Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

Veikkaussivujen pitkävetovihjeet ja muut veikkausvihjeet pääset lukemaan alta. Vedonlyöntivihjeitä löytyy kaikkiin suurimpiin sarjoihin, kuten Valioliigaan, SM-liigaan, La Ligaan ja Mestareiden liigaan.

Ryhdymme jatkossa antamaan vihjeistä arvosanan tähdillä ilmaistaksemme kuinka pelattava vihje on. Samalla rupeamme tilaistoimaan vihjaajiemme vihjeet. Vain 3 tähden ja 2 tähden vihjeet tilastoidaan. 

 = Lyö jännityksen lisäämiseksi otteluun, pitkässä juoksussa ei odotettavissa voittoa

 = Hyvä pelikohde, rustaa lapulle

 = Erittäin maukas kohde, jota ei kannata jättää pelaamatta


Voit katsoa vihjaajiemme palautusprosentit tästä!

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöHyvää peliyhtiössäSivustolle

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

Vieraile sivustolla »

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

Vieraile sivustolla »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

Vieraile sivustolla »

 

Uusimmat Pitkävetovihjeet ja Veikkausvihjeet

 

FC Honka - TPS 27.7.2014 | Tärkeä peli molemmille

Vihje: Honka, kerroin 2.30 Bet365

- TPS matkustaa Espooseen putoamiskamppailun kannalta erittäin tärkeässä ottelussa. Kotijoukkue on sarjassa kymmenentenä ja TPS edelleen viimeisenä. Tepsi on surkea vierasjoukkue, joten Honka on pelissä ennakkosuosikki.

- Hongan rivit ovat tällä hetkellä pahasti sekaisin. Päävalmentaja Kugi on tänään toimitsijakiellossa, mutta joukkueelle voi olla vaan hyvä, että mies ei ole penkin takana. Kugi ei ole valitettavasti vakuuttanut valmentajana. Pelaajille on vihdoin maksettu palkkarästit, joten kentällä saatetaan nähdä entistä yritteliäämpi kotijoukkue.

- Honka on sekaisin, mutta paljoa paremmin ei ole kulkenut Tepsilläkään. Joukkue nappasi viime pelissä pisteen VPS:ltä, mutta putoaminen alkaa häämöttämään ilman voittoja.  TPS on surkea vierasjoukkue. Kauden kymmenestä vieraspelitä turkulaiset ovat hävinneet peräti yhdeksän.

- Otteluun lähdetään melko tasaisista lähtökohdista. Kotiedun takia vetolapulle poimitaan kuitenkin Hongan voitto hyvällä kertoimella.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

 

 

 

Philadelphia Phillies - Arizona Diamondbacks 27.7.2014 | MLB baseball

Vihje: Arizona, kerroin 2,34 Bet365

- Arizona ja Philadelphia ovat molemmat kehnoja joukkueita tällä kaudella. Arizonan voittosuhde on 44-59, Philliesin numerot ovat 45-58. Diamondbacksilla on 23 voittoa vieraskentiltä ja se on kaksi enemmän kuin Philadeplhialla on kotivoittoja. Joukkueet aloittivat ottelusarjan eilen, Phillies voitti 9-5. Arizonasta on tehty otteluun selvä altavastaaja, sen voittokerroin on peräti 2.34.

- Philadelphian aloittava syöttäjä on Cliff Lee. Tämä on hänen toinen aloituksensa sen jälkeen kun hän palasi peleihin mukaan loukkaantuneiden listalta. Lee oli poissa peräti kaksi kuukautta, ja hänen edellinen ottelunsa oli surkea. Lee pelasi kotikentällään San Francisco Giantsia vastaan ja antoi alle kuudessa vuoroparissa kuusi juoksua 12:sta lyönnillä. Lee ei otteluselostusten mukaan näyttänyt ollenkaan terävältä ottelussa, hänelle saattaa olla tulossa vaisumpi jakso. Koko kaudella Lee on voittanut neljä ja hävinnyt viisi, ERA on ok 3.67. Arizonan Paul Goldschmidt on ollut mailan varressa uransa aikana kymmenen kertaa Leetä vastaan. Osumia on vain kaksi, mutta molemmat ovat olleet kunnareita.

- Arizonan aloittaja on Josh Collmenter, ja hän on pelannut tällä kaudella melko hyvin. Voittoja Collmenterilla on kahdeksan, häviöitä viisi ja ERA on 3.64. Kahdessa viimeisessä aloittamassaan ottelussa Collmenter on antanut vain kaksi juoksua 11:a osumalla 14 vuoroparin aikana. Hän on aikaisemmin tällä kaudella voitto-ottelussa Philadelphiaa vastaan syöttänyt kuusi juoksutonta vuoroparia ja antanut koko pelissä vain neljä osumaa.

- Cliff Leen kunto on sen verran arvoitus, että Arizonan kova vieraskerroin on hyvä laittaa kupongille.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

320 € BONUS

- Erikoisbonus Jalkapallon MM-kisoihin
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Kansas City Royals - Cleveland Indians 25.7.2014 | MLB baseball

Vihje: Indians, kerroin 1,90 Bet365

- MLB-kautta on nyt pelattu noin sata ottelua ja kuva alkaa selkiytyä. Tähdet ovat nousseet esille, mutta yksi joka ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota on Clevelandin pitcher Corey Kluber. Hän ei päässyt All Star -joukkueeseen, vaikka olisi pitänyt. Kluber on voittanut tällä kaudella kymmenen ottelua ja hävinnyt kuusi, ERA on mainio 2.95. Hän on polttanut hienosti lähes kymmenen lyöjää per yhdeksän vuoroparia. Se, että Kluberia ei ole huomioitu, antaa vedonlyöjälle vähän etua.

- Cleveland Indians aloitti kauden kehnosti, mutta nyt se pelaa hienosti. Viimeisestä 18:sta ottelusta se on voittanut 12, ja se on vielä piessyt vastustajiaan pahemman kerran. Juoksuero noissa 18:sta viimeisessä ottelussa on 92-64. Koko Indiansin joukkue on onnistunut sisäpelissä.

- Kansas City Royals on viime aikoina puolestaan pelannut kehnommin. Royals oli kärkikahinoissa mukana suurimman osan alkukautta, mutta hiljattain joukkueen voittosuhde putosi negatiiviseksi ensimmäisen kerran sitten kesäkuun alun. Kansas Cityn ongelma on sisäpeli. Se on vasta 12:sta American Leaguen juoksutilastossa, Royals tarvitsisi kipeästi kovia sisäpelaajia ennen kuin siirtoraja umpeutuu.

- Royals tarvitsisi Clevelandia vastaan hyvän ottelun pitcher Danny Duffyltä, mutta hän on kovin epätasainen. Välillä peli sujuu hienosti, välillä taas menee pahasti metsään. Cleveland on kärsivällinen joukkue, se odottaa Duffyn virheitä. Indians voittaa ottelun ainakin 55 kertaa sadasta.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

MYPA - Dinamo Minsk 24.7.2014 | MYPA pulassa

Vihje: Yli 2.5 maalia, kerroin 2.07 Bet365

- MYPA on miltei mahdottoman tehtävän edessä Eurooppa liigan karsintaottelussa. Minsk voitti avausottelun kotonaan selvästi 3-0, joten suomalaisjoukkueen saumat ovat erittäin ohuet. Joukkueiden tasoero tuli karulla tavalla esiin avausottelussa.

- MYPA pelasi ensimmäisessä osaottelussa puolustuksen kautta, mutta Minsk iski silti 3 maalia. Tänään kotijoukkueen on pakko hyökätä ja tämä tarkoittaa myös sitä, että vierailijat tulevat tekemään maaleja.

- Kotijoukkue on tällä hetkellä pienoisessa otteluruuhkassa ja tämä näkyy varmasti otteissa. Minsk tuskin tulee tänään antamaan itsestään kaikkea, sillä sen ei tarvitse. Uskon silti, että tänään nähdään useampi maali.

- Jo ensimmäisessä kohtaamisessa tehtiin yli 2.5 maalia, joten se on hyvä veto myös toiseen kohtaamiseen. Tänään nähdään myös suomalaisjoukkueelta hyökkäävämpää peliä.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

320 € BONUS

- Erikoisbonus Jalkapallon MM-kisoihin
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

HJK - Rabotnicki Skopje 23.7.2014 | Mestareiden liiga

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 2,00 Bet365

- Mestareiden liigan karsintaottelu makedonialaista FK Rabotnickia vastaan on yksi HJK:n kauden tärkeimmistä peleistä niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin. Voitolla HJK jatkaisi kohti Champions liigan -lohkovaihetta, ja vaikka ei sinne saakka pääsisikään niin vielä olisi edessä ainakin kovan tason Eurooppaliigan -karsintaottelu. Vähintään kaksi kovaa kansainvälistä otteluparia olisi tiedossa ja näistä tulisi rahaa yhteensä ainakin n oin 350 000 euroa. Jos HJK vielä pääsisi Eurooppaliigan lohkovaiheeseen siitä tulisi parin miljoonan potti ja Mestareiden liigan lohkovaiheesta vielä huomattavasti enemmän. Kaikki jalkapallofanit muistavat 90-luvun lopun, jolloin HJK eteni Champions liigan lohkovaiheeseen. Se oli suomalaisen seurajalkapalloilun suurta juhlaa ja kaikki haluavat sen toistuvan. Kaiken kaikkiaan Rabonitcki-ottelu on siis hyvin tärkeä.

- Ensimmäinen osaottelu Makedonian Skopjessa päättyi 0-0. Ottelu oli hyvin tarkkaa puolustamista, jossa maalipaikkoja ei juurikaan ollut. Tämä lienee ollut HJK:n suunnitelma, ei niinkään kotijoukkueen. Ottelun parhaat maalipaikat tulivat HJK:lle, Lod ja Kandji pääsivät laukomaan, mutta ilman tulosta. HJK:lla on otteluparissa selkeä etu siitä, että Veikkausliiga on jo puolessa välissä, mutta Rabotnicki on vasta lopettelemassa harjoituskautta. HJK on selvästi valmiimpi kuin vastustajansa.

- HJK saa takuulla myös kovan edun kotikentästään. Rabotnicki ei ole tottunut keinonurmeen, outo alusta yhdistettynä siihen, että joukkue on vielä keskenkuntoinen on takuulla turhauttava yhdistelmä.

- HJK pelasi pari päivää sitten hyvän ottelun SJK:ta vastaan. Mika Lehkosuo on saanut joukkueen hyvään iskuun eikä loukkaantumisistakaan ole huolta. Ainoa poissaolo ottelusta on Obed Malolo.

- HJK:n voittokerroin ottelussa on kovin pieni, vain 1.36. Noin pieni kerroin jalkapallossa suomalaiselle joukkueelle on selvä alikerroin. HJK:ta vastaan pelaaminen ei kuitenkaan houkuttele, muutaman kuukauden päästä tilanne voisi olla toinen, kun Rabotnickikin olisi paremmin pelituntumassa kiinni. Alle 2,5 -maalia antaa kertoimen 2.00, ja se on tarpeeksi hyvä. Rabotnickillä on takuulla maalinteko vaikeaa, he eivät osuneet kotonakaan eivätkä oikeastaan saaneet aikaan mitään kovin vaarallista. HJK taas pelaa tarkan puolustuksen kautta, maalia ei saa päästää tai vierasmaalisäännön vuoksi se joutuisi tekemään kaksi.

Veikkaussivut | Anssi

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Chicago White Sox - Kansas City Royals 23.7.2014 | MLB baseball

Vihje: Royals, kerroin 1,84 Guts

- Kansas City Royals on selvästi parempi joukkue kuin Chicago White Sox, vaikka joukkueilla ei sarjataulukossa olekaan paljoa eroa. Kummallakin on 48 voittoa, White Soxilla on kaksi häviötä Royalsia enemmän. Kansas Cityllä on paremmat aloittavat pitcherit ja heidän vaihtosyöttäjänsäkin ovat parempia. Ja vielä kenttäpuolustus on Royalsilla parempi kuin White Soxilla.

- Kansas Cityn ongelma tällä kaudella on ollut se, että joukkue on pelannut 30 ottelua, jossa voitto on ratkaistu yhdellä juoksulla, ja Royals on hävinnyt näistä 20, lukemat ovat koko American Leaguen kehnoimmat. Tiukat ottelut ovat olleet ongelma, kyse lienee enempi tuurista kuin mistään muusta. Chicago on voittanut näistä tiukoista otteluista 19 ja hävinnyt 16.

- Tähän otteluun kumpikin joukkue laittaa kentälle melko keskinkertaisen aloittavan pitcherin. Kansas Cityn aloittaja on Bruce Chen ja Chicago White Soxin aloittaja on Scott Carroll. Aloittavista syöttäjistä kumpikaan ei saa etua otteluun. Todennäköisesti melko aikaisin joukkueet joutuvat laittamaan kentälle vaihtosyöttäjiä ja tässä etu kääntyy Royalsille.

- White Soxin Carroll on ensimmäisen vuoden pelaaja. Hän palasi mukaan aloitussyöttäjien joukkoon viime kuussa, eikä alku ollut hyvä. Carroll hävisi kaksi ensimmäistä ottelua, 11:sta vuoroparissa hän antoi 17 osumaa ja 12 juoksua. Viimeiset kaksi otteluaan hän on kuitenkin voittanut, noissa otteluissa hän pelasi 11 vuoroparia eikä antanut yhtään juoksua vastustajille. Koko kaudelta Carrollin saldo on neljä voittoa ja viisi tappiota, ERA on 4.19.

- Kansas City on hävinnyt neljä ottelua putkeen, ongelma on ollut sisäpeli. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta Royals on hävinnyt seitsemän, näissä otteluissa se on tehnyt vain 17 juoksua. Viidesti se on saanut tehtyä vain korkeintaan yhden juoksun.

- Royals ja White Sox pelasivat sarjansa ensimmäisen ottelun maanantaina, Chicago voitti kotikentällään 3-1.

Veikkaussivut | Anssi

GUTS SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

50 € RISKITÖN VETO

- Erinomainen riskitön veto
- Helppokäyttöinen sivusto
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

320 € BONUS

- Erikoisbonus Jalkapallon MM-kisoihin
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Viikingit - AC Oulu 22.7.2014 | Jalkapallon Ykkönen

Vihje: Viikingit - tasapeli ei vetoa, kerroin 2.10 Nordicbet

- AC Oulu matkustaa tiistaina Viikinkien vieraaksi. Kotijoukkue on sarjassa viimeisenä, joten se tarvitsee kipeästi täyttä pistepottia. Oulu on tällä hetkellä seitsemäntenä ja joukkuea haluaa repiä lisää eroa häntäpäähän.

- Kotijoukkueen kausi on ollut todella vaikea. Pisteitä on kertynyt vasta kuusi ja kotona joukkue on juhlinut voittoa tasan yhden kerran. Viime otteluissa otteissa on kuitenkin näkynyt piristymisen merkkejä ja potentiaalia joukkueesta löytyy. Viikingit saa otteluun myös uuden vahvistuksen, sillä monipuolinen Kosta Manev siirtyi joukkueeseen PK-35:n riveistä. Kapteeni Jani Bäckman palaa kentälle pelikiellon jälkeen, joten lähtökohdat peliin ovat hyvät.

- Oulu on pelissä ennakkosuosikki, mutta on muistettava, että kyseessä on surkea vierasjoukkue. Joukkue on hävinnyt jo viisi vieraspeliä putkeen ja helpolla voitto ei irtoa tänäänkään. Oulu voitti kauden aiemman keskinäisen kamppailun niukasti lukemin 2-1. Myös vierailijat pääsevät peliin miltei parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Poissa on ainoastaan Aapo Heikkilä.

- Viikinkien kausi on ollut hankala, mutta tänään sillä on sauma napata voitto surkeasta vierasjoukkueesta. Haetaan yllätystä kotivoiton kautta.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

300 € + 5 € PELIRAHAA

- Laaja valikoima pelikohteita
- Erinomainen bonus
- Täysin suomenkielinen

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € riskitön veto

- 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu
- Valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi
- Paljon kampanjoita ja promoja

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

TPS - VPS 20.7.2014 | TPS vaikeassa tilanteessa

Vihje: VPS, kerroin 2.00 Unibet

- Joukkueet mittelevät toista kertaa paremmuudestaan tällä kaudella. VPS otti niukan 1-0- voiton aiemmassa kohtaamisessa kotikentällään. Ennen illan peliä TPS on sarjassa edelleen viimeisenä, kun taas VPS löytyy neljänneltä sijalta. Vierailijat lähtevät peliin selvänä ennakkosuosikkina. [ Kerroin sille, että VPS tekee yli 1,5 maalia on 2.20. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

- Tepsin ero toiseksi viimeisenä olevaan IFK Mariehamniin on jo kahdeksan pistettä. Voittoja ei tipu tällä hetkellä tarvittavalla tahdilla, joten putoaminen uhkaa turkulaisjoukkuetta. Nuori joukkue ei pysty yksinkertaisesti tasaisiin otteisiin. Kokoonpanossa on monta pelaajaa, joiden ei edes kuuluisi pelata liigatasolla.

- VPS tarvitsee tänään pisteitä, jotta se pysyy kärjen tuntumassa. Joukkue on napsinut jo kolme peräkkäistä voittoa. Tällä kaudella peli on kulkenut mainiosti vieraskentällä, joten voitto on vaasalaisten ainoa tavoite.

- TPS on tällä hetkellä sekaisin ja lisäksi joukkueen ykkösvahti on loukkaantumisen takia sivussa ottelussa. TPS on pystynyt kotikentällään yllätyksiin, mutta sitä ei ole tänään mitään syytä pelata.

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

UNIBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusSivustolle

100 € + 50 € RISKITÖN VETO

- Suosituin ulkomainen peliyhtiö
- Erinomaiset bonukset
- Laaja pelivaikoima suomalaisille

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Peliyhtiö suomalaisille
- Hyvät kertoimet ja pelikohteet
- Täysin suomenkielinen 

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

AC Oulu - PK-35 Vantaa 18.7.2014 | Jalkapallon Ykkönen

Vihje: PK-35 - tasapeli ei vetoa, kerroin 1.73 Bet365

 

- PK-35 lähtee hakemaan illalla pisteitä Oulusta. Ennen illan peliä kotijoukkue on sarjassa seitsemäntenä. PK-35 pitää puolestaan edelleen hallussa toista sijaa. Vantaalaiset ovat ottelussa ennakkosuosikkeja, mutta Oulu pystyy varsinkin kotonaan haastamaan kenet tahansa. [ Todennäköisin puoliaikatulos on tasapeli. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Oulu otti viime kierroksella tärkeän voiton, kun JIPPO kaatui Oulussa puhtaasti 3-0. Tänä iltana vastus on kuitenkin selvästi kovempaa luokkaa. AC Oulu on hävinnyt tällä kaudella kotonaan vasta kerran. Seitsemästä ottelusta voittoja on kertynyt kolme. Oulussa vierailijat tekevät keskimäärin yhden maalin per peli.

- Vantaalaisilla on allaan neljä voitotonta peliä, mutta näistä otteluista se on hävinnyt ainoastaan yhden. PK-35 on sarjan paras vierasjoukkue ja se on hävinnyt ainoastaan yhden vieraspelin. Joukkue puolustaa vieraissa erittäin tiiviisti, sillä kotijoukkueet ovat tehneet 8 ottelussa vain 4 maalia sen verkkoon. [ Tähän kohteeseen kannattaa pelata alhaisia maalimääriä[ Pelaa ComeOnilla 5 € ilmaisella pelirahalla tästä ]

- Oulu on ollut kotonaan kohtalaisessa iskussa, mutta voitot ovat tulleet heikommista joukkueista. Vantaalaiset haluavat takaisin voittokantaan ja vierasvoitto on tänään lähellä.

Veikkaussivut | Antti

BET365 SIVUILLE TÄSTÄ »

 

NÄISTÄ BONUKSISTA APUA VETOIHIN

PeliyhtiöBonusPelaa

320 € BONUS

- Erikoisbonus Jalkapallon MM-kisoihin
- Pelivalikoima huippuluokkaa
- Erikoisvedot esim. tv-ohjelmista

SIVUILLE TÄSTÄ »

100 € + 10 € RISKITÖN VETO

- Suomalaisten suosima peliyhtiö
- Live-lähetykset otteluista
- Erinomaiset kampanjat ja tarjoukset

SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Ilves - Haka 16.7.2014 | Jalkapallon Ykkönen 

Vihje: Ilves - tasapeli ei vetoa, kerroin 1.70 Nordicbet

- Ilves ja Haka kohtaavat Tammelassa ja ratkovat keskenään Pirkanmaan herruuden. Ennen illan kamppailua Ilves on sarjassa kolmantena ja Haka viidentenä. Kumpikin joukkue tarvitsee voiton, mikäli he haluavat pysyä sarjakärki KTP:n perässä. [ Todennäköisin puoliaikatulos on tasapeli. Gutsille 100 € bonus tästä ]

- Ilveksen edellinen ottelu on reilun viikon takaa. JIPPO jäi jalkoihin Joensuussa lukemin 2-0 vakuuttavan esityksen jälkeen. Ilves on sarjan toiseksi paras kotijoukkue ja se ei ole hävinnyt Tammelassa tällä kaudella kertaakaan. Kuusi kotipeliä ovat tuottaneet neljä voittoa ja kaksi tasuria.

- Hakalla on allaan erittäin maukas voitto, sillä joukkue kaatoi kotonaan pari päivää sitten sarjakärki KTP:n lukemin 3-1. Haka on voittanut tällä kaudella vieraissa ainoastaan kaksi kamppailua, joten lisää vaaditaan.

- Paikalliskamppailut ovat aina oma lukunsa, mutta Ilves näytti jo joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, että se on vahvoilla. Hakalla on allaan loistava tulos, mutta joukkueen otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella. [ Viime kohtaamisessa molemmat iskivät maalin ja se on lähellä myös tänään. [ Pelaa sitä ComeOnilla 5 € ilmaisella pelirahalla tästä ]

Lue koko vihje tästä.

Veikkaussivut | Antti

NORDICBET SIVUILLE TÄSTÄ »

 

Katso kaikki vanhemmat vihjeet tästä