Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Tältä sivulta löydät kaikki uusimmat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ja perustellut vinkkimme suosituimpiin vedonlyöntikohteisiin – ilmaiseksi.

Tarkista Veikkaussivut veikkausvihjeet –sivulta oman vedonlyöntikohteesi tärkeimmät faktat sekä matsien taustat yhdestä ja samasta paikasta, ja yhdistä tiedot omaan kohdetuntemukseesi. Tuomme pelaajille esille kohteiden tärkeimmät taustat ja tilastot sekä valotamme hieman kuulumisia eri lajien ja liigojen sisäpiiristä. Hyödynnä vinkkiemme parhaat kertoimet ja käytä hyödyksesi parhaat vedonlyöntibonukset.

Vinkkilajeihimme kuuluvat luonnollisesti suurimmat vedonlyöntilajit kuten jalkapallo (Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliiga, Allsvenskan ja Veikkausliiga), jääkiekko (NHL, KHL, CHL, Elitserien ja Liiga) ja koripallo (NBA), muita lajeja ja isompia urheilutapahtumia (Jääkiekon MM-kisat, Jalkapallon EM-kisat, Jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, jne.) unohtamatta.

Vinkkimme tarjoavat parhaimpia kertoimia luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta. Tsekkaa miten kannattaa betsata tai ottelun päättymisen jälkeen voit katsoa arkistosta kuinka vinkkimme osui. Voit myös todeta miten isolla vauhdilla vinkkaajamme omat betsit ja arviot menivät sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon. Aina ei voi voittaa, ei edes hyvillä vihjeillä. Juuri tämän takia vedonlyönti on niin upea laji, yllätyksiä sattuu aina. Toivottavasti yllätykset tuovat juuri sinulle isoja kertoimia ja voittoja!

Unibetin mainoslauseen mukaan myös me tarjoamme vinkkejä pelaajilta pelaajille tai oikeastaan vedonlyöjiltä vedonlyöjille. Ole viisas vedonlyöjä ja yhdistä omat tietämyksesi ja meidän vinkkimme ja käytä samalla rahanarvoiset bonuksemme. Parhaassa tapauksessa olet voittaja jo ennen vedonlyöntiä!

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

napoli
RB Leipzig - Napoli 22.2.2018, Napoli lienee luovuttanut

Napoli jahtaa Serie A:n voittoa, eikä Eurooppa-liiga niin kiinnosta. Leipzig voitti avausottelun 3-1, eikä Napoli varmaan enää edes usko mahdollisuuksiinsa.

bulls
Chicago Bulls - Philadelphia 76ers 23.2.2018, Bulls pelaa enää ...

Philadelphia on jo rakennusvuotensa käynyt, nyt se pelaa pudotuspelipaikoista. Bulls taas on tukevasti rakennusvaiheessa, tämä kausi on jo pelattu.

pyeongchang-päivä
Perjantai 23.2., voisiko Poutala tuoda mitalin pikaluistelusta? B...

Olympialaisissa loppupuristus jäljellä, eiköhän vielä muutama mitali tule Suomeen? Lyö vetoa menestyksestä!

TSEKKI-OAR-VENÄJÄ-VEIKKAUSSIVUT-OLYMPIALAISET
Perjantai 23.2. huippumatsi Tsekki - OAR. Meneekö finaalipaikka ...

Tsekki isona altavastaajana välierään. Kestääkö OAR paineet ja etenee finaaliin?

pyeongchang-päivä
Sunnuntai 25.2. Naisten 30km perinteisen hiihdosta tulee mitali? ...

Olympialaiset 2018 päättyvät tänään. Vielä ehdit betsata vuoden 2018 olympialaisista!

Aikaisemmat otteluennakot