkaansa sarjakärjessä, eikä mestaruuden voittaminen ole enää kiinni Cityn peleistä. Muiden pitää menettää pisteitä, että City voisi nousta ykköseksi. City on yhdeksän pistettä Liverpoolia perässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

- Sunderland-tasuri oli vain työtapaturma. Ennen keskiviikkoa City oli voittanut 14 kotiottelua 15:sta pelatusta. Tässä ottelussa Cityn kotivoittokertoimet ovat 1.20:n paikkeilla. City pelaa aikalailla selkä seinää vasten, muu kuin voitto olisi kyllä loppu mestaruushaaveille.

- West Bromwich tasitelee putoamista vastaan ja on sekin hyvin motivoitunut. Se on kolme pistettä ensimmäistä putoajaa Cardiffia edellä, otteluita on kaksi enemmän pelattavana. West Bromwich on aliarvostettu joukkue. Se voitti Unitedin Manchesterissa aikaisemmin tällä kaudella. Vierastasapelit WBA on pelannut Tottenhamin, Chelsean ja Evertonin kentillä.

- Cityllä on loukkaantumishuolia. Keskikentältä puuttuu tärkeitä pelaajia. Yaya Toure loukkaantui Liverpool-ottelussa viime viikonloppuna. Poissa on myös Jesus Navas ja David Silvan pelaaminen on epävarmaa. WBA:llakin on murheensa. Keskikentän puolustava tukipilari Jonas Olsson sekä toinen keskikenttämies James Morrison ovat poissa pelistä.
Cityn vaihtopenkki on parempi kuin West Bromwichilla, joten vieraat kärsivät loukkaantumisista enemmän.

- Yleisö, ja siten myöskin kertoimenlaskijat, odottavat Cityn suurinumeroista voittoa. Ei joukkueiden ero kuitenkaan niin suuri ole, että City kävelisi Albionin ylitse. WBA kahden maalin tasoituksella on hyvä veto. Asian handicapissa Cityn kahden maalin voitolla panos palautetaan.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Boston Red Sox - Baltimore Orioles 21.4.2014 | MLB baseball

Vihje: alle 9 juoksua, kerroin 1.74 Guts

- Baltimoren aloittava syöttäjä ottelussa on Ubaldo Jimenez, jonka alkukausi on ollut surkea. Jimenez on hävinnyt kolme ottelua, hänen ERA näissä otteluissa on ollut umpikehno 7.31. Jimenez ei ole niin huono kuin numerot väittävät. Red Sox on sopiva vastustaja Jimenezille kääntää kurssi toiseen suuntaan. Boston on ollut sisäpelissä epätasainen.

- Bostonin aloittaja on Jake Peavy, joka taas on ollut voittamaton kymmenessä viimeisessä runkosarjapelissään. Peavyn ERA tältä kaudelta on mainio 1.93. Tiistaina Boston hävisi 1-2 Chicago White Sozille. Peavy pelasi kuusi vuoroparia ja antoi vain yhden juoksun ja poltti kahdeksan lyöjää. Peavy on ollut aikaisemmin hyvä Baltimorea vastaan. Voittoja on kaksi, tappioita nolla ja ERA 3.15.

- Baltimoren paras lyöjä Chris Davis on osunut vain kaksi kertaa 17:sta Bostonia vastaan tällä kaudella. Peavya vastaan Davis ei ole vielä osunut kertaakaan viidelä yrittämällä.

- Boston on ollut tällä kaudella pelannut paljon otteluita, joissa juoksumäärä on jäänyt alle totals-rajan. Näiden kahden joukkueen otteluissa juoksumäärä on mennyt alle totals-rajan neljä kertaa viidestä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE GUTSIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 21.4.2014 | Kings hakee revanssia

Vihje: Los Angeles ML, kerroin 2,20 Bet365

- Sharks ja Kings jatkavat omaa ottelusarjaansa. Sharks vei ensimmäisen kamppailun nimiinsä selvästi 6-3 ja Los Angeles lähteekin hakemaan nyt revanssia. Joukkueet kohtaavat pudotuspeleissä jo kolmatta kertaa neljän vuoden sisään.

- San Jose otti avausottelussa vastustajaltaan tylyllä tavalla luulot pois. Sharks ratkaisi pelin jo kahdessa erässä ja otti selvän voiton. Joukkue oli varsinkin ottelun alussa selvästi Kingsiä fyysisempi joukkue ja Sharks tuli ottelusarjaan hyvin valmistautuneena.

- Los Angeles jäi heti ensimmäisen ottelun alussa kotijoukkueen jalkoihin. Kings on tunnettu fyysisestä pelistään ja kovasta puolustamisesta. Nämä elementit kuitenkin loistivat poissaolollaan ottelusarjan avausottelussa.

- Kings tulee toiseen kohtaamiseen varmasti valmiimpana kuin ottelusarjan avausottelussa. Joukkueet ovat erittäin tasaiset ja myös Kings tulee sarjassa voittoja napsimaan. Haetaan tähän kohteeseen vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Everton - Manchester United 20.4.2014 | Loppukiri Euroopan kentille

Vihje: Manchester United +0, kerroin 2,10 Bet365

- Everton hävisi muutama päivä sitten kotikentällään Crystal Palacelle. Samalla joukkue joutui päästämään Arsenalin liigan nelospaikalle. Manchester United on voittanut neljä vierasottelua putkeen ja on taas mukana kamppailemassa paikasta ensi kauden Eurooppa-liigaan.

- Everton on liigan neljänneksi paras kotijoukkue. Manchester United taas on koko liigan paras vierasjoukkue. United tulee otteluun hyvin levänneenä. Se on viimeksi pelannut puolitoista viikkoa sitten. Everton on väsyneempi ja sillä on enemmän loukkaantumisia. Loppukaudesta rasitus alkaa jo aika lailla vaikuttaa joukkueiden esityksiin.

- Kertoimenlaskijat väittävät Evertonin voittavan ottelun neljä kertaa kymmenestä. Se on ehkä hieman liian vähän. Paras veto löytyy Unitedin tasoituksista, varsinkin jos Wayne Rooney pelaa ottelussa.

- Unitedin manageri David Moyes on entinen Evertonin pitkäaikainen manageri, ja Wayne Rooney oli entinen Evertonin tähtipelaaja.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Indiana Pacers - Atlanta Hawks 20.4.2014 | Palaako Indiana tasolleen?

Vihje: Pacers -7,5, kerroin 1,91

- Indiana on Itäisen konferenssin ykkönen ja Atlanta kahdeksas. Indianan tahti hiipui runkosarjan jälkimmäisellä puoliskolla. Atlanta on ollut keskikertainen koko kauden. Joukkueet ovat kohdanneet neljästi tällä kaudella, voitot ovat tasan.

- Indiana on isokokoinen joukkue, jolla on hyvä puolustus. Atlanta elää kaukoheitoilla. Atlanta on puolustanut tällä kaudella hyvin kolmen pisteen heittoja vastaan, sitä vastaan kolmoset ovat osuneet vain 33 prosentin tarkuudella.

- Indianalla on koko liigan paras kotisaldo, 35 voittoa ja vain kuusi tappiota. Indiana on antanut vastustajille kotikentällään vain keskimäärin 88 pistettä per ottelu, Hawks on antanut vastustajilleen vieraskentällä yli 104 pistettä per ottelu.

- Indianan heikko loppukausi ja joukkueiden tasan päätyneet keskinäiset ottelut ovat nostaneet tasoituksen vain 7,5 –pisteeseen. Se on liian vähän kovalle kotijoukkueelle.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE NORDICBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Kärpät - Tappara 19.4.2014 | Finaalisarja jatkuu

Vihje: Kärpät, kerroin 1.93 Veikkaushuone

- Kärppien ja Tapparan välinen finaalisarja jatkuu tänään jännittävästä tilanteesta. Tappara tasoitti kotonaan ottelusarjan huikeiden vaiheiden jälkeen. Kärpät pääsee hakemaan voittoa jälleen kotijäältään.

- Kärpät ei ole vielä saanut koneestaan kaikkea irti, kun taas Tappara on parantanut peliään kokoajan. Ensimmäinen ottelu voitiin laittaa vielä pelaamattomuuden piikkiin, mutta myös viime pelissä joukkue oli suurimman osan ajasta vaikeuksissa.

- Tappara on avannut finaalisarjan erittäin vahvasti ja joukkueen peli paranee kokoajan. Pitkä pudotuspelikevät ei näy joukkueen jaloissa millään tapaa ja liike on ollut mainiota. Tappara on pystynyt pakottamaan Kärpät hätäisiin ratkaisuihin kovalla paineistuksellaan.

- Tappara on aloittanut finaalisarjan yllättävän hyvin, mutta edelleen Kärpistä löytyy enemmän potentiaalia. Joukkueessa on paljon huippumiehiä, joilla on vielä varaa nostaa tasoaan. Maalivahdin vaihto herättää varmasti myös joukkuetta.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE VEIKKAUSHUONEEN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Cardiff - Stoke 19.4.2014 | Cardiff tarvitsee voiton

Vihje: yli 2,5 maalia, kerroin 2,08 Unibet

- Stoke pelaa vapautuneesti ilman paineita, sarjapaikka on varma ja kuuden joukkoon se ei enää ehdi. Cardiffin olisi saatava täydet pisteet, muuten sarjapaikka jää uusimatta.

- Stoke on viime aikoina pelannut mainiosti. Viiden viime ottelun kuntopuntarissa se on neljäntenä, Cardiff on 16:sta. Viiden kotiottelun puntarissa Cardiff on koko sarjan viimeinen, maalisuhdekin on surkea 6-14.

- Kotivoitolle annetaan liian pientä kerrointa motivaatiosta huolimatta. Vierasvoiton kertoimetkaan eivät tule pelattaviksi. Kertoimenlaskijat ovat laittaneet alle 2,5 –maalia selvästi suosikiksi, ja se on väärin.

- Cardiffin on hyökättävä, viime viikonloppuna Sotonin voittanutta joukkuetta tuskin vaihdetaan. Keskikentälle saattaa kuitenkin tulla hyökkäävä Zaha.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens 19.4.2014 | Taistelu jatkuu

Vihje: Tampa Bay ML, kerroin 1.88 Unibet

- Tamba Bay haluaa iskeä sarjan tasoihin Canadiensia vastaan. Montreal vei ottelusarjan avausottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Sarja tulee varmasti jatkumaan tasaisena ja Tampalla on tällä kierroksella hyvät saumat kaataa Canadiens kotijäällään.

- Lightning ei onnistunut sarjan avausottelussa kaatamaan Canadiensia, mutta tänään se saa uuden mahdollisuuden kotijäällään. 

- Montreal otti heti arvokkaan voiton ja joukkue jatkoi runkosarjan hyviä otteita myös pudotuspelien avausottelussa. Canadiens haluaa matkata takaisin Montrealiin kaksi voittoa taskussaan. Montreal iski viisi osumaa ensimmäisessä ottelussa, mutta sen ylivoima on silti ollut nihkeää. 

- Joukkueet ovat äärimmäisen tasaiset, ja voisi melkein pitää yllätyksenä, jos Montreal johtaisi sarjaa ottelun jälkeen jo 2-0. Tampalla on hieman enemmän leveyttä hyökkäyskalustossaan ja joukkue on kotijäällään vahvoilla. Pudotuspelit ovat aina oma lukunsa, mutta jotain kertoo myös se, että Tampa Bay voitti kolme kauden neljästä keskinäisestä kohtaamisesta.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

New York Mets - Atlanta Bravess 19.4.2014 | MLB baseball

Vihje: Mets, kerroin 1.94 Betsafe

- Bravesin aloittava syöttäjä Aaron Harang on pelannut tällä kaudella kolme erinomaista ottelua, hänen ERA:nsa on vain 0.96.

- Harang tuli täksi kaudeksi Atlantaan Seattlesta. Viime kaudella hän voitti viisi ottelua ja hävisi 12, ERA oli surkea 5.40. Harang ei pysty ylläpitämään tämän kauden tahtia pitkään. Hän on tällä kaudella pelannut vasta hieman yli 18 vuoroparia. Katsoo hänen tilastojaan miten vain, niin romahduksen voi aistia olevan tulossa.

- Mets voi hyvinkin olla joukkue, joka palauttaa Harangin maanpinnalle. Mets on tehnyt tällä kaudella viidenneksi eniten juoksuja koko liigasta. Metsin syöttäjänä aloittaa Jon Niese, Niese saattaa pelata tänä vuonna uransa parhaan kauden. Merkit ovat hyvät, Niese on pelannut kaksi hyvää kautta peräkkäin, Vuonna 2012 hänen ERA:nsa oli 3.40 ja viime vuonna 3.71. Tänä vuonna kaikki on mennyt Niesen kohdalla oikein hyvin. Hän on antanut vain kaksi vapaataipaletta ja polttanut yhdeksän lyöjää 13 vuoroparissa.

- Braves on ollut sisäpelissä tällä kaudella joko oikein hyvä tai surkea. Kaksi viime ottelua on mennyt surkean puolelle, kahdessa ottelussa Philliesiä vastaan Braves teki vain yhden juoksun. Etu ottelussa on Metsillä. Betsafen kerroin 1.94 Metsin voitolle on hyvä veto.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BETSAFEN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Emporio Armani Milano - Tel Aviv Maccabi 18.4.2014 | Milano romahti edellisessä ottelussa

Vihje: alle 157 pistettä, kerroin 1,94

- Emporio Armani Milano romahti ensimmäisen osaottelun viime minuuteilla. 12 pisteen johto suli parissa minuutissa jatkoaikatappioksi. Milano menetti tärkeän kotiedun Maccabille.

- Ennen romahdusta milanolaiset suorastaan dominoivat ottelua. Joukkue voitti levypallot 41-25, hyökkäyspään levyreitäkin Milano vei 16. Kuusi Milanon pelaajaa teki yli kymmenen pistettä. Maccabi roikkuin mukana ottelussa lähinnä sentteri Schortsanitiksen ansiosta.

- Toisen osaottelun kertoimet ovat samat, ainoastaan totals rajaa on nostettu 157:ään. Ensimmäisen osan varsinaisella peliajalla tehtiin 174 pistettä. Kuinka milanolaisten itseluottamus kestää edellisen ottelun lopun? Meneekö hyökkäys väkinäiseksi?

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

New York Rangers - Philadelphia Flyers 18.4.2014 | Rangers kotonaan ennakkosuosikki

Vihje: New York Rangers, kerroin 2.12 NordicBet

 

 

- Rangers ja Flyers aloittavat erittäin mielenkiintoisen sarjan ensi yönä Suomen aikaa. On vaikea asettaa kumpaakaan joukkuetta ennakkosuosikin asemaan. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljästi ja molemmat voittivat kaksi kertaa kotonaan

- Kotijoukkueen kokoonpanosta ainoastaan Chris Kreider on varmuudella sivussa ottelusta. Vierailijoilla on vaikea tilanne maalivahtien suhteen. Joukkueen ykkösmaalivahti Steve Mason joutuu jättämään ottelusarjan avausottelun väliin loukkaantumisen takia. Ray Emery ottaa torjuntavastuun ja hän ei ole vakuuttanut tällä kaudella.

- Sarjasta tulee varmasti tasainen, mutta ensimmäisessä ottelussa kotietu asettaa Rangersin suosikiksi. Flyers on voittanut Madison Square Gardenilla viimeksi yli kolme vuotta sitten.

- Kohteeseen haetaan kotivoittoa pelattavalla kertoimella.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE NORDICBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Tappara - Kärpät 17.4.2014 | Tappara kotiyleisön eteen 

Vihje: Kärpät, kerroin 2.64 Veikkaushuone

- Tappara yrittää tasoittaa ottelusarjan tänään Tampereella. Ensimmäinen ottelu oli tiukka vääntö ja Tappara jopa hallitsi sitä hienokseltaan. Kärpät johtaa sarjaa, mutta Tappara osoitti heti ensimmäisessä ottelussa, että oululaiset eivät tule marssimaan helposti mestaruuteen.

- Tapparalla oli loistava sauma napata ensimmäisessä ottelussa voitto Oulusta. Peli kaatui kuitenkin tehottomuuteen ja pahoihin virheisiin. 

- Kärpät näytti viime ottelussa jälleen suurimman vahvuutensa. Se oli pelissä suurimman osan altavastaajana, mutta se ei tarvinnut kuin pari paikkaa ja ottelu oli ratkennut. Ensimmäisen pelin nihkeät otteet voidaan laittaa pelaamattomuuden piikkiin ja tänään oululaiset ovat varmasti valmiimpana peliin.

- Illan kamppailusta tulee todennäköisesti edellisen tapaan erittäin tasaväkinen ja vähämaalinen. Tapparan on saatava maalihanat auki, tai Kärpät menee tässä sarjassa menojaan. Kärpät on edelleen oikeastaan joka osa-alueella Tapparaa vahvempi joukkue, ja vierasvoitto ei olisi tänään suuri yllätys.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE VEIKKAUSHUONEEN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

San Diego Padres - Colorado Rockies 18.4.2014 | MLB baseball

Vihje: San Diego, kerroin 1.71 Guts

- Padres ja Rockies ovat National Leaguen läntisen konferenssin keskikastin joukkueita. Joukkueet ovat kaikin puolin tasavertaisia, mutta tässä ottelussa San Diegosta löytyy hieman vedonlyöjälle etua. Padresin aloittava syöttäjä ottelussa on Ian Kennedy. Kennedy oli loistava muutama vuosi sitten pelatessaan Arizonassa. Tällä kaudella hän on onnistunut antamaan lyöjille entistä vähemmän vapaataipaleita. MLB-expertit arvioivat Kennedyn kauden ERA:n olevan lähellä kolmea, jos sama meno jatkuu. Se on erinomaisen syöttäjän lukema.

- Coloradon aloitaja on Franklin Morales, hän on koko uransa ajan ollut epätasainen. Tänä vuonna Morales on ollut suorastaan kehno. Hän on pelannut kolme ottelua ja ERA on 6.39. Morales on antanut peräti viisi vapaataipaletta yhdeksässä vuoroparissa.

- Coloradon hyökkäys on ollut viime aikoina kovin riippuvainen kotikentästä.Vieraskentällä joukkue ei ole ollenkaan niin vaarallinen kuin omalla Coors-stadionillaan.

- Padres on parempi joukkue, heillä on parempi syöttäjä ottelussa ja he ovat kotikentällään. Padres on selvä suosikki ottelussa, yli 1.70-kertoimet voi laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE GUTSIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Anaheim Ducks - Dallas Stars 17.4.2014 | Mielenkiintoinen ottelusarja alkaa 

Vihje: Anaheim, kerroin 1.95 Bet365

- Läntisessä konferenssissa toiseksi sijoittunut Anaheim lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina. Dallas Starsin kautta voidaan jo nyt sanoa loistavaksi, sillä joukkue selviytyi pitkästä aikaa pudotuspeleihin.

- Helpolla Ducks ei pääse yllätysvalmista Starsia vastaan, mutta varsinkin kotijäällään Anaheim on vahvoilla. Runkosarjassa Starsin peli oli vieraissa nihkeää ja se tulee olemaan ensimmäisessä pelissä hankaluuksissa vahvaa kotijoukkuetta vastaan.

- Ducks tietää, että runkosarjan menestyksellä ei ole nyt mitään merkitystä ja sen on saatava koneestaan heti kaikki irti Dallasia vastaan. Anaheim on oikeastaan kaikilla mittareilla Starsia vahvempi. Anaheimilta löytyy materiaalistaan laajuutta ja maalivahtiosastolla on jo ylitarjontaa.

- Molemmat pääsevät ensimmäiseen otteluun miltei parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, eikä kumpikaan saa etua toisen tämän hetkisistä loukkaantumisista.

- Odotettavissa on tiukka ottelusarja, mutta kotonaan Anaheim on vahvoilla heti ensimmäisessä ottelussa. 

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets 17.4.2014 | Penguins selvä suosikki

Vihje: Pittsburgh, kerroin 1.88 Unibet

- Pittsburgh ja Columbus avaavat oman pudotuspelisarjansa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Penguins lähtee sarjaan selvänä ennakkosuosikkina pudotuspeleissä kokematonta Blue Jacketsia vastaan.

- Pittsburghin kausi oli jälleen vahva. Joukkue voitti oman divisioonansa ja sijoittui itäisessä konferenssissa toiseksi. Joukkueen viime kausi päättyi pettymykseen pudotuspeleissä ja Penguins hakee tähän parannusta tältä keväältä.

- Blue Jackets lähtee altavastaajana ottelusarjaan, mutta sinnikäs joukkue ei varmasti lähde nöyristelemään Penguinsia. Joukkue pelasi runkosarjan lopun mainiosti ja tämä lupaa hyvää myös pudotuspelejä ajatellen.

- Penguins haluaa heti ensimmäisessä ottelussa kotonaan näyttää, että se hallitsee tätä ottelusarjaa. Joukkue on kokonaisuudessaan paljon vahvempi ja kokeneempi kuin Blue Jackets. Vierailijoiden yllätys vaatisi Sergei Bobrovskin huippupelin, sillä kotijoukkue tulee vyöryttämään hyökkäyksiä Columbuksen maalille. Pelataan kotivoittoa kohtalaisella kertoimella.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE UNIBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Texas Rangers - Seattle Mariners 17.4.2014 | MLB baseball

Vihje: Seattle, kerroin 2.13 Bet365

- Kaksi erinomaista pitcheiriä kohtaavat kun Seattle ja Texas ottavat yhteen. Seattlen Hernandez ja Texasin Darvish kuuluvat MLB-liigan syöttäjäkaartin selvään parhaimmistoon. Seattlen Hernandez on ollut tällä kaudella suorastaan tulikuuma. Hän on voittanut kaikki kolme otteluaan erinomaisella ERA:lla 2.11. Hän on pelannut hieman yli 21 vuoroparia, näissä hän on polttanut 30 lyöjää ja antanut vain kahdellle vapaataipaleen. Luvut ovat käsittämättömän kovat.

- Seattlen ongelma on aikaisemmin ollut se, että catcherit eivät ole olleet pitchereiden tasolla. Catcher tekee ottelussa tiivistä yhteistyötä syöttäjän kanssa, hänen paikkansa on heti lyöjän takana. Tällä kaudella Seattlen catcherina on loistava nouseva tähti Zunino. Hän osaa auttaa syöttäjää, ja on takuulla saanut Hernandezista parhaat puolet esille.

- Texasin Darvishkin on pelannut hyvän alkukauden, mutta häntä vaivaa tällä hetkellä kipeä haava heittokäden peukalossa. Pienet asiat voivat ratkaista ottelun. Rangersilta puuttuu ottelusta Adrian Beltre, ja se on iso puutos. Lisäksi aloituskokoonpanosta ovat poissa Profar ja Soto. Texasin hyökkäys on aloittanut kauden tahmeasti. Hernandez ei tee tätäkään ottelua heille helpoksi.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Real Madrid - Olympiakos 15.4.2014 | Euroliiga koripallo

Vihje: alle 156 pistettä, kerroin 1.90 Bet365

- Real Madrid ja Olympiakos pelasivat viime vuoden Euroliigan finaalissa, jonka Olympiakos yllättäen voitti. Realilla on tässä ottelussa lisäkannustimena revanssihenki. Puolivälierät pelataan paras viidestä -systeemillä. Ensimmäiset kaksi ottelua pelataan Madridissa, mahdollinen viides kamppailu pelataan jälleen Realin kotikentällä.

- Ennen puolivälieriä Real Madrid voitti Euroliigassa 21 ottelua ja hävisi vain kolme. Real on ollut koko Euroopan paras hyökkäysjoukkue, sen piste keskiarvo on 86.6. Kahden pisteen heittojen onnistumisprosentti on 54.2 %, ja kolmosten 40.3%. Levypalloja Real on napannut liki 36 ottelua kohden. Myös Realin puolustus on erinomainen, joten joukkueesta ei tällä kaudella ole heikkoa kohtaa löytynyt.

- Viime vuoden finaali ei juurikaan anna osviittaaa tästä kamppailusta. Real on selvästi parempi kuin viime kaudella. Olympiakos on parantanut top 16 -vaiheen loppupuolella. Se lopetti lohkonsa neljällä perättäisellä voitolla. Olympiakosin pistekeskiarvo on lähes 78 per ottelu. Kakkoset joukkue on heittänyt oikeastaan yhtä hyvin kuin Real Madrid, prosentti on 54.1 %, kolmosissa kreikkalaiset jäävät hieman espanjalaisista jälkeen. Vapaaheitoissa Olympiakos on ollut heikko, onnistumisia on vain 70%

-Rea Madrid on tehnyt paljon pisteitä, eikä Olympikoskaan huono ole hyökkäämään. Ottelun totals-raja on korkea, 156. Nyt pelataan kuitenkin pudotuspelejä, joissa puolustus nousee enemmän esille. Vanhan totuuden mukaan puolustus voittaa mestaruuksia. Peli jää allle 156 pistettä useammin kuin menee tuon lukeman yli.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Philadelphia Phillies - Atlanta Braves 16.4.2014 | MLB baseball

Vihje: Phillies, kerroin 1.62 Betsafe

- Atlanta Bravesilla on loukkaantumisongelmia. Useampikin joukkueen syöttäjistä loukkaantui jo ennen kauden alkua. Tähän saakka Braves on pärjännyt hyvin, mutta kuinka kauan joukkue jaksaa pitää samaa yllä?

- Philadelphiaa vastaan Atlantan aloittava syöttäjä on David Hale. Hale nostettiin joukkueeseen paikkaamaan loukkaantuneita pitchereitä, hänen pitäisi oikeastaan pelata alasarjoissa. Halen ERA kahdessa aloittamassaan ottelussa on hyvä 2.89, mutta se on paremminkin hyvän tuurin ansiota. Hale on antanut liian paljon vapaataipaleita ja muutenkin ollut epävarma. Philadelphian sisäpelistä löytyy tarpeeksi kovia lyöjiä voittamaan Hale.

- Philadelphian aloittaja on yksi liigan parhaista syöttäjistä, Cliff Lee. Lee ei ole otiskoissa, koska hän ei ole näyttävä pelaaja, silti hän on hyvin tehokas. Atlanta sisäpeli ei ole järin erikoinen, Leen pitäisi pystyä kontrolloimaan peliä.

- Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen maanantaina Atlanta voitti 9-6. Viikonloppuna Atlanta voitti vielä Washingtonin, mutta pian loukkaantumishuolet alkavat näkyä. Ennen Atlantaa Philly voitti Miamin kolmesti peräkkäin.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BETSAFEN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Arsenal - West Ham 15.4.2014 | Arsenal on väsynyt joukkue

Vihje: West Ham +1,5 maalia, kerroin 1,70 Bet365

- Arsenal on pudonnut liigan voittotaistosta. Joukkue pelasi muutama päivä sitten pitkän ja tiukan kamppailun Wigania vastaan FA Cupin välierässä. West Ham on melko turvallisesti sarjataulukon puolivälissä. Sarjapaikka ei ole vielä varma, mutta käytännössä pohjapäään joukkueet eivät ehdi Hammersin ohi.

- Arsenal on takuulla väsynyt joukkue. Arsene Wengerin on pakko tuoda kentälle tuoreita jalkoja, mutta joukkueen hankala loukkaantumistilanne vaikeuttaa kokoonpanon muuttamista. Arsenalin puolustus on viime aikoina näyttänyt haavoittuvaiselta.

- Arsenalin kaksi viimeistä kotiottelua ovat päättyneet tasan. Tähän kamppailuun sen voittokertoimet on painettu kovin alas. Hyvän vedon voi löytää West Hamin tasoituksista. Hammers on ollut viime aikoina mukavassa pelikunnossa.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Kärpät - Tappara 15.4.2014 | Hienon kauden huipennus

Vihje: Kärpät, kerroin 1.92 Veikkaushuone 

- Kärpät ja Tappara etenivät odotetusti finaaliin. Molemmat joukkueet raivasivat tiensä ansaitusti finaalisarjaan.

- On puhuttu, että Kärpät on päässyt tähän mennessä helpolla, mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. Joukkue kaatoi tulikuuman HPK:n sekä sinnikkään SaiPan. Oululaisilla on tällä hetkellä koko paketti hyvin kasassa. 

- Tapparan tie finaaleihin ei ole ollut helppo ja joukkue tahkosi välierissä seitsemän ottelua Lukkoa vastaan. Puolivälierissä Pelicans kiusasi joukkuetta tosissaan ja tamperelaiset ovat saaneet tehdä täyden työn finaaliin päästäkseen. Tapparalla on kasassa erittäin iskukykyinen joukkue, mutta jotenkin tuntuu, että ainakaan nykyinen suorittaminen ei tule riittämään Kärppiä vastaan. 

- Kärpät lähtee ensimmäiseen otteluun kotijäällään selvänä suosikkina. Kotijoukkue pääsee levänneenä hakemaan finaalisarjan avausvoittoa. Kotivoitto antaa kohteeseen pelattavan kertoimen ja sen voi poimia mukaan vetolapulle.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE VEIKKAUSHUONEEN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € BONUS

- Erittäin helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen sivusto

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Reading - Leicester 14.4.2014 | Championship

Vihje: Reading, kerroin 3.10 Bet365

- Reading jahtaa paikkaa nousukarsintoihin. Se on kahdeksantena vain pisteen kuudentena olevaa Brightonia perässä. Readingilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna, joten asetelma näyttää hyvältä.. Leicester on jo varmistanut Championshipin voiton ja paikan ensi kauden Valioliigaan.

- Leicester hävisi viime viikolla Brightonille kotonaan 1-4, joukkue oli ilmeisesti juhlatunnelmissa liiganousun varmistuttua viikkoa aikaisemmin. Brighton-tappio katkaisi Leicesterin 21:n ottelun mittaisen tappiottoman putken.

- Readingilla on hieman loukkaantumishuolia. Keskikentän Danny Guthrie sai vamman viime viikon Bournemouth-ottelussa ja hän saattaa olla pois koko loppukauden. Toinen aloituskokoonpanon keskikenttämies Danny Williams myös joutuu jättämään Leicester-ottelun väliin. Lisäksi muutama muukin pelaaja Readingin joukkueesta on jossain määrin vajaakuntoinen. Mikele Leigertwood toisaalta on palaamassa täyteen pelikuntoon.

- Leicester saattaa tehdä aikalailla muutoksia joukkueeseensa. Edellisen viikon suurinumeroinen tappio, ilmeisen väsyneet avainpelaajat ja varma sarjanousu antavat manageri Pearsonille syytä kokeilla tuoreita pelaajia avauksessa. Yksi uusi mies avauksessa saattaa olla hyökkääjä Taylor-Fletcher, joka tuli vaihdosta kentälle Brightonia vastaan ja teki heti maalin.

- Reading kärsii loukkaantumisista, mutta on motivoitunut. Leicester on arvoitus, kentällä on varmaan tuoreita jalkoja, mutta miten joukkue pelaa kun panosta ei enää ole? Kotivoitosta saa yli kolmen kertoimia, ja ne on syytä laittaa kupongille. Bet365:n kerroin 3.10 on selvästi suurempi kuin yleisesti tarjotut kertoimet, jotka jäävät alle kolmen.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE BET365:N SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

100 € BONUS

- Maailman isoimpia peliyhtiöitä
- Erittäin laaja pelivalikoima
- Live-lähetykset otteluista

Vieraile sivustolla »

 

Milwaukee Brewers - St Louis Cardinals 15.4.2014 | MLB baseball

Vihje: St Louis, kerroin 2.06 Nordicbet

- Milwaukee Brewers voitti yhdeksännen kerran peräkkäin viime sunnuntaina. Joukkue on nyt koko liigan paras kymmenellä voitolla ja kahdella tappiolla. Nyt heillä lienee kauden kovin otelusarja edessä. Milwaukee voitti kolme kertaa Bostonin Fenway Parkilla, mutta St Louis Cardinals taitaa olla kovempi vastus.

- Milwaukee voitti ensin kolmesti Bostonissa ja heti perään kolmesti Philadelphiassa. Tämän jälkeen Brewers palasi kotikentälle ja voitti Pittsburghin kolmesti. Kaikissa otteluissa tehtiin vähän juoksuja, Milwaukeen syöttäjät ovat olleet odottamattoman hyviä. Brewers on antanut vastustajille vain 29 juoksua, se on vähiten koko MLB-liigassa. Brewersin vaihtosyöttäjien eli bullpenin ERA ennen sunnuntaita oli käsittämättömän hyvä 0.83. Sunnuntaina vaihtomiehiä ei kaivattu, aloittaja Lohse syötti melkein koko pelin ja antoi Piratesille vain yhden juoksun.

- Kysymys ottelussa on se, kuinka kauan Milwaukee voi jatkaa nykyistä peliä. Kausiennakoissa joukkuetta ei odotettu sarjan kärkeen ja varmaan pikku hiljaa Brewers alkaa pudota taulukossa alaspäin.

- Maanantaina St Louisia vastaan aloittaa Matt Garza, joka oli hyvä ensimmäisessä ottelussaan Atlantassa. Garza pelasi Atlantaa vastaan kahdeksan vuoroparia ja antoi vain yhden juoksun. Silti Milwaukee hävisi ottelun 0-1. Tuon pelin jälkeen Brewers ei olekaan hävinnyt. Seuraavassa ottelusa Garza ei ollut yhtä hyvä, ja Brewers voittikin vain koska se itse teki yhdeksän juoksua.

- Cardinasilta aloittaa Lance Lynn, joka on voittanut kaksi ottelua, mutta silti hän antoi molemmissa aloituksissaan vastustajalle kolme juoksua ensimmäisessä vuoroparissa. Hänen ERA:nsa on vain 6.55. Cardinalsin sisäpelikään ei ole vielä tällä kaudella loistanut.

- Kausiennakoissa Milwaukee arvioitiin puolen välin alapuolelle ja St Louis kärkijoukkueeksi. Alkukauden peleihin ja yli- tai alisuorittamisiin ei pidä tuijottaa liikaa. Jos tämä olisi kauden ensimmäinen ottelu, kertoimet olisivat toisinpäin.

Veikkaussivut | Anssi

VIERAILE NORDICBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

Vieraile sivustolla »

150 € BONUS

- Erinomainen talletusbonus
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

Vieraile sivustolla »

 

Lukko - SaiPa 14.4.2014 | Pronssimitalit tarjolla

Vihje: SaiPa, kerroin 2.80 NordicBet

- Lukko ja SaiPa mittelevät pronssimitaleista Raumalla. Molemmat joukkueet lähtivät välieriin altavastaajana ja kummankaan rahkeet eivät riittäneet tällä kaudella finaaliin asti. 

- Lukko nousi huikealla tavalla välieräsarjassa Tapparaa vastaan ja venytti ratkaisun seitsemänteen otteluun. Tamperelaiset veivät kotonaan ottelun niukasti, ja nyt Lukkoa odottaa pronssipeli. Pettymys ja väsymys painavat varmasti joukkueella tällä hetkellä ja illalla nähdään millaisessa iskussa raumalaiset ovat kotijäällään.

- SaiPa on pelannut loistavan kauden. Kärpät oli välierissä liian kova, mutta taisteleva joukkue kiusasi sinnikkäästi oululaisia. SaiPa voi lähteä luottavaisin mielin hakemaan pronssipelistä huipennusta kaudelleen.

-  SaiPalle tarjotaan todella hyvää kerrointa. Molemmilla on takanaan pitkä kausi, mutta lappeenrantalaiset ovat saaneet huilata, kun Lukko rehki välierissä seitsemän peliä. SaiPa on hyvä haku vetolapulle.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

VIERAILE NORDICBETIN SIVUILLA »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

 

Phoenix Coyotes - Dallas Stars 14.4.2014 | Coyotes tappiokierteessä

Vihje: Dallas, kerroin 2.70 Unibet

 

- Kotijoukkue Phoenix on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä ja sen kausi loppuu runkosarjaan. Dallas on lännessä kahdeksantena ja joukkue etenee pitkästä aikaa pudotuspeleihin. Stars on voittanut Coyotesin kaksi kertaa kauden aiemmissa kohtaamisissa.

- Phoenix on surkeassa iskussa ja sen viime aikojen huonot otteet maksoivat sille pudotuspelipaikan. Joukkue on voittanut ainoastaan kaksi peliä kymmenestä viime kamppailusta.

- Dallas etenee pudotuspeleihin kuuden vuoden tauon jälkeen. Joukkue on voittanut kuusi kamppailua kymmenestä edellisestä pelistään.

- Phoenixin tilanne on erittäin synkkä, mutta se tekee varmasti vielä parhaansa